Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabocsaba1983
Na jó, nem vagyok (leszek) ilyen "hirtelenpista".

Úgyis csak 3-4 év után akartam nagyobb eredményt elérni
(mondjuk stabil BL csoport résztevõ-esetleg tovább-)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

0202milan
bassza meg!megnyertem az olasz kupát,a bajnokságba meg feljöttem,erre a gép ujra inditja magát!áááá

FORZA MILAN!!

zaki
Kezdem megunni a Fradit, lehet, hogy kezdek én is egyet valamelyik elsõosztályú kicsapattal valamelyik topligában...
Kezdewk egyet a Sheffield Utd-al, vagy valamelyik kiesõjelölt csapattal... 😄

Tojesz
Sziasztok, Brémával menetelek tovább a Bundesligában, most az Aachen lett az áldozat. Már elsõ helyen vagyok, leginkább a Dortmund meg a München azok akik még bekavarhatnak...

Ezt az Almeida gyereket meg lehet végérvényesen meg kellene venni (kölcsönben van egy évig), míg Klose sérült volt elkezdte termelni a gólokat rendesen

Zsolti9014
sok sikert

Hajrá Magyarország!

Fyrex
nah akkor õket választottam, meglátjuk még mennyi idõm lesz játszani 😊

Avanti Crociati!

Zsolti9014
ja, és közben pár barátságos meccs mellett megvolt UEFA 1.sel. kör. 1. meccs. idegenben 4-0-ra nyertem vaki ellen. de azt is újra kell nyomni.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Úgy gondoltam lepörgetem az átig. szezont, elég sokat igazoltam, de jókat:

Balog Zoli, Vaskó, Tolnai (U21 válogatott Újpest védõ), Farkas Balázs (a kijevi), Papizsanszkij, Kenesei (!!!), Tímár, Szalai (vagy Szalaj - Stuttgartból).
Meg egy pár tehetséges ukrán meg szerb U21 válogatott srác, akiknek a nevére sem emlékszem. Visszajött egy rakat játékosom kölcsönbõl (nagyon jó a nagy része). õket kölcsönadogattam, a gyengébbeket eladtam.
Kb. 600ezret költöttem minderre, ezeknek a nagy része ingyen volt. Csak Kenõért, Farkasért meg Papizsanszkijért fizettem.

ERRE ÁRAMSZÜNET, KB. 15 MÁSODPERCCEL MENTÉS ELÕTT!!!
A külföldieknek a nevére nem is emlékszem már!
<#boxer><#sir><#rinya><#falbav>

Hajrá Magyarország!

olympus
háát, hogy elfáradjanak a játékosok és szar léegyen a tavasz 1-2 m,isi bevételért...
mimásért?😄

Divatcsapatok OLÉ!

JackDaniels
<#wow1><#wow1>MInek ez a sok baráccságos meccs?😊)

\"Never say never!\" W Churchill

zaki
Lesz vagy 2-2.5 guriga bevétel ebbõl. 😛

Holdpro
2008-as évet pár neves ellenféllel játszom, jó kis barimeccsek lesznek.

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

5w0rdf15h
jah nem az 06ba volt 😊 itt valóban nincs

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

kraawz
Úgy van,ahogy leírtam.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
6.25M euroert a Chivastol leigazoltam Araujot. Még így is van 22M eurom,de abból csak kettõ adnak igazolni. Megvárom,még elkészül a stadion,és utána igazolok. Most Freis és Sekou Cissé jött ingyen,van fél évük bizonyítani 😊

Tono34

Nem rakta be a képet. Remélem most igen.

Tono34
Üdv Nektek!
Volt egy kis idõm és újra elõvettem a progit.
13. hely volt a média elõrejelzése, egy kicsit túlszárnyaltuk.

Az alap keretem nem nagyon változott. Van 40 és 38 éves, de sérülések és eltiltások miatt játszott 16 éves is.

5w0rdf15h
5 nem eus lehet csak 1 csapatba szal van korlát....és csak 3at nevezhetsz 1 meccsre ha minden igaz <#fejvakaras>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fyrex
hm az a magyarításban miként jelenik meg?

"az elnök nagyobb neveket akar" ?

Avanti Crociati!

kraawz
ja és kifelejtettem még egy dolgot. Szinte minden átigazolási idõszakban kapsz üzenetet,hogy chariman calls for higher profile ...

Holdpro
Látom megártott az elmúlt napok kánikulája.. Ha valaki kedves, nem egyenlõ azzal hogy valaki a kedvesed, megnyugtatlak eszem ágában sem jutna pasival ismerkedni, barátnõm több éve betölti a társ fogalmát.
Azt hogy nem bízol bennem a te döntésed és a te dolgod., egy dologra azért felhívnám a figyelmed, személyemmel nem egy kiskorú barátoddal beszélgetsz.
Programom pedig még nem zárult le 3 naponként van Bajnoki is, ráadásul a kupa és Uefa sem könnyití meg a játékosok életét

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Fyrex
egyelõre még kösz nem lennék a kedvesed :/

kértem én hogy számolj be? isten ments, hogy jövök én ahhoz. akirõl megvan a véleményen úgyis van oka és nemigen gyõz meg.

szép sûrûn voltak meccseid hozzáteszem O.o

flémoff -.-'

Avanti Crociati!

kraawz
Nincs mit.
Javaslok pár csapatot,aztán megfogadod ha akarod.

Schalke ( nálam idei bajnok)
Gladbach (2.)
Nürnberg
Frankfurt ( múltjuk miatt is )
Berlin ( stadion )

Holdpro
Nos kedves kötekedõkém , közben azért volt pár meccs is a 15 napban.. Meg voltam ebédelni és postán is, de miért is kell beszámolnom ?

Fyrex
köszönöm szépen, nézek magamnak egy csapatot szm 😊

Avanti Crociati!

Fyrex
kb 15 napot sikerült haladni majd 2 óra alatt? hm csak nem újra a régi lemez? ...

Avanti Crociati!

Holdpro
Nem tudtál egy Marseille-t elverni ? <#eplus2>

kraawz
Ugyanaz mint a hollandban. 😊
Bármennyi játékost nevezhetsz , nincsen semmilyen korlátozás.
Elsõ 3 indulhat BLben,4.-5. UEFA-kupában.

Német ligakupa van év,elején amiért szép kis összegek folyanak be.
Bajnoki helyezésért szintén kapsz pénzt,én speciel 3. helyért 13M eurot.
Német kupából szintén jó pénzt lehet összeszedni.

Hatalmas stadionok vannak,mint pl. Münchenben,Berlinben vagy itt Dortmundban. Én most indulok BLben ... De gondolj bele,mondjuk egy Milan elleni meccsre kijön a 105 000 ember,az vagy 8M euro bevétel.

Tv-s jogdíjak nem valami nagy számok,talán 11M eurot kaptam.
Klubok reputációja nem rossz,nekem 7500 körül van most... Csak pár klubnál sok a tartozás...
18 csapat van , 34 forduló,egyenlõség esetén a jobb gólkülönbség dönt.

Összegezve szerintem a legjobb bajnokság... Nagyon hasonlít a Hollandra,annyi elõnye van,hogy nincs év végén play-off meg ilyen rájátszás,és nem ér véget a bajnokság április körül...

Fyrex
csoki all, gratulálok

Selfisch milyen szabályok vannak a német ligában, tudsz róla nyomni egy képet v leírod röviden? nem eu-s pléják meg hasonlókra gondolok

Avanti Crociati!

Holdpro
Képet kérhetek a keretrõl ?

Hi! kraawz! tudnál nyomni egy képet a dortmundos keretedrõl! Én is már nyomtam a Dortmunddal, az egyik kedvenc csapatom már nagyon rég óta szeretem õket! thx
Bl továbbjutás meg lett ! 75 percig nem voltam az . Ahoz képest hogy 3 forudlo után 9 pontom volt a végét jol elbasztuk . Fradi - Chelsea 1-2 , de sokkal jobbak voltunk , és most Marseille , nam baj ! Cél a 8/4 közé jutás.

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

zaki
Grat!
BL-be ilyen csoportom van: Chelsea, Celtic, FC Kobenhavn.
Szal 2. helyen tovább kell jutni.

Frankó kis meccs , sztem a meccs legjobbja nem " Uros Celcer " lett xD xD . Nem sokára téli szünet.

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

0202milan
na egy kis jó is!az olasz kupa elsö meccsén nyertem:róma-fiorentina 0-1(bojan),megint bej9tt az egycsatáros taktika!

FORZA MILAN!!

0202milan
ez nem igaz!a köv meccsen atalantában befujtak egy jogtalan tizit,amit el is ismertek,lerugták gourcuffotmcardenast kiállitották,és elintézték,h ne lehessek bajnok!

FORZA MILAN!!

zaki
105ezres lesz, csak míg bõvítik, ki szokták írni, hogy pl az északi lelátóra kevesebben tudnak kimenni.

0202milan
Kiestem!és mindez egy ilyen lósz.r passzu után!

FORZA MILAN!!

kraawz
úgy hogy 8000 seats reduced. Nem tudom,a végén ez hozzáadódik e vagy mi lesz... Akkor 105 000e 😛😄😄😄:

zaki
Ebbõl 1ik sem csatár... Szal kik lesznek elöl? 😄
Védelmed legalább zsíros lesz...

zaki
Mintha magamat látnám... 😄

zaki
Töltöm a Fradit, BL selejtezõ jön, itthon 1-0-ra vertem a Kayserisport vagy kit.

zaki
Ha 80 ezres volt a stadionod, és 25 ezerrel bõvítik, akkor hogy lesz 97ezres? 😄

zaki
Grat!!!!!

szabocsaba1983
Az idei rakás fos szezont megkoronázó meccs:
- 3-1-rõl kaptunk ki
- 4 kapuralövésük volt=4gól (!!!!!!)
- Egész szezonban 3-4 hónapra sérülgetnek le a kulcsjátélosaim

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

kraawz
Na ennyi volt a nagy igazolgatási tervem 😄 Kaptam 7.75M eurot. Ebbõl Haestedot próbálom elhozni,Araujot vagy Pinedat :S Meglátjuk. Többi pénzt elvitték ,de nem baj. Ifi-és-edzséslehetõségeket javítják,és 25 000 hellyel bõvítik a stadionom. Ami így 97 000 férõhelyes lesz már 😛 Fél év és kész...

Holdpro
én sokszor 0 kezdõ pénzre adtam 24 hónapos részletet és el is fogadták

0202milan
ijen nem létezik!a city ellen támadok-támadok,hazateszik ustarinak a labdát,az meg lepasszolja az ellenfélnek!

FORZA MILAN!!