Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyis csak 3-4 év után akartam nagyobb eredményt elérni
(mondjuk stabil BL csoport résztevõ-esetleg tovább-)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
FORZA MILAN!!
Kezdewk egyet a Sheffield Utd-al, vagy valamelyik kiesõjelölt csapattal... 😄
Ezt az Almeida gyereket meg lehet végérvényesen meg kellene venni (kölcsönben van egy évig), míg Klose sérült volt elkezdte termelni a gólokat rendesen
Hajrá Magyarország!
Balog Zoli, Vaskó, Tolnai (U21 válogatott Újpest védõ), Farkas Balázs (a kijevi), Papizsanszkij, Kenesei (!!!), Tímár, Szalai (vagy Szalaj - Stuttgartból).
Meg egy pár tehetséges ukrán meg szerb U21 válogatott srác, akiknek a nevére sem emlékszem. Visszajött egy rakat játékosom kölcsönbõl (nagyon jó a nagy része). õket kölcsönadogattam, a gyengébbeket eladtam.
Kb. 600ezret költöttem minderre, ezeknek a nagy része ingyen volt. Csak Kenõért, Farkasért meg Papizsanszkijért fizettem.
ERRE ÁRAMSZÜNET, KB. 15 MÁSODPERCCEL MENTÉS ELÕTT!!!
A külföldieknek a nevére nem is emlékszem már!
<#boxer>#boxer><#sir>#sir><#rinya>#rinya><#falbav>#falbav>
Hajrá Magyarország!
mimásért?😄
Divatcsapatok OLÉ!
\"Never say never!\" W Churchill

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Nem rakta be a képet. Remélem most igen.
Volt egy kis idõm és újra elõvettem a progit.
13. hely volt a média elõrejelzése, egy kicsit túlszárnyaltuk.
Az alap keretem nem nagyon változott. Van 40 és 38 éves, de sérülések és eltiltások miatt játszott 16 éves is.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Azt hogy nem bízol bennem a te döntésed és a te dolgod., egy dologra azért felhívnám a figyelmed, személyemmel nem egy kiskorú barátoddal beszélgetsz.
Programom pedig még nem zárult le 3 naponként van Bajnoki is, ráadásul a kupa és Uefa sem könnyití meg a játékosok életét
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
kértem én hogy számolj be? isten ments, hogy jövök én ahhoz. akirõl megvan a véleményen úgyis van oka és nemigen gyõz meg.
szép sûrûn voltak meccseid hozzáteszem O.o
flémoff -.-'
Avanti Crociati!
Javaslok pár csapatot,aztán megfogadod ha akarod.
Schalke ( nálam idei bajnok)
Gladbach (2.)
Nürnberg
Frankfurt ( múltjuk miatt is )
Berlin ( stadion )

Avanti Crociati!

Bármennyi játékost nevezhetsz , nincsen semmilyen korlátozás.
Elsõ 3 indulhat BLben,4.-5. UEFA-kupában.
Német ligakupa van év,elején amiért szép kis összegek folyanak be.
Bajnoki helyezésért szintén kapsz pénzt,én speciel 3. helyért 13M eurot.
Német kupából szintén jó pénzt lehet összeszedni.
Hatalmas stadionok vannak,mint pl. Münchenben,Berlinben vagy itt Dortmundban. Én most indulok BLben ... De gondolj bele,mondjuk egy Milan elleni meccsre kijön a 105 000 ember,az vagy 8M euro bevétel.
Tv-s jogdíjak nem valami nagy számok,talán 11M eurot kaptam.
Klubok reputációja nem rossz,nekem 7500 körül van most... Csak pár klubnál sok a tartozás...
18 csapat van , 34 forduló,egyenlõség esetén a jobb gólkülönbség dönt.
Összegezve szerintem a legjobb bajnokság... Nagyon hasonlít a Hollandra,annyi elõnye van,hogy nincs év végén play-off meg ilyen rájátszás,és nem ér véget a bajnokság április körül...
Selfisch milyen szabályok vannak a német ligában, tudsz róla nyomni egy képet v leírod röviden? nem eu-s pléják meg hasonlókra gondolok
Avanti Crociati!
BL-be ilyen csoportom van: Chelsea, Celtic, FC Kobenhavn.
Szal 2. helyen tovább kell jutni.
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
- 3-1-rõl kaptunk ki
- 4 kapuralövésük volt=4gól (!!!!!!)
- Egész szezonban 3-4 hónapra sérülgetnek le a kulcsjátélosaim
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!