121242
Football Manager
-
#115307 Az új személyzetnek ugyanúgy össze kell "szokni" a régiekkel, mint a játékosoknak. A sérülések jellegeiből ítélve pedig sztem is az edzésből kell visszavenned egy kicsit. -
#115306 sem bal,sem jobb,sem védekező egészséges középpályásom nincs pillanatnyilag :D szerencsére elég bő a keret,úgyhogy vannak még itt emberek...csak most olyanoknak kell bizonyítani a Pápa elleni kupameccsen,akik egész idényben nem játszottak le egy egész meccset sem(csereként is jó,ha egyszer pályára léptek) -
#115305 az utóbbi napok/hetek termése...
ha már a legjobb játékosomnak,Szatmárinak le kellett sérülnie,akkor legalább játszhatott volna Szili Attila,de persze ő is sérült,és a 3.számú jobbközéppályás Szauter is...(Szauter adta az első évben a legtöbb gólpasszt,és úgy kellett visszahoznom,mert akkoriban hiányposzt volt a jobbközéppálya Lipusz távozása után) -
#115304 sztem a gyurók tul jók:D ojan keményen gyurják a játékosokat meg masszírozzák meccs előtt hogy a játékosaid belesérülnek:D amugy nemtom érdekes dolog:S
grat mindenkinek főleg somának majdnem meglett az uefa de egy lila majom miatt elvesztetted:S majd jövőre meglesz bl:D -
#115303 szerintem nem.eddig nem volt túl sok sérültem,de mióta leigazoltam ezt a két új gyúrót...lehet,h az a baj,h 2 gyúró van? :Dddddddddd nem hiszem,sőt...
pedig fizikoterápia egyiknél 20,másiknál 19,egy gyúrónál még mi más számít? -
#115302 nem túl kemény az edzés? -
#115301 az új gyúrókkal egy hét alatt 7 sérülés már,és egyik sem meccsen meccsen sérült le,és persze egyik sem influenza... -
#115300 Megvan mind2, remélem hozni fogják magukat
Most megyek, majd később folytatom -
#115299 Klasnic Almeida páros is adja,ne aggódj :P -
#115298 úgy úgy :D hajrá -
#115297 Dortmund:Stuttgart 2:0 (Pato , Carvalho)
Dortmund:Köln 3:0 ( Carvalho 3 )
Chelsea már 30 M fontot is meg adott volna Carvalhoért,de nem adtam el,inkább egy 4 éves szerződést választott :) -
#115296 most nézem sry a muszáJ-ért...
-
#115295 Az odavágó megvan.:)
-
#115294 Hmmm... Most ne legyek ideges??
Viszont ezzel a kis Bojannak muszály lesz bizonyítania, 1. számú cserecsatárrá lépett elő
-
#115293 Na asse piskóta, de hajrá:)) -
#115292 nájszos, grat hozzá!
Bazz, nekem meg első edzőmeccsemet lerúgtak egy emberemet...Hát persze hogy Klosét, ha lesérül hosszabb időre akkor megőrülökŐ a csapat lelke, tavaly is a sérülései miatt nem futott a szekér -
#115291 spartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ? -
#115290 This is:
-
#115289 leigazoltam most egy új gyúrót,mert a régi elég rossz volt,a mostani elfogadható tulajdonságokkal bír.2 nap alatt össze is jött 4 sérülés :@@@@@
és egy meccs sem volt... -
#115288 nb2-höz nem rossz...egy próbát azért megér -
#115287 gratulálok mindnekinek,de somát nekem is illik kiemelni.
Télen 37 ponttal fordulok,Münchennek ugyanennyi van,Hamburg 1 ponttal lemaradva. Egész évben egy embert sem igazoltam főkeretbe,csak U23 és U19be. Szóval 5M fontnál nem nagyon költöttem többet. De a donyeckből egy 100valamennyi/192 PA 18 éves ukrán DC-t elhoztam 2M fontért. Nyárra tervezek 2 embert. Pepet(Porto) meg Chyrgiskyt(Shakhtar) Ez a csirginszki gyerek most 5 meccsen ( 4 bajnoki 1 bl ) 10es osztályzatot kapott zsinórban. -
#115286 Elkezdtem igazolgatni, majd dobok képet ha meglesz a végleges keretem.
Most Nani leigazolásán dolgozok, figyelőmet ráküldtem és azt mondta hogy brutális fejlődésen mehet keresztül -
#115285 köszkösz:)) -
#115284 Ha jó az asszisztensed akkor nem sokat szokott tévedni, csak figyelmen kívűl hagyja pl. a pillanatnyi formáját egy játékosnak, meg a sérülések sem igazán zavarják -
#115283 grat mindenkinek, főleg Sauma barátomnak! -
#115282 sok esetben haszno, a kezdésnél mindenképpen, de kell a saját akaratod is. -
#115281 Áttól függ, milyen szinten van az asszisztensed.
(egyébként szerintem nem) -
#115280 szép volt grat!
mit mondtok,szerintetek az aszisztens jól tudja,h melyik a legideálisabb kezdő felállás?arra gondolok,hogy van ez a "jelentés a csapatról",és itt megmutatja,h szerinte melyik a legjobb kezdő 11,erre a "tanácsra" érdemes hallgatni? -
#115279 Nnna, 'azé a spanyol kupa csak megvan!!!
-
#115278 nagy gratulációmat fogadja mindenki,de kiemelném azért somát,mert ez nem semmi teljesítmény volt,gratulálok!
robo:ahogy megláttam ezt a képet,leesett az állam,most tornásztam vissza,az ilyen játékosokért nem szabad sajnálni 30 milliót,de még akár 50-60-at sem szvsz.
no,kipróbálom zaki taktikját,mert újra megjött a minden bajnokságban megjövő rossz forma,és hátha bejön ez a taktik. -
#115277 h b@szná meg eladja az egyik legjobb hátvédem :CCCccc pedig halom lóvé van, hiába adtam már új szerződést neki :(
-
#115276 nem szarok odébb van ez még előbb egy EBt kéne végigküzdeni :c anglia, portugália, németország csoportból kéne továbbjutni :SSS -
#115275 3. kanyar. Lehetett vóna könnyebb is.
-
#115274 -
#115273 Nos majdnem sikerült...
-
#115272 Nem lesz itt gond, ne carj be.:))) -
#115271 Ezzel a selejtezővel nem sok bajunk lesz, majd remélem megint az utolsó kanyarban copat meg a gép, mint eddig.
-
#115270 Most BL-be kellene bekerülni.:)
UEFA ráér.:)) -
#115269 Nem rossz csoport, de a második kalapból az egyik legkeményebbet kaptad szerintem -
#115268 nc