Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én viszont mára bucsuzok, sok sikert mindenkinek
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
te tolod most valakivel, vagy majd most kezdesz neki?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
FORZA MILAN!!
Más: mit tudnék még csinálni/kitalálni, hogy jobban menjen a bajnokságban?
Hajrá Magyarország!
A bajnokságban 4 MECCSBÕL 2 PONT!
Az UEFA-ban a két sel. körön túl vagyok (Portadown és Sturm Graz).
Most az 1. forduló (a csoportba jutásért):
Basel-MTK 2-1
sztem ez még belefér, hátha a visszavágón otthon sikerül egy 1-0.
Hajrá Magyarország!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
kezdtem egy új gammát, Francia másodosztály, Le Havre.
a média 6. helyre vár, én feljutást😊
a ligakupából hamar kiestünk, a Francia kupában viszont menetelünk:
az eddigi legjobb meccsünk a szezonban😊)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
...............................2.Fiorentina 73 pont
..............................3.Milan 72 pont
remélem a róma megbukik(az lenne csak elfogadható,ha kikap)és én meg nyerek,de ha mindketten kikapnak,és én x elek,akkor enyém a ciim!
FORZA MILAN!!
Dawid Janczykról tudnál küldeni egy képet.
de a harmadik fordulóba végre egy jó kis meccs (a 3. gólt a 94. percben kaptam):

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
ahogy mondtam nyár vége és itt vannak az igazolások (még jött kölcsönbe okaka, g. dos santos és denilson):

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
bazinagygrat
A legutolsó:
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Lehet, hogy õket kéne játszatnom a felnõtt meccseken? 😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...