Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Smolarek - 2.6 M Roma
A. Feri - 2.5M Ajax
Amoah 3M PSV
Dzsudzsák 3.9M Schalke
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
De inkább Vukcevicnek szavazok bizalmat ott bal oldalt
FORZA MILAN!!
Valszeg csak azért, mert nem volt bejelölve a német liga (sem).
Egyébként jól játszott?
FORZA MILAN!!
Bajnokság végeredménye.
1. Schalke
2. Gladbach
3. Dortmund
4. Stuttgart
5. München
6.Bremen
A Hamburg csak 10.,Leverkusen pedig 15. 3. helyért kaptam 13M eurot,és BL-indulás is megvan. Ez volt a célkitûzésem,sikerült megcsinálni. Smolareket és Freit eladtam,Amoah-t még megpróbálom... Dzsudzsákot a Fulham és a Bremen is vinné,3M euro alatt nem adom,és 190ért jött 😛
Metzelder az istennek nem hosszabbít,Wörns jövõre 35,szal védelem gázos. Elõre meg Valdez mellé kell valaki 😊
Viszont jövõre már BL is van,bajnokság , kupa... Nekem meg van 80k-s stadionom. Egy Bl meccs alatt az 3-4M euros bevétel 😛
Még a 2006-ban mikor nyomtam az INterrel 10-20 pontot vertem a másodikra mindig,most meg 10. hely környékén vagyok decemberben,kiestem BL-bõl,taktikát akárhogy változtatom nem jön a siker:S
Kérhetek rá egy linket ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Soma a Manchester city-vel nálam is 21 volt az átlag életkor amikor elsõ szezonba bajnokságot nyertem nekem az életem mentése eddig, jah és én a CM4 óta tolom 😊
most a Stuttgart-tal kezdtem média 9. helyre vár, de szeretném azt megtenni mint irl 😊
majd igazolásról stb. nyár végén
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
GRAT!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
sziasztok
ReaL MaDRid x siempre
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
ilyenben sem olt még részem😄
ReaL MaDRid x siempre
De mondom, mikor abbahagytam a játékot A Debrecennel 2020 körül volt másfél milliárd euró az egyenlegemen... 😄AXdxxd
Real Madridnál meg annyi pénzem volt, hogy az 1ik nap egyszerûen a több milliárd euróm átment mínuszba... 😄DDDD
Igaz, már mindenki mozgássérült, meg tolókocsis volt, de azért lol volt látni õket a csapatomban... 😄
Mondjuk az sokkal könnyebb volt, Lokival 2015-re már volt vagy 7-800m euróm az egyenlegemen... 😛
Minden fos pléját el lehetett adni több millióért...
Most már eladni sem könnyû, mint régen... 😛
ReaL MaDRid x siempre
offtopik ha kell, és megoldjuk
ReaL MaDRid x siempre
Mondjuk az realisztikusabb, ha azok is be vannak jelölve, pl akkor nehezebb eladni, meg nyerni is, legalábbis szvsz...
Csak így is qrva lassú a gém, hát még úgy milyen lenne...
ha nagyon messzi van a liga,ahol a tehetség játszik,akkor akár huszadosztályban is játszhat,nem nagyon fog eljönni :S
nem nagyon szeretnek otthonról kimozdulni.vagy csak a magyar nb2/nb1 lenne ilyen visszataszító? -.-
ReaL MaDRid x siempre
1. Football Manager
2. SilkRoad Online
3. PlayStation3
4. FORMA1
5. Sors vagy a véletlen!
6. '80 as évek zenéi
7. Humoros és aranyos képek, videók
8. Test Drive Unlimited
9. World of Warcraft
10. 486 - os számítógépek