Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
szép napot és grat!

Nem, csak akkor vehetsz részletre ha az átig. keretedben van annyi pénz

kraawz
Na eladtam a gólképtelen csatárjaimat Sorra

Smolarek - 2.6 M Roma
A. Feri - 2.5M Ajax
Amoah 3M PSV
Dzsudzsák 3.9M Schalke

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

a-a

Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !

kraawz
Ja egy kérdés. FM06ban úgy volt,hogy ha volt 5M eurom igazolni , de számlámon volt 30,akkor Tevezért beajánlottam 5M eurot + 18M-t részletekre,és el tudtam hozni,hiába nem volt annyi pénzem. Ez 07ben is így van ?

Holdpro
Ezt sem vártam volna

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

soma22
www.fmfansite.extra.hu-n fenn van

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

kraawz
23 meccsen játszott,20x kezdõként,3x csereként. Kereken 7.00 ratinget kapott,szal elfogadható még. 3 gólt rúgott,3 gólpasszt adott.
De inkább Vukcevicnek szavazok bizalmat ott bal oldalt

0202milan
na elhoztam omar andrade-t ingyen!900 e u s fizetéssel!kivi vok,h fog teljesieni

FORZA MILAN!!

zaki
Én 12.5milláért adtam el a Schalkénak (2 év részletre)...
Valszeg csak azért, mert nem volt bejelölve a német liga (sem).
Egyébként jól játszott?

kraawz
Á soha nem adnak érte annyit. Inkább részesedés köv eladásból (20-30%) már jól járok. Most eladtam 3Mért... Utána eladják 6ért,abból megkapok 1.8at kb.. Már 5M euro 😊

zaki
Grat!

3M-ért el ne add... MINIMUM 10-et kérj érte... Részletre, ha máshog ynem adják meg...

kraawz
Ja kösz Zaki dzsudzsákot. Mondom leigazolom,190 pénz jó érte. Most Schalke,Bremen,Sporting vinné 3M euro körül mind + köv eladás 20%a 😊

0202milan
na,megvan az uefa sorsolásom:fiorentina-man.city(remélem meglesz,és továbbmek),és az elödöntöben a werder v chievo lesz az ellenfél!

FORZA MILAN!!

kraawz
Nem vagyok büszke rá,de természetesen beírom 😊
Bajnokság végeredménye.
1. Schalke
2. Gladbach
3. Dortmund
4. Stuttgart
5. München
6.Bremen

A Hamburg csak 10.,Leverkusen pedig 15. 3. helyért kaptam 13M eurot,és BL-indulás is megvan. Ez volt a célkitûzésem,sikerült megcsinálni. Smolareket és Freit eladtam,Amoah-t még megpróbálom... Dzsudzsákot a Fulham és a Bremen is vinné,3M euro alatt nem adom,és 190ért jött 😛
Metzelder az istennek nem hosszabbít,Wörns jövõre 35,szal védelem gázos. Elõre meg Valdez mellé kell valaki 😊

Viszont jövõre már BL is van,bajnokság , kupa... Nekem meg van 80k-s stadionom. Egy Bl meccs alatt az 3-4M euros bevétel 😛

Hát nekem nem megy ez a 2007...
Még a 2006-ban mikor nyomtam az INterrel 10-20 pontot vertem a másodikra mindig,most meg 10. hely környékén vagyok decemberben,kiestem BL-bõl,taktikát akárhogy változtatom nem jön a siker:S

Holdpro
Sokat kerestem ezt a mezcsomagot ami neked van
Kérhetek rá egy linket ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

DaMarcus
hy, grat mindenkinek, nagyon jók vagytok!
Soma a Manchester city-vel nálam is 21 volt az átlag életkor amikor elsõ szezonba bajnokságot nyertem nekem az életem mentése eddig, jah és én a CM4 óta tolom 😊
most a Stuttgart-tal kezdtem média 9. helyre vár, de szeretném azt megtenni mint irl 😊
majd igazolásról stb. nyár végén

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

miki36
hát megnyerték😊)
GRAT!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
nagyon stabil, jol tolja, én 2,7ért vettem az aston villátol😄

GTheo
Stieber hogy tolja? Télen jön 900ezerért... Vkinek Priskinrõl vélemény? Õ jön Dudás v Omar Andrade helyére, menni akarnak... Különben is van elég jó csatárom, Boros,Rudolf,Bartha...meg priskin lehet jön...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zaki
Grat!

soma22
jo éjt a távozóknak, és az ébren maradóknak, én is lassan visszavonulok(még elmenti a gamma😊)

sziasztok

zaki
Én is megyek, jó éjt mindenkinek.

én is megyek majd reggel , nah és ma van Ujpest - ZTE ! Kék-fehérek álé ! Joét mindenkiNET xD

soma22
magyar kupa. a srácoktol meccs elõtt azt kértem nyerjék meg a szurkolóknak:

nekem is generált egy kibaszott jo cseh játékost a gép ! Michalt Tomas 17 éves és ontja a goalokat, de nekem akkor is a legjobb pleja az egész játékban Omar Andrade 😄 : D : D : D

hunbasser
no,mostmár én is megyek aludni,mert elálmosodtam,jó éjt mindenkinek,és aki még játszik annak jó játékot kívánok! 😊

ReaL MaDRid x siempre

miki36
hy és nagy Grat mindenkinek! 😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

zaki
Velem ugyanez a helyzet... 😄

Jó éjt Capello, és a többieknek is, akik mennek aludni.

soma22
joéjt, várjuk a képeket

soma22
a 4. kétes golt rugjuk a kupadöntön a loki ellen😄
ilyenben sem olt még részem😄

Fabio Capello
najólvan emberek, jóéjt mindenkinek, holnap (vagyis ma) érkezik pár kép a Benficás játékomból 😊

hunbasser
igen,még a Dunaújvárossal vagyok 😄 3.szezon,egyelõre még nb2-ben.úgy érzem,h mikor legközelebb betöltöm,már radikálisabb változásokat fogok bevezetni.nekem mániám,h ha már vmi egyszer bevállt,akkor azt sokáig használom,általában addig,míg jól játszik a csapat,aztán kipróbálok egy másik taktikot(vagy pedig kényszerbõl kell kipróbálnom egy másik taktikot a sok sérülés miatt),és utána egy idõ után megint visszatérek a régen bevállt taktikhoz,csak akkor meg már nem nagyon jön be :S

ReaL MaDRid x siempre

soma22
arra emlékszem😄

zaki
Itt 20m font volt a rekord, amit pléjárt kaptam (2-ért is), ott meg 50m euróért több pléját is eladtam (33m font kb).
De mondom, mikor abbahagytam a játékot A Debrecennel 2020 körül volt másfél milliárd euró az egyenlegemen... 😄AXdxxd
Real Madridnál meg annyi pénzem volt, hogy az 1ik nap egyszerûen a több milliárd euróm átment mínuszba... 😄DDDD

hunbasser
köszi,majd kérdezek is pár dolgot 😊

ReaL MaDRid x siempre

zaki
ÖÖÖÖÖ.... Te most a Dunaújvárossal vagy még mindig? Vagy kivel tolod? 😄

soma22
mondhatni reálisabb lett ezen része, bár itt meg néha tulzást érzek

zaki
FM 2006-ba, mikor a lokival nyomtam sikerült leigazolnom Didát, Emersont, Zé Robertot, Dudeket... 😄DDDD
Igaz, már mindenki mozgássérült, meg tolókocsis volt, de azért lol volt látni õket a csapatomban... 😄
Mondjuk az sokkal könnyebb volt, Lokival 2015-re már volt vagy 7-800m euróm az egyenlegemen... 😛
Minden fos pléját el lehetett adni több millióért...
Most már eladni sem könnyû, mint régen... 😛

hunbasser
ezek be is vannak jelölve,talán a bolgár nem.csak túl sok légióst sem akarok hozni,mindenesetre akik most vannak elég jól játszanak,és egyiktõl sem válnék meg.

ReaL MaDRid x siempre

soma22
miben kell segitség?ezért vagyunk😉
offtopik ha kell, és megoldjuk

soma22
kéne egy olyan gémen tesztelni, ahol az összes liga fullon be van töltve.az lenne a reális sztem

hunbasser
mire én leírtam,addigra már te is -.- kezdek tanulni 😄 FAQ-t is olvasgattam,mert most kéne egy kis ötlet...

ReaL MaDRid x siempre

soma22
románok, csehek, bulgárok televannak iszonyu plejákkal

zaki
Jah, nyugati csapatba csak mennek a pléják, nem jön onnan senki... 😄
Mondjuk az realisztikusabb, ha azok is be vannak jelölve, pl akkor nehezebb eladni, meg nyerni is, legalábbis szvsz...
Csak így is qrva lassú a gém, hát még úgy milyen lenne...

hunbasser
ifiket csak akkor lehet elhozni,ha a közelbõl vásárolsz(pl ha Magyarországon játszol,akkor közép-kelet európából).legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
ha nagyon messzi van a liga,ahol a tehetség játszik,akkor akár huszadosztályban is játszhat,nem nagyon fog eljönni :S
nem nagyon szeretnek otthonról kimozdulni.vagy csak a magyar nb2/nb1 lenne ilyen visszataszító? -.-

ReaL MaDRid x siempre

soma22
egyébként logikus, mert onnan könnyebben jönnek és elég durva plejákat generál a gép

soma22
ilyen is régen volt, hogy "csúcsidõben" flém nélkül a :
1. Football Manager
2. SilkRoad Online
3. PlayStation3
4. FORMA1
5. Sors vagy a véletlen!
6. '80 as évek zenéi
7. Humoros és aranyos képek, videók
8. Test Drive Unlimited
9. World of Warcraft