Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
meglássuk
Avanti Crociati!
sok sikert!
Avanti Crociati!
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
de nemakartam még ajaxosat folytatni, kezdtem Arsenallal
igaz barátságos de:
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
(meg kell lennie!!!!)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
meccs elõtt real 3., én 1., 1 pont köztünk
a mérk alakulása:1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3, 3-4 !!!!!!!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
ReaL MaDRid x siempre
Következõ meccsen ezzel fogok már kezdeni... 😄
BL-ben a 16 között itthoni 3-2-es vereség után idegenben egyszerûen sz@rrávertek a Kanál támadj taktikájával, 5-0-s 1. félidõ után 5-1-re szépítettem.
(4 brazil válogatottal ismerõs az érzés)
no mind1, pedig jól néz ki nagyon... gabber ha erre jársz és nemgond, akkor esetleg mekaphatom vmi módon a skint? ha nem az se gond 😛
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
Német Kupameccs van és 11 játékosom van válogatottban, 5 meg sérült...
Sztem kiesek így az elsõ fordulóban<#boxer>#boxer>
Avanti Crociati!
és hogy tudom "beszerezni"? 😊
egyébként azon a poszton Horváth Levente is kiválóan teljesít nálam, de Papizsanszkij fiatalabb. Ja, és Papi most nyilatkozott, hogy el akar menni, mert nagyobb klubba vágyik. Erre én: azt szeretném, hogy az MTK felnõjön az õ vágyaihoz. Erre õ: írásbeli kérelem, hogy tegyem átadólistára.
Czvitkovics is elment, 1 évre kölcsönbe, de az õ helyén ott van Remili meg Dudás.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!