Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez melyik skin?
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
ReaL MaDRid x siempre
Megvolt a visszavágó Fio ellen, sajnos papírforma, igaz voltak hiányzóim. A góllövés nem megy, pedig csatáraim: Németh K., Hrepka, Kocsis, Szalaj Ádám, Kenesei, Farkas Balázs, Pál András
Papizsanszkij-t meg vinné vagy 6 csapat külföldre, és mivel van egy 1 millió eurós záradék, amit mindegyik csapat megad.... Elveszítem egyik legjobb játékosomat.
Hajrá Magyarország!
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
#114468 : nájszos
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
(mostmég túlélte a billentyûzet <#ejnye1>#ejnye1>)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Yo, Bitch!
Foxe öngól,onnantól már teljesen szétesett a csapat.a csapat felének annyi letta ratingje a meccs végére,mint amennyit kaptunk 😞( fõleg a védõké.ez az új taktika most nem jött be,próbálkozom vmi mással.
ezzel szépen vissza is csúsztam a 9.helyre :SSS 6 csapat van tõlem 3 ponton belül,3 csapat csak a jobb gólaránya miatt elõzött meg.ejha,lesz itt mit javítani,pedig az Ipswich ellen egész csapatként funkcionált a gárda,nyertünk is.
ReaL MaDRid x siempre
Mondjuk Rickent semmi pénzért nem adnám el, hiszen Dortmund nevelés és azóta sosem ment el. Meg meghagyok pár embert kezdõbõl,3-4 év alatt úgyis lecserélem õket.
Asszem meg kell vennem Reinsinget, õt néztem ki magamnak<#smile>#smile>
off: kötelezõ 10 perc 😄😄😄😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
#114435 Ekkor toltam le elsõ meccset a háromból 😊
egyébkéntt én gémemben cardiff 1. évben feljutott,2.évben középmezõnyben végeztek PLben -.-
BUDA > miskolc.
A Barca 93 ponttal nyerte bajnokságot,20 ponttal Valencia elõtt. Atlético 17.,2 pont híján kiesett 😮
Év játékosa: Alex , 3. Daniel Carvalho
Év menedzsere: Eszes Emmi
Év kapusa: 2. Weidenfeller
Nürnberg ellen 3:0,a Leverkusen pedig idegenben verte a Bayernt.
De szerintem megfeleltem gabber elvárásainak, 24 perc alatt 3 meccset úgy töltögettem össze-vissza,hogy én nyerjek,és 3 ellenfél is bukon. Jóvagyok biztos... NC inkább röhej 😄DD
West Brom ellen én is most játszottam,kikaptam 1-0-ra :S úgy érzem,most kell taktikát váltani,lehet,h kipróbálom Kanál taktikját 😊
ReaL MaDRid x siempre

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Wolfsburg😄ortmund 1:0
Frankfurt:München 2:1
Eddig tökéletes 😛