121242
Football Manager
-
#115826 -
#115825 -
#115824 basszák meg:
-
#115823 sok sikert! -
KoniZTE #115822 BL elődöntö : Nehézkes továbbjutás de megvan . A Valenciai fiuk nem tudnak 11-est rugni...
Döntöben az Inter lesz az ellenfél -
#115821 sracok. akarmien kis csapattal vagytok vagy akar naggyal, senkinek nem ajanlom diego lopezt, ha esetleg a reallal vagy kuld el a Cbe add el, mert egyszeruen akkora SZAR kapus, hogy az mar hihetetlen.. szoval csakezt a jotanacsot akartam megosztani veletek. -
#115820 gratula mindenkinek!
megvan a sima továbbjutás, köv ellenfél a charlton lesz.
-
#115819 grat:D
-
#115818 nos, az első szezont legeneráltam, pocsékul is sikerült, nem is kell rá szót fecsérelni, a második idényre összehoztam egy olyan fiatal keretet, amilyet akartam
-
#115817 ö gondolom eu-n kivüli!és eddie johnson is eu-n kivüli!vagy az angol ligában ez nem számit? -
#115816 omar esparza :o -
#115815 majd késöbb próbálkozom velük is,de már elkezdtem a man.citiyvel!(egyébként kössz a tippet:D)eddig jött:dzsédzsák,eddie johnson!még tervezek egy balhátvéd vásárlását,csak kevés a zsém(3.5milla) -
#115814 pl Blackburn Rovers -
#115813 bocs,7 országot,és 1 jáccható ligát -
#115812 Utálok defenzív focit játszó együttesek ellen játszani...
A tabella hátsó részét nehezebb nekem megverni -
#115811 7 ligát töltöttem be,és nagy adatbázissal
-
#115810 ez pontosan hány liga? nekem még 15 liga 512-vel tűrhető volt. -
#115809 I love the game...
-
#115808 na,most elöször próbálom a legnagyobb adatbázissal!+ még betöltöttem 7 országot!sztetek lassu lesz 512 rammal? -
#115807 ahol szeretnél játszani,azokat töltsd be,és állítsd játszhatóra,és még érdemes a dél-amerikai ligákat bejelölni,meg itt közép-kelet európa környékén is teremnek jó játékosok. -
#115806 ja,és melyik ligát érdemes betöltetni? -
#115805 és szeretnék gratulálni mindenkinek,mert látom megint voltak durvulások :) -
#115804 na sfélre teszem egy kicsit a fiorentinás mentésem,kezdek eggyet az angol premier legueban!sztetek kivel? -
#115803 első meccsünk az első ligában:
-
#115802 ejj paszmek,részvét :( -
#115801 Az para :S:S:S
Na lépek shba, majd holnap, vagyis holnapeste, péntek tolom fmet ;)
Pénzt miért "nem látod"??? Gera ingyen megy ? :S:S
Nálam Gera volt már Valenciában, Lyonban, de mindig elmegy első szezon után...El kell adni rögtön az elején sztem. -
#115800 uh részvét :S
Én letolom majd hét végéig 4. szezonom. Ha idén nem nyerek vmit ( bajnokság BL németkupa) akkor lemondok én is valszeg. De hogy 60M eurobol adnak 5öt igazolni azkészvicc. Pedig erős keretem van,csak nemjönnek az eredmények. Vagyis BLből simán továbjutottam,bajnokságban mindig első 3ban vagyok,de ez kevés. -
#115799 Sziasztok, mai első meccsem
-
#115798 Kuszcakot eladtam 2,9 ért de pénzt sehol nem látok Gera is megy juliustól parmába... -
#115797 Adj el vkit... -
#115796 hát én beszarok komolyan mondom, elkezdődik a második PL-es szezonom, jó játékosokat igazoltam, uefa kupában indulok minden szép és jó. mindössze hét meccset játszottam, és mind a hét vereséggel zárult, pedig több taktikát is próbáltam a leggyengébb csapatoktól is kikaptam, ezt nem értem, pedig nem volt rossz csapatom:S
természetesen kirúgtak:( -
#115795 na én lemondok a fenébe wes bromall... adnak 3,5 millio eurót átigra mennyenek a picsába ebből senkit nemtok venni, ilyne kerettel simán kiesünk, plymouth a másik feljutó meg már t9b mint 10 millát költött átigra, 3,6 ból senkit nem tok megvennni, kéne ehy jobhátvéd, denilson megszreztem kölcsönbe kp-ra oda már nemkell ember de csatársorba min 2 mber kell, de senki nem kaar jönni, Rossi se Lupoli se jön kölcsönbe... Van den Borre se védelembe pedig már 2,4-et ajánlottam Anderlchenek de visszautasították... többet adok meg nem marad semmi pénzem... ez így lol... -
#115794 Jelenlegi kezdő (majd hozok képet is holnap, ha nem felejtem el):
Carrasso (Schmeichel)- Cantareil, Civelli, Zubar, Beye- Cana, Ribéry, Palladino, Nasri - Niang, Matusiak. -
#115793 Grat mindenkinek!!!
Majdnem feladtam a Marseille-jel, de inkább folytatom.
Januárban megszereztem Palladinot és Matusiakot, ráfért a csapatra az erősítés, pénzt meg adott a vezetőség bőven. Nyáron jön ingyen Faty, sajnos télen a védelembe nem tudtam venni senkit. Kupából 11-esekkel estünk ki, pedig Schmeichel egyet fogott, egyet belőtt. (Nasrinak a valósághoz képest nagyon kicsi a 11-es rúgó értéke).
Cissé visszatért sérülésből, két meccs/1 gól, vádliszakadás, újabb 3 hónap, valószínűleg nem igazolom le végleg. Némethet kölcsönadtam (értéke most 3,3 millió, Kocsisnak 500 ezer !!!).
Matusiak és Palladino is betaláltak első meccsükön (az a kupában volt, a kiesés előtt 6-0), Matusiak azóta is jól termel. Ezzel jöttünk vissza a 6. helyre (4 pont hátrány az első 3-tól akik 40 pontosak):
-
#115792 no,a múltkor elkezdtem egyet a Reallal,mert már mondogattátok,hogy kezdjek már nagycsapattal is.első meccsemet egy el clásiconak szenteltem,egyből be a mélyvízbe.3-4-re kikaptam,0-4-ről hoztam fel az eredményt 3-4-re,hülye voltam,hogy egyből egy jobb csapat ellen teszteltem.
most jött a másik nagy ász
-
#115791 ilyen nem létezik,ma 3x baszik ki velem a gép!és mindig akkor,mikor az elöttem lévö csapat megbotlik,és átvehetném a vezetést a tabellán! 14 meccsböl 6gy,6d:(,2 vereség!nem tom mi a baj,nagyon sok az x -
pepe33 #115790
nah első két bajnokim -
#115789 Nekemis vót ilyen. Alig idegeskettem én is. -
#115788 Sztem is a legkönnyebb ellen.
München ellen végigtámadom meccset,2 szabadrúgás 25ről,8as freekickel,2:0 oda. ááábazdmeg:@ -
#115787 Thx mindenkinek!:)
A legkönnyebbet akkor kaptam vóna, ha a Diósgyőrrel sorsolnak össze minket.:)