Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
grat mindenkinek! jól megy mindenkinek😊
én a viszonylag sok vereség ellenére vezetem a bajnokágot, habár nem megnyugtató elõnnyel.
a sok vereséget egy sérüléshullámnak tudhatom be, csomó játékosommal volt valami baj, de most megint kezd összeállni a kép.
mára ennyi elég is, további jó játékot a fentlévõknek!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
valszeg nekem meg ez nem fog bejönni 😄
BUDA > miskolc.
most jön wigan elleni meccs idegenben
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
(már ha bejutok 😄)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Remélem nem szakad meg a kapcsolatunk a következõ szezonban sem.
Legtöbb játékosomat ide adtam kölcsön, fõleg a fiatal magyarokat.
Új taktikám bejövõs... :o
Kíváncsi leszek hogy megy majd a BL-ben. 34 meccse vagyok veretlen a bajnokságban, 36 a rekord(om). 14 meccset gyõztem zsinórban, innen folytatjuk a következõ rekordot, már ez is rekord.
Meg lassan az is rekord lesz, hogy hány meccs óta nem kaptam gólt.
Várom a következõ évet. És azt is, hogy muzsikál majd a taktika a nigériai válogatottnál. Afrikai Nemzetek Kupájál csak 3. lettem a télen, de szerencsére nem b@sztak ki.
ezzel jóéjt mindenkinek, további jó játékot
Avanti Crociati!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
hasonlóképpen történt, csak nem onnan indult a labda
Avanti Crociati!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
nemsokára jön a wigan elleni uefa meccsem, kicsit parázok
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Avanti Crociati!
A gólszerzõ Kezman.Nemhiszem hogy megküldte a labdát 30ról,és mire az bement a hálóba,õ már ott jár.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
#114548: thx
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Dortmund:Hamburg 1:2
Szépen vezetünk,aztán 63. percben kiállítás. Utána Hamburg 82' és 88' percben gólt vág,ennyi köszönjük.
az újat kezdõknek pedig sok sikert kívánok
ReaL MaDRid x siempre
Ez a Debrecen ez hihetetlenül benga volt. Elsõ félidõ még csak-csak elment, de a második...Ráadásul azt vettem észre hogy csak a bal oldalra koncentrálták a támadásokat, Dombi lecserélése után nem volt klasszkus szélsõ játékosunk jobb oldalt (csak a jobbhátvéd lépegetett néha elõre). A helyére behozott Sándor meg szörnyen játszott. Így hát maradt a bal oldal, de ott sem bírtak semmit alkotni. Szerintetek?
Avanti Crociati!
thx
alexet próbáld megtartani bármi áron. nálam egy állat,lsd. elõzõ kép. Tavaly meg év játékosa volt,7.40 rating -.-
Alex elsõ gólt félpályáról indulva lõtte,másodikat 3 ember lerázva,harmadikat 75 yardról,saját térfele kezdõkörérõl 😄D