Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Csak akkr Riq lesz még egy évig az irányító na sebaj 😊
Idei igazolások:
Carlos Vela Arsenal ingyen Lehetséges Sztár csatár =]
Kovács Tamás Diósgyõr 220k tehetséges Kapus
Ambrus László Vác 240k kuvatehetséges Vkp
Loukopoulos OFi 325k A scout szerint az 1ik legtehetségesebb Khátvéd
Hitzelspelger ingyen
Castelen ingyen
Le Pape 1m Troyes a LEGtehetségesebb csatár!!!majd nyomok screent késõbb
Chiellini Juve 12.5milla ^^
Huth Chelsea 3.8m
mittegyek?:S
Hüe öcsém kikapcsolta a gépet csak úgy szerencsére 2hetes mentésem volt, és akkr kértem 900k-t fizetésre és kaptam 1.3mat.
na akkr kértem 64millát átigazolásokra és csak 725öt fizetésre h úgyis feljebb megy...erre nem :S és -100k-ba vok :S és nemakarnak plus pénzt adni:S mittegyek?
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Egész meccsrt végigtámadom Friedel véd midnent Savage egy sazbadbot bevág 1-0 oda
Meik?
Grat mindenkinek!Sikeresen megtörtént a fiatalítás, ami 10 kinevelt pléját jelent.Zsinorban 7 bajnoki cím.Sajna a kupát és a Bl-t elbuktam.24 az átlag életkor, annak ellenére, hogy van egy két 30-on felüli is a keretben.
És nagy grat, kiv. vagyok hol fox végezni.
Eddig én az U18 és a tarcsik is 100% <#hehe>#hehe>
nekem prikin bambul gondolkodom neki a tarcsin<#levele>#levele>
D eegyébként nehezen jönnek le , mert vagy a munkaválallási vagy visszalépés a karrierjében
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
másik szavazáson vucinic nyert
3. szavazáson én lettema hónap managere ... 1 hónap alatt <#gonosz1>#gonosz1>
Cserepadon meg a Fred-Carlos Vela 😛 Na meg ha sikerül Ronaldot elhoznom...
Ronaldo 30 a játékban nálam, szerintetek kezdõ,csere, vagy tartalék legyen?2kezdõ csatár, 2csere ált nálam, van még 1 Priskin is <#eplus2>#eplus2>
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
õk jöttek
: Jövõre akik tuti jönnke: Muslimovic , Olver Kapo , Guarín
Idén már nem jön ssenki de megpróbálom fred/toró/kovacevic/tamudo/palladinot beszerezni .
Jövõre jön ha lesz pízem toró genro kerlon fred .
Védõknek meg Mares , Salcido , Vanden Borre, Kompany , Collen
Mondjuk ez min 2 év de hátha lesz píz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Grat Mindenkinek! Nem semmi amit mûveltek.
Külön grat Bélabá-nak!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nah uccsó ego, nem saját, 4 éve vettem piti pénzért és ott pihent a tarcsiban és idén felhoztam -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
akkor énis😊 õ sajátnevlés😊

Franconak, tudom nem egy Ibra, de legalább saját -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"