Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
hiccülszpergert, hutot, és kiellínit sem😛

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

GTheo
jójó Chiellini drága volt de még maradt, 40millám 😄DD

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

na az jó 😄
GTheo
Pl kiket?😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zaki
KÖszi! <#worship>

zaki
Akörül, ahool most te tartasz.<#vigyor4>

az edzéslehetõségek a maxon van, a stadion már alakul 20250-es, akkor majd csak bevezetik a fûtést is 😄 Villany már van 😊)))
Nagy grat !

soma22
kérheted az edzéslehetõségek és a stadion felujitását is.

Zaki nálad a Debrecennél mikor lett pályafûtés? azt külön kérni kell vagy csak úgy adják? Én is akarok olyat <#bee1>
soma22
én örülnék riq-nek.
amugy felét nem vettem volna meg😊

GTheo
😊
Csak akkr Riq lesz még egy évig az irányító na sebaj 😊
Idei igazolások:
Carlos Vela Arsenal ingyen Lehetséges Sztár csatár =]
Kovács Tamás Diósgyõr 220k tehetséges Kapus
Ambrus László Vác 240k kuvatehetséges Vkp
Loukopoulos OFi 325k A scout szerint az 1ik legtehetségesebb Khátvéd
Hitzelspelger ingyen
Castelen ingyen
Le Pape 1m Troyes a LEGtehetségesebb csatár!!!majd nyomok screent késõbb
Chiellini Juve 12.5milla ^^
Huth Chelsea 3.8m

soma22
alkoss a meglévõbõl?!😉

GTheo
<#nemtudom><#conf><#nemtudom>
mittegyek?:S

soma22
mondtam én hogy ne legyél mohóó😄

GTheo
Nálatok mikor jön az az üzenet spanyolba h mennyit kérünk á.k-ra meg fizetésekre?

GTheo
bazz...
Hüe öcsém kikapcsolta a gépet csak úgy szerencsére 2hetes mentésem volt, és akkr kértem 900k-t fizetésre és kaptam 1.3mat.
na akkr kértem 64millát átigazolásokra és csak 725öt fizetésre h úgyis feljebb megy...erre nem :S és -100k-ba vok :S és nemakarnak plus pénzt adni:S mittegyek?

GTheo
iTunes 😊

de jo skin, meik ez?

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

zaki
Belefér.

najó ez röhej 😊
Egész meccsrt végigtámadom Friedel véd midnent Savage egy sazbadbot bevág 1-0 oda

GTheo
Ha van egy nagyobb tehetségem oan 16-17éves korú akkr hagyjam játszani az U18ba és ott fejlõdjön(ott gyengébb az edzés) vagy a tartalékba ott nincs meccs de ott felnõtt szintú az edzés.
Meik?

NA nem tudom it mennyire ismeritek D'Allesandrot de nálam elég jól tolja. Kölcsönben volt , de inkább megvettem wolfsburgtól 6 milkáért

sza23
Szeva All!
Grat mindenkinek!Sikeresen megtörtént a fiatalítás, ami 10 kinevelt pléját jelent.Zsinorban 7 bajnoki cím.Sajna a kupát és a Bl-t elbuktam.24 az átlag életkor, annak ellenére, hogy van egy két 30-on felüli is a keretben.

zaki
Kösz. Vuciniccel eszméletlen jó boltot csináltál...

És nagy grat, kiv. vagyok hol fox végezni.

hehe tarcsijaim elbvertéka cselszkit.
Eddig én az U18 és a tarcsik is 100% <#hehe>

zaki
Bazd be, fél év alatt szépen feljavul majd.

najsz ...
nekem prikin bambul gondolkodom neki a tarcsin<#levele>

zaki

<#nezze>

az amikor abramoviccal hawerkodtak. 6.03 v vmi iesmi 😊
D eegyébként nehezen jönnek le , mert vagy a munkaválallási vagy visszalépés a karrierjében

DONGUBA
ez melyik update hogy ennyi penze van poszmusznak?😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Eddig nagyrészének elutasítottéák d eha fellelblezel ált. megaják ^^ vucinic is csak 20 és megkapta

Egyik szavazáson befutó lett bal tkp-som 2. nemtomki 3. középsõ védõm
másik szavazáson vucinic nyert
3. szavazáson én lettema hónap managere ... 1 hónap alatt <#gonosz1>

GTheo
Bojinov-Vucinic Csatárkettõs nagyon ütõs 😉
Cserepadon meg a Fred-Carlos Vela 😛 Na meg ha sikerül Ronaldot elhoznom...
Ronaldo 30 a játékban nálam, szerintetek kezdõ,csere, vagy tartalék legyen?2kezdõ csatár, 2csere ált nálam, van még 1 Priskin is <#eplus2>

DONGUBA
es ezek mind kapnak munkavallalasit?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
ez melyik update hogy ennyi penze van poszmusznak?😊

Jha és Bojinov

legutóbbi meccsem 😮 hihetetlen de eddig veztem bajnokságot xD (4 forduló:S)
õk jöttek
: Jövõre akik tuti jönnke: Muslimovic , Olver Kapo , Guarín
Idén már nem jön ssenki de megpróbálom fred/toró/kovacevic/tamudo/palladinot beszerezni .
Jövõre jön ha lesz pízem toró genro kerlon fred .
Védõknek meg Mares , Salcido , Vanden Borre, Kompany , Collen
Mondjuk ez min 2 év de hátha lesz píz

gabber_saviola
jah és láttam, hogy most Ibramánia van, figyuzzátok hogy 33 évesen milyen bika még a Svéd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tono34
Estét!

Grat Mindenkinek! Nem semmi amit mûveltek.
Külön grat Bélabá-nak!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

fsgh
essesemmi😊 jó fogás😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
jah jó pléja krat

nah uccsó ego, nem saját, 4 éve vettem piti pénzért és ott pihent a tarcsiban és idén felhoztam -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

re. izzítom a gémet 10 perce evertont vertem 3-0ra.

fsgh
statja lehetne erõsebb de az eredményei magáért beszélnek😊 krat😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Egózgatunk egózgatunk?
akkor énis😊 õ sajátnevlés😊

GTheo
Nálam a villareal másodosztályú 😄DDDD Forlán Ajaxos, Riq még nálam van de go roma 😊

gabber_saviola
csak benéztem egózni, nah egye-fene krat mindenkinek 😊

Franconak, tudom nem egy Ibra, de legalább saját -.-

5w0rdf15h
Henry százszor jobb....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Atesz89
Az új igazolásom végre beindult 😄DDD:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Atesz89
Mascherano 15 misiért eljön?

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!