Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de Ibránál durvább játékost még nem muatott fel senki <#beka2>#beka2>
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Srna non-eus...1x már kérdeztem tõletek nem válaszoltatok...Riqet eladom de carvalhot akarom!!!Mitcsináljak Srnával?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Döntõben jöhet a Villarreal! <#vigyor4>#vigyor4>
Á.k: 48,500millió Euro
Fizetés: 900k Euro
Egész jóóóó 😊 Jöhet Srna,DanielCarvalho,Silva
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
3millióért elhozhatom a castillából 😊

[img]http://sgtagok.srv.hu/pictures/pix_1148313538.jpg
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nekem most 29ezres a stadionom, nekem is évente 1250 hellyel bõvítik... BL-ben soakt bénáztam, tavaly nyertem meg elõször csak, azelõtt elõdöntõs voltam, most elõdöntõs vagyok, az Ajaxxal játszom, sztem meglesz idén is a gyõzelem. Én ingyen szoktam igazolni pléjákat általában, beb@szom õket a tarcsiba, meg u20-ba, aztán fejlõdnek ezerrel... 😄 Egyenlegem jelenleg közel 1 milliárd euró (1.041.171.198 😛), átigazolási keretem 478millió euró. Bajnokságot&kupát én is megnyertem minden évben, 13 év alatt 5X kaptam ki a bajnokságban, elmúlt 10 évben csak egyszer... 😄DD Nálam Priskin ontja a gólokat, de már kezd kiégni... 😄 Ahhoz képest, hogy csak 134-es pot abilitys pléja, évi 40 gólt mindig vállalt... Ha most új játéko tkezdenék, biztos sokkal jobb eredményeket értem volna el, de már nincs erõm új játékot kezdeni. 😄

farkas gábor rekordjai: bl legtöbb gól egy meccsen 6, vb-n 5, a vb-n gólkirály lett 14 góllal, bl-ben minden évben gólkirály volt eddig 😊 eddig 21 volt a legtöbb gólja a bl-ben egy szezonban, most arra hajtok, hogy megdöntse nistelrooy 23 gólos rekordját ;-) Eddig voltam már cseh szöv kapitány, olasz és most év eleje óta végre a magyarokat irányítom. a csehekkel eb-ezüst, az olaszokkal kiesés a csoportkörbõl, mert csak így neveztek ki a magyarok, ha nem vagyok már olasz kapitány, akkor meg mindegy mi lett volna a vb-n. Most a támadósor egy életre rendben van, középpálya is, itt mascherano jött be guarín helyett, ajánlom neked is 😊 de már te 2017-ben jársz azt hiszem, ott már kicsit koros Javier papa... most a védelmet kéne megerõsíteni, mert hát hübschman öregszik. Mióta õ jött azóta nem kaptam gólt, vagy csak alig, addig mindig ilyen Joga Bonito meccsek voltak, pl: 5-4 8-3 7-2 szal mindig nagyon nyertem, de sok gólt kaptam. Na röviden tömören ennyi 😄DDDD