Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
mi egózás megy itt😊
de Ibránál durvább játékost még nem muatott fel senki <#beka2>

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

leigazoltam hélder barbosat a portobol 166PA<#idiota><#idiota>

Atesz89
Hurrá a cserekapus is lesérült<#falbav><#falbav><#falbav><#mf1><#mf1><#mf1>

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Atesz89
Add el rúgd ki egy kalap fos (csak nálam és most húzott fel mert miatta kaptam gólt)

GTheo
BAZZ!!!
Srna non-eus...1x már kérdeztem tõletek nem válaszoltatok...Riqet eladom de carvalhot akarom!!!Mitcsináljak Srnával?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Atesz89
Grat

<#taps><#taps><#taps><#taps>
hogy lehet profi a csapatom mert csak enyém fél-profi a francia másodosztályban...<#falbav><#falbav><#falbav>

zaki
1. meccsen kikaptam 2-1-re, a visszavágón nem volt kegyelem... <#nevetes1>

Döntõben jöhet a Villarreal! <#vigyor4>

GTheo
2.év
Á.k: 48,500millió Euro
Fizetés: 900k Euro
Egész jóóóó 😊 Jöhet Srna,DanielCarvalho,Silva

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

velem már fordúlt elõ, de volt egy 3. kapusom is a cserepadom, akkor elõszõr és utoljára ültek 3-an kapusok a padon...lol mákom volt
GTheo
Vegyem meg Ronaldot?😄😄😄DD
3millióért elhozhatom a castillából 😊

Atesz89
A csere kapus lett a meccs embere a 2 gól ellenére (ez ám a csere 😊)

<#taps><#taps><#taps><#taps>

<#worship><#worship>

[/img]<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
[img]http://sgtagok.srv.hu/pictures/pix_1148313538.jpg

Atesz89
A bíró volt a 12.emberük de így is kiszenvedtük 😊:

nem lehetsz magaddal teljesen elégedett!!!!!!!!!!! Mi ez a 26 kapott gól, hát milyen védelem az ilyen?
Gratula! Ez tényleg nem semmi!
nekem is Lasmar a gyúróm
Atesz89
Szokásos 😊))Grat

á soha 😊
Grat, ez hanyadik évben?
McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
Khm.... <#ravasz1>

Gondolom a fontosabb meccsek elõtt egyáltalán nem mentesz... 😛

végül is nem baj, játék.....az a kár, hogy az élet nem ilyen, ha végre egy magyar csapat lehetne bl gyõztes ooooooohhhh
zaki
Hát besz@rok, a következõ meccsemen megint a kpausom sérült le... Ilyet még nem b@sztam. 2 meccs 3 kapus, lol. Még jó, hogy az 1. számú kapusom Lasmar csoda gyúró segítségével 3 napon belül felépül... 😛

ahogy jól esik
hajrá fradi, én meg beírok nekik 260 mill eurót, felspékelem lazicot, aztán 26szor visszatöltök egy meccset....ez nem játék lool
hidd el nem editorkodtam csak visszatöltöttem
volt már olyan nektek, hogy annyi gólt lõttetek egy szezonban, hogy a kezdõoldalon a goals scored minuszban volt?
McFrost
simán ...pöcs😄DDDDDDDDDd

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

pontosan 😊

ez az alap taktikám a védekezés meg nem annyira fontos 😄
zaki
Azt nem értem, hogy mi az, hgoy mentettél június 19-én? Annyiszor töltötted vissza a játékot, amíg nem generált neked a gép vmi überpléját, vagy mi? 😄 <#ravasz1>

én meg sokszor töltöm vissza azért ilyen jó<#hehe> Amúgy a szívem csücske a Loki, hiszen debreceni vagyok, itt is születtem, ezért ezt becsületbeli ügynek tartom 😄
meg sztem ez nem élethû, pont azért szeretem ezt a játékot mert életszerû
zaki
Nálam meg 1ik kapus 3, másik meg 4 hétre sérült le, 3. kapusomat kölcsönadtam a Tottenhamnak, így most az U20-ból kell a 2. számú kapusomat felhozni, mert az 1. ott si sérült... 😄

Atesz89
Nálam sem de most elég probléma hogy Isaksson 4 hétre kidõlt

grat, de sztem ehhez egy kis editorkodás is kell 😊
zaki
Hát ez nem semmi, hallod-e... Én hozzád képest kezdõ pöcs vagyok akkor... 😛

Nekem most 29ezres a stadionom, nekem is évente 1250 hellyel bõvítik... BL-ben soakt bénáztam, tavaly nyertem meg elõször csak, azelõtt elõdöntõs voltam, most elõdöntõs vagyok, az Ajaxxal játszom, sztem meglesz idén is a gyõzelem. Én ingyen szoktam igazolni pléjákat általában, beb@szom õket a tarcsiba, meg u20-ba, aztán fejlõdnek ezerrel... 😄 Egyenlegem jelenleg közel 1 milliárd euró (1.041.171.198 😛), átigazolási keretem 478millió euró. Bajnokságot&kupát én is megnyertem minden évben, 13 év alatt 5X kaptam ki a bajnokságban, elmúlt 10 évben csak egyszer... 😄DD Nálam Priskin ontja a gólokat, de már kezd kiégni... 😄 Ahhoz képest, hogy csak 134-es pot abilitys pléja, évi 40 gólt mindig vállalt... Ha most új játéko tkezdenék, biztos sokkal jobb eredményeket értem volna el, de már nincs erõm új játékot kezdeni. 😄

velem még nem fordult elõ hála Istennek<#beka3>
zaki
Elõfurdult már olyan nálatok, hgoy 1 meccsen sérül le mind2 kapustotok? Velem megtörtént... Még jó, hogy a cserekapusom a meccs legvégén sérült meg...😄 Ugrott volna a 140 meccs óta tartó veretlenségi sorozatom... 😄 (Rekordom 166)

Most 2010-ben járok, a stadion most 20250-es mostanában 1250-nel bõvítik, de még az elején volt egyszer 3600 és 5600 is ha jól emlékszem. Az egyenlegem 100 milla euro, átigazolási keretem 60 milla. A bajnokságot és a kupát minden évben simán nyertem, a bl-ben csak az elsõ évben estem ki a csoportkör után. A második szezontól kezdve mindig megnyertem mindent: bl,szuper kupa, klub vb 😊 Elsõ nagy igazolásom arenas és guarín volt a második évben, ingyen jöttek, onnantól kezdve szinte szárnyalt a csapat. Elsõ évben kölcsönadtam Balaskó Ivánt a Shakhtarnak 6B forintért, ez kicsit helyrerázta az egyenlegemet 😄DD Akkor még azon izgultam, hogy Henry hány gólt lõ nekem, úgy ha 2-vel megúsztam már örültem 😄 most meg örülhetnek ha az én csatárom nem vág 4-et nekik<#ravasz1> Minden évben csóró kis kávéültetvényes brazilokkal töltöm fel a keretet, kb 100-200 milláért HUF elhozom õket, feltápolom majd eladom a sokszorosáért. Plusz kölcsönadok játékosokat, akik nem lennének stabil kezdõk, most Leandro Depetrist vitte a Hertha 2b forintért. Tiszta hülyék ezek<#nemtudom> Minden évben elmentem a játékot jun 19-én, amikor generál a játék pléjákat, mert különben mindig csak rokkantakat kapnék. így "született" meg a csodacsatárom Farkas Gábor is többek között, aki 162/187-es abilityvel bír és ontja a gólokat, kiszorította kisliyt,kerlont,porcellist is. Minden évben megnyeri az aranycipõt, szezononként átlagban 60 gólt lõ, õ rúgja a tiziket is. Az év játékosa díjjal nem vagyok kibékülve, az én játékosom rúgott a bajnokságban 45 gólt, fernando torres meg 34 meccsen 7-et és õ nyerte meg <#boxer> szal ezzel nem vagyok kibékülve. Megvertük a barcát és az arsenalt 4-0-ra fradit 7-1 re fehérvárt 9-0-ra tavaly kiesett az ute a bajnokságból...
farkas gábor rekordjai: bl legtöbb gól egy meccsen 6, vb-n 5, a vb-n gólkirály lett 14 góllal, bl-ben minden évben gólkirály volt eddig 😊 eddig 21 volt a legtöbb gólja a bl-ben egy szezonban, most arra hajtok, hogy megdöntse nistelrooy 23 gólos rekordját ;-) Eddig voltam már cseh szöv kapitány, olasz és most év eleje óta végre a magyarokat irányítom. a csehekkel eb-ezüst, az olaszokkal kiesés a csoportkörbõl, mert csak így neveztek ki a magyarok, ha nem vagyok már olasz kapitány, akkor meg mindegy mi lett volna a vb-n. Most a támadósor egy életre rendben van, középpálya is, itt mascherano jött be guarín helyett, ajánlom neked is 😊 de már te 2017-ben jársz azt hiszem, ott már kicsit koros Javier papa... most a védelmet kéne megerõsíteni, mert hát hübschman öregszik. Mióta õ jött azóta nem kaptam gólt, vagy csak alig, addig mindig ilyen Joga Bonito meccsek voltak, pl: 5-4 8-3 7-2 szal mindig nagyon nyertem, de sok gólt kaptam. Na röviden tömören ennyi 😄DDDD
zaki
Simán.

opp, épp most lõtt egy 25 m-eres bombagólt a Cardiffnak 😊
Bojinovról mi a véleményetek? Sztetek befér a MU-ba, MU szintû játékos?
Atesz89
Kösz és neked is Selfisch