Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atalanta másfél misit ad asszem, vagy ott van pl a bochum bár azt még nem néztem
Gyorsan váron a javaslatokat😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
új játékot kezdtem a Bredával (hooijdonk miatt<#smile>#smile>)
elég húzós lesz,kemény 66000 euróvl dobtak meg 😄
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Reyes 30m
Fabregas 30m
Llorente 21m
túl sok volt a pénzem <#idiota>#idiota>
egyetlen Fgn sincs...
Vucinicet pölö szó nélkül nyomtam le reservbe, mert Llorente szimpatikus, spanyol, és gólerõs.
Ennek a skinnek mi a neve? és honnan lehet letölteni válaszodat elõre is köszönöm
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Elrontottam a sevillás mentésemet, nem tölti be.
Vmi új csapat kéne =]
Barcával lehet megint megpróbálom😛
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Vmi nagyobb bajnokságba vmi másodosztályú pénzes csapatot mond vki?
jó8t bb
Igazold le Radovic-t.<#ravasz1>#ravasz1>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Huth olcsó volt
nemvolt balhátvédem, chiellini
Baz, nem értem miért pont a balbekkem maradt ki az év csapatából, pedig 1ik legjobban teljesített az idén (is)... 😛