23078
  • CaesarHUN
    köszi
  • GyuriVagyok
    Oké.És thy a helpet.
  • Broafka
    akkor játsz többet, egyébként csak egy kettőt érdemes belőlük összegyűjteni szerintem, pl az elején a theban settet vagy a minotaur settet ha ilyen közelharci karid van... stb, később már találsz azoknál jobb cuccokat is
  • Broafka
    TQdefiler program kell hozzá az vissza teszi a "bankot"
  • envoka
    Olvass vissza ! Nemrég megadtam 2 map linket is, asszem az első az amin vannak ilyenek.
  • csubafejes
    Hali!
    Én azt szeretném kétdezni hogy vanolyan kostum map amin esenciák meg relikek vannak?:O
    Jah meg olyan levelek amikből kell csinálni :D
  • CaesarHUN
    Hali, a kék felszereléseket hogyan lehet teljesen összegyüjteni mert nekem nem sikerül, mindíg van kb 3 ami nincs meg belőle, álltalában a karvédő meg a pajzs és kard hiányzik
  • GyuriVagyok
    Hello.Én azt szeretném kérdezni hogy volt 1 51 es karakterem de lelet törötlve a játék.Kimentemem a Titan Quest ill Titan quest IT mapát ami a dokumentumok ban van.Most újra feltetem a karakter megvan de a bank full üres.Most mit csináljak mert tele volt setel stb. És naon nincs kedvem újat kezdeni.
  • Broafka
    bossra se rossz az oracle azzal a 3-mas lövéssel, csak elég közel hozzá állni hogy mind a 3 kilövelés rámenjen, és akkor 3X akkorát sebzel egyszerre.

De igazából, ahogy már más is mondta, szerintem az összes karival jól lehet írtani, ezért is jó ez a játék! :)
  • zoli47
    Az adja a legnagyobb sebzést, de a spirites vazsik meg mana poti nélkül is jól elvannak. Bosskillre elementalist, mobokra oracle a legjobb.
  • zoli47
    oracle, conjurer, elementalist
  • Broafka
    nekem valaki a Storm+Earth párosítást ajánlotta squall és eruption varázslatokkal, hogy az jól írt. De egyenlőre még nem nagyon próbáltam ki
  • Piccolo13
    Csá!
    Nekem a Storm jött be legjobban.Vihargyűrű full, szélvihar aztán villámcsapás. Nem lesz szar. Meg tápolni a villámsebzést ezerrel.
  • csubafejes
    Hali!
    szeretnék csinálni egy varázsló karit,ami nem nagyon használ közelharci fegyvert cask varázslatokból 'él'.
    Mit ajánlotok?
    Meg hogyan csináljam?
  • Thanatos
    lehet
  • Kicsikiraly
    törttel lehet vele hamachizni?
  • Piccolo13
    Sziasztok!

Valakinek van kedve Hamachi-n keresztül tolni?
  • Ferrari23
    Hali!

Tudom, hogy nem ez a megfelelő hely :)

De esetleg, ha valakit érdekel 2 hónapos eredeti, karcmentes Titan Quest + Immortal Throne, akkor írjon. 2500 Ft/db
  • Kicsikiraly
    ki tudna valaki segíteni egy jó sorcerer builddal? itt keresek googlen már egy ideje de nem találok semmi normálisat.
  • vidu01
    Semmire, dobd el!:) Olvasgatni lehet csak.
  • csubafejes
    Hali!
    Találtam egy olyat hogy leter to mummy. Kék a neve de nem tudok vele semmit se csinálni..
    rákattiontok bejön valami levél de se eladni se használni semmit sem tudok vele.
    Tudnátok segíteni mire jó?
  • ROMOTO
    spellbreakerrel lehet darálni, de kell hozzá 100 % recharge
  • ROMOTO
    convert to health bónuszos fegyverrel
  • steweee
    tesóm karija is egy warfare+defender

én az alapjáték vége felé akadtam el annak idején egy ilyennel, a hegyi óriásnál, aki üvöltéssel megbénít, utána meg széttapos vagy meteoráporral végez velem

na ő az utolsó főmonsztrát nem tudja megölni

újra akarom kezdeni

de vmi könnyű karival, vmi varázslóval aki idéz is lényeket, verekedjenek helyettem inkább azok
    ki mit ajánlana ?
  • csubafejes
    Hali!
    Kezdtem egy orgyilkost. most 17-es de semmi normális cuccot nem dobtak pedig minden küldit megcsináltam.. egy zöldet se. kékről nem is beszélve. Ez a kisebbik baj de az életregenerációm cask 1:S:S azt mivel tudnám gyorsan növelni??
  • ROMOTO
    Warden jobb kari
  • kgabus
    Csak spirit, második mastery nélkül? Első kari? Mert akkor sztem nem olyan vészes a helyzet, még nagyon az elején vagy és az első karakterét rendszerint elcseszi az ember. :) Kezdj vmi íjászt- ranger, harus, bone charmer, brigand esetleg-, vagy conqot, azok jobbak első karakternek.
  • csubafejes
    Sziasztok!
    Nekem lenne egy nagy problémám. Én nem rég óta játszok a játékal, és cask itthon single-be de öcsém kitöröte a 42-es spiritemet:S:(
    És nagyon nincs kedvem megint elejétől kezdeni. Ha valaki tudna küldeni egy 30+-os karit azt nagy meg köszönném. ( teljesen mind1 milyen szakértelme van:))
    Légyszives segítsetek
  • kgabus
    Corsair és Warden közül melyik a jobb? A Corsa igénytelenebbnek, meg kicsit egyszerűbbnek tűnik, manából is kevesebb kell neki- már ha nem colossusozik... Szakértői vélemények? :)
  • Kicsikiraly
    hogy elfelejts biztonsági másolatot csinálni, elkúrja a karaktered és abbahagyd a TQ-t :(
  • Atys91
    Mire is jó pontosan a Defiler??
  • Fencer
    Köszi! AZ igazság az hogy mivel a program hülye helyre pakolja a mentéseket, amik elvesznének ha az ember újra húzza a rendszert, én már két külön mentést is csinálok a karikról.:-)
  • dudovec
    Azer mielott defilerrel matatnád a karijaid, nemárt csinalni par biztonsagi mentest.
  • Broafka
    fura, nekem is eredeti de nekem megmaradnak, meg azt a +5% dmg-t is megkapom
  • Fencer
    Na jó, de én nem akarok csalni.:-)
    Van egy karakterem, aminél elirtam a nevet, aztán meg már végignyomtam úgy, de akkor lehet hogy azt kijavitom. Meg ezek az elveszett stat pontok érdekelnek, elvégre azok tényleg járnak.
  • vidu01
    A neve? Aza legkeveseb!:)
  • Fencer
    Kösz. Még nem használtam, de lehet hogy kipróbálom. Jól látom, ezzel a programmal a karakter neve is átirható?
  • envoka
    Dehogynem...szerintem mindenkinél előjön ez a hiba, akár eredeti a játék, akár nem. Ha annyira hiányoznak azok a pontok, fogd a Defilert, és írd hozzá a statokhoz. Ez nem is számít csalásnak, mert ami jár, az jár.
    (a Defiler linkjét megtalálod lejebb)
  • Fencer
    Sziasztok:-)

Jó ideje olvaslak benneteket nagy élvezettel. Nekem nagyon tetszik a játék, bár csak pár hónapja van meg.
    Volna egy problémám, és erről senki sem beszélt, ha jól láttam. Az IT részben van két küldetés, ahol a jutalom, amit kirnak, elmarad.
    Konkrétan: AZ első az amikor styxi bestiát meg kell ölni. Itt ugyan valóban ad a program STR/DEX/INT pontokat, de ha kilépek a játékból, majd vissza, akkor ezek a pontok újra hiányoznak a karakterlapon.
    Másik amikor Hádész három alvezérét kell likvidálni, a program beigér +5% totál damaget. De nekem nem ad. Egyik fokozaton sem.
    Másnál nincsenek ezek a hibák? Jelzem, eredeti a játékom.
  • zoli47
    Nembaj, már 8 éve így megy. ^^ Azért kezdenek fejlődni a modik, már a "vitapartnereket" is egyre inkább pontozzák. ^^