Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feltelepitettem az immortalt is és ugy sem mükszik.Hibát ir ki.
Olyan nincs hogy 1.01 patch mert ez az alapverzió, akkor ír ki mást ha valami gebasz van belepiszkáltál v ilyesmi, újratelepítetted ahogy írtam? Ha máshogy nem megy akkor megszerzed az Immortal Throne kiegészítõlemezt az automatikusan felpeccseli az alapjátékot is, nem kell vele semmit variálni.

Honnan lehet leszedni csak simán az 1.01-es patchet.1.01-re szeretném patchelni az 1.0b verziót.
Piercing dmgvel operál spear kell a kezébe vagy bow, én kb ilyet fogok csinálni elsõsorban közelharcos lesz: http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Brigand&master1=6&master2=7&sa=0&m1=

Zan
Kb egy éve játszotam utoljára a titannal,most megint elökerült a polcrol..szerintetek milyen karit csinaljak?Shorlex és társitol titancalc jol jönne valami olyan karirol,amivel nagyon élvezetes a game!Amugy én valami dreamesre gondoltam..

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Hello!

Erröl a karirol tudnal nekem egy titancalcot csinalni?Tul képp ez mivel is nyir?😊
(bocs eléggé láma vagyok,azaz régen nagyon sokat játszottam,de elfelejtettem már hogy müködnek a dolgok...)

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Sziasztok nem tudtok valami hamachi szobát ahol benn szoktak lenni mert neten xfrie vel csak külföldit látok?
Probáltam,de ugyanugy hibát irt ki.Szerintem a verzio miatt nem akarja patchelni vagy nem tom.
Hellosztok!Hogy lehet frissiteni a titan questet?Probálgatom,de mindig hibát ir ki.1.0b verziom van meg ,ahoz meg nem találok patchet,a többire meg hibát ir ki.Vagy honnan lehetne letölteni más verzioju titant?Vagy az 1.0b-hez honnan tudnék leszedni patchet,mert amugy meg mindig kilép a játékból.
Lvl20as brigandnak már simán lehet mindkettõ, fõleg ha nem a bleeding-poison szarokra rakod a skillpontokat. Per pill 3000 körül crittel a lethallal, reményeim szerint felmegy egy 100-150k ra majd a végefelé. 😄

thx örök hála

Blacksheep333
A CD kulcsnak meg kell egyezni

Az operációs rendszeren is túl...

Helló lenne akor valakinek ötlete arra hogy miért nam tom berakni a mentés t mert újratelepítettem a gépet elraktam a mentést és mikor a dokumentumokba az egész My Gmaes mappát beraktam nem volt semmi mentés ajátékban? help thx

BuriP
Most is Brigand-dal megyek. A study és a lethal is azonban a skilltáblázat felsõ részén van és amíg azokat fejleszteni tudja addig túl kell jutnia pár tucat szinten és jópár boss-on! A devices-okkal pedig nem bajban lesz, csak azért nehezebb mert nem élõk nem mérgezõdnek és nem véreznek így a lövések kisebb kárt okoznak többet kell lõni rájuk.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

A bossoknál készülj fel egy kiadós futkosásra.

Csináltál te már brigandot? Ha igen akkor valamit nagyon elbactál rajt. Nem jellemzõ hogy azzal körbe kéne futkosni, leggyorsabb bosskillt lehet csinálni study+lethal combóval. Meg hogy a devices etnikummal bajba lenne, pont a brigand? lol
http://www.youtube.com/watch?v=d0f9GlDthcU

BuriP
A Brigand igazi tömegírtó karakter, szó szerint hatásosabb ha az ellenfelek többen vannak és közel egymáshoz, mint ha egy szolóban lévõ ellenséget lõ! Egy öt-hat fõs csoportot egy lövéssel kiiktathatsz ha ki van fejlesztve a "Scatter shot arrows" és a "puncture shot arrows" skill. Az elsõtõl a találatoktól srapnelek keletkeznek amik tovább sebzik a közeli ellenségeket, a másodiktól pedig átmennek a nyilak az ellenfeleken és a mögöttük állót is sebzik. figyelj az energiádra mert a rogue skillek kifejlesztése után csak úgy zabálja majd. A construction fajtájú ellenfelek (robotok, szobrok) nehezebb ellenfelek mert vérzéses és mérgezéses sebzés nem hat rájuk! A bossoknál készülj fel egy kiadós futkosásra.

Itt meg tudod tervezni a karaktered: http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Brigand&master1=6&master2=7&m1=32-0-0-9-12-0-8-8-0-0-0-12-0-0-12-8-8-12-0-6-0&m2=32-1-0-0-0-12-1-0-1-0-0-8-0-0-8-10-6-0-1-0-0-0

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Jah meg ha van vlkinek tapasztal a Brigandról azt is szivesen elolvasnám.
Egy druida mennyire élteképes?Szal nehezbb fokozaton is elhet vele azért írtani?Gondolom azért ne mannyira erõs mint egy warden...
hát az egész My games mappár kimásoltam aztán be és nem jó

Az attól függ... Az alapjátékkal nyitottál meg egy IT-os karaktert? Vagy jó helyre másoltad a mentésed? Nézd meg szerintem...
HElló lenne 1 gondom újratelepítettem a épet és mikor felraktam a jkárékot és be akartam rakni a mentés akkor nem ismerte föl vagy i nem volt mentés a járékon belül help!

LOD suxx, hagytam is veszni az összes b.net accountomat. Classic (1.00-1.06) rlz!

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Énnem tudtam LoD-dal annyit játszani...olyan 84-85-ös szzinten fejeztem be a Hellt..utánna azok a karik megálltak...
55-ös vagyok most kezdtem a legendary szintet. Athén környékén járok, eddig nincs ellenfél.Nagy különbség a Diablo LoD-je és a Titan Quest között, hogy ott ha átértél Hell szintre már az elején kemény volt. Itt az elsõ pálya nagyon könnyû.
LOD-ban hegyekben álltak a 99-es karik. ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Már hogyne tudná! Hatvan fölött pár szinttel meglesz)

www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu

Kipróbáltam az xmaxmod-ot<#nyes> Így legalább nem unalmas annyira a conquommal legenden...de érdekes, hogy míg a pályákon nehézség nélkül haladok, 3 Hades gondot okoz egyedüliként...pedig minden resistem 80, secondok 200-300, kivéve bleeding, az 0, lehet azzal támad?! A troglodyták sok-sok ateok-ot, folgot, lart dobálnak, de mindegyik lófax. A stonebinder cuffs map után, rájöttem, hogy defiler kell hozzá😞

Diablo II Lod nekem 83. szintû paladinom volt és 68. nekromantám. A Diablo I Hellfire-ben 42. szinntû harcosom<#hawaii>

Nem. 😊

Valaki segítsen légyszi! Elindítom a SoulSeekor's TQ Defilert, és megcsinálom amit akarok, de nem indul el a karakter a játékban! Azt írja a readme fájl, hogy kattintsak a Fix Me gombra a Main gom alatt de nincs Fix Me gomb!!! Valaki segítsen könyörgöm!!!
Na átjutottam legend. szintre elõször...valóban egyedüli karakter nem tudja megcsinálni?
ROMOTO
Ja, tényleg félreértettelek, itt egy map, ebben talán megtalálod

Ez segít eligazodni TitanCalc
Félreértesz. Már megcsináltam Egyiptomot, többször is kinyírtam a fõszörnyeket, de ritkán találtam náluk jó cuccokat. És a Warden meg a Conqueror milyen hatalmak kombója? (bocs, kicsit noob vagyok de nem játszom sokat...)
ROMOTO
A darabok begyûjtéséhez olvass bele az egypt részbe Walkthrough
Annál csak jobb van 😊 tipp: qonqueror, warden
Hali!
Nem tudnátok tippeket adni, mely hatalmak kombinációja a legjobb? (egy karim van, Earth & Warfare hatalmak kombója... Van jobb gondolom de milyen? (Level 45-ös a karim, kezdek majd újat, de nem akarom mindegyiket kipróbálni...)
Bocs mindenkinek, de egyszerûen nem bírom begyûjteni a szfinx, thébai és obszidián készlet darabjait! Valaki könyörgöm küldje el amik megvannak neki a -- [email protected] -- e-mail címre!!!
ROMOTO
L. Sacher-Masochn neve nem cseng ismerõsen? 😄
Azzal nem, de azóta van egy legit 92-es sorcim 1.00-ban. ^^

köszi! holnap kipróbálom a coquommal😉

Ja. De gondolom a bnetes kariddal se sokra mentel, "ha lelõtték alola" a szervert😊 Persze tudtal akkor singleben jatszani , de azt meg minek😄

Az csak online. Ha lelövik alóla a szervert, gém óver.

Ja csak csinaltak helyette gw-t xD

Az odáig oké hogy nekik lesz munkájuk, de nekünk nem lesz TQ2. A dio3 is ott hasalt el hogy lelépett az egész fejlesztõbrigád a Blizzardtól.

Kaszi46
Magyarítás része megoldódott, az update mellett ott van az eredeti is!😊

*Posse*T.W.D*

A THQ szétszivatta a szerencsétlen bandát, az egyik fejlesztõ írta a TitanQuest fórumán, h alig tudtak megélni egyik projektõl a másikig, nyilván olyan "elõnyös" szerzõdést kötött velük a THQ, a patch-et a TQ:IT-hez meg cseszett finanszírozi a "kedves" kiadó.
De nem sokáig maradnak munka nélkül a fejlesztõk, a TQ elkészítése nem kis fegyvertény, kapva-kapnak majd utánuk játékfejlesztõ cégek.

Szarok a konfigodra.

Kaszi46
Sziasztok!
Most kezdeném a játékot, és érdekelne hogy az Immortal Throne feltelepítése javít e valamit az alapjátékon.

Még egy kérdés, szeretném magyarítani a játékot, le is töltöttem, de már csak a javított magyarítást találtam meg, aminek readme-jében az van írva, hogyha nem rendelkezem az eredeti magyarítással, akkor bizonyos videók nem lesznek lefordítva. Szóval tudnátok adni egy linket az elsõ kiadású magyarításhoz?

*Posse*T.W.D*

littleNorbi
kösz!

visszateleportálsz Medea's Groove-ba és beszélsz a varázslónõvel aki a kör alakú téren áll egyedül és ha nálad van a szem, akkor nyit egy kaput Epirus-ba.

littleNorbi
A párkák megölése után merre kell tovább menni?

/ spirit / dream