23078
-
Hydroceph #19316 Halihó
egy oylan kérdésem lenne, hogy 2 azonos serial tud egymashoz csatlakozni lanon, illetve ha mukodik, akkor hamachin? -
dudovec #19315 Latom mar ezzel a nickel is gyujtod a pontokat, de ideje lenne realizalnod, hogy ezekert pontokert nemkapsz majd nyalokát ajándékba:)
Amugy a hurkakolbasz47 találóbb lett volna xD -
zoli47 #19314 Visszatért? Miért, elment? ^^
kgabus:
Ad. 1.08-ban adott, 1.20-ban asszem nem, IT-ben megint ad. -
vidu01 #19313 Ad 8%ot, de 1.30as patchel nem fogsz találni mert kivették a játékból.:) -
dudovec #19312 Virsi returns? lolz xDDD -
kgabus #19311 Na akkor ad, vagy nem? :) Ha lesz időm, futok pár kört azért az első cmapon, telepakolok egy inventoryt vele, aztán ha ad, annyiból csak kijön egy legalább... -
zoli47 #19310 Legendes Hammurabi, ha jól tudom, nem ad Recharge bónuszt
De ad. -
#19309 jól -
#19308 jól vettem észre hogy epic cuccokba nem lehet relicet rakni? -
#19307 Legendes Hammurabi, ha jól tudom, nem ad Recharge bónuszt.
Lehet készíteni is, csak az kicsit bonyolultabb.
- Letöltesz egy custom map-et. (mint pl. amit nemrég megadtam)
- A "Documents and Settings" >>> "felhasználó neved" >>> "Dokumentumok" >>> "My Games" >>> "Titan Quest - Immortal Throne" mappában létrehozol egy CustomMap nevű könyvtárat (mert gondolom még nincs ilyen).
- A letöltött map-et kicsomagolod (ha .zip, .rar vagy hasonló módon csomagolva van, ha nincs akkor egy az egyben átmásolod) a CustomMap-ba.
- Elindítod a játékot, a Play Custom Quest-et választod.
- Karakter kiválasztása :
Lehet készíteni új karit is, de lehet importálni is.
Import : A felső sorban kiválasztod a "TQX Campaign Characters" opciót, a listából kiválasztod a karaktert.
Alsó jobb sarokban kiválasztod a map-et.
(Jah... itt jegyzem meg, ha importálod a karit, elötte a saját ládáját pakold ki az inventoryba vagy a közös ládába, mert amikor a karaktert visszakonvertálod, a saját ládája lenullázódik, mintha level 1-es kari lenne. Ez nem tudom miért van, de mindegy...)
- A karakter visszakonvertálását már leírtam lejebb.
-
#19306 ez a custom map ez hogy működik? ezt nekem kéne megcsinálni? csak mert itt valaki említette hogy miylen dúrva az a map, csak nem a saját map-ját dícséri ennyire :) -
kgabus #19305 Recharge completion bonusos incarnation hammurappit rakott már össze vki? Mennyit ad? Azért kérdem, mert elővettem ezt a régi 100 reces harust is és most a gyűrűk nélkül van rajta 88%, de mivel az embodimentes hamurappik csak 8%-ot adnak, ezért kell mindkettő. Ha esetleg az incarnationos adna 12%-ot, az maga a tökély lenne, mert akkor elég lenne 1 belőle 1 hale seal ring of the eagle-be, a másik gyűrű pedig felszabadulna és mehetne a helyére apollo, vagy adroit. -
#19304 Mostabában játszogatok mindenféle fantasy H&S játékokkal és rájöttem, hogy a TQ-nak egyik legnagyobb előnye az volt, hogy nem voltak végeláthatatlan barlangrendszerek, meg labirintusok lépten-nyomon...Jó, volt benne pár, de annyira nem volt vészes. Mostanában valahogy herótom van tőlük. -
#19303 Ez látod jó hír... de ne igyunk előre a medve bőrére.
Shorlex. Az a karaktered, amelyik Lay Trap-et használt (videot is csináltál róla), milyen felszerelést használt ? Van olyan tárgy ami a Lay Trap sebzését erősíti ?
-
zoli47 #19302 Nem kifejezetten TQ, de sztem közérdekű: Készül a Baldur's Gate harmadik része? Egy garantált ígéret jobb lenne, de a semminél ez is több. -
ropi88 #19301 idővel :D
így gyorsabb... -
#19300 Csak amilyeneket a rendes játékban is megtalálnál... idővel :D
-
ropi88 #19299 okés, köszi szépen!
azon custom map-on atom jó cuccok vannak!!!
nagyon köszi a segítséget -
#19298 Így jó. Ilyeneket írkál ki, de csak nyugodtan nyomd az "Igen"-t.
-
ropi88 #19297 nekem ezt írja ki a progi... ilyenkor mit kell csin vagy így a jó? -
#19296 Kell hozzá a Defiler is.
Amikor elindítod a Defilert, látod a karakterek listáját.
Kiválasztod a karaktert, pl. XY [Custom Quest]
Megvárod míg betölti.
A felső menüből kiválasztod a "Character" >>> "Copy to Main Quest"-et.
(közben mindenre "Ok"-t nyomsz)
Ha a Defilerrel bármit változtatsz, egy alkalommal onnan kell indítani a játékot a felső sor "Main" menü "Run Titan Quest" vagy a "Run Immortal Throne"
-
ropi88 #19295 sziasztok!
leszedtem a custom map 1-et és az ott talált tárgyakat hogyan lehet átvinni single player-be? lécci segítsetek...
köszi -
kgabus #19294 Aztamindenit... hát itt van pár nem olyan gyenge cucc, köszi a tippet. Egyébként sztem minden játékban eljön az az idő előbb-utóbb, amikor ilyesmihez nyúl az ember. Amikor már csak egy-két cucc, set darab, relic, megfelelő completion bonus,... hiányzik és nem szeretnénk "6-7 évig" :) farmolni értük. Anno Diablo2höz még nem volt ilyesmi, megbecsülni sem tudom, mennyit farmoltam az erre kialakított 5-600 % better chance-es karakterekkel... szóval jó, hogy vannak ilyen custom mapok. -
#19293 Conquerer-t megbénítani ?... Nem jól fejlesztetted. Conquerer az a kari, akivel a legtöbb stun resistet össze lehet szedni.
-
zoli47 #19292 Oracle, conjurer, elementalist, meg kb minden más varázsló szoba jöhet. Itt nagyon nem tudsz mellé lőni mint a dioban. Még a kifejezetten harcos kaszt champion, spellbreaker is lehet caster ha úgy fejleszted.
A kieg egy plusz fejezet, mint a dio2ben a lod. A classicból átviheted a karidat, nem kell újat kezdeni.
Tekintve hogy a fejlesztő cég feloszlott, nem nagyon kell várni új kieget. -
zoli47 #19291 Persze, ma is esett. "of focus" végűek recet adnak. -
steweee #19290 akarok egy varázslós karit, egy warfare+defenderrel a vége felé buktam el a hegyi óriásnál, aki üvöltve megbénított utána meg meteorzápor.
akkor abbahagytam. most olyat szeretnék, akivel lényeket idézek, hogy aprítsanak helyettem, meg azért tudjon némi bika varázslatokat is főmonsztrák ellen
javaslat?
amúgy a kieg hol kezdődik? előbb végig kell vinni az alapjátékot és akkor azzal akarival lehet továbbmenni?
lesz hozzá még kieg?
-
#19289 hmm, én azokat már meg se nézem :) -
#19288 Ja mage sapit pl. -
zsotesz #19287 Ti találtatok már sima sárga színű cuccba olyat ami ad recharge-ot? -
zoli47: Ha ílyen ütemben folytatod virslee, mindjá regelhetsz megen. -
#19285 Ja meele kariknak legenden nemigen kell über cucc, max kicsit lassaban hentel, a mage kariknak már annál inkább. -
zoli47 #19284 De tudsz, csak nem olyan gyorsan. -
#19283 Az igaz...
Elösször én sem használtam. De amikor elérsz legendre, és nem tudsz továbbhaladni jobb cuccok hiányában, azért csak jól jön egy-két dolog.
-
#19282 azért ezek szerintem már rontják a játék élményt!
most nem tagadom én is használok pár dolgot, de csak azért hogy gyorsabb legyen a játék, pl az elején használom hogy sok jó cuccokat kapjak, meg egy kis xp tuning, én ezt nem érzemannyira csalásnak, mert most később a játék folyamán biztos előbukkan egy olyan cucc, szóval csak időt spórolok
de ezek már hogy csak a legjobb cuccokat dobják... pff -
#19281 Camera mod. Hasznos, mert nagyobb terepet belát az ember :
Camera Mod
Defiler. Ebben be lehet állítani, sok minden más mellett, pl. hogy csak zöld cuccokat dobáljon a játék :
Defiler
Custom Map (Itemus). kék, lila cuccok, artifact, relic, charm, set... stb.... (statok minden belépésnél véletlenszerűek):
Custom Map 1
Custom Map (shopMI). Fa*za zöld cuccok. Minden belépésnél újra generálva a kínálat.
Párszáz millióval érdemes meglátogatni ! :
Custom Map 2
-
kgabus #19280 Juhúúú... 6-7 év? :D Hát az nagyszerű. Honnan tudok ilyet leszedni hozzá? -
Shorlex #19279 dropmod nélül 6-7 éved simán rámegy az életeböl nonstop játékkal =) -
kgabus #19278 Köszi a tippeket. A phantom nekem is gyanús volt, csakhát a templar volt kéznél, a conq még kicsi, de sztem is jobb lesz ha utóléri szintben. Egyébként azt figyeltem, hogy ha csak a fegyveren van convert, vmiért akkor is lop életet a pajzsos passivokból meg a batterből is... pedig máshonnan nem kap convertet. Csodálkoztam rajta.
A világítótornyos quest jó ötlet, kipróbálom, ha ott tartok. A használható artifactok nagyja amúgy már megvan, ez a tyrant hiányozna vmi jó kis completion bonussal.
Dropmod nélkül sokat kell runolni, ha olyasmi zöld cuccokat akarok, mint revenant plate, soldier's unyielding, stonebinder's cuffs, kythoninan spike, bramblewood bow,...? -
#19277 Nem jön ez a Polüphémosz kicsit túl hirtelen? :D úgy kb semmi figyelmeztetés nem volt, meglepően hatott hirtelen :D