Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah még vlmi sztetek dualos harbinger v champion a jobb?
Hát elöször én is azt hittem h vlmi aura nincs rajtam de nem!Ha csak 1 fegyo van nálam(pajzs sincs) akkor gyorsabb mint ha még egy ugyan olyan fegyot teszek bele.Mert ugyanazt tettem bele mivel lemásoltam.Tahát ha átlagot számol akkor elvileg maradnia kellene a speednek.
Lehet hogy levettél valami szett darabot ami után attack speedet kapsz bónuszba, vagy 1 kék pajzsot ami mondjuk +1 all skillt ad azt is számít (weapon training), vagy éppen rajt volt még az onslaught amikor elõször nézted v valami más aura. Ha elõtte a másik kezébe egy fejsze volt v kard akkor annak közepes-gyors az attack speedje, beteszel neki mégegy club típusút akkor jóval lassabb lesz a csóka, lényeg hogy a kettõnek az átlagát veszi a játék, célszerû egy nagyot ütõ bunkót kombinálni valamivel ami hozza az attack speedet is. pl:

Kösz az infot.Még valami.Honnan szedted ezeket a kódokat.
Miért van az h egy dualos harbinger attack speedje lecsökken(136-ról 120-ra) Amikor beletesszem a másik fegyot is.Pedig ugyan az a két fegyó(dupe)
jatek kozben esc es menubol ramesz es beirod ezeket
373624 - "Armament of Gaul" Set
437626 - "Armament of Germania" Set
925678 - "Garb of the Great Merchant" Set
274267 - "Shinobi Shozoku" Set

Jójó.Kössz.De mégis honnan tudom mit kell beírni.Tipp?A játékban mondja valaki,olvastad valahol?Amugy kössz
tud valaki emailben karaktert küldeni?
brutál szar használhatatlan érdekes skin-û cuccok lesznek. (ninja-nak öltözhetsz meg ilyen szarok, de ócska mind)

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Darthmushroom
ugyanaz a patch van fent!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Légyszi,Valaki.Megöl a kiváncsiság,hogy mi lesz feloldunk valami extrát.Valami tippet legalább.Feltevést.Ötletet.Megoldást.Legyen szivetek emberek.Ha tudtok valamit azt köszönöm.Csak legyen már valami
Ha meg van a mentésed,csinálj egy új karaktert.Ezáltal a játék a Dokumentumok könyvtárba csinál egy My Games nevü mappát.Ott lesz benn a Titan Quest, illetve a Titan Quest Immortal Throne nevü mappa.Oda másold be a mentést,illetve gyõzõdj meg hogy a jelenlegi és a mentett játék versioja megeggyezõ.(ha emlékszel hogy azt mien patch-el toltad)
Darthmushroom
hmm lenne egy problémám, anno kimásoltam a titan quest mentésem, most felraktam megint a játékot de nem láttom a menübe..:S de tqvault meg jelzi! tudna valaki megoldást??

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

mükszik???
Thx

A rescorue mappábol,amit a magyarítás hoz létre másold ki a Text_EN.arc nevü file-t és a titan quest immortal throne fõmappába a Rescorue mappába másold be.Ennyi az immortal magyrítása.Az alapjáték honasítását alighanem elvégzi a honosítás telepítõje.Mindegy meiket rakod fel elõbb.A lényeg hogy az alapjáték honosításánál nem kell másolnod, a kieg.-nél igen.Az tény,hogy az alapjátéké is létrehoz egy mappát,de az csak a honosítás eltávolítására való.Azzal ne foglalkozz.
De írtad hogy át kell másolni a titan quest-bõl 1-2 file-t írd már le légyszi mik azok mert azt a rescorue mappát próbálgattam de nem volt jó THX

Kösz 1 kicsit figyelmetlen voltam és nem olvastam el de am köszi!

Mint irtam ha csak az Immortal magyarítását pakolod fel akkor csak azok a szövegek lesznek magyarul amik a kiegészítõ felrakása után lettek a játékban.Most szedd le a Titan Quest honosítását(az alapjátékét)az kb 60 mb-ot tesz.Telepíted.De ha figyelmesen elolvasod az utasításokat a honosítás telepítésénél akkor nem lesz semmi gond.Ezért írtam lenntebb, hogy két magyarítás kell hozzá.Honosítva kicsit jobb a játék.Sok infót megtudsz ha mindent elolvasol benne.Jó játékot.
Helló felraktam az immortal throne magyarítását akkor mikor belépek néhány szó magyar a többi meg angol ez miért van?????

Halli.Segítség kellene. A játékos menüben (mikor Esc-t nyomsz)van egy rész az "Extrák feloldása".Az mit tesz és hogy lehet õket aktiválni. Már végigtoltam normálon és a következõ szinten.Már csak a harmadikkal van gondom. Magyarosítva egész más fillingje van a játéknak.A http://magyaritasok.hu/ oldalon fenn vannak.A telepítés közben olvassátok el hogyan kell,mert nem csak telepíteni kell hanem másolni,illetve két honosítás kell.Az alap játéké és a kieg.-é.Külön-külön kell õket felpakolni. Szoval ha valaki tud valamit,hogy mit kell beirni az Extrák feloldása helyre az legyenszives irjon ide,vagy a [email protected]. A segítségeket elõre is kösszi.
Sziasztok, "The Titan Quest Updater encountered an error" tudom ez a probléma már felmerült itt de sajnos nem tudtam kihámozni a hozzászólásokból a probléma megoldását, már mindent megpróbáltam és nem frissít ez a nyomorult Titan Quest pedig eredetim van. Légyszi segítsen már valaki! Köszi.
http://masteries.titanquestvault.ign.com/

jo jatekot😄 az uj kepessegekhez 😉

Köszi szépen!

Még egy kérdés hogy lehet extrát feloldani?
A 4 kõ az ide való: http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/hadestreasury.php
kisteknõs amit Hades bácsi dob az meg ide:http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/secretpassage.php
lelkek kulcsa meg nem jó semmire

#18432-ben megtalalod azt a programot a tian-hoz mint a dioban a heroeditor.

Más: Végig vittem az it-t és meg van 4 kõ(pl:Méregkõ,fagykõ) amit különbözõ szörnyhõsöktõl szereztem meg van az a cucc amit a végén Hádész dob meg Vlmi Lelkek Kulcsu. Ezek mire jók??? Valamilyen mellék küldetés amit ne mvettem észr???
Sziasztok!

Újra el kezdenék vele játszani, de csak ha tudtok olyan programmról, vagy cheat-rõl, amivel rá tudok aggatni a manusomra SZETT-eket.
Ugyanis azokat hiába gyüjtögettem egy sem jött össze teljesen soha - pedig már a 3. nehézségen toltam

(Valami olyasmire gondolok, mint a HeroEditor volt a Diablóban.)

Szóval ha tudtok valamit linkelni, akkor köszi.
Mert olyan lájtosan újratolnám.

Köszi:
Bea

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Sztem ne Unleashed verzióval próbálkozz!
Hamachin szoktatok játszani?
Sziasztok!

Örömmel látom, hogy még mindig vannak akik tolják. 😊
Kis segítséget kérnék. Letöltöttem a játék unleashed változatát,de nem tudom telepíteni mert a telepítési hely megadásakor nem ismeri fel a meghajtókat.
OK köszönöm a segítséget.
TQdefiler progi kell mindenképp hogy vissza tudd hozni a karit custom questbõl main questbe utána már át lehet dobni a cuccokat TQvaulttal egy másiknak is akár. De vigyázz mert a main questes karaktert felülírja majd.

egyszer már letöltöttem és nem ment:S nem is nagyon próbáltam....letöröltem, úgyhogy nem fogom mégegyszer letölteni,sokáig tart mindegy, azért kösz<#rolleyes>
nem ismerem tqvaultot, de ha felrakod a tq kiegeszitojet az immortal thronet, abba raktak uj karavanos npc-ket, akik segitsegevel "legalisan" csereberelhetsz targyakat a karaktereid kozt.

már nem kell....Valaki tud abban segíteni, hogy letöltöttem egy mapot, amiben minden cucc ott van, és csinálok egy karaktert, felszedek egy cuccot, és tqvault-tal nem tudom átrakni másik karakterhez...nem lehet sehogy átrakni??<#szomoru1>
Tudja valaki, hogy hogyan lehet letölteni arról a tqvault-os oldalról?:S
Köszi szépen!
Sziasztok!

Nem tudjátok hol lehet olyan egyedi pályát letölteni ahol nagyon sok plusz skill-t kapunk? Vgay vlki ne mtudna késziteni mert én próbáltam de nem sok sikerrrel...

Azért kell mert kiszeretnénk próbálni pár képességet h milyenek lesznek,de nicns kedve maddig vinni a karit hogy ott derüljön ki h semmi értelme...

Elõre is köszi
Folyamatosan haladtam, minden bejárva, minden küldi megcsinálva ( na jó egyet nem találtam az alvilágban meg...😊) Most öltem meg a telkint egyiptomban legendaryn, 57-es vagyok. Magatalálós, single kari.
normal vegere en 39-40 lettem, vegig oltem a mobok kb 99%at az osszes mapon es megcsinaltam minden side questet.

Kaszi46
köszi!

*Posse*T.W.D*

Van 3 nehézségi szint, az utolsó végére leszel lvl60 körüli (ha megvan az IT is), mindenhol 3x kell végigmenni.

Kaszi46
Hi, most jutottam el Babilonba, és 28-as a karakterem. Az érdekelne hogy hogyan leszek én így a játék végére 65-ös szintü? Ilyen hosszú lenne ez a fejezet, vagy többször is be kell járni egy egy területet hogy össze lehessen harácsolni a megfelelõ számú xp-t?

*Posse*T.W.D*

Köszi a segitséget.Az 1.08-as patchel sikerûlt.Most már nem lép ki.Mégegyszer kössz.
megprobalhatod azt is, hogy innen: http://www.titanquest.net/forums/technical-corner/9810-need-backups-original-game-files-come-here.html letoltod a 3db 1.01 es filet es bemasolod, aztan probalsz patchelni.

google elso talalat:

"Here's to all who have the version 1.0b, the reason maybe that the patches detects unknown version is that you were using the crack which you can find swimming on the net,

Heres what you got to do.:

Uninstall your TQ, don't worry about all your stored characters for it will be restored to the same it was before the uninstallation process,

Okay, after the uninstallation process, restart your PC and then reinstall TQ, after installation don't overwrite the crack exe yet, for it will detect your version as unknown.

Now update the game with the 1.01 to 1.08 version, I've tried the 1.01 to 1.20 but it doesn't work at these stage, after the update you can use no-dvd crack for TQ 1.08, to run the game with no DVD.

After this you can update to higher versions like 1.08 to 1.20..

hope this helps."

tovabba:

"1.0b is a evaluation version for the gaming press.. Buy the damn game you losers."

Egész pontosan ezt írja ki:The Titan Quest Updater encountered an error.
Egyszerûen nem tudom felrakni a patchet mert valami ismeretlen verziót ir ki mindig.