23078
-
Fencer #19398 Bizony így van, sok karinál nagyon kellenének a pontok, és nem jut...vagyis nem jutna ha nem lehetne leszedni máshonnan, ahol mondjuk +5 skillpontod van. Az ugye azt jelenti hogy eleve minden szükséges skillen megspórolsz egy pontot. Az pedig elég sok.
Mondjuk nekem se minden karinál van meg a plafon +4, főleg nem mindkét ágon. -
Fencer #19397 Hát nekem a zászlót nem is kell dobálni, elég bizonyos bossoknál. Sosem értettem a 100% töltődés mániát. Nekem sosem kellett folyamatosan zászlózni, vagy a conquerernél állandóan használni a kolosszus formát. -
#19396 Van értelme plusz 4 skillnél többet is magunkra pakolni.
Az igaz hogy ha mondjuk egy skillnél 8 a max. akkor + 4 skillel 12 lesz, több nem lehet.
De... ha például van rajtunk összesen + 8 skillt adó cucc, és ilyenkor kezdjük el pakolni a pontokat egy adott skillre, akkor 8 pontal kevesebbet kell rátenni hogy elérjük a max. 12-őt, tehát csak 4 pontot kell rátenni, és máris elértük a max. 12-őt. ( 4 pontot ráteszünk rendesen + a 8 skillpont tárgyakból = 12 )
Az is jó megoldás, ha van sok pénzünk, hogy amikor amikor rajtunk vannak a plusz skillt adó tárgyak, a gömbös faszinál visszavásároljuk a már elköltött skill pontokat, és újra osszuk azokat, így ugyanannyi pontból több skillt lehet fejleszteni.
-
#19395 mindenkinél úgy van, hogy a max skill szint amit lehet összeszedni az az alap max+4? (szóval mondjuk valamelyik skillnek 8/8 a maxa, akkor + all skilles tárggyal max 12/8-ra lehet felvinni?)
mert akkor mondjuk egy +3 to all skilles karperecnek annyira nincs sok értelme, mert olyan magas szinten, már tulajdonképpen majdnem minden ruhában van már egy +1 vagy +2 to all skill... -
#19394 a zászlóval csak az az egy baj van, hogy egy helyben áll és egy bizonyos körben (meg lassan regenerálódik, de azt fel lehet gyorsítani) és az baromi unalmas mindig dobálni hogy erősebb legyél -
Fencer #19392 Nekem egyszerre csak egy karakterem van.:-) Amúgy a csatamágusom Orienten is szépen halad. Legalábbis Csanganba simán elértem. Bár persze az Immortal vége az ami igazán nehéz.
Még Dudovecék írták hogy nem igazán kell a piercing resist. Na az én véleményem meg az hogy pont az kell, főleg legend IT-ben.
Egyébként válaszolva egy alábbi hozzászólásra is: egy csatamágusom már volt, az tényleg nem sikerült jól, pl épp azért mert nem fejlesztettem a zászlót. Most nem követtem el ilyen hibát.:-) -
Fencer #19391 Nem tudom a cuccszerzés miért lenne nagyobb csalás mint az xp többszörözés?
Tudod én Diabló 2-ben megéltem hogy sok-sok-sok tárgykereséses játékóra után sem találtam bizonyos cuccokat. Pl zod rúnát soha életemben. Most tényleg, mire jó ez így? Tudom, azért van a cserebere...na de akkor meg nem mindegy? Nem tök mindegy hogy valakivel cserélsz, vagy te magad találod meg egy könnyített változatban?
Egyébként ebből a játékból egy dolog hiányzik nekem nagyon. Hogy nem lehet lila meg kék cuccokba charmot tenni. Na akkor lenne igazán táp minden karakterem. Tudom, van erre is lehetőség...na az már tényleg csalás, nem is használom. -
vidu01 #19390 Kössz! :) Ott van a calc a video mellett az infoboxban! -
#19389 Assassin
Haruspex
Warden
-
csubafejes #19388 a videó fasza:D:D nem linkeled be hogy hogyan osztotad el a mastery pontokat? -
laci792 #19387 Nem crackelted vagy nem jó a crack, észreveszi a securom hogy nem eredeti. -
laci792 #19386 A videó elég brutális -
Draker #19385 Helloka!Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details. ezt miért irja ki? -
vidu01 #19384 Nagyjából ezt magyaráztam:
titancalc
De lehet menni vele így is:
http://www.youtube.com/watch?v=ldzriOipdHc -
laci792 #19383 Megcsináltam hihetetlen
kb. fél óra folyamatos küzdelem után sikerült 70 életerő itallal és 30energiaitallal kb. Nem hittem volna hogy ez lehetséges buherálás nélkül, nagyon nehéz volt.
Amiket írtál azokból a felét se értem mert magyarul jáccom de a zászló az nekem nincs. A pontokat szinte mindig az erőre raktam, csak a mesterségeknél ronthattam el hogy ennyire gyenge vagyok, én csak eljátszom ezekkel az "rpg"-kkel nem vagyok profi, sőt mondhatni amatőr. A kereskedőtől a cuccot is úgy veszem sokszor hogy ha nem tudok dönteni hogy melyik a jobb akkor a drágábbat:) -
vidu01 #19382 Ha nem tudod megcsinálni warfare masteryvel akkor te valamit nagyon elbaltáztál! Battle standardot használsz? Onslaught ki van gyúrva? Weapon training kell még meg a battle rage, és a storm masteryből a squall. Adsz a kezébe egy jóképű bunkót odamész, a zászlót meg a squallt leteszed aztán elkezded ütni, meteoreső alól szépen kitáncolsz ütöd tovább. Jah, vitality dmg resisted nemárt ha van mert akkor nemtud életerőt szívni tőled és úgy könnyebb. Attrib pontokat meg mind az erőre kellett volna rakni akkor talán lenne nagyobb sebzésed és hamarabb végeznél vele. :) -
laci792 #19381 1.0-ás játék engem is kidobált de az 1.30-as patch megoldotta. Ha felpatcheled vele a gamecopyworld-on van hozzá crack. -
laci792 #19380 Na ezt tisztán tényleg nem lehet megcsinálni tényleg egyszerüen lehetetlen, aláírom hogy nem csalás az xp többszörözés. Egy ilyen jó játékot kár hogy így elkúrtak ezzel. 100 életerő itallal meg 50 energiaitallal nekiindultam és maradt 30, persze a feléig se vertem le. A játékban egész jól elboldogultam ezzel a harcos karakterrel de a vége lehetetlenség. Mostmár sikerült mégjobban elb@szni a karakteremet is, a vihar mesterségből átraktam a pontokat a háborúba és sokkal gyengébb vagyok. -
vidu01 #19379 Végülis a hozzászólások sorszámát csak hülyeségből írtam oda! -
Draker #19378 És azt hogy tudom? vagyis milyen patch kell?
-
vidu01 #19377 Patchelni kell.
#18411-#18425 -
Draker #19376 Hello! Én most töltötem le a Titan Questett, jó game, csak állandoan kidob ezt mivel lehet orvosolni? crackkel ha igen akkor melyik? légyszi valaki segitsen! köszi
-
#19375 attól függ, a cucc szerző része valóban csalás ha azt vesszük, de az XP többszöröző annyira nem, mert mondjuk gyorsan eljutsz valameddig, utána felhúzod magad, és mondjuk 100 óra játék idő helyett 2 óra alatt megvan egy kari jobb esetben -
#19374 régen nekem is volt, jó az, eljutottam vele legendery orient-ig (3. rész) utána meghalt a windowsom úgyhogy R.I.P. :)
most futtatok vagy 6 karaktert egyszerre! :D -
Fencer #19373 Egyébként most egy Battlemage karim van. Tudom hogy itt kicsit leszólták, de szerintem nem rossz. Igaz még csak most értem legend Egyiptomba.:-)
AZ én karim persze inkább harcos mint mágus. Az is igaz hogy megvan hozzá az a cucc amiben elképzeltem. -
Fencer #19372 Vigyél magaddal jó sok életitalt. Kezdőként mindig nagyon betáraztam.:-)
Az életszívása a legkellemetlenebb a Titánnak, legalábbis szerintem. Meg az a baj hogy nem tudod sokáig ütni mert sűrűn varázsol valamit.
A boltban lehet vásárolni scrollokat, némelyik varázslat talán segít, ha gyenge vagy. Én normál szinten a Scroll of the Ice Nova-t és a Scroll of the Storm Witches-t használom néha, bár már nem szorulok rájuk.
Illetve később az IT részben van egy barlang, benne egy óriási fehér pókkal. Az szerintem az egyik legszemetebb ellenfél a játékban.:-) Na ott kimondottan jó a Storm Witches tekercs. -
laci792 #19371 Köszi, közben próbálkoztam vele és a feléig sikerült leverni. Lehet hogy le lehet győzni csak nem szabad hibázni de amire rájöttem hogy nem szabad sokáig hagyni mert mindig életet szív így verni kell hogy ne töltse vissza magát. Az oszlopok jók csak nekem is elfogytak annyit próbálkoztam:)
A defilert nem szeretném mert az úgy csalás sztem inkább próbálkozok még.
A tekercs az mi? Én olyat nem láttam. Nincs fent a kieg lehet azért? -
#19370 még valami, az oszlopokon áldás van, érdemes használni őket, bár én mire odaértem meg tudtam volna használni őket már kihaltam, így anélkül próbálkoztam
más, ami esetleg segíthetne rajtad: vegyél a bótban tekercseket, van egy pár ami nagyon erős, azzal talán legyűrheted -
#19369 igazából fejlesztés és cucc kérdése az egész.
Itt már szinte mindenki a Defiler progit használja hozzá, mert időt spórolunk meg vele.
Sajnos én azt tudom csak tanácsolni hogy kezd újból, vagy szerezd meg a defilert (TQDefiler) és akkor segíts magadon, állítsd be hogy jobb cuccok essenek vagy több xp-t kapj vagy nem tudom hogy lehetne javítani rajta. -
laci792 #19368 Sziasztok.
Az olümposzon lévő főellent hogy lehet kinyírni? Nekem egyszerüen lehetetlennek tünik. Háború és vihar mesterségem van 33. szinten vagyok lovag de ezzel nem tudok mit kezdeni, elszívja az életem, energiám magának és ha többször megütöm se tudom 1mm nél lejjebb verni mert visszatölt. Pillanatok alatt meg lehet halni elég egy rossz mozdulat és amit addig csináltam kárbavész amikor elszívja az életem mert megint fullon van. 50életerő és 25 energiaitallal indultam neki de akár 500-al is mehetnék mert 2 ütés és temetés:P
Olvasgattam a fórumot de nem nagyon találtam megoldást erre.
Pénzem van rengeteg de már jobb cuccokat se lehet venni, mellesleg ha még lépnék vagy 3 szintet feljebb akkor se hiszem hogy boldogulnék vele.
Ha valaki tudja a megoldást akkor írjon. Valaki jóval lentebb írta hogy a körülötte lévő oszlopokat is ütni kell, hát én nem vettem észre hogy lehetne próbáltam íjjal is. -
#19367 egy párral... conqueror, harbinger, haruspex (kedvencem) -
#19366 jó lenne összeírni őket, mert én igazából csak a legfontosabbakat nézem (dmg, atck speed, kb ennyi is) a töbiben meg bízom, meg látom hogy jó :) -
apuci70 #19364 sziasztok volna egy problémám a magyarítással
már elég régóta TQ-zok és magyarítással jáccottam vele semmi gondom nem volt vele,de sajnos a minap ujrakellet raknom a windowsomat.
feltelepitettem elösször a TQ-t lemagyarítottam minden oké is volt.
utána jött az immortal throne, lemagyarítottam beléptem és láttam hogy magyar felirat de ekkor azt írta ki a jácci hogy update-elni kell rányomtam hogy ok ekkor kilépett a jáccibol és elkezdett update-elni és mire vissza lépett már ujra angolnyelvü volt megpróbáltam ujra lemagyarítani de nem lett magyar elkezdtem mindent előröl és megprobáltam nem update-elni de igy meg nem enged jáccani a magyarítást a magyarítások .hu-rol szedtem le plz adjadok valami tanácsot hogy mit tegyek vagy valami más magyarítási oldalt mondjatok mert ma az őrület határára kerültem -
kgabus #19363 Annyi a titka a dolognak, hogy a windowsban ugyanolyan nevű felhasználói fiókot állíts be, mint anno. Akkor ami a karavánban volt is ott lesz.
Ez a Homados tipusú mellvért is bugos? Mókás as-t ad. A Barbarian csukáról tok még, ezeken kívül van még ilyen item? -
GyuriVagyok #19362 Hát nem tom nekem nem igazán akarja.M1 lehet elkezdem elöröl.Kár pedig már epic hades nál jártam.Am te milyen karival tolod? -
#19361 nekem anno visszaadta az összes item-et ami a raktárban volt, kivéve ami a közösben volt, az mind elvesződött -
GyuriVagyok #19360 Ez az itemeket nem adja vissza igaz.Mert azt nem hiszem.Anyit sikerült elérnem hogy a táhely bövült.Am a karim 51 es Battlemage volt. -
#19359 tök poén, az egyik karakteremnek jelenleg 110 a health reg-je :D. valaki megüt és azonnal megint teljes, mint valami folytonos póciózás :) -
#19358 hát a kimásolt mappát mindenképpen másold vissza a játék mappájába, ha úgyse sikerül akkor passz, én csak egyszer használtam, nekem működött -
GyuriVagyok #19357 Bocsánat ha én vagyok a noob de amikor vissza akarom álitani a karavánt.De nem állitja vissza.