Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1: továbbra sem mûködik. marad a fraps.
2: utánaolvastam (elõbb kellett volna), valóban csak az egyforma peccs-verziójú mentések kompatibilisek. (gondolom, ha a srác felküzdené magát 1.3-ra, újra kellene kezdenie, mert a régi mentéseit nem tudná használni).
mindenesetre köszönöm a választ.
2: utánaolvastam (elõbb kellett volna), valóban csak az egyforma peccs-verziójú mentések kompatibilisek. (gondolom, ha a srác felküzdené magát 1.3-ra, újra kellene kezdenie, mert a régi mentéseit nem tudná használni).
mindenesetre köszönöm a választ.
1: print screent nyomsz billentyûzeten, majd paintba beillesztés és kész a screenshot 😊 Vagy pedig Fraps ot használsz, nem regisztrálttal is lehet screent csinálni.
2: szerintem nem mûködik ha nem azonos a verzió, de ez nem biztos mert még sose próbáltam. Szerintem peccselje fel õ is 1.3ra akkor tuti hogy jó lesz.
2: szerintem nem mûködik ha nem azonos a verzió, de ez nem biztos mert még sose próbáltam. Szerintem peccselje fel õ is 1.3ra akkor tuti hogy jó lesz.
tanácsot kérnék, titánosok. valamilyen rejtélyes okból kifolyólag nem tudok screenshot-ot csinálni (vagyishogy tudok, de az eredmény egy nagy feketeség). mitõl lehet ez?
a másik, hasonló horderejû kérdésem az lenne, hogy ha egy kollégám el akarja kunyizni a mentéseimet, tudja-e hasznosítani abban az esetben, ha én 1.3-ig vagyok peccselve, õ viszont nincs peccsesítve?
a másik, hasonló horderejû kérdésem az lenne, hogy ha egy kollégám el akarja kunyizni a mentéseimet, tudja-e hasznosítani abban az esetben, ha én 1.3-ig vagyok peccselve, õ viszont nincs peccsesítve?
Nem fog nõni hanem vannak olyan tárgyak ami nõveli szintjét.
Hm meg ahhoz képest, hogy summoner vagyok és megnéztem ezt az oldalt amit linkeltél nekem az erõn nagyon sok van, mert sok páncélt ami adja az int meg ilyesmit csak így tudom felvenni, esetleg ha van ehhez is valami jó tippje valakinek, miként érdemes az alaptulajdonságokra a pontokat szórni azt is várom, igaz ez attól függ ki milyen stílusban nyomul:-)
Köszi, Szkorposz nevû dögöt sem találom megnéztem de ha helyileg tudja valaki, mert abbana Wadjet kanyonban nem jártam még... A vadak hívása most nekem max 16, ez késõbb nõvekedni fog, nehezebb szinten??
Igen a Calls of the Wild szintjétõl függ nem pedig a te szintedtõl.
Ha 7 szintû a Calls akkor lehet 2 farkasod ha pedig 18 akkor pedig 3 állatod lehet.
Itt megnézheted h hányas szinten milyen képeségei vannak:
www.titancalc.com
Ha 7 szintû a Calls akkor lehet 2 farkasod ha pedig 18 akkor pedig 3 állatod lehet.
Itt megnézheted h hányas szinten milyen képeségei vannak:
www.titancalc.com
A vadak hívására kell többet rányomnom, hogy legyen több állatom?? 24-es szinten vagyok de még mindíg csak egy farkasom lehet. Valaki segítsen, hogy melyik skillre kell tennem, hogy több lehessen!! Persze a skill nebét magyarul írja le, mert én magyarosítással játszom és nem tudom, mennyire is pontos ez az egész!
És egy sumoner-t?:-) Athánban jól megszívatott a fõboss, 10x haltam meg mire megöltem, csak viszonyításként 17. szintig 7x haltam össz vissz, de ez megfogott...kicsit erõs lett és nem tudom egy harcos miként küzdött volna vele...
Hát én vlhogy én képzelném le de én is csk low levelig(kb 30)kiviteleztem...:
Battlemage
De ha nem dualos vagy akkor pedig Battle rage-t és Crushing Blow-t vagy még az Ancestral Horn-ot fejleszteném.
Battlemage
De ha nem dualos vagy akkor pedig Battle rage-t és Crushing Blow-t vagy még az Ancestral Horn-ot fejleszteném.
hali! Olyan kérdésem, problémám van, hogy többjátékos módban beszeretnék lépni egy csapatjátékba de töltésnél kidob és azt írja ki: Hibás CD kulcs... remélem ti tudjátok mi a problem.. Ha igen megköszönnék egy választ 😊
Lámer vagyok, kérdezek.
Most épp egy battlemage-et tolok, olyan level 26 felé jár.
Mire érdemes gyúrni, hogy késõbbi nehézségi szinteken is jó legyen (most még olcsó visszaállitani a pontokat).
Elõre is köszi!
Most épp egy battlemage-et tolok, olyan level 26 felé jár.
Mire érdemes gyúrni, hogy késõbbi nehézségi szinteken is jó legyen (most még olcsó visszaállitani a pontokat).
Elõre is köszi!
Þór vígi þessi rúnar
köszi, mondjuk most a gólemem tápoltam gondolom a call to wild az a falka ereje lesz a természetnél:-) Bár én youtuben láttam egy ilyem summonert aztán marha jól nézett ki:-) Felhúzom a föld mesterséget meg a természetet maxra aztán meg szétdobálom a pontokat majd...Esteleg valami tanács?
Call of the Wild legyen legalább lvl 18as akkor ad 3 db farkast.
Az idézõnek melyik az a skillje amivel több farkast tud idézni? Vagy ez szintfüggõ?
Jah már nem okoz! Már ujra kezdtem 😊 És most jobb, jobb felszereléseket kapok 😊 nincs valakinek msn-je vagy ilyesmi mert ugy könnyebb lenne beszélgetni😊 vagy ilyet itt nem lehet kérdezni 😊??
Ha igazán teccik a játék akkor nem fog nehezedre esni az újrakezdés.
szijjjasztok!
olyan problémám van... hogy kb 1 hónapja játszok a TQ-val és hát valahogy eltünt a karakterem.. csak itt olvasgattam és felraktam azt a defiler programot és valahogy eltünk a karakterem 😞 és nagyon teccik a játék nagyon nagyon.. és el akartam mélyülni bennee... de nem akarom ujra kezdeni.. mit tudok tenni?? vagy ti tudtok nekem segíteni valahogy??? nagyon örülnék neki.. mert ebbe a pillanatba levagyok hozva az életemrõll.. végig vittem a normál módot, eposzi negyedénél járhattam.. 40-es szintû voltam... és ezt nagyon nehéz lenne ujból megcsinálni 😞 lécci segítsetek elõre is nagyon köszönöm 😊
olyan problémám van... hogy kb 1 hónapja játszok a TQ-val és hát valahogy eltünt a karakterem.. csak itt olvasgattam és felraktam azt a defiler programot és valahogy eltünk a karakterem 😞 és nagyon teccik a játék nagyon nagyon.. és el akartam mélyülni bennee... de nem akarom ujra kezdeni.. mit tudok tenni?? vagy ti tudtok nekem segíteni valahogy??? nagyon örülnék neki.. mert ebbe a pillanatba levagyok hozva az életemrõll.. végig vittem a normál módot, eposzi negyedénél járhattam.. 40-es szintû voltam... és ezt nagyon nehéz lenne ujból megcsinálni 😞 lécci segítsetek elõre is nagyon köszönöm 😊
Olyan problémám is van, hogy néha az inventory kivilágosodik meg olyan mintha a textúra kicsit meghülyül...Ez mitõl lehet?
Sziasztok!
Egy summonert szeretnék csinálni majd a játékban és mindenki tapasztalatát szívesen várom, mire érdemes rakni a pontokat. Egy másik kérdés, ha multiba nyomja az ember akkor a single karakterét átviheti az ember? bár ez lehet hülye kérdés...Azért ez nem egy WOW vagy L2 ami multi alapú. Elõre is kösz a segítséget!
Egy summonert szeretnék csinálni majd a játékban és mindenki tapasztalatát szívesen várom, mire érdemes rakni a pontokat. Egy másik kérdés, ha multiba nyomja az ember akkor a single karakterét átviheti az ember? bár ez lehet hülye kérdés...Azért ez nem egy WOW vagy L2 ami multi alapú. Elõre is kösz a segítséget!
igaz 😊 már rég jaccotam el is felejtettem a hülye mikrobit
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Talos kimaradt minotaur bejáratnál van
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
van még a manticore is
Fayum desert portal melleti barlang legmélyén
Fayum desert portal melleti barlang legmélyén
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Van még vlhol ilyen plussz szörny ami normálon nincsen csak magasabb szinteken én kettõrõl tudok a Hydráról meg arról a csont sárkányról.
Vannak még ilyenek ha igen hol?
Vannak még ilyenek ha igen hol?
Warez, de már megoldódott közben... Patcheket egyenként kellett feltennem 1.11-ig, és így már megy az IT is.
Ja és bocsi, hogy teliírtam a topicot, csak késõbb jutott eszembe, hogy talán így kell csinálni 😊
Ja és bocsi, hogy teliírtam a topicot, csak késõbb jutott eszembe, hogy talán így kell csinálni 😊
Újabb hiba: lvl 3 vagyok, megcsináltam az elején a questet, mikor a csávót kell a barlangban megmenteni, és utána mikor megnyitottam az inventoryt, TQ.exe hibával kidob. Ha újra elindítom a játékot, már be sem tölti, még az elõtt hibát észlel mielõtt játszani tudnék. (2 verziót is próbáltam)
Azt írja ki, hogy 'Neither command line parameter is an existing directory'
Elfelejtettem elõbb beírni. Át kell írni egy fájlt, hogy mûködjön?
Elfelejtettem elõbb beírni. Át kell írni egy fájlt, hogy mûködjön?
Helló, van egy kis problémám az updateelésnél. Letöltöttem a TQ-t is meg az IT-t is. Feltettem a TQ-t, majd az IT-t, és mikor leindítom az IT parancsikonjával, akkor kiírja, hogy updatelni kell, de az update hibát ír ki, és nem tudok vele mit kezdeni. Még nem tettem fel a cracket, mert valaki írta, hogy update elõtt azt nem kell feltenni. Tudna valaki segíteni, hogy mit tegyek? (Azon kívül hogy vegyem meg a játékot 😛)
És kezdésnek egy tipp jó lenne, hogy milyen karaktert csináljak. Conquerorra gondoltam.
És kezdésnek egy tipp jó lenne, hogy milyen karaktert csináljak. Conquerorra gondoltam.
Ajhaaa... Hát még jó messze vagyok ilyen cuccoktól 😄 Hát örülnék ha neke milyen "közepes" cuccaim lennének😄
Hogy hogy a Harbringernél csak str-re tettél? Vlki írta(asszem Shorlex de nem biztos)hegy idõ után érdemes tenni a dex-re mert ha sok van akkor szinte mindig crit-telsz és így többet sebzel. Vagy szerinted nem így van?
Hogy hogy a Harbringernél csak str-re tettél? Vlki írta(asszem Shorlex de nem biztos)hegy idõ után érdemes tenni a dex-re mert ha sok van akkor szinte mindig crit-telsz és így többet sebzel. Vagy szerinted nem így van?
Ez meg dualos káresz közepes cuccokba:
(még régebben csináltam azóta mást tennék fel neki)

(még régebben csináltam azóta mást tennék fel neki)
Itt egy példa mágusra 100% rec +4all skill 2000 feletti int. Ez az alap, aztán ezenfelül minél több resist, health, mana regen, cast speed (250-300) legyen. Ezek se álomcumók amik vannak rajt max a sapi olyat nemigen fogsz találni. 😄 Zöldeket nehezebb kifarmolni ott nézni kell hogy a prefix meg suffix is megfelelõ legyen, lilát könnyebb találni.
Ranger cuccos:
minél több fizikális dmg + piercing dmg kell, minél több str, természetesen +4 all skill, pont annyi recharge hogy Call of Huntozni lehessen folyamatosan. Ezenfelül armor és avoid minden mennyiségben, ja meg 200% feletti attack speed. 😄

Ranger cuccos:
minél több fizikális dmg + piercing dmg kell, minél több str, természetesen +4 all skill, pont annyi recharge hogy Call of Huntozni lehessen folyamatosan. Ezenfelül armor és avoid minden mennyiségben, ja meg 200% feletti attack speed. 😄

Jah meg nem tudjátok h van a titan-hoz ilyen dmg meg dodge+avoid calculátor vagy valahol nincs leírva h a játék mi alapján számolja például a páncélokat meg az int mennyire segit a várzs dmg-nek?
Bocsánat ezért a szõrszálhasogásért csak nagy Diablos voltam és ott volt minden féle calculator és szeretem megnézni h a legjobb a karinak...
Elõre is köszi
Bocsánat ezért a szõrszálhasogásért csak nagy Diablos voltam és ott volt minden féle calculator és szeretem megnézni h a legjobb a karinak...
Elõre is köszi
Hát éppen dualos champ-pal nyomom( néha rangerrel) ,mindkettõvel most vagyok legenden és fõleg lila cuccokat használok. És nem tudom h érdemes maradni liláknál vagy inkább vlmi zöld + relic.
Hat sokmindentol fugg, mondd h mien kasztot akarsz , aztan mondok "alom" cumot. De ez igazabol buildtol fugg a cuccos altalaban - ill. amikor mar best cuccaid vannak , akkor a cuccaid alakitjak a buildeket😊
Nagy vonalakban annyit , hogy a karik nagyreszenel 100% recharge es +4 skill az alap. +3/4 skill szinte minden esetben , recharge hunternek/melee kariknak nemfeltetlen kell, de a tobbi attol lesz eletkepes , foleg legenden.
Nagy vonalakban annyit , hogy a karik nagyreszenel 100% recharge es +4 skill az alap. +3/4 skill szinte minden esetben , recharge hunternek/melee kariknak nemfeltetlen kell, de a tobbi attol lesz eletkepes , foleg legenden.
Azt akartam kérdezni h gondolom itt is meg van minden kasztnak az álom cumo. Vlhol ezek le vannak írva?
Kell hozzá egy Defiler nevû program. Defiben rengeteg dolog van; javaslom , hogy a durva csiteket ne használd , mert hazavágják a játék élményt.
A lényeg az, hogy amikor customba átviszel egy karit , akkor annak custom quest save filejai lesznek asszem és ezzel a progival a "copy to main quest"-re kattintva felülírhatod a rendes main questes karid save filejait vele. (celszerû elõtte biztonsági mentést csinalni)
A lényeg az, hogy amikor customba átviszel egy karit , akkor annak custom quest save filejai lesznek asszem és ezzel a progival a "copy to main quest"-re kattintva felülírhatod a rendes main questes karid save filejait vele. (celszerû elõtte biztonsági mentést csinalni)
Csak még egy kérdés.Hogy lehet átvinni a modokban megszerzett tárgyakat az eredeti játékba.Ugyanazzal az emberrel szedtem fel egy-két extra dolgot a modban mint az eredetiben megyek.Lehet ez baj?Mert a karavánosom nem akarja átvinni.
THX!Nagyon sokat segítettél.Köszi
Elvileg minden mod leírja h hova kell másolni de általában ide:
D:\My Documents\My Games\Titan Quest - Immortal Throne\CustomMaps\
Többfajta mod van ha csak neheziten akarsz akkor ott van az Achiles mod vagy X3 mod
Ha tárgyat akarsz akkor ott van ShopIm de ezeket végig nézheted itt:
http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.List
Ha pedig teljesen újat akarsz itt van ez a mod teljesen új kasztok jól néz ki bár én még nem próbáltam ki.
http://masteries.titanquestvault.ign.com/download.html
Remélem tudtam segiteni
D:\My Documents\My Games\Titan Quest - Immortal Throne\CustomMaps\
Többfajta mod van ha csak neheziten akarsz akkor ott van az Achiles mod vagy X3 mod
Ha tárgyat akarsz akkor ott van ShopIm de ezeket végig nézheted itt:
http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.List
Ha pedig teljesen újat akarsz itt van ez a mod teljesen új kasztok jól néz ki bár én még nem próbáltam ki.
http://masteries.titanquestvault.ign.com/download.html
Remélem tudtam segiteni
Egy kérdé.Hogy lehet használni a modokat.Hova kell pontosan másolnom õket.És ha megkérdi hogy a létezõ filet lecserélje-e akkor lecseréljem?
Mien modokat tudtok ajánlani.Elõre is köszi
Mien modokat tudtok ajánlani.Elõre is köszi
Karaktert nem igazan lehet kuldeni, a vault-okat lehet cserelni (.vault a file-nak a neve), amikben benne vannak a karakternek a cuccai.
Suzuki Swift GL 1.3
tudna valaki karaktert küldeni? amiben alexander családi cuccok vannak!
Hali!
Az ereklyékhez gondolom tudod hogy 3 fõ összetevõ kell.Ezek az ereklyék szintjétõl is függenek.Az alap az általában az állatokból kihulló medálféleség darabok,a másik kõtáblához hasonló ikonok,mig a harmadik egy varázstekercs amit az árusoktól tudsz megvenni.
A medálféleségböl amin ugyanolyan forma van szerezz be ötöt.Rákattintasz jobb gombal az egyikre és ráteszed a másikra igy összeillesztheted õket.Ha megvan az ötödik is akkor lessz meg a teljes talizmán.Az ikonból 3 db kell ugyanolyan,és ugyanazzal a teknikával összeilleszted.
Ha megvannak az ereklyéhez való hozzávalók irány a mágus a városokban.Behelyezed az ereklyét tartalmazó levelet,a hozzávalokat a helyükre majd katt a gombra és foton 75000 arany után megkapod az áhított ereklyédet.
Az erõsebb ereklyéhez már kellenek az alap ereklyék is.Néha több is.
Remélem tudtam segíteni.
Jó játékot.
Az ereklyékhez gondolom tudod hogy 3 fõ összetevõ kell.Ezek az ereklyék szintjétõl is függenek.Az alap az általában az állatokból kihulló medálféleség darabok,a másik kõtáblához hasonló ikonok,mig a harmadik egy varázstekercs amit az árusoktól tudsz megvenni.
A medálféleségböl amin ugyanolyan forma van szerezz be ötöt.Rákattintasz jobb gombal az egyikre és ráteszed a másikra igy összeillesztheted õket.Ha megvan az ötödik is akkor lessz meg a teljes talizmán.Az ikonból 3 db kell ugyanolyan,és ugyanazzal a teknikával összeilleszted.
Ha megvannak az ereklyéhez való hozzávalók irány a mágus a városokban.Behelyezed az ereklyét tartalmazó levelet,a hozzávalokat a helyükre majd katt a gombra és foton 75000 arany után megkapod az áhított ereklyédet.
Az erõsebb ereklyéhez már kellenek az alap ereklyék is.Néha több is.
Remélem tudtam segíteni.
Jó játékot.
Sziasztok
A kérdésem a következõ lenne, hol találhatok ereklyéhez tartozó talizmánokat csak a legendás játékmentetben?. Mert már végigtoltam az immortal throne-t is( epikus színten) és mindig csak egy összetevõt találtam meg mindent végigjártam megcsináltam minden questet, ilyen ritkán dob a játék talizmánokat?. Lila cuccom van elég fegyver is, meg páncél is kék is zöld is. Nah jó egy bónusz pályát Hades legyõzése után én nem kaptam azt hogy a bánatba kellett volna elõbûvészkedni?
Segítségeteket válaszotokat várom
Egy spellbreakerrel tolom már kezdetek óta 56 színtû jó kis fõmonszter gyilkos.
A kérdésem a következõ lenne, hol találhatok ereklyéhez tartozó talizmánokat csak a legendás játékmentetben?. Mert már végigtoltam az immortal throne-t is( epikus színten) és mindig csak egy összetevõt találtam meg mindent végigjártam megcsináltam minden questet, ilyen ritkán dob a játék talizmánokat?. Lila cuccom van elég fegyver is, meg páncél is kék is zöld is. Nah jó egy bónusz pályát Hades legyõzése után én nem kaptam azt hogy a bánatba kellett volna elõbûvészkedni?
Segítségeteket válaszotokat várom
Egy spellbreakerrel tolom már kezdetek óta 56 színtû jó kis fõmonszter gyilkos.
Nincs patch, nem is lesz. 😊
Sziasztok!
Ha valakit érdekel Hamachi(1.0.1.5) szoba:
név: TQHU-10
kód: TQHU
Ha valakit érdekel Hamachi(1.0.1.5) szoba:
név: TQHU-10
kód: TQHU
hello!
az lene a kerdesem h (msot kezdtem el jacani TQval) az Immortal Throne-hoz van patch??? es ha igen honan lehet leszedni??? mert nekem 1.1es verzio van fent!
koszi
az lene a kerdesem h (msot kezdtem el jacani TQval) az Immortal Throne-hoz van patch??? es ha igen honan lehet leszedni??? mert nekem 1.1es verzio van fent!
koszi
dW asszem 199% , mig a masiknal 222% asszem.. Konnyen meglehet ha van egy tamadasi erteked 1 kezesben , akkor az dual wield eseten 1 kicsit kevesebb az elterõ maximumok miatt.
champ.