23078
-
Draker #19438 lehet hülye kérdés lesz, de nem tudja valaki, hogy hol vannak a save file-ok? mert én sehol nem találtam XD
-
dudovec #19437 Draker: Amikor elinditod az x3 at, akkor vissza fog dobni.. Akkor nincsmas dolgod minthogy elinditod es mar x3 ban is leszel. A "visszadobas" altal toltodik ra a mod a kovetkezo krealt jatekodra.
Csubafejes: a prophet pont nem dps kiraly. Level 45 on meg boven van mit fejlesztened a storm agon. Ha van 100% reced (gondolom nincs) akkor lightning + spellbreaker + squall. Hameg nincs rechargeod , akkor shardozni kell 300% casttal (castpeedes cuccot egyszerubb szerezni sztem, mint recharget). Dream agbol ha caster vagy, akkor csak valamien trancet raknek ki.. Mondjuk absorpot, mivel a legfelso resist levevo trance a legjobb, de ugytudom hogy nem adodnak ossze a reduced resistanceok, es mivel ilyen tekintetben jobb a squall, amit ugyis ki fogsz rakni, igy a reduced res trancenek + squallnak nemlesz ertelme.
Shard + squall + whisp passive skillje + storm nimbusbol a cold dmg-t ado cucc + nightmare petnek az altatása jó... Ezekkel probalj operalni a kesobbiekben is, ez boven eleg skill amire eltudnad verni a pontjaid, sőt:D
Futto: Ha jol emlexem a chagan feletti palota nem tartozik a main questhez.. Chagannak több kijarata van.. Ahol a felkialto jeles csavo nem nyitja ki a kaput az az a kijarat amin csak kesobb kell majd kimenned. Chaganba erve az emperor legyőzese utan (ami talan attributet ad "csak"? ) déli irányba kell kimenned , elmenni a jade palace wp-ig. Utana onnan delnyugat, elmesz szetvered a bikát, bemesz a palotaba beszelsz a csavoval, es mar TP-zhecc is vissza chaganba, ahol a res fountain mellett ha dumalsz a csavoval, akkor kitudsz majd menni utana a keleti oldalon is. Persze ha akarod a bika legyőzése utan meg megcsinalhatod a three sisters questet, de nemsok ertelme van az expet leszamitva.
Harkat: farmolni siman lehet lilat meg kéket dropmod nelkül is.. De ahhoz legalabb epic szinten kell tolni titant, hadest, vagy a bonusmapot. Epicen ill. legenden mas lilákat fog dobni, de pl epicen csak akkor dobott nekem anno titan lilát, ha már elértem egy bizonyos szintet.. Mert asszem charlevel + bosslevel /2 = itemlevel.. , bar ez most lehet nincs igy lekodolva sehol, mindenesetre a tapasztalat valami iet mutatott anno. Setekben amugy sem erdemes gondolkodni, a pro gearben altalaban sosincs 2 azonos set, a huntert leszamitva , bár ha godlike zöld cuccaid vannak , akkor a hunterre sem fog felkerülni 2 tracker cucc..
Laci: a titan killt leirtak neked teljesen faszan. Amit a helyedben csinalnek az az , hogy olympus elejen a demonokat farmold le josoxor.. Kozben mondjuk lepsz majd 1-2 szintet ,meg kiesik jopar deamons blood. Azokat összerakva , mar normalosbol is osszetudsz talan kaparni 50 vit damage resistet, ami azert elegjot tesz titan eletszivasa ellen. Tovabba a technika az az , hogy befutsz es rogton futsz el mellette , teljesen nyugodtan.. Felveszed a battle markert es mesz neki azonnal.. Ahogy odaersz, epp akkor fog lejarni a tüskéje.. Jol megsorozod mindennel ami van. Persze a jatek kurvara cuccfüggő. 300 dps el meg 2.5k lifeal nyilvan eleg nagy kihivas lesz a titan, de probald meg a stormbol levenni a felesleges szarokat. Kirakni zaszlot, onslaughtot es agyonverni az arcat.
Legend titan vs slayer, conq
Itt pedig egy korabban linkelt cucc arrol, h titan tüske ide vagy oda, egy brutal cuccos conqueror agyonveri meg tüskék mellett is life poti nelkül.. A slayer meghat szejjelzuzza par mp alatt:D
Persze anno briganddal lenyomtam 1 lethal strikera titanbacsit, sőt egy 4 ütésből álló calculated comboval is.. 200k-s lethalt ütöttem bele dmg to titans nelkul:) Kb 100k lifeja van titannak legenden.. Hydra volt az egyetlen boss akit nemsikerült egy hitre levagni a briganddal, 140k volt rajta a legnagyobb krittem es maradt kb fel centi lifeja. Bár lehet ha bejött volna minden 5% to lofasz szórzó, akkor őis meglett volna:D
ja ha valamit elírtam , meg nem emlexem a skillek nevere az azer van mer nemjaccom mar v 1 eve:) üdv -
Draker #19436 Csá all! Valakit tudna segiteni, hogy kell müködésbe hozzni azt a mob meg háromszorzó valamit:D mrt bemásolon oda ahova szerintem kénne de mikor belépnék a karival kilép:s
légyszi valaki segiteni, köszi! -
csubafejes #19435 Cs all!
LvL 47-es szintre tudna nekem valaki csinálni egy prophet talentet?:O
Nagyon megköszönném...
-
LACKA0670 #19434 cs all
miért írja ezt a game ha el akarom indítani?
tag not found: tagmenuerror41
előre is thx -
kgabus #19433 Nos, Xsok mod nem működésére vmi tipp, ötlet? Senki többet? -
#19432 Typhon t ki lehet nyírni a lépcsőről íjjal, vagy ha körbefutod és nem ütöd, amikor meteort, tüskét idéz, és piálsz amikor leszív, amúgy persze ütöd a fent említett dolgok közötti időszakban :D -
futto #19431 Hello!
Nem tudja valaki, hogy van-e arra lehetőség, hogy a kiegészítő játékot elkezdhessem anélkül, hogy a főjátékban kinyírnám a Titánt? Biztos rossz karit csináltam, de maccsom sincs a titán ellen. -
futto #19430 Szia!
Köszi, tényleg arra kellett menni, pedig voltam arra is, de nem vettem észre az utat. Kösz mégegyszer. Azt esetleg nem tudod, hogy az Olymposon ha ki tudom nyuvasztani a Titánt, akkor ott van vége a játéknak? Mert idáig hiába próbálkoztam a megölésével, nem nagyon akar összejönni, és akkor nem kinlódok tovább. Vagy valami tipp, hogy hogyan lehet megölni? -
CaesarHUN #19429 Hello a Players/x Difficulty Mod-ot hogyan kell feltenni mert nekem nem sikerül. -
csubafejes #19428 Egy talent calculatornak tudnék örülni kb 45-ös szintre, hogy hogyan tudom a legnagyobb sebzést megoldani, oltarok és tekercsek nélük -
csubafejes #19427 Melyik karakterrel lehet a legnagyobb sebzést bevinni egy mobra, és milyen skillekel? -
kgabus #19426 Nekem ezek az X... modok nemigen akarnak menni, megcsinálom, ahogy a txt-ben le van írva, de mobbol sem látok többet, meg a bossokból is csak egy van (telkinekkel, hydrával próbáltam eddig). Vmi ötlet? -
#19425 hát, először is, szerintem ha nem beszéltél vele nem gond, beszélj azzal aki adta a küldit
másodszor, szerintem nem attól a külditől nyílik ki az az ajtó, hanem ha kinyírod a terracotta katonákat ami egy másik küldi, de ez nem biztos
harmadszor pedig nem feltétlen kell neked az az ajtó, elég ha dél felé haladsz, ott ki van törve a fal és arra felé ha szépen mész tovább a játékban eljutsz majd a jade templomába
u.i.: én tulajdonképpen azt az ajtót talán egyszer vagy kétszer használtam... -
futto #19424 Sziasztok!
Valaki segítsen, Kínában vagyok Chang'an faluban, és bementem a palotába, ahol egy halom kőszobrot, meg egy főgurut kinyírtam, erre megjelent a császár szelleme, akivel gondolom beszélnem kellett volna, de én marha előbb elteleportáltam, hogy a megtelt inventoryból eladjam a cumókat. Mire visszateleportáltam a szellem eltűnt. Most mi a szart csináljak, már próbáltam újra betöltéssel, de az sem használt, és így nem nyitja ki egy kapu, ami a JADE palota felé vezet. HELP!!! -
laci792 #19423 Köszi, valami villámos tekercset vettem vagy 10 másodpercig adott a póknak az az lenne? Nem mentem közelebb addig de ez egy jó megoldásnak tünik. Próbáltam küklopszossal is de azt hamar elkente. -
laci792 #19422 Igen én szenvedtem sokat a titánnal :) Jól írtad a karakterem warfare+storm. Talán majd visszalátogatok hozzá ha magasabb szinten leszek mert még mindig esélytelennek látom, hga lebénít végem, az életerőm 2500 ami elég kevés sztem. -
Harkat 89 #19421 Akkor soha az életbe nemfogok tudni egy set -et összeszedni? Elégé szar dolog. -
Fencer #19420 Már lentebb írtam. Aszem magyarul a Viharboszorkány tekercse, vagy mi a neve, olyat lehet venni a kereskedőnél. Kb másodpercenként egy villámnyalábbal lekábítja a pókot, addig lehet püfölni. -
vidu01 #19419 Ilyen statisztika nincsen max annyi hogy 1-1 cuccot jellemzően az adott etnikum dobja de erre úgy is rájössz (pár 100 óra játék után). Dropnak oda lehet piszkálni TQdefilerrel, ilyenkor csak zöld cuccok esnek, de vannak egyes pre-suffixek amik egyáltalán nem fordulnak elő hiába minden holmi zöld akkor sincs bennük. Veterans ... of reckless power cumóval rogyásig leszel de Damage converted to healthel nem fogsz találkozni. Arról nem is beszélve hogy van hátulütője is a dolognak mert minden mob fullos fegyóval megy neked. Ja meg 1-2 cuccra nemhat a dropmod például revenant páncélok, stonebinder cuff stb. -
Harkat 89 #19418 Senki se tud akor olyan helyet hol írják meik cuccot ki dobja és hány % esélyel? Mert így sokat érek azzal hogy tudom milyen ruhák vannak játékban, de nemtom hogy megszerezni. -
vidu01 #19417 Kevés! :D
-
#19416 suttogók barlangja! :)
neked magyarul van meg? pff...
Hát annál a póknál nem csodálom, az elég kömény. ütögesd ahogy tudod, ha kevés az életed akkor póciózz, ha dobja a kis rohadékokat akkor először azokat szedd le, mert azok elég hamar löknek rád valami elég erős varázslatot.
Egyébként milyen karakterrel vagy? úgy talán többet tudnánk mondani hogy mit használj. De ha te vagy az aki sokat szenvedett a titánnal, akkor asszem warfare meg storm? vagy mi volt.
Nyomass mellé egy zászlót is, az onslaught-tal ütögesd. Passz, ha ezek se segítenek. -
laci792 #19415 A suttogók barlangjába a fehér pókot sikerült valakinek kinyírni? Én még mindig módosítások nélkül játszom többi ellenféllel nincs bajom de ez a pók nagyon rohadék meghaltam vagy 20szor. Lebénít és nincs mit tenni 2-3 marás és annyi. -
csubafejes #19414 ok köszi, ezt nem tudtam:)
egyébként spearel criteltem, eddig a legnagyobb segzésem 4200. Nem tudom hogy sok-e vagy kevé.. -
dudovec #19413 Ranged attackra nincs critial , nem ranger karira:D Ranger is krittel spearrel , de bowwal az isten se fog crittelni:D -
#19412 szerintem, ez nem teljesen igaz, szerintem van critical, csak nem jelzi ki, nem? :$ -
Harkat 89 #19411 Tárgyak link alatt megtaláltam ami kell nekem,de azt nemírja hogy ki vagy melyik láda dobja és hány % esélyel, vagy azt hol kéne néznem? -
kgabus #19410 Rangernél criticalt csak 70es szint felett ad, szóval gyúrd még egy kicsit.
(Na jó, ez hülyeség :), ranges kariknál nincs critical, nem véletlenül nem találkoztál még vele.) -
csubafejes #19409 már 45-ös az a ranger:D
De még mindíg nem jött critical hit:S:S
pedig egész jó kis kari 9ezer élete van és cask nagyon ritkán hal...
Jah és semmi defiler vagy micsoda..:) -
csubafejes #19408 hali van egy 42-es rangerem, de eddig egyszer sem jött fel olyan sárga szám:S:S
Pedig be van állítva az opcoókba:S Nem tudom mi lehet a baj:S -
#19407 Players/x Difficulty Mod
Tárgyak
-
Harkat 89 #19406 Hello. Hallotam olyna programról mi elvileg több mobot ad be, tán 3x anyit , így gyorsabban fejlődsz, ha van ilyen megadjátok nevét vagy honan tudom leszedni?
Meg esetleg nincs valmi oldal , hely hol levanak írva a ruha szet-ek, hogy ki dobja, hány százalékal? Mert találtam már darabokat, de kéne az összes. -
kgabus #19405 Egyébként tényleg nem az igazi, hogy csak bemegy az ember és összeszedi a dolgokat, de amikor már játszik vele egy ideje, unja a farmolást, meg dolgozni sem árt néha,... akkor jól jön. 3 skilles kesztyű: revenantból nemtom van-e, én eddig csak 2 skillessel találkoztam, ami tuti az a medúzáktól pottyan: stonebinder's cuff, azon van 3 skill. Első actben (legendary) a monster encampment utáni barlangtól kezdve vannak meduk, tőlük kérj. :) -
#19404 huh, én egy ilyen custom item map-ba belenéztem, felvettem pár cuccot, aztán el is dobtam, annyira hangulatromboló! :-/
én inkább megyek szépen a karaktereimmel, aztán amit találok találok.
egyébként olyan +3 skilles kesztyűt hol tudok farmolni? ilyen ravanenteket említenek, de azok hol vannak? :$ -
kgabus #19403 A custom mapon esetleg? :P Ha nem akarsz egyelőre ahhoz nyúlni- előbb-utóbb sztem úgyis az lesz a vége-, akkor a Valley of Kings környékén lehet revenant satyót találni, tracker's hood jó még neki, de azt bárhol dobhatja, hades, typhon meg a telkinek dobnak legnagyobb eséllyel lilát, meg ott van persze a secret passage is. -
csubafejes #19402 Tudnátok tippet adni, hogy 39-es rangernek hol farmoljak sisakot?
Semmi jót nem találtam eddig...:S
-
#19401 Persze hogy tudunk segíteni. Azért vagyunk itt.
Vidd el a térképen a 2-es számmal jelzett helyre, ez egy küldetési tárgy, csak te úgylátszik nem vetted fel a küldetést.
Térkép
-
csubafejes #19400 Hali!
Találtam keleten egy jade figurát, ami lila, de nem tudom mire tudom használni..
Tudna valaki segíteni? -
#19399 tényleg, eszembe se jutott, de így tényleg van értelme.
Viszont azt nem értem, hogy miért csak max+4 skillpont lehet (főleg maikor vannak olyan tárgyak amik olyat is adnak hogy pl lightning level 99 stb) ilyen erővel akkor már megcsinálhatták volna a többit is szépen...
mint mondjuk a Diablóban. (bár asszem ott is van egy maximum talán, nem tudom, de ott kb a max+20 vagy nem tom)