Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zocsi
Thx! 😊

Van egyébként valami olyan fan-site ahol leírják a különbözõ "kasztok" fõbb tulajdonságait, ill. azt hogy miként célszerû õket fejleszteni?

Ha megteheted akkor rakd fel az ITt is, akkor is megmarad az alapjáték (act1-3) csak jön hozzá egy 4. fejezet is (nincs ilyen hogy 1szer végig kell menni elõtte). Onnan folytathatod ahol abbahagytad az alap TQt mentések nem vesznek el, automatikusan importálja a játék a karikat TQból.
TQ végigjátszás
IT végigjátszás

Zocsi: oracle legütõsebb botos kari, a terniont kell betenni basic attackra, használd a squallt resistlevételre, mana visszatöltésre meg ott a dark covenant, és elég erõs petjeid is lesznek. Szóval darál rendesen.😊
http://www.youtube.com/watch?v=5d9VHJ9gHfY&feature=related

Prince23
És ha egybõl fel teszem a tq-t és rá egybõl a it.t, akkor mi van?

Ja, de elõtte a simát végig kell vinned egy karival, és akkor mehetsz vele tovább.
Zocsi
Hmmm... végül sikerült megoldanom úgy, hogy leszedtem egy 1.3-as patchet a sima TQ-hez. Így indul magában is. Viszont tényleg annyival jobb, ha alatta van az IT, hogy nem érdemes simán TQ-val játszani?
Amúgy most egy Oracle (Strom+Spirit) hõsöm van... A képességei eddig nem túl meggyõzõek... 😄
A spell speed az attack speed növelésével egy idõben gyorsul?

Prince23
Lol... én meg csak sima alapon játszottam, felpeccslev. Tehát ha rá teszem IT, akkor semmi auto-update nem kell? de it-re gondolom jelent meg frissítés.
Tehát ha felteszem it-t, akkor a sima tq mellõzve lehet? és mehetek egybõl it-re single-re?
Magyarán: a tq és az It tök egyforma single része van? tekintsem egy ún. mega-modnak it-t?

tedd fel újra, tedd rá az IT-t és nem kell semmi futtatófile meg minden faxság. Ha már ilyen gondjaid vannak. Nem mondom, hogy nem veszítesz 1-2 dolgot az 1.08-as, 1.20-as patchel, de ha azokkal játszol és nem IT-vel akkor meg IT-s cuccokat buksz. Szal ha ilyen gondjaid vannak, akkor go it, azt nem kell peccselgetni meg semmi.

I cannot cry ’cause the shoulder cries more

Zocsi
Itt a kép, mert látom nem sikerült belinkelni...

Zocsi
Nah, problémám lenne.
Felraktam a sima TQ-t (IT nélkül). Felpeccseltem az 1.08-as peccsel. Nagy nehezen sikerült elérnem azt, hogy fusson a játék képfile-ból mountolt CD-vel. Ezt Daemon Tools 4.03-al csinálom úgy, hogy be van állítva az RMPS és Securom emuláció. Plussz letöltöttem egy SecuROM Loadert (v1.2) és azzal indítom a programot. Futott is, egy darabig...
Elkezdtem a singlit, már 3. szintû a karkter, amikor csak úgy kilép a játékból. Próbálom újraindítani a fent leírt módon, de csak ezt tölti be a játék menüje helyett:
Mi ilyenkor a teendõ? Próbáltam újrarakni, akkor sem csinál mást... :S Reboot is megvolt, attól se lett jobb...

Mellesleg a SecuROM csak úgy mûködik, hogy beírja az ember az "asr.exe -r" parancsot?? Vagy van már jobb is ennél?

Igen, addig tartott az alap játék onnantól kezdõdik a kieg (act4). Az még jó hosszú lesz mire eljutsz Hádészig és van 3 nehézségi szint szóval mindenhol 3szor kell végigmenni hogy teljesen kész legyen a kari. 😊

Kb milyen hosszú a játék? az olimpuszom kinyirtam a typhont, aztán azt hittem vége, erre kezdõdött egy új fejezet. Rhodoson vagy hol.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

olyan diabló kettõ dungenos grafikával ha hasonlítani kell. jó játék, érdemes kipróbálni rögtön a kiegészítõvel együtt.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Zocsi
Tudtok mondani valamit errõl a játékról? Mihez hasonlít? Legutóbb a Loki-t próbáltam, de volt már Neverwinter Nights2, Dungeon Siege, Diablo2... és még egy pár próbálkozásom... Érdemes bepróbálni mint rpg, vagy van már ettõl jobb is most a "piacon"??? ,thx

valaki megtudja mondani melyik támadás jobb a dreamkillernál(rogue/dream) a calculated strike vagy a psionic touch ? elõre is kössz
hello
Valaki nem tudja hogy nemem mért nem mûködik a trainer?
Xfire-vel lehet mindenféle gaméba csatlakozni.
Hello. Vanak olyanok még akik TQ-eznek multyba? Mert lehet csatlakoznék.

Carlos
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Tájfun elõtti utolsó wp-tõl gyalogolva visszamehetsz oda.
Carlos
Legyilkoltam a typhoon gyereket és átmentem a protalon is (sajnos). Hogy lehet visszamenni, hogy lecsapja megint (portal ott ugye nincs). Vagy ezt már buktam?

Þór vígi þessi rúnar

Sztem Shorlex nevében is szólhatok:
Egyikünknek sincs túlsok szabadideje , másfelõl kb 4-5 hónapja abbahagytuk ezt a játékot. Szóval a leírás majd akkor bõvül ha csináltok.
Részemrõl annyi fér bele még ebbe az egészbe, hogy amikor ráérek megválaszolok egy két kérdést a forumban. Ha valaki csinálna leírást, akkor átfuthatom, hogy van-e benne valami tárgyi tévedés, de ennyi.

Értem...
és hagy kérdezzem már meg hogy , karakter leírások mikor bõvül?😄 mert emlékszem régen mente a nagy beszélgetés, de még most is, hogy mit mire érdemes, vagy ez is meg az is járható út... sztem ha össze ülne 2-3 ember vagy 1-2 akkor össze tudnák dobni vagy 6-7 karit... nem tudom, kell talán 1 közvélemény kutatás hogy melyik kombó a legkeresettebb és elsõként azokat meg csinálni😊

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Hi!
A bannerre kattintva a leírásoknál fogsz találni egy jókis ranger guideot Shorlex cimborámtól. De egyebkent, annyit tegyel nature masteryre, hogy az Oak legelsõ skilljet tudjad gyurni. Azt novelgesd, de kozben fejleszd a hunting fát. Mikor a marksman + volley + study alapskillje maxos, akkor pakold felfele a nature masteryt + a call of the huntot mellé. Mire maxos a nature, addigra legyen maxos a call of the hunt is. Teszel néhany pontot a refreshre melynek segítségével mehet majd állandóan a call of the hunt , minus rechargeos skillek nelkul is.

Nagy vonalakban ennyit, de nezdmeg a guideot, mert ott reszletesen levan irva, mi merre hanymeter.üdv

Helló dudo! Elég rég volt mikor utoljára feljöttem😄 Talán már nem is emlékszel rám😄 MarkWanted az zunokatesóm aki néha az én nickemel írogatott tehát õt is ismerned kéne 😄 A Ranger rész az nekem szólt😄 Szted mikortól használjam a nature t is? mikor ahunternek a jó dolgait maxoltam?
Érdekelne, hogy egy harbringert hogyan érdemes skillezni, a nightmare meg a psionic touch valamint a lucid dreams-re pakolgattam eddig, de érdekelne mire érdemes itt pakolni sõt a warrior skilleknél is. Sztem dueles leszek fegyverzetileg.
Mark Wanted: Rechargenak hívjak ami csökkenti a cooldownt. 100% recharge mellett minden skilled folyamatosan használható.

Ranger: Full marksmanship + call of the hunt + study pray + volley + art of the huntot is gyurni kicsit. Nature oldalrol meg Hearth of the oak kötelezõ.. Ez igy mar eleg sok skill. Legendaryra lehet vinni par farkast is , aminek a legfelsõ skilljét erdemes gyurmanzi.

Champion: Full dual wield fa + oak + zaszlo + onlaught + farkas + plague a bossokra.

Summoner: Eruption + volcanic orb + volcavity + earth enchant legelsõ skillje. Oak, 2 farkas maxolt legfelsõ skillel + plague.

Toroco: Brigandot mandrake miatt. Rangert oak + farkas aura miatt. Bone charmert liche king miatt.

csao

megtudnátok mondani, hogy lehet megnövelni annak a sebességét, hogy gyorsabban átforduljon a skill, hogy lehessen használni? ezt cuccok aggyák? vagy dex re kell pakolni vagy mi: köszi elõre is.
Yaa, értem. Nem hiszem hogy ilyen létezne.

jó de akkor onnan folytatod ahol volt az utolsó szökõkút, és én arra lettem volna kíváncsi hogy , nincse olyan mod hogy elmentem, és onnan a ponttól viszem tovább a játékot,szóval ne legyenek az ilyen szökõkút csekpointok

Akkor mented el a játékot amikor akarod. Nyomsz egy Esc-et, és ott van a mentés gond a menüben ami elõ jön.

Szevasztok megint =)))
annyit szeretnék kérdezni hogy, ehez nincs-e olyan mod hogy mondjuk akkor lehet elmenteni a játékot amikor akarjuk ?? 😊

Elkezdtem folytatni titános pályafutásom. 34. szitü huntingom van. lassan kéne mellé felvenni egy második masteryt, de nem tudom melyiket. arra gondoltam haruspex vagy brigand karit csinálnék, de nem tudom melyik lenne jobb. eddig csak íjat használtam, és azt is fejlesztettem.
Adnátok tippet, meg itancalc-ban egy skill tervet?
A huntingon kívül nem igazán ismerem a masteryket.
Köszi

Most akartam tq-zni megint kicsit, de swap file nélkül el se indul. :S Stalkernak meg jó ha nincs olyan (8 gigánál minek tekerje a vinyót), így hát lemondtam róla.

JBQA!

65 int = 10% elemental dmg

JBQA!

sziasztok!

Én és pár unokatestvérem elkezdtük játszani a titan quest-et.. és megszeretnénk kérdezni, hogy ,hogy skillezzük ki ezeket a karaktereket:
Champion ,Summoner és Rager
http://www.titancalc.com/ <--- ha itt kiskilleznétek és belinekléntek nagyon megköszönnénk!

köszi elõre is!
akkor bizony angolul kell játszani.
© dudovec: a #18521-ben írottakban igazad volt, ki lett próbálva.
Carlos
Fordítottam jómagam is pár játékot (SimCity 4, 18 WoS, stb) szóval vágom, hogy mekkora meló.
Csak én nagyon nem szeretem az ilyen lútolós játékokat magyarra fordítva, mert ami angolul van kitalálva az magyarra fordítva röhelyes a szórend miatt. Sokat nevettem annó a Diablo magyarításán is. Aztán visszatettem az angolt...

Þór vígi þessi rúnar

meg kell becsülni minden egyes játékfordítást. sok játékot játszottam magyar nyelven, ezek közül az egyik legjobb a tq+it fordítás (a másik a fable (jnc), a harmadik a stalker (.f.i.), és ez nem feltétlenül minõségi sorrend). meg jónéhány, ami nem jut eszembe. szerintem egy csomó játékos komoly hasznát veszi a fordításoknak, az "elszigetelt gyûrû a ravasz" meg csak egy dolog. még az is lehet, hogy jelent valami, amit korlátolt elmém (elménk) nem teljesen fogott fel <#kacsint>.
Carlos
Elszigetelt gyûrû a ravasz.
nalol. ezért nem játszom ezeket a játékokat magyarul...

Þór vígi þessi rúnar

vannak ott dolgok, de általam ismeretlen okok miatt nem jelennek meg a képen. (mármint ezen a képen, játék közben minden látszik). én már ilyenen nem akadok fenn, örülök, hogy képet tudok csinálni.
Jéé tök üres az egész slot bar, miért nem raksz be oda valamiket?

Vissza kell vinni Zhidanba, odaadod a faszinak és kész a küldi.
http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/villageofzhidan.php

fenn van az it (de csak azért, mert béna voltam a tqvault-hoz is). én is leltem egy jade-figurát egy hete, de még nem jöttem rá, mi a teendõ vele. magamat ismerve ez nem meglepõ.
Találtam egy Jade figurát az hová kell, esetleg valaki help?
Még egy jótanács: tedd fel az Immortal Thronet mert úgy az igazi.

oké, tudok már képet menteni. érdekes az aktus, de már megy.
1: kollégám elárulta, hogy valóban printscreen, meg paintba másolás, meg miegyéb, úgyhogy itt én voltam a béna.( mondjuk, most sem teljesen értem, eddig azt hittem, hogy határozottan megnyomom a printscreen-t, aztán hali, a dokument/thq/titan/blabla/screenshots-ban figyelnek a képek, de nem így van).
2: a srác teljesen elzárkózott a patch-eléstõl, mintha análpartira invitáltam volna, úgyhogy érdeklõdés hiányában elmarad a dolog. egyébként is neki kellettek volna az én mentéseim, és nem viszont, úgyhogy futni hagytam <#finom>
mindenesetre köszönet mindenkinek a tanácsokért.
Patcheléskor a karakterek verziója is upgradelõdik.. Elõrefele mindig megy, de visszafele nem.. Patcheknek elméletileg minden környezetben, minden esetben ezen az elven kéne mûködniuk.

Ergo ha kollegad rak 1.3 ra, akkor 1.3 as karijai lesznek és ha atkuldi te latni fogod oket (de meg akkoris bekavarhat asszem ha nem azonosak a cd kulcsok amik a karikhoz vannak rendelve, de ez nem 100%)

Mindenesetre nemárt ha csinal a karijairol egy biztonsagi masolatot, mielott nekiall patchelgetni.