23078
  • Draker
    cső valaki tudja, hogy hanyason dob Typhoon epicet mert nekem eddig nem nagyon akar dobni max szar fegyokat amik nagyon gyengék
    légyszi valaki egy kis infot:D
    köszi
  • hega12
    Me mire ezeket öszegyüjtöttem volt 2,5 hét :S
  • hega12
    Hello ! Tudnátok nekem segíteni ?
    Nem tom mire jó ez a 4db kövek . (Venom Stone , Fire Stone meg stb.)
    Amit a bossok dobják ezeket . Meg ez a papirusz vagy micsoda , amit a mobok dobnak . Ezek mire jók ? (Ha lehetne az email-emre küldjétek vagy ide is jó) Üdv : Hega
  • Thanatos
    nem első kari, második :D 100% recharge cucc meg még nincs, sokáig még nem is lessz :)
  • Husimoto
    KÓDOK
  • dudovec
    Hat en leginkabb az STR-t preferalom, mind ijasznal mind közelharcosnal.. Lifera ha benak a cuccaid lehet rakni, dex is igazabol a cucctol függ , meg minden mas is. Ha a game elejen vagy az azt jelenti h az elso karid v mittomen, akkor mondjuk 3 str 1 dex. 100% recharge cuccod ha meg nincs, akkor nemlesz annyira átütő magában a dream meleeben, szal erdemes megfontolni mit választasz melle.
  • Thanatos
    köszi a tippet, lehet megprobálom, bár egyenlőre még csak dreamet gyurom, eléggé game elején vagyok még :)
    statokat hogy kéne elosztani? eddif főleg str-et és dex-t nyomtama tárgy követelmények miatt
  • dudovec
    Mondtak sokan ezt a bleedinget mar, es valoban lehet köze hozzá. Bár nekem mindig 0 bleeding resem volt, és igazabol sosem akadt gond veluk.. Vitality damage resist kell mint meg nagyonsok mas helyre, absorp sosem art, es lehetoleg nemkell beleallni abba a piros szarba amit aladnyitnak. Ezekkel igy eleg easy ride.
  • Broafka
    harcos vagyok, majd megpróbálkozom
  • Tir Na Nog
    Bleedinggel sebzik a legtöbbet, kell olyan cucc ami ad resistet. Van egy IT-s sapi ami ad egy rakatot mágusnak, de egyéb cuccból is összerakható. Bleedingen kívül egyéb formákban is jeleskednek, a többit se hanyagold!
  • dudovec
    Dream + Spirit 100% reccel instant phantom strikeal, dark covenanttal meg 3 pettel. Nemkell se mana poti, se energy poti. Mobokat 2500 dps mellett is ugy ölte az instant phantomom, hogy öröm volt nezni.. Bossoknal meg a spirit megcsinalja a health reductiont, szal azok sem okoznak gondot.
  • Thanatos
    előző karim assasin volt, szal ezt a kettőt most kihagynám mellőle asszem
    varázsló kari annyira nem szivem csücske, és nem is igazán látom hogy illene jól dream mellé varázsló, esetleg max spirit petezni, vagy anture szintén petezni
  • Broafka
    hát jah, de mondjuk nekem eszembe nem jutott volna dream-mel varázs karizni, nem tudom, az valahogy nem olyan
  • kgabus
    Lol... két hasonló válasz, majdnem egy időben. :)
  • kgabus
    Nem olyan jó az a mastery pedig... :) Attól függ, milyen stílusban játszol, mehet mellé sokminden. Hunting pl. íjászkodni, 100 reccel dárdával is el lehet vele poénkodni, ha dualos karit akarsz, akkor Warfaret mellé, ha pajzsost, akkor Defense,... a varázsló karikhoz nemigen értek, ahhoz nemtok mit mondani.
  • Broafka
    attól függ, varázsló vagy harcos?
    harcos mellé jó a hunter, a warfear.
    varázsló mellé passz, úgy én még nem játszottam :D
  • Thanatos
    dream mellé mit ajánlotok?
    az a baj hogy bármelyik class-t nézem mindenhonnan max 1-2 skill lenne értelmes mellé nekem ugy tünik :D
  • Draker
    Valaki nemtudja honnan tudnám letölteni a IT-t?
  • dudovec
    Ja bocs, latszik h kurva reg nemjaccom.. Most ugrott be h a közepső skillre nem emlexem belőle.. Nem eleg kis % al szedett le nagy % lifeot? Mer ha igen, akkor persze bejöhet, bar ugy emlexem hiaba nyomkodtam reccel , deathchill aura mellett.. ilyen legend titant es tarsait nemigen hatotta meg. Epic manticort asszem meg elvitte faszan, de mashol mar ugy emlexem nem.
  • dudovec
    :)) Nemhiszem.. Ha jol emlexem a plague csak elemental meg fizikal rest szed le.. Igaz azis szed le lifeot % osan azaltal h felcastolod ra asszem.. De menj be 100% reccel es kezdd el legend titanra nyomkodni a plaguet csak ugy magaban, nemsok minden fog tortenni. Szal elvileg a liche king spelljeit nem erősiti, csak azt amiben elemental dmg van, dehat mint tudjuk nem azzal szedi le a titan lifejanak 80% at kb 3-4 masodperc alatt, hanem a soul blightal meg a novával. :D A maradek hatralevő lifeot meg lassan öli, mivel % osan sebezget, nemtom segitene e a plague rajta.. De amugy a plague kurvajo skill, foleg x3 ban fun nyomkodnii a bossokra:D
  • vidu01
    Még egy Plaguet odanyomtál volna a Typhonnak akkor a Lich Kink gyorsabban végzett volna vele mint te a fullos dualos conqal! xD
  • Broafka
    hát te beteg vagy! :D
  • dudovec
    Haat a sisterek tenyleg gecierosek , emlexem meg shorlex is panaszkodott h a hires conqjat megettek:D Minden csak build meg cucc kerdese ebben a jatekban. Egyik kedvenc casteromat hozva példaként erre: Az utolso klipp asszem, hogy x3 ban megeszi a sistereket 2500 lifeal:)

Paladin

Ja es amugy liche king rulez, 20/20/20/20 liche kingem 1v1 be megverte titant legenden 1.30 ban. Igaz kellet neki 1 oak meg megkapta a buffjaim, de eleg easyride volt neki:

licheking vs titan
  • Broafka
    elnézést de ez egy f*szság!
    Tiszta lila az összes cuccom, meg zöld, és azok a k*rva gray sisterök 1 lövésre levernek, 5000 életem van, miért kell iylen kurva nehézre csinálni? :-/

most azért nem mindenki csalja össze az egészet (tisztelet a kivételnek) hogy ilyen 60 000-es dmg-et visz be másodpercenként...
  • Fencer
    Jó kis karid volt.:-) Mondjuk én annyira nem szeretnék petezni hanem magam irtanék a karikkal. Persze Lich King az mindenképp lesz. Jó erősnek tünik.
    RoT az tényleg nem műxik? AZ baj. A legfelső skill a Necrosis, gondolom annak meg semmi értelme, hacsak nem közelharcos az ember.
    De a Deatchill hatótávja full maxon is kevés.
    A másik a Spirit Ward gondolom egy pont elég rá, és a passzívját kell maxolni?
  • vidu01
    Jó lesz az a build nézd meg a terniont kimaxolva, +4 all skillel nincs -% elem dmg. ;) Deathchill leglátványosabb aura mindig nagyobb lesz ahogy több pontot raksz rá, hatótávja is értelemszerűen. Arra figyelj hogy a RoT-ra nem kell csak 1 pont mivel az a része nem működik neki (hacsak nem fanpatchet használsz de akkor külön kell castolni).
    Régebben csináltam én is egy Soothsayert megél a petekből, még legenden is tud úgy menni hogy csak követnie kell őket meg néha Dark Covenantot, Plaguet castolni és Outsidert idézni.:)
    http://www.youtube.com/watch?v=Cdmwn10FgvM
  • Fencer
    Kérdés lenne. Bevallom nekem ismeretlen a spirit mastery, most indítottam az első ilyet egy soothsayert. Namost a Deathchill aura hatótávja nagyon kicsi. A ternion támadás meg gyenge, úgy ér valamit ha mindhárom lövedék egy célpontba megy. Szóval ez valami közelharcos varázsló?
    Én most közel megyek a mobokhoz hogy az aura hasson, és onnan eresztek meg egy lövést. Normál Egyiptomban járok, eddig egész hatásos. De később gondolom nem egészséges taktika. Vagy ez később is ilyen?
  • Broafka
    ott nincs. Asszem
  • Broafka
    huh, hátbármennyire is összességében gagyi lehet az a tartarus set, most azért jól jött, nélküle ki se tudtam vona nyírni Typhont
  • csubafejes
    az olimposzon hol van a teleport??:OO
    Már 2 karival mentem végig rajta de egyikel s találtam:S
  • Broafka
    vagy úgy, akkor megnyugodtam, mert én pajzzsal rohangálok. Van egy kis bajom amúgy, szerintem a defilertől van, ha kinyitok egy ládát Orient vége felé akkor kifagy a játék, kidob az asztalra :-/
  • Draker
    És honnan lehet leszedni olyan defiler progit?:D
  • dudovec
    Defiler progi kell hozza.. Megnyitod az adott custommap karis mentest , es "copy to main quest"
  • dudovec
    Valaszthatsz, hogy pajzs, vagy dual wield... Ugyanannyi skillbol gyurod ki kb barmelyiket. Pajzzsal nyilvan joval eletkepesebb leszel, dual wielddel meg szerintem jobban dps-elsz. Regen 1.08? ban, amikor sikerült eletem első életképes dualwielderet megcsinalni (brutal ijaszok miatt), akkor egy 100% rechargeos conqot csinaltam ami healelte magat es vegig colossusban apritott. Raadasul meg ki is hasznaltam egy bugot amit talaltam: ott ha nem raktal fel shieldet colossus formban, akkor minden nyilvesszőt avoidoltal, igy a DW brutal volt:). Aztan az ujabb patchek révén a többi dualos is (champ, slayer) eletképessé vált, igy mar nemvolt szükség ilyen 100% rechargeos atom absorpos dual wielderre, mint a conq. Csak egy pelda kedveer tettem be a videoba, hogy tulajdonkeppen ez öli a leggyorsabban titant.. Mert ugyan leverhető titan 1 utessel is, ennek a conqnak meg kell v 15.. de mire lejár a tüske a titanrol addigra lepofozom, míg 1 masik kari még csak akkor kezdheti el ütni, különben behal a francba:D
  • Kicsikiraly
    custom mapokhoz lenne egy kérdésem: hogy is lehet visszaimportálni custom mapról karaktereket a rendes játékba?
  • Broafka
    nah jó, ezt most... nem értem, a Conqueror miért megy duplakarddal? azt hittem hogy az pajzsos karakter, és a főbb támadásai is a pajzsra épülnek, nem? (leszámítva persze az onsloughtot)
  • vidu01
    C:\Documents and Settings\%user name%\Dokumentumok\My Games\Titan Quest - Immortal Throne\custommaps\

Ide csomizd ki a mapokat. Mindent ami benn van! Readmet törölheted ha nem vagy rá kíváncsi. :)
  • Draker
    Hova kell kreaálni a custom maps mappát? és melyik file-okat kell belemásolni? köszi:D
  • Draker
    Köszi
  • zsotesz
    itt:C:\Documents and Settings\%user name%\Dokumentumok\My Games\