Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egyébként valami olyan fan-site ahol leírják a különbözõ "kasztok" fõbb tulajdonságait, ill. azt hogy miként célszerû õket fejleszteni?
TQ végigjátszás
IT végigjátszás
Zocsi: oracle legütõsebb botos kari, a terniont kell betenni basic attackra, használd a squallt resistlevételre, mana visszatöltésre meg ott a dark covenant, és elég erõs petjeid is lesznek. Szóval darál rendesen.😊
http://www.youtube.com/watch?v=5d9VHJ9gHfY&feature=related
Amúgy most egy Oracle (Strom+Spirit) hõsöm van... A képességei eddig nem túl meggyõzõek... 😄
A spell speed az attack speed növelésével egy idõben gyorsul?
Tehát ha felteszem it-t, akkor a sima tq mellõzve lehet? és mehetek egybõl it-re single-re?
Magyarán: a tq és az It tök egyforma single része van? tekintsem egy ún. mega-modnak it-t?
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Felraktam a sima TQ-t (IT nélkül). Felpeccseltem az 1.08-as peccsel. Nagy nehezen sikerült elérnem azt, hogy fusson a játék képfile-ból mountolt CD-vel. Ezt Daemon Tools 4.03-al csinálom úgy, hogy be van állítva az RMPS és Securom emuláció. Plussz letöltöttem egy SecuROM Loadert (v1.2) és azzal indítom a programot. Futott is, egy darabig...
Elkezdtem a singlit, már 3. szintû a karkter, amikor csak úgy kilép a játékból. Próbálom újraindítani a fent leírt módon, de csak ezt tölti be a játék menüje helyett:
Mi ilyenkor a teendõ? Próbáltam újrarakni, akkor sem csinál mást... :S Reboot is megvolt, attól se lett jobb...
Mellesleg a SecuROM csak úgy mûködik, hogy beírja az ember az "asr.exe -r" parancsot?? Vagy van már jobb is ennél?
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Valaki nem tudja hogy nemem mért nem mûködik a trainer?
Þór vígi þessi rúnar
Egyikünknek sincs túlsok szabadideje , másfelõl kb 4-5 hónapja abbahagytuk ezt a játékot. Szóval a leírás majd akkor bõvül ha csináltok.
Részemrõl annyi fér bele még ebbe az egészbe, hogy amikor ráérek megválaszolok egy két kérdést a forumban. Ha valaki csinálna leírást, akkor átfuthatom, hogy van-e benne valami tárgyi tévedés, de ennyi.
és hagy kérdezzem már meg hogy , karakter leírások mikor bõvül?😄 mert emlékszem régen mente a nagy beszélgetés, de még most is, hogy mit mire érdemes, vagy ez is meg az is járható út... sztem ha össze ülne 2-3 ember vagy 1-2 akkor össze tudnák dobni vagy 6-7 karit... nem tudom, kell talán 1 közvélemény kutatás hogy melyik kombó a legkeresettebb és elsõként azokat meg csinálni😊
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
A bannerre kattintva a leírásoknál fogsz találni egy jókis ranger guideot Shorlex cimborámtól. De egyebkent, annyit tegyel nature masteryre, hogy az Oak legelsõ skilljet tudjad gyurni. Azt novelgesd, de kozben fejleszd a hunting fát. Mikor a marksman + volley + study alapskillje maxos, akkor pakold felfele a nature masteryt + a call of the huntot mellé. Mire maxos a nature, addigra legyen maxos a call of the hunt is. Teszel néhany pontot a refreshre melynek segítségével mehet majd állandóan a call of the hunt , minus rechargeos skillek nelkul is.
Nagy vonalakban ennyit, de nezdmeg a guideot, mert ott reszletesen levan irva, mi merre hanymeter.üdv
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Harbinger&master1=3&master2=9&sa=0&m1=32-6-1-8-6-4-6-1-6-1-10-0-6-1-1-6-0-6-6-6-10-0&m2=32-0-0-0-0-8-12-6-1-0-8-0-0-1-1-1-6-0-12-1-12-0
Psionic touch helyett az onslaughtot nyomasd inkább, és tedd be basic attackra.
Ranger: Full marksmanship + call of the hunt + study pray + volley + art of the huntot is gyurni kicsit. Nature oldalrol meg Hearth of the oak kötelezõ.. Ez igy mar eleg sok skill. Legendaryra lehet vinni par farkast is , aminek a legfelsõ skilljét erdemes gyurmanzi.
Champion: Full dual wield fa + oak + zaszlo + onlaught + farkas + plague a bossokra.
Summoner: Eruption + volcanic orb + volcavity + earth enchant legelsõ skillje. Oak, 2 farkas maxolt legfelsõ skillel + plague.
Toroco: Brigandot mandrake miatt. Rangert oak + farkas aura miatt. Bone charmert liche king miatt.
megtudnátok mondani, hogy lehet megnövelni annak a sebességét, hogy gyorsabban átforduljon a skill, hogy lehessen használni? ezt cuccok aggyák? vagy dex re kell pakolni vagy mi: köszi elõre is.
annyit szeretnék kérdezni hogy, ehez nincs-e olyan mod hogy mondjuk akkor lehet elmenteni a játékot amikor akarjuk ?? 😊
Adnátok tippet, meg itancalc-ban egy skill tervet?
A huntingon kívül nem igazán ismerem a masteryket.
Köszi
JBQA!
JBQA!
Én és pár unokatestvérem elkezdtük játszani a titan quest-et.. és megszeretnénk kérdezni, hogy ,hogy skillezzük ki ezeket a karaktereket:
Champion ,Summoner és Rager
http://www.titancalc.com/ <--- ha itt kiskilleznétek és belinekléntek nagyon megköszönnénk!
köszi elõre is!
© dudovec: a #18521-ben írottakban igazad volt, ki lett próbálva.
Csak én nagyon nem szeretem az ilyen lútolós játékokat magyarra fordítva, mert ami angolul van kitalálva az magyarra fordítva röhelyes a szórend miatt. Sokat nevettem annó a Diablo magyarításán is. Aztán visszatettem az angolt...
Þór vígi þessi rúnar
nalol. ezért nem játszom ezeket a játékokat magyarul...
Þór vígi þessi rúnar
http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/villageofzhidan.php
2: a srác teljesen elzárkózott a patch-eléstõl, mintha análpartira invitáltam volna, úgyhogy érdeklõdés hiányában elmarad a dolog. egyébként is neki kellettek volna az én mentéseim, és nem viszont, úgyhogy futni hagytam <#finom>#finom>
mindenesetre köszönet mindenkinek a tanácsokért.
Ergo ha kollegad rak 1.3 ra, akkor 1.3 as karijai lesznek és ha atkuldi te latni fogod oket (de meg akkoris bekavarhat asszem ha nem azonosak a cd kulcsok amik a karikhoz vannak rendelve, de ez nem 100%)
Mindenesetre nemárt ha csinal a karijairol egy biztonsagi masolatot, mielott nekiall patchelgetni.