Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
mondom na, tószodj meg, hagytam, hogy maga updatel -jen elindítás után...hát baszik megcsinálni...mi a tököm van ezzel a játékkal?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
vazze, én ezt nem értem, már vagy 10 féle faszom patch -et letöltöttem, de egyik se jó neki,..mi kell? help má pls! 😞

Kandurex
Srácok az miért van, hogy letöltöttem a standalon 1.01-1.30 patch -et, de mintha nem is akarná felpatch -elni,..😞

Ventura82
thx

Így jártál!
Innen letöltheted

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Ventura82
Hali!

Valaki megmondaná nekem, hogy honnan tudnám letölteni az alapjátékot? Boltban sehol nem találom, marad a letöltés, csak nemtom, hogy honnan. néztem pár warezoldalt, de mindenhol csak az IT van fent.

Én ezért is vettem meg steam-en, nem kiabál a lemezért. Nameg azért mert így a 2 volt együtt 4200 HUF.<#nyes>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

pandemonium
Az IT-vel játszok : p
Meg elvileg a szobrokat is szét lehet verni,nem?
Na nekem azt se engedi,sima tereptárgynak veszi õket,nemtudok rájuk kattintani.
4x öltem meg Typhont,megnézem egy géprestart után,bár kétlem hogy javítana valamin is : )

Az Immortal Thronet nyisd meg ne az alap TQból játssz. 😊

pandemonium
Felkellett peccselnem manuálisan 1.30-ra,így mûködik+letöltöttem a kieget is.
Sokáig nem tartott a normal szint,megöltem Typhon-t,ezután egy portálnak kéne megjelennie olympuson,de semmi,csak meghalt,kidobta azt a gömbjét,kinyitom,felszedem a cuccokat,és sehol semmi portál,pedig az úttal szemben kéne hogy legyen.
Valami ötlet?:<
http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/mountolympus.php
innen veszem ,hogy portál kéne : )

TQ Vault Data

www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu

De nem értem a kérdést. A mentésben az is benne van. Hol máshol tárolná?

JBQA!

Nem tûnt rossznak, akár pc-n is kijöhetne😊 Szerintem az a monszta inkább egy Ad&d-s "glabrezu" nevû démonra emlékeztet a Baldurs Gate II-bõl.

TQ defilerrel kell, mods by fül alatt a show all damaget kipipálni. üdv

P.L. az összegyûjtött rúnák az artifact-ok összerakásához, a már összerakott artifact-ok, azon lila kollekciók, amiket idõnként felveszel, ha full lesz az éppen megtalált utolsó db által. Életed legtáposabb gémben talált rúnázott zöld cuccai.
Bár végül is fölösleges, hiszen a legjobbak úgy is rajtam vannak!

Az options menüben a game play-ben állíthatod be. Csak a a critical hit-eket írja ki.

Az eredetit is érdemes crackelni, hogy ne kunyizzon minden indításnál dvd-t. Arról nem is beszélve hogy 50% eséllyel wareznak értékeli az eredeti lemezt is(!), és egy beszólással kilép. Na az én pénzemért ilyet nem kérek, én is megcrackelem egybõl.

Amúgy:

www.gamecopyworld.com
www.gameburnworld.com

JBQA!

Mirt, mit kéne még? A mentésben benne van minden, a cuccos karik is.

JBQA!

jó a zene a vidi alatt mi a címe?
Forrest Tomee
Sziasztok!

Valahol egy képen láttam, hogy a bevitt sebzéseket combat text szerûen kiírta a játék. Ezt egy külsõ programmal lehet?

#18411-#18425 hszeket nyálazd át, talán segít.

pandemonium
Helló!
Minden bizonnyal másnak is volt hasonló problémája mint ami nekem van,de nincs erõm végigolvasni mind a majd 20k hozzászólást : /
A gondom az,letöltöttem(nem megvettem) a TQ-t ,elindítom krekkel,megy faszán,majd kivág x npcnél(ok,ne beszéljek az npcvel,de többnél is kivág),aztán betölteni se bírom a karaktert.Updatelni akartam ,hátha jobb lesz,hát 1.verzió:unknown a verzióm,gondolom a krekk miatt,szûz játékra,ami nincs krekkelve meg: TQ has encountered an error még az update legelején,és kidob.
Ok,nem adtam fel,gondoltam letöltöm a kieget,hátha.
Letöltöttem,feltelepítem,elindítom,menübe írja hogy ápdételnie kell az alap játékot is,itt meg a szokásos encountered rizsa megy,és még mindig nem tudom updatelni.
Ha esetleg lenne olyan szíves valaki feltölteni a fájlokat valahová amiket updatel,azt megköszönném,vagy esetleg valami ötlet arra,hogy mi a rákot csináljak vele?
Elõre is kösz

ROMOTO
Gyerekek, majd beszartam a Korybantes pajzs és Manticor láttán! Lám hova tûnt az Iron Lore... trailer <#wow1>
Most jut eszembe hogy probáltuk xfire-ben is de nem lehetett a join gamere kattintani szervereket meg nem dobott a játék mint pl cod4-re.

Jóerõt!
Adódott 1 oylan helyzet hogy nekem steam kliensen keresztül van meg a TQ:IT és az eggyik havernak tört verzió. az enyém 1.1sd az övé 1.1
nem tudunk sehogy csatlakozni. hamachin probáltuk és ha én csináltam szervert akkor õ látott engem de nem engedte csatlakozni. a kérdés hogy miért? ha õ inditott szerver5t akkor én nem is láttam. Nem tudjátok mi lehet az az "sd" a verzió számom után? Lehet hogy a steam verziók igy vannak jelölve? de akkor miért tukok csatlakozni neten más emberekhez akiknek bolti verzió van?

A válaszokat elõre is köszönöm!

hali! Van az az iemus pálya ahol kb minden cucc ottt van.. nem tudjátok hogyan kell onnan kihozni cuccokat??? mert nagyon joo lenneee😊
ja és 100% reduction to nmy-s health

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

LOL a video készítõje 😄DDD Thats me! 😄

I cannot cry &#8217;cause the shoulder cries more

TQ vault
Telepíted, használod. Mûködése egyértelmû.

Zan
Ömm,mi az a Vault?Gondolom valami tárgykimentös cucc...!Hogy müködik?Valaki elmagyarázná?

Bocs a láma kérdésért!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

1 het alatt nem 20 targyat lehet begyüjteni hanem szinte mindet 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Itt nem 20 tárgyról, hanem 25 teletömött VAULT-ról beszéltem! Eddigi 1,5 év intenzív játék gyümölcse. Mindegy, én ba*ztam el.

1 het inteziv jatek es pikk pakk lesznek uj holmik

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

bocs...freemail

Hi all!

Nem is oly régen rendszerhúzás közbeni figyelmetlenségbõl adódóan elszállt a gépemrõl többek között TQvault-om, ami iszonyúan sok megtalált tárgyat/rúnát is jelent😞 Ha tudtok küldeni vault-okat, nagyon megköszönném! ímélem: [email protected] Mert ugye az "okos" ember csak a játék mentéseit archiválja:/<#falbav>

Zan
Próbálkozz mini image-el!Ne rakj fel cracket,mert onnantól nem fogod tudni patchelni.

Amugy meg vedd meg az eredetit,ha nagyon nem megy!😊

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

de minnél hamarébb tudnátok nekem segíteni azt megköszönném

Elsõ- Hellótok lenne 1 nagy harci helyzetem nekem nem jó az a CRACK ami a lemezképen van de honnan lehet leszedni 1 jó CRACKOT???? de ez a SIMA TQ
Második-Meg van a kiegészítõje és abban is meg van hogy honnan lehet leszedni a sima a TQ friisítését meg minden de nekem az a frissítés vírusos az miért van skacok? ja és aki tud nekem segíteni az vegyen már fel msn-en
MSN-en
MSN:[email protected]

ROMOTO
18579 hsz
Zan
Köszi a választ!

Valaki be tudná linkelni nekem azt az oldalt,ahol fent vannak,az artifactok,meg az összerakásukhoz szükséges cuccok?(képpel--->csak azert lenne jo,ha lenne az is,mert most magyarul tolom,hogy ertsem töviröl helyire a storyt is😊)

Zocsi
Passsze, ez elég táp cucc! 😄

ROMOTO
ROMOTO
Bõven elég, ott lesz arra neked a heart of oak, mellesleg health-ra egyik karinál sem kell tenni...
Zan
Nos közben Shorlex leirása meggyözött,hogy Rangert csináljak!

Egyetlen egy kérdésem lenne már csak:

ha jól olvastam/értettem azt irta ott,hogy csak eröre és dexre rakja 60/40% ban!Ja meg energyre annyit,hogy a reserved mellett 600 legyen.Szóval ezek szerint életre ne is rakjak semmit?Elég az,amit a skill-fa ad?

Zan
Sziasztok!

ma ujrakezdtem a gamet,rég játszottam már vele,gondoltam most egy kicsit rákattanok megint,egy kari erejéig😊!

A választásom Haruspex!Ehhöl ki lehet szerintetek valami tápot hozni?Elég jo vidit láttam a neten belöle...mondjuk 100% avoid objects el könnyi pironkodni..de akkor is megtetszett!

Szoval valaki ha esetleg megszánna egy titancalcal,hogy kb szerintetek hogyan fejlesszek egy ilyen karit,akkor azt nagyon megköszönném...!

üdv Zan

Én úgy értettem, hogyha a 4. fejezetre akar menni elõtte végig kell vinnie az elsõ 3 fejezetet
Titan Quest - The real hunter power ebben a youtubus videón azt írja a videó készítõje hogy nem hasznél osiris artifactot mi az az osiris artifact
Valószínûleg úgy, hogy valamelyik cucca adja.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

atz szeretném tudni hogy miért lehet egy dreamkillernek föld kaszthoz tartozó képessége dreamkiller mint ezen a vidin
Abban szeretném a segítségetek kérni, hogy nem találok az alapjátékhoz (1.01) letölthetõ TQ vaultot sehol. Ha tudtok ilyenrõl, plz linkeljetek nekem 1et!