Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Innen letöltheted
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Valaki megmondaná nekem, hogy honnan tudnám letölteni az alapjátékot? Boltban sehol nem találom, marad a letöltés, csak nemtom, hogy honnan. néztem pár warezoldalt, de mindenhol csak az IT van fent.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Meg elvileg a szobrokat is szét lehet verni,nem?
Na nekem azt se engedi,sima tereptárgynak veszi õket,nemtudok rájuk kattintani.
4x öltem meg Typhont,megnézem egy géprestart után,bár kétlem hogy javítana valamin is : )
Sokáig nem tartott a normal szint,megöltem Typhon-t,ezután egy portálnak kéne megjelennie olympuson,de semmi,csak meghalt,kidobta azt a gömbjét,kinyitom,felszedem a cuccokat,és sehol semmi portál,pedig az úttal szemben kéne hogy legyen.
Valami ötlet?:<
http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/mountolympus.php
innen veszem ,hogy portál kéne : )
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
JBQA!
Bár végül is fölösleges, hiszen a legjobbak úgy is rajtam vannak!
Amúgy:
www.gamecopyworld.com
www.gameburnworld.com
JBQA!
JBQA!
Valahol egy képen láttam, hogy a bevitt sebzéseket combat text szerûen kiírta a játék. Ezt egy külsõ programmal lehet?
Minden bizonnyal másnak is volt hasonló problémája mint ami nekem van,de nincs erõm végigolvasni mind a majd 20k hozzászólást : /
A gondom az,letöltöttem(nem megvettem) a TQ-t ,elindítom krekkel,megy faszán,majd kivág x npcnél(ok,ne beszéljek az npcvel,de többnél is kivág),aztán betölteni se bírom a karaktert.Updatelni akartam ,hátha jobb lesz,hát 1.verzió:unknown a verzióm,gondolom a krekk miatt,szûz játékra,ami nincs krekkelve meg: TQ has encountered an error még az update legelején,és kidob.
Ok,nem adtam fel,gondoltam letöltöm a kieget,hátha.
Letöltöttem,feltelepítem,elindítom,menübe írja hogy ápdételnie kell az alap játékot is,itt meg a szokásos encountered rizsa megy,és még mindig nem tudom updatelni.
Ha esetleg lenne olyan szíves valaki feltölteni a fájlokat valahová amiket updatel,azt megköszönném,vagy esetleg valami ötlet arra,hogy mi a rákot csináljak vele?
Elõre is kösz
Adódott 1 oylan helyzet hogy nekem steam kliensen keresztül van meg a TQ:IT és az eggyik havernak tört verzió. az enyém 1.1sd az övé 1.1
nem tudunk sehogy csatlakozni. hamachin probáltuk és ha én csináltam szervert akkor õ látott engem de nem engedte csatlakozni. a kérdés hogy miért? ha õ inditott szerver5t akkor én nem is láttam. Nem tudjátok mi lehet az az "sd" a verzió számom után? Lehet hogy a steam verziók igy vannak jelölve? de akkor miért tukok csatlakozni neten más emberekhez akiknek bolti verzió van?
A válaszokat elõre is köszönöm!
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Bocs a láma kérdésért!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Nem is oly régen rendszerhúzás közbeni figyelmetlenségbõl adódóan elszállt a gépemrõl többek között TQvault-om, ami iszonyúan sok megtalált tárgyat/rúnát is jelent😞 Ha tudtok küldeni vault-okat, nagyon megköszönném! ímélem: [email protected] Mert ugye az "okos" ember csak a játék mentéseit archiválja:/<#falbav>#falbav>
Amugy meg vedd meg az eredetit,ha nagyon nem megy!😊
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Második-Meg van a kiegészítõje és abban is meg van hogy honnan lehet leszedni a sima a TQ friisítését meg minden de nekem az a frissítés vírusos az miért van skacok? ja és aki tud nekem segíteni az vegyen már fel msn-en
MSN-en
MSN:[email protected]
Valaki be tudná linkelni nekem azt az oldalt,ahol fent vannak,az artifactok,meg az összerakásukhoz szükséges cuccok?(képpel--->csak azert lenne jo,ha lenne az is,mert most magyarul tolom,hogy ertsem töviröl helyire a storyt is😊)
Egyetlen egy kérdésem lenne már csak:
ha jól olvastam/értettem azt irta ott,hogy csak eröre és dexre rakja 60/40% ban!Ja meg energyre annyit,hogy a reserved mellett 600 legyen.Szóval ezek szerint életre ne is rakjak semmit?Elég az,amit a skill-fa ad?
ma ujrakezdtem a gamet,rég játszottam már vele,gondoltam most egy kicsit rákattanok megint,egy kari erejéig😊!
A választásom Haruspex!Ehhöl ki lehet szerintetek valami tápot hozni?Elég jo vidit láttam a neten belöle...mondjuk 100% avoid objects el könnyi pironkodni..de akkor is megtetszett!
Szoval valaki ha esetleg megszánna egy titancalcal,hogy kb szerintetek hogyan fejlesszek egy ilyen karit,akkor azt nagyon megköszönném...!
üdv Zan
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led