23078
-
#19518 Szerintem is így van!Bevallom én a te leírásod alapján csináltam meg a rangert,egy cseppet a magam ínyére szabva persze!Most teljes tracker set van rajta,lvl 56,lassan majd zöldekre fogom cserélni,de még jó!Állandó refresh mellett végig bent van a call to hunt.Elég jól irt!:P -
Shorlex #19517 szar cuccal lassú a ranger. jó cuccal meg mindennél gyorsabb egy íjász (bármelyik). csak neked ilyen még nincs ha tényleg ezt gondolod. nem baj, ezt tapasztaltad, így nyilván erről tudsz nyilatkozni, csak jelzem, hogy nem így van. -
vasziszdasz #19516 Az van nekem is, de lassú, csak nagy tömegre sebez sokat, a cl ezerszer gyorsabban leirt akármekkora brigádot. És közben stunlockol, nem kell parázni hogy leütnek-e. -
#19515 Erre a célra van egy Rangerem,ami tökéletesen irt.Szóval azzal én farmolok ám rendesen! -
Draker #19514 Csövi valaki tudna segiteni?
A Chaos Cube mikor esik vagy mikből esik a legnagyobb százalékkal?
-
atesz02 #19513 Habár azt olvastam, hogy az Earth az jobb mágus karakter. -
atesz02 #19512 Akkor Storm? -
vasziszdasz #19511 Storm jobb hozzá. CL-el gyorsabb az irtás, igaz bossra jobb az eruption. De ahhoz meg mégjobb a squall + wisp, az meg már elementalista. -
vasziszdasz #19510 Csinál egy conqerort, azzal meg szedd össze a cuccokat a többihez. -
atesz02 #19509 Üdv mindenkinek! Én most egy új karit akarok csinálni, ami tiszta mágus! Megtetszett a Spirit ág, és elértem a 8. szintet. Valaki meg tudja mondani, hogy mit érdemes mellé rakni? A Storm és az Earth között gondolkodtam, de nem jutottam semmire. Valami tanács? Előre is köszönöm. -
#19508 Értem én,csak az a baj,hogy ez nem conq.Szóval a phantomhoz szükséges lesz legalább egy -60-80% rec.Legalább is ahogy eddig olvasgattam a hozzásólásokat.Egy csomó bulid le van írva a fórumon itt is,csak sajna mind -100% recre épül..:S!Nem baj,farmolni jó:)! -
vasziszdasz #19507 A conquerornak nem kell 100% rec. Elég a 100% block, vagy 2 jó fegyver. -
vasziszdasz #19506 Sztem tranceből a Paul van Dyk a legjobb. ^^ -
#19505 Oh,thx!:)
Végül is én is ezen a két trancen gondolkodtam,csak azért megkérdeztelek titeket is.Igaz,vannak jó convert fegyók,ugyhogy meg lehet azt oldani úgy!A distortot már alig várom...!:)Ma még belenyomok vagy 3 szintet szerintem.Lvlv 27 nél merre felé kellene szerinted runolni,hogy jól jöjjön az xp?Vagy ez nem diablo?!:)Sajna nem...mindenhol egyformán jön kb,legalább is én igy vettem észre...!
Na thy még egyszer.
Azért várok másoktól is észrevételeket,már a külföldi fórumokat végiglestem,csak az a baj,hogy mind 100% reccel az igazi,az össze build....!Nagyjából tudom már mi kell hozzá hogy annyi legyen a recem,de azért még eléggé konyhanyelven beszélek,ha cuccokról van szó...föleg hogy magyarosítva volt a game mostanában,mert nem értettem a story néhány szálát(igen,noob vagyok még angolból is,ugyhogy a jó kis sztaki segített a külföldi forumoknál).Szóval most teljesen össze vagyok keveredve,ami a cuccok,artic,reliceket illeti...:S! -
vidu01 #19504 Hello!
Jobb pajzsok 49-51% eséllyel blokkolnak 700-800 dmgt, pl ez egy jobbfajta +500 def abyval:
Dreamnél a trancek közül majd a felsőre kell rámenni az ad reduced resistancet, s a converted to healthet inkább a fegyóba kell beletenni vagy artyval megoldani. Jó dmg convertedes cséphadarók:
A nightmaren mindig rajt a dodge meg az avoid legend fokozaton eléggé halhatatlan lesz, viszont az aurája csak petekre hat a gazdira nem.:( Sajna a sebzése nem valami sok viszont a confusion amit csinál néha jól jön.
Builded jó lesz, a lucid dreames oszlopot maxolni kell, meg ugye a felső trance, distort realityre is rakhatsz főleg a felső részére patrifyra nem resistelnek a mobok szóval ha elsütöd megáll mindenki.
Ja és phantom strike az alap. Nagyjából ennyi, majd a prok kijavítanak ha nem jól mondtam valamit.:) -
#19503 Cheater..!
Nem lehet. -
Draker #19502 Csövi! Csak egy kérdés Legendary cuccokba lehet ereklyét tenni mert találtam egy képet ahol mindegyik cucc legendary és van bennük ereklye?!
http://img165.imageshack.us/img165/8206/1ej8.jpg
-
#19501 Sziasztok,megint én!Mindig ilyen vagyok,hogy sokáig nem írok,aztán egyszercsak feltünök,kérdezgetek,aztán megint sok ideig semmi:)!
Szóval:A Deram marterynál a Nightmare petnek a dodge attack skillje mindig él,ha meg van idézve?Ergo folyamatosan 30-40%(lvl-töl függöen) avoid projectiles van érvényben?A Master Mind bonusza,az van írva,hogy Bonus to all pets;szóval az rám is hat?
Gecsus:Ha még nem sikerült legyőznöd a kentaurt(amit kétlek),próbálkozz fákjával,annak van tűz sebzést is. -
Thorgan #19500 Csáó!
Valaki tudna nekem adni egy jo conjurer buildet ami azért meg állja a helyét magasabb szinteken is?
-
#19499 Kérdés:
1.Mi számít jó zöld pajzsnak?Ami hány 10%ban blockol mennyit?
2.Szerintetek életképes egy dual swordos harbi convert to health trance-el,nightmare-el,phantommal,100% rec nélkül?Elég sok cumom van,rangerrel már sok mindent farmoltam össze...talán akadnak medium-high cuccok is.
De azért egy buildet elfogadnék,meg egy statolást a veterán pro-któl:)(Dudo,Shorlex),meg ha van valmi szerintetek számomra hasznos tippetek,akkor azt is.
Egyenlőre igy fest a kari:
Harbi lvl 26 - homemade:)
-
#19498 Szia!
Nem tudom hogy melyik a legujjabb,de én a steam kezdőoldaláról töltöttem le egyböl.Lehet az abaj,hogy 64 bitre van másik?Vagy nem tudom...
De akkor a Trackmania miért ment egy darabig?mindegy,majd holnp szarozom még vele.Azaz majd a jövö héten,mert most nem leszek annak a gép közelébe.
Deaddig ha van valakinek ötlete,hogy mi lehet a baj,szeretettel várom!
Más!
harbingert csinálok,dualos lesz!Szerintetek hogyan skillezzem?Már van elképzelésem,de érdekelne a tietek is!
Zan -
Grifidos #19497 Ez steam kliens hibának tünik nekem, habár jó lett volna a pontos szöveg amit kiír. Remélem nem magyarra állítva használod a steamet, mert az eléggé megöl pár játékot.(cod4-et nekem hazavágta rendesen)
Töltsd le az újabb steam telepítőt talán az segít. -
#19496 Sziasztok!
Steamen még régen megvettem a gamet.Most fel akartam pakolni egy haveromnak a gépére,fel is rakta,letöltöttem az accountomban,de NEM indul el,azt írja ki,hogy most nem elérhető és hogy próbálkozzak később...!Ez megy egy 5 napja..!Lehet,hogy az a baj,hogy otthon is fel van rakva a gépemre...vagy nem tudom.Egy accountból egyszerre csak egy gépre tudok telepíteni,vagy hogy van ez?Egy ideig a Trackmania Natoins forever is le volt töltve,az indult is.De egy idő után az is beszart.Az is fent van az otthoni gépemen.
Elöre is bocs a fél-offért!De nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni!
Szóval még egyszer:Steamról installáltan Titan Questet,meg a kiegészítőt is!Nem indul!Se Vista 64 bit Sp1-en,se 64 es Xp-n.
Miért?
Zan -
vasziszdasz #19495 Attól függ mivel vagy. Vazsinak bot, harcosnak fegyver, értelemszerűen. -
vasziszdasz #19494 Multi suxx, eccer felmentem netre, mindenki +9999999-es csíter cuccokban rohangál, 999999999999999999999-es sebzéssel. Ledobott nekem a csóka pár "gagyi cuccot", mindegyikben chris relic meg ilyenek, többet fel se mentem a netre. -
Shorlex #19493 neked annyira mindegy még barátom, mivel most kezdted a játékot, nincs semmilyen "jó" cuccod, ergo annyira marha mindegy, hogy a sok szar közül melyiket viszed magaddal. de közelharcit vigyél shield-el, weapon swapra egy bowwal.
Még fél év, és ugy felöltöztetsz egy lvl 3-5ös karit hogy 1-2 ütésböl leviszi azt a szar kentaurt. -
gecsus #19492 És mé annyi lenne milyen fegyverrel célszerü? Varázsbot vagy hagyományos fegyverek(balta pajsz)?
-
gecsus #19491 kösz megprobálom! -
zsotesz #19490 Üssed, aztán ha nagyon leveri az életerőd akkor fuss el, egy idő után nem fog követni. Töltsd vissza a hp-d aztán menj neki megint. -
Shorlex #19489 nem menne ugy mint régen de nézne itt pár ember ha bemennék mellé multizni, hogy mi van :D
1 hónapja szorakoztam vele hogy bementem TQzni de nehezen tudtam irányitani, aztán szoktam kicsit, és kb ugyanúgy ment mint azelött. szal 2-3 órát "gyakorolnék" és menne, de hát már nincs benne élmény :D
mellesleg csak szorakoztam persze, dudo egyik nagy haverom csak oltom. -
gecsus #19488 Csá tegnap kezdtem el Titan Quest-ezni! Spártában az a Fő küldetés hogy ugyebár meg kell ölni a Kentaurt(asszem Neszosz)és akkor beszélhetsz Leonidászal. Én már mindent megprobáltam a Spártai bejárat fele megöltem az összes csonvázt fejlödni probálok de egyszerüen nem tudom megölni! Lécci agyatok tippet trüköt praktikát cselt hogy lehet megöéni mert nagyon érdekelne mert teccik a a játék és tovább akarom vinni. Elöre is kösz
-
vidu01 #19487 Hát, gondolom már te is elfelejtetted régen amit tudtál! -
Shorlex #19486 ALERT minden TQ-snak!!
dudovec-re ne hallgassatok, hülyeségeket beszél. anno játszott keveset a játékkal és most azt hiszi nagy király, de valójában nem ért hozzá! -
Marko001 #19485 Vedd meg a játékot eredetiben és menni fog. -
Geri160 #19484 Feltettem rá az Immortant és most megy minden jo
na de most az a hiba hogy amikor bellépek a netre és rámegyek h refres
kiválasztok egy szerot és amikor beakarok lépni tölt egy ideig és azt
irja ki h Invalid Cd-key most mit tegyek?
lécci segitsetek ebben :)
válaszotokat elöre is nagyon köszi. -
vidu01 #19483 #18411-#18425 hszeket nyálazd át, talán segít a patchelésben.
Multizáshoz eredeti game kellene... -
Geri160 #19482 Sziasztok kellene egy kis segitség.
Amikor rámegyek a multiplayernél h jáccak elkezdi letölteni a patchet.
ahogy végetér kilép a játékbol és azt irja ki hogy
VERSION MISMATCH
This Patch Cannot be applied to this version of Titan Quest
Patch Requires Version : 1.01
Current Version is : UNKNOWN
Lécci segitsetek nagyon régota szeretném kiprobálni a Titant neten.
csak mindig ezt irja ki és nemtudtam megoldani a problémát.
Válaszotokat elöre is nagyon köszi.
Üdv. Geri -
ApPa123 #19481 Vagy csak játszani, mert ha csatlakoznék 1 szerverhez v csinálnék mindig hibás cd kulcsot ír:S
-
ApPa123 #19480 HY csak eredetivel lehet csinálni neten szervert??? -
Grifidos #19479 Játszál!
Majd esik cucc amikor kedve van, a "rúnákkal" megsegített zöld cuccok sokxor jobbak mint sok epic.