Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami ilyet csinálnék láthatod hogy elég sok az 1 pontos ez azért van mert én szeretek felmenni az elején a skilltree tetejére mert ott vannak a fincsi dolgok, valamint rá tudok aggatni +4-5 all skillt és az így érvényesül a legjobban. De +1-2õt biztos te is össze tudsz szedni.
Érdekelne, hogy jó-e igy, vagy más irányba kell terelgetnem életútját!!!
Þór vígi þessi rúnar
Énmeg palát inditottam... 😞
Tudnátok pár tippet adni, hogy jó is legyen és ne halljon be a Normal kampány végén a fõboss-nál?
Þór vígi þessi rúnar
Nincs semmi cheat benne, ugy csináltam hogy kimaxoltam a rugo mastery disarm traps skilljét ami csak devicesre hat + study prey + lethal strike + huntingos aurák na és persze némi buffolás. 😄
lvl70es szinten meglenne az 500k damage.
Kb. most jön el az idõ, hogy kevés a pénzem. A backpack-ez hogy lehet növelni, mert már megkaptam az alap +3 extra slot-ot, de kéves, mert kettõ és fél tele van charm-okkal, és elég sok kék cucc van félretéve. Erre van valami mod, vagy IT-ben már megoldották vhogy, a tárhelyet???
Amúgy inkább corsair vagy inkább conquerer, ha már közelharci karit szeretnék? Vagy van esetleg jobb kombó? 😛
Hát igen..én meg itt szenvedek,hogy elérjem a 100 at😊
Mindegy!De 17 k akkor is sok...Mégis hogyan?Mennyit sebez alapbol a spear?Mitöl ilyen magas a dam?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Na, most ebben az az érdekes, hogy hely bõven van mindegyik partíciómon. Tudnátok adni egy tippet? A keresõben nem sikerült rátalálnom a megoldásra... pedig régen mintha nem lett volna ilyen probléma. 😞
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
Annyi idõm siman van, hogy par kerdest megvalaszoljak, felteve ha megtudok.. Fel eve GW-zek kb, bar mostanaban aztis eleg ritkan..
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Nem tudok artifact-et csinálni(Star Heart nevûvel próbálkoztam). Minden cuccom megvan hozzá, pénzem is, rányomok h csináljameg, rákérdez és amikor rányomok a yes gombra hibaüzenet nélkül kidob a játék. Ez mitõl lehet? Mi javítja meg?
Nagyon sok hasznos javítás van benn pl a hibás recharge% zöld cuccokon, v a Deathchill Aura elsõ passzívja, a Ravages of Time javítva lett eddig nem mûködött a damage csökkentõ hatása.
Viszont én nem tudom feltenni vistára mert nem találja a gamet a patch pedig ott van ahol kell lennie, a program filesban.
Segítõprogik: TQvault, TQdefiler
Csak ezekrõl tudok.
elõre viszont nem fogom tudni mi a jó igy marad a mások által kitalált build, ennyi
Zorrobomber: Szerintem a saját játékélményed lesz kevesebb egy elõre kalkulált buildet követve, mert egyébként is a saját tapasztalat tesz rutinossá és van egy figura majd minden városban kék gömbbel a feje felett, aki pénzért leszedi a skillpontjaidat, így ráoszthatod másra😊
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
nekem van is 1 ilyenem
és azt szeretném megkérdeznmi hogy a rage-t érdemes fejleszteni? meg monmdjuk a battle standart-ot, néztem nem lehet rossz.....bár a tolvaj ágat is fejleszteni kell lethal strike ra 😊
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
gondolom egyrészt túlsok szabadidõt vett el a game 😊 .... hát igen... 😊
én meg most megint feltettem,úgy hogy majd lesz 1 jó sok kérdésem 😊 remélem azért vannak még itt tapasztalt játékosok akik tudnak majd segíteni=)
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Koca Titan Quest-es vok, egyszer már majdnem végigvittem, de azóta kb már 6szor cseréltem gépet, így most jó lenne végigdarálni mégegyszer és belekezdeni Immortal Throne-ba. Elsõ hatalomnak a warfare-t választottam, mikor kapom meg a másodikat? Tudnátok vmi viszonylag hatékony build-et ajánlani?
regisztráltam is
ma délután elkezdem letölteni a játékot. 150 Ft alatti dollár árfolyamnál, a kettõ együtt 30 dollárért, kész fõnyeremény!
Kár,mert eléggé tudott a tag,ugy tünik😊!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
http://www.youtube.com/watch?v=su0uChxnhfE
Mégegy kérdés! Hányas szint környékén kezdjem el fejleszteni a defense ágat?
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
TQdefiler kell hozzá, mods by nál infinite poti stackingot kipipálni.
Lejjebb be van már linkelve egy templaros calc annak a defense része az sablon build, majdnem mindig úgy kell rakni mehet még pont a shield chargera, ill én a shield smasht nem szoktam megcsinálni mert úgy már túl sokat üt pajzsal (nincs életszívás, kisebb sebzés).
Most gyúrok egy paladin-t. 17-es szint körül van, most mentem egyiptomba.
Eddig a Storm Nimbus és a Storm Surge van kimaxolva, a kettõ közöttin még csak pár pont van (Heart of Frost és Static Charge).
A defense-en még nincs semmi pont. Hogy kezdjem el a Defense ágat ill. mire pakoljak még a Storm-on?
Elõre is köszönöm!
Þór vígi þessi rúnar
Véletlenül van egy lvl74es harbim, én ezekre pakoltam:
titancalc
Betrayert nem fogsz találni 1.30ba, csak elõzõ verziókba volt (asszem 1.08ig), van helyette damage converted to health csak kevesebb %al.

Valakinek volt már ilyen gondja?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Végre egy értelmes calc(már keresgéltem angol fórumokon,de mindegyiknek volt hibája..szerintem).
Még csak annyit szeretnék kérdezni,hogy a phantom strike nem kell?Meg a Psionic touch/burn?
ja meg azt a fegyot kerestem mindenütt,de nem találtam,mármint neten.Biztos hogy pontosan ez a neve?
Zan
anti hero
mar evek ota csak mmorpgvel tolom soha semmi "single" jatek, nomeg Wii 😄
anti hero
ha erre gondolsz, cdgalaxisban is van, de steamen is. utóbbinál ahogy nézem nem is rossz akcióval, külön-külön az alap és a kieg 20-20 dollár, a kettõ együtt gold csomagban 20.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.