23078
-
atesz02 #19598 Hali! Nem tudna nekem összerakni valaki Titancalc-on, egy erős, életképes Oracle-t? Vagy akinek az van (volt) mondja már meg, hogy mire érdemes, és mire kell a pontokat elosztani. Köszi szépen. -
#19597 Senki sem tud neked segíteni, amikor azt sem tudjuk, hogy mi a hibaüzenet. -
kislajos #19596 Hy!Nekem van egy gondom a Titan Questtel az a gondom hogy állandoán hibaüzenetet küld és néha egy jó darabig questett se tudok meg csinálni és néha már nagyon idegesitő.Valaki nem tud ebben segiteni?Előre is kössz -
Noodlee #19595 Köszönöm a helpet/tippet :) -
#19594 Nem reklámozni akarom magam, de :
Ezen az oldalon
van egy olyan topic is hogy "CustomMap és a Defiler használata".
-
#19593 Olyat keress a googleban,hogy TQdefiler.Azzal lehet buzeralni mindent.
Ha ranyomsz a forum feletti tq logora megnyit egy oldalt ahol soksok kezdoknek/nem kezdoknek hasznos dolgot talalsz magyarul dudovec es shorlexnek koszonhetoen.Koztuk van egy character build is,a ranger.Kezdoknek ez ajanlotr,mert konnyu vele meg low cuccokban is egy jo darabig a jatek(en is azzal kezdtem). -
titanzsombi1994 #19592 A legfőbb úr átjároját,hogy lehet kinyitni azt a kaput???? -
Noodlee #19591 Hiho!
Kicsit megkésve, de most vetettem magam bele komolyabban a játékba.
Van rá valami mód, hogy a rosszul elosztott skillpontokat újra osszam?
Illetve valami oldal, ahol leírják mire érdemes fejleszteni? -
vasziszdasz #19590 Hát ha boltban vetted, akkor fogsz. -
Hirohyto #19589 Akkor valószínűleg hiába van meg a kieg, nem fogok tudni vele gamelni...? -
vasziszdasz #19588 Nyilván az "eredeti" .exe is már krekkelt. -
Hirohyto #19587 Hello!
Közületek van valakinek tört verziója?
Mert ha igen, akkor lehet hogy találkozott azzal a problémával amivel én is. A tört exe file-t még nem cseréltem ki az eredetivel, hogy tudjam patch-elni, de a patch nem hajlandó felmászni a játékra(Titan Quest update has encuontered an error) címmel. Ha valaki tudna erre valami megoldást, azt megköszönném!
-
titanzsombi1994 #19586 ja azt én is tom sok pontot lehet érte kapni de én se tom hogy kell megcsinálni. -
szepi821 #19585 Van egy olyan quest ahol oszlopok vannak és mind1iknek a neve vmi ellenállás (fire, lighting, stb.). Tovább lehet jutni egy nagy ajtón. Asszem a quest neve Hádész kincstára... Itt mit kell csináni? -
#19584 Olvasd el a mod lerasat.
-
titanzsombi1994 #19583 Ha letöltöttem egy módot,hogy kell beilleszteni a játékba??? -
Shorlex #19582 nem quest item, nem jo semmire. fun -
#19581 Ez az úgynevezett "hírlap" az ősi birodalomban..:)! -
#19580 quest item szvsz. -
vasziszdasz #19579 Semmire. -
szepi821 #19578 Hali, nem tudja vki mire jó az úgynevezett "Gyermekfaló bevásárlólistája"? Mer semmit nem lehet vele csináni eladni se, semmit! Egyébként úgy néz ki mint egy varázstekercs. A neve úgy van írva, mint az epic itemeké. -
#19577 Csak mokazott egyet...:)! -
#19576 de -
steweee #19575 nem csak két kasztot lehet választani? -
dudovec #19574 Mondom nyomd a paladint, 100 block CL esmeg weapon swapos staffbol is tudsz ancikat idezni^^ kar h a grant skillre mar nincs -recharge:D -
Shorlex #19573 hát, én sem piszkálni akarlak, de másfél év után először indítani storm karit és rácsodálkozni, hogy mekkora király a cséjn lájtnin instant sztánlokkal... jóvanna csak oltalak.
egyébként ha én úgy komolyabban editoroznék, akkor azt csinálnám, hogy összehoznám a sztorm ágat, a harcost, a nécsört meg a difendört igy egyben. Erre azért lenne szükség, mert cséjn lájtningolnék, de hogy tuti legyen a védelmem, 100 blokk is kéne. És hát ez igy önmagában elég noob, még ankesztrál harcosokat is idéznék, persze úgy, hogy állandóan ott legyenek, ahhoz meg kell a rífres.
Szal legközelebb szólok az editoros haverjaimnak, hogy olyan editort irjanak nekem, amivel ezt a 4 ágat össze lehet hozni, mer különben nincs értelme ennek a játéknak. Ha ez meglesz, akkor lehet TQzok ismét egy picit 100 blokkos cséjn lájtningoló rifresselő ancivadásszal. -
vasziszdasz #19572 Ez a gyerek mindenkibe beleköt aki nem editorozza szét az agyát úgy mint ő. Azt hiszi ettől menő csávó lesz. -
dudovec #19571 A faszaládéval hogy allsz? Esetleg egykis debreceni? Bar ha nalatok is kolbaszbol van a kerítés, akkor gondolom nem zsongasz be annyira -
ezrael #19570 off Tényleg nem értem mire jó egymás piszkálása, bár ez, ezáltal nem az én problémám
on
köszönöm a karácsonyi jókívánságokat, de sem kolbászt , sem pedig virslit nem fogyasztok, máskülönben pedig tisztában vagyok a játékban rejlő lehetőségekkel
egyébként elővettem azt a 73. szintű conquerort, mert kedvet kaptam hozzá és végül csak megszereztem azt a 3-4cm -nyi XP-t, ami által immár 74 ellenben tárgyak terén nem volt nagy a felhozatal, farmolgattam itt is , ott is... nem mérvadó zöldek, pár kék és lila tárgy, melyek persze vagy staff-ek, vagy bow-k, netán mage armor-ok... -
Shorlex #19569 ezrael, te vagy most a legnagyob király, mer beírtad a két bűvös betűt, sőt, még tetszik is neked: CL
javaslom a storm mellé felvenni a warrior ágat, mer akkor nyomázhatsz neki instant ancikat, és akkor az is lehet, hogy kapsz valami karácsonyi ajit. Pl. egy csomag virslit, vagy valami.
De ha defendert veszel fel 100 blokkal, az is megér egy parasztkolbászt legalább. -
vasziszdasz #19568 -
ezrael #19567 TÉNY: 1,5 év alatt napi átlag 5 óra játékkal még csak véletlenül sem találtam hasonlóan erős cuccokat! P.l. revenantból ez idő alatt összesen 1db helm és 1db plate esett, az előbbi +40% fire resist, az utóbbi + 450 Health tulajdonságokkal, ...nemhogy például Juggernaut...of glade! Esett pár Gog, Lar, Atouk, Mbuti's Advocate, de olyan tulajdonságokkal, hogy el is adtam menten. P.l. Kthonion Razor-ból, eddig egyetlen darabot sem találtam!!! Sima IT-vel nyomom és nem mondja senki sem, hogy ez szerencsétlenség, ahogyan azt sem, hogy az amit a karaktereiteken látok szerencse!
Egyébként meg nem érdekel, hogy ki hogyan játszik, mindenkinek a magánügye, ezt tiszteletben is tartom!
Én még élvezem ezt a játékot, most indítottam első storm karimat, 28.szintű, jól irt cl-al. Lassan felveszem hozzá a spiritet és csinálok egy jó oracle-t.
Nekem egy 73-as conq a legnagyobb karim, de azzal már szintet lépni nehezen tudok, ezért csak néha irtok vele szórakozásból és igen darál! -
#19566 Ez jó volt... -
vasziszdasz #19565 Ja, én lvl 75-ön születtem, de te még azóta se tudtál lvl 2-re fejlődni. ^^ -
dudovec #19564 Naja , téged is sztem editorral csináltak, azer vagy ennyire bugos.. -
vasziszdasz #19563 Az editorhoz viszonyítva meg pláne nem. -
dudovec #19562 Jaja a lifeleech nemtul hatekony, főleg nem egy instant cl hez vagy egy refresh ancihoz viszonitva -
vasziszdasz #19561 Működik az, csak nagyon kírcsú. Kb. mint a bleeding dmg. Sokáig kell várni hogy áttöltse hozzád az ellenfél életét, és mivel 1-2 ütésből mindenki halott, gyakorlatilag nincs idő rá hogy működjön, ezért nemlátod. -
vasziszdasz #19560 Az vagy, igen. És még neked jár a szád, te hivatásos flémer. -
#19559 Azt nem értem,hogy mire jó a life leech.Tul képp már nem is veszem figyelembe ezt a képességet,mert eddig még nem vettem észre,hogy "csinálna valamit".Egyedül az ilyen életszívásos dolgokból eddig csak a convert vált be.A dioban(bocs hogy mindig csak azzal példálódzom) volt life solen,aztán jól van.Azt értettem...van olyan zealerem,aki abból él.De itt,egy kicsit bonyolultabb.