Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudtok olyan progit,amiben benne van az öszes item,vagy legalább is be lehet vele tölteni az összes cuccot,ha leszeded vlahonnan külön és rá lehet pakolni vele a karira?
MEgvan a TQ defiler,de abban egyenlöre csak egy sample van az invectoryról,nem lehet import/export itemre nyomni,szóval ebben még nem tudok cuccolni.
Nem nekem kellene a program amugy,mielött még elkezditek mondani,hogy az ilyen programok elrontják a játékélményt,hanem az egyik haverom sír nekem egyfolytában,hogy ö már unja,elege van a runokból,nem dob senki semmit..
Szóval,érdekelne,hogy ha tudnátok mondani olyan progit,amivel ezt meg tudom csinálni,vagy esetleg a legujjabb defilerben már müködik ez a felület?
Ja és még egy dolog:
Hogyan csináhatok olyan képet a karimról,mint amilyet pl. vidu csinált,hogy látszik minden cucca?
Nemsokára belinkelem a Rangerem képét,+ a calcját,hogy most,két hét game után kb hol tartok.Csak érdekelnek a véleményetek.
Zan
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Csak nem találkozhatok vele, csak akkor, ha megölöm a kentaurt. De a kentaurt nem tudom megölni. Ha mesebzem, meghalok, vagy elfutok, de mire visszamegyek visszatöltõdött az a kicsit élete is, amit én levettem neki. Hogy kell legyilkolni?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Kérdésem: Melyik patch? Mert én szedtem le patchot, de amikor telepíteném ezt írja ki:
This patch cannot be applied to this version of Titan Quest. Patch requires version: v1.01. Current version is: UNKNOWN.
Mit csináljak?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
kentaÚR melett kelett elmenni, már megtaláltam nagynehezen az utat... (nem bökte ki még a szemem)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Aki egy ilyen játékban elakad,az valszeg nem fogja tudni,hogy mi a különbség Delphi,és Delhi között...
Meg csinálj meg az 1.,és 2. "városban" minden küldetést elõtte.
Nem találom az utat... :S
(3. város)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A skillek közül a farkasokat tápolom, meg a Nymph-et.. A dream ágról majd még jön hozzá a Nightmare, az ellenfeleket meg plague-el gyengítem (tömeg ellen nagyon ütõs, de bossok ellen szinte szart sem ér..).
Ja, meg a dream mastery-s skill, amit primary attackra kell tenni, az hat a botra is, ugye?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Nem lehet,nem is érdemes,ha mégis ezt akarod az kifejezetten arra utal,hogy nem ismered az ilyen játékokat.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Meg kéne nekem is venni,de amíg nem tudom,hogy tetszik-e,addig nem veszek semmit.
(priviben elküldöd,hogy honnan lehetne letölteni?😊 )
Köszi a tippeket!
Þór vígi þessi rúnar
hallott már valaki új kiegrõl vagy folytatásról?
Az IT és az alapjáték is Reloaded legyen;nem kell creckelni sem,csak felrakod,patcheled 1.3 asra és már inditod is,csak annyit kér,hogy legyen bent az iso file a daemonba.
Mielõtt még fikáznátok,hogy tört verziót nyomok én is,most veszem meg az eredetit Steam-en😊😛!
Amúgy igazad van, a karakterem szar.
Nem birom kinyirni a Typhoon-t vagykit (überboss). Mindig behasalok rajta...
Þór vígi þessi rúnar
Kösz!
Még egy lámácska kérdés: Az miért van,hogy a textúrák néha egyáltalán nem töltõdnek be? Fekete a föld,vagy szürke a karakterem,stb.
íme az assassinom : Assassin-om
vmi ellenvetés,ill. javaslat h mire kéne még skillileg gyúrnom és mire nem =) , am ,lethal strikeot akarok amúgy,csak az még messze van sajna=)
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Utálom ezt a játékot.😊
Paladinrol annyit, ha harcolni akarsz vele, akkor nem a storm a legjobb "kiegeszitõ" mastery a defensenek. En sokkal inkabb javasolnek egy Wardent vagy egy Conqot ha harcolo defendert akarsz.
Hameg Stormmal varazslo karit akarsz, akkor az Oracle ill. Druid sokkal kezenfekvõbb mint a Pala, de ha megvannak a legjobb cuccok már a játékban, akkor a caster Palából kb halhatlan karit lehet csinálni😊
Ezert mondjak sokan, hogy a Pala nem az igazi.. Def harcosbol kapasbol van 4-5 ami hatekonyabb.. Casterbol meg csak akkor lesz jo, ha tenyleg a legjobb cuccaid vannak.. Igaz , akkor eleg jo lesz.)
Bevallom, most visszaadtad a kedvem, hogy játszak a játékkal, tegnap valaki nagyon elvette, hogy a pala egy rakás szar...
Másik láma kérdés!
Vannak ezek az artifactok, amik adnak valami skill-t (ha megütnek, ha harcolsz, etc) ezek mikor aktiválódnak és hogyan? Mindig ha megütnek? Vagy bizonyos idõközönként? Vagy mana függõ?
Þór vígi þessi rúnar
Az össze patch,amit találtam csak 1.01-rõl patcheli valahová...😞
Elõre is kösz,és bocs a láma kérdésért
Elõre is köszi!
Þór vígi þessi rúnar
- am van még 1 oraclem is, és a storm az elsõ,
oracle-m eddig
de lehet más lesz a második nem tudom, mit ajánlotok spiritbe ?: ) vagy esetéleg mellé(storm) mellé más legyen hogy majd a késõbbiekben "könnyebb legyen"
meg van 1 Conquererem is, de az még nagyon az elején van, defense lesz a második, és oda milyen skilleket ajánlotok .elõre is köszi =)
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Nos?
Szerintetek Rangernél kell törõdni az inteligenciával?Értem ez alatt azt,hogy lesz olyan cucc ami ranger cucc és kell neki int?
Mert vn egy pár cuccom már most is,ami jo lenne neki,de sok inteligencia kell neki.
Most amugy 22. szintü a karim és 80 az int-je.
Csak dexre és eröre gyurok!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kicsit régi már, lehet, hogy nerfeltek azóta...Vélemény?
Þór vígi þessi rúnar