23078
-
LordMersey #19638 Köszi az editort. Tökéletesen működik. -
LordMersey #19637 Én inkább WoW-ozok, de mikor a barátnőm szabadnapos, - vagy korán ér haza - akkor együtt megyünk - van WoW előfizetése is, de azt most megunta:) - párosban nem jó a föld-természet párosítás. Tank.healer kombó lett volna, de nem működik így. -
solikka #19636 Teljesen igazad van! Amúgymeg szerintem nincs is olyan hogy rossz párosítás...legfeljebb rossz skillpont elosztás de akkor meg visszavásárolod a ponotokat és kész!
Amúgy vannak még itt rajtam kívül aktív játékosok?:) Mert én most nagyon rákaptam :) xMax módban megyek általában...több kevesebb sikerrel XD -
#19635 Amúgy apropo:
Én nem vagyok egy nagyokos a játékban,de szerintem nem biztos,hogy a természet-föld olyan rossz lenne.
Én olyan 41. szintig kb. ezeket fejleszteném:
Summoner
Elsődleges támadóezköz az orb,amit folyamatosan dobálsz mindenkire!A gólem ott mászkál mindig melletted és amennyire tud irt.Earth Echantment végig be van kapcsolva.Heart of Oak is!
Na most már előre látom,hogy jönnek a nagyokosok és majd mondják,hogy ez így nem jó!Mindegy:)!
-
#19634 Tudod,nem mindenki használ eredeti játékot (én már fél éve azt használok,előtte törtel játszottam)és nem mindenkinek van lan-ba kötve otthon két gép!Na ezért kell a Hamachi-miafranc hozzá... -
#19633 Tqdefiler - nek hívják!Azzal orvosolhatod a problémádat.De mielőtt elkezdenéd buherálni a mentésedet,csinálj biztonsági másolatot,legalább is azt javaslom.Ki tudja mi lehet. -
LordMersey #19632 Doktoros küldi, nem messze a kiinduló falutól van egy picinyke kiszögelésben áll a barlang előtt -ahonnan asszem a botját kell kihozni - én is mentem el mellette, jobbra figyelj a térképen.Ja az összekötés...minek hamaci vagy miafranchozzá? Nekem két gép van összekötve, ugyanaz az eredeti játék - meg persze eredeti kiegészítő - van telepítve mindkettőre és tökéletesen műxik. Firewall lesz a probléma..... -
LordMersey #19631 Sziasztok. Nem tudtok valami editort? Nem csalásra akarom használni, csak nem működik a természet-föld kombó,azt cserélném le. Ketten megyünk a barátnőmmel így 34. szinten nem akarok új karakter csinálni, az ővé jó..... -
#19630 Egyforma relase,egyforma verziószám,egyforma verziószámú hamachi.
Ennyi kell.Meg figyeld meg,hogy nem e lockolja valami a hálózatot(firewall,nod32).
Ezek szoktak lenni a bajok.
Vagy vedd meg a gamet! -
solikka #19629 Nem emléxem pontosan, de szerintem Atnénban le kell menned a katakombákba, és ott az 5. szinten megölni egy kis boss-t, majd amikor megölted ott lesz a kijárat a dokkhoz, de lehet rosszul emléxem.
Hamachivan nem tudok segíteni, valószínűneg tűzfal vagy router akadályozza...mert én régebben amikor próbáltam hamavchizni nekem sikerült! -
Duracell007 #19628 Lenne még egy kérdésem!
hogy tom haverral jáccani lan-ba? Hamachival összekötöttük a két gépet és nem megy! sima alap játékunk van pecs nélkül!
ötlet vkinek? -
Duracell007 #19627 Üdv mindenkinek!
Én az alap játékkal jáccom és van egy küldi aminél elekadtam! a Küldi lényege h Athénban el kell menni a dokkhoz h elvigyen egy hajó Krétára ahol majd egy Telkint kell megöljegy vgy csinááljak vele vmit!
Aki tudja h meik küldiről beszélek az irja meg h hol van a dokk mert 3 napja keresem és nem találom! Azt irta a küldi h athénban menjek a dokkhoz! de nem h atháénban hanem körülötte sem találom a dokko!
Akit tud segiteni kérem irjon ide vagy a mail cimemre: [email protected]
előre is köszi bárki is segit!
Duracell -
magicrat #19626 Solikka!
Köszönöm, jól jött a tipp!
Azzal a technikával gyaktam le, hogy körberohangásztam körülötte és meg-megeresztettem egy-egy nyíllal és amikor idézett, azokat rögtön szétcsaptam. Azért is volt jó, mert Ő meg szinte soha nem talált el, én meg 90%-ban. Közben meg a tűzgólemem (?) szépen bántatlanul inzultálta :))
Ami még megdobbantotta a szívemet, hogy nem lett vége a játéknak! Jihhá!
Megyek Egyiptomba! Remélem sok helyszín lesz még (Mezopotámia, India, Kína, Japán, Inkák, Vikingek, Gallok ... Mindenki!!)
Még1x THX!!!
Üdv
Magicrat -
vasziszdasz #19625 Robert Miles az jó lesz. ^^ -
solikka #19624 Amúgy Dream + Warfare-nak milyen Dreames trance-t javasoltok? Egyenlőre az életlopóst használom de nem sok hasznak van :( -
solikka #19623 A trükk amit keresel szerintem az, hogy néha amikor teremt magának 2db életlopós lényt akkor azokat egyből öld meg mert gyorsan visszatöltik az életét. Amőgy elvileg gyorsan meg fogod tudni ölni. Én épp tegnap inditottam egy Warfare + Dreamet és nekem személy szerint a minotarusz okozott nagyobb problémát, a telkin nem volt olyan vészes mert a sebzése nem túl nagy :)
Remélem segítettem -
magicrat #19622 Igen, a Telkine az!
A Minotaurusz körül kellett egy kicsit szaladgálnom, de nem volt vészes. Gondolom mert a Normal fokozaton játszom...
-
solikka #19621 Magricat!
17-es szinten valószínűleg még csak egy közbenső BOSS-nál jársz. Először jó lenne tudni hogy melyik az? Az élőholt akihez le kellett menni 5 szintet egy katakombában? Vagy a Telkine aki előtt meg kell ölni egy nagy és erős minotauruszt? -
magicrat #19620 Halesz Hellasz!
Teljesen kezdő vagyok a gaméval, szóval nincs több éves tapasztalatom, mint itt néhány emberkének...
Az lenne a kérdésem, hogy az alapjátékban van-e valamilyen titka a végső szörnyike leölésének?
Egészen eddig simán jöttem Normál szinten, ment is minden mint a karikacsapás, de itt satu. Semmi. Kb 4 pixelnyi életet sikerült lefaragnom a szimpatikus szörnyikéből de jó egészségnek örvend és gyógyulgat. Szóval?
Előre is Köszi a segítséget!
Üdv
Magicrat
ui. 17. szintű Föld/Ijjász karival + 4 es tűzelementállal megyek... -
Dirty Fred #19619 Tűzmágust érdemes fejleszteni? Mert ahogy látom nincs sűrűn emltve. Mit érdemes főleg fejleszteni rajta? -
#19618 Nem gáz,ha kérdezgetsz,nem gáz,ha eleinte nem érted a dolgokat,én is így kezdtem(még most is elég noob vagyok hozzátenném).Amúgy igen,ez egy elég brutál játék,ha szereted a "One More Level" gameket:)!Én is nagyon szeretem,csak mostanában nincs időm játszani... -
Noodlee #19617 Jól látod, totál káosz van :)
Btw nagyon bejön a játék! -
vidu01 #19616 Úgy látom nagy a zűrzavar.:D A petek szintje csak akkor nő ha raksz rá pontot a 16 a max ha Dwellered van. Fognak erősödni ha átlépsz nehezebb szintre (Epic, Legend). Dzsint papirusszal lehet idézni amit árusnál tudsz venni elég borsos áron kb 3 percig él tovább nem.
http://www.youtube.com/watch?v=Cdmwn10FgvM&feature=channel_page
Ebbe van egy rakás pet, a végén dzsinn is persze.;) -
Noodlee #19615 Az elementálom szintje még mindig csak lvl 16. Ez nem fog változni idővel?
Hamarossan xart sem fogok érni vele, hiába gyúrok arra, hogy kimaxoljam.
Még simán szétkapja a bossokat egy kis rásegítéssel, de nem tudom, hogy meddig lesz ez még így.
Láttam egy videót, amin 2 figura nyomult együtt. Az egyik egy lichet idézett, a másik egy tűz elemtált. Volt egy 3. lény is, egy nagy zöld dög, valami djinn féle. Azt hogy tudnám összehozni? Lehet, hogy csak charmolt enemy volt?
-
Noodlee #19614 Köszi, de már megtaláltam.
A másik kérdésemre is megvan már a válasz. -
Suttyó20 #19613 Szasztok!
Remélem tud nekem valaki segíteni, most kezdtem el ismerkedni a játékkal.
Nagyon tetszik. De van egy olyan gondom, hogy 5-6 perc játék után hibaüzenettel kilép. Aztán van olyan, hogy a karakteremet nem tölti be (ott is kilép). Feltettem egyébként a magyarosítást és ez csak a sima játék (nincs fönn a kiegészítés). -
zsotesz #19612 parancsolj, remélem megfelel cuccok -
Noodlee #19611 Setekről már találtam is, csak keresnem kellett a gugliban. -
Noodlee #19610 Hiho!
Tudna valaki dobni egy linket a set és epic cuccokról? Biztos van valami oldal. Hasonlóra gondoltam, mint a Diablonak ez itt.
Arra is kíváncsi lennék, hogy mi a fene az az Unlock Content gomb a menüben? -
wigec #19609 köszönöm szépen a választ,kielégitő volt!!!!
Köszi!!
És mindenkinek kellemes uj évet kivánok!!! -
vidu01 #19608 Én is kiosztom az észt BUÉK mindenkinek! -
Shorlex #19607 szetteket felejtsd el, egy nincs köztük, amit érdemes összegyüjteni.
31-es szint igen, reális, de ha nem tetszik, visszamész normalra aratni még egy picit.
Nudli: ha neked egyik kasztnál sincs értelmes használható skill, akkor valami orbitális nagy baj van, mert kb 3bol 2 skill igenis jo, csak nincs cuccod hozzá.
oracle sharder: manatemető, ha nincs cucc, ha van cucc, akkor egy milliméterrel nem megy le a mana (-% nrg costok stackolódnak).
Na most X idő után jol kiosztottam az észt. =) -
wigec #19606 Azt szeretném kérdezni hogy 31es szinten fejeztembe az első szintet.Az reális??31 szintel kezdeni az epic szintet???Ja és hogy lehetséges az hogy össze lehessen gyüjteni a ruhák egy teljes szettjét sima küldetés alatt??
elöre is köszi!! -
dudovec #19605 Pedig igazabol a dual class adja az otleteket mindenfele buildekhez. Hat igen, vannak szar skillek, de jo buildel meg jo cuccokkal meg a legszarabb skill is eleg jol tud aratni^ -
Noodlee #19604 Nagyon bejön most ez a game.
Diablo-t vágom is ki a polcról a kukába. xD
Sajna egyik kasztnál sem sikerül túl sok értelmes/hasznos skill-t találnom, de sebaj, majd próbálkozom. Még jó, hogy a skilleket újra el lehet osztani.
Ez a dual classos dolog sem tetszik igazán... -
#19603 Helyes,jó játékot!:) -
Noodlee #19602 Orvosolva a probléma. -
#19601 Vagy tölts le egy másik cracket,vagy vedd meg a játékot! -
Noodlee #19600 Hiho!
Amikor az Enchanternél Artifactet szeretnék létrehozni, akkor kilép a játékból.
Van erre valami orvosság? -
Anyaszomorító #19599 Oracle - Sharder
Oracle - Lightnin Bolt
Sharder-t akkor válaszd ha nincs meg a 100% rec, a Lightning Bolt csak 100% rec-cel az igazi. A Shard igazi manatemető még Dark Covennant mellett is. 250-300% fast cast ajánlott mindkét esetben.