23078
-
vidu01 #19558
-
dudovec #19557 -
vasziszdasz #19556 Te nem vagy normális öcsém. A 2 sulinetes haverod flémel itt már megint, látom az nem zavar. Te meg csak szítod itt a flémet, ha csak ezért jöttél ide, húzhatsz is a francba! -
Grifidos #19555 Újra a régi nóta, átlag 2 havonta előadják a show műsort...gyanús roppant gyanús. -
vidu01 #19554 Komám te nem vagy normális az már biztos jó lenne ha abbahagynád a flémet teljesen szétbaszod a topikot! -
vasziszdasz #19553 Nézzél tükörbe, röhöghetsz magadon minden nap. Elég megalázó lehet magadat látni. ^^
cséjn lájtning rulez az instant sztánlokkal meg a 100blokkal, ez a lényeg ezt jegyezze meg minden TQ forumozo
Inkább ezt mint a n00b editorodat. Büszke lehetsz magadra hogy képes voltál generálni vele egy lvl75 karit, tényleg nagy teljesítmény... Mennyi idős is vagy? 6 felett már ciki erre verni. ^^ -
dudovec #19552 Igyvan papa, tudod a paladinom verbeli parasztkolbasz style: CL el stunlockol 100 block meg 66%? absorp mellett^^ -
Shorlex #19551 istenem ez a faxi...
ezt komolyan megnézném az életben hogy egyszer ilyen megalázó módon beleröhöghessek a képébe :DD
cséjn lájtning rulez az instant sztánlokkal meg a 100blokkal, ez a lényeg ezt jegyezze meg minden TQ forumozo :D -
vasziszdasz #19550 Majd fognak, már rég ideje lenne. Több fajtádbeli fórumromboló meglepődött már hogy utolérte a ban. Szal jobb ha meghúzod magad. -
dudovec #19549 Kezdhetsz sztem valami hasonloan frappans uj account neven gondolkodni:) Nem engem bannoltak innen többször, ez mindent elarul:) -
#19548 Nézzétek,érzékelitek,hogy én semelyik oldalon sem állok:),tőlem szidhatod dudot vasz,de szerintem felesleges írogatás.Ettől ő még nem fog másképpen viselkedni.Mindenki szokott anyázni,mindenkinek elpattanhat a szál az agyában,én nekem is voltan már durva kifutásaim,de megpróbálok mindig normálisan reagálni mindenre.
Ahogyan a nagy közhely is mondja:
"Idegeskedni nem más,mint mások hibái miatt saját magadat okolni."
Szóval Vasz,ha úgy érzed,hogy dudo csíter,érezd úgy,de ne pörögj ki ennyire:)!
Szerintem térjünk vissza a játékhoz:)!
Annyira szar,hogy pesten nincs gépem...Bár lehet,hogy ennek így kell lennie,mert különben nem sokat látnának bent az egyetemen:),bár már azért sokkal jobb a helyzet mint régen...fiatalság-kockaség/bolondság/részegség:)!Van gép,amit tudnék játszani tq-t esténként,csak az a baja,hogy egyszerűen nem tudom elindítani rajta,miután felinstallálom a steamben.64 bites a rendszer,de szerintem nem ez a baja,hanem az,hogy lehet,mivel az othoni gépre is fel van tévve,nem engedi,hogy két gépen is lehessen játszani egy azon temékkulcsú programmal..!Vagy nem tudom.De amúgy ezt írja ki:
This game is curretly not avaible.Prelase trying later.
Én már egy jó 3 hete próbálkozom,de kezdem megunni,ugyhogy lehet,megkövezhettek,de felcseszek egy tört verzsönt majd.Csak most meg beszart ráadásul a gép(haveromé az albiban)vagy nem tudom mi a baja,de 10-15 perc a bootolási idő,amikor bekapcsolom...:)!
na asszem ennyi off elég egy napra:)!
Inkább azt mondjátok meg,hogy a harbingerrel el lehet e mókázni legendig pro cucc és -100%rec nélkül?:) -
vasziszdasz #19547 Pont te beszélsz, aki mindenkit csak fikázni tud? Azt hiszed mert képes voltál letölteni a netről egy editort, te mindent mindenkinél jobban tudsz, és nehogymár másnak legyen igaza... Most is te kötöttél belém, szokás szerint.
Nem az a baj hogy neked csak editorral megy a játék, van ilyen, de hogy mindenki mást lefikázol aki nem csítel úgy mint te, az már túlzás.
közösségromboló magatartást tanusított
Ki is anyázta le anno itt Kandurexet? Naugye. Jobb lett volna ha meg se szólalsz.
Ideje lenne befejeznef a flémelést. -
dudovec #19546 Zan kösz h bevédesz, de igazából amióta van ez a fórum, virsli mindig jobban tudott mindenkinél mindent, es mindig mindenki más csíter volt csak ő nem:D Ugyan néha énis elkövetem azt a hibát h "komolyan" reagálok a hsz. eire, de valójában nem érdemes:)
Igy az evek során már 5 ik vagy 6 ik accountjat fogyasztja itt a forumon, mert más topicokban is hozta a formáját, közösségromboló magatartást tanusított, stb, ami miatt az adminok már nem egyszer kitiltották. De mindenezek ellenére szent meggyőződése ,h mindenki mással van a probléma és nem vele, hát ez van, majd egyszer felnő a világ az Ő magas szintjére, remélem addig nem őrül meg:)
Manara nemkell sok pont shardernek, igaz vedelni kell a mana potit, de ilyen -30% energy cost mellett + a druid oakjanak a secondaryja mellett, + jobb cuccokkal azert eleg sokat kibirsz lőni 1 üvegből. -
#19545 Egy kicsit sok lett a "szerintem" szócska az előző hsz-emben most igy visszaolvasva,bocs érte...ehheh...szeritnem:) -
#19544 Emberek!
Ez óriási amit itt leműveltek:)!Komolyan!Tegnap nem tudtam netezni,most meg olvasom itt mi történik!Szereztetek egy két vidám percet,rohadt jó!Dudo,én elhiszem,hogy nem szoktál editorozni.Vasziszdasz,elhiszem,hogy te ezt nem hiszed el,azt is elhiszem.Viszont felesleges a piszkálódás megint szerintem.Mind a kettőtök elég pro gondolom,régóta toljátok,van már rutinotok!Az,hogy dudo hogyan szeret játszani,hogy ő az X+-at nem tartja cheatnek(amugy én sem),miért zavar téged?Te annak tartod,de attól még mindenki paraszt mádon szerzi a cuccait,aki X3-azik?Én egy dolog miatt X3-azom,az xp miatt,semmi más miatt!Még a játszásnak abban a fázisában vagyok,amikor többet fejlesztem a karaktereimet,mit farmolok,mert én még nem untam szarrá a karakterfejlesztést(a dio2-ben már igen,itt már csak soso mf van[szerintem a maphack sem cheat,hanem olyanoknak készült,akik nem arra akarják elbaszni a drága idejüket,hogy azt a rohadt lejáratot keressék,meg érdekli őket a másik gearje[).Szóval,most engem is elkezdhetsz szidni,hogy én is csaló vagyok,nem baj.Viszont én csak arra akarlak rávilágítani,hogy tényleg felesleges ez a civakodás.Ez nem olyan egetrengető nagy dolog,ami zavar téged,nem származik belőle semmi károd.Gondolom neked is van überpro karid,jól tudsz vele irtani.Másnak is van;ki így ki úgy rakja össze.Most ezt ne értsd félre,ezt nem úgy értem,hogy én ugyan úgy csodálok egy olyan karit,ami editorban készült,mit egy olyat,ami fél év munkája volt.Sőt,én is utálom az editort;dudót én nem ismerem,viszonylag új ember vagyok itt,de már sokat olvasgattam a régebbi hozzászólásokat.Ebből nekem az jött le,hogy dudnak és shorlexnek ez volt a kedven játéka egy jó ideig;innentöl kezdve,magamból kiindulva,nem fogják elbaszni a játékélményt azzal,hogy editorozzanak...Legalább is én rühellem az ilyen progikat.Na mindegy.
Ez az én véleményem!
Vidu:
Elég jó kis cuccok,ha jól számoltam +5 all skill...:),komoly.Dolgozom az ügyön majd,hogy utólérjelek.:)
Dudo:
Nekem van sharderem,de szerintem teljesen el van statolva...nincs elég manám,szóval ott basztam el,hogy az volt az első karim és mindenre nyomtam egy kevés pontot.Ahelyet,hogy csak az INT-et tápoltam volna.Elég noob kari lett,de hát istenem,valahol el kell kezdeni.:)
-
vasziszdasz #19543 -t -
vasziszdasz #19542 Én is jót röhögtök amikor vered magad az editoros, csítes egyből lvl75 karijaidra. Tényleg nehéz lehetett összehekkelni, csodálkozom hogy nem kaptál még nóbel díjat érte. ^^ -
dudovec #19541 Amugy kurvajot röhögtem ezen a "x3 azer csit mer többet sebez az ijasz benne" :D:D:D Komolyan b+ ez kurvajo volt! Amugy rakhatnal az ilyen mondatok vegere smileyt, mert meg a vegen valaki komolyan fogja venni, ami nemlenne szerencses :D -
dudovec #19540 Mar 1.1 legend act1 ben vettem meg az elso karimmal az elso 50% os amumat, amikor meg semmien editor v akarmi nemletezett. Azer mer lustavoltal nezegetni, meg te nemvoltal olyan szerencses h generalt neked a game, ne mas legyen mar a csalo. Lehet a kesobbi verziokban nincs mar, bar ugyemlexem meg IT-ben is tudtam venni. Ennyi erővel a betrayer is cheat mer csak 1.20 ban generalta a game, temeg kepes voltal felrakni 1 regi patchet csak azer h szerezz. Loál .D -
vasziszdasz #19539 az a csit amivel előnyre teszel szert es könnyebb lesz tőle a jatek
Így van, ezért csít az x3 is, meg a drop rate növelő is, az editorról nem is beszélve. Íjásszal annál nagyobbat sebzel minél nagyobb a tömeg, tehát ez egy olyan könnyítés ami nincs benne a játékban. Tehát csít. Azért jó hogy végre te is elismerted. ^^
Az editoros duma megmindig megy latom
Meg az editoros csíteléssel gizdázás is. ^^
Tudom miből jön össze az 50%, csak épp ilyet nem ad a játék alapból. Persze vannak modok amivel lehet mondjuk herculean cipőt is "találni", csak épp a játékban ez pajzs only tulajdonság. Hekkeléssel persze minden megoldható. -
dudovec #19538
Nalam az a csit amivel előnyre teszel szert es könnyebb lesz tőle a jatek, nem pedig az amitől nehezebb, es megjobb kari buildinget meg ügyesebb jatekot kivan tőled h eletkepes legyel. Az editoros duma megmindig megy latom, vegülis rendkívül "logikus" ez a "ha valaki nalam valamit jobban csinal, az tuti csaló, mert nalam nemlehet jobb senki".
50% os amu 1 olyan prefixbol es suffixbol rakodik össze ami % osan adja az intet es az energyt, amun generalhat ilyet, bar asszem sapkaban is lehet 30% feletti intes. Es pont a kereskedő árulja, a jatek kb összes verziojaban, bar biztos az 1000 run alatt egyszer sem sikerült megtalalni az arust a varosba. Elvegre neked nemfogy a manad a covenant miatt, sőt még lifepoti sem kell mer stunlock van vazzee.. akkor minek is mennel oda a kereskedőhöz nemde? -
vasziszdasz #19537 Nem kell magyarázkodni amiért végig editoroztátok az egész játékot. Én is beírhatnék egy akármekkora értéket az editorba, de nem teszem, inkább runolok még pár 1000-et, hátha kiesik vmi ami még nincs meg. Nekem az nem teljesítmény hogy fél perc alatt csinálok egy lvl75 karit chrisrelices cuccokkal. Utoljára akkor csíteltem, amikor a CoV-ba küldözgettem saját kódokat, azóta nem vonz a téma.
"Nehezítés", persze... végülis az örökélet se csít, csak "egyszerűsítés", hiszen előbb-utóbb biztos megcsináltad volna... Ami nincs benne a játékba az mind csít. Mint a dio2-nél a maphack.
30% str +10% dex +10% dmg resistance meg +20% körüli pierce dmg
Belépsz egy netes játékba, 1000-ével esnek az ilyesmik, pár perc alatt 500 karira való készletet bezsákolhatsz. De mi értelme? Nem dolgoztál meg érte, csak sima csalás, akárhogy nevezed.
+50% os amut a jatek eleje óta arul a kereskedő, csodalkozom h meg nem tudtal venni egyet sem ennyi jatek utan
Én meg azon hogy te igen, sztem ez is vmi modos cucc lehet. Van perseus relic is a játékban, csak le van tiltva mint dio2-ben a constriction ring. -
vidu01 #19536 A nagy leleplező HSZ! -
dudovec #19535 Lol Virsli, te megmindig itt tartasz? neoltsál már telleg:D Mar az első "conqueror" istenitő hsz-nel, vagtam h ujra itt garazdalkodsz, anmivel semmibaj nincs, de ne istenitsük mar ennyire ezt a CL-t. Annyira birom benned, hogy mindent csitnek nevezel ami 1picit is beleszol a jatekba. Az X3 mod nem csit, hanem NEHEZÍTÉS (lassukbe szükség van ra, mert meg egy atom elbaszott build mellett is vegigtolod legendet x rutin utan), ahogyan a 30000x es dropchance is a moboknak, mivel egy kurva cuccot nemfogsz felvenni azok közül amit dobnak, mivel kivan farmolva rég az elite gear. De 3x annyi mob fog rád rusholni, full lila meg brutal zöld cuccokban, amit hasznalnak es masodpercek töredéke alatt szetbasznak szinte minden 100% reces karit is, ha nemfekszel 2 kezzel a stunlock gombon.
Amugy kivancsi lennék milyen gearje van az ijaszodnak, ha olyan szarnak nevezed. Ha aszondod h nemmodoltal soha, meg te nem "csalsz" akkor kivancsi vagyok sikerült e kifarmolni olyan cipőt pl, ami +30% str +10% dex +10% dmg resistance meg +20% körüli pierce dmg is. Mer nem a tracker set es az ehhez hasonlo tipikus cucc, amit "jónak" nevezünk. Igenis high end cuccokban, az ijaszom 1 lövéssel lőtte a mobokat olympuson, meg ha 1 db mob jött akkoris. (bar lehet kellett hozza studyzni, nem emlexem, de nekedis kell a squall a cl hez..)
Meghat ha aszondod h te meg igenis megmindig jatszol, lehet tulkene mar lepni ezen a CL stunlockolok mindenkit ennyi év utan (bar ha 1cl leviszi oket ahogy mondod, akkor kivancsi vagyok h mit is stunolsz vele:D:D), a spiritpet meg lesolozza neked a bosst.
A conqqal amugy egyet ertek, valoban melee karinak az a legkézenfekvőbb egy kezdőnek, de ő nem azt kezdett es nem azzal akar jatszani, szal ha nemtudsz neki abban segiteni, akkor ne mondd el 30 adjara pls h a conq az isten. Lehet kezdeni shardmaget is, lehetőleg druidot v oraclet, igaz az elejen lefekszik majd vele parszor, de belejön es nagyonfaszan tud majd vele famrolni.
+50% os amut a jatek eleje óta arul a kereskedő, csodalkozom h meg nem tudtal venni egyet sem ennyi jatek utan:) Cuccod valoban nem lehet valami erős, nekem 100% rec +300% cast 1600 int +4 skillel, ugy hogy shieldem van mellette és paladin vagyok, nem oracle. Spiritpetre pedig nemigazan van szükség 100% rec storm mellett, mer spellbreakerrel ugyanugy megtudod csinalni a hp reductiont. Itt 1 példa erre, ez x3 + dropmod.
Paladin
Hameg kihivast akarsz akkor tessek elfelejteni a 100% recet, elővenni a jóöreg shardert, x3 + dropmod aztan ügyeskedni vele h ne verjenek agyon.
sharder -
vasziszdasz #19534 A cl az nem conqueror skill, hanem storm. A conqueror közelharocs, pajzsos vagy dual wield felállásban használatos. Egyik változatnak se kell 100% rec, így ideális kezdőkari.
pajzsos conqeror
Ezek kötelezőek, de lehet még tuningolni, csak idáig juss el.
dual wield conqueror
Szintén csak a lényeg ami mindenképp kell.
Képet most nem tudok, de közben vidu01 már adott egyet, kb hasonló az enyém is, csak oldschoolosabb (kieg előtti) cuccokkal. Hesione sapi, +2-es kék ruha, archmage cipő. Mivel 50% INT amum nincs, így csak 1600 az INT-em, viszont zeus artifacttal +60% lightning sebzés, ami +390 INT-nek felel meg (65 INT = +10% elementál sebzés), szal nem sokkal szarabb. -
Draker #19533 Hali!
Valaki otthon van a conq kariknál az tudna adni egy pro buildet? köszi -
vidu01 #19532 Egyik régi karim:
-100% recharge
-50% nrg cost
+50% dmg to demons
+5 all skill
300% cast speed
2300 INT
Az hülyeség hogy minden karinál alap a 100rec harbinak meg főleg nem kell, persze ha megvan akkor el lehet szépen poénkodni a phantommal.:)
-
#19531 :)
Szerintem felesleges csipkelődni emberek,maradjunk abban hogy a cl conq és a ranger,mind a kettő tökéletes a farmolásra;lehet itt ott gyorsabb egyik-másik,de szerintem nem lényegre törő a különbség.Igaz én még kezdő vagyok,mármint nem olyan régen játszom,a cl conq-ról csak youtube-os videókból tudok nyilatkozni,legenden csak rangerem van(egyenlőre persze).
Most a harbival szórakozom,egyenlőre lvl 31,gyerekcipő még,de már alakul.Csak azt nem tudom még,hogy hogy a francba fogom összerakni a -100% recet...!Framolok én rendesen,csak hát még annyira nem találtam zorall cuccot hozzá!
vasziszdasz:
nem tudnál linkelni egy olyan képet,ahol lefényképezed egy karidat,amin -100% rec van?:)
Csak hogy valami fogalmam legyen arról,milyen cuccokra fáj a fogam...:)! -
Shorlex #19530 igaz, nekem a rangeren kivül tényleg nincs egyetlenegy karakterem sem... csak azzal az egy karival játszottam valaha, és kb 2-3 óra után abba is hagytam a TQ-t, alig töltöttem el vele kevés időt, úgyhogy fogalmam sincs, hogy mit csinál egy íjász X3 nélkül -
atesz02 #19529 Hát rendben. Köszönök mindent, akkor tényleg Storm lesz a következő! Köszi!:D -
vasziszdasz #19528 Kb. mindegyik megéri, csak máshogy kell fejleszteni és másra lesz jó. -
vasziszdasz #19527 Ezt ugye nem gondolod komolyan? :) 100% rec kb. minden karinál alap, mágusoknak a 250-300% cast is, meg a +4 skill. lvl65-re simán összejön 1600 INT, az megdobja jól az elementális sebzést, valamint a squall leviszi a resistet, és a wisp +150% elementál sebzése is kb. a fél játékban folyamatosan rajtad van. Legenden az olymusi óriások 1 cl direkt hittől fexenek, aki csak másodlagos (chain) sebzést kap, annak 2. Ha nem ész nélkül lövöldözöd, hanem használod a squallt, akkor covenant mellett gyakorlatilag nem fogy ki a mana se. A bossokat meg a lich + outsider lerendezi magától is. A stunlock annyira nem elhanyagolható, hogy kb. 250% cast mellett folyamatosan lockol, csak arra kell vigyázni hogy nehogy iron maident kapj (act3 kék + junik sárkányok, secret levelen a csonti, tájfun).
X3-ban lehet hogy jobb a ranger, mert tömött az egész pálya, de az gyakorlatilag csít, én olyat nem használok. -
#19526 Skacok...nem tudtok a Titan Quest 1.30-as verzsönhöz valami jó kis csalást?...kipróbálnám miket lehet úgy művelni! -
atesz02 #19525 Tetszik mind a kettő, csak nem tudom melyik a hasznosabb. Rangerem nekem is volt már, az tényleg jó, de most mágiára hajazok. -
atesz02 #19524 Ajj, akkor szerintetek mégis mit érné meg? -
vidu01 #19523 A cl legend act4ben kevés lesz (tapasztalat), nem elég a sebzése (elemental dmgra durván resistelnek ott már) meg olyan gond van vele hogy lassan castolja a kari (100% rec esetén van jelentősége), a stunlock is elhanyagolható (kb 0,2 mp) alig állnak meg egy pillanatra. Rangerrel mindenképp kényelmesebb farmolni x3ba meg anélkül is. -
atesz02 #19522 Köszi, akkor asszem, hogy a Storm kaszt lesz a következő. -
vasziszdasz #19521 Lol. Van rangerem, megfelelő (beszteszt) cuccokkal. Ha 100-asával jönnek rád az ellenfelek, akkor gyorsabb lehet, de 2-3-as, vagy még annyi se brigádok ellen sokkal lassabb. Te az x3 modhoz viszonyítasz, én viszont nem csítelek, csak alapjáték, és ott ez a helyzet. A ranger lövése egyensen megy, 1 találat nem sokat ér, csak ha átmegy x ellenfélen egyvonalban, ami x-szeres sebzést jelent. Ilyet csít nélkül nem nagyon találsz a játékban. Összevissza, egyesével jövő ellenfelekre a cl sokkal jobb, nem kell libasorban jönniük, helytől függetlenül megkapják az instant sebzést.
Nincs rangeren kívül más karaktered, ezért nem tudsz mihez hasonlítani. :P -
zsotesz #19520 chain lihtning, storm mastery-ben van -
atesz02 #19519 Meg tudná valaki mondani, mi az a cl??