Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet ezt a jatekot meg vhol kapni? latta vhol vki?
: )
anti hero
Viszont továbbra is várnám a segítségeteket a következö két karakter fejlesztéséhez:
Templar,Harbinger
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A kérdésem az, hogy a karakterem, amivel már az Immortal Throne közepén tartok, átvihetõ lesz az immáron legális, új sorozatszámmal rendelkezõ verzióba ?
A másik kérdés, hogy a single-ben játszható karakter kivihetõ lesz online, vagy az teljesen független, hasonlóan mint a Diabloban ?
Még az Eruptiont kimaxolom, aztán kell valamit választani, mert a többi képesség kb. egy kalap kaksit ér, szvsz... Egyelõre a fõ attack a Vulcanic Orb, szünetekben botozok (igyekszem minél táposabb bottal tolni - jelenleg két botot használok felváltva, az egyik tüzet tápol elég jól, a másik tüzet tápol és életet szív (29% life leach, meg tán 7% damage converted to healt)), és ha meleg a helyzet, akkor még egykis Eruption. Eddig bevált a dolog, tömegpusztítós móka, csak legendary-n már nem pusztulnak olyan könnyen a szörnyek. Továbbá az energy-m elég kevés, arra nem nagyon osztottam pontot és lassan minden tárgyat, ami százalékosan adott le kellett szednem a kariról, hogy a resist-eket feljebb toljam... :S Ééés még így is könnyen döglik szegényke... xD
Ennek fényében, akkor mit tudtok tanácsolni? Mert a Conjurer inkább bottal machinál és közben átkozgat (viszont oda kell az életet tápolni). A Summoner meg varázslatban lenne erõs, de mint látható igazából nincs csak 2 féle varázslatom..., ami ráadásul a tûzzel játszó ellenfelekre kevéssé hatásos. 😄
JBQA!
Kell viszont covenant, deathchill, outsider, lich(, spirit ward).
Conjurer
JBQA!
JBQA!
A Nature-nél mindenképp a total speed növelõs, és ez a refresh dolog tetszetõs elsõre...
/Heart of Oak, Refreash és talán Plague-s vonal/
A Spiritnél meg a staff-machinálós képesség (gyorsítja a projectile-ket meg többet lõ), valamint azaz aura, ami lefelé húzza az enemy-k elementális rezisztanciáját, ami növeli az én attackomat, valamint még az undead-es aurás stuff ami izgató lehet... (szép magyar mondat...xD)
/Ternion Attack, Deathchill Aura, Dark Covenant és Spirit Ward vonal/
Ezeken agyaltam... A fõ bajom a varázslósdival, hogy nem igazán találok olyan cuccokat, amik húznák a Cast Speed-et. A Summoneres választás segít ebben, igaz? Vagy rosszul gondolom?? Akkor viszont tényleg csak a tûzvarázslatokra hagyatkozhatom... Bár igazából a másiknál is, csak ott egy lassabb leszívósabb eksön lenne. A másik meg pörgõs, de naturálba tolós... 😄
Szerintem summoner.A válaszom miértjét csak azzel tudom indokolnni,hogy az valahogy jobban tetszik a videok alapján.
viszont 36 os szinten eleg nehez lesz kigyurni megfelelöre a nature-t.
Sok sikert hozzá!
Ja amugy már megvolt mi volt a baj a pegés dolognál,de azert köszi!😊
Amugy valaki akkor nem tudna segiteni tarbinger és templar buildben,hogy hogyan kezdjek neki,milyen sorrendben skillezzek?
zan
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Most 36. szintû a pyromancerem, és elkezdtem gondolkozni, hogy melyik kasztot venném-e fel, ha vennék fel, mert már kezdenek kijönni az egy kasztos karakter hátrányai...
Továbbá, ha van a nature karinak egy bizonyos refreash (frissítés) képessége, ami gyorsítja a képességek visszatöltésést, akkor az csak a nature skillekre vonatkozik, vagy a másik masterybõl adódókra is???
JBQA!
Csak az zavar,hogy nincs leirva % ban,mint a dio2-nél,ezért nem tudtam,hogy akkor az most pontosan mi is!
Templaromhoz valaki nem tudna egy-két jótanácsot adni?
Zan
OFF: a DIO3 topicba már a játékélményemet szeretném leírni de az sajna még messze van
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Valaki erre tudna választ adni?
Meg annyit esetleg még kérdeznék,hogy templarnal milyen sorrendben skillezzek?
Templar
Igy szeretném,ezt tervezem,csak gondoltam megmutatom meg a tanácsotokat is kérem,hogy milyen sorrendbe csinálnátok?
zan
Of: lassan lehet írogatni a DIo3 topic ba is.... <#vigyor2>#vigyor2><#nezze>#nezze>
Eddig a 2.11 vaultom volt, de újrahúztam a rendszert(vault elrepült) és most újra föltettem a gémet kiegestöl és föltettem defilert(fut) és föltettem 2.11 vaultot(ugyanazt). Láss csodát, vault install után indítanám, de dob egy üzenetet "inicializálás nem sikerült, 00000x00BLABLABLA miatt kilépek, köszi". ennyi, hiába próbálom újra installálni, leszedtem a 2.14-et, de kért hozzá vmi kis progit-leszedtem azt is, most valami windows akármit kér, ami incs a sp2be.
pls help!<#fejvakaras>#fejvakaras>
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
itt is 3.900 darabja😞
A kettö együtt ugy tudom 6000huf.
Gondoltam megkérdezlek titeket..
Valakinek nincs valami jóféle harbinger buildje?Ebben is csak kiindulópontokra lennék kiváncsi,nem muszáj calc sem(bar annak is örülnék),csak annyi,hogy mit fejlesszek eleinte.
Elöre is köszönöm!
de mit vegyek meg? alap + kieg, ésazzal menni fog?
alias delux?
Azt kérdeném még meg,hogy miért nem hat a "késélesítés"(nem tudom az angol nevét) a pengéimre?Vag az csak törökre,meg késekre hat?Assassn-nál természetesen.
Üdv
Amugy meg na nem veszed meg,hamachin keresztül tudsz játszani a haverjaiddal,vagy körülnézel a neten,hatha találsz olyan hamachi szobát,ahol már játszanak!
Üdv
Amúgy az assasin az nagyon odabasz, de rengetegféle módon ki lehet játszani... sztem nagyon élménydús kari lehet... Amit én fejlesztettem:
warefare: weapon training (alap) és dual wield, meg adtam onslaught-ra is... rouge vonalon meg a calculated strike-ra tettem, ami nagyon jó cucc...
Amit érdemes eldönteni, hogy egy vagy kétkezi harcos karit akarsz-e...! A poison/bleeding damage dolgoknak nem tudom mennyire van értelme, mert magasabb szinten meggyûlhet a baja az embernek, ha építétt vagy élõhalott ellenséggel találkozik... legalábbis ezt tapasztaltuk... a piercing damage meg mindenütt ugyanolyan jól használható... Szóval ez egy nagy talány... <#rolleyes>#rolleyes>
tudnatok egy kcisit segiteni ?Egy assassint szeretnék csinálni,nem akarom elcseszni,ugyhogy ha egy kis helpet tudnatok adni,hogy kb hogyan kell fejleszteni akkor nagyon megköszönném.
nem kell a számba rágni semmit sem,nem azt kérem,csak annyit,hogy kb szerintetek hogyan fejlesszem.
Egy titancalc-nak nagyon örülnék!
Elöre is köszi!
2. Crackelt a játék vagy sem? (Én az eredetit is crackelem, mert nincs idõm dvd felpörgetésekre várakozni.) Ha crackelt, akkor vissza kell másolni az eredeti Titan Quest.exe-t, a crackeltet nem szokta egyik játék se patchelni.
Egyébként ha eredeti a játékod, és nem crackelted meg, akkor a játék menüjébõl is lehet indítani az updatert, nyilván ekkor a netrõl ránt le minden frissítenivalót, és az idó. Viszont mindenképpen mûködik.
JBQA!
Elöre is köszönöm.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Van 1 Vadászom, de az alap sebzése nagyobb, mint a dps-e, hogy lehet megcsinálni, hogy a dps-e legyen nagyobb?😄
Aki tudja az irja már meg, köszi!😄
*szerk: illetve nem mert visszaadtam, nem fogom még külön erõltetni a kiegészítõt!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Van itt pár hosszászólást ami ban-t igényelne de ilyen korrupt ez a világ...
Üdv köreinkben (illetve nekem már nem köröm, én GW-zek, de veteránnak számítok) 😄
Szedd le a gémet, IT-t is, telepítsd az alapjátékot, ne pöccsölgess, tedd rá IT-t az automatice felteszi az 1.30-at és IT-hez indító crack sem kell.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯