23078
  • LordMersey
    Segítenék, de nekem nincs ötletem, mert ilyen problémával még soha nem találkoztam.....talán hibás tört(?) játék.....
  • Dizson
    Na semmi ötlet?
  • Lord RZA a PUNK
    IDIJÓTA
  • Dizson
    Hali! Lenne egy kis problémám. Amikor elindítom lan szerverem és belép a haverom akkor lefagy a játék és újból indul a gép. Ötlet?
  • LordMersey
    Tudjátok pontosan mennyi tárgy van a játékban? Hol lehet runnolni esetleg(na nem mintha ott járnék:) ), mint mondjuk Diablo-ban futottuk a mephi köröket jó cuccokért. Van valami drop kalkulátor?
  • joe55
    Megoldottam!
  • joe55
    Üdv mindenki!
    Föltettem a TQ vault-ot a cuccaim raktározásához, de indításkor mindenféle beállítási hibát ír . Hogy működik ez???
  • vidu01
    Azt csak akkor írja ki ha az Immorthal Throne kieg is fel van telepítve. Ha fent van akkor katt a piros csíkra. Pontos időt is mutatja a game ha felhúzod az egeret a bal felső sarokba.:)
  • hammerGT
    Háhó. azt be tudom állítani hogy az életemet a piros csíkra kiírja számmal is hogy mennyi van
  • LordMersey
    Nekem akkor volt bajom az eredeti játékkal, patch telepítés stb, mikor haldoklott az egyik RAM-om...még az eredeti XP sem akart felmenni!
  • Noodlee
    Még a "biztonsági másolat" verziót is lehet frissíteni a legfrissebb patchre neten keresztül.
  • Zan
    Ez egyértelmű,hogy nem lehet.Mégis miért szeretnéd vissza rakni az alapjátékba egy IT-s karaktert...??Nem,ilyet nem lehet.Az pedig kizárt,hogy ne tudd felrakni egy eredeti játékra a patchet.Próbáld meg a játékon belülről frissíteni(upgrade menüpont asszem).
  • Hokifli
    De lehet hogy az a baj hogy az immortal throneból nem lehet visszarakni a rendes játékba a karakteremet.
  • Hokifli
    Patchet nem engedi telepíteni.

Nem tom miért.
  • dudovec
    Hát megprobalhatod, hogy esetleg defilerrel megnyitod es elmented ujra, bar nemhiszem h atirna a cd kulcsra vonatkozo reszt.

Továbbá verzió is lehet problema, bár gondolom azonos patchen probalkozol.

Ha semmise vezet megoldásra, még megpróbálhatod a save fileokban valahol megkeresni, hogy hol tárolja és átírni, bár ez nemtom megoldható e.
  • Hokifli
    A defilerrel hogy kell belerakni????
  • Hokifli
    kösz!!!

De a mentést nem lehet átrakni valahogy?
  • zsotesz
    Cuccaidat tudod tárolni, lehet vele másolni is a tárgyakat, ill. ha van több karaktered akkor át tudod adni a másik karakterrel talált cuccot.
  • Hokifli
    tqvault az mi?
  • Hokifli
    És nem lehetne vala hogy megoldani?
  • zsotesz
    Ha minden igaz elég a tqvault is. Innen le tudod tölteni: defiler, tqvault
  • dudovec
    Mintha lett volna valami olyan regen h ugyanazt a karit csak azonos cd kulccsal fogja latni, de nemtom ez mennyire van igy meg.
  • Hokifli
    Ja a defildert (vagy mit) honnan tom letölteni?
  • Hokifli
    Segítség kéne nekem.Meg az alap játék másoltba volt meg és meg vettem eredetibe és a karakteremet nem rakja bele.Vissza beleraktam a mappába és nem ismeri fel.

Help!!!!
  • LordMersey
    Na végre sikerült a hülye teknőssel kinyitni a titkos pályát:DDDD
  • Zan
    Hello!

Patcheld fel 1.20 re es jovok!Ma este leszek valszeg.
    Ide irj,jo.
    Csinalok szobat Hamachin,ha irsz,hogy jo.

• Shorlex
    Mi a fax van???
    Try to learn hungarian...
  • LordMersey
    Ismerős a nicked.....
  • matolcsidav
    hello és most 1 hete jáccom ezzel a gamevel jó nagyon ismerem már naggyából lvl 24 es druid vok ,tanácsokat szivesen fogadok (wow ozok is közben szal már nem ismeretlen a terep) azt szeretném ha csatlakoznátok ehez a szobához hamachin mert túl kevesen vagyunk a patch 1.16 os név:TQHU-10 JELSZÓ:TQHU
  • LordMersey
    Nem akartunk dream-et vagy spiritet...én az esetek többségében varázsolok, most ütni akartam, az asszonyt meg nem tudommeggyőzni, hogy ne törjön-zúzzon:D
  • dudovec
    Szép shot. Bar az igazan durva kombo azlett volna ha a másik kari dream vagy spirit warfare helyett:D De persze erős a conq főleg, hogy kapja tőled az OAK buffot.
  • vidu01
  • LordMersey
    Köszi. Akkor tessék a kép...nekem tetszik.:)
    http://images.netbag.hu/20090120/22563967025.jpg
  • vidu01
    Persze hogy tiltva van mert egy szar, inkább ezt próbáld: http://media.proxnet.hu/
  • LordMersey
    Oda már feltettem. Nem lehet a kepfeltöltésről ide linkelni. Tiltva vagyon:)
  • zsotesz
    tölts fel a képet valahova, pl. ide, aztán onnan linkeld be.
  • LordMersey
    Nekem legnagyobb karim 61-es és harmadik szinten éppen megöltem a Typhont.....nem egyszerűen:DD Igaz mostanában csak akkor játszom, ha a barátnőmnek van kedve és akkor ketten megyünk..csináltam egy fantasztikus képet a párkák megölése után közvetlenül, de nemtom ide betenni, mert 20kbyt a max. képméret...középkori technika:D
  • Noodlee
    Én is játszogatok, ha időm engedi. Single playerben bohóckodom.
  • Zan
    Nincs mit!Jó szórakozást hozzá!
  • Zan
    Hát én nem sokára megint aktív leszek:)!Mostanában nem nagyon játszottam,de most már lassan kész lesz az új gépem és akkor szerintem elkezdem megint!Van amúgy egy pár karim már,úgyhogy azokkal szándékozom majd folytatni.(ramger,harbi..asszem egy conq)!Ma reggem,mikor megcsináltam a srácnak a calcot,nagyon elindult a fantáziám,hogy milyen karit is lehetne csinálni:)!

Steamen játszol,vagy törtel?

majd tolhatnánk.