23078
-
LordMersey #19678 Segítenék, de nekem nincs ötletem, mert ilyen problémával még soha nem találkoztam.....talán hibás tört(?) játék..... -
Dizson #19677 Na semmi ötlet? -
#19676 IDIJÓTA -
Dizson #19675 Hali! Lenne egy kis problémám. Amikor elindítom lan szerverem és belép a haverom akkor lefagy a játék és újból indul a gép. Ötlet? -
LordMersey #19674 Tudjátok pontosan mennyi tárgy van a játékban? Hol lehet runnolni esetleg(na nem mintha ott járnék:) ), mint mondjuk Diablo-ban futottuk a mephi köröket jó cuccokért. Van valami drop kalkulátor? -
joe55 #19673 Megoldottam!
-
joe55 #19672 Üdv mindenki!
Föltettem a TQ vault-ot a cuccaim raktározásához, de indításkor mindenféle beállítási hibát ír . Hogy működik ez???
-
vidu01 #19671 Azt csak akkor írja ki ha az Immorthal Throne kieg is fel van telepítve. Ha fent van akkor katt a piros csíkra. Pontos időt is mutatja a game ha felhúzod az egeret a bal felső sarokba.:) -
hammerGT #19670 Háhó. azt be tudom állítani hogy az életemet a piros csíkra kiírja számmal is hogy mennyi van -
LordMersey #19669 Nekem akkor volt bajom az eredeti játékkal, patch telepítés stb, mikor haldoklott az egyik RAM-om...még az eredeti XP sem akart felmenni! -
Noodlee #19668 Még a "biztonsági másolat" verziót is lehet frissíteni a legfrissebb patchre neten keresztül. -
#19667 Ez egyértelmű,hogy nem lehet.Mégis miért szeretnéd vissza rakni az alapjátékba egy IT-s karaktert...??Nem,ilyet nem lehet.Az pedig kizárt,hogy ne tudd felrakni egy eredeti játékra a patchet.Próbáld meg a játékon belülről frissíteni(upgrade menüpont asszem).
-
Hokifli #19666 De lehet hogy az a baj hogy az immortal throneból nem lehet visszarakni a rendes játékba a karakteremet. -
Hokifli #19665 Patchet nem engedi telepíteni.
Nem tom miért.
-
dudovec #19664 Hát megprobalhatod, hogy esetleg defilerrel megnyitod es elmented ujra, bar nemhiszem h atirna a cd kulcsra vonatkozo reszt.
Továbbá verzió is lehet problema, bár gondolom azonos patchen probalkozol.
Ha semmise vezet megoldásra, még megpróbálhatod a save fileokban valahol megkeresni, hogy hol tárolja és átírni, bár ez nemtom megoldható e. -
Hokifli #19663 A defilerrel hogy kell belerakni???? -
Hokifli #19662 kösz!!!
De a mentést nem lehet átrakni valahogy? -
zsotesz #19661 Cuccaidat tudod tárolni, lehet vele másolni is a tárgyakat, ill. ha van több karaktered akkor át tudod adni a másik karakterrel talált cuccot. -
Hokifli #19660 tqvault az mi?
-
Hokifli #19659 És nem lehetne vala hogy megoldani?
-
zsotesz #19658 Ha minden igaz elég a tqvault is. Innen le tudod tölteni: defiler, tqvault -
dudovec #19657 Mintha lett volna valami olyan regen h ugyanazt a karit csak azonos cd kulccsal fogja latni, de nemtom ez mennyire van igy meg. -
Hokifli #19656 Ja a defildert (vagy mit) honnan tom letölteni?
-
Hokifli #19655 Segítség kéne nekem.Meg az alap játék másoltba volt meg és meg vettem eredetibe és a karakteremet nem rakja bele.Vissza beleraktam a mappába és nem ismeri fel.
Help!!!! -
LordMersey #19654 Na végre sikerült a hülye teknőssel kinyitni a titkos pályát:DDDD -
#19653 Hello!
Patcheld fel 1.20 re es jovok!Ma este leszek valszeg.
Ide irj,jo.
Csinalok szobat Hamachin,ha irsz,hogy jo.
-
Shorlex #19652 Mi a fax van???
Try to learn hungarian... -
LordMersey #19651 Ismerős a nicked..... -
matolcsidav #19650 hello és most 1 hete jáccom ezzel a gamevel jó nagyon ismerem már naggyából lvl 24 es druid vok ,tanácsokat szivesen fogadok (wow ozok is közben szal már nem ismeretlen a terep) azt szeretném ha csatlakoznátok ehez a szobához hamachin mert túl kevesen vagyunk a patch 1.16 os név:TQHU-10 JELSZÓ:TQHU -
LordMersey #19649 Nem akartunk dream-et vagy spiritet...én az esetek többségében varázsolok, most ütni akartam, az asszonyt meg nem tudommeggyőzni, hogy ne törjön-zúzzon:D -
dudovec #19648 Szép shot. Bar az igazan durva kombo azlett volna ha a másik kari dream vagy spirit warfare helyett:D De persze erős a conq főleg, hogy kapja tőled az OAK buffot. -
vidu01 #19647 -
LordMersey #19646 Köszi. Akkor tessék a kép...nekem tetszik.:)
http://images.netbag.hu/20090120/22563967025.jpg
-
vidu01 #19645 Persze hogy tiltva van mert egy szar, inkább ezt próbáld: http://media.proxnet.hu/ -
LordMersey #19644 Oda már feltettem. Nem lehet a kepfeltöltésről ide linkelni. Tiltva vagyon:) -
zsotesz #19643 tölts fel a képet valahova, pl. ide, aztán onnan linkeld be. -
LordMersey #19642 Nekem legnagyobb karim 61-es és harmadik szinten éppen megöltem a Typhont.....nem egyszerűen:DD Igaz mostanában csak akkor játszom, ha a barátnőmnek van kedve és akkor ketten megyünk..csináltam egy fantasztikus képet a párkák megölése után közvetlenül, de nemtom ide betenni, mert 20kbyt a max. képméret...középkori technika:D -
Noodlee #19641 Én is játszogatok, ha időm engedi. Single playerben bohóckodom. -
#19640 Nincs mit!Jó szórakozást hozzá! -
#19639 Hát én nem sokára megint aktív leszek:)!Mostanában nem nagyon játszottam,de most már lassan kész lesz az új gépem és akkor szerintem elkezdem megint!Van amúgy egy pár karim már,úgyhogy azokkal szándékozom majd folytatni.(ramger,harbi..asszem egy conq)!Ma reggem,mikor megcsináltam a srácnak a calcot,nagyon elindult a fantáziám,hogy milyen karit is lehetne csinálni:)!
Steamen játszol,vagy törtel?
majd tolhatnánk.