Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Elõre is köszönet
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Build
Az Ignore Pain skill is nagyon jó dolog, azért mondjuk már az is jó dolog,amikor 150 helyett csak 135 sebzést kapsz be,vagy még többet elnyel a skill,akkor életmentõ lehet.
A Dodge attack az mire való?😄 Mert én még nem láttam dodgeolni a karakteremet...😄
A Health-re még rakjál,én 20. szintû vagyok,mégis vagy kétszer ennyi életerõm van. Meg próbálj olyan cuccokat használni,amik növelik a HP-t!
Meg a Batter-re rakj pontokat,az nagyon-nagyon jó kis skill,egy jó pajzzsal iszonyû nagyot üt!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Szóval?
És persze a defenset is kellene vinni párhuzamosan 😄
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Warrior&master1=3&master2=0&sa=0&m1=10-6-12-6-0-0-3-10-0-12-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=0
Vélemény azoktól akik régebben tolják ?
Énis Warfare-Defender karit kezdtem de még új nekem ez a játék(lvl 23 körül tartok) leírnád, hogy milyen skillekre pakoltál? Valamint, hogy szintlépésnél milyen tulajdonságra pakolsz? Én úgy csinálom, hogy ami kell cucchoz str annyit pakolok a többi Vitalityre megy. Érdekelnének, hogy Warfarenél mire érdemes pakolni.
JBQA!
JBQA!
Az hogy lehet,hogy annyi poti kellett?😮
Nekem a Minotaur Lordhoz+ a másik fõbosshozz kellett összesen 26.😮
Ranger
Egy kicsit lehet rajta finomítani kedved szerint,de amugy lényegében kurvajó kari!Én másfél hete kezdtem egy ilyet gyúrni,kezdö vagyok én is és hát egészen pazar játékélményt nyujt!
Leírás hozzá
Sok siert!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Van vkinek vmien leirása karakterektõl,vagyis h mibe érdemes rakni és mennyit,szal h jó karakterem legyen...😊
Letörlöd,teljesen kitakarítod a mappáját. Aztán felrakod a sima játékot,és letöltöd az 1.30-as patch-t. Felrakod szépen,majd a gémkápiwörld.com-ról letöltöd a megfelelõ cracket.
Elegem van.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Nekem lassan töltötte be a textúrákat/szövegeket,újra raktam,és máris mûködött.😉
Feltelepitettem az IT-t, updateoltam és kezdtem egy új karaktert.
Eddig semmi gond, visznt nem tok semmilyen tárgyat felvenni (amiket a szörnyek eldobnak). Mi lehet a gond?
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Kis zsákot tudok majd venni, vagy csak ugy fogják osztogatni? Megarában kaptam egy batyut... élettöltõk meg is tõltik xd
Van egy két városban valami szekeres csávó. Azokba nyugodtan bele lehet pakolászni, nem fog meglopni?
(két rekesz is van, mindegyikbe lehet tenni, vagy mi a különbség?)
még mindig delphibe utazom... aztán már 2 városon átmentem spárta óta...
kár hogy a kisfalvakban nincs teleport...:S
Þór vígi þessi rúnar
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Bakker!
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Lényeg hogy gyüjtögesd a pénzt, és rengeteg élettöltõ legyen nálad. hát ha mész hozzá akkor egy 40-50 legyen nálad. Nem fog mind elfogyni de legyen a biztonság kedvéért. Csalogasd ki az õreit és vágd le õket, majd mikor egyedül õ üt téged akkor több esélyed van. De delphi-be is arra vezet az út. Bemész oda ahol a kenta fönök van mész tovább, és eljutsz 2-3 katonáig, követni fognak a kenták, leállnak harcolni a katonákkal, ha a katonát üti te háturol gond nélkül ütheted.