Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
hunterhez szerintem az earth passzol nagyon jól szerintem. van egy 61es avengerem, 5-6k körüli dps-el. Nagyjából úgy néz ki egy boss hogy odamegyek, study prey, call of the hunt, és 3-4 lövésbõl fekszik is. persze a nagyobbak több melót adnak, de a többség, pl a küklopsz legendaryn se igazi kihívás

gabo91

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Sziasztok!segítség kéne a Tq-val kapcsolódóan.légyszives segítesetek nagyon kezdõ vagyok ebben a játékban😄 tehát elõszrõ is.a játék elején vagyok és már 5 ös szintû vagyok elég jó kis cuccaim vannak de van egy kis gond.spárta körül vagyok.ahol kentaurokat kell öldösni.de ott van vami törzsfõnök meg mellette 1 csomó kentaur amit képetelen vagyok megölni a törzsfõnök nagyon erõs.léygszi segítsetek.a másik kérdésem-mire jó az energia(kék csík)?varázslatok?az meg nekem nics mert harcos kasztot válaszotottam.légyszi segítsetek.
Elõre is köszönet

ROMOTO
Nem, a saját szintjeiken lévõket tudod összerakni.
ROMOTO
A nature hoz kell némi türelem amíg kialakul, és az a legjobb a hunter mellé elvileg, (a rugó sem rossz (ha íjász) az ewenom mandrake spell tényleg üt csak a fõbossoknál kell ügyeskedni), de nem lessz pet ed, ami egy íjász karinál olyan mint a rugós mandrake spell, és azonkívül a nature ban van még egy rakás dolog, a rugó meg kb csak a mandrake-t hozza.
Sheltem
Arcane formulát létre tudok hozni pl legendary cuccokból is? Tehát úgy értem, hogy normal fokozaton ha kapok egy formulát azt össze tudom rakni nehezebb fokozaton lévõ állatok stb összetevõibõl is?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Bowos brigand nagyon fun kákákter, de nem a poison-bleeding miatt ezekre ne is tegyél, hanem ott van az az envenom veaponnal kezdõdõ oszlop na az a legjobb aura amit csak íjász kaphat a játékban 😊 A lassítás + fumble attack nagyon meg tudja keverni a mobokat, az a lényege hogy nem kezdenek el futni feléd csak kóvályognak össze-vissza kicsit olyan mint a céllövöldébe. Ha mégis berusholnak akkor meg nyomsz egy flash powdert aztán megint szétszalad az összes. Sajnos a blade honing nem mûködik bowval de a lethalt striket meg lehet lõni csak kisebb sebzése lesz mint spearrel.

Jó lesz az, nehogy újrakezd emiatt.

SötétBarom
Elkezdtem valami nyilas csókával, eddig egész jónak tûnik.. Mit vegyek fel a hunter mellé? Rogue-ra gondoltam a poison-bleed sebzések miatt.. A nature nálam kilõve, elõzõ karinál nem jött be, teljesen használhatatlan 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sheltem
Értem tehár warfare / defense karinál csak strre és dextre statoljak. Lehet akkor újrakezdem mert 100 körüli intem van és 4 pontot rányomtam a hpra is.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ROMOTO
Tilos Hp ra statolni, minden esetben cuccokból+skillekbõl jön össze a max.
ROMOTO
Csak a strengre gyúrj mace fegyóval kend
Build
A Battle Rage,az egy jó dolog,rengetegszer megmenti az ember életét.
Az Ignore Pain skill is nagyon jó dolog, azért mondjuk már az is jó dolog,amikor 150 helyett csak 135 sebzést kapsz be,vagy még többet elnyel a skill,akkor életmentõ lehet.
A Dodge attack az mire való?😄 Mert én még nem láttam dodgeolni a karakteremet...😄
A Health-re még rakjál,én 20. szintû vagyok,mégis vagy kétszer ennyi életerõm van. Meg próbálj olyan cuccokat használni,amik növelik a HP-t!
Meg a Batter-re rakj pontokat,az nagyon-nagyon jó kis skill,egy jó pajzzsal iszonyû nagyot üt!

gabo91
ok, köszi

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Sheltem
Rendben és még 1 utolsó kérdés: Str re adjak csak vagy nyomjak a HP ra is szintenként? Sokat gondolkodtam ezen. Ugye ha STR re adom a pontot a sebzés is növekszik így talán fontosabb mint HP ra menni(mint pl a diablo2ben ott a vitality volt a legfontosabb pl egy paladinnál).
Szóval?

Következõ batyut minotaur labirintusba kapod majd, a karavános fickó meg nem szokta eltüntetni a cumókat raktározhatsz nála nyugiba. Ha a 2. tárolójába raksz akkor azt 1 másik kari is fel tudja majd venni.

Sheltem
Köszönöm! Defense ágon mit ajánlasz?

Jó lesz ez de battle ragera igen sok pontot elnyomtál nem ér az annyit mert ritkán aktiválódik és akkor is csak x% ütésnél játszik be (defensebõl adrenalin 100x többet ér). Helyette battle standard kell és lépegess felfele a masteryn. War horn se kell maxosra úgyis resistelnek majd rá a mobok 1,5-6,5 sec stunt értsd ugy hogy 1,5 sec stun minden esetben. 😊 Onslaughtra menj rá, hamstring nem kell. Néhányat a dodge attackra meg majd fent az ancikra.
És persze a defenset is kellene vinni párhuzamosan 😄

Van bill parancs amit nyomni kell h látszódjanak az itemek a földön lehet vele szelektálni is hogy mindent mutasson vagy csak sárgáktól felfele stb. Nézd meg beállításokba melyik az most nem jut eszembe.

Sheltem
Ja és természetesen 1 sword + shielddel tolom ezért nem pakoltam a 2kezes fegyveres technikákra.

Sheltem
NEkem ilyen eddig a warfare karim lvl 23 körül:

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Warrior&master1=3&master2=0&sa=0&m1=10-6-12-6-0-0-3-10-0-12-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=0

Vélemény azoktól akik régebben tolják ?

Sheltem
Szia!

Énis Warfare-Defender karit kezdtem de még új nekem ez a játék(lvl 23 körül tartok) leírnád, hogy milyen skillekre pakoltál? Valamint, hogy szintlépésnél milyen tulajdonságra pakolsz? Én úgy csinálom, hogy ami kell cucchoz str annyit pakolok a többi Vitalityre megy. Érdekelnének, hogy Warfarenél mire érdemes pakolni.

Nem. Dio3 lesz.

JBQA!

Kezdõként igen.

JBQA!

Csak a rare/epig/legendary cuccokat kell felvenni, a többit ott kell hagyni.
Az hogy lehet,hogy annyi poti kellett?😮
Nekem a Minotaur Lordhoz+ a másik fõbosshozz kellett összesen 26.😮

magus
most fejeztem be Görögországot, és a fõbosshoz vásárolt potik teljesen elvitték a pénzem. Eladom a jó cuccokat, de nem tudok hely szûkében mindent felvenni.

17. szinten nekem már 1 millió körüli pénzem volt,nem értem,hogy mi a drága neked. Felveszed a drága cuccokat,eladod,az árából veszel potikat. És normális,hogy sok potit kell inni.

magus
bocsi, hogy 3-ba megy, de most jutott eszembe, speceljek teljesen újra, vagy ez még használható lenne valahogy, jelenleg az earth enchancement van kigyúrva, a volcanic orb, meg a life drain, meg ami felette van, hogy többre is menjen.

magus
ja, és ugye, hogy ne fogyjon el a manám állandóan arra, meg int-re rakok, így viszont nem igazán tudom hordani a cuccokat mert kéne str is : /

magus
um, 17-es conjurer vagyok, és az normális, hogy állandóan potikat kell innom? de tényleg állandóan, vagy leütnek elég hamar és akkor kell, hogy legyen életerõm, vagy ha nem csontik jönnek akkor visszatöltöm magam, de akkor a manám fogy el. a poti viszont elég drága : /

Zan
ha kezdö vagy(értem ez alatt azt,hogy nincsenek jó cuccaid,nagy karijaid) ajánlom a Shorlex-Dudovec féle Rangert:

Ranger

Egy kicsit lehet rajta finomítani kedved szerint,de amugy lényegében kurvajó kari!Én másfél hete kezdtem egy ilyet gyúrni,kezdö vagyok én is és hát egészen pazar játékélményt nyujt!

Leírás hozzá

Sok siert!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

azt nem ártana tudni hogy most warfare, vagy varázslót akarsz....vagy.....

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

shaba23
erre való ez a fórum...
kicsit szétnézel és mindent tudni fogsz.
Hy all!
Van vkinek vmien leirása karakterektõl,vagyis h mibe érdemes rakni és mennyit,szal h jó karakterem legyen...😊

Ennyire hülye vagy,vazze?😞
Letörlöd,teljesen kitakarítod a mappáját. Aztán felrakod a sima játékot,és letöltöd az 1.30-as patch-t. Felrakod szépen,majd a gémkápiwörld.com-ról letöltöd a megfelelõ cracket.

mama2
Patcheltem crack elõtt, 1.01-rõl, 1.11-re, de most nem jó az a crack, ami eddig, patch elõtt jó volt<#idiota>. Hát a faszom ki van. Tovább meg nem tudom felpatcholni, mert azt írja ki, amit akkor, amikor crackelés után akartam patcholni<#idiota>.
Elegem van.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Töröld le,rakd újra!
Nekem lassan töltötte be a textúrákat/szövegeket,újra raktam,és máris mûködött.😉

Nem, mer kezdtem új játékot és ott se. Még a tárgyak nevét se irja ki<#rinya>

Nem lehet,hogy tele van az inventory?

Üdv!!!
Feltelepitettem az IT-t, updateoltam és kezdtem egy új karaktert.
Eddig semmi gond, visznt nem tok semmilyen tárgyat felvenni (amiket a szörnyek eldobnak). Mi lehet a gond?

van 1 nagy problémám,: játszok szépen az IT-al, és egyszer csak elmegy a kép, olyan mintha a monitor kikapcsolódna, nem tudja vki miért csinálja ezt ??? a monitorba jól bevan dugva minden..... idegesítõ nagyon

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

gabo91
Ja még két kérdés.
Kis zsákot tudok majd venni, vagy csak ugy fogják osztogatni? Megarában kaptam egy batyut... élettöltõk meg is tõltik xd
Van egy két városban valami szekeres csávó. Azokba nyugodtan bele lehet pakolászni, nem fog meglopni?
(két rekesz is van, mindegyikbe lehet tenni, vagy mi a különbség?)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
bõszme nagy a bejárható terület...
még mindig delphibe utazom... aztán már 2 városon átmentem spárta óta...
kár hogy a kisfalvakban nincs teleport...:S

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Én Warfare-Defender-rel játszok, piszkosul erõs!😄

Carlos
Nekem sikerült...paladin...sokak szerint életképtelen és typhoon-nál észrevettem, hogy igazuk van...dõlök mint állat...bár még csak 2x próbáltam a futkorászós taktikát. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Szintlépésnél jól kell elosztani a pontokat,és annyi. Piszok könnyû a játék,ha nem szarul csinálod. Szarul meg nem lehet.

mama2
Van nálam 30 poti, meg ötös szintû vagyok😄. Asszem megint megpróbálom. Tetszik ez a játék, meg a grafika is szép.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Jobb klikk,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Iszik potion,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk,Bal klikk, stb stb stb

Bakker!

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

gabo91
gyurd még magad egy kicsit. 4-s szintel mentem neki. elsõre én is meghaltam (pedig 20 élettõltöm volt nálam)
Lényeg hogy gyüjtögesd a pénzt, és rengeteg élettöltõ legyen nálad. hát ha mész hozzá akkor egy 40-50 legyen nálad. Nem fog mind elfogyni de legyen a biztonság kedvéért. Csalogasd ki az õreit és vágd le õket, majd mikor egyedül õ üt téged akkor több esélyed van. De delphi-be is arra vezet az út. Bemész oda ahol a kenta fönök van mész tovább, és eljutsz 2-3 katonáig, követni fognak a kenták, leállnak harcolni a katonákkal, ha a katonát üti te háturol gond nélkül ütheted.