23078
  • Shorlex
    te szánalmas hülyegyerek... annyira viccesen vergődsz =)
  • vasziszdasz
    Imádod a nagy virsliket a szádban, mi?
  • Shorlex
    dear friend, nem tartott sokáig, mert eléggé benne voltam ahhoz a játékban, hogy csipöböl jöjjön.
    kedvenc kajám a virsli.
  • Noodlee
    yw
  • dudovec
    Igyvan, majd okos enged modjara abba is hagyja ugyis, mint maskor is. De azert köszi a jotanacsot Nooodlee , bar kicsit elkéstél vele:)
  • vasziszdasz
    Ennyit tud. Megjön, és egyből flémel. Mint a dudovec haverja. A 2 bajkeverő.
  • Marko001
    Nem kevés ideig tarthatott ezt a baromságot ilyen formában kigondolni és beírni ide. Grat hozzá...
  • vasziszdasz
    Na megjött a másik csíter is... Látom agyadra ment a sok editorozás, többet már ne igyál!
  • Shorlex
    én a helyedben inkább az nrg costos cséjn lájtninggal próbálkoznék.
    Az egy akkora isten király skill, hogy ha benyomod, nem elég hogy sztánnol, dámázsol is, ha megfelelően nyomod el, akkor a 300km-re lévő mobokat is instant teleportálja a te lokésönödre, és ott egy 0 attribute pontos szúrdzs is kifingat mindenkit, miután az 1-es szlotra tett célkeresztes szkvallt kikásztoltad a lokésönödön. De ha esetleg a 0 attribútos szúrdzs nem elég, hát rányomsz még mindenkire egy cséjn lájtningot (tudod, ez nem ugyanaz mint amikor teleportáltál, ez már egy másik de ez nem gond hiszen 100% rícsárdzs gírrel tolod instanba sztánlokkal).
    Na prők igy csinálják és nem halnak, ne núboskodj, neked is menni fog igyanez.
  • apuci70
    Nagyon szépen köszi a választ
  • vasziszdasz
    Hades időnként eldob egy teknőst, az kell a secrest passhoz. Sokszor kell megölni, előbb-utóbb csak dobja.

Az alsóbb szinteken levő sitt csak díszlet.
  • apuci70
    sziasztok!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni.
    Amikor át érek hádészba és kiindulok rodosz városábol akkor ott az elején van egy kapu aminek a neve " A legföbb úr átjárója" és kiirja hogy örszem tartja zárva.
    Már Hádészt is megöltem de a kapu még mindig zárva van.mikor tudok oda bemenni?
    egy másik kérdés.
    Amikor az utolso szökőkutat is elhagyom mielött hádészt meg kell ölnöm és kiszabadítok egy csomó lelket a börtönükböl és elindulok hádész irányába akkor ott lejjebb látok még egy seregnyi lélekbörtönt ahova nem tudok lejutni.Van arra mód hogy azokat a lelkeket kiszabadítsam a börtöneikböl?
    Lécci valaki válaszoljon ezekre a kérdésekre mert már hetek óta ezzel szenvedek.
    Elöre is köszi.Üdv:apuci70
  • Noodlee
    Gratulálok az ovodás szintű kommentekhez.
    Rajtatok kívül mindenki lexarja, hogy mire ki jött rá hamarabb.
    Nem folytatnátok privátban?
  • vasziszdasz
    Általában mindig "kifelejtetted" idekopizni az égéseidet, mindig másra tereled a szót ha mégis szóba kerül, mint pl. most is. Most se reagáltál egyik felhozott példára se, mert nem tudsz mit, beismerni a faszságodat, az meg nem megy neked. Csak az arcoskodás, beugatás mindenkinek, meg a csítes karijaid sztárolása.

Mindig te kezded a flémet (vagy a shorlex haverod), mint most is. Elég csak pár hsz-t visszanézni, egyből kiderül. Te vagy az aki nem bírja megállni beszólás nélkül ha nem te vagy a középpontban. Neked mindig muszáj lefikázni mindenkit, te mindent jobban akarsz tudni mint más - közben pedig semmit se tudsz, még a skillek neveit se tudod helyesen leírni, nemhogy használni azokat. Fingod nincs a játékról, ez már régóta kiderült itt mindenkinek. Az 5 perc alatt lvl75 editoros karijaidat meg feldughatod magadnak, azzal itt nem vagy sztár!

A fórumrongáló videlkedésedben mindig ugyanaz a 2-3 csicskád támogat csak, a békés fórumozók inkább elmenekülnek innen amikor meglátják hogy már megint flémelsz. Biztos pucsítasz vmelyik modinak hogy még nem bannoltak ki innen, amit te művelsz, azért más már rég repült volna. Sajnos itt a flémereket sose moderálják, csak azt aki megunja az ámokfutásukat és helyreteszi a dolgokat. De ha így haladsz, előbb-utóbb utolér a ban, ebben biztos lehetsz.
  • dudovec
    Nekem nemkell itt bizonygatnom semmit, főleg nem neked:D Altalaban amikor visszanyultam a forumban valaminek, es idecopyztam, hogy miket alkottal korabban, akkor altalaban mely kuss volt a vége, vagy terelés, vagy valami másik flame. Aki ittvolt nagyonjol tudja, hany esetben derült ki, hogy még a jatek skilljeit se ismered, sőt még angolul sem tudsz. Aki meg nem, annak ugyis azt vetitesz amit akarsz, igazabol teljesen mind1.

Egy dolgon gondolkozz el, hogy hanyszor tamogatott itt téged barki is, meg a forumrongáló viselkedésedet? Sajnos nem igazan emlexem 1 esetre sem (illetve ha őszinte leszek, akkor egyetlen 1re igen, amikor egy tag megvédett, hogy neki sem esett ilyen meg olyan cucc..-bár ez megmegmindig nem jelent semmit). Arra viszont igen, hogy kb a 4 ik accod fogyasztod már itt a forumon az évek során, de biztos az adminok hibaztak 3x zsinorban, biztosan őkis faszok, mint mindenki más rajtad kivül. És törölhetnek 30x is, akkoris ujra fogsz regelni, mert szükséged van egy kis feszültségre, két vénás seduxen között.
  • vasziszdasz
    Azért üres, mert nincs rá szükségem. Inkább 2 maxolt skill, mint 10 1 pontos. Ez nem AD&D, ahol nagyon kombinálni kell, gyakorlatilag 1 sebző skill kell, meg egy res leszedő, de az is csak legendre.
  • vasziszdasz
    Már megint összevissza hazudozol, vissza lehet keresni a fórumban. Az eruptiont még leírni se tudod helyesen ^^, isetníteni is csak azóta tudod hogy sikerült lekoppintanod rólam. Azt se tudtad mire jó a squall amíg fel nem világosítottalak, és még te arcoskodsz itt, LOÁL! :DDD

Classicban kb legend titan farmbol 2 ora alatt megvan a +3-4 skilles 100% recharge gear
    Neked 5 perc alatt megvan editorból is, tudjuk... :DD

es mindenezek mellett, te 1 CL el ölöd olympus mobjait ahogy vetitetted korábban.. ;Ð
    Van 3 oraclem, te melyiket kevered melyikkel? ^^

Ember ugylatom neked telleg ez az egyetlen örömöd az eletben, hogy itt az SGn verjed a nyálad
    Úgy látom tényleg csak ez az egyetlen örömöd, mert azon kívül hogy vered a brokid az editoros karijaidra, meg a másoktól összelopkodott, de sajátodnak beállítani kívánt "tudásodra", semmi mást nem csinálsz. A bannolást meg jobb ha nem emlegeted, shorlex haverod örülhet hogy megúszta az instant bant amikor leanyázta kandurexet, punnkernél vagy más modinál egyből repült volna. Szal ne legyen akkora az arcod!

Jól jellemezted önmagad, "alapvető dolgokkal nemvagy tisztaban a jatekkal kapcs"! Kész szerencse hogy apuci-anyuci összedobta neked a gépre valót, legalább vetíthetsz hogy mekkora ász vagy, ha már az életben nem jött össze. ^^
  • dudovec
    Ohh hat igen , virsli talalta ki a spellbreakert, mikor aztsem tudtad miaz, hogy 100% recharge.., sőt ugy istenigazából altalaban ugy nezett ki a dolog, hogy vitatkoztal velem 1 hetet valamin, majd amikor meguntam a szanalmas vergődésed és rádhagytam - kb 2 honap mulva egy kezdőnek azokat a dolgokat irtad le, amit én neked.. de örülök h ismet TE VAGY A KIRALY:D (high priest ringed sem az energy cost miatt van fenn sztem, hanem azer mer classicba tulvan huzva a ring es ad rechargeot is, amid meg ugy sem lenne meg, hogy amugy +1 skillel mesz.. Classicban kb legend titan farmbol 2 ora alatt megvan a +3-4 skilles 100% recharge gear, ugy hogy megfelelő inted is van melle. Ami neked persze eleg karcsu lehet, intes ringek/amu nelkül [ amit mellesleg a kereskedő árul, de szerinted editor.. jolvan:D ]
    Szal intes ringek/amu nelkul +1 skillel CL ezel, mindezt azer , hogy approx 40% al kevesebb energy costod legyen.. es mindenezek mellett, te 1 CL el ölöd olympus mobjait ahogy vetitetted korábban.. ;Ð

Ember ugylatom neked telleg ez az egyetlen örömöd az eletben, hogy itt az SGn verjed a nyálad, még akkoris ha 3-4x bannolnak az adminok. De te visszajössz és azértis osztod az észt, mert rajtad kivul mindenki mas fasz:D
    Csak sajnos hiaba csesztel el xxx orat a superhero 65 ös szarodra, ha alapvető dolgokkal nemvagy tisztaban a jatekkal kapcs és az a baj, hogy ezt mindenki látja, aki épp nem 10 perce telepitette fel a jatekot :\
  • vidu01
    Én használom a skilleket rendesen, sokszor kevés is a 10 hely, nálad viszont üres a slotbar. Nálam elementalistnál 1.slotbaron csak a gyakran használt dolgok férnek el 2.on meg a buffok, petidézés, scroll stb.
    De többi karinál is tele tudtam pakolni mindig.:)
  • vasziszdasz
    Te magyarázkodsz, neked szükséges a squall bindelése egérre, nem nekem. Én megvagyok nélküle. Nem tudom mi lenne veletek ha nemcsak 2 skillt kéne váltogatni játék közben, hanem 10-et, akkor hány gombos egeret vennétek? :DD
  • vasziszdasz
    A spell breakert anno pont én dobtam be itt a közösbe, rólam másolta aztán dudovec meg shorlex hogy sztároltassa magát a manticoreos videókkal. ^^ Tudom mire jó és mire nem, ezért is nem kellett. A lenti stormcaster lényege az volt hogy 1 masteryvel eljutni lvl65-ig, ehhez elég kezdetben egy szimpla shard, majd cl + squall. Tulajdonképp a wisp is csak bohóckodás, classicban elég ritkán kapcsol be a %elemental dmg spellje, mivel se őt, se a mágust nem ütik meg (kiegben agresszívre állítva kiprovokálja magának, ott már jó). Ugyanezért nem kell surge (meg 5 pontos wisp se). +1-2 skillnél lényegesen fontosabb hogy meddig tudod használni azt a skillt. Ha 3 lövés után kifogy a manád, akkor baszhatod a nagy sebzést. Sokkal jobb a kisebb, de folyamatos sebzés (stunlock mellett úgyis csak idő kérdése).

Ennél valódibb játékra nem is készülhetett volna ez a kari, mivel önerőből jutott el lvl65-re. Az editor dudovec és shorlex szakterülete, mint az elmúlt évek alatt kiderült. ^^
  • vidu01
    Mindent ki tudsz magyarázni azt látom pedig igaza van dudonak a Squall tényleg nagyon kívánkozik jobbklikkre, Spell breakert nem csináltad meg legendaryn jól jött volna itt-ott, Storm whispre 5 pontot raksz akkor már stunolgat, legalább 1 pont Storm surgera szintén a stun miatt. És hát a +1 to all skill tényleg gáz. De végül is mindegy mert úgysem tudsz vele játszani...
    Valódi játékra akkor készült volna ha felveszed a Spirit masteryt is de így csak vakításnak tűnik hogy 1 masteryvel elvitted 65ig.(ha egyáltalán elvitted és nem editorral készítetted)
  • vasziszdasz
    Örülnél ha ilyen "lame" karaktered lenne editor nélkül. ^^

Mivel nincs 2. mastery ami felturbózná a mana regent, -cost cuccokkal van telepakolva (high priest, stb). Ez a kari valódi játékra készült, nem editoros gizdázásra, így nem árt ha nem minden 2. klikk a mana potion.
  • vasziszdasz
    Ha megnyomod az 1 est, akkor kijön a celkereszt es ugyanugy megkell nyomnod a bal klikket.. Ami alatt kb odébb mozdulnak a mobok stb..
    Ha valaki nem tud célozni, akkor biztos... A squall amúgy is csak kb. 0.5-1 sec után hat, mikor látod a villanást az ellenfélen, azok viszont egyből elkezdenek rádrohanni, szal mindenképp elé kell célozni.

Mindenesetre örülök h megmagyaraztad megin
    Szívesen, máskor is. ^^
  • dudovec
    Es a +1 to all skill tovabbra is igencsak lame~ :\
  • dudovec
    Ha megnyomod az 1 est, akkor kijön a celkereszt es ugyanugy megkell nyomnod a bal klikket.. Ami alatt kb odébb mozdulnak a mobok stb..

Ezert celszeru a squallt jobb klikkre raknod, akkor talan akkor történik meg az effekt amikor megnyomod a gombot:D
    Vannak skillek pl a squall, es egyeb mas amit kurvagaz buttonrol nyomni, mer külön celkeresztezned kell. Ezert volt nalam sokszor ugyanaz a staff berakva weapon swapra, mert arra kulon tudsz jobb + bal klikket bindelni. Igy volt kirakva Cl + spellbreaker + cl + squall , vagy squall + heal druidnal, stb stb.

Mindenesetre örülök h megmagyaraztad megin:D Shorlex kb annyira vagja az editort , mint te a photoshopot^^
  • vasziszdasz
    Nem, te az irígységtől halsz be, hogy ez neked editor nélkül nem megy. ^^

Mégis milyen lámaságot kéne tenni jobb klikkre? Neked hány skillre van szükséged hogy életben maradjon az editoros karaktered? ^^ Nekem elég ennyi is.

ráadásul fel van huzva az ice shard is cl mellé, nem baj, jó az ugy.
    Persze hogy jó, így is van felesleges 75 skillpontom, lusta voltam visszabontani a shard ágat.

de hasznos skillekre nincs téve egy pont sem
    MUHAHA... ^^ Milyen "hasznos" skillt látsz te még a storm ágon? Mana shield? Thunderfaszság? ^^

Szánalmas a vergődésed még mindig.
  • Shorlex
    viszont most nézem, ne felejts el energy potiont venni mer különben a 100+ manás skilljeiddel baj lesz hamarost :PPP
  • Shorlex
    jaj ez a virsli féle 0 death kari, behalok a röhögéstöl =)
    mondjuk igaz ami igaz, ugyanazt tenni jobb és bal klikkre, khmmm... muhaha
    ráadásul fel van huzva az ice shard is cl mellé, nem baj, jó az ugy.
    igaz hogy van 75 unused skill pont, de hasznos skillekre nincs téve egy pont sem, nem mintha enélkül ne lehetne életben maradni, csak hát miért ne? de hát érted aki prö az igy is viritja a 0 halált... :P LOL
  • vasziszdasz
    A kuldetések törlése csak azért gáz, mert így a skilles küldetések jutalmát is megadja ismét, amivel több pontom lesz mint a játékban elérhető, csítelni meg nem akarok.
  • vasziszdasz
    Felraktam újra az IT-t, szerettem volna átvini a classicos karikat, erre Rodosz helyett a játék legelejére (Helos dokk) rakja a karaktereket, minden küldetést lenulláz, mintha meg se történt volna, a wp-k viszont megmaradnak. Skilleket, cuccokat szerencsére nem piszkálja. Már az is gyanús volt hogy konvertálásnál a class meg a skill mezőknek nincs értéke, mintha nem ismerné fel a mentést. Ugyanakkor a sima TQ-t indítva minden tökéletes, hibának semmi jele. Eredeti játék, nincs crackelve, az IT-s frissítést (1. indításnál) is a hivatalos oldalról tölti le.

Az is érdekes hogy a régi IT-s mentéseim ugyan működnek, de a karavános cuccokat ellopja, mintha nem egyezne a win felhasználónév, pedig az évek óta ugyanaz, sőt oprendszer se volt újrahúzva alatta, tehát esélye se volt megváltozni. Leszedtem a játékot, újratelepítettem 0-ról, az eredmény ugyanaz. Volt már ilyen vkinek?
  • vasziszdasz
    gombokat nyomogatni nem tudni lol ^^
  • vasziszdasz
    lvl65 1 masteryvel viszont nem. ^^
  • vasziszdasz
    Azt amit látsz.
  • vidu01
    Ezt a képet már 1 évvel ezelőtt is betetted, bár nemtom hogy mit kéne nézni rajt.
  • dudovec
    Btw nem kötekedésbol, de a +1 to all skill eleg karcsu, foleg casternal:o
  • dudovec
    Jobbklikk balkikk CL . lol~
  • vasziszdasz
    Ez is 0 deathes. ^^

• bepe79
    A kb. félmillió csontit Spárta elott a Diviner-em éppen a Distortion Wave spell-jével pusztítja, úgy hullanak, meg repülnek szana-széjjel huszasával, hogy öröm nézni:

Én még csak Spártában járok, de jó munkához, meg 0 death-hez:)idő kell.
  • bepe79
    Én meg XMAX MOD-al kezdtem most a game legelejétől a dolgot:) (ellenfelek x10), a vaultból felpakoltam lvl 45 szintű gyűrűket, és eladtam őket az árusnál. A pénzből vettem vagy 50 HP potit meg 20 mana potit (: , és a Kezdőnek című vaultból felpakoltam a Staff of Magi-t, ami lvl 3-túl jó, meg még pár ilyen alap dolgot. Az első miniboss sámánig már léptem 5 szintet :-D , MOD nélkül itt lvl 2 szoktam lenni, úgy, hogy mindenkit kinyírok. Nagyon kell vigyázni, egy pillanatra ha nem koncentrálnék, halott lennék. Most így néz ki a kari:

A grafikát nagyon vissza kellett butítanom Core2Duo + 4GB RAM + Gef 8600GT-vel, mert nagyon nem bírja a millió testet a földön + a millió még élőt + még a felgyújtott szekerek meg szénabogják lekezelését, majdhogynem bekakakilt a laptopom közben.

Csináltam egy videót is, ami demonstrálja, hogy kb. hány millió monszta van az XMAX MOD-al: http://rapidshare.com/files/196783389/bepetitanquestchardivinervideo1.avi.html