23078
-
joe55 #19838 Kösz az infót!
Joe -
nedeljko #19837 Thief mellé milyen szakágat javasoltok és miért? -
nedeljko #19836 Hátvannak ilyen idétlen cuccok ott :)
De amugy kell hogy találj ott normális cuccokat is!
Én pl találtam egy répa kardod és a poén az hogy nem is a bónusz pályán hanem az Ixiai erdőben -
joe55 #19835 Sziasztok!
Most értem az Epic végére és végre 20.-jára dobta a BOSS a TEKNŐST!
Végre végig nyomhattam a bónuszpályát,de az normális, hogy "TÉLAPÓ" "COWBOY" "DETEKTÍV" cuccokat találok, a dobozban ???
Van még valami más meglepi is, vagy az én játék verziómmal van valami???
Üdv:Joe
-
vasziszdasz #19834 Jahogy az adept setről van szó... -
nedeljko #19833 Na közben az ijjászommal eljutottam a legendary Rhakotisig a Harcossal meg Végigtoltam epicen de ma kezdtem egy teljesen ujj karaktert egy Thiefet :) Nagyon furcsa amazok után hogy szegény elég lassú még.
-
nedeljko #19832 http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=TitanQuest_Items_Page&_cgifunction=search&TitanQuest_Items.id=176
na ittvan a szakértő fejékem! Egyébként látom ti nem a magyarral játszotok. A tárgyaknak idegesítően szar a fordítása. -
nedeljko #19831 Egyébként legendaryn csak a hydra van vagy tartogatnak más meglepi dögöt is? -
nedeljko #19830 Szakértő fejék ez a neve egy varázslóknak valo "sisaknak" ugyanis a magyarosítással játszok ugyhogy ott ezt a nevet adták neki.
Hát ténleg nem volt tul jó ötlet a warfaret kombinálni az earthel csak én hülye azthittem ha adok egy kis tűzsebzést az emberkének akkor az majd jó lesz. -
Juventussa #19829 Igen, tapasztaltam.
Csak azt kérdem, ha megveszem, már nem lesznek patchelési gondok, ugye? -
vasziszdasz #19828 Ha a "vadász" és a "szellem" a hunter és spirit ágat jelenti, akkor az nem szar kombó. Warfare mellé viszont nem túl jó az earth, inkább defense vagy nature. Storm mellé elmegy a nature is, de jobb a spirit vagy earth. Mágusnak kell a 100% recharge cucc, ha olyanod nincs, akkor amíg össze nem szeded shard + squall skillekkel (storm) és magas int, meg mana regen cuccal is lehet nyomulni.
// Mi a túró az a "szakértő"? -
vasziszdasz #19827 Az 1.01 nagyon bugos, 1.08 alatt neki se érdemes állni a játéknak. -
nedeljko #19826 Na azóta a Legendás Talosi is dobott egy kurva szakértő fejéket! Tetejébe ugyhogy harmadszorra gyilkoltam le és nem dobott semmi kéket/lilát erre harmadikra bedobja ezt a rohadt szakértő fejéket. Nem kicsit baszott fel.
De legalább adott mellé egy szakértő palástot is :) -
nedeljko #19825 Sziasztok!
Még új vagyok ezen a fórumon! Igazság szerint azért regeltem mert nagy örömmel láttam hogy itt még van "élő" titan quest topic!
Én kicsit későn, 2008decemberében ismerkedtem meg a játékkal, de azóta minden szabadidőmet rápazarlom! Eddig szinte csak stratégiai játékokkal játszottam de a Titanra jobban rákattantam mint anno a Warcraft első részére!
3karakterem van ( ebbe nem számolom bele a tároló karaktereket.
Az első egy vadász(56)ami mellé elég balfék módon a szellem ágat választottam és most legendary-n vagyok vele a parnasszusokban!
A második egy harcos(54) földmágiával ő az epikus Médea ligetében dekkol
A harmadik egy Vihar/természet (52) aki az epikus Wusao hegy alatt várakozik.
Jobban szeretem a harcos karaktert mert vele szinte csak rohanok és legyakok mindnekit megállíthatatlanul és hozzá találtam a legtöbb cuccot.
Az ijjászal csak az elején volt gondom főleg míg felnem fedeztem az egyhelyben álló gombot.
A varázslóm szörnyű normalfokozaton nem volt gond egészen rodoszig de azóta elég gyengusz. Alig találok hozzá cuccokat.
Kicsit jobban megoldhatták volna a cucctalálat kérdését mert pl a vadászommal alig találtam íjjat meg dárdát! Mire találtam az addig elavult lett.
Vagy pl az epikus fokozaton epirusztól egészen Hádész haláláig egy kibaszott Szakértőfejéket találtam semmi mást! Tetejébe azt is már 4. alkalommal találom meg. Aztán Hádséz dobott még egy lila vackotr aminek nemsok hasznát vettem
-
Juventussa #19824 Kösziköszi.... Szerintem én is megrendelem. Eredetiben már semmi gond nincs a patcheléssel? -
Csokis #19823 Most az alapjáték elérhető 1790HUF-os áron a CD Galaxis-ba, KATT! Meg is rendeltem. -
Ricardo23 #19822 A Masteries mod-dal játszik valaki? tapasztalatcserére gondoltam. Bár inkább én kapnék, mint adnék, mert még olyan sokat nem játszottam vele. Kiváncsi lennék véleményekre. -
Juventussa #19821 Üdv.
Van pár problémám, szerintem jó párszor felvetődtek már, sokat olvastam utánuk, nincs megoldás. :( Ezért fordulok hozzátok. Remélem, több sikerrel járok.
Lényeg a lényeg. Megvan az alap Titan Quest, na vajon hol lehet a probléma? Patchelés?? Naná.
Őszintén szólva, nekem egy büdös frissítés nem ment fel, mert csak hibaüziket kaptam. Az alap verzió 1.01, ha crackelt exe van fent, UNKNOWN VERSION félét kapom, ha beteszem az original exe-t, akkor meg simán egy parlagi hiba. Az valahogy úgy megy, hogy leszedem az 1.01-1.30-ast, duplaklatty, megkérdi, hogy tutira akarom-e, én azt mondom neki, igen. Éééés itt meg is kapom az X-es üzit, hogy a Titan Quest Updater akármi hibát észlelt, blabla, nem windowsos üzi, ne keverjétek, egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele. Ugyanez 1.01-1.08-nál: duplakatt, ugye a kis szöveg nélküli dolgok ugranak fel, 2 gomb közül választhatok, ha jobb, kilép, ha bal, elvileg kiírna valamit, de azt is csak okézni lehet, és kilép. :(
A többi patch meg sehogy se indul el, mert a verzióra panaszkodik, hogy hát korábbi kell, nem az 1.01. Magyarán egy patch se megy fel.
Másik: megoldható-e az, hogy én elkezdek játszani, és 1-2 barátom is csatlakozna? Nem tudom, hogy működne a dolog, ha igen, olvasgattam már pár ilyet. Együtt fejlődnénk, küldiznénk, hasonlók. Mi kell ehhez? Hamachi? Az pl. nagyszerű, nekem egyszer se működött még. Másrészt, ilyenkor hogy lehet lementeni? Együtt kalandozunk, valaki disconnectel, akkor mi van? Újra csatlakozunk, hirtelen meglátjuk egymást, és ugyanat a küldit folytatjuk mondjuk?
Valamint, ha ilyesmi, ehhez szükséges a patch? Nagggyon?
Jelenleg az 1.01-es patch kivagdos néha-néha memóriacímes hibával, hirtelen összerogyással, amiben a windows értesít. A kedvencem, 3-as szinten, mikor az egyik falusi barátját kell megmenteni, a barlangból kijövet kapok kivétel nélkül ilyet. Crash, miegymás. És akárhányszor visszalépnék, már sajna hiába, ahogy betölt, már vág is ki rögtön.
Előre köszi a válaszokat!! -
vidu01 #19820 Masteryes mod -
Ricardo23 #19819 Help!
Ha vant fent 1 modom, ami elég komplett, mert más szakértelem ágak vannak benne. Szeretnék még 1 modot feltenni (TQVault 2.11). A kettő működhet együtt? Illletve mi lehet a mod neve, annak amit felraktam? Segítség képpen a szakértelem ágak: vampirism, sorcery,close combat, alchemy, chronology, construction, archery, "valami summoner", mysticism.
köszi a válaszokat. -
nesn #19818 Próbáltuk úgy is, hogy mindent lekapcsoltunk. Próbáltuk hamachin keresztül is, a hamachiban létrejött a hálózat, ott látta egymást a két gép, a játékon belül ugyanúgy semmi. Más játéknál tökéletesen működik a LAN, még így is, hogy az egyik gépen Vista van a másikon pedig Xp. Úgyhogy kifogytunk az ötletekből... -
Shorlex #19817 nod, windows tüzfal, minden egyéb tüzfal, mitudoménmi kikapcsolva és nem látja akkor sem? rendesen hálózatban vannak, látja egymást a két gép megfelelően minden szempontból? -
nesn #19816 Sajnos a serial és a LAN probléma nekem két külön dolog. A LAN nem megy sehogy, tök mindegy mit csinálunk, nem látjuk a hosztolt játékot. (se hamachin, se fizikailag összekötött két gépen)
A serial és hős kapcsolatot pedig kipróbáltam: átírtam a registry-ben a kulcsot --> nincs karakter, visszaírtam a régire --> van karakter :D Szóval szerintem kulcs függő. -
vasziszdasz #19815 Megy egyforma seriallal a LAN, én is úgy szoktam cuccolni ha nem IT-vel játszok.
A karakterek nem serialhoz, hanem windows felhasználónévhez vannak kötve. Ha az nem ugyanaz, akkor nem látod a karijaidat. Vagy csak a karavánban levő cuccaidat, már nemtom. -
nesn #19814 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Elkezdtem játszani a Titan Questtel (csak az alapjáték), és multiplayer gondok miatt (egyforma seriallal nem megy, LAN pedig se kép se hang)gondoltam, hogy tisztességes állampolgárként megveszem eredetiben a játékot. Feltelepítettem, de elveszett a karakterem ki találta ki, hogy serialhoz van kötve?!), és sehogy sem tudom visszaszerezni. Visszaolvastam itt a fórumon is, találtam egy programot (tqvaultmon)kb. 10ezer hozzászólással ezelőtt, de azzal sem sikerült. Ha valaki tud valamilyen megoldást, kérem segítsen. -
vasziszdasz #19813 Storm. Eruption + squall + wisp pwnz. -
csengral #19812 Earth mellé mit ajánlatok ha caster és nem akarok spirit másodiknak?
Gondolom natur vagy dream!
És van vlkinek vlmi bevált recepje Ele-re azt meg köszöném ha meg mutatná!Mert főleg ez érdekel!
-
kamehame72 #19811 de mért minősül annak ha egy végigjátszott karakteren változtatsz pl a legelső karakteren ami szerintem mindenkinek elcseszett,nem a semmiből csinálsz újat -
vidu01 #19810 De van, csak cheatnek minősül.
TQdefiler -
kamehame72 #19809 Van egy pár emberkém amit újra kéne játszanom csak azért mert anno elpakoltam a pontjait, Nincs valami progi amivel le lehet szedi a pontokat és újra eloszatni, mert túl sokat tettem ügyességre. -
bigbigle #19808 hy!van 1 olyan gondom hogy felteszem a gépre (erdetiben van meg) és kiír egy hibát -
kamehame72 #19807 Sajnos csak ezek a gyűrűk vannak ebből kell gazdálkodnom. Kicserélem a gyűrűt amit mondtál és akkor mondhatni hogy minden karinak ilyet kell adni csak mágusnak intelligenciásat.
Vannak dogok amiket nem értek, pl ez a bajnokom alapra nem sebez annyit mint a lolvaj amazonom még is hamarébb szétveri az embereket. Tervbe van egy amazon harcos, de nincs eldöntve hogy letámadással/buzogány vagy lándzsa/ vagy lándzsarohammal csináljam meg.mert egyiknek kell 100%rec a másiknak nem.
Neked nincs efféle karaktered mert te is mondtad hogy nagyon sokat csináltál már.
-
Varnado #19806 Sziasztok. Most toltam végig a Titan Quest főküldijét és az lenne a kérdésem hogy lehet a következő nehézségi szintre lépni??
Mert gondolom hogy kell csak úgy nem megy de lehet az a baj hogy az Immortal Throne-ban createltem meg lehet az a baj hogy Hades birodalmát nem kezdtem el csinálni. -
dudovec #19805 Azért van olyan ahol kb semmit nemprofitál az egyik a másikból.
Pl earth + rogue nem egy nagy vasziszdasz xD -
dudovec #19804 Ja a damage to daemons elég jól megdobja a sebzést, bár igazából az utolsó actban van rá szükség. Az egyikbe szoktam rakni 50 to daemon es 50 to undeadot is, mert ugyan az undeadoknak altalaban kevesebb az eletük, de első ütésre nem szivsz belőlük életet (hameg betrayer fegyód van és tuleli az első ütést, akkor sem marad tul sok amiből szívhatnál), így nemárt 1 ütésre ölni őket:)
Buildtől függ igazából, hogy épp milyen ringet teszek fel, mindenesetre egy 27% 11% +500 lifeost jobbnak tartok mint 43 str est.
Ha meg olyan karid van aminek sok % ja van pierce dmg re, akkor meg olyat érdemes ami Vidunak a screenjén van. Mondjuk nemtudom, hogy a másik ringje miért Apollo, ha felrakna még egy olyat mint a másik sztem 1 picikét jobb lenne, de azon már nem mulik semmi:) -
vasziszdasz #19803 Itt gyakorlatilag bármelyik osztályt lehet multizni bármelyikkel, mindből lehet jót kihozni. -
kamehame72 #19802 Köszi a sok segítséged és ennek hála a bajnokomnak csak a 2 gyűrűjét cseréltem zöldre és már is mennyivel erősebb lett pedig még csak 52 szintű.
Mind a 2 gyűrű ugyan az, ad 43 erőt meg 27% erőt meg 11%életet, egyikből csináltam 100% sebzés démonra a másikból 50% démonra és 50% sebzés és kábitás elleneálást. Mondanom se kell hogy 15000 sebez már most démonokra.
Tényleg csinálhatnátok pár képet pl hogy mit érdemes egyberakni mikor mire figyeljen az ember, mert gondolom sokan olvasnak titeket csak nem mernek hozzá szólni a beszélgetéshez.
Van egy félbemaradt csapdászom és elvettem tőle minden cuccot mert kellett másnak most viszont nem emlékszem mi volt nála és nem tudom felgyorsitani a csapdákat,
Nem tudod mitől pörög gyorsabban a csapda?
-
dudovec #19801 A pajzs az utolso act elejen esik amikor atkell menned 1 barlang rendszeren, amiben ilyen insectoidok vannak. Sajnos nem emlekszem a nevére már, de nagyonsok ilyen sáskaember van ott, megy egy lila boss is.
Van belőle egy -17% rechargeosom is valahol, bár sajnos bugos és nemhat rajta a recharge.
A hammurabbi relic 1.08 ban adott rechargeot, utána 1.20 ban már nem, majd IT 1.30 ban megin visszarakták, de asszem csak az "epices" relicre adja be.
Hát a sapka + kesztyu + fegyobol megvan a 80% rec ugyebar, ha más nem fellehet neki rakni egy -25% rechargeos artifactot , aztán meg is van a dolog. Bár nálam az artifact meg a shield azért kell, hogy tudjam hordani a fegyót az alacsony strenghtem ellenére, igy joval több jut intre. Persze lehet azt is, hogy felraksz neki a fegyverválátsra egy heka staffot, benyomod a colossus formot, amitől 66% al megnő a strenghted és ez után váltasz be fegyver + pajzsra, de hát ez kissé körülményes, no meg be is szivathat ha lejar a form.
Van egy lila shield is asszem ami -20% requirementset ad, lehet azzal is próbálkozni.
Nálam a blocknak annyira nincs jelentősége, mivel a stun miatt a mobok nemnagyon ütnek meg. A bossoknál meg ugyis az absorb, resistek, meg avoid ami igazán mérvadó általában ha a védelmet nézzük.
Harcos és ijasz kariknal egyaránt a strenghtet szoktam huzni. Az offensive abilityt mindig megpróbálom cuccból megoldani. No meg zászló , battle rage is eléggé megdobja. Egy-két cuccot érdemes az offensive abilityert felrakni ha nagyon alacsony lenne. 1000 fölé érdemes tornászni mindenképpen. A dexterity nemnöveli olyan nagy mértékben szerintem, hogy megérje a pontokat, főleg nem egy championnál. -
kamehame72 #19800 Előre is köszi mindent amit a felvilágosításom érdekében teszel és ezért örök hála.
Én is tudom mennyire unalmas tud leni már a játék ha sok karid van főleg az epic, mert az a legkönnyebb legalább is nekem.
Ezt a karit majdnem meg tudom is csinálni mert a lila cuccok megvannak egyik zöld gyürű is de a pajzs az nincs és ilyen formát még sose találtam, ne meg olyan relicet se ami rechargét ad. Tudom ahányszor dobja a gép mindig mást és mást ad de sok kari után nem mindent vesz már fel az ember.
Végre megtaláltam a máguskesztyűt 46% és így elég jók az esélyeim.
Mivel én a zeusz uralmát szeretném vinni és mivel a kesztyű a sapek és a kalapács megvan már csak 20% reccet kell összeszednem, ami elég nagy gond mert a legtöbb ruhám is csak 15 ad pajzsba van lila ami ad 10 de gondolom ennél a karakternél elsődleges hogy a pajzs hány % blokkol.
Most hogy látom milyen gyűrűket raksz össze jobban értem már a dolgokat, pl mágusnál az intelligencia a lényeg, gondolom harcosnál az erő de pl az íjásznál az erő vagy az ügyességre kell inkább hajtani?
Most épp egy bajnokot csinálok, ez még az első karim volt és nagyon el lett cseszve és újracsinálom, erről nincs képed hogy milyen erős?
-
dudovec #19799 Na kotorásztam a kari után a vinyon kicsit. Megtaláltam, bár a cucca nem teljesen olyan mint volt. Amikor csináltam a videót másik relic volt az amuban meg a shieldben is, ugy olyan 1580 körül volt az intje, most párszázzal kevesebb, de van energy leech resist, amire nagy szükségem volt amikor x3-ban mentem három titán ellen. (Videon látszik h majdnem be is halok, azért mert még a resist ellenére is letudtak rolam szivni a colossus formot - ha nemlett volna resist joval sűrűbben elszivta volna a 3 typhoon a manamat)
Kariról még annyit, hogy próbakarinak készült, 15+ 60 feletti kari után nemsok kedve van már az embernek 0 ról kezdeni, csak hogy kipróbáljon egy ujabb cucc+skillkombinációt.
Ebből adódóan 1 questje sincs megcsinálva, ha rendesen végig lenne questelve jóval több lifeja illetve intelligence lehetne, de én mindig ugy vagyok vele, ha valami jól működik, akkor a quest rewardok nélkül is fog. Ha valami pedig nem, azon valszeg a rewardok amugysem segítenének:)