Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Ha átküldöm a mentésemet,lehet nem kell elõlrõl elkezdened a dolgot,de nem lesz olyan a játék,mint ha te kezdenéd el csinálni,te döntesz a fejlesztésen.Idegennek nem fogod ugyan érezni,vagy lehet,de akkor sem jó az úgy!
Kezdj el egy új karit,elötte gondold át,hogy milyet szeretnél,csinálj hozzá buildet magadnak,mit mi után milyen sorrendbe karsz majd fejleszteni,olvass utánna,merits ötleteket,nézegess youtube-os videokat is!Hidd el ha van elötted cél,hogy milyen karit szeretnél,nem fogod unni!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Akkor inkább már használd a tqdefilert.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
most semmi kedvem ujra végigmenni görögországon valahogy és kaszabolni.
Kari meg mindegy milyen, leglább hátha megismerek egy újat.
Új játék-nál ott a karakter készítés.
Elejétõl elkezded (normál szinten)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Vagy hogy én is tudjak játszani vele.
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
hát eléggé...
hogy csináltad?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Vidu anno régebben azt hiszem neked írtam a harbringer skilleket, hogy érdemes tenni, megtennéd, hogy elküldöd megint? Elõre is köszi! Vagy ha nem neked volt itt egy 74-es képpel együtt akkor az az illetõ dobja már be a linket, mert folytatom tovább egy kis szünet után!
Üdv
Ezekre kb mindre választ kapsz ha rákattintasz a bannerra (fent).
2142: Slowhand[HUN] - Clark addict BC2: -sLOWyHUN-
Csípõbõl megoldottad a dolgot, a legkézenfekvõbb dologra nem gondoltam elsõre.
THX!<#wave>#wave>
Próba.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
Hogyan lehet menteni a tqvaultban?Mármint ugy,hogy ha windows reinstallt nyomok,utanna tudjam hasznalni!Extract database.arc?
ha arra nyomok,rohadt sokáig tölt vlamit,azaz ment,de utanna egy csomo szart látok a mentett bappába,nem tudom mi micsoda.Ennyi sok mindent ment le?Vagy hogy?
Bocsi a noob kérdésért...
1.01-hez mást nem is találtam, szóval hiába akarnék én felrakni az 1.15 öst.
Frissen felraktam az alapot, nem crack-eltem. A Reloaded verzió van fenn. De sajnos akár a "külön" letöltött patch-et próbálom rárakni, akár ugye a kieg által kínált patchet, sajnos egyiket sem rakja fel. Hibaüzenettel el sem kezdi a patch-elést(bár érdekes, mert olyan ablakot dob fel ami nem tartalmaz semmi infót). Természetesen nem crack-eltem az alapjátékot. A kieg meg ugye a menü-ig elindul, de ott egy "ablakban" figyelmeztet, hogy az alapjáték verziószáma nem megfelelõ a kieg. számára, és így az használhatalan.
Fel nem tudom fogni hogy miért nem lehet felpatchelni.
De azert köszöntem volna,ha valaki megírja!
Reloaded verzio!Azt töltsd le,azzal müködni fog.Nekem is volt ilyen bajom még régen!Unleashed verzióval volt ez a probléma!
Amugy meg mielött crackeled az elött kell patchelni.
ha ugy sem megy,akkor minden képpen Reloaded verziot tölts le.
Nem kell patchekkel szorakozni.
Tudna valaki segédkezni ebben a dologban? Mert ahogy én utána néztem (és amit találtam is róla) azok eddig nem jöttek be(sokszor már nem "élõ" linkek lettek volna talán a megoldás).
Egy kis segitség kene,most kivátelesen nem karakter fejlesztésben!(sem steames dologban😊)
Utolsó act:
Hol vannak a titán hamvai?Azt irja,hogy a Salt flatson van valahol,de hogy hol....
vmikor újra akarom azért kezdeni
hogy kellett volna fejleszteni hogy jó legyen?
kérdés halmaz következik =D :
Oracle:
én az ice shard build-et választottam,tehát azaz ág nekem szinte full, meg squall amit fejlesztek mert az még jó 😊 , szerintetek a lightening bolt-ot megéri fejleszteni? és a felette lévõ chain lightening, az a bolthoz plusz sebzést ad? mert mást nem nagyon ír , így gondolom,de azért megkérdezem =) . am mást itt a stormon nem is nagyon gondoltam hogy fejlesztek...de ha van valakinek még vmi az mondja nyugottan 😊
am még a spirit-et nem választottam, de ott viszont nem nagyon tudom hogy melyiket érdemes, ami nagyon ütõs, vagyis DE a liche king 😊 ,de azon kívül,esetleg a deathchill aura??? nem tudoom...
a másik:
defense-el is van 1 karim, és avval azon gondolkozok, a skill pontok elosztása mellett,hogy milyen 2nd masterít- válasszak,így skillek elsoztásában is kérek segítséget 😊 ,gondolkodtam , a spiriten, a life drain miatt...az nagyon jó dolog 😊 de nem tudom megéri-e , meg ami leginkább foglalkoztat a Dream 😊 a jó sok aura, bár nemtudom hogy jó kombó lenne-e 😊 tanácsotokat kérem hogy melyik 😊 és abban is melyik skill-t lenne érdemes D: . elõre is kösz😊
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Most amugy kipróbáltam,müködik a dolog,érvényes a cd-kulcs,jeee!!!Végre!!!😊
Amúy nagyon tutti játék!Nagy dio-fan vagyok,ez az elsö olyan játék,amivel el lehet ütni az idõt a Dio3-ig😊!Söt szerintem ha megjelenik a dio3,akkor is fogok még ezzel mellette játszani.Föleg most,hogy megvettem.
Mindjuk ennyi pénzért...nevetségesen olcsó steamen!
Ajánlom mindenkinek,föleg most,hogy a dollár a padlót verdesi!
Üdv
STEAM / File menü/ (legalul) backup
A serialodat megtalálod (ha keresed) a regedit segítségével, de ha backup-ot csinálsz amikor újra telepíted a steam visszaírja, (szûz friss rendszerre is) legalábbis úgy emlékszem, hiszen a profilodhoz (is) menti a kulcsot.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Arra azért még mindig kváncsi lennék,hogy hogyan tudom majd elraktározni,vagy nem tudom,mert most steamen keresztül letöltötte,és fel is installálta..:S!
Ez mind szép és jó,csak az a baj,hogy nem tudom magamnak lementeni semmiféle dvd-re vagy másra,mert ugyebár installálva van!A steamen belül volt egy olyan lehetöség,hogy ajándékba lesz-e a TQ,vagy sem.Én kivettem onnan a pipát...ez hiba volt,ha ki akarnám írni?Nehogy már az legyen,hogy addig lesz meg a game,amig fent van a mostani windows...!
Aztán!Nem kért semmiféle cd-keyt.Gondolom ezt nem fog kérni,mert steam-en keresztül regisztrálta a dolgokat.
De még mindig nem tudok csatlakozni internetes játékhoz,mert azt irja ki,hogy a játékhoz csatlakozás nem sikerült..:S!Mondjuk még csak egy játékhoz próbáltam kapcsolódni.Lehet hogy nagy volt a ping.
Szóval ha valaki tud választ adni ezekre a kérdésekre,akkor annak nagyon örülnék..!
Zan
Statokat hogy pakoltad oracledre? Csak int?
És igen, ternion, de azért squall, aurák, természetesen covenant, és asszem +3-4 skill mindenre, meg 70-80 rec
Nem olyan jó a termion tényleg mint korábban de ha közel állsz, akkor nincs ideje szétrepülni a 3 lövedéknek, és mind betalál. De hanem állsz közel az a ternion még most is rohadt brutál.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
Remélem nem lesz baj...
Még annyit viszont megkérdeznék,hogy miután letöltöttem,simán írjam ki egy dvd-re,vagy mit csináljak vele?Mert azért nem szeretné az idök végezetéig a gépemen tartani.
Bocsi a láma kérdésért..!
Tudom már ezerszer felirtátok ide a topicba,hogy hol lehet megveni a gamet,mármint Interneten keresztül!valami steamen keresztül megy a dolog,ennyit tudok..de hogy hogyan,miképpen..azt nem..
Csak annyi lenne a kérésem,hogy valaki nem linkelné még egyszer,nagyon megköszönném!
És még annyit,hogy ha valamit fntosnak tartotok megjegyezni a Steames letöltésnél,lécci nem tartsátok vissza magatokat😊,nem szeretném elbukni a pénzemet.