23078
-
nedeljko #19878 Csokis az a lábszárvédő nekem is megvan és eléggé felturbozta a mágusomat de gondolom neked nem jó semmire!
Szerintem talosirol beszélsz az Ótiás automatoirol. Nem nehéz őt kinyírni
AHogy láttam a multkor feltett képeidet szerintem az a baj hogy elég alacsony szinten vagy mert én epicen már símán 40es szint körül kezdtem és nem igazán szoktam visszamenni farmolni max egy két főellenfelet 2x is lenyomok.
Egyébként a warfare karakteremmel elég jól leverek mindenkit és szinte csak végig rohanok a pályákon gyors halált okozva mindenkinek!
A védelem mesterséget még nem ismerem. Szerintem szedjél le róla minden pontot és tedd át a hadviselésre. Különösen arra tegyél meg minden amelyiknek most igy nem tudom mi a neve de az a lényege hogy gyorsan odarohan az ellenhez és ott egy pörgő mozdulattal több ellenfelet is sebez. Az jó lesz Talosihoz mert villámgyorsan rátámadsz még beleversz párat aztán elrohansz mielőtt támad aztán megint és adddig addig kell vele ezt eljátszani míg meg nem nyeklik! Egyébként az a szerencse hogy talosi nem tölti vissza az életerejét és max meghalsz egy párszor de egyszer ugyis megpurcan. Meg érdemes venni valami jó kis tekercset is, ami segíthet
-
#19877 Nos nekem pont ugyanez volt csak normál fokozaton typhoon-nál, kb 2 napig ugyanott tartottam a játékban, mert egyszerűen képtelen voltam bezúzni xDDD Ha benyomta életszívást, akkor 100% eséllyel meghaltam :/ -
Csokis #19876 Jó, én itt hagytam abba az Epic fokozatot. Az ACT 1 utolsó részében egy gólem tüzet okád meg a taposásával villámokat szór, és egy ütésétől meghalok. Én bezzeg alig ejtek sebet rajta. -
Csokis #19875 Lassan átjutok ACT2-re, végre. Most dobta az első(!) lila cuccot. Ez lenne az:
-
nedeljko #19874 Én Szerintem a normal fokozat a legnehezebb a játékban.
Ugyanis egyszál gatyában kezdünk semmi tudás nélkül...
A nehezebb fokozatokon már mindig megvannak a fasza cuccok ugyhogy símán megy minden.
-
vasziszdasz #19873 Legend előtt nem kell semmi csak sebzés. -
#19872 Egyébként normál, meg esetleg epic fokozaton miket érdemes a karakterre aggatni(assassin) mert sokszor nem tudom eldönteni, hogy több def, vagy inkább az a + egynéhány erőpont legyen, vagy, hogy ékszerből is inkább stat legyen vagy ellenállások, ilyesmi. Tanács?:)
(Végjátékos táptárgyakra nem gyúrok, nem akarom végigkockulni az életemet legendary-n, mint anno diablo 2-ben... :D) -
nedeljko #19871 Na most vagyok az itélet tornyában! Ezt a részt utálom a legjobban. Főleg mert 5 szintes -
steweee #19870 köcköc. erre emlékeztem én is, mert már korábban kérdeztem , csak nme volt időm
mert lelkiismeretfurdalásom volt, hogy annak idején nem játzsottam végig a sacredet :) -
vidu01 #19869 Spirit+Nature -
Reggaester #19868 earth+nature=summoner -
steweee #19867 sziasztok
korábban már kérdeztem, úgy egy éve, de most fogok majd vele játszani megint, mert nem értem rá
eddig egy warfare defender karim volt, de a vége előtt abbahagytam
most újrakezdeném, de vmi olyan kellene aki idéz és mellé támadó varázslatai vannak
milyen két osztály legyen akkor? -
nedeljko #19866 Az ujj karakteremmel én is levagyok maradva most megyek majd a sómezőkre sajnos nekem se volt időm játszani -
Csokis #19865 Ma még nem is volt időm játszani. Lassan haladok. Most épp a "Parnasszus mögötti terület"-en tartok. Jelenleg így áll a karakterem:
-
nedeljko #19864 Csokis merre felé jársz most? És milyen cuccokba nyomod? -
nedeljko #19863 Mondjuk nekem is a harcosok a kedvenceim.
A varázsló az nagyon nem jött be -
Csokis #19862 Na ja, csak hogy én nem indítok mást, csak közelharcost. A többi nem érdekel. -
nedeljko #19861 Hát attól függ. Mondjuk ha majd indítasz egy másik karaktert akkor annak lehet jó lett volna.
Én is mikor elkezdtem a vadásszal akkor kb a titánig alig találtam neki valamit és én is eladogadtam a nem neki való cuccokat. Aztán indítottam mellé egy harcost meg egy vihar varázslót és párhuzamosan haladva egymásnak hajigáltam a megfelelő cuccokat -
Csokis #19860 El, persze. Nem tudom mire használni, inkább legyen pénz belőle. -
nedeljko #19859 Elszoktad adni őket?
Én megtartom az összes kék/lila cuccot! -
Csokis #19858 Hű, nem tudom már. De eladtam, mert nem voltak valami jók. -
nedeljko #19857 És mivolt az a két kék? A szakértő fejék nemvolt közte? :) -
Ricardo23 #19856 Segítsetek, léci!
MAsteries mod-ot nyomom, és elbénáztam az egyik karimat, mert "sima" játékból nyitottam meg és így a skilljeit elveszítette. Vissza lehet valahogy csinálni? Vagy lehet valahogy karaktert generálni a mod-hoz?
előre is kösz a segítséget! -
Csokis #19855 Na, mai nap folyamán dobott vagy 20 zöldet és 2 kéket. Talán már beindul. -
nedeljko #19854 én a csontsárkányhoz is sürün visszajárok mivel közel van a teleporthoz és könnyű is lecsapni nagyon -
dudovec #19853 Zsivány:D:D:D
Epic titan mar dob lilát is ha olyan level 50 korul ugrasz neki sztem. Bár a legegyszerubb elmenni akkor már hadesig. És farmolgatni kicsit hadest meg a secret levelt , idővel összejön valami gear amivel ellehet vergődni majd legend titánhoz. Illetve sztem ami a legtutibb ha első karinak ijaszt csinaltok, vagy esetleg 1 sharder oraclet. Azokkal eleg faszan lehet farmolni cuccot anélkül, hogy már alapban telelennétek jókkal. -
nedeljko #19852 Én most a rogue (zsivány) emberkémmel nyomom a Médealigete után levő lápban. Elég erős kis karakter a rogue de a kurva élőhalottak ellen nemsokat érek. Még nemválasztottam hozzá másik ágat, de nem is akarok mig ki nem maxoltam vele mindent amit akarok! -
Csokis #19851 Az Act 1 közepefelé tartok csak, de ez szvsz nagyon kevés, amit dob. Remélem, hogy később azért ez jobban be fog indulni. -
nedeljko #19850 Mióta nyomod az epicet?
Epiken sárgát szerintem sűrűn ad! Sőt zöldet is eléggé, viszont kéket meg lilát azt ténleg keveset.
Kív. lennék én is hogy van e valami rendszere a cuccoknak vagy csak ahogy esik úgy puffan? Mert volt hogy nekem egy elég hosszú játék után semmi kéket nem nyomott, de volt hogy kb ugyanazon a szakaszon 4et is egy másik karakternél -
Csokis #19849 Nem tudom, hogy a kiegészítőnek vagy az Epic nehézségnek köszönhető, de alig dob valami komolyabb cuccot. Sárgát is keveset, de zöldet meg eddig vagy 4x, kéket pedig 1x (egy nem valami erős, de gyors kardot). Vagy csak szimplán nem kedvel a progi. -
#19848 Hali!
Az létezhet, hogy immortal kieggel a játék nehézsége kb ezerszeresére emelkedett?:D
Csak az alapjátékkal + 1.30as patch-el játszottam egészen Kínáig. Tök kényelmesen, ami erős volt, az erős volt, ami nem az nem. Aztán beszereztem a kieget, feltettem és most rengetegszer van olyan, hogy sima hero monszták(véletlen sem boss!) 1-1 ütéssel tulképp összes hp-mat leszedi. Elvergődtem typhon-ig és arra a következtetésre jutottam, hogy fizikai képtelenség megölni :D
Lehet a kieg miatt, hogy csak a végén tettem fel?
(egyébként csak normál fokozat és 32es vagyok typhon-nál) -
Csokis #19847 Köszi a választ! Igyekszek akkor ezekre is gyúrni! -
vidu01 #19846 A Quick Recoveryt feltétlenül csináld meg +4 all skillel ad 24% blockot másik 24% jön Battle Awarenessből ez mindig rajt a karin, meg ott lesz 50% a pajzsodból, így kb meglesz a 100% block ami sérthetetlenséget jelent. Ja 1500 feletti def aby még kell hozzá.:) 63% RECHARGEval meg te lennél az Isten mert folyamatosan tudnád nyomni ezt a Quick Recoveryt neki na meg a Rallyt is. -
Csokis #19845 Jelenleg így áll a karakterem:
A szakértelem pedig így:
A szakértelmet így szeretném kialakítani a végére, KATT! Remélem ez jó lesz Epic-en is?! -
nedeljko #19844 ja bocsi ténleg benéztem a resistre gondoltam :) -
Shorlex #19843 dear friend mielöt ilyen hülyeségeket postolsz gondolkozz.
amiröl te beszélsz az a resistance abbol valoban nem lehet több mint 80%.
De - mint ahogy leforditod, láthatod - a resistance az védelem, a 100% recharge az nem védelem, hanem egy "képesség" amiböl összeszedhetsz akár 500%-ot is, nyilván 100% fölött persze nincs értelme ennek.
És igen, ha a cucc 100%-ot ad akkor az emberkének 100% recharge gear-je van.
Söt ha vannak olyan skillek amik recharge-osak (pl. a nature ág healje) akkor az is öszeadodik a karakteren lévö cuccokkal.
tehát elébb gondolkodunk, aztán postolunk. -
nedeljko #19842 A Betonbözsinek sincs 100semmiből attól még hogy egy cucc 100%-ot ad ttól még nem lesz az emberkének összesítve 100%!
Nézd meg a karakterlapját csak a villámellenállásból van neki 80% -
vidu01 #19841 Dehogynem -> #19799
Ott a kép róla.:) -
nedeljko #19840 Sehogy -
Varnado #19839 Hogy lehet 100% recharget elérni??