Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mind2nek hasonlo verizo nekem 1.2.5 neki 1.2.2 asszem igy!
csináltuk a szobát ottvan minden okés!ahogy irtad megkreálom
normalba!belépek várok!span jön..többjátékos lan.
és nemlátja amit csináltam!!!!ezé kérdezem nem-e tudja valaki!
vagy valaki segitsen bálitani amit kell vagy probálkozni!msn-en elmagyarázná probálkoznánk!
köszi
Van valahol táblázat arról, hogy melyik esszenciumot melyik lény dobja melyik városhoz tartozó térképen? Tyrant's Fistet akarom kirakni amiben van 2 másik Artifact is és szeretném célirányosan keresni az összetevõket(ígyis el fog tartani egy ideig).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
köszi
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Én a Hunter-t ajánlom elsõ ágnak és íj inkább mint lándzsa. (ügyességre pakolj) Aztán mivel én Bone Charmer-al nyomulok, 2. ágnak a Spirit-et ajánlom a Liche King miatt. 😊
Egyiptonnál tartok -epic- 43.szinten és azt kell mondjam hogy nincs ellenfelem. 😊
Igaz, hogy van 1-2 jó kék cuccom, na meg egy lila íjam, de összességében ez a karakter nagyon erõs.
Elõre is köszönöm!
Ezekre érdemes rakni ha dárdával mész:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Brigand&master1=6&master2=7&sa=0&m1=
Balklikkre calculated strike, jobbra meg study prey megy, nagydarab szörnyeknél meg használd a call of the huntot és a lethalt.
Nem akartam nyilazni, mert idáig mindíg abba vittem és elég könnyû volt epic-et is végigvinni, így lándzsára építettem rá. és regenerálódásra, ami most kb 49/mp.
A probléma: A kiegészítõs világba járok már, és ha rámrohannak vagy 4-5 en, akkor daraokra szednek, így állandóan menekülhetek, ráadásul a vége felé már egyre erõsebb ellenségek jönnek, de én nemtalálok egy értelmes lándzsát sem... 😞 Védelemre így nemtudok építeni szinte semmit, mivel csak regenerálódás van védelembe ezeknél.
Kérdés: Most én itt nagyon elrontottam a karakterem? Vagycsak nemdob nekem semmi értelmesebb lándzsát?
c-retettem nemvolt hely a kiegnek.
áttetem a d-re nem crackeltem
végig pacheltem aztán kieg és ment!
mindenkép patchelnikell mert aztirja
a kieg.h régi az alapjáték frissitsd!!
én spanomal szeretnék hamachin mutlizni de nemlátjuk
egymás szerverét!ip-t nemlátam h belehetne irni!
hogykéne csinálni?!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A Háborút választottam... 7. szintnél tartok.
Jó választás?
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
- szerezz be magasabb armort adó cuccokat, még a boltban is fogsz találni jókat, esetleg ki be lépj városban, elõbb utóbb találsz olyat, ami ad kisebb-nagyobb bónuszokat is.
- pénzért visszavonhatsz skillpontokat, és elosztogathatod másra, bizonyára nem a legideálisabb módon osztottad el õket, ezért gyenge a kari.
figyelj ne játssz ezel a játékkal többet, mert ha ennyire szarul megy, akkor csak agyvérzést fogsz kapni, ami azért nem jó, mert 1) az én TB járulékombol fog ellátni az orvos, amely pénzt lehetne jobb célra is költeni 2) az utánad maradó családtagok szociális ellátását szintén én fogom finanszírozni, aminek megint csak nem örülök.
Take it easy, menj inkább kirándulni, ülj egy napos rétre, hallgasd a szelet, és élvezd a természet erejét magad körül.
Ha mégis inkább játszol, akkor meg ne nyivákolj minden 3. postban hanem játssz, és legyél GP.
I cannot cry ’cause the shoulder cries more
of devouring helyett lehetne mondjuk inkább of havok suffix rajt igy még brutálabb sebzése lenne de sztem legenden fontosabb az az életszívás.
aztán fel a IT, feltelepül rendben, még mindig semmi crack, semmi extra, játékba belépek kiírja hogy az alap TQ mappáit frissítenie kell, rányomom hogy okés, kidob windózba bejön egy ablak aztán egybõl egy error.
:/ a patch is ugyan azzal a hibával dob ki, hiába tettem a játék exe-hez (nemvagyok hülye, alapból úgy csináltam)
u dont have to listen anybody else but me
Alapjatek install D-re, nem krekkel , nem peccsel. IT rarak, jatszik. Az IT elso inditasanal csinal 1 updatet.. ha annal adodna gond, es korabban jol csinaltal mindent, akkor huzd ki a netkabelt es probald meg ugy, hatha segit.
De te tudod. Én is így voltam hogy a "c"-re semmit..... 😊
Szóval: az alapot felrakod oda ahova alapból rakja(c:...)
Aztán. Nekem az alap 1.01 verziószámú volt, ehhez letöltöttem ezt: Titan Quest Patch v1.01 - v1.30
Ezt rakd fel hozzá, de mielõtt patch-eled ne crack-el az alapjátékot.
Miután felpatchelte esetleg rárakhatod a kieget is, mostmár el fog indulni az is.
felraktam a kieget aztmondták azt tegyem inkább mint hogy a szintén bugos patch-ekkel bénázzak, de az meg error-t ír mikor frissíteni az alapjáték file-jait ...
valami ötlet?
nagyobb szint, hogy több skill meg minden, és ezt megunom már a 5.
karakter után, és nincs kedvem most elõrõl. Igaz ebbe játékba tetszett
történet, és amivel sokáig elvitem azal élveztem csak.
feltenném rá a kiegészitõt de az meg aztirja h nincs elég hely
3,6giga szabad van!ilyenkor mi a tehendõ?
Ha táp a king,kinyirja egyedül is.
Amugy meg szerintem a resistjeiddel van gond.Az életerö ellenállásod pl. mennyi?80% nál már egész türhetöen birja a kari Typhon életszívását.
Ja és akkor e üsd,amikor tüskéket növeszt,mert igen csúnyán visszasebzödsz.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Na én is ugyan így voltam amikor egy idézõvel kezdtem el csapkodni, én kis naív gondoltam odamegyek aztán a full agyontápolt túzgólemem meg az íjászom meg a farkasok szétszedik, kb olyanszinten mentem oda amit elértem addig, de egy haver mondta tápoljak kb 40-es szinten megint nekimentem de nem sikerült 100 életpoti és mannával mentem igen kevés maradt...Én is lelövöldöztem egy fahin íjjal amin volt valami durva esszencia igaz volt vagy 40 perc de lement! Kitartás és menni fog. Én csináltam most egy harbit azzal kenem, hát ez eddig nagyon durva fõleg vidu fajta skillezéssel....
Valószínüleg ez a baj!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
én most kezdenék el jáccani ezzel a játékal
de valahogy nemazigazi!felteszem a game-t
patch-elném de nem engedi szöveget nemlátok
erre spanom aszondja tegyem fel a kiegészitõt menni fog
feltetem beléptem az is azt irta h updateljem a sima TQ mert
régi!de azt nem tudom mert nem engedi!
De szerintem ez a játék nem neked való, nehogy még a végén összetörd a géped. <#vigyor3>#vigyor3>
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD