Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltöttem egy titan quest modot Overrun néven, de nem tudom, hogy hova kell bemásolnom, hogy mûködjön is. Valaki pls!!!
MSNen megbeszéljük...
Szerintem este leszek én is.
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/monsterencampment.php
Itt ha Eryx felé elindulsz össze fogsz találkozni vele. Persze csak legenden.
Nem tudja valaki, hogy hol van egy 4-5 fejû Hydra boss, ami ködös, lápos helyen van? Egy vidiben láttam.
srácok van valamelyikõtöknek vmilyen RAMSZESZ cucca?
nekem már megvan a bokavádõ és a mellvért...
tudnátok küldeni? pls <#worship>#worship>
Tracker set van rajta amugy.De már keresgélek...valami zöld cuccban gondolkodom.
Azok reliceccel jobbak tudnak lenni...
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
De szerintem lesz!
Majd irom a szoba nevet,meg a passt!
ha ez olvasom biztos nemhiszem el!😊))))
BIG THX!!!!!<#wow1>#wow1><#violent>#violent><#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps><#idiota>#idiota>
Valaki nem tud egy Hamachi szobát ahol játszanak a játékkal? Persze olyan lenne jó ahol télleg játszanak is, mert jó párat kipróbáltam ami itt szerepel, de sosem volt fenn senki.
A passagenak itt a bejárata(C-vel van jelölve a térképen):
Secret Passage
Ez az a terület,amelyik fogad,amikor act 5-ben kijössz a városból.
A másik kulcs csak arra jó,hogy a Royal Chambers-ben(hades elötti terület) ki tudod velük nyitni a cellákat.
hogy most legendaryba megoltem hádészt
és dobot 1 kis teknösébékát("A legfõbb úr")-t küldetési tárgyként!
de kinek minek kell ezt oda adni!?meg a börtön kulcsal mit tudok kezdeni?!mert még erre se jöttem rá!thx
Bár tényleg sok resist kell neki!De ha megvan,meg elég nagy a def abilityd,hozzád sem tud nyulni.
Rangerrel meg...4-5 lövés..😊
Bocsi mindenkitöl,hogy mindig a rangeremmel jövök,de telleg az a legjobb kari kezdöknek.Én kb. nyár eleje tolom,most már lassan egy honapja nem voltam otthon,szoval nem játszottam,de egy hona alatt(se),eljutottam teljesen nulláról epic végéig,lvl 55.Neten egy két cumot kunyiztam,de amugy öneröböl nyomom.Most már lassan annyi cuccot összerolloztam,hogy inditok valami "diemoobdie"-karit😊,ami igazán benne van a csata sürejében😊!
De ha nincs jó cuccod,közelharci karival elég nehéz tud lenni még norm is...!
GanXstaZolee#2709
Ha részleteznéd a karakteredet akkor lehet tudnánk többet segíteni.
és csak nem megy ez a boss... könnyebb volt elintézni az egyik titánt vmi T nevû volt, aki a Minotaurus után jött, Tulunka vagy mi. Az sztem fõboss volt, csak tippelek.
Gõzöm sincs h gyõzzem le... legalább 100 itóka kellene oda, de nioncsen csak 2, s elhasználtam 30-at is, és így is csak a fele életét nyírtam le, s most meg teljes élete van :S
Kösz a Questet, normal fokozat óta tartogattam a köveket. Legendaryn csak felhasználtam.
Egyébként kinek sikerült összeraknia egy ütõs artifactot??
Én olyan pehkes vagyok velük, hogy csak 2õt sikerült összeraknom 3fokozat alatt. Már kéne valami ütõsebb.......
ha nem nyilas vagy,akkor is azzal öld,ha shogy nem sikerül máshogy..elöbb utóbb elfekszik.ja és akkor ne lödd/üsd,amikor tüskék vannak rajta,mert visszasebzödsz.Sok vitality resist is jó ha van,legalább 80-100%
És a stun resistet is próbáld felnyomni.
Meg kell szerezned 4 követ:
Frost Stone-->Ezt a Daemon Camp-ben találod,egy föbossnál lesz.
Flame Stone-->Ez a Fields of the Diadochi-n lesz,ugyan csak föbossnál.
Soul Stone-->Ezt a Royal Chambers-ben találod.
Venom Stone-->Ezt pedig a Tower of Judgment-ben.
Mindegyik kö föbossnal lesz.ha összeszedted,vidd vissza a bejárathoz,rakd bele a résekbe és voala.(amugy nekem csak fehéreket és sárgákat dobott...no comment)
Volna egy problémám az Xfire programmal. Nem nagyon értek hozzá, gondolom valamit szarul csinálok.
Feltettem a progit, de csak a CS-t, meg a cod4et ismerte fel. Utána belementem a Eszközök, Beállítás, Játékok menüpontra, majd kiválasztottam a Titan Quest kieget és automatikus felismerés, OK , de még minid nem látom a játékot az Xfireben. MIt csinálok rosszul?
JA és egy Quest : Hades Treasury-t akarom kinyitni. Ez az egy quest maradt ki. ELõre is köszi.
Van valami tipp hogy Typhon-t hogy könnyû legyõzni?
Hát majd olyan 40-es szint körül kezdenek potyogni de elég ritkán esik akkor is.
én nem rég kezdtem a tq-val jáccani de láttam pár képet róla és ott voltak lila tárgyak is. én még nem találtam ilyet mikortol lehet lila cuccokat találni?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Atys91, a vérzés egy több körön át tartó sebzéstípus, okozhatja fegyver vagy skill is.
Hol lehet beszerezni az Immortal Throne,már csomó helyen néztem és nem találtam meg.
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Nem tudjátok hogy miért nem nyílik ki az az ajtó ami vissza vezet Chang'an-ba mert most vagyok a "Chang'an Gazdaság"-nál már voltam a palotában is,és nincs más út vissza,meg teleportálni sem tudok.Elõre is köszi.