23078
  • nedeljko
    Úgy a legegyszerűbb hogy van az a portál amí az ítélet tornya előtt van (aminek a végén ott a cerberus) az előtt portálba teleportálsz (nem ugrik be a neve ezért írtem ilyen hülyén) És kimész a baloldalra majd lemész a csiga lépcsőn mész balra amig nem látod a piros "bejáratkört" a térképen. Bemész a bejáraton majd mész fel és ott kapod meg magát a küldetést.
    Ami annyit jelent hogy megkell találni 4 követ ami kinyitja a kaput!
    Tehát ha megvan a 4 kő idekell visszatérni és meglesz a kincs.
    A 4kő megtalálása - 1. a démon táborba van 2 az ítélet tornyában 3. a diadolchi vagy mi a tököm a neve mezején mikor a lila lepel mögött küzdesz a démonokkal azon a helyen vannak ilyen fábol készült emelvények amin kell északnak rohanni és ott lesz felkiáltó jel is jelzi 4 hádész kapuja előtt...
  • Ironbear
    Segítsetek már ki, hogy hol található a Hádész kincsestára mellékküldetés? Ezt az egyet nem sikerült megcinálnom mire a normál szint végére értem, és nem akarok tovább lépni epicre anélkül hogy meg nincs. Fogalmam nincs hol lehet.
  • gabormoricz
    hát szerintem a legerősebb párosítások a játékban a Hunter+Dream és Spirit +Nature
  • nedeljko
    faszse tudja. mondjuk én is dreamet tettem a hunter mellé...
    Szerintem egyébként sok függ attól is hogy milyen felszerelésed van meg milyen stílusban játszol
  • gabormoricz
    Legerősebb varázsló kombináció talán a Soothsayer?
  • gabormoricz
    Szerintetek a Hunter mellé van jobb és erősebb mellékkaszt, mint a Dream?
  • nedeljko
    Azt a hydrát közelharcossal olyan könnyen lelehet csapni hogy az hihetetlen! Mivel közelharcra nincs semmi értelmes támadása és csak lekell verni az erejét...

Amúgy ti merre jártok? Én az íjjászommal legend babylonjába vagyok
    a harcosommal legend rhakotisban
    de most indítottam útjának az 5. karakteremet méghozzá egy Tűz mágust de kicsit csaltam vele mert már nemvolt kedvem végigpöcsölni a normál szintet ezért epicről indultam vele
  • Fiddy
    Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy a saját játékból hogy tudom átvinni a karaktert a küldetéses játékba? :)
  • vasziszdasz
    Legend mocsár, Athén előtt.
  • Ironbear
    na leszedtem és most már minden frankó a magyarítással. Eddig legalábbis. Pedig ugyanezek voltak elvileg. Nem tudom mi volt akkor a probléma. Köszi

• Majesty
    Hello mindenki
    Játsszik valaki még Titan Quest 1.30 verzioval
  • nedeljko
    húha most nézem hogy majdnem 70Mega.

Egyszerűbb ha leszeded innen
    http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=973
    telepítsd fel majd tedd rá ezt is
    http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=1037
  • Ironbear
    Üdv!

nedeljko üzenetben elküldtem egy mail címet.
  • nedeljko
    ha kell még a magyarításom akkor elküldhetem emailbe
  • darkman1
    Ok, kösz..ezekszerint nemcsak engem zavart
  • vidu01
    Titan Quest camera modot töltsd le:
    http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.Detail&id=119
  • darkman1
    Másodszor kezdtem el nemrég játszani a játékkal, de vmi eléggé zavar (láma dolog). A görgővel ugye magasabbról tudom szemlélni a csatákat, viszont így is ha lefelé megyek a térképen elég kevés területet látok magam elött, ergo nagyon gyorsan odaérnek hozzám az enemyk, ami íjász karakternél nem feltétlen jó. Van erre vmi megoldás, vagy csak szimpa óvatossággal lehet ezt elkerülni? Mer rendbe van h legtöbbször elég egy lövés (ami többmindenkit leterít), viszont keményedik a dolog, és néha csak párszáz életerőm marad egy-egy ilyen "buli" után
  • Ironbear
    A Gold Edition kéne, azaz a kieggel együtt. Én még csak neten néztem meg, a legolcsóbb amit találtam az 5900 + 1400 posta. Így már nem kevés.
  • vasziszdasz
    A játék még nem is annyira húzós (relatív), mert abból kevés jó van, amire akár egy 30 ft-os dvd-t rászánna az ember, azt még meg lehet venni. Inkább a film / zene árak unreal, de az nagyon. Alig 1-1.5 óra szórakozásért elkérnek annyit mint egy hónapnyi játékért.
  • kamehame72
    tegnap láttam az auchanba a sima titánt 1999 ért, szerintem ez már nagyon baráti, ha minden játék ennyiba kerülne nem töltenék le szinte egyet se, én még 10e ft vettem a kieggel együtt de az is megérte.
  • Ironbear
    Gondolom ugyanazt. Bemásolom textbe és kész. Csak azt mondd meg melyik változatot használod.
    Barátommal egyébként gondolkodunk az eredeti megvásárlásán ha kellően olcsón sikerülne, így tudnánk online együtt játszani.
  • Ironbear
    Akkor kéne az a változat. Meg hogy mit csináljak vele.
  • nedeljko
    Nekem a magyarítás mindent lefordított! Lehet te rossz magyarítást tettél fel vagy nem tudom.
  • Ironbear
    Személy szerint én nem, és nem is ismerek olyanokat akik igen. Én idén kezdtem nem olyan régen játszani a játékkal, de még terveim szerint sokáig akarom folytatni. Ha a haveroknak több idejük lesz, és fejlődnek majd a karaktereikkel akkor esetleg LAN-t kipróbáljuk.
    Gondolkodtam hogy megvegyem -e a Gold Editiont, de neten kívül nemtom lehet e még kapni valahol. És persze minél olcsóbban kéne. Na meg az is kérdés megéri e megvenni? Mire megyek vele? Online mire jó, mivel nyújt többet?
    Meg azon túl az hogy online játszok nem érdemes eredetit beszerezni nemde?

Most feltettem a magyarítást, azt a javítottat, de nagyon nem vagyok vele elégedett. Sok helyen hiányos és szerintem hibák is vannak. Na meg nem is nevezném magyarításnak, mert az én szememben azt lehet annak hívni, hogy a játék sztoriját, a beszégetéseket, a küldetéseket, ilyesmiket lefordítják. Nos minden van csak ez nincs. Nem vagyok egy hú de nagy angolos, de szívesen csinálgatnék bele ezt-azt. Szoktam szerepjáték szabálykönyveket szótárprogram segítségével fordítani.
  • Hirohyto
    Hát semmi különös, csak egy trainert próbáltam ki egy karakteren, instant szintlépés meg ilyesmi, és ahoz képest ahol tartottam túl nagy voltam a szintem...kiszúrták..bannoltak.
    De már megoldódott a probléma, viszont a kérdésem ugyanúgy fent áll az online játékkal kapcsolatban, hogy játszotok e valahol magyarokkal, akikhez tudnék csatlakozni, akár hamachin, akár valahogy...

ÜdV!
  • Ironbear
    Milen cheat volt, mit csinált ha szabad kérdeznem?
  • Hirohyto
    A helyzet az hogy szeretnék Magyarokkal játszani, de nem találtam Magyar szervert, vagy ami volt, az is hamachin ment és már nem nagyon él...
    Szval ha esetleg tolja itt valaki online, akkor szívesen csatlakoznék, ha van rá mód persze.
    Sajnos voltam oly botor hogy kipróbáltam egy cheat karit multiban(amúgy nem vok cheater:O), nem kellett volna, vszínűleg letiltottak, mert nem nagyon akar bejönni egyetlen multi game sem a szerverlistán.
    Hátha valakinek van ilyen tapasztalata:D, nem tudjátok meddig tiltanak le?
    Remélem nem örökre...:S
    A Gamém eredeti...
  • Hirohyto
    Hello!

Tud valaki hamachin vagy akár más módon online játéklehetőséget multiban?
    Kössz!
  • persil
    Ez vicces volt :)

Sajna egyre inkább az a helyzet, hogy papírral ugyanolyan nehéz(vagy nehezebb) elhelyezkedni, mint a nélkül :/

De azért sok sikert:)

Bocs az offért xP
  • Ironbear
    Nincs abszolút.
    Tetves válság, meg ugye Borsodi vok, hogy mást ne is mondjak. Most egyetemet nyúzom, közgazdász leszek. E téren akarok elhelyezkedni, de még végzek mi lesz?
  • Reggaester
    Hát te meg játék helyett kereshetnél
    (Jólvanna, nem ismerem a helyzetet, nem megbántani akartalak, ugye nincs harag? )
  • Ironbear
    De neked legalább van meló...
  • persil
    :D
    Van ez így sajna. Lassan ideje lenne nekem is játszanom kicsit, 1 hete nem nyúltam hozzá(más játékhoz sem) még mindíg ugyanott vagyok epic első fejezetében.
    Ilyen ez a rohadt real life, csak a meló, az ember meg nem tud játszani.. :D
  • nedeljko
    legyaktam 2x is de nem adott semmi értelmeset... Hádész bekaphatja...
  • nedeljko
    na mostvagyok a hádész előtti utolsó kútnál és végre folytathatom a legendás karaktereimet :)
    Egyébként ez a hádész tök pancser.
    Ugye amig nem változik szellemmé elég könnyű lecsapni. Ha már szellem akkor szopatósabb de ha valaki megveszi azt a tekerrcset amiből négy csonti ugrik az ellennek akkor azok maguktol leverik pár mp alatt
  • Ironbear
    Kösz a tippet tényleg Procne adja a követ. Ha megcsinálod a küldit amiért adja a követ, akkor újra dobja neked jutalomként. Úgyhogy majd csak megcsinálom valamikor.
  • vidu01
    Már nem foglalkozom azzal a karival, félbehagytam legenden. Ilyen lett a végére:
    http://images.netbag.hu/20090430/13210710491.jpg
    igazából már nem is TQzom egy ideje. :)
  • nedeljko
    Hú a hidra az ténleg kemény szerintem athénig nem lehet elcsalni csak buggal esetleg mert már a mocsár kijárat előtt visszafordül.
    Szerintem a haverod inkább azokhoz a katonákhoz csalhatta akiket egy küldetésben kell megtalálni a mocsárban!
    Egyébként érdemes leölni a hidrát többszőr mert mindig nyom valami kék vagy lila cuccot.
  • Ironbear
    Jaja mocsár. Mesélte barátom hogy elcsalták Athénig, és voltak olyan katonák amik nem haltak meg, így le tudta verni könnyen mert harcoltak vele. :) Persze erre nem kell számítani. Az valami hiba volt tuti.

Titánt én úgy 37-en vertem le, felvittem villám rezisztanciát maxra, (80) és megálltam kint a körön kívül és lőttem folyamatosan íjjal, meg gyógyítottam folyamatosan. Kellett jónéhány potion. A gyilkos támadásai elől meg kitértem. Máshogy nemtom hogy és mikor tudtam volna elintézni.
    Nekem a hozzá vezető út is nehéz volt csak íjjal ügyeskedve tudtam megcsinálni mérgezve az enemyket.
  • persil
    Akkor tulképp teljesen jól mondtam.... :D