23078
  • watto
    Hali!
    Az immortal throne mivel nyújt többet mint a sima játék?:)
  • yc1980
    a 600+ megásat szeded?:)
    teljesen új karaktert célszerű csinálni !:)
    a simát szeded vagy a masteries edition-t?:)
    ha már tapasztalt játékos vagy,célszerú a difficulty changert is nézegetni,s beállítani magadnak a megfelelőt!:)
    ajánlom hogy telepítsd hozzá a camera mod-ot,és van még ott a topicban 1-2 kiegészítő,akkor hozza a maximális élményt !:)
  • zsotesz
    Én már el is kezdtem tölteni a Lilith (lehet hogy Supernatural fanok?) patch-et. Ha végzek a Final Fantasy 9-cel akkor utána megnézem.
  • yc1980
    Üdv bátor kalandozók !:)
    nos akkor nedeljko kedvéért !:)
    elős körben,ajánlanám a Lilith-et ez 1 teljesen új campaign,hihetetlen jó !:)
    elnézést a linkelésért!:)

http://www.titanquest.net/forums/lilith/11959-lilith-will-demon-battles-jalavia.html

görgess lefelé,olvass figyelmesen ,és töltsd le amelyik kellene !:)

2 változat van belőle,a sima és a masteries edition !:) a masteries érdekes,mert új képességek vannak az eddigi 8 vagy 9 helyett !:)
    van külön hozzá 1 difficulty changer is,így akinek könnyű,bármikor átállíthatja a nehézséget!:)
    én már vagy 3* végig vittem mind 3 nehézségi fokozaton,a titkos pályákkal együtt!:)
    le a kalappal a pályakészítő elött! :)

a második a hagyományos TQ campaignhoz 1 nehezítés...alapból a főbossokat 6*-ozza,de a sima mobok is többen vannak kb olyan xmax4-5 lehet,de nagyon nehéz előre szólok !:) kell hozzá az 1.16-os fanpatch,aminek telepítése kicsit nehézkes,de tudok segíteni ha rászorul valaki !:)

http://www.titanquest.net/forums/modifications-editor/26975-release-uber-mod-1-0-a.html

én az überben épp most nyomtam le a titánt (6*) ,hát nem kevés időmbe tellett normal-on !:) és vannak új prefixek,suffiexek a játékban,amik brutális sebzéseket adnak..pl a bloodthorn az +50% damage ...és ezek zöld cuccok,szóval relic-elhetők,gondoloms ejtitek,mit lehet így kihozni,de kell is,mert nagyon nehéz !:)

próbálkoztam még az achilles moddal,no aza legdurvább...mert igaz,hogy nem növeli a boss-ok számát,de a DA,és az OA értéket nagyon...és így minimálisat sebzünk rajtuk,miközben ők 1 ütéssel is a pokolba tudnak küldeni !:)
    Ha bármi kérdés van,szívesen segítek..és 1 megjegyzés,véleményem szerint a Lilith campaign,majdnem jobb mint az eredeti !:) hihetetlen hangulata van,jó zenék,és a tájkép egyszerűen fenomenális!:)

nekem valamiért a nature nem jött be,egyszer próbálkoztam 1 nature-spirit karakterrel,és hát a farkasok hullottak mint a legyek,de a lich king egyszer sem esett el..és jó nem azt mondom,hogy a +hp nem jön jól,de 1-2 gyűrűvel pótolható ...de kinek kinek ízlése szerint!:)
    érdemes még próbálkozni 1 spellbreakerrel(spirit+warfare),azt mondják az egyik legdurvább közelharcos DW karakter!:)
  • nedeljko
    Yc nekem jöhetnek ezek a modok, sőt bármilyen modot vagy játékkal kapcsolatos extrát szívesen vennék...
    Mondjuk én még a 3x-ossal sem játszottam!

Egyébként ezek csak a főszörnyeket szorozzák meg? Vagy a lótifutikat is?
  • Metatronus
    Itt senki nem játszik multiban?
  • Shorlex
    kezdöként storm mellé hááát
    inkább nature
    ha nem lennél tajt kezdö és lenne némi cuccod azt mondanám hogy spirit, csont nélkül, de inkább nature, ha életben akarsz maradni.
  • yc1980
    Üdv :)
    Shortex :)
    én javaslom mellé a spiritet,de végülis a nature sem rossz elgondolás !:)
    a spirit ágnál lentebb leírtam mit érdemes fejleszteni,ha botos mágus vagy,akkor kezd a ternionnal mindenképp,látványosan könnyebb lesz a játék 1 jó ideig..persze ügyesen kell majd játszani,mert az életerőpontok,a páncélok,és az alacsony dexterity miatt, a DA-d sem lesz túl magas ! :)

Tidérium..a dárdás brigand az egyik legjobb harcos class,főleg bossok ellen...de ha sok a mob,akkor gondban lehetsz !:)
    persze valamit valamiért! :)

a bazi nagy Kentaurról meg annyit,hogy az übermod-ban 6 olyan bazi nagy kentaur vár rád...ha valakit érdekelnek ezek az extra kihívások,akkor jelezze,s linkelem az übermod letöltését! :) Kis segítség a kentaurhoz...ha nem megy közelről,próbáld 1 jobb ijjal leszedni,nem követ a végtelenségig,meg kell találni a határvonalat,és kicsalogatni,közben lőni,majd ezt jó sokszor eljátszani..kicsit macerás,de jobb híjján bejöhet! :)
    Ajánlom minél több zöld fegyver,páncél beszerzését,és relicelni rendesen !:) és segítene ha leírnád milyen class-t választottál ?!
    :)

• Tidérium
    Hello!

3 napja kaptam rá a TQ-ra és igencsak bejövős. Kezdtem randomra közelharcost, majd abból Assasin lett de nem jön be annyira. Most 20-as szinten vagyok de unalmas, hogy mindig életpiát kell iszogatnom.

Kezdtem egy új karit és nem tudom eldönteni Corsair vagy egy dárdás Brigand lenne jobb?! Corsair-nél és Brigand-nál milyen módon érdemes elosztani a képességpontokat?

Köszi.
  • watto
    xD KEzdtem 1 új hőst, vihar-ra talenteltem, sokkal könnyebb volt, csak most nemtudom hogy mi legyen a másik talentfám... valakinek 5let? harcost meg roguet nem akarok, mert hát ugyis staffom van, amivel nem ütök, mágiás cuccok közül meg nemtom melyik lenne jó...
  • Metatronus
    Üdv mindenkinek! TQIT-vel játszom és szívesen betársulnék másokhoz játszani akár eredetin, vagy hamachival is! Írjatok rám bátran vagy fel is vehettek MSN-re: [email protected]! További szép napot és jó játékot!
    Metatronus
  • Shorlex
    istenem a régi szép idők, de jót röhögtem :DDD
    kibaszott nagy kentaur jézusom, rosszul vagyok :DDDD
    komolyan izomlázam lesz a röhögéstől, de watto, nem tőled, mert pontosan tudom milyen nehéz egy kezdőnek az, csak eszembe jutottak a régi emlékek, hogy már a normal nessus is gond :DDD
  • nedeljko
    Hát azt még nagyon gyerekjáték... Ha túl gyenge vagy gyakjál le néhány ellenfelet ujra... Szerezz minnél jobb fegyvert a kasztodnak megfelelően és egyfolytában lötyköld az életerő italokat...
  • watto
    Hali!
    Spártaiaknál vagyok, az a kibaszottnagy kentaurt hogy öljem meg 6os szinten? nemtudok már hol továbbfejlődni....talán ott a csontiknál kéne?
  • yc1980
    Üdv,háát azért a spirit-et nem kellene leírni !:)
    ott van pl a játék legdurvább pet-re a lich king...nem is beszélve az Ousider-ről...
    a spirit-es varázsló nagy tömegben érzi jól magát,mert a ternionnal mire odaérnek,simán leszeded a nagy tömeget is !:)
    pl 1 ilyen build meglehetősen életképes a végére :)
    http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Oracle&master1=2&master2=8&sa=21&m1=32-6-0-12-0-0-0-0-6-16-0-6-0-0-12-8-12-0-1-16-16-0&m2=32-0-1-0-0-8-0-0-12-0-0-0-6-12-0-0-16-1-0-8-0-0
  • TLOTR
    Ja és egy kérdés, az álom kasztban 32 szinten van olyan h mesteri elme ez egy aura, azt írja h szolgákra hat tehát magára a karakteremre nem?
  • TLOTR
    Sziasztok, hamachival jön valaki játszani?Legendás szinten vok spártában.
  • nedeljko
    én jól befürödtem a spirites varázsló társítással mert a kevés élet erő de viszonylag fasza páncél mellett is lekaszáltak egy kettő...
    viszont a nature életbónuszával mostmár ténleg életképesek az earth és storm varázslóim is
  • yc1980
    Üdv,

ha botos varázslót akarsz,akkor ajánlatos a spirit mastery-t beválasztani,mivel a ternion attackkal közel 300%-os sebzést érsz el,ha mind 3 ág,1 ellenfélbe csapódik be ! :)
    És ezért jó mellé a storm vagy az earth,mivel ott vannak oylan skillek,amik igencsak megdobják az adott elementál (earth -fire ,storm ice,lightning) sebzést! :) és ha még rájön a dark covenant és a pet bónusza,no akkor szép dolgokat ki lehet belőle hozni! :)
    viszon így sajnos elég sebezhető lesz,szóval nem árt mellé a nagy futási sebesség és a sok DA,hogy ne találjanak el !
    Eddig legalábbis nekem ez votl a tapasztalatom ! :)

kicsit más,az általam említett 2 mod-ot senki nem próbálta ki azóta ?:)
  • dudovec
    650 int = +100% elemental damage.
    Int tehat csak elemental dmg t növel, de mivel % os , mindent.
    Tehat az int növeli a fire damages botod lövését is.
    Ellenben pl a +30 fire damage, az csak attackra hat, de ami százalékos az mindenre.
  • darkman1
    Heló!

Szeretnék kezdeni egy varázsló karaktert, de jó lenne tisztába lenni elötte pár dologgal.

1.
    Ha van egy gyűrűm, ami +30% fire damage-t ad, az csak a tárgyakra hat ugye? Tehát firedamage-s botokra, íjakra, stb., de a (tűz)varázslatokra nem. Jól gondolom?

2. A varázslatok erejét csak az intelligenciával lehet növelni, vagy van rá más mód is?

3. Az intelligencia növelés az összes varázslatra hat, vagy csak az elementálisra?

4. Ha van egy elementál sebzést növelő gyűrűm vagy akármim (nemtom van-e ilyen(gondolom), de tegyük fel van)...akkor az ugye a tűzre, villámra, jégre hat. Ezenkívül hat a burn-re, electric-re...(nemjut eszembe a harmadikra talán) cold-ra is?

5. A varázslási sebességet csak a cast speet növelésével tudom gyorsítani, vagy mással is tudom emelni (esetleg intelligencia növeléssel)?
  • emil01
    Sajna azt én is probáltam de nem mukszik!
  • kamehame72
    emil01

én simán a neten szoktam, felrakom a titant utána a kieget és inditásnál kijön hogy frissitsem, majd rányomok és kész. sose volt nekem gubanc ebből.
  • kamehame72
    már megtaláltam de béna vagyok:))
  • kamehame72
    hali
    2 üzit, de hova?
  • emil01
    Ja még valami a játékban lefrissitetem de semmit nem csinált!
  • emil01
    Halli Mindenki!Köv a problémám:Titan Quest-Immortal Throne az irja frissitcsem le sima titan-t és akkor indul de akár hogy probálom nem megy se patch se benne a játékban ha valikenek van valami ötlete??!!

Köszi
  • dudovec
    Grat a 20000 posthoz emberek.

Amikor ilyen 1500-2000 korul elkezdtem ide irkalni nemgondoltam volna h ennek a "kis" jateknak a topicja elfogja ezt érni. Csakigy tovabb
  • Ironbear
    kamehame72 küldtem 2 üzenetet olvasd el és várom válaszod!
  • kamehame72
    csak az a kérdés hogy melyik lemezen van rajta, nekem eredeti a titan és az immortál is de nincs harmadik lemezem és a leirások alapján eredetileg 3lemezbe adták ki és a harmadikon voltak a zenék.
    vagy ha rajta van az alap lemezen akkor hol mert én még nem találtam meg.
  • Ironbear
    Nem nagyon tudod megszerezni. A legegyszerűbb ha leszeded a lemezről. nekem is úgy lett meg. Egy perc az egész. Ne kérdezd pontosan hogy mert nekem is segítettek. :) 352 MB az egész. WAV ÉS Mp3 számok vegyesen. 395 track összesen. Egyébként nem bonyolult csak tudni kell. :) Ebben aztán minden benne van.
    Egy letöltősön láttam eddig, most nem ugrik be melyiken, de ott sem az egészet lehet leszedni egyszerre, hanem trackenként, és nem biztos hogy az egész elérhető. Keresgélni kell rendesen. Mindenesetre én próbáltam onnan, de nem sikerült.
  • kamehame72
    sziasztok
    nem tudná valaki megmondani hogy a titan zenéjét honnan lehetne megszerezni, vagy letölteni?
  • yc1980
    most látom fordítva érdekel !:)
    nos ez macerásabb van 1 TQ defiler nevezetű program,azt töltsd le,és annak segítségével tudod megoldani !
    Innen tudod letölteni : http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=ToolsandEditors.Detail&id=17
    .net kell hozzá emlékeim szerint ! :)
  • yc1980
    Üdv,kiválasztod a saját játékot,és ott nem új karaktert hozol létre,hanem importálod a TQ alapküldetésekből !
  • Fiddy
    erre valaki nem tudja a választ?
  • yc1980
    Üdv minden kedves bátor Harcosnak !:)

régebben olvasgattam a fórumot még Hádész legyőzése előtt,de azóta bevallom,kicsit lemaradtam,így előre is elnézést az ebből fakadó tudatlanságomért!:)
    Elöször is lenen pár kérdésem !:)
    Szokott itt valaki modokkal játszani,konkrétan a Lilith-re és az Übermod-ra gondolok :) Mindkettőt tapasztalt játékosoknak ajánlom,akik nem elégszenek meg a legendary fokozat nehézéségével !
    Akinek az xmax unalmas,azoknak meg különösen !:)
    A lilith 1 külön kampány,meglehetősen eredeti 5letekkel teli !:)
    Az übermod...nos hát elég annyit mondanom,hogy 6 főboss vár minket a questek végén a normál 1 helyett ! És azért valljuk be,ha Titán azért bárkit megizzaszt,mér normálon is ! :)

Másodsorban 1 kis észrevétel !:)
    A Soothslayer meglehetősen életképas karakter,főleg a ternion attack-el,de én jobban preferálom az oracle class-T! :) ott vannak erősítések a ternionhoz villám és jég fronton is !:) nem beszélve storm-is pet-ről,ami további bónuszt ad! :)
    Kellő ellenállásokkal,továbbá gyűrűkkel ellensúlyozni lehet a nature ág,HP nővelő auráit...a farkasokkal meg eddig nem nagyon volt pozitív tapasztalatom,bár kimaxolva,legenden talán használhatóak,főleg ha van +4 skill,mert ugye akkor 5-öt tudunk idézni...de rengeteg pontot elvisz,főleg ha ott van mellette a spirit ág is,ahol azért a lich kingre ág-ra érdemes rakni pontokat bőven !:)
    Szerény véleményem szerint jó párosítások :
    DW harcos : warfare+dream esetleg érdemes próbálkozni a warfare+hunterrel továbbá a warfare+spirittel
    varázsló : spirit+storm..imho ez a legerősebb,s már az elején jól lehet boldogulni vele ! :)
    íjjász : hunter+spirit :)

bármiféle észrevételt szívesen fogadok,és utólag is megjegyzem,a 2 módot,minden fanatikusnak kötelező kipróbálni,új szintre emeli a TQ játékélményét !:)))
  • Ironbear
    Látod-látod miért nem jártam utána! Pedig jónáhány TQ-ás oldal a könyvjelzőmben van. Mindegy. most már több mint vszínű tudom hol van. Megyek is. Köszi
  • vidu01
    Jahj mekkora TÉK volt gecc!
  • vidu01
    Google első találat:
    http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/hadestreasury.php
  • Ironbear
    Kösz! Valahogy csak megtalálom már így hogy van némi támpont. A kövek már megvannak.