Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dehogynem, jó a pajzs ha 100% blockod van. Defense skillekkel pajzzsal is tudsz támadni, majdnem olyan mint a dual wield, de nem halsz be olyan könnyen.

A formulák lényege hogy ösztönözzön a teljes játékra, ne csak pár helyen runolj. Így aztán nincs is kiemelt terület, mindenhol esik valami fontosa alapanyag. Ha csak levelek kellenek, akkor a világítótornyos küldetésben mindig kaphatzs egyet 100% biztonsággal. Mielõtt megcsinálnád, mentsd el a karid valahova, csináld meg a küldetést, rakd karavánba a kapott levelet, majd másold vissza a quest nélküli karid. Így lehet végtelen számú papírt begyûjteni.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

ROMOTO
A formulákra szedjél le egy custom mapot, mert megõszülsz míg összehozod.
Ha zászlózol könnyebben szívsz életet, a phantom gyakran bugosan üt asszem, eleve nem fogsz soha annyira crittelni mint egy hunter, rugó, de az neked nem is kell.
A pajzsos conc jó build el, közepes cuccal simán elvan legenden is életszívás nélkül.
a következõ GameStar teljesjáték
Zan
Én nem dombornyomottal fizetted,mégis megfelelt neki...sima visa electronnal...

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Hello emberek! Régen jártam már erre, meg úgy egyáltalán a TQ mappám környékén, de most megint elõvettem a játékot és felvetõdött pár kérdés.

Van egy régi templarom, felszereltem weapon switches (pelaron pajzs, lykaion kalapács) 100 recesre, bal klikkre ment a batter, jobbra phantom. Alapból asszem 76% van rajta és az a fura az egésszel, hogy nem ütök criticalokat. A batterre gondolom nem ad, de kb. 3-4 mp cdje van így is és a pajzsos passivokra sem nagyon dobálja, pedig az off ability 1000 körül van. Valakinek vmi ötlete van, miért lehet ez?

A másik dolog: elkezdtem egy conquerort is, azt is pajzsosra tervezem, viszont legenden convert nélkül gondolom nem nagyon van meg, és ha csak a fegyó convertes, akkor az nem jelent vmi sok életszívást... viszont ha soul shiver artit teszek neki, akkor a convertet a pajzsos passivokra is beadja? Úgy lenne logikus... vagy meg lehet ezt oldani vhogy jobban is?

Még vmi: arcane formulákra van vmi speckó hely, ahol farmolni érdemes? Egy thunderfist kellene a tyranthoz, vmi olyasmi rémlik, hogy normal secret passageon elég sok recept esik...

Egyelõre ennyi. 😊 Köszi a segítséget elõre is!
Kicsikiraly
na végre megoldottam a játékot fut rendesen 😄

egy kérdésem lenne: van a bannerban lévõ linken egy karakter build, a ranger. na most ott a skill pontokat oké hogy hogy osztom el, de a többi pontot (strength intelligence dexterity) azokat hogy osszam el?

DFTBA ಠ_ಠ

Hát crackelt .exe-t nem is szokás patchelni sehol, azt még elõtte kell.

Kicsikiraly
na igen, csak törttel nem enged patchelni :S

DFTBA ಠ_ಠ

1.08 elõtt voltak fagyások rendesen, patchelni kell alapból. Afelett bármelyik jó.

Kicsikiraly
de viszont nem tudok rendesen fizetni most nézem, dombornyomott kártya kell :S sebaj, csak megoldom 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Igen . Ezt ajánlottam én is 😊de szerintem a véösszeg nem 3500,- hanem 4200,- .Valami adóféle még rámegy .

"vessetek a mókusok közé" :)

envoka
Kicsikiraly
de azért megkérdezem, ugye ez az?

DFTBA ಠ_ಠ

Kicsikiraly
ó, akkor inkább ott veszem, még jó hogy van steames accom 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Broatka megadhatnád az msn címedet,vagy skype-t, hogy az ilyeneket ott kérdezgessem :-))
Elakadtam megint... :-S Nem találom a Káosz Szemét :-(
Zan
meg ne vedd,hidd már el hogy rohadt olcsó ha letöltöd a steamen keresztük kieggel együtt!4000ft az telleg nem sok...!!!és csak a kártyaszámodat kell beírni,nem húznak le róla több pénzt,én egy fél éve vettem kb.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Steam-en kiegészítõvel együtt 3500 forint!ha annyit nem ér meg,semennyit sem.Még én is megvettem,pedig én elég csóró vagyok😄!

Zan
Bármelyik párosítással lehet,ha vannak megfelelõ cuccaid...csak annyi,hogy vannak olyan párosítások,ami kezdõ cuccal is tudnak brutálisak lenni!

Kicsikiraly
igen, ez volt a másik amit néztem. akkor egyelõre megveszem itt a simát, aztán késõbb a kieget ha nagyon tetszik 😄

DFTBA ಠ_ಠ

envoka
Tipp.

A Deluxe csak az alapjáték (a 6300 Ft. sok érte), a kiegészítõt külön kell megvenni.
Egyébként ez a baj a másolt játékkal, nem (vagy csak igen nehezen) lehet patchelni, patch nélkül pedig fagy.

http://sacred2.hu/

Kicsikiraly
ha a deluxe edition a kieges változat, akkor az van 6300-ért, de megnézem más üzletekben is.

DFTBA ಠ_ಠ

Boltokban majd 10k ért láttam kieggel. Steamen 4200 az alap meg a kieg együtt. Az eredeti már nem fagy, hacsak nem a gépeddel van gond😊.

"vessetek a mókusok közé" :)

Broafka
nekem is ez volt... a másolttal, vedd meg eredetibe és egyszer se fagy ki 😊

mostanra már biztos kiegészítõvel adják (ha adják) és nem hiszem hogy oylan drága lenne)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Kicsikiraly
hiaktok. most kezdtem el a játékot, épp a második vagy harmadik questet csináltam meg (amikor Tellist kell kiszabadítani a barlangból), és egyfolytában kifagy a játék. Találok vmi FAQ-t ahol le van írva a probléma megoldása? vagy tudnátok esetleg segíteni? (sajnos nem eredeti a játék)

DFTBA ಠ_ಠ

envoka
Készítettem egy video összeállítást is az Assassi karakterrõl.
Legend : Hidra - Talos - Manticore - Dragon Lich - Olympus.
Mivel ez az elsõ videom, semmi gyakorlatom nincs az ilyen videos dolgokban, a youtube-re is csak tegnap regisztráltam, ezért a hibákat kéretik elnézni.
Annyit hozzátennék, scrollt vagy egyéb tuningot nem használtam.

Legend - lvl63. Assassi

envoka
Megcsináltam ismét az assassin karakterem. Most egy kicsivel jobbra sikeredett mint tavaly : D
Normál ütések :

Lethal Strike :
(Mondjuk ezt szerkezet ellen ütöttem, de normál monsta ellen is bevisz átlagban olyan 50k - 200k között)

ROMOTO
Úgy van, xarul emléxem 1,5 év távlatából 😊
Broafka
hmm, majd kipróbáljuk ezt is 😊

Ha a legkomolyabb dmg-re akarsz menni, akkor earth. Eruption + squall + wisp gyorsan szétüti a legkomolyabb bosst is.

Általános questelésre spirit jobb. Chain light instant hatású, nem lehet elfutni elõle, mobokra jobb mint az eruption. Bossra már nem.

Az a revenant. A stonebinder a medúzák cuccosa, act1-es.

Broafka
igen, köszi, megnéztem azóta pár ilyen youtube-os oracle videót, ott is azt használjak.
köszi a helpet

str-int-dex: 50-2000-160 ternion ütõsebb lesz mint az ice shard, dark covenanttal tudod fedezni a manaszükségletét + squall resistlevételre. A botba dmg converted to healthes relicet kell majd rakni csak így mûködik.

ROMOTO
Nem custom maposak, a királyok völgyében kell farmolni.
envoka
Hali ! Újra elõvettem a játékot. Tavaly már játszottam vele elég sokat. A fórumot is gyakran látogattam. Ezek a "Stonebinder's Cuffs" kesztyûk, amik +3 all skillt adnak, és custom mapon lehet összeszedni, legálisak ? Szóval lehet ilyent találni a rendes játék során is ?

Broafka
oké, köszi

3-mas lövésnél a termion attack-ra gondolsz. Ha igen inkább rakd át az ice shard-ra. Nagyon brutál,ezt max-old minél elõbb. Fõleg menj rá a 2. passzívjára mert attól lesz majd több lövedék.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Broafka
most ott tartok vele hogy spirit + storm és bottal lövöldözök, elég manával meg attack speeddel, meg azzal a 3-mas lövõssel egész jól lehet majd írtani vele... legalábbis remélem

Jó varázslós cuccokhoz csak inteligencia kell, meg némi dexterity. De a dexterityt kiadják a masteryk (oldalt az oszlop). Pl. nature +48 dexterity-t ad.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Broafka
hát nem tudom, most úgy ki akarom próbálni a stormot, inkább varázslónak akarom csinálni.

Nekem igazából az egyik bajom az ilyen attributes kiosztásokkal van, egy csomó oylan varázsló cucc van aminek a feléhez dexteryti kell a másik fleéhez meg strenght, jah és + még ugye az intelligence-t is növelni kell...

Egyébként szerintem bármilyen párosításból lehet brutális karaktert csinálni.

Attól függ varázsló vagy harcos karaktert akarsz.
Varázslónak spirit vagy nature, harcosnak meg warfare vagy defense.

Broafka
sziasztok, ha még nézi valaki egyáltalán a topikot, egy kérdés:

A Storm kaszthoz melyik másik kaszt jó? és hogy fejleszzem, köszi!

Broafka
de amúgy azzal 3-mas barlanggal kevertem össze szerintem

Broafka
nem értetted meg mit mondok! 😊

én nem errõl beszéltem.
olvasd el még1X 😊

a térképen az 'A'-tól balra a folyó aljánál kellene lennieegy útnak...

Köszi :-) már kezdett felforrni az agy vizem.. :-S
http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/tegea.php
Nem a folyó mögött, hanem elõtte van a barlang (1b a térképen) Még annyi, hogy nem folyót, hanem forrást kell megtisztítani, de ez részletkérdés 😊
Broafka
az nem athénban van tulajdonképpen, menj "jobbra-fel" és ott majd bemész egy templomba, több (ha jól emlékszem 5 szintes) és a végén majd ott jössz ki a templomból!

sziasztok ! lehet,hogy nem látok a szememtöl,de nem találom athénban a dokkokat.. :-S Valaki tudna segíteni ? Köszi :-)
Broafka
hi, megint feltettem a játékot, még mindig isten király ez a gém! 😊

éppen játszok, van az elsõ pályán egy oylan küldi (még a legelején) hogy tisztítsam meg a folyót, be kell menni egy barlangba ahol ilyen csoportokba vergõdött pókokat kell kinyírni.
nah, még mielõtt bemennék a barlangba az leõtte lévõ területen is vannak pókok, és tõlem balra a folyó. Gyakorlatilag ha faluból jövök és rögtön elkanyarodok balra, a oflyó irányába, akkor ott (és most jön az érdekes rész, amikor még régen játszottam) eltudtam menni a oflyó mögé ahol volt egy barlang.

Megmernék esküdni hogy ez a balang ott állt, de most meg már nem tudok oda menni, mert a oflyó elzárja az utamat!
Jött valami patch ahol kitörölték ezt a részt? (mondjuk miért tették volna?) vagy én vagyok hülye! 😄