23078
  • zsotesz
    A hydra legendary-n lesz a mocsárban.
  • persil
    Nekem sokkal inkább tűnik egy darab lénynek, méghozzá hydra lehet. Normálon nem fogsz vele találkozni, asszem csak legendary-n jelenik meg, egy boss, de nem tudom merre lesz, én sem tartok ott:)
  • persil
    Én ha jól emlékszem ixiai erdőben kapod procne-tól a követ. Szóval ha Te már próbáltad bezúzni, de nem sikerült és a kő eltűnt, akkor nem tudom, hogy lehetne újra beszerezni :/

Harkat, nyugi az a karakter, amit Vidu mutatott szét van tápolva, szóval, ha a tied sokkal gyengébb nincs semmi baj, enyém 42es mégis sokkal gyengébb, mert csak epic-ben tartok:D
    A 100as armor cucconként meg reális a szintedhez:)

Olympos-hoz meg kevés a szinted szerintem, én ott valami 37 voltam és ugyan maga az út nem volt túl nehéz(a küklopszok mondjuk eléggé.. ) de typhoon rendesen szétszopatott, esélyem nem volt. Vele sokat szenvedtem.

Szóval szerintem szedj fel néhány szintet még, és utána próbáld csak meg.
  • Harkat 89
    Ja, meg volna egy kérdésem ami régóta foglalkoztat. Lehet nagyon hülye kérdés lesz. A TQ dvd boritóján kígyó szerű lény(ek) vannak ugye, na most az a játékban hol van mert én még nem találkoztam vele. De gondolom csak van valahol ha az van a boritón.
  • Ironbear
    Vidu01-nek szarrá tápolt karaktere van. Amilyen tárgyak neki vannak olyanokat nem csoda hogy nem találsz , mert pl. a charm is amit a cuccába rakott epic nehézségi szinten esik. Mondjuk nem rossz.:) Csak játszani nem lehet vele. Legalábbis nem a normál fokozatban. Ránéz vmire és meghal.
    A lich queent megidéző quest item hol esik? Valamilyen Stone. Most hortelen éjfél után nem ugrik be. Mert tegnap csináltam de már nem emlékszem, és ma nem találtam égen földön. :)
  • Harkat 89
    Nem tudom, lehet akor meg velem van a gond, mert az én warfare karim nagyon szar. Csak rá raktam pontot, a másodlagosra nem. A két fa mit említettél mondjuk úgy majdnem teljes és mégis szétszednek már a játék végén. 33 vagyok, de az olympust nemtom megcsinálni. Az tény hogy egyfolytába kritikusat ütök, de az is valami 400, ami nem öli meg mobot olyan gyorsan, és addig még csépelek 1-2 őt többi pár ütésből szétszed. Mondták már hogy szarok a cuccaim, de nem találok semmit neki. Lehet én basztam el valahol, de sebaj, van több karak amivel viszont elvagyok. :)

Most nézem Vidu01 lvl 30-as karid és 500 armoros cuccaid vannak? Nekem cuccaim 100 armort adnak jó esetben (van mi annyit se). Amúgy az a ranger defenses kari milyen? Jól haladsz vele?
  • persil
    Mondjuk ezzel félig meddig egyet értek, nekem is előbb a warfare lett kimaxolva, kisebb szinten használtam rogue-ból a blade honing-ot meg az envenom-ot, most utóbbit már csak a szinergiái miatt használom(kábítás, meg hülyítés) de persze érdemes előbb kimaxolni a warfare-t, főleg az onslaught fát, és annak passzívjait, meg a dual fát. Szerintem :)
  • nedeljko
    én aztmondom nem olyan jó ám vegyíteni a warfaret mással míg a legjobb tulajdonságai nem maxosak. Szerintem kurva kemény skilljei vannak!
    Senki megsem kottyant neki persze a rárohanós pördülős támadás nélkül elsem tudnám képzelni azt a karit. Mivel mindig az volt a taktika hogy tömegben álló ellenre berobbanok pörgök szétverek mindenkit. Főleg mivel vmelyik ütésnek kábító hatása is van így igazán tömeggyilkos tud lenni...
  • persil
    Meg az envenom mellett érdemes feltenni a blade honing-ot, az is jó kis extra.
  • persil
    Nekem is assassin-om van, nekem nem volt vele sok gondom. Javallom valamelyik városban szabadíts fel néhány skill pontot és pumpold fel az onslaught-ot, sokat számít. Érdemes kilesni, hogy mikor nyomatja a "jégeső" varázslatot és akkor arréb szaladni(úgyis pont oda esik, ahol éppen állsz) és utána újra visszaszaladni csépelni. Nekem hamar összeesett és talán akkor még kisebb is voltam, mint 39:)

Én nem szeretem azt a rohanós cuccot(nem jut eszembe a neve) sőt meg sincs a skill.
  • Ironbear
    Nem tűnik rossznak, csak egy szépséghibája van, hogy nekem nincs meg a gyorsan rárohanós. :) Egyébként most nézem hogy ma megyek vissza oda és nincs ott a lich. Megint meg kell szerezni a tárgyat amivel elő lehet hívni gondolom. Kicsit erősödök és megpróbálom majd megint valahogy. Most egy gyorsabb és jobban sebző íjjal.
  • nedeljko
    hát warfare-ban van az amikor nagysebességgel rárohan az ellenségre és pörgő csapással körbe sebzi a körülötte levőket.
    Azzal rátámadsz és beleversz még egy kettőt aztán elrohansz majd megint így és ezt párszor megismétled :)
  • Ironbear
    Jaja Warfare az elsődleges, Rogue van mellette, és nincs semmi különös balgombon. Envenom weapon volt, de azt nem kell csak 1-szer bekapcsolni és kész. Le is cseréltem gyorsan. Másik ugyanilyen karakteremnél Calculated strike van. Nem rossz, csak nem szerettem hogy nem tudtam együtt használni pl. Dual Wield-del.
    Most Normálon Tsakonian Ruinsban járok, és egyszerűen nem tudok mit csinálni a Lich Queen-nel. Közelharcban pillanatok alatt lelődös, hiába próbálnék gyógyítani, Ha íjazok meg egy évszázad lenne mire meghalna, és nem lenne szabad hibáznom a mindenféle szarjai elleni kitérésben. A kisebbek elkaphatnak, de a felülről érkező rögtön kicsinál. Igazából fogalmam sincs mit kezdjek vele. Ha nem élőholt lenne méreg megenné, de nem az... Valami ötlet egy 39-es szintű assassinnak?
  • nedeljko
    Hát azért kérdem mert bizonyos tekercsekből van 4-5is másikról meg nem is hallottam. Ilyen pl az Oneirosz tekercse... hogy honnan a fuckból szerezzem meg ha nem legenden van? Na mindegy
    Egyébként a jó helyen farmolás relatív mert míg a pöcs typhon vagy a csontsárkány mindig dobott valamit de már annyiszor legyaktam őket hogy már zöldet se dobnak.
    Egyébként egy béna csontinál is jobb cuccokat lehet találni mint egy két bossnál...
  • Zan
    Hát most ki kell hogy ábrándítsalak,mert nem...:),vissza kell menni farmolni normalra bizonyos helyeket,nem tudom pontosan hol érdemes,de typhont szerintem mindenképpen..!De majd kérdezd meg dudot,vagy short,vagy vidut,ők szerintem tudnak neked jó helyeket mondani.Amúgy meg ha jó helyeket farmolsz,nem lesz túl sok idő,esni fog amit vársz előbb utóbb.
  • nedeljko
    A tököm tele van ezekkel a talizmánokkal már.
    Elég nagy gyűjteményem van tekercsekből így 4karakter után de az isteni(divine) szarokhoz hiányoznak bizonyos kisebb talizmánok. De olyanok amikről még nem is hallottam. Remélem a hiányzók legend fokozaton lesznek mert a tökömnek van kedve visszarohanni a normal szintre.
  • persil
    Szerintem ha a warfare az elsődleges(ergó nem más balgombos cucmót használsz) akkor mindenképp nagyon fontos az onslaught, én spec jobban is szeretem, mint mondjuk a rogue calculated strike-ját.
  • Ironbear
    Ok, kösz, akkor jól sejtettem. Így érdemes bevenni. A ráépülők közt is volt amit szerettem volna. 39 szinten akkor el kezdem beveszegetni. :)
    Kéne vmi erősítés már mert nem táp érzésem szerint a karakterem. Pont egy kis fizikai sebzés jól jön a sok méreg meg egyéb mellé a rohadt undeadek ellen pl.
  • persil
    Annyit elfelejtettem, hogy, ha sokat csépelsz és feltöltöd maxra(8as szintre, ha kimaxoltad a skillt), akkor végig rajtad marad, amíg harcolsz, majd ha már 3-4 másodperce nem ütöttél meg senkit, akkor szép lassan elkezd csökkenni a bónusz, amit ad, majd teljesen leesik rólad a skill hatása.

Egyébként érdemes megtanulni a ráépülő szinergiákat is, mivel azok további fasza bónuszokat adnak, ha az onslaught aktív. (ergo, amikor harcolsz, akkor mindíg)
  • persil
    Hali!

Nagyon egyszerűen annyi, hogy folyamatosan csépelsz és minden ütésed egyre erősebb, míg el nem éri a max szintet.(+50%)
    Gyakorlatilag meg úgy néz ki, hogy minden ütés "feltölti" az onslaught-ot és így kapsz egy kis +sebzést, majd a következő ütés a köv. szintre emeli és +sebzés és így tovább, amíg el nem éri a skill szintjét.(amilyen szinten megtanultad a skillt, annyi a max szint, amire fel lehet tölteni)
    Remélem érthető :)
  • Ironbear
    Üdv!

Lenne egy kérdésem. Az Onslaught képesség a Harcosnál mit tud? A baltás ikonos ha valaki csak magyarul ismeri.Mert nem vagyok benne biztos hogy jól értem. Kösz!
  • nedeljko
    Én megálltam ma briganddal az ítélet tornyában és kicsit játszottam tovább a jégmágusommal aki az epikus wusao hegy lábánál várakozott már régóta...
    Hát nem jött meg a kedvem a varázslóhoz.. Olyan pöcs karakter hogy az iszonyat a mezei sárkányok is agyon csapják...
  • Harkat 89
    Én kezdtem egy Idézőt(föld/természet) és arra a tűz gólemre gyúrok(maglakó). Most gízánál tartok. Hát eddigi véleményem: tömegbe nem rossz, agresszívra állítom, és még ő magára vonza mobokat, hátulrol szórom őket tűzzel. Így én nagyjából elég biztonságban vagyok, maglakó se hal meg könnyen, vagyis néha megyeget le az élete, de a mostani szinten alig sebzik már a mobok. Szóval szépen haladok. Viszont ami nagyon rossza az a boss harcok. Ott gond volt az elején, mert egyből kiütöték, és én meg gyenge sebzésel rohangálhattam körbe körbe míg meg nem haltak. Most már hogy erősebb viszont egy két boss meg se sebzi, és én nyugiban megölhetem őket, de így is akad olyan aki ki tudja ütni.
    Végül is nem egy nagyon erősz kaszt, de el lehet vele szórakozni. :)
  • nedeljko
    Na megoldódott az élőhalott problémám. Mivel a méreg nem hat az élőhalottakra elég keménynek bizonyultak ellenem, de most megtaláltam ezt a cuccot http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=TitanQuest_Items_Page&_cgifunction=search&TitanQuest_Items.id=127
    hála istennek +60% damagét ad csontiknak :)
    Viszont érdekes hogy az ixiai erdőben találtam és utánna egy barlangban ujra kidobta... Kicsit tele a tököm már mikor egymás után dobogatja ugyanazt. Ti merre jártok most a játékban?
  • Ironbear
    Ja igen én is régóta kiváncsi vagyok hogy csináljátok az ilyen képeket. Már meg akartam épp kérdezni, de megelőztek[#smile.
    Ha ilyen összevágós akkor babra munka. Jó lett volna ha lehetett volna egyszerűbben. Pl. ha sok karakterem van és megyek az egyikkel, és találok egy tárgyat a boltban vagy kiesik valahol, és gyanús hogy ez vmelyiknek jó lenne, akkor legyen képem a karaktereim felszereléséről és meg tudjam nézni pillanat alatt, hogy ne kelljen feleslegesen tárolnom, meg megvennem. Persze vszínű ez nem kivitelezhető, maximum sok munka árán. Aztán meg mindig módosítgatni ha vmi változik.
  • persil
    Nah igen. Az én karakterem (természetesen) lényegesen gyengébb, minden tekintetben, mégis nagyon könnyű vele haladni epic-en, már most is 1 ütés minden hero, és a bossok sem tartanak sokáig... Pedig csak ~1200 a dps-em. Ezzel az 5000res dps-el már nem sok értelme lenne xD

A képet szerintem úgy készítette, hogy shot mindenről külön, aztán a végén kivagdosta a statokat mutató részt minden képről, és egy utolsó képre ráillesztgette. Látszik is a háttérben, ha megnézed a statoknál:)
  • nedeljko
    hát a képen majdnem minden Legend cuccos.
    Egyébként 30as szinten szerintem nemsok értelme van ilyen cuccban megjelenni Oda a játék élmény csak rohansz és gyaksz...
    Én ha ujrakezdtem egy karaktert akkor csak olyan dolgokat kapott a régebbiektől amit azok nem használtak. De csak a kék vagy lila cuccokat tartom meg a tároló karakternél. A zöldeket rögtön eldobom miután találok jobbat nála.
    Így kicsit érdekesebb mintha mindig ugyanazzal a brutál fegyverrel/páncéllal rohangálnék minden karakterrel.

Amúgy hogy kell csinálni ilyen mindent mutató képet? :)
  • persil
    Oh, értem, csak nem írtad, hogy másik kariról van, azt hittem csak valami vagánygyerek menőzik összecsalt, meg kunyerált cuccokkal xDDD

De így érthető:)
    De közben arra is rájöttem, gondolom azt akartad mondani a képpel, hogy "pl lvl 30-on ennyivel jobbak a zöld cuccok, mint a set stb" mert erről volt szó.
    Csak mondat elején nem figyeltem a pl szót:)
  • vidu01
    Nyilván nem normal nehézségen dobták, másik karival szedtem össze. Ritka az alacsony szintkövetelményű cucc ami ennyivel jobb mint a többi, általában akkor van ha csak prefix van rajt v csak suffix (vannak kivételek). Meg az sem mindegy hogy milyen tulajdonságot kap. Felrakni sem volt egyszerű mert a str követelmények magasak mindnél. Úgy cserélgettem őket amíg mind fel nem ment, ha egyet levennék ledobná magáról a többit is mert nem lenne meg a required strenght szint.:)
  • persil
    Engem érdekelne, hogy ilyen szintkövetelménnyel, hogy a rákba sebez egy fegyver 200at, meg véd egy páncél 600at...
    Mert, hogy ezt nem a 30as karidnak dobta, az olyan betyár hétoltári szentség, mint ahogy én itt ülök ;)
  • vidu01
    pl lvl 30on zöd cuccokban:
  • dudovec
    Nem csak azért mondtam, hanem mert az epic cuccoknak a 90% a amugyis eleg fika, marmint olyan viszonylatban, hogy mit tudsz venni a kereskedőnél, ha krealgatsz kicsit es nezegeted mondjuk epic act5 elejen. Persze van par kek ami siman jó lehet, de "harcos" karinak erdemes inkabb zöld strenghtes healthes cuccokat venni, meg fasza convertes fegyot. Casternek meg szinten zöldeket, megpedig inteseket. Bár van rá egész jó low level epic cucc amiből összelehet egész könnyen szedni már 50% rechargeot, azis elég sokat számít, szal ott érdemes 1-2 epicet felrakni. Mindenesetre a set bonusok annyira gyengek, ha még használ is az ember 1-2 set itemet, azt sem azért mert "set", hanem mert épp olyan tulajdonságok vannak rajta amik már önmagában jók.
  • persil
    Biztos van okod ezt mondani, és el is hiszem DE azt tegyük hozzá, hogy epic-en vagyok csak 42es és egyelőre még igen csak jók (lennének) :)
    Végjátékos tápcumókról meg egyelőre nem sok fogalmam van, darabig úgy sem találkozok olyasmivel x)
  • dudovec
    Tessék elfelejteni a seteket.
  • persil
    Néztem bansheen a cucmókat, a Rogue cover nevű szett egész fasza, azt még én is elfogadnám, bár asszem nekem a Diomedes' szettjét kéne begyűjtenem xD
  • nedeljko
    Összevetve egyiptomban nemsok értelmes cumót találtam vagy már olyat ami megvolt...
    egyébként brigandal a talossi nevetségesen könnyű volt de a manticore az kifogott rajtam vagy 7x rohantam vissza a buzijához mire kinyírta és nem dobott cserébe semmit csak egy kibaszott melvértet amit előtte a fayum sivatagban is megtaláltam de még előtte már meg volt máshonnan is.
    Ilyenkor feltudom kúrni magam mikor a GameBansheen néztem hogy mennyi féle cucc van nekem meg mindig ugyanazokat nyomja be...
    Jó lenne ha lenne olyan patch amivel nem adja be a már meglévő cuccokat újra...
  • nedeljko
    nekem az a bajom hogy nem találok egy norlális mellvértet a rogue-hoz
    már az epikus babilonba vagyok és még mindig az "éjszaka leple" nevű cucc van rajtam 75páncéllal. Viszont mondjjuk ad 1skill pontot is. de jó lenne már találni valami értelmeset
  • persil
    Nem gond, végülis meg vagyok, meg így legalább én szedegetem össze:)
    Igazából szerintem így is túl erős a kari, ahhoz, ahol tartok :)

Meg vaultom sincs :D
  • nedeljko
    De ha van Vaultod akkor elküldhetem emailbe azt a tároló karakteremet és akkor nem kell bohóckodnod az ujra kereséssel
  • persil
    Jah ezt veszem észre, pedig már normál fokozat vége fele direkt próbálom gyűjgötetni, hogy legyen egy artifact, de valahogy nem akar összejönni eddig xP