Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Hol találom ezt a fan patch-t?

Hello!
Igen jól sejted TQ utána IT, patch nem kell mert IThez nincsen (ill fanpatch de akkor nem tudsz multizni) az alap játékot meg magától updeteli az IT. Magyarításról nem tudok semmit nem használom, talán majd vki más felvilágosít. 😊

GanXstaZoleeWrk
Valaki árulja el a helyes tepeítés sorrendjét:

adott eredetu tq + it kieg. + a 2 magyarítás + javító pachek.

Jól sejtem hogy tq majd it 😊 utánna pach és a végén a 2 magyarítás?

GanXstaZolee#2709

egy gyilkos szerepét töltjük be 😊 szoval szerepjáték 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Prince23
😄D

Amúgy igazatok van, mert itt szereplés nincs, csak gyilok.

Egy nagyfokú csalás és szemfényvesztés áldozatai lettünk 😄
shaba23
nem is írja a fejléc alatt<#zavart1>
ollie
Áááá, a 'c' a crpg elõtt a computer rövidítése. Az rpg pedig a role playing game. A számítógépen játszott rpg a crpg. A nem számítógépen játszott pedig a pnp rpg (paper and pen rpg).

A Titan Quest távolról sem RPG, mint ahogy a Diablo és klónjai sem. Az RPG az, ahol szerepet játszik az ember. Ebben pedig csak gyilkolászás van. Tök mindegy, hogy ki hogyan hívja, ez soha nem volt és lesz rpg.

Prince23
Na erre azt mondjákk, h ez a cRPG. Ilyen pl. a Mass effect, jade Empire...

Manapság rpg kategóriába sorolnak be minden olyan gamét a gyártók, amiben karaktert fejlesztesz, mégha a szó szerint vett rpg-hez köze sincs (role playing game, szerepjáték). Szerepjáték az az, ahol a karaktered faja, kasztja, egyes tulajdonságai nem csak arra valók, hogy milyen statokat adnak a harcba, hanem egyéb szerepük is van a többi karakterrel való interakcióban, a küldetések megoldásában és a játékmenetben (pl egy paladin nem attól paladin, hogy aurákat meg buffokat ad, hanem paladinként is viselkedik😊. Ez persze nem azt jelenti, hogy egy game attól rossz lenne, hogy szûk értelemben véve nem rpg, csak más 😊 A titan quest egy pure hack&slash, ahol mész és hentelsz, gyûjtöd a cuccokat, meg pakolod a skilpontokat 😊
Prince23
Ja tudok róla h az többekközt.
De több honlapon nincs feltüntetve ez a mûfaj, hanem csak sima rpgként.

ez valójában hack and slash mûfaj

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Prince23
ezt hogy érted?
ez pedig rpg... a fejléc alatt is írja

shaba23
leszámítva, hogy nem rpg 😊
Azt leszámítva egész jól rakod a pontokat.<#eljen>

Prince23
Ok. Már elöltém a 3 királynõt, tényleg könnyû volt. A lényeg h futkossunk bossfightközben.
Nem kezdtem újjat. Már Knosszoszban vagyok😄 Nekem nagyon tetszik ez a gém, én még a dio-val még soha sem játszottam, de számomra ez etalon az rpg-ék között e gém. Aztán jön a Loki.

3 nehézségi szint van tehát normál fokozat után is van "élet", sõt a komolyabb cuccokat csak legend-en fogod megtalálni.
ollie
Miért kéne elõlrõl kezdeni? Nem kell kinyírni minden ellenfelet, akár szinte mind életben hagyhatod. És igen, pont az a jó benne, hogy minél többet ölsz, annál több xp-t kapsz, és persze annál több a loot is.

''Lvl 45 szintig el is leszel vele'', én 34 et alig bírtam megütni,és vége a játéknak is. Amugy csak van valami megoldás mirõl nemtok hogy 4 óra külömbségel a haver 20 szintet elért😛 Vagy a kiegészitõbe több
Xp-t ad lent az alvilágba?

Elcsesztem ijásznak nem kell Blade Horning, Lándzsásnak meg kell...
<#worship><#worship>

és 45 után? <#worship>

Mindent ami a piercing damagevel kapcsolatos. Ezzel el is leszel ugy lvl45 szintig.

amúgy a hunting és a rogue-nél mit éri meg jobban kifejleszteni?

shaba23
a lényeg, hogy azt öld meg amelyik gyógyít...a többi már egyszerû
Prince23
29 poti elég lesz? vettem vagy 85-öt még Delphiben...és jól elfogyott.

Én ugy csináltam csaptam egyiken 2-3 at majd futás a lyuk körül, és iszol közben potit. Ha mindig elenkezõ oldalt vagy akor ugy is különválnak, és amelyik egyedül van azt csapod utána. Közben poti
ezerel.

Prince23
Ja azt tudom, h a szökõkut az mentési hely.
de Meduzáékat nem tudom megüölni, nekem sok az a 3 királynõ a barlangban😞

A lények ölésével tudsz egyre jobban fejlõdni. Ha többször leölöd õket, mert újraéledtek, akkor hamarabb leszel magas szintû (és így több cuccot is dobnak). A cél amúgy nem az, hogy minden lényt megölj, hanem küldetések teljesítése, checkpointok elérése, függetlenül attól, hogy van e mögötted ezer élõ szörny, vagy nincs.
Amúgy a mentésnek tényleg semmi értelme, mert magától is idõnként ment, kilépésnél meg mindig😊 Egyedül arra figyelj, hogy lehetõleg szökõkutaknál fejezd be a játékot, és akkor legközelebb ott fogod kezdeni (a legutolsó aktiváltnál kezdesz, az aktiválás magától megtörténik, de kézzel is válogathatsz közöttük). Így nem kell kétszer végigmenned ugyanazon a helyen.
Az hogy lehet hogy nekem 34 es a karim és írja játszottam 2 napot,
még havernak 54 es karija van és játszott 2 nap 4 órát?

TQDefiler-rel át lehet buherálni a masteryket, de inkább kezd ujra.
Mint már többször levagyon irva elsõ karakternek Rangert érdemes csinálni/ Hunter-Nature/. De ha nem akarod ujra kezdeni ill. ragaszkodsz a Corsairhoz akkor 14 clvl-n kb. így pontozz :
Corsair clvl 14
shaba23
ennek a save and exit rendszernek a farmolása lényege😊 ala diablo! És ahogy leírták, hiába jó most a méreg, ha késõbb már fel sem tûnik a moboknak a hatása.
Prince23
De ha kilépek a játékból, akkor megint ott teremnek. És mentettem pedig. Itt semmi értelme a mentés funkciónak😞
A lényeg azon vagy, míg játszol, érd el az ujjászületési kutakat. És ölj a mapokon, de ne lépj ki, mert cseszheted. Mindent kezdhetel elõrlöl.
Amúgy a mérgezés szintem maxon van kipontozva. Szerintem nagyon jó, egyet ráütök egy kentaurra 2-3 sec múlva kifekszok. Ha anélkül játszom, akkor jóval nehezebb a sebzés. Ja és ez a mérgezés kifejezetten élõk ellen hat (holtak ellen nem), tehát a legjobb Pókok, patkányseregek ellen többekközt. Ami a regenerációt illeti, az a Természet kasztosodás adja. De akkor h passzolhatom le a Védelem kasztot???
Delphibe volt egy misztikus, ott pénzért visszatudtam fejlõdni, a pontokat visszavásároltam, és inkább a Zsivány szakosodást fejlesztem, mert ezzel a Védelem kaszttal semmit sem érek!
Kérdés: h tudom lepasszolni a Védelem kasztot? helyette a természetet akarnám felvennni.

ui: jóhogy nem fagyogat a játék.

A 3 közül egyik castolja a regenerációt õt kell kiszedni elsõként, próbáld kiszúrni hogy melyik az. Azt a baltát dobd el de gyorsan dárdát kell a kezébe adni és akkor fel tudod tenni a blade honingot meg késõbb ott lesz a lethal strike. Mérgezésre ne nagyon pakolj esetleg még itt az elején megéri de késõbb el fog gyengülni hiába raksz rá csomó pontot. Helyette calculated, blade honing, lethal, mandrake, 1 pontos flash powder, defensebõl batter, adrenalin, pajzsos passzívok, rally. Nem értem mit problémázol a mentési rendszeren, ha egyszer végigmentél a patkányokon akkor ott nem lesz már semmi ha ujraéledsz, és nem lépsz ki. Ja amúgy ez egy brutál kari lesz ha sikerülne rendesen összerakni. 😊

Prince23
Hopp 14-es szintû vagyok!

Prince23
11-es szintû vagyok zsivány+védelem szakosodára. Csak a védelem szakra nem jövök ki rendesen. zsivány az a legjobb.
És most oltárian elakadtam: 3 királynõt kell, köztük Medusa- megölnöm, de h a fenébe tegyem meg?
eddig van egy balta féleségem, aminek 21-31 a sebzése. Meg beállítottam a mérgezésdt is, az maxon van. de mire vissza megyek, addigra visszatöltõdik az életük, amit eddig levertem. És pl. ha most elkezdeném játszani, megint ott lennének a csontvázak seregei meg a patkányseregek, kezdhtem elõlrõl. Mi ez a sz@r mentési rendszer?

Prince23
Megint ujat kezdtem, ezuttal a zsivány (tolvaj) kasztosodást választottam. Remélem ezuttal jól döntöttem.
?

Tudtok oldalt, amin fennt vannak a setek?
Felvan rakva a magyarítás dee némely szöveg,vmi oknál fogva maradt angol...

Prince23
Miért nem magyarítással tolod???

Találtam ilyen kis tekercset csak nemtom mire való...
A neve:The Amazing Artius
...???

shaba23
mivel ennyibõl nem derül ki, hogy alulgearelt vagy-e vagy csak bénázol, nem nagyon lehet segíteni😞 menj vissza kicsit gearelõdni+L2P. Titánnál simán el lehet mozogni a támadások elõl szóval...
Eljutotam végre a végére, de lehetetlen megölnöm azt a Titánt. Egy ütés
és behalok. Ilyenkor mit tegyek? (34-es vok)

ollie
Hát, elsõre látszik, hogy nagyon gyenge minõség. 😊

Lynx_TWL
ez igaz

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hali remélem tudtok segíteni. A TQ IT-ben elveszett a karakterem illetve nem is elveszettt mert az összes cuccom beg van meg minden csak éppen a küldetések tüntek ell egytõl-egyig olyan lenne mintha törlõdött volna az egész kérlek segítsetek nem akarom elõlral kezdeni mert már 42-es vltam aki tudd az plz help me.
ehez még grafikus szem se kell 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

csáó!
ilyen vault cuccokat honnan tok leszedni?
köszi <#worship>

Lynx_TWL
grafikus szem mindent lát.

a fény effekt utólag került egy felnagyított képre.
szemmel látható a különbség a csillanás és a kép többi része között minõségben.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;