23078
-
yc1980 #20198 üdv T4sY,
töltsd le a videokártyád legfrissebb driverét,meg telepítsd a leguabb patchet, ha ez sem oldja meg,akkor nincs 5letem:/
A teljes sebesség azt jelenti,hogy mind a mozgási,mint a támadási és ha jól tudom,akkor a varázslási sebességhez is ad !
-
T4sY #20197 MÁR 2percenként kivág! Hm... -
T4sY #20196 Meg a "teljes sebesség" mit takar? :)
Köszi! :D -
T4sY #20195 Nincs valami fix, hogy ne dobáljon ki állandóan? Kezd idegesíteni... -
AnginaP #20194 Nekem az első karim nature dream. Most éppen 55ös, még mindig tolom vele, habár harmat gyengét sebez, de valahogy ezt a karit szeretem a legjobban. A taktics szaladgálós distortion wave-es, kombinálva shadow csapással. Na meg aurák, és gyógyítok izomból. :D Szeretem... ^^
A másik pedig warfare spirit. Az még pici, de azt is szeretem. ^^ -
AnginaP #20193 LoL, srry YC, amolyan diablo-s maradvány ez nálam... :D A "town portal"-nál az ötödik. Szal nekem act V. :D -
yc1980 #20192 és még 1 dolog,s nem csak azért,hogy pörögjön a fórum !:)
Érdekelne ,ki milyen karakterrel kezdte először,továbbá ,hogy szerinte melyik a legjobb és/vagy a legélvezetesebb karakter !:)
Én jó szokásomhoz hívem harcossal kezdtem,1 DW-s warfare-dream-mel ! Mind3 nehézségi fokozaton meglehetősen jól használható,bár nem a legélvezetesebb,mondjuk 100 rec-el a Phantom strike meglehetősen mókás !:)
A legjobb karakter szerintem az oracle,bár fokozott figyelemt ígényel,mert bár támadásban igen erős,és ott van a Lich King,Outsider páros,sok sok jó aurával,és életcsökkentővel...de távolsági támadások ellen védtelen,és meglehetősen kevés az élete,és a DA-ja !
Próbáltam még spellbrakert,brigandot (brutális bossok ellen),rangert,championt,conquerert,slayert,southslayert !
Az elementalist valahogy kimaradt,ha valakinek van tapasztalata megoszthatná velem...kicsit félek tőle,mert 100 rec nélkül nem sokat érthet szerintem !:)
Száz szónak is 1 a vége..
véleményem szerint
ha harcos,akkor harbinger bár nehéz a döntés (brigand,spellbreakr)
ha varázsló,akkor oracle ez számomra nem vitás (erős szubjektivizmus:) )
ha íjjász,akkor ranger vagy bow-brigand :)
-
yc1980 #20191 most látom csak...Angina...Act V ??? Te kis hamis...kijött még 1 kieg a TQ-hoz,s nem is szólsz ? ;)
-
yc1980 #20190 Üdv "öreg"harcosok! :)
akkor 1-2 reagálás,ahogy én látom !:)
A ShopMI-ben nincsenek használható cuccok??? Ezt ugye viccnek szántad,mivel a játék legjobb darabjai vannak ott !:) Biztos beállítottad a nehézségi fokot ? Mert ne csodálkozz ha normálon nincsenek több 100-at sebző fegyverek,vagy több 100-as páncélok!:) A zöld cucc csak alap,önmagában nem ér annyit,mintha relicelnéd,no akkor durvul el igazán,és akkor lehet kihozni 20-30K sebzéseket,vagy 4000-es DA-t,OA-t !:) Ha Neked ez nem elég,háááááát ...:)
43-as szinten legenden elkezdeni,hááát,vakmerő próbálkozás !:) Én is valahol 50 felett voltam,mikor belevágtam !:)
Ha már 43-as szintű vagy,s felrakod az IT-t,akkor a normál nem nagyon fog kihívást jelenti,így szerintem elég ha epicen végigmész !:)
Másfelől,ha már felraktad az IT,és játszol a karival vele,akkor nem tudod visszarakni simára,mert 1 csomó új dolgot ad,erekléylk,fegyverek,artifactok és még sorolhatnám !:) De miért akarod visszarakni? mondjuk IT-ben nincsenek betrayal (ha így írháj egyáltalán) cuccok,pedig azok a nagyon durvák ( érdekes a shopMI-ben ezek is benne vannak)
Én ajánlom,mielött elkezdenéd az IT-t mentsd el a karit,akkor nem lehet semmi gond !:)
és igen 1 Defilerrel be leeht állítani,hogy csak zöldek essenek,csak hát a zöld cuccok között is van minőségbeli különbség,és vannak olyan zöld cuccok,az igazán jók,amik abromi ritkán esnek,hiába csak zöldek vannak a játékban !:) Én próbáltam így játszani,de nagyon nem élvezetes már...Ajánlom inkább a drop rate-et próbáld állítgatni,az kevésbé rontja el a játékélményt !:)
Ezért jó a Lilith,mert nagyon sok nagy chest van benne,így alapból esik mindig valami jó cucc ,nem kell állítgatni !:)
és 1 baráti megjegyzés...ha túl sok jó cuccod van,akkor odalesz a kihívás...van 1 barátom,aki miközben telepít 1 játékot,már cheat-et,karakterszerkesztőt és hasonlókat keres hozzá! :)
Más az,ha már sokszor végigvitted,s kíváncsi vagy arra,mit lehetne belőle kihozni,és megértem,ha valaki nem akar 100 titán run-t vagy Hades run-t, de szerintem a játék varázsa abban rejlik inkább,hogy egyre nehezebb kihívásokat keresünk benne,lásd pl Achilles mod,xmax,übermod,vagy akár a Lilith insane fokozaton !:)
-
Lareee #20189 így h mondtad nem kezdtem el... xD inkább feltettem az it-t és azt is végigviszem mind a 2 nehézségi szinten... :) utána majd jöhet a legend.... de ugye vissza lehet tenni a karaktert minden cuccal it-ből a simába?? -
AnginaP #20188 Lareee, sztem én lehetek a béna, mert én 55ös vagyok, és epic V act elysium-ban vagyok... :D -
#20187 Úgy tudom van rá mód,hogy a TQ defilerben beállítsad,hogy csak zöld cuccok essenek,én nem tudom,hogy hogyan kell,de van rá mód! -
Renegad #20186 Hali
Most az lenne a kérdésem, hogy nem ismertek e olyan mappot ahol nagyon durva zöld cuccok vannak, mert megvan a shopmi és a new world map meg az itemus de itt sincs vmi sok használható úgylátom, ha tudtok nekem segíteni az nagyon jó lenne... -
Lareee #20185 ez ennyire rossz??? :O -
#20184 Van arra v.mi mód, vagy valamilyen kód, hogy a világtérkép be nem járt területeit is látni lehessen? -
AnginaP #20183 Laree Te 43-assal kezdted Legend-en??? -
AnginaP #20182 Szia Yc, és a Többiek! :)
Nekem teljesen bejön az artifact-os taktikád, de Zan már kisegített. :)
Dio-ról annyit, h tegnap olvastam über tristram leveling guide-ot. Nagyon atom!!! :D 5 perc alatt lvl 60. ^^ Lehet már ezt ismertétek, de én most értem ide! XD
Bye! -
yc1980 #20181 Üdv Zan,
1 custom character-t betöltesz a TQ Defiler-rel és ott a character menüpontnál kiválasztod a copy to main quest-et,és kész is !:)
Alapvetően 1 tárgy a következőképp néz ki (a unique itemek különböznek :)
van 1 prefix + item neve + suffix
pl csontfagyasztó bot az égzengető
itt a csontfagyasztó a prefix a bot a tárgy neve és az égzengető a suffix !:)
Érdekelne az a smitter kari :) és a főbossokon kívül,másokkal szemben is megállja a helyét? Tq-ban se nagyon próbálkoztam pajzzsal támadó karakterrel... -
Lareee #20180 Sziasztok!
Lenne 1 nagy kérdésem. Miért van az h a telkineket simán ki tudom nyírni de 1-2 sárkány nehézséget okoz??? (43.szintű vok most kezdem a 3. nehézségi szinten) -
#20179 Na,szép sorjában:)!
Ez az artifactos cucc nem rossz amit írtál,de én ezt már "csalásnak" tartom a saját szememben nézve,persze,ha majd már nagyopn idegbeteg leszekl,mert nem esik valami olyan cucc,amiért már nagyon régen farmolok,valószínűleg én is igénybe fogom venni,de majd meglátom!Viszont azt nem értem,hogy ugyebár ezt a modot,main questből kell indítani,mint az X 1,2,3,max,über mmododt,nem?Na,ez ok.De az X modok utánna visszadobnak a menübe és a rendes játékban működnek,nem a Main questben.De ha ebben a new worldbe belép az ember,azok a cuccok amiket felvesz,csak a main questes karinál lesznek,szóval a sima játékos karinál nem lesznek meg.na most hogyan tudom átrakni a main questes kartól a single karimhoz?Tqdefilerre?Nem tudom hogyan kell,mert már azzal egyszer nagyon régen amikor csak egy ilyen proba,cheat karit akartam csinálni,nem jött össze...nem értem én azt a progit.(ha már itt tartunk,hogy miket nem értek,akkor még azt is leíthatnád nekem,hogy ezz a pre meg sufix,ez mi is pontosan;sejtéseim vannak,de ne értem.)
Csak azért lennék már erre kiváncsi,hogyha tényleg,egyszer már arra vetemedek,hogy megunom a keresgélést,akkor hogyan tudom majd ezt megcsinálni..!
Apropo dio:):
Hát,a zealer nagyon jó tud lenni majdnem mindenhol!Az egyik kedvenc,zőt,a kedvenc karakterem volt,mert olyan gyorsan nyír megfelelő cuccal,hogy öröm nézni!+ még egy csepp életszívás,mondjuk egy olyan 10-20% körüli:)...halhatatlan:)!DE!Amikor elérsz Diabló katedrálisába,na ott nagyon anyázni fogsz,mert a csinti mágusok kedvenc átka,a lassításon kívül,az Iron Maiden...csak egyszer ne figyelj oda,és hirtelen halál...!Ez mondjuk már olyan 80-90. szitnél,agyon nagyon idegesítő tud lenni Hellen..!Iszonyat sok Xp-nek lőttek,ráadásul nagyon sok aranynak is,ami azért nem annyira para,de ha mondjuk nincs pénzed potit venni,akor bosszantó tud lenni..szóval,majdnem mindenhol jó a zealer,de a katedrálban majd ajánlom neked,hogy vedd le a zenét,és figyeld az átkok hangját,mert az IM-nek van egy tipikus hangja,én legalább is így tudtam nagy részt elkerülni a szívást!A másik hely ahogy még nagyon tudsz szívni a zealer,az Nithalk,act 5 ben,lent a barlangjában...rohadék egy ellenfél,hullákat robbant,és nagyopn nagyot sebez a robbanás!Azzal is óvatosan!A holy freeze aura nem rossz,de z a baj,hogy ha azt használond nem lehet bent a fana,ami viszont elengedhetetlen...szóval akkor már minek(vannak viszon olyan RW-s fegyverek(rune-word),aki adnak Holy freez aurát,csak hát,olyan runák kellenek bele,ami csak egy "kicsit" ritka),szóval azt annyira nem fogod használni,felesleges kimaxolni.A legjobb fegyó zealernek a Grief nevezetű RW.Tölsd le innen a progit,ami leírja hogy milyen rún kell hozzá!Cheattel meg tudod nézni,hogy milyen fegyver lenne belőle,de single-ben ne reménykedj,hogy ilyet össze fogsz rakni ,mert egy élet nem elég rá,hogy ilyen rúnákat magadtól megtalálj,akármien drop rate növelő mod nálkül,ha csak nincs akkora szerencséd,amivel egy lottóötöst is megnyersz!:)
Über dióról meg annyit,hogy hát igen elég nehéz,de én már töbet is lenyomtam egyedül a kanin.Smitter paladinnal jó,valahogy azt nagyon nem szeretik a főmuftik.(smitter=a pajzsával üt)Az effektív dmg-je látszatra nem túl nagy,de mivel open wouldra kell nála gyúrni,meg Crushing Blow-ra ezért nagyon durván sebez(kb. 5 ütés egy hell diablo neki).ha majd érdekel,hogyan kell csinálni,milyen cuccokkal,szólj megírom.Szóval über tristram,nem túl nehéz,a megfelelő karakterrel,zealerrel nem próbáld meg,kifingik,olyan az übereknek a zealer kari dmg-je,mintha simogatnám őket kardal,tapasztalatból mondom:)!)ja és persze a jó karihoz hozzátartozik a 75-90 all resisitat hellen is(!!!)!
na asszem ennyi az Off-ról mára:)!
Visszatérve a Hydrára,hát igen,még nyomnom kell a resisteken,mert csak akkor szivat meg amikor rám okádja azt a sok marhaságát:)! -
yc1980 #20178 Üdv Angina és Zan,no meg persze a többiek !:)
Először is 1 kis segítség az artifactokhoz ,előre szólok,hogy akit zavar ez a megoldás,az ne alkalmazza !:)
Szóval minden artifact könnyedén előállítható !:)
1. lépés
Töltsd le a New World mod-ot a köv címről : http://titanquestvault.ign.com/View.php?view=TitanMap.Detail&id=88
2. lépés
Telepítés után,hozz létre 1 karaktert,lehetőleg magas szinten (régi karakter is jó,vagy 1 újat csak erre a Defiler segítségével)
3. lépés
Lépj be ebbe a modba a karakterrel,s szedd fel a kívánt tekercset,és azon alkotóelemeleket amik kellenek hozzá,majd tedd be az inventory-jába !
4. lépés
Nyisd meg a karit a TQ-vault-tal,és duplikáld azon ereklye daraboakt,amik kellenek hozzá,a kívánt mennyiségben !
5. lépés
A karakterrel lépj be ismét a new world mod-ba,majd rakd össze az erekélyéket,és a kereskedőnél az az artifactot ! Ha elégedetlen vagy a komplett bónusszal,akkor ugorj a 6. lépésre !:)
6. lépés
Tedd az inventoryba az artifac-ot,majd nyisd meg a tq-vault-tal a karit,és jobb klik az artifact-on,és meg tudod választani a komplett bónuszt !:)
Ha ez nagyon macerás,akkor tudok küldeni 1 olyan vault-ot,amiben az összes artifact megvan,és az összes ereklye szinte normal,epic,s legend szinten ! :)
Bocsi ha kissé túlbonyolítottam,de nem tudom mennyire vagy járatos ezen programok használatában !:)
1 kis Diablo !:)
most players 8-on nyomom épp act 1 vége felé normalon !
1 Paladint indítottam,szeretném a zealt,fanatism-et vengaence-t használni majd ! Ez a paladin még elég új számomra eddig,barbárral,nekróval,és varázslóval nyomtam !:)
a holy freeze nagyon tetszik benne !:) Jó lenne tudni,hogy az általad említett mod múködik-e az 1.12-es patch-el,mert most az van fenn,de majd kipróbálom !:) Über Diablóhoz volt valakinek szerencséje? Igaz az csak battle-net-en érhető el 1 küldetés keretében,de azt mondják,hogy még 3-4 játékos számára is húzós megcsinálni,mivel egyszerre kell küzdeni a 3 fődémonnal (Mephisto,Baal,Diablo) ráadásul alaposan feltunningolt változatukkal !:)
Eddig egész jól halad a palám,de normálon nincs is olyan kari,amivel ne lehetne haladni !:)
Zan:
A hydra elég szopatós ellenfél tud lenni,megfelelő poison és azt hiszem fire resist nélkül !:) A komplett sett cuccok viselését nem ajánlom,mert igaz,hogy 1-2 darab nagyon jó,de összességében,elő lehet állítani jobb kombinációkat is,kellően erősen zöld cuccokkal és kellőr elic-ekkel !:)
Az übermod-ot még csak normálon vittem az act 4 elejéig,de a 6 titán így is nagyon szenvedős !:) Mot gondolj el 6 hydrát legenden...vagy 6 talos-t....6 Hádészről vagy Kharon-ról nem is beszélve !:))) Aki azt meg tudja csinálni,hát le a kalapom előtte !:)
A lilith meg zseniális,lehetne akár a második kiegészítője is a játéknak,mivel nagyon hosszú,rengeteg újítás van benne,egyszóval ki kell próbálni,beszélni lehetne róla évekig !:)
-
#20177 Nekem az a problémám, hogy amikor a képességeket be akarom illeszteni a rekeszekbe a képernyő alján akkor nem lehet csak négyet. Ez miért van? A gyorslistán sincs ott a többi amit megszereztem. Az első rekeszbe van a vihargyűrű, a másodikba a jégszilánk a harmadikba a fagyasztó aura és a negyedikbe az életszívó.
Viszont van egy olyan képesség is hogy jégszív és ezt mégsem lehet beilleszteni. Pedig 4 üres rekesz is van. A gyorslistán sem látom. -
#20176 Felvettelek MSN-re,ott át tudom neked küldeni a Final Breath-et,de csak a formulát! -
#20175 Oké,ki fogom próbálni!:)De lehet hogy még nem mostanában,mert egyenlőre most értem el legenden eddig a legerősebbnek bizonyuló karakteremmel a hydrához és hát hogy is fogalmazzam,elég kevésnek bizonyultam ellene,legalább is X3 modban...!Nagyon fosok a resistjeim,ugyhogy először is muszáj lesz valami jó kis zöld cuccra váltanom a Tracker's sertől...!Pedig mennyire jó volt benne egy jó ideig...:S!Hiányozni fog:)!Na mindegy;szóval ha tényleg annyira szemét a dolog,mármint az uber mod,akkor még azzal egy kicsit várok!
Viszont ezt a Lilithet nem sokára kipróbálom!
Amugy te steamen szoktál játszani,vagy hogy? -
AnginaP #20174 Sziasztok!
Tényleg nem tudna valaki kisegíteni egy Final Breath-el?
Amúgy YC, Ha megengeded Diablo 2-höz ajánlom a The Fury Within Mod-ot, ha még nem ismered... :) Szintén sok az új cucc, az ellenfelek alapból players 6 erősségűek, és players 32 a max, szal nagyon küzdős! ;) A fejlődés is gyorsabb, én odáig voltam érte... :D Szintenként 6 attrib pont meg 2 skill pont... Viszont azt hiszem csak 1.09el megy rendesen, újabbal nem próbáltam, meg megvan eredetiben (azzal neten nyomtam), meg megvan a RIP is, azon van a Fury... ;)
És légyszi segítsen valaki Final Breath-el kapcsolatban! -
yc1980 #20173 Üdv Zan !:)
no igen igazad van,ez a játék így jó,ahogy van !:) Csak sajnálom,hogy nem lesz második rész:/
Egy pár szó az Übermod-ról..nos ez az alapjáték k ampányát követi,viszont sokkal nehezebben ! Alapból van benne 1 xmax mod,bár ha jól tudom amobok csak négyszeres mennyiségben vannak,viszont a főbossok 6-osával jelennek meg !:) Pl 6 titán,6 talkin,és hasonlók !:)
És jópár nehezítés is benne van,pl ha meghalsz,akkro az összes xp-d bukod,amit szereztél az elöző szintlépés óta,gondolom nem kelle csetelni,hogy ez azért kemény érvágás az 50. szinttől fölfelé..:)
Továbbá raktak bele pár új cuccot is,és pár új prefixet,suffixet,sőt,olyan tárgy is van,ahol 2 suffix is lehet !:)
van 1 oldal ami leírja,hogy mik kerültek bele,ha gondolod belinkelem !:)
Dio3-ról senkinek nincs semmi tudomása,hogy mikor jelenik meg? Már odáig vetemedtem,hogy ma felraktam megint a 2-t ,s elkezdtem 1 paladinnal !:)
-
#20172 Szia yc!
Én viszont egyet értek veled,majdnem mindenben!:)Amúgy én nem azt mondtam,hogy nem játszanak már vele,mert ven egy halom szoba,amikor megnézem a multiplayer részt,csak nem nagyon látok magyarokat!Szóval itt a magyarokra értem,meg tul képp a multis részlegre!Mert gondolom hogy egy csomóan játszanak,de hát valószínűleg nem eredetivel,vagy vaagy csak egyszerűen hidegen hagyja őket a multis részleg(pedig az a krémje a játéknak,szerintem legalább is):anno én is bevallom tört játékkal kezdtem,de aztán annyira megtetszett,hogy amikor már csak 3000HUF volt a kieggel együtt a steamen,muszáj voltam megvenni,mert gondoltam,hogy majd velem együtt sokan megveszik még a magyarok közül és akkor majd toljuk sokan neten egymással,mint ahogyan ez a dionál is volt!De csak külföldiekkel toltam eddig nagyrészt...és ez szomorít el.
Ja meg az,ami tényleg így van,hogy már alig irkálunk ide a fórumra,azaz mostanában én igen,de mások nem nagyon...:S!Szóval örülök,hogy te is írtál!:)
Na figy!Este átnyálazom,max holnap reggel ezt a Lilith-et,aztán megpróbálom felrakni!Viszont,írnál egy kicsit bővebben erről az Ubermod-ról?Mit is tartalmaz ez?
Ja és amúgy igazat adok abban is,hogy hát igen,sok mindenben lehagyja a diablot!Viszont,ha a dio nem lett volna olyan amilyen,akkor a TQ sem lett volna ennyire finomra hangolva!Tényleg,minden elismerésem a fejlesztőké;gondolom azért nem lett túl darkos,mert az már nagyon nagyon nagy koppintás lett volna..meg lehet hogy nem érezték szükségét darkosra csinálni az egészet...!Szóval én elfogadom így,amilyen és soha nem bántott,hogy nem elég dark...!
Üdv -
yc1980 #20171 Üdv Zan és a többiek !:)
nem nagyon értek Veled egyet..szerintem sokan nyomják ezt a nagyszerű játékot,hisz sok tekintetben túlmutat a Diablo 2-n is! :)
nemrégiben már írtam ide,de ha már nagyon sokszor végigvitted,akkor ajánlom a különböző "user-made" campaign-okat! :)
Pl a Lilith-et vagy az Übermod-ot !:)
Mindkettő letöltésére illetve telepítésére vannak instrukciók itt a topicban,ha visszaolvasol pár oldalt,akkor láthatod is !:)
Ha mégis eltévednél,akkor segítek,s útbaigazítalak !:)
Merőben új,s nehezebb kihívást jelentenek,mint az eredeti campaign! :)
A Titán Quest a valaha volt legnagyszerűbb hack'n'slash játék,csak egyetlen 1 dolog hiányzik nekem belőle..pont az ami a Diablo-ban megvolt...a hátborzongató hangulat ! Emlékszem még sok sok évvel ezelőtt,mikor még a Dio1-el toltuk haverral,1 gép előtt felváltva...és azok a föld mélyi dungeonok..azok a síron túli hangok...
De a skill rendszer,a tárgyrendszer,és az összes ilyen,szerintem messze jobb mint a Dio-ban...és ahogy láttam..a 3-ban lopni is fognak tőlük !:)
Tud valaki valamit a hajdan volt Ironlore csapat új projektjéről ? Legutolsó infóm sajnos nem túl szívmelengető...miszerint 1 nagyon brutál hack'n'slash játékot csinálnak...de csak konzolra:/
100 szónak is 1 a vége,minden régi,rutinos TQ fannak kötelező darab a Lilith !:)
http://www.titanquest.net/forums/lilith/11959-lilith-will-demon-battles-jalavia.html
angolosok előnyben !:)
-
#20170 Én pedig nyomom,nem tudom én is egyszer kétszer találkozom csak,nem tudom miért ment el ennyire mindenkinek a kedve ettől...!Vagy itt senki sem várja már a Dio 3-at?Muszáj valamivel tolni addig is...a dio 2-t már kijátszottam,már volt mindenem,minden karakter,majdnem az összes jól használható RW-t kiraktam(enigma örök kedvenc...)!Szóval maradt a TQ,amit amúgy nagyon szeretek!Csak kér hogy az xmax modot már nem bírja az itthoni gépem(szóval nem az ami lábjegyzetbe le van írva,hanem egy másik egymagos vas)...:S! -
nyuszigod #20169 miért nem talélkozok sose egyetlen magyarral se :D:D:D -
#20168 Ohh kösz majd meglátom!
De nem lehet rossza game ha sok karaktert tudsz csinálni imádom az olyan játékokat ahol lehet venni egy csomó mindent. -
#20167 Off:
Kár,hogy ennyire meghalt a topic...látszik,már nem nagyon tolják a TQ-t az emberek... -
#20166 Nos,egy kicsit tévhitben élsz Zsolt!Az a helyzet,hogy a Witcher teljesen más mint ez,mert ugyebár az is rpg,de nem hack'n slash,hanem TPS!Szóval ott a kari mögül látod az eseményt,itt pedig felülről,mit a diabloban.(jó végül is a Witcher is hack'n shash,de egy kifinomultabb,nem olyan egérgyilok féle..én is végig nyomtam)
Szóval itt felülről látod az eseményeket,rengeteg féle karaktert tudsz csinálni,eléggé rá lehet kattanni,ha szereted az ilyen "One more level" stílust.
Viszont ha feps/tps rpg-ket akarsz inkább,akkor Oblivion.De azért még ajánlom a következőket:Fallout 3,Mass Effect,Fable.Atlán ezek közül a Fable,ami a kegjobban hasonlít a Witcher-hez!
Üdv -
#20165 Üdv!
Nagyon tetszenek az ilyen szerepjátékok mondjuk nekem első ilyesmi játékom a WITCHER volt na azt már 1000-szer végigvittem és most szeretném magam kipróbálni még ilyen játékokban és most nem tudom hogy szerintetek ez a játék a jobb vagy az OBLIVION? -
#20164 Tegnap esett egy elég jo kis Artifact-nak a formulája egy teljesen átlagos mob-ból,legend act 1-ben,örül a fejem,csak hát összerakni lesz necces...!:
Talisman of the Jade Emperor -
AnginaP #20163 Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Kellene nekem Final Breath artifact, és már elegem van belőle, h egyszer sem képes dobni Typ... Ha valakinek van ilyen papperje, és tudna is adni, azt nagyon megköszönném... ;) -
#20162 Szerintetek Rangernél érdemes kimaxolni a kutyusok alapját?most ahogy elnéztem,még egyedül is lvl 1-en is eléggé szépen eszi a mobokat,persze itt nem aazt kell érteni,hogy egy harapás;csak lttam,hogy szedi azért le szépen az életüket,lassacskán,de ha 3 lenne belőlük,maxon...hmmm! -
#20161 De csak egy "picit"..:)!Örülök,ha segíthettem:)! -
gyikic #20160 Az emberi ostobaság határtalan , és sajnos bennem koncentráltan halmozodik.Már egy hete nyomulok a játékkal és fogalmam sem volt erről a mobil teleportról.Állandóan visszarohangáltam ha megteltek a zsákjaim.
Azért köszönöm a felvilágosítást.így egy picit egyszerübb. -
#20159 Egyszerű!Megnyomod az L betűt és vissza teleportálsz az egyik városba!
Csak azt ne mond,hogy eddig nem használtál teleportkövet:)....