Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csõ valaki tudja, hogy hanyason dob Typhoon epicet mert nekem eddig nem nagyon akar dobni max szar fegyokat amik nagyon gyengék
légyszi valaki egy kis infot😄
köszi
Me mire ezeket öszegyüjtöttem volt 2,5 hét :S
Hello ! Tudnátok nekem segíteni ?
Nem tom mire jó ez a 4db kövek . (Venom Stone , Fire Stone meg stb.)
Amit a bossok dobják ezeket . Meg ez a papirusz vagy micsoda , amit a mobok dobnak . Ezek mire jók ? (Ha lehetne az email-emre küldjétek vagy ide is jó) Üdv : Hega
nem elsõ kari, második 😄 100% recharge cucc meg még nincs, sokáig még nem is lessz 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Husimoto
KÓDOK

Hat en leginkabb az STR-t preferalom, mind ijasznal mind közelharcosnal.. Lifera ha benak a cuccaid lehet rakni, dex is igazabol a cucctol függ , meg minden mas is. Ha a game elejen vagy az azt jelenti h az elso karid v mittomen, akkor mondjuk 3 str 1 dex. 100% recharge cuccod ha meg nincs, akkor nemlesz annyira átütõ magában a dream meleeben, szal erdemes megfontolni mit választasz melle.

köszi a tippet, lehet megprobálom, bár egyenlõre még csak dreamet gyurom, eléggé game elején vagyok még 😊
statokat hogy kéne elosztani? eddif fõleg str-et és dex-t nyomtama tárgy követelmények miatt

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mondtak sokan ezt a bleedinget mar, es valoban lehet köze hozzá. Bár nekem mindig 0 bleeding resem volt, és igazabol sosem akadt gond veluk.. Vitality damage resist kell mint meg nagyonsok mas helyre, absorp sosem art, es lehetoleg nemkell beleallni abba a piros szarba amit aladnyitnak. Ezekkel igy eleg easy ride.

Broafka
harcos vagyok, majd megpróbálkozom

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Bleedinggel sebzik a legtöbbet, kell olyan cucc ami ad resistet. Van egy IT-s sapi ami ad egy rakatot mágusnak, de egyéb cuccból is összerakható. Bleedingen kívül egyéb formákban is jeleskednek, a többit se hanyagold!
Dream + Spirit 100% reccel instant phantom strikeal, dark covenanttal meg 3 pettel. Nemkell se mana poti, se energy poti. Mobokat 2500 dps mellett is ugy ölte az instant phantomom, hogy öröm volt nezni.. Bossoknal meg a spirit megcsinalja a health reductiont, szal azok sem okoznak gondot.

elõzõ karim assasin volt, szal ezt a kettõt most kihagynám mellõle asszem
varázsló kari annyira nem szivem csücske, és nem is igazán látom hogy illene jól dream mellé varázsló, esetleg max spirit petezni, vagy anture szintén petezni

Broafka
hát jah, de mondjuk nekem eszembe nem jutott volna dream-mel varázs karizni, nem tudom, az valahogy nem olyan

Lol... két hasonló válasz, majdnem egy idõben. 😊
Nem olyan jó az a mastery pedig... 😊 Attól függ, milyen stílusban játszol, mehet mellé sokminden. Hunting pl. íjászkodni, 100 reccel dárdával is el lehet vele poénkodni, ha dualos karit akarsz, akkor Warfaret mellé, ha pajzsost, akkor Defense,... a varázsló karikhoz nemigen értek, ahhoz nemtok mit mondani.
Broafka
attól függ, varázsló vagy harcos?
harcos mellé jó a hunter, a warfear.
varázsló mellé passz, úgy én még nem játszottam 😄

dream mellé mit ajánlotok?
az a baj hogy bármelyik class-t nézem mindenhonnan max 1-2 skill lenne értelmes mellé nekem ugy tünik 😄

Valaki nemtudja honnan tudnám letölteni a IT-t?
Ja bocs, latszik h kurva reg nemjaccom.. Most ugrott be h a közepsõ skillre nem emlexem belõle.. Nem eleg kis % al szedett le nagy % lifeot? Mer ha igen, akkor persze bejöhet, bar ugy emlexem hiaba nyomkodtam reccel , deathchill aura mellett.. ilyen legend titant es tarsait nemigen hatotta meg. Epic manticort asszem meg elvitte faszan, de mashol mar ugy emlexem nem.

😊) Nemhiszem.. Ha jol emlexem a plague csak elemental meg fizikal rest szed le.. Igaz azis szed le lifeot % osan azaltal h felcastolod ra asszem.. De menj be 100% reccel es kezdd el legend titanra nyomkodni a plaguet csak ugy magaban, nemsok minden fog tortenni. Szal elvileg a liche king spelljeit nem erõsiti, csak azt amiben elemental dmg van, dehat mint tudjuk nem azzal szedi le a titan lifejanak 80% at kb 3-4 masodperc alatt, hanem a soul blightal meg a novával. 😄 A maradek hatralevõ lifeot meg lassan öli, mivel % osan sebezget, nemtom segitene e a plague rajta.. De amugy a plague kurvajo skill, foleg x3 ban fun nyomkodnii a bossokra😄

Még egy Plaguet odanyomtál volna a Typhonnak akkor a Lich Kink gyorsabban végzett volna vele mint te a fullos dualos conqal! xD

Broafka
hát te beteg vagy! 😄

Haat a sisterek tenyleg gecierosek , emlexem meg shorlex is panaszkodott h a hires conqjat megettek😄 Minden csak build meg cucc kerdese ebben a jatekban. Egyik kedvenc casteromat hozva példaként erre: Az utolso klipp asszem, hogy x3 ban megeszi a sistereket 2500 lifeal😊

Paladin

Ja es amugy liche king rulez, 20/20/20/20 liche kingem 1v1 be megverte titant legenden 1.30 ban. Igaz kellet neki 1 oak meg megkapta a buffjaim, de eleg easyride volt neki:

licheking vs titan

Broafka
elnézést de ez egy f*szság!
Tiszta lila az összes cuccom, meg zöld, és azok a k*rva gray sisterök 1 lövésre levernek, 5000 életem van, miért kell iylen kurva nehézre csinálni? :-/

most azért nem mindenki csalja össze az egészet (tisztelet a kivételnek) hogy ilyen 60 000-es dmg-et visz be másodpercenként...

Jó kis karid volt.:-) Mondjuk én annyira nem szeretnék petezni hanem magam irtanék a karikkal. Persze Lich King az mindenképp lesz. Jó erõsnek tünik.
RoT az tényleg nem mûxik? AZ baj. A legfelsõ skill a Necrosis, gondolom annak meg semmi értelme, hacsak nem közelharcos az ember.
De a Deatchill hatótávja full maxon is kevés.
A másik a Spirit Ward gondolom egy pont elég rá, és a passzívját kell maxolni?
Jó lesz az a build nézd meg a terniont kimaxolva, +4 all skillel nincs -% elem dmg. 😉 Deathchill leglátványosabb aura mindig nagyobb lesz ahogy több pontot raksz rá, hatótávja is értelemszerûen. Arra figyelj hogy a RoT-ra nem kell csak 1 pont mivel az a része nem mûködik neki (hacsak nem fanpatchet használsz de akkor külön kell castolni).
Régebben csináltam én is egy Soothsayert megél a petekbõl, még legenden is tud úgy menni hogy csak követnie kell õket meg néha Dark Covenantot, Plaguet castolni és Outsidert idézni.😊
http://www.youtube.com/watch?v=Cdmwn10FgvM

Kérdés lenne. Bevallom nekem ismeretlen a spirit mastery, most indítottam az elsõ ilyet egy soothsayert. Namost a Deathchill aura hatótávja nagyon kicsi. A ternion támadás meg gyenge, úgy ér valamit ha mindhárom lövedék egy célpontba megy. Szóval ez valami közelharcos varázsló?
Én most közel megyek a mobokhoz hogy az aura hasson, és onnan eresztek meg egy lövést. Normál Egyiptomban járok, eddig egész hatásos. De késõbb gondolom nem egészséges taktika. Vagy ez késõbb is ilyen?
Broafka
ott nincs. Asszem

Broafka
huh, hátbármennyire is összességében gagyi lehet az a tartarus set, most azért jól jött, nélküle ki se tudtam vona nyírni Typhont

az olimposzon hol van a teleport??😮O
Már 2 karival mentem végig rajta de egyikel s találtam:S
Broafka
vagy úgy, akkor megnyugodtam, mert én pajzzsal rohangálok. Van egy kis bajom amúgy, szerintem a defilertõl van, ha kinyitok egy ládát Orient vége felé akkor kifagy a játék, kidob az asztalra :-/

És honnan lehet leszedni olyan defiler progit?😄
Defiler progi kell hozza.. Megnyitod az adott custommap karis mentest , es "copy to main quest"

Valaszthatsz, hogy pajzs, vagy dual wield... Ugyanannyi skillbol gyurod ki kb barmelyiket. Pajzzsal nyilvan joval eletkepesebb leszel, dual wielddel meg szerintem jobban dps-elsz. Regen 1.08? ban, amikor sikerült eletem elsõ életképes dualwielderet megcsinalni (brutal ijaszok miatt), akkor egy 100% rechargeos conqot csinaltam ami healelte magat es vegig colossusban apritott. Raadasul meg ki is hasznaltam egy bugot amit talaltam: ott ha nem raktal fel shieldet colossus formban, akkor minden nyilvesszõt avoidoltal, igy a DW brutal volt😊. Aztan az ujabb patchek révén a többi dualos is (champ, slayer) eletképessé vált, igy mar nemvolt szükség ilyen 100% rechargeos atom absorpos dual wielderre, mint a conq. Csak egy pelda kedveer tettem be a videoba, hogy tulajdonkeppen ez öli a leggyorsabban titant.. Mert ugyan leverhetõ titan 1 utessel is, ennek a conqnak meg kell v 15.. de mire lejár a tüske a titanrol addigra lepofozom, míg 1 masik kari még csak akkor kezdheti el ütni, különben behal a francba😄

Kicsikiraly
custom mapokhoz lenne egy kérdésem: hogy is lehet visszaimportálni custom mapról karaktereket a rendes játékba?

DFTBA ಠ_ಠ

Broafka
nah jó, ezt most... nem értem, a Conqueror miért megy duplakarddal? azt hittem hogy az pajzsos karakter, és a fõbb támadásai is a pajzsra épülnek, nem? (leszámítva persze az onsloughtot)

C:\Documents and Settings\%user name%\Dokumentumok\My Games\Titan Quest - Immortal Throne\custommaps\

Ide csomizd ki a mapokat. Mindent ami benn van! Readmet törölheted ha nem vagy rá kíváncsi. 😊

Hova kell kreaálni a custom maps mappát? és melyik file-okat kell belemásolni? köszi😄
Köszi
itt:C:\Documents and Settings\%user name%\Dokumentumok\My Games\

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

lehet hülye kérdés lesz, de nem tudja valaki, hogy hol vannak a save file-ok? mert én sehol nem találtam XD
Draker: Amikor elinditod az x3 at, akkor vissza fog dobni.. Akkor nincsmas dolgod minthogy elinditod es mar x3 ban is leszel. A "visszadobas" altal toltodik ra a mod a kovetkezo krealt jatekodra.

Csubafejes: a prophet pont nem dps kiraly. Level 45 on meg boven van mit fejlesztened a storm agon. Ha van 100% reced (gondolom nincs) akkor lightning + spellbreaker + squall. Hameg nincs rechargeod , akkor shardozni kell 300% casttal (castpeedes cuccot egyszerubb szerezni sztem, mint recharget). Dream agbol ha caster vagy, akkor csak valamien trancet raknek ki.. Mondjuk absorpot, mivel a legfelso resist levevo trance a legjobb, de ugytudom hogy nem adodnak ossze a reduced resistanceok, es mivel ilyen tekintetben jobb a squall, amit ugyis ki fogsz rakni, igy a reduced res trancenek + squallnak nemlesz ertelme.
Shard + squall + whisp passive skillje + storm nimbusbol a cold dmg-t ado cucc + nightmare petnek az altatása jó... Ezekkel probalj operalni a kesobbiekben is, ez boven eleg skill amire eltudnad verni a pontjaid, sõt😄

Futto: Ha jol emlexem a chagan feletti palota nem tartozik a main questhez.. Chagannak több kijarata van.. Ahol a felkialto jeles csavo nem nyitja ki a kaput az az a kijarat amin csak kesobb kell majd kimenned. Chaganba erve az emperor legyõzese utan (ami talan attributet ad "csak"? ) déli irányba kell kimenned , elmenni a jade palace wp-ig. Utana onnan delnyugat, elmesz szetvered a bikát, bemesz a palotaba beszelsz a csavoval, es mar TP-zhecc is vissza chaganba, ahol a res fountain mellett ha dumalsz a csavoval, akkor kitudsz majd menni utana a keleti oldalon is. Persze ha akarod a bika legyõzése utan meg megcsinalhatod a three sisters questet, de nemsok ertelme van az expet leszamitva.

Harkat: farmolni siman lehet lilat meg kéket dropmod nelkül is.. De ahhoz legalabb epic szinten kell tolni titant, hadest, vagy a bonusmapot. Epicen ill. legenden mas lilákat fog dobni, de pl epicen csak akkor dobott nekem anno titan lilát, ha már elértem egy bizonyos szintet.. Mert asszem charlevel + bosslevel /2 = itemlevel.. , bar ez most lehet nincs igy lekodolva sehol, mindenesetre a tapasztalat valami iet mutatott anno. Setekben amugy sem erdemes gondolkodni, a pro gearben altalaban sosincs 2 azonos set, a huntert leszamitva , bár ha godlike zöld cuccaid vannak , akkor a hunterre sem fog felkerülni 2 tracker cucc..

Laci: a titan killt leirtak neked teljesen faszan. Amit a helyedben csinalnek az az , hogy olympus elejen a demonokat farmold le josoxor.. Kozben mondjuk lepsz majd 1-2 szintet ,meg kiesik jopar deamons blood. Azokat összerakva , mar normalosbol is osszetudsz talan kaparni 50 vit damage resistet, ami azert elegjot tesz titan eletszivasa ellen. Tovabba a technika az az , hogy befutsz es rogton futsz el mellette , teljesen nyugodtan.. Felveszed a battle markert es mesz neki azonnal.. Ahogy odaersz, epp akkor fog lejarni a tüskéje.. Jol megsorozod mindennel ami van. Persze a jatek kurvara cuccfüggõ. 300 dps el meg 2.5k lifeal nyilvan eleg nagy kihivas lesz a titan, de probald meg a stormbol levenni a felesleges szarokat. Kirakni zaszlot, onslaughtot es agyonverni az arcat.

Legend titan vs slayer, conq
Itt pedig egy korabban linkelt cucc arrol, h titan tüske ide vagy oda, egy brutal cuccos conqueror agyonveri meg tüskék mellett is life poti nelkül.. A slayer meghat szejjelzuzza par mp alatt😄
Persze anno briganddal lenyomtam 1 lethal strikera titanbacsit, sõt egy 4 ütésbõl álló calculated comboval is.. 200k-s lethalt ütöttem bele dmg to titans nelkul😊 Kb 100k lifeja van titannak legenden.. Hydra volt az egyetlen boss akit nemsikerült egy hitre levagni a briganddal, 140k volt rajta a legnagyobb krittem es maradt kb fel centi lifeja. Bár lehet ha bejött volna minden 5% to lofasz szórzó, akkor õis meglett volna😄

ja ha valamit elírtam , meg nem emlexem a skillek nevere az azer van mer nemjaccom mar v 1 eve😊 üdv

Csá all! Valakit tudna segiteni, hogy kell müködésbe hozzni azt a mob meg háromszorzó valamit😄 mrt bemásolon oda ahova szerintem kénne de mikor belépnék a karival kilép:s
légyszi valaki segiteni, köszi!
Cs all!
LvL 47-es szintre tudna nekem valaki csinálni egy prophet talentet?😮
Nagyon megköszönném...
cs all

miért írja ezt a game ha el akarom indítani?

tag not found: tagmenuerror41

elõre is thx
Nos, Xsok mod nem mûködésére vmi tipp, ötlet? Senki többet?
ROMOTO
Typhon t ki lehet nyírni a lépcsõrõl íjjal, vagy ha körbefutod és nem ütöd, amikor meteort, tüskét idéz, és piálsz amikor leszív, amúgy persze ütöd a fent említett dolgok közötti idõszakban 😄
Hello!
Nem tudja valaki, hogy van-e arra lehetõség, hogy a kiegészítõ játékot elkezdhessem anélkül, hogy a fõjátékban kinyírnám a Titánt? Biztos rossz karit csináltam, de maccsom sincs a titán ellen.
Szia!
Köszi, tényleg arra kellett menni, pedig voltam arra is, de nem vettem észre az utat. Kösz mégegyszer. Azt esetleg nem tudod, hogy az Olymposon ha ki tudom nyuvasztani a Titánt, akkor ott van vége a játéknak? Mert idáig hiába próbálkoztam a megölésével, nem nagyon akar összejönni, és akkor nem kinlódok tovább. Vagy valami tipp, hogy hogyan lehet megölni?
Hello a Players/x Difficulty Mod-ot hogyan kell feltenni mert nekem nem sikerül.