Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légyszi valaki egy kis infot😄
köszi
Nem tom mire jó ez a 4db kövek . (Venom Stone , Fire Stone meg stb.)
Amit a bossok dobják ezeket . Meg ez a papirusz vagy micsoda , amit a mobok dobnak . Ezek mire jók ? (Ha lehetne az email-emre küldjétek vagy ide is jó) Üdv : Hega
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
statokat hogy kéne elosztani? eddif fõleg str-et és dex-t nyomtama tárgy követelmények miatt
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
varázsló kari annyira nem szivem csücske, és nem is igazán látom hogy illene jól dream mellé varázsló, esetleg max spirit petezni, vagy anture szintén petezni
harcos mellé jó a hunter, a warfear.
varázsló mellé passz, úgy én még nem játszottam 😄
az a baj hogy bármelyik class-t nézem mindenhonnan max 1-2 skill lenne értelmes mellé nekem ugy tünik 😄
Paladin
Ja es amugy liche king rulez, 20/20/20/20 liche kingem 1v1 be megverte titant legenden 1.30 ban. Igaz kellet neki 1 oak meg megkapta a buffjaim, de eleg easyride volt neki:
licheking vs titan
Tiszta lila az összes cuccom, meg zöld, és azok a k*rva gray sisterök 1 lövésre levernek, 5000 életem van, miért kell iylen kurva nehézre csinálni? :-/
most azért nem mindenki csalja össze az egészet (tisztelet a kivételnek) hogy ilyen 60 000-es dmg-et visz be másodpercenként...
RoT az tényleg nem mûxik? AZ baj. A legfelsõ skill a Necrosis, gondolom annak meg semmi értelme, hacsak nem közelharcos az ember.
De a Deatchill hatótávja full maxon is kevés.
A másik a Spirit Ward gondolom egy pont elég rá, és a passzívját kell maxolni?
Régebben csináltam én is egy Soothsayert megél a petekbõl, még legenden is tud úgy menni hogy csak követnie kell õket meg néha Dark Covenantot, Plaguet castolni és Outsidert idézni.😊
http://www.youtube.com/watch?v=Cdmwn10FgvM
Én most közel megyek a mobokhoz hogy az aura hasson, és onnan eresztek meg egy lövést. Normál Egyiptomban járok, eddig egész hatásos. De késõbb gondolom nem egészséges taktika. Vagy ez késõbb is ilyen?
Már 2 karival mentem végig rajta de egyikel s találtam:S
DFTBA ಠ_ಠ
Ide csomizd ki a mapokat. Mindent ami benn van! Readmet törölheted ha nem vagy rá kíváncsi. 😊
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Csubafejes: a prophet pont nem dps kiraly. Level 45 on meg boven van mit fejlesztened a storm agon. Ha van 100% reced (gondolom nincs) akkor lightning + spellbreaker + squall. Hameg nincs rechargeod , akkor shardozni kell 300% casttal (castpeedes cuccot egyszerubb szerezni sztem, mint recharget). Dream agbol ha caster vagy, akkor csak valamien trancet raknek ki.. Mondjuk absorpot, mivel a legfelso resist levevo trance a legjobb, de ugytudom hogy nem adodnak ossze a reduced resistanceok, es mivel ilyen tekintetben jobb a squall, amit ugyis ki fogsz rakni, igy a reduced res trancenek + squallnak nemlesz ertelme.
Shard + squall + whisp passive skillje + storm nimbusbol a cold dmg-t ado cucc + nightmare petnek az altatása jó... Ezekkel probalj operalni a kesobbiekben is, ez boven eleg skill amire eltudnad verni a pontjaid, sõt😄
Futto: Ha jol emlexem a chagan feletti palota nem tartozik a main questhez.. Chagannak több kijarata van.. Ahol a felkialto jeles csavo nem nyitja ki a kaput az az a kijarat amin csak kesobb kell majd kimenned. Chaganba erve az emperor legyõzese utan (ami talan attributet ad "csak"? ) déli irányba kell kimenned , elmenni a jade palace wp-ig. Utana onnan delnyugat, elmesz szetvered a bikát, bemesz a palotaba beszelsz a csavoval, es mar TP-zhecc is vissza chaganba, ahol a res fountain mellett ha dumalsz a csavoval, akkor kitudsz majd menni utana a keleti oldalon is. Persze ha akarod a bika legyõzése utan meg megcsinalhatod a three sisters questet, de nemsok ertelme van az expet leszamitva.
Harkat: farmolni siman lehet lilat meg kéket dropmod nelkül is.. De ahhoz legalabb epic szinten kell tolni titant, hadest, vagy a bonusmapot. Epicen ill. legenden mas lilákat fog dobni, de pl epicen csak akkor dobott nekem anno titan lilát, ha már elértem egy bizonyos szintet.. Mert asszem charlevel + bosslevel /2 = itemlevel.. , bar ez most lehet nincs igy lekodolva sehol, mindenesetre a tapasztalat valami iet mutatott anno. Setekben amugy sem erdemes gondolkodni, a pro gearben altalaban sosincs 2 azonos set, a huntert leszamitva , bár ha godlike zöld cuccaid vannak , akkor a hunterre sem fog felkerülni 2 tracker cucc..
Laci: a titan killt leirtak neked teljesen faszan. Amit a helyedben csinalnek az az , hogy olympus elejen a demonokat farmold le josoxor.. Kozben mondjuk lepsz majd 1-2 szintet ,meg kiesik jopar deamons blood. Azokat összerakva , mar normalosbol is osszetudsz talan kaparni 50 vit damage resistet, ami azert elegjot tesz titan eletszivasa ellen. Tovabba a technika az az , hogy befutsz es rogton futsz el mellette , teljesen nyugodtan.. Felveszed a battle markert es mesz neki azonnal.. Ahogy odaersz, epp akkor fog lejarni a tüskéje.. Jol megsorozod mindennel ami van. Persze a jatek kurvara cuccfüggõ. 300 dps el meg 2.5k lifeal nyilvan eleg nagy kihivas lesz a titan, de probald meg a stormbol levenni a felesleges szarokat. Kirakni zaszlot, onslaughtot es agyonverni az arcat.
Legend titan vs slayer, conq
Itt pedig egy korabban linkelt cucc arrol, h titan tüske ide vagy oda, egy brutal cuccos conqueror agyonveri meg tüskék mellett is life poti nelkül.. A slayer meghat szejjelzuzza par mp alatt😄
Persze anno briganddal lenyomtam 1 lethal strikera titanbacsit, sõt egy 4 ütésbõl álló calculated comboval is.. 200k-s lethalt ütöttem bele dmg to titans nelkul😊 Kb 100k lifeja van titannak legenden.. Hydra volt az egyetlen boss akit nemsikerült egy hitre levagni a briganddal, 140k volt rajta a legnagyobb krittem es maradt kb fel centi lifeja. Bár lehet ha bejött volna minden 5% to lofasz szórzó, akkor õis meglett volna😄
ja ha valamit elírtam , meg nem emlexem a skillek nevere az azer van mer nemjaccom mar v 1 eve😊 üdv
légyszi valaki segiteni, köszi!
LvL 47-es szintre tudna nekem valaki csinálni egy prophet talentet?😮
Nagyon megköszönném...
miért írja ezt a game ha el akarom indítani?
tag not found: tagmenuerror41
elõre is thx
Nem tudja valaki, hogy van-e arra lehetõség, hogy a kiegészítõ játékot elkezdhessem anélkül, hogy a fõjátékban kinyírnám a Titánt? Biztos rossz karit csináltam, de maccsom sincs a titán ellen.
Köszi, tényleg arra kellett menni, pedig voltam arra is, de nem vettem észre az utat. Kösz mégegyszer. Azt esetleg nem tudod, hogy az Olymposon ha ki tudom nyuvasztani a Titánt, akkor ott van vége a játéknak? Mert idáig hiába próbálkoztam a megölésével, nem nagyon akar összejönni, és akkor nem kinlódok tovább. Vagy valami tipp, hogy hogyan lehet megölni?