23078
-
gyikic #20158 Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom , hogy véletlenül átmentem act3 végén , a megnyiló portálon typhon-hoz az olömposzra és sajna semmi heal potion nem maradt nálam és nem tudok visszamenni.Nem lehet valahogyan mégis visszamenni valamelyik városba.Esetleg valami cheat nincsen ilyen esetekre? -
nyuszigod #20157 zan msnere feldobtalak -
yc1980 #20156 Üdv megint..
Kame,a térképes link a Lilith-hez !:))
http://ferrovipathe.free.fr/Lilith/cartes.htm
-
#20155 Csa!Én nyomom multiban is meg singleben is ,eredetim van,streamról vettem még tavaly.Ha gondoljátok vegyetek fel msn-en,ott jobban tudunk egyeztetni,mint itt!
[email protected] -
#20154 Gyerekek,hol van act 5-ben Odüsszeusz?:DVan még egy pár küldi,amit nem adtam le,köztük az is amikor ki kell nyírni hadesz démonfőnökeit,vagy miket és aztán odüsszeusszal kell beszélni! -
yc1980 #20153 Üdv kalandorok ! :)
Kame merre jársz?
nyomhatnánk majd a lilith-et legenden,insane fokozaton,ha van kedved?:)
-
nyuszigod #20152 ha valaki majd akar nyomni gamet akkor szoljon :D multiba küldöm :P -
Csokis #20151 Én eredetivel. Múlt héten vettem meg CD Galaxisban mind a TQ, mind a TQ:IT kiegészítőt! -
nyuszigod #20150 meg aztolvastam hogy dio 3 nemlesz fizetős, hát hálistennek, legyen úgy. :D dio3 need hamarba -
nyuszigod #20149 éppen gyorsan felmagyarositom a TQIT-t aztan megyekis multira... :p karit gyurni :D -
nyuszigod #20148 mármint a tqt eredetivel? -
nyuszigod #20147 jaja énis msot totlam sacred 2őt de... nemigazán jön be túl kevés benne a uj... vagynemtom... eredetivel nyomjátok? -
#20146 Valamivel el kell baszni az időt a Dio 3 ig...!Sacred 2-nél jobb. -
nyuszigod #20145 én most kezdem el megint :) kedvetkaptam egyet hozzá :P -
nyuszigod #20144 van aki még titan questezik? :O :P azse semmi xd -
#20143 A #20136-ra senkinek sincs jó buildje,vagy egy csepp ötlet hogy hogyan csináljam a dolgokat? -
kamehame72 #20142 van a sima lilih ahol a régi karik mehetnek és van a lilih masteri ahol vannak az újjak. és ha lilihből mész a masteriba csak akkor de erre figyelni kell és kész. én leszedtem a lilihet és a masterit is
ha
olvasd vissza a 20035 -
#20141 Ha csak a mapot akarnám leszedni,ami nem buherálja meg a skill rendszert,honnan tudom?nem tudnál linkelni egy download-linket?:D -
#20140 Szóval ez egy map,ah jól értem.Na most,csak uj karival érdemes meglesni,mert a régieket elcseszi? -
kamehame72 #20139 hali.
a lilih egy új csampagin amit valaki irt és a sajátjátéknál kell elinditani.brutál jó szivatós tele rejtett átjáróval, a lilih masteri-nál 9 vadi új kari de a sima lilihnél maradnak a régiek de véletlen se szabad öket összekeverni mert akkor annak a karinak annyi. legalább is nálam ez volt eddig.
http://masteries.titanquestvault.ign.com/
http://www.titanquest.net/forums/lilith/11959-lilith-will-demon-battles-jalavia.html
telepűlés lesz majd a tengerparton de kb a játék felénél olyan 23-25 szintél fogsz kb odaérni. -
#20138 Noob kérdés:
Mi ez a Lilith?:)
De úgy bővebben,vagy esetleg egy linket is dobhattok! -
Ricardo23 #20137 HAli! LILITH-es kérdések: Van-e másik település, ahol lehet bizniszelni? Lesz-e valahol "villámos" fickó (artifact készítő), és Mágus (skillpoint újraosztó)? TQ Vault létezik-e Lilith-hez, vagy az alapba be lehet valahogy csempészni a karikat? Válaszokat előre is köszi! -
#20136 Na amúgy meg szevasztok!
Ezer éve nem jártam erre,de tegnap sikeresen elindítottam a játékocskát oly sok idő után és megint kezd rabul ejteni:)!Indítottam egy brigandot,már ez elég régi álom volt,csak valahogyan nem volt kedvem elkezdeni egy csomó ideig.De úgy érzem nagyon jól tettem,mert nagyon tetszik a néni:),egyenlőre még a méreg nagyon bevált,persze tudom-tudom ez csak normálon ér valamit,későb már nagy a mobok resistűje ellene,ugyhogy a blendingel egyetemben szart sem fog érni.
Egyenlőre a Calculated Strike buff nélkül van kimaxolva,és a Blade Honing.Ja és van egy rakva az envenom Weaponra is,az első buff miatt,mert ugyebár az ad lassítást,az kelleni fog,de már azt is majdnem kimaxoltam.Most vagyok 10. szinten,de már most 150 et sebez egy szaros kis dárdácskával:),szóval tetszetős.Egyenlőre a huntign ágon nem nagyon fejlesztettem,mert most a ruoget akarom megcsinálni nagyjából.Viszont.érdekelne,hogy ti mit gondoltaok,merre fejleszem tovább,mit hogyan csinálnátok a helyemben.Esetleg egy titancalcot is mutathatna valamelyikőtök,mondjuk valamelyik "vénróka" ha erre jár!
Statokat eddig kb. felefele arányban osztottam szét erő és dex között.Nem tudom melyikből kellene most így az elején több,gondolom kb lvl 30-nál már inkább majd az eröt nyomom,dexem ugy is lesz a masteryből meg a cuccokból.
Szóval Brigand!Mit,mennyire,mikor fejlesszek szerintetek? -
#20135 CSak arra ügyelj,hogy egy azon verziószámú legyen a két játék.Akkor működni fog.Importálni lehet hogy kell majd! -
kamehame72 #20134 szerintem mindegy eredeti vagy sem,egy a lényeg hogy be kell másolni a save könyvtárba és ha kéri akkor ott importálni és kész.ha nem kéri akkor meg magától jó mert a sima titán játékosokat kell importáni azt hiszem és az iteseket meg már nem.
de remélem mindenkinek van biztonsági mentése vészhelyzet esetére?:)) -
Tidérium #20133 Hello!
Megtudná valaki mondani, hogy a tört játékban lévő karaktereket át lehet vinni, valahogyan eredetibe? Lehet egyáltalán ilyet?
Köszi. -
kamehame72 #20132 hali yc
megvan még neked az a link ahol a térképek voltak mert akár hányszor nyitom meg egy hülye oldalt ad a térképek helyett. -
nedeljko #20131 nekem a lilith csak a normál TQ-ra megy az IT-ra nem mert azt írja ki hogy régebbi verzióhoz készült.
Tud valaki segíteni hogy mehet IT-re? -
nedeljko #20130 kíváncsi vagyok rá mert unom már az eredeti pályákat, hiszen legalább 15-6x végig nyomtam őket -
nedeljko #20129 ja már meg is van -
nedeljko #20128 Honnan lehet leszedni ezt a lilithet?
-
yc1980 #20127 Üdv Ricardo :)
Ha jártál már a forbidden mountain-ben ( Siren mines portáltól éjszakra van 1 barlang,s benne 1 rejtett átjáró,onnan tudsz menni) ,akkor ott 1 nő ad neked küldetést...7 ilyen kis virtue-t kell összeszedni,elég kellemes jutalom várható !:)
-
Ricardo23 #20126 Hali
A Lilith-ben a Virtue Faith és a Virtue Hope mire jók? Lehet, hogy van ezekből több is, de most még ennyit találtam meg. Válaszokat előre is köszi. -
kamehame72 #20125 hali yc
nem még nem voltam ott mert most egy másik játékkal nyomtam.
halo 3 és fent a livén persze xboxal de váltakozva így jó:)) -
#20124 én most az első egyiptomi főküldinél vagyok amikor azt a nagy pókot kell legyőzni.marha nehéz még sok életerő itallal is.én főleg a harcos szakot fejlesztem.a mellé melyiket ajánljátok?
-
yc1980 #20123 Üdv ókori kalandorok !:)
ki merre jár ?:) Kame sikerült már legyűrnöd a Kraken-t ?:)
bár ha valamit nem jól csinálsz,akkor a guardiannal is meggyűlhet a bajod !:) Főleg íjásszal :) nem tudom a MAnticore ismerős-e neked az alapjátékból!:)
-
#20122 Nahh megoldódott haver problémája is! Azért nem engedte neki patchelni mert nem oda telepítette ahol a rendszer volt:O érdekess nah mind1:) legalább sikerült megoldani! gondoltam beírom hátha valakinek lenne ilyen problémája:) -
kamehame72 #20121 még ha adná a zöldet de még annyira se találtam mint lilát.
a tökömbe aki így ir egy játékot:))
volt mikor 3 hétig a titánhoz jártam tárgyat keresni napi 4-5 órába:))
míg lilákat dobott de jó zöldet nuku. -
yc1980 #20120 ej ej cheaterek ;))))
-
Renegad #20119 áhh! kösszi szépen megvan!!