Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy talent calculatornak tudnék örülni kb 45-ös szintre, hogy hogyan tudom a legnagyobb sebzést megoldani, oltarok és tekercsek nélük
Melyik karakterrel lehet a legnagyobb sebzést bevinni egy mobra, és milyen skillekel?
Nekem ezek az X... modok nemigen akarnak menni, megcsinálom, ahogy a txt-ben le van írva, de mobbol sem látok többet, meg a bossokból is csak egy van (telkinekkel, hydrával próbáltam eddig). Vmi ötlet?
Broafka
hát, elõször is, szerintem ha nem beszéltél vele nem gond, beszélj azzal aki adta a küldit
másodszor, szerintem nem attól a külditõl nyílik ki az az ajtó, hanem ha kinyírod a terracotta katonákat ami egy másik küldi, de ez nem biztos
harmadszor pedig nem feltétlen kell neked az az ajtó, elég ha dél felé haladsz, ott ki van törve a fal és arra felé ha szépen mész tovább a játékban eljutsz majd a jade templomába

u.i.: én tulajdonképpen azt az ajtót talán egyszer vagy kétszer használtam...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sziasztok!
Valaki segítsen, Kínában vagyok Chang'an faluban, és bementem a palotába, ahol egy halom kõszobrot, meg egy fõgurut kinyírtam, erre megjelent a császár szelleme, akivel gondolom beszélnem kellett volna, de én marha elõbb elteleportáltam, hogy a megtelt inventoryból eladjam a cumókat. Mire visszateleportáltam a szellem eltûnt. Most mi a szart csináljak, már próbáltam újra betöltéssel, de az sem használt, és így nem nyitja ki egy kapu, ami a JADE palota felé vezet. HELP!!!
Köszi, valami villámos tekercset vettem vagy 10 másodpercig adott a póknak az az lenne? Nem mentem közelebb addig de ez egy jó megoldásnak tünik. Próbáltam küklopszossal is de azt hamar elkente.

Igen én szenvedtem sokat a titánnal 😊 Jól írtad a karakterem warfare+storm. Talán majd visszalátogatok hozzá ha magasabb szinten leszek mert még mindig esélytelennek látom, hga lebénít végem, az életerõm 2500 ami elég kevés sztem.

Akkor soha az életbe nemfogok tudni egy set -et összeszedni? Elégé szar dolog.

Már lentebb írtam. Aszem magyarul a Viharboszorkány tekercse, vagy mi a neve, olyat lehet venni a kereskedõnél. Kb másodpercenként egy villámnyalábbal lekábítja a pókot, addig lehet püfölni.
Ilyen statisztika nincsen max annyi hogy 1-1 cuccot jellemzõen az adott etnikum dobja de erre úgy is rájössz (pár 100 óra játék után). Dropnak oda lehet piszkálni TQdefilerrel, ilyenkor csak zöld cuccok esnek, de vannak egyes pre-suffixek amik egyáltalán nem fordulnak elõ hiába minden holmi zöld akkor sincs bennük. Veterans ... of reckless power cumóval rogyásig leszel de Damage converted to healthel nem fogsz találkozni. Arról nem is beszélve hogy van hátulütõje is a dolognak mert minden mob fullos fegyóval megy neked. Ja meg 1-2 cuccra nemhat a dropmod például revenant páncélok, stonebinder cuff stb.

Senki se tud akor olyan helyet hol írják meik cuccot ki dobja és hány % esélyel? Mert így sokat érek azzal hogy tudom milyen ruhák vannak játékban, de nemtom hogy megszerezni.

Kevés! 😄

Broafka
suttogók barlangja! 😊
neked magyarul van meg? pff...

Hát annál a póknál nem csodálom, az elég kömény. ütögesd ahogy tudod, ha kevés az életed akkor póciózz, ha dobja a kis rohadékokat akkor elõször azokat szedd le, mert azok elég hamar löknek rád valami elég erõs varázslatot.
Egyébként milyen karakterrel vagy? úgy talán többet tudnánk mondani hogy mit használj. De ha te vagy az aki sokat szenvedett a titánnal, akkor asszem warfare meg storm? vagy mi volt.
Nyomass mellé egy zászlót is, az onslaught-tal ütögesd. Passz, ha ezek se segítenek.

A suttogók barlangjába a fehér pókot sikerült valakinek kinyírni? Én még mindig módosítások nélkül játszom többi ellenféllel nincs bajom de ez a pók nagyon rohadék meghaltam vagy 20szor. Lebénít és nincs mit tenni 2-3 marás és annyi.

ok köszi, ezt nem tudtam😊
egyébként spearel criteltem, eddig a legnagyobb segzésem 4200. Nem tudom hogy sok-e vagy kevé..
Ranged attackra nincs critial , nem ranger karira😄 Ranger is krittel spearrel , de bowwal az isten se fog crittelni😄

Broafka
szerintem, ez nem teljesen igaz, szerintem van critical, csak nem jelzi ki, nem? :$

Tárgyak link alatt megtaláltam ami kell nekem,de azt nemírja hogy ki vagy melyik láda dobja és hány % esélyel, vagy azt hol kéne néznem?

Rangernél criticalt csak 70es szint felett ad, szóval gyúrd még egy kicsit.

(Na jó, ez hülyeség 😊, ranges kariknál nincs critical, nem véletlenül nem találkoztál még vele.)
már 45-ös az a ranger😄
De még mindíg nem jött critical hit:S:S
pedig egész jó kis kari 9ezer élete van és cask nagyon ritkán hal...
Jah és semmi defiler vagy micsoda..😊
hali van egy 42-es rangerem, de eddig egyszer sem jött fel olyan sárga szám:S:S
Pedig be van állítva az opcoókba:S Nem tudom mi lehet a baj:S
envoka
Hello. Hallotam olyna programról mi elvileg több mobot ad be, tán 3x anyit , így gyorsabban fejlõdsz, ha van ilyen megadjátok nevét vagy honan tudom leszedni?
Meg esetleg nincs valmi oldal , hely hol levanak írva a ruha szet-ek, hogy ki dobja, hány százalékal? Mert találtam már darabokat, de kéne az összes.

Egyébként tényleg nem az igazi, hogy csak bemegy az ember és összeszedi a dolgokat, de amikor már játszik vele egy ideje, unja a farmolást, meg dolgozni sem árt néha,... akkor jól jön. 3 skilles kesztyû: revenantból nemtom van-e, én eddig csak 2 skillessel találkoztam, ami tuti az a medúzáktól pottyan: stonebinder's cuff, azon van 3 skill. Elsõ actben (legendary) a monster encampment utáni barlangtól kezdve vannak meduk, tõlük kérj. 😊
Broafka
huh, én egy ilyen custom item map-ba belenéztem, felvettem pár cuccot, aztán el is dobtam, annyira hangulatromboló! :-/
én inkább megyek szépen a karaktereimmel, aztán amit találok találok.

egyébként olyan +3 skilles kesztyût hol tudok farmolni? ilyen ravanenteket említenek, de azok hol vannak? :$

A custom mapon esetleg? 😛 Ha nem akarsz egyelõre ahhoz nyúlni- elõbb-utóbb sztem úgyis az lesz a vége-, akkor a Valley of Kings környékén lehet revenant satyót találni, tracker's hood jó még neki, de azt bárhol dobhatja, hades, typhon meg a telkinek dobnak legnagyobb eséllyel lilát, meg ott van persze a secret passage is.
Tudnátok tippet adni, hogy 39-es rangernek hol farmoljak sisakot?
Semmi jót nem találtam eddig...:S
envoka
Persze hogy tudunk segíteni. Azért vagyunk itt.
Vidd el a térképen a 2-es számmal jelzett helyre, ez egy küldetési tárgy, csak te úgylátszik nem vetted fel a küldetést.
Térkép

http://sacred2.hu/

Hali!
Találtam keleten egy jade figurát, ami lila, de nem tudom mire tudom használni..
Tudna valaki segíteni?
Broafka
tényleg, eszembe se jutott, de így tényleg van értelme.

Viszont azt nem értem, hogy miért csak max+4 skillpont lehet (fõleg maikor vannak olyan tárgyak amik olyat is adnak hogy pl lightning level 99 stb) ilyen erõvel akkor már megcsinálhatták volna a többit is szépen...

mint mondjuk a Diablóban. (bár asszem ott is van egy maximum talán, nem tudom, de ott kb a max+20 vagy nem tom)

Bizony így van, sok karinál nagyon kellenének a pontok, és nem jut...vagyis nem jutna ha nem lehetne leszedni máshonnan, ahol mondjuk +5 skillpontod van. Az ugye azt jelenti hogy eleve minden szükséges skillen megspórolsz egy pontot. Az pedig elég sok.
Mondjuk nekem se minden karinál van meg a plafon +4, fõleg nem mindkét ágon.
Hát nekem a zászlót nem is kell dobálni, elég bizonyos bossoknál. Sosem értettem a 100% töltõdés mániát. Nekem sosem kellett folyamatosan zászlózni, vagy a conquerernél állandóan használni a kolosszus formát.
envoka
Van értelme plusz 4 skillnél többet is magunkra pakolni.
Az igaz hogy ha mondjuk egy skillnél 8 a max. akkor + 4 skillel 12 lesz, több nem lehet.
De... ha például van rajtunk összesen + 8 skillt adó cucc, és ilyenkor kezdjük el pakolni a pontokat egy adott skillre, akkor 8 pontal kevesebbet kell rátenni hogy elérjük a max. 12-õt, tehát csak 4 pontot kell rátenni, és máris elértük a max. 12-õt. ( 4 pontot ráteszünk rendesen + a 8 skillpont tárgyakból = 12 )
Az is jó megoldás, ha van sok pénzünk, hogy amikor amikor rajtunk vannak a plusz skillt adó tárgyak, a gömbös faszinál visszavásároljuk a már elköltött skill pontokat, és újra osszuk azokat, így ugyanannyi pontból több skillt lehet fejleszteni.

Broafka
mindenkinél úgy van, hogy a max skill szint amit lehet összeszedni az az alap max+4? (szóval mondjuk valamelyik skillnek 8/8 a maxa, akkor + all skilles tárggyal max 12/8-ra lehet felvinni?)

mert akkor mondjuk egy +3 to all skilles karperecnek annyira nincs sok értelme, mert olyan magas szinten, már tulajdonképpen majdnem minden ruhában van már egy +1 vagy +2 to all skill...

Broafka
a zászlóval csak az az egy baj van, hogy egy helyben áll és egy bizonyos körben (meg lassan regenerálódik, de azt fel lehet gyorsítani) és az baromi unalmas mindig dobálni hogy erõsebb legyél

Nekem egyszerre csak egy karakterem van.:-) Amúgy a csatamágusom Orienten is szépen halad. Legalábbis Csanganba simán elértem. Bár persze az Immortal vége az ami igazán nehéz.
Még Dudovecék írták hogy nem igazán kell a piercing resist. Na az én véleményem meg az hogy pont az kell, fõleg legend IT-ben.
Egyébként válaszolva egy alábbi hozzászólásra is: egy csatamágusom már volt, az tényleg nem sikerült jól, pl épp azért mert nem fejlesztettem a zászlót. Most nem követtem el ilyen hibát.:-)
Nem tudom a cuccszerzés miért lenne nagyobb csalás mint az xp többszörözés?
Tudod én Diabló 2-ben megéltem hogy sok-sok-sok tárgykereséses játékóra után sem találtam bizonyos cuccokat. Pl zod rúnát soha életemben. Most tényleg, mire jó ez így? Tudom, azért van a cserebere...na de akkor meg nem mindegy? Nem tök mindegy hogy valakivel cserélsz, vagy te magad találod meg egy könnyített változatban?

Egyébként ebbõl a játékból egy dolog hiányzik nekem nagyon. Hogy nem lehet lila meg kék cuccokba charmot tenni. Na akkor lenne igazán táp minden karakterem. Tudom, van erre is lehetõség...na az már tényleg csalás, nem is használom.
Kössz! 😊 Ott van a calc a video mellett az infoboxban!

envoka

a videó fasza😄😄 nem linkeled be hogy hogyan osztotad el a mastery pontokat?
Nem crackelted vagy nem jó a crack, észreveszi a securom hogy nem eredeti.

A videó elég brutális<#eljen>

Helloka!Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details. ezt miért irja ki?
Nagyjából ezt magyaráztam:
titancalc

De lehet menni vele így is:
http://www.youtube.com/watch?v=ldzriOipdHc

Megcsináltam hihetetlen<#vigyor>
kb. fél óra folyamatos küzdelem után sikerült 70 életerõ itallal és 30energiaitallal kb. Nem hittem volna hogy ez lehetséges buherálás nélkül, nagyon nehéz volt.
Amiket írtál azokból a felét se értem mert magyarul jáccom de a zászló az nekem nincs. A pontokat szinte mindig az erõre raktam, csak a mesterségeknél ronthattam el hogy ennyire gyenge vagyok, én csak eljátszom ezekkel az "rpg"-kkel nem vagyok profi, sõt mondhatni amatõr. A kereskedõtõl a cuccot is úgy veszem sokszor hogy ha nem tudok dönteni hogy melyik a jobb akkor a drágábbat😊

Ha nem tudod megcsinálni warfare masteryvel akkor te valamit nagyon elbaltáztál! Battle standardot használsz? Onslaught ki van gyúrva? Weapon training kell még meg a battle rage, és a storm masterybõl a squall. Adsz a kezébe egy jóképû bunkót odamész, a zászlót meg a squallt leteszed aztán elkezded ütni, meteoresõ alól szépen kitáncolsz ütöd tovább. Jah, vitality dmg resisted nemárt ha van mert akkor nemtud életerõt szívni tõled és úgy könnyebb. Attrib pontokat meg mind az erõre kellett volna rakni akkor talán lenne nagyobb sebzésed és hamarabb végeznél vele. 😊

1.0-ás játék engem is kidobált de az 1.30-as patch megoldotta. Ha felpatcheled vele a gamecopyworld-on van hozzá crack.

Na ezt tisztán tényleg nem lehet megcsinálni tényleg egyszerüen lehetetlen, aláírom hogy nem csalás az xp többszörözés. Egy ilyen jó játékot kár hogy így elkúrtak ezzel. 100 életerõ itallal meg 50 energiaitallal nekiindultam és maradt 30, persze a feléig se vertem le. A játékban egész jól elboldogultam ezzel a harcos karakterrel de a vége lehetetlenség. Mostmár sikerült mégjobban elb@szni a karakteremet is, a vihar mesterségbõl átraktam a pontokat a háborúba és sokkal gyengébb vagyok.

Végülis a hozzászólások sorszámát csak hülyeségbõl írtam oda!<#idiota>

És azt hogy tudom? vagyis milyen patch kell?