23078
  • AnginaP
    Szia Apuci!
    Sokkal jobb, hogy így írod le, legalább kevesebb lesz a félre értés! ;)
    Hmmm, őszinte leszek, én még soha nem találkoztam olyan hibával, hogy bizonyos karaktereimnél működik, bizonyosaknál pedig nem. Annyi kérdésem lenne, hogy amikor átmásoltad a karaktereidet az új helyre, akkor csak a karaktereket másoltad, vagy az egész Titan quest IT könyvtárat? Mert mi haverokkal mindig az egész TQ IT könyvtárat másoljuk, ha biztonsági mentést készítünk, vagy másolunk, vagy akármi. :) Sőt, minden gammánál ezt csináljuk... :)

Másrészről én soha nem jelöltem ki a karaktereimet caravan fix-nél, hanem amint elindult a program, csak kattintottam a fix all caravan files-ra és kész. :) Én soha nem jelölgettem a karaktereimet...
    Summa summarum, fogalmam sincs miért van ez, annyit tudnék javasolni, hogy másold be újra az egész TQ IT könyvtárat, és a defiler-nél ne jelölgesd ki a karaktereid. Más ötletem hirtelen nincs. Ha nem sikerül akkor írj, és totózunk tovább! :D
  • apuci70
    nagyon rendi vagy hogy igy segítesz:)
    Szóval el mondom pontosan hogy mi történt
    reggel ötkor felkeletem és megnéztem az üzidet,nagyon megörültem és le is töltöttem a progit amit ajánlottál install stb aztán elinditottam a progit.
    Láttam hogy felismerte az összes karakteremet ki jelöltem a 4. számú karimat és ráklikkeltem a FIX ALL CHARACTER gombra,azután beléptem a tq-ba és megnéztem hogy sikerrel jártam-e de sajna nem mert a karaván vezetönél minden üres volt. Azután fogtam a 5.számú karimat és ugyanezt végigcsináltam de az sem volt jó,majd a6-os és a 7-es karimmal is végigvittem ugyanezt de nem lett jó egyik sem.
    Ezután nekem sajna elkellett mennem dolgozni és felhívtam a lányomat hogy van ez a tq defiler progi probáljon vele valamit kezdeni.
    Ő rájött hogy nem ugy kell csinálni ahogy azt én tettem hanem másképp.
    Végig ment az összes karimon és mindet megtudta csinálni ugy hogy a karaván vezetőnél meglettek a cuccaim KIVÉTEL annál a négy karakternél nem állt helyre a rend amikkel én probálkoztam.
    Tehát arra a következtetésre jutottam hogy valamit én csesztem el.
    Ebben szeretném a segítségedet kérni hogy valahogy ennél a négy csóró karimnál sikerrel járjak.
    Bocsi hogy ilyen hosszan és egy kicsit szájbarágosan írtam le.
    Már nagyon várom a válaszod.
    elöre is köszi:)
  • AnginaP
    :D Az átviteli terület a transfer area... A tárolási terület pedig a storage area. :) Ha az átviteli terület üres, akkor arra tudok tippelni, hogy a karaktereid nem ugyanabból a játék ciklusból származnak (formázás miatt pl), és más volt a rekeszekben. Külön-külön valószínű működnének. Meg nekem az is fura, hogy ilyenkor miért nem ugyanazt látod az összes karakter átviteli területén...
  • apuci70
    egy nem kimaradt
    tehát 4 karakter akinél nem állt helyre a karaván
  • apuci70
    Angina ebből egy szót se értek. Az átviteli terület tök üres maradt,de azért nem fáj úgy a szíwem,csak wan 4 karakter akinél állt helyre a karaván.
  • AnginaP
    Szia Apuci!

A storage area nem áll helyre rendesen? A transfer area mindnél ugyanaz, az gondolom működik...
  • apuci70
    Sya Angina.

Először is örök hála :)Részben sikerült. Eskü csinálok majd egy karaktert amit rólad newezek el :)
    Viszont van egy olyan gondom, h rányomtam erre a fix all caravan-ra, de nem lett yó. Aztán észrewettem,hogyha külön rányomok a karaktereimre akkor fut alul egy %, és azoknál a karaktereknél helyre is áll minden. De van 4 karakterem aminél nem. Lehet h én nyomtam el walamit. Neked wan walami tipped ?
  • AnginaP
    Hááhááá kipróbáltam az item copy-t, ez óriási lol! ^^ Mégegyszer köszi a tippet! :D:D:D
  • AnginaP
    Jó reggelt! :D

YC, nem tudtam erről az item copy-s dolgoról, köszi a tippet! ;)

A karakterhez pedig én személy szerint a Nature-t választanám, de természetesen a Te döntésed! ;)
  • Zan
    Egyértelműen a legerősebb kari a Brigand(hunt+rouge),ha íjjászról van szó.Viszont a Ranger(hunt+nat) sokkal jobban bírja feszültebb helyzetekben!Ha tényleg akkora állatság ez a Lilith,mint aminek mondod,akkor ha nincs megfelelően jó cuccod Brigandhoz,akkor maradj a rangernél;szerintem.
  • yc1980
    Üdv :)

mindig az a fránya könnyebb út,bezzeg amikor én még azt sem tudtam mi az a Defiler,meg TQ Vault..régi szép.."szenvedős" idők! :))
    Azt tudtad AnginaP,hogy ha Vaultban másolgatsz 1 fegyver,akkor mindig más tulajdonságai lesznek..sokszor jelentős mértékben növelt tulajdonságokkal !:)
    Pl a trackers hood van,hogy 39% -rec.et ad,van mikor akár 47-et is ! :) Ez valahogy az Item Seed-jével lehet kapcsolatban,mert van 1 alap tulajdonság váza 1 Item-nek lásd pl a Gamebanshee oldalán...de ehhez más más Seed más más bónuszt ad !:) El lehet így játszogatni a tárgyakkal....

Kicsit más...azon gondolkodom,hogy elkezdek 1 íjjász karaktert,ki mit ajánlana a hunter ág mellé ? Én a rouge-on gondolkodtam,esetleg nature ! Az első mellett a magas +pierce és poison damage áll..a nature mellette,meg +65% hp és a farkasok !
    A statok elég egyértelműen a dex felé billennek 3:1 arányban az STR-el szemben ! A lilith-et kezdeném el normalon max insane fokozaton...ha ez mond valakinek valamit !:)
    Azért a hunter+spirit érdekes párosítás lehet !:)
  • AnginaP
    Szia Apuci!

A karavános-cucc-elvesztős jelenség tipikus immortal throne-os hiba. Tudomásom szerint ha megvan a teljes mentés könyvtárad, akkor a karavános cuccok is tárolva vannak még. Töltsd le a "TQ Defiler" nevű programot, telepítsd fel, és kattints a fix caravan gombra, és helyre állítja a karavános tartalmakat! ;)
    Én ha újra rakom a win-t, és bemásoltam a karaktereimet, akkor utána mindig tq defiler-rel fix caravan-olok. ;)
    Remélem ez megoldja a problémád, majd dobj pár sort, hogy sikerült-e! ;)
    Bye!
  • apuci70
    szia volna egy kis problémám szeretném ha segitenél

Tudod a karavánvezetőnél le lehet pakolni, az eszenciákat,szörnyerekjéket+a titkos formulákat stb. Plussz van az átviteli terület. Nekem van egy csomó karakterem, tehát az átviteli területbe is pakoltam. Nah most a gond az, hogy vírusos lett az a particíom ahol a TitanQuest van. A mentések miatt, egyenlőre nem akartam letörölni, így készítettem egy másik partíciót ahova újra felraktam, de sajnos nem használta az előző partícióról a mentéseket, ami várható volt, ezért átmásoltam a régi mentéseket az új mentések mappájába. Nem is volt gond, meg lettek a karaktereim. A szomorú az az, hogy a karavánvezetőnél tárolt szörnyerekjék, eszenciák, titkos formulák mind mind eltűntek. Valahol annak meg kell lennie még az előző partíción. Nem tudod, hogy hova menti a játék ezeket az adatokat ?
  • apuci70
    kösy vidu a választ,de sajnos a vírus olyan károkat okozott, h nem tudtam már kirámolni a cuccokat.
    mi az a TQvault ?
  • vidu01
    Karavánosnál levő cuccok ilyenkor elvesznek, azt ki kell üríteni. TQvaultot használjatok raktározásra. A mentéseket meg átmásolni időközönként máshova v kiírni adathordozóra és akkor nem érhet meglepetés.
  • apuci70
    perverztata.
    a program egy külön mappába rakja a mentéseket.
    \documents and settings\"felhasználó név"\ dokumentumok\ my games és ott a mentés.
    ha pedig újraraktad a jáccit, csinálj egy új karaktert és az új mentett mappába be tudod másolni a régit.
  • perverztata
    Én többször is újraraktam a programot, de egyszer sem sikerült visszahozni a régi karaktereimet:(
  • apuci70
    Szia AnginaP.
    Kösyke, hogy segítesz.
    Leírom konkrétan: Tudod a karavánvezetőnél le lehet pakolni, az eszenciákat,szörnyerekjéket+a titkos formulákat stb. Plussz van az átviteli terület. Nekem van egy csomó karakterem, tehát az átviteli területbe is pakoltam. Nah most a gond az, hogy vírusos lett az a particíom ahol a TitanQuest van. A mentések miatt, egyenlőre nem akartam letörölni, így készítettem egy másik partíciót ahova újra felraktam, de sajnos nem használta az előző partícióról a mentéseket, ami várható volt, ezért átmásoltam a régi mentéseket az új mentések mappájába. Nem is volt gond, meg lettek a karaktereim. A szomorú az az, hogy a karavánvezetőnél tárolt szörnyerekjék, eszenciák, titkos formulák mind mind eltűntek. Valahol annak meg kell lennie még az előző partíción. Nem tudod, hogy hova menti a játék ezeket az adatokat ?
  • AnginaP
    Szia Apuci!

Hogy érted, h eltűnt minden?? Másik partíciódról tűnt el minden adat? Szívesen segítek, de le tudnád írni kicsit konkrétabban a problémádat? A mentésed akkor még megvan? Vagy mi történt pontosan?
  • Zan
    Én egy olyan 300-400-at gondolok erőre,a többi ügyesség!Szerintem is fontos a critical,nagyon is + a védekező képesség!Most a brigandomnál elkezdtem tápolni a dexet,és nagyon sokkal javultak a túlélési esélyeim!!Szóval szerintem is jobb a dexre rakás!Ha viszont über brutál zöld cuccokkal vagy tele,akkor nem nagyon kell dex,akkor mehet mind az erőre!Csak hát nem vagyunk ezzel túl sokan így...!
  • apuci70
    sziasztok!!
    :(ujra tettem az xp-met de elötte eldugtam a mentéseimet.miután ujraraktam a TQ-t és a kiegészítöjét sajna a tárolási területemből és az átvitelé területemböl eltünt minden. segítsetek hogy miképpen tom én azt oda visszaoperálni.Ha nem sikerül kb 2 év gyüjtögetése vész kárba. PLS HELP
  • Piccolo13
    Mégegy:

Erő és ügyesség kérdése:

Sztem erőből csak annyit érdemes tápolni, hogy lehessen használni a páncélokat esetleg lassú fegyvereket. Ha elég magas a védekező képesség, el sem találnak az ellenfelek. Támadó képességnél a kritikus csapásokat sztem semmilyen erő nem múlja felül.
  • Piccolo13
    Sziasztok!

Sajnos még nincs meg eredetiben, de rajta vagyok. TQHU-12 és TQHU ,ha valaki esetleg Hamachi.
    Csináltam egy Dream+Defense karit és egyedül az ügyeséggel van bajom. Ha nem tápolom a támadó képességet epikus szinten már el sem találom az ellenfeleket és ami még zavar, hogy ugyan a boss-okat legyalázom, de egy zászlós hódítóhoz képest elég fikkancs. Vélemény?
  • apuci70
    sziasztok!
    Volna egy tiszteletteljes kérésem.
    Legutobb amikor ujra kellett telepiteni a gépemet akkor a TQ mentéseimet elmentettem de sajnos az átviteli területemből eltüntek a cuccaim most ezt szeretném elkerülni.
    Nagyon szeretném ha valaki leirná hogy hogyan tudom azt is elmenteni az ujra telepítés elött.NAgyon megköszönnék egy gyors választ
    Elöre is köszi
  • Zan
    Eredetid van?Mert n soktam tolni,netes gameban ha fent vagyok,akkor HUN névvel kezdődő szobában keress!És ezt most mindenkinek mondom!

Aki neten nyomja még esetleg,keressen HUN-al kezdődő szobákat,vagy ha ő maga kreál,HUN-al kezdődőt csináljon,már ha van kedve magyarokkal tolni.
  • Piccolo13
    Sziasztok!

Szomorú vagyok, senki nem játszik velem TQ-t. :(
  • vasziszdasz
    Persze hogy érdemes, 3 farkasnál (+2 skill) 3x esély a strength of tha packra, elég gyakran felugrik.
  • T4sY
    Ilyen notim van. Amúgy ment megint minden egy jó darabig. :D Vicc!
  • yc1980
    Üdv T4sy,

innentől már csak 2 dologra tudok gondolni..vagy a windows-sal van valami hiba,esetleg reinstall..vagy valami túlmelegszik a gépedben,talán a videokártya... milyen konfigod van?
  • T4sY
    Újabb hiba, nálam...

Vibrál a háttér a Nagy Fal-nál és nem tudok tovább haladni, mert kilép magától. Vmi tipp, hogy mi lehet a gáz?

(minden frissítve van)
  • yc1980
    Üdv Zan,

valahogy úgy,no meg sok sok dexterity,hogy magas legyen a DA,magas resistek,de lehet kompromisszumot kötni,ha pl van 1 jó életszívós fegyvered,megfelelő relic-el ! Gondolom elsősorban a lándzsás brigandra gondolsz,az igazából a bossokhoz jó,az elképesztően magas sebzésével,viszotn nagy tömegben,háááát.... ha ijjász brigandról van szó,akkor meg nem árt a sok mozgási sebesség és a lassító cuccok ! De mindkét esetben jók lehetnek a támadást és lövedéket elkerülő cuccok ! A resistre figyelni kell,mivel semmilyen skillje nem ad igazán hozzá... A rouge flash podwerre érdemes rakni 1 pontot,főleg ha van min +4 all skill-ed,mivel akkor az segíthet kicsit,ha sok a mob körülötted...
    Mókás egyébként a 100 rec-es brigand,aki végig lethal strikal-al nyomul !:) Főleg ha a volley is maxolva van,ráadásul szintán sok + all skill-el,node ilyen karaktert szinte lehetetlen összehozni bár gondolom a trackers hood amúgy is alap szinte minden hunter-es karinál,szóval lehet vele próbálkozni
    Sokat olvastam arról,hogy alapvetően pierce sebzésre épülő karinál,mire rakjuk a pontot..megoszlottak a vélemények...van aki szerint inkább st-re ,míg mások a dex-re esküsznek...Jómagam is inkább dex párti vagyok,mert igaz,hogy a pierce dmg,csupán cca 30%-a a sebzésnek,de az összes bónusza erre a 30%-ra jön rá,és pierce dmg-t csak a dex nőveli tudtommal ,az str nem ! Nem beszélve arról,hogy a dex növeli az OA-t,DA-t ! :) STR-ből csak annyit rakok rá,ami kell a jobb cuccok viseléséhez,szerintem olyan 200-300 elég,a többi pótolható a cuccokkal !:) Mindent összevetve,a brigand nagyon jó karakter,de valóban kellenek mellé,a nagyon jó cuccok,nem feltétlen kell,mert ugye nála a gyűrű adott,szerintem legalább az egyiknek apollo-nak kell lennie !:) A sapka is adott (trackers hood)..fegyvereknél amúgy is jobbak minden karinál a zöldek,és szerintem páncéloknál is ! Szerinted ez milyen fegyver 1 Brigandnak ? EZ
  • Zan
    Arra lennék kiváncsi,hogy a brigandnál mi a fene fogja megvédeni őt a teljes kihalástól,ha majd legenden leszek?Tudniillik egy skillje sincs,ami esetleg védelmet is adna,na jó van egy-kettő,de az is csak minimál cucc...:S!Szóval,vagy űber,porrá relicezett zöld cuccokban fogok futkározni ,vagy sehogyan?:)
  • Zan
    Hát,azért van abból egy jó pár....söt...!A Warfare-nek nem nagyon van,de pl a defense karinál,tulajdonképpen abból él!:)Meg a natural,hunting kariknál is tele van!:)
  • T4sY
    Egy dolog hiányzik ebből a játékból: a BUFFok! Rendes buffok, amiket használhat a kari magán. Vagy csak a warfare-nek nincsenek ilyenjei?
  • Sam87
    Köszi szépen a választ! De ez mind szép és jó csakhát ^^ :D:D
    Regelési problémáim akadtak igy reggel :D:D:D MSN tradet nemtudnánk megoldani?? :D ugyis kisméretűűűű fájl. MSN:[email protected]
    ha igen vegyél fel pls 1 pár perc erejéig. Előre is köszi :D
  • yc1980
    Üdv Sam !:)

itt 1 link az x3-hoz,de ha gondolod megpróbálhatod az xmax-ot is !:)

http://www.titanquest.net/forums/modifications-editor/13688-rel-x2-x3-x4-xmax-monsters-1-1-a.html

de ha valami újra vágysz,akkor ajánlom a Lilith campaign-t,ha visszaolvasol a fórumban 2-3 oldalt,akkor megtalálod miről is beszélek,s honnan tudod letölteni !:)

Angina a warfare+spirit a spellbreaker,az egyik legjobb karakter a játékban !:)

• Sam87
    Helló! Már régen TQ-ztam és most rámjött megint a kockulás, csakhát az X3-as modom eltűnt és nemtudom honnan tudnám letölteni.. pls valaki 1 linket szegény csórónak :D előre is köszi!! IT composat :D
  • AnginaP
    Szia T4sY!

Nem lehet, h a géped melegszik túl, esetleg nem változott hardver a gépedben? Én még esetleg win haldoklásra tudnék gondolni... Láttam már olyat, h win egyik pillanatról a másikra megadja magát..
  • T4sY
    Feladom, tegnap estig teljesen fasza volt, most meg kilépked folyamatosan......
  • T4sY
    Ma estig teljesen frankó volt csak néha lépkedett ki, most meg 2 percenként!!!