Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak nekem tûnt fel ha pajzsos karakterrel vagy,azaz a defense mastery-t használod akkor a fegyver sebzése hozzáadódik a pajzséhoz!Leteszteltem h ugyanannál a pajzsnál betettem több fegyvert is:az elsõ 21-28as sebzésû bárd másik 115-135 bunkó a harmadik meg 245-272-es pöröly-t!Mindegyik "fehér" volt azaz semmi plusz bónusz nem volt benne!És természetesen az utolsóval sokkal nagyobbat sebzett maga a pajzs mint az elsõben!Játék közben már éreztem h így van de miután kipróbáltam bebizonyosodott!
scorpion1986:
Én a Nature azaz természet ágat ajánlom!Én azzal vittem végig!
1:sokkal nagyobb lesz az életerõd/heart of oak/ ráadásul a varázslási sebességed is nagyobb lesz 10-el ami a jégszilánk kilövési sebességét növeli!Ha jól csinálod el tudod érni a 300at!Ami totál írtja a népet!
2:ott vannak a petek is a farkasok meg a nimfa,ami viszont védettséget ad!kimaxolva kb 260sebzést nyel el a karaktered,azaz annyival kevesebbet ér az enemy sebzése
3:ott a nature ág tetején a refresh skill ami nagyon jól jön a villámnál mert gyakorlatilag kettõt tudsz egymás után nyomni!
4:a plague skill meg leveszi az ellenfél ellenállásait így sokkal nagyobbat sebzel nekik!
Szóval én mindenképp a Nature ágat ajánlom!
Eddig is szerettem az e fajta játékokat, egy hete rábukkantam a polcon ennek a játéknak a lemezére és felraktam. Most lett a varázslóm 41es szintû és maradt eddig fel nem használt képesség pontokból 44 db. Viszonylag taktikus játékot játszottam a vihar mágusommal és elég volt eddig a jégszilánk és a chain lightning képesség azt a kettõt teljesen kihúztam. Egyedül talán a cerberus fogott meg de azt is kiküszöböltem a random-ra ellõtt láncvillámmal persze csak a kapunál állva. Nos, nézelõdtem a másodlagos mester fán és ami talán feltûnt az a lich king a spirituálisban. A többin nem sok olyat találtam ami megfelelõ lett volna. Abban kérném ki a véleményeteket, hogy mi lenne a legmegfelelõbb 2. master egy viharmágusnak. vagy teljes támadó mágiára gondoltam e mellé a két skillem mellé vagy teljes védõ. Egyszerûen nem tudok dönteni. Egy biztos, hogy normál módon elég volt a két skillem amit használtam. Most epic módon is egyenlõre elég, de Hádésztól elõre tartok. Bár az is megfordult a fejemben, hogy addig nem használom fel õket míg a lich kinget nem tudom teljesen kihúzni. Elég keményre sikeredet az az ága a spirit mastery-nek. Ha, tudtok segíteni azt megköszönném, viszonylag taktikus alapon szeretném továbbra is építeni. A válaszokat elõre is köszönöm!
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Tudnatok reszletes, igenyes guiedot esetleg druidahoz? Nezegettem forumokat, de csak otletek voltak, meg osszecsapott leirasok... lehet en szoktam hozza a profi dotas guideokhoz... de eleg pongyola a neten fellelhetok tobbsege...
koszonom szepen 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
van erre valami javítás?
Az 1.30 patch fent van.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Egyébként 2 hsz-szel elõtted volt errõl szó, legközelebb ne csak write only üzemmódban legyél.
Mult heten akcios volt steamen a jatek es megvettem az alapot is es az IT-t is. Haverral vegigtoltuk mar az alapot, es most szerettunk volna belekezdeni az IT-be de nem engedi... csak sima TQ kampanyt normalon vagy epicen. Vhol azt olvastam h. a titan legyozese utan ha a portalba megyek akkor elvileg az IT elso helyere kene h. tegyen... de nekunk tolt 1 creditset es azota ez van. Esetleg vmi tipp? (Import karekter+start game IT.exe-vel termeszetesen megvolt)
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
Szóval ha az Immortals Throne-al akarsz játszani végig kell vinned az alapjátékot !
Srácok. A TQ: Immortal Throne ugyan úgy indul mint a "mezei" TQ?
Azt hittem ez egy teljesen más játék, de ha jól emlékszem a sima TQ is itt és így indult..

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
A problémám: TQ+IT 1.17. van fenn, amikor elindítom nincs háttér csak a karakterem. Ez a kisebbik baj, de amikor a játékban effektnek kellene lenni, ott csak sárga-kék kockás textúrák vannak. Már sok mindent kipróbáltam, van e valakinek valami ötlete?
bár ÜberUnderLordban játszottam, igaz csak Epic közepéig, utána jötta Soulvizor mod, ami érdekelt😊
de ne aggódj szerintem a szintlimit miatt, még nem hallottam olyat, aki elérte volna a 85-öt 😊))
A multihoz szerintem ugyan olyan verzió kell a másik oldalon is..és nem tudom pl, hogy a hivatalos multit ámogatja-e vagy a tunggle-vel kell próbálkozni..alapvetõen LAN-on játszom,de valamikro tehetünk 1 próbát a netes mókával is..de akkor legyen már ÜberUnderLord a nagyobb móka kedvéért😊))
A modokat majd kipróbálom, köszi.
Szerver neve: Szabi's Game
A reszleteket es az okokat kihagyva igazan jol koszontottuk az uj evet, egy kis csaladi titan quest gyilkolaszassal :p
szerintem
Tunngle nevem : trubi16
Gameranger nevem : E-mail : [email protected] azon kívül Norbi lesz a nevem.
elõször is BUÉK mindenkinek, játék szempontjából nagyszerû évünk lesz 😊
Torchlight 2, Diablo 3 Grim Dawn, Mass effect 3 és még sorolhatnám😊)
Node ne kalandozzunk még😊
1. Azok a scrollok ha jól veszem ki a szavaidbõl, az artifact-ok, amiekt a hõsöd bal oldalára lentre rakhatsz majd be..nem is gondolnád mennyire brutálisak vannak😊
Az enchantolás kb ennyi, de a dolgot bonyolítja az, hogy a relic-eknél és charmoknál vannak teljes bónusz is, ami változik😊)) szóval míg az egyik ad Neked +10 fizikai sebzést, addig a másik összerakási bónusz 35% attack speed-et😊) ugyan ez érvényes az artifactokra is😊) HIdd el, bõven elég lesz megtalálni a megfelelõ kombinációkat...de Diablo szerû rúnázást ne várj😊)
2. Oracle...a cuccok nagyon sokat számítanak...de az egyik legerõsebb karakter szvsz. 😊) az Epci majd minden választható kaszttal könnyû,addigra már elég jó cuccaid vannak és a képességek is kezdik szárnyaikat bontogatni😊 de legenden azért más lesz majd a móka fõleg act 4-ben😊)) de ha nagyon könnyûnek találod, akkor erre vannak a különbözõ modok😊 lásd xmax, über, underlord, lilith, achilles, soulvizor.. rengeteg van, van ami meglehetõsen megnehezíti a játékot😊))
Olvasgass bele a fórumban, és ami érdekel, azt keresd meg neten és tedd fel😊) Egészen más érzés mondjuk epicen 3-6 HÁdész ellen küzdeni, mint 1-et lenyomni fél perc alatt😊))
Ez egy ugyanolyan egyszer hasznalatos scroll lesz, amit lehet venni 15, 30 40 ezrekert?
Ha igen, akkor nem torom magam ertuk😊
-
Gyakorlatilag ennyi az ossz fegyver enhanced lehetoseg, hogy osszerakok egy essence-t ami 3 vagy 5 darabbol all majd beleteszem a megfelelo targyamba? (amibe eppen bele lehet)
szerintem
Most gondoltam csinálok egy Oracle-t és végigolvastam minden ezzel kapcsolatos bejegyzést a fórumon. 😊
Na most az Oracle ennyire cheat kari, vagy ennyire jól csináltam meg, hogy gyerekjáték epicen vele? Act 2-õt kezdtem el, de az égvilágon semmi kihívás, csak végigdarálom a pályát, viszont nagy élvezet vele játszani. Furcsállom, hogy normálon jóval nehezebb volt vele, vagy ennyit számítanak a cuccok? Amúgy nem gondolom hogy túl jó cuccaim lennének pedig, nem farmoltam sehol, csak végigmentem mindenhol, minden zugban. 😊
Amúgy 1.17 fan patch van fent.
A kari most lvl 45-ös.
A skill tábla így néz ki: (+1 all skill)
Kari:

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Koszi.
szerintem
-Ha kivalasztjuk a masodik professiont (hunter,rouge stb) ezeket valamikor meg ki lehet cserelni masra?
szerintem
de be kell látnod, hogy azért mondjuk 1 God of war-ban vagy Dante infernoban, vagy akár 1 Devil may cry-ban a harc dominánsabb, míg a skill és a loot sokadlagos, ha van olyan egyáltalán!😊
Ezért tetszett nekem az amit linkeltem..mivel tán ötvözi mind a kettõt!😊
Minotaur/Megalesios (Greek Telkine): 19 Formulas
Level 5: Lesser: Deathrattle (x2), Wraithguard (x2)
Level 10: Lesser: Amber Flask (x2), Pale Moon (x3), Shroud of Eternal Night (x3), Star Heart (x2)
Level 15: Lesser: Leafsong (x2), Skyfire Pendant (x3), Touch of the Fool (x1)
Aktaios (Egyptian Telkine): 13 Formulas
Level 5: Lesser: Deathrattle (x2)
Level 10: Lesser: Amber Flask (x2)
Level 15: Lesser: Chaos Cube (x1), Leafsong (x1), Skyfire Pendant (x1)
Level 20: Lesser: Song of the Serpent (x3), Soul Shiver (x3)
Ormenos (Asian Telkine): 13 Formulas
Level 15: Lesser: Chaos Cube (x1)
Level 20: Lesser: Cinderbolt (x2), Soul Shiver (x2)
Level 25: Lesser: Bloodrage (x1), Crystal Tear (x1), Sunstone (x2)
Greater: Book of Dreams (x1), Druidic Wreath (x3)
Typhon: 19 Formulas
Level 10: Lesser: Star Heart (x1)
Level 20: Lesser: Cinderbolt (x1), Razor Claw (x1), Soul Shiver (x2)
Level 25: Lesser: Bloodrage (x2), Crystal Tear (x4), Sunstone (x5)
Greater: Book of Dreams (x2), Soul Prism (x1)
Hades: 17 Formulas
Level 5: Lesser: Scroll of Oneiros (x1)
Level 20: Lesser: Song of the Serpent (x1)
Level 25: Lesser: Bloodrage (x2), Crystal Tear (x2)
Greater: Book of Dreams (x2), Druidic Wreath (x1), Soul Prism (x2)
Level 30: Greater: Eye of the Heavens (x1), Fury of the Ages (x2)
Level 35: Lesser: Emerald Quill (x2)
Level 40: Lesser: Raven’s Shadow (x1)
Secret Passage: 35 Formulas
Level 20: Lesser: Cinderbolt (x2), Soul Shiver (x1)
Level 25: Lesser: Bloodrage (x2), Crystal Tear (x1), Sunstone (x2)
Greater: Book of Dreams (x2), Druidic Wreath (x2), Soul Prism (x3)
Level 30: Greater: Eye of the Heavens (x12), Fury of the Ages (x4), Shadow Veil (x4)
szemezgetve picit, találtam még 1 finomságot, lehet többen már ismeritek...Kingdom of Amalur
nem tûnik rossznak, igaz kissé akció orientáltabb, de benne egész jópofa skill és loot rendszer!😊 node ennyi off topic elég😊
akkor szép sorjában😊
1. A tiszta varázslónál lásd pl az oracle kasztot, nem kell semmi az erõre, szinte mind mehet az intelligenciára, max a tárgyak miatt kell tenni az ügyességre is! Ha gyorsan levernek annak alapvetõen 2 oka van 😊 az egyik hogy lassú vagy, nem tudsz elmozogni, a másik, hgoy az ellenállásaid nem elég jók..ha megbénítanak, lelassítanak, elkábítanak,akkro véged van van legenden..a skillekkel meg próbáld õket lassítani,fagyasztani, vagy megölni õket, mielõtt odaérnek hozzád, én ezért kedvelem pl a ternion attack-ot😊)) csak hullik elõttem a temérdek mob, miközben a petek végzik a dolgukat!😊
2. Élõhalottak és életerõ sebzés..nos a játékban nincs immunitás, csak nagyon magas resist, amit viszont lehet csökkenteni, ergo ha 100 alá tudod vinni, mondjuk 2-300-ról akkor tudsz rajtuk életerõ sebzést is okozni😊 Kétvféle resist csökkentés létezik az egyik a százalékos, a másik a fix pontos..a százalékosak nem adódnak össze, a fix pontosak igen...pl 1 Study prey és 1 Battle standard nem adódik össze..de ha azt ltáod, hgoy valamiylen skill, vagy fegyver nem százalékosan csökkent, értem ezalatt hogy 56-al csökkenti a resist-et 3 másodpercre akkro az hozzáadódik a study preyhez,és így sokkal nagyobbat lehet sebezni rajtuk!😊
3. xp.. igen jól látod, a program azon ellenek után ad a legtöbb pontot,akik kb Veled 1 szinten vannak, ha sokkal magasabb 7-8 szint, akkor nem kapsz annyit, ha meg sokkal alacsonyabb, akkor se sokat...Az ellefelek mehetnek 75. szint fölé is, így fordulhat mahjd elõ, hogy találkozol 80. szint fölötti bossokkal is😊))
4. Ha ennyivel erõsebbek,akkor nagyon rohantál, farmolj kicsit, lásd Orb bossokat, vagy az MI-s lényeket,ebbõl a szempontból jó az xmax mod és hasonlók, mert nem kell 10 run-t lenyomnod, hanem elég csak 3😊
5. Hidd el, van olyan zöld cucc, ami megfelelõ relic-kel porba gyalázza a legjobb kéket, lilát is😊)
5. Kipróbáltam 1 új modot, Soulvizor a neve, meglehetõsen kellemes az Underworld modifikációra épül, rengeteg új cucc, relic, charm van benne, sõt vannak oylan scrollok is, amikbõl fegyvereket lehet csinálni, továbbá megjelentek benne a nyersanyagok, lásd arany,ezúst,bronz,paltina,fa,só és még rengeteg hasonló!😊 Aki szeretne valami újat, az próbálja ki nyugodtan, majd adok linket, kb 600 MB nagyságú..hozzáteszem, hogy annak ellenére, hogy nincs benne több lény, mint a sima játékba..a moster hero-k nagyon durvák lettek!😊 ÜberUnderlordban epic act 1-ben járok 0 halállal, míg ebben már normál act 1 felénél meghaltam vagy 3* 😊))
úgy vettem észre, több xp-t számol a progi ha 4-8 szinttel gyengébb ellent hentelünk.
ha már eposzon is 58-as az ellen a Styx folyónál, akkor legenden mindenki 75-ös? hogy lehet ott haladni? (fõleg hogy nem fejleszhetõek a lila szajrék)
Már régen jelentkeztem de ez nem azt jelenti h hanyagoltam a játékot!😊
AZ lenne a kérdésem h egy varázslós karinál milyennek kell lennie az erõ int ügyesség arányának?Legendre kb. milyen értékekkel kell rendelkeznie?
Mert én hadilábon állok a varázslókkal,több félét próbáltam már,de legendre mind nagyon gyenge lett!A sebzés jó volt de kb. 2 ütéstõl behal,úgy h csak szenvedés az összes!
Legendre az értékeim ilyenek szoktak lenni kb:erõ:50 arra nem rakok intelligencia kb 1200-1600 ügyesség kb 180-220
Jó ez így?
Másik kérdés:az élõhalottakra tudtommal az életerõ sebzés nem hat,akkor az sem ami százalékosan veszi le?pl van olyan h 10% eséllyel 30%kal csökkenti az ellenség életerejét!