Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Csak nekem tûnt fel ha pajzsos karakterrel vagy,azaz a defense mastery-t használod akkor a fegyver sebzése hozzáadódik a pajzséhoz!Leteszteltem h ugyanannál a pajzsnál betettem több fegyvert is:az elsõ 21-28as sebzésû bárd másik 115-135 bunkó a harmadik meg 245-272-es pöröly-t!Mindegyik "fehér" volt azaz semmi plusz bónusz nem volt benne!És természetesen az utolsóval sokkal nagyobbat sebzett maga a pajzs mint az elsõben!Játék közben már éreztem h így van de miután kipróbáltam bebizonyosodott!
scorpion1986:
Én a Nature azaz természet ágat ajánlom!Én azzal vittem végig!
1:sokkal nagyobb lesz az életerõd/heart of oak/ ráadásul a varázslási sebességed is nagyobb lesz 10-el ami a jégszilánk kilövési sebességét növeli!Ha jól csinálod el tudod érni a 300at!Ami totál írtja a népet!
2:ott vannak a petek is a farkasok meg a nimfa,ami viszont védettséget ad!kimaxolva kb 260sebzést nyel el a karaktered,azaz annyival kevesebbet ér az enemy sebzése
3:ott a nature ág tetején a refresh skill ami nagyon jól jön a villámnál mert gyakorlatilag kettõt tudsz egymás után nyomni!
4:a plague skill meg leveszi az ellenfél ellenállásait így sokkal nagyobbat sebzel nekik!
Szóval én mindenképp a Nature ágat ajánlom!
Sziasztok!
Eddig is szerettem az e fajta játékokat, egy hete rábukkantam a polcon ennek a játéknak a lemezére és felraktam. Most lett a varázslóm 41es szintû és maradt eddig fel nem használt képesség pontokból 44 db. Viszonylag taktikus játékot játszottam a vihar mágusommal és elég volt eddig a jégszilánk és a chain lightning képesség azt a kettõt teljesen kihúztam. Egyedül talán a cerberus fogott meg de azt is kiküszöböltem a random-ra ellõtt láncvillámmal persze csak a kapunál állva. Nos, nézelõdtem a másodlagos mester fán és ami talán feltûnt az a lich king a spirituálisban. A többin nem sok olyat találtam ami megfelelõ lett volna. Abban kérném ki a véleményeteket, hogy mi lenne a legmegfelelõbb 2. master egy viharmágusnak. vagy teljes támadó mágiára gondoltam e mellé a két skillem mellé vagy teljes védõ. Egyszerûen nem tudok dönteni. Egy biztos, hogy normál módon elég volt a két skillem amit használtam. Most epic módon is egyenlõre elég, de Hádésztól elõre tartok. Bár az is megfordult a fejemben, hogy addig nem használom fel õket míg a lich kinget nem tudom teljesen kihúzni. Elég keményre sikeredet az az ága a spirit mastery-nek. Ha, tudtok segíteni azt megköszönném, viszonylag taktikus alapon szeretném továbbra is építeni. A válaszokat elõre is köszönöm!
Lammer
alaphoz persze 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Szaruman
Alap verzióhoz, vagy Underlordhoz?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Lammer
igen-igen 😊

zorrobomber
Igen, jó helyre írt, Nature+Storm a druida...

Szaruman
Druida? Jó helyre írtál?

Lammer
Sziasztok!

Tudnatok reszletes, igenyes guiedot esetleg druidahoz? Nezegettem forumokat, de csak otletek voltak, meg osszecsapott leirasok... lehet en szoktam hozza a profi dotas guideokhoz... de eleg pongyola a neten fellelhetok tobbsege...

koszonom szepen 😊

zorrobomber
natív felbontásban tolod?

Feltelepítettem a játékot de a szövegek nagyon elmosódottak.
van erre valami javítás?
Az 1.30 patch fent van.
AtiRadish
Meg van mar kozbe a bibi... steam teljesen kulon kezelte a 2 jatekot, ezert nem ajanlotta fel az IT kampanyt importtal se... Annyit kellett csinalnom h. normalon odateleportalok az utolso rebirth fountainhez es olympuson meg 1x vegigszaladni, ugy teleportalt az uj helyre. Es 2 vel elotte marhara nem errol volt szo, de mindegy.

nekem úgy rémlik ha van az alapjátékból karaktered akkor azt be kell importálni elõször az it-be, és utána ha normalon elkezded akkor alapból az új helyszínen kezdesz.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ollie
Az IT is ugyanott kezdõdik, ahol az alapkampány. Befejezitek az alapkampányt, aztán jön a kiegészítõ, pont min a Diablo 2-ben. Vagyis eleve a kiegészítõvel kellett volna kezdenetek a játékot, hogy ne kelljen végigjátszani 2x az alapjátékot.

Egyébként 2 hsz-szel elõtted volt errõl szó, legközelebb ne csak write only üzemmódban legyél.

AtiRadish
Hi
Mult heten akcios volt steamen a jatek es megvettem az alapot is es az IT-t is. Haverral vegigtoltuk mar az alapot, es most szerettunk volna belekezdeni az IT-be de nem engedi... csak sima TQ kampanyt normalon vagy epicen. Vhol azt olvastam h. a titan legyozese utan ha a portalba megyek akkor elvileg az IT elso helyere kene h. tegyen... de nekunk tolt 1 creditset es azota ez van. Esetleg vmi tipp? (Import karekter+start game IT.exe-vel termeszetesen megvolt)

Értem. Köszönöm szépen! Akkor nekigyûrkõzök 😉

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

wesker24
A TQ Immortals Throne tényleg teljesen más játék de csak akkor kezdödik igazán az Immortal Throne miután az alapjátéknak vége van !

Szóval ha az Immortals Throne-al akarsz játszani végig kell vinned az alapjátékot !
Alóha!

Srácok. A TQ: Immortal Throne ugyan úgy indul mint a "mezei" TQ?
Azt hittem ez egy teljesen más játék, de ha jól emlékszem a sima TQ is itt és így indult..

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Szaruman
Telepítsd újra. Drivert frissíts. Ha ez sem megy, akkor googlezz rá a hibára, hátha vki már találkozott vele, és talált rá megoldást.

Bocs srácok, de nem akarok most végigolvasni 22000 hsz-t.

A problémám: TQ+IT 1.17. van fenn, amikor elindítom nincs háttér csak a karakterem. Ez a kisebbik baj, de amikor a játékban effektnek kellene lenni, ott csak sárga-kék kockás textúrák vannak. Már sok mindent kipróbáltam, van e valakinek valami ötlete?

Szaruman
A multi megy, 1 dologtól félek, attól, h elérjük 76ot (75 fölött nem tudunk ugyanis belépni). ULban még nem volt 65 fölötti karim, azzal is régen játszottam, nem tudom, h milyen gyorsan fejlõdik az ember 65 fölött. Alapból 2en sokkal gyorsabb, atén elõtt (késõn van, lusta vagyok helyesen írni^^) 20 fölött vagyunk.

Üdv, nem próbáltam..
bár ÜberUnderLordban játszottam, igaz csak Epic közepéig, utána jötta Soulvizor mod, ami érdekelt😊
de ne aggódj szerintem a szintlimit miatt, még nem hallottam olyat, aki elérte volna a 85-öt 😊))
A multihoz szerintem ugyan olyan verzió kell a másik oldalon is..és nem tudom pl, hogy a hivatalos multit ámogatja-e vagy a tunggle-vel kell próbálkozni..alapvetõen LAN-on játszom,de valamikro tehetünk 1 próbát a netes mókával is..de akkor legyen már ÜberUnderLord a nagyobb móka kedvéért😊))
Szaruman
Underlorddal valaki próbált multizni? A játék csak lvl 75ig engedi beállítani a szintlimitet, erre van vmi megoldás? ULben ugye 85 a max...

BÚÉK! 😊
A modokat majd kipróbálom, köszi.

Csinálok Szervert, lehet jönni játszani.
Szerver neve: Szabi's Game
alma2
ahh, igen scrollok -> artifact-ek arra gondoltam, koszi.
A reszleteket es az okokat kihagyva igazan jol koszontottuk az uj evet, egy kis csaladi titan quest gyilkolaszassal :p

szerintem

Sziasztok srácok mondjátok meg a neveteket és játszunk együtt mert nagyon unalmas a tunngle, gameranger mert senkivel nem lehet játszani...
Tunngle nevem : trubi16
Gameranger nevem : E-mail : [email protected] azon kívül Norbi lesz a nevem.
Üdv Harcosok😊)
elõször is BUÉK mindenkinek, játék szempontjából nagyszerû évünk lesz 😊
Torchlight 2, Diablo 3 Grim Dawn, Mass effect 3 és még sorolhatnám😊)
Node ne kalandozzunk még😊
1. Azok a scrollok ha jól veszem ki a szavaidbõl, az artifact-ok, amiekt a hõsöd bal oldalára lentre rakhatsz majd be..nem is gondolnád mennyire brutálisak vannak😊
Az enchantolás kb ennyi, de a dolgot bonyolítja az, hogy a relic-eknél és charmoknál vannak teljes bónusz is, ami változik😊)) szóval míg az egyik ad Neked +10 fizikai sebzést, addig a másik összerakási bónusz 35% attack speed-et😊) ugyan ez érvényes az artifactokra is😊) HIdd el, bõven elég lesz megtalálni a megfelelõ kombinációkat...de Diablo szerû rúnázást ne várj😊)
2. Oracle...a cuccok nagyon sokat számítanak...de az egyik legerõsebb karakter szvsz. 😊) az Epci majd minden választható kaszttal könnyû,addigra már elég jó cuccaid vannak és a képességek is kezdik szárnyaikat bontogatni😊 de legenden azért más lesz majd a móka fõleg act 4-ben😊)) de ha nagyon könnyûnek találod, akkor erre vannak a különbözõ modok😊 lásd xmax, über, underlord, lilith, achilles, soulvizor.. rengeteg van, van ami meglehetõsen megnehezíti a játékot😊))
Olvasgass bele a fórumban, és ami érdekel, azt keresd meg neten és tedd fel😊) Egészen más érzés mondjuk epicen 3-6 HÁdész ellen küzdeni, mint 1-et lenyomni fél perc alatt😊))
alma2
Vannak a formulak, amikbe belepakolva koveket es boroket a megfelelo embernel elvileg lesz belole egy scroll.
Ez egy ugyanolyan egyszer hasznalatos scroll lesz, amit lehet venni 15, 30 40 ezrekert?
Ha igen, akkor nem torom magam ertuk😊
-
Gyakorlatilag ennyi az ossz fegyver enhanced lehetoseg, hogy osszerakok egy essence-t ami 3 vagy 5 darabbol all majd beleteszem a megfelelo targyamba? (amibe eppen bele lehet)

szerintem

Pár napja újra elõszedtem a gamet és megfogadtam, hogy végigviszem epicen is és legenden is. 😊 Korábbam közelharcossal és hunterral próbálkoztam, de normálon se jutottam végig.
Most gondoltam csinálok egy Oracle-t és végigolvastam minden ezzel kapcsolatos bejegyzést a fórumon. 😊
Na most az Oracle ennyire cheat kari, vagy ennyire jól csináltam meg, hogy gyerekjáték epicen vele? Act 2-õt kezdtem el, de az égvilágon semmi kihívás, csak végigdarálom a pályát, viszont nagy élvezet vele játszani. Furcsállom, hogy normálon jóval nehezebb volt vele, vagy ennyit számítanak a cuccok? Amúgy nem gondolom hogy túl jó cuccaim lennének pedig, nem farmoltam sehol, csak végigmentem mindenhol, minden zugban. 😊
Amúgy 1.17 fan patch van fent.
A kari most lvl 45-ös.
A skill tábla így néz ki: (+1 all skill)

Kari:

Igen csak az a gáz hogy a tunngle jó lenne csak nekem nem mûködik.. Egyszer kitörültem a kapcsolatokból a tunnglet és nem tudok vissza csatlakozni már rá.. hiába telepítettem újra semmi nem jó neki... Azért törültem le mert nem csatlakozott rá a tunngle-ra. Nem láttam semmi szervert.
Ha választasz második kasztot akkor késõbb már nem fogod tudni cserélni, az immortal throne pedig az alapjáték befejezése után jön majd.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

alma2
Meg egy kerdes, a Titan Quest Immortal Throne palyai mikor jonnek, ha vege fo kuldiknek, vagy felutan mar el lehet arra is kalandozni?
Koszi.

szerintem

alma2
-Asszonnyal ketten elkezdtuk a jatekot lan-ban, 0-as karakterrel. De valahogy nem latom a logikat, kinek mikor adja meg, illetve engedi teljesiteni a kuldetseket. Addig nem is zavart, amig act1-ben eloszor hajora kellett szallni, de engem nem engedett. Gondolom ok, megolom egyedul ismet az elotte levo szornyet a katakombakban, de ott meg jol megszivtam, es nem nyilt ki az ajto "Seald by quest" igy , mar a hajohoz sem tudtam elmenni... Fogtam atmasoltam az osszes terkepet, igy sikerult tovabb jutnom. Ezeket milyen modon lehetne elkerulni?
-Ha kivalasztjuk a masodik professiont (hunter,rouge stb) ezeket valamikor meg ki lehet cserelni masra?

szerintem

tunngle,gameranger,de inkább az elöbbin vannak sokan
Sziasztok valaki nyomja ezt a játékot multiplayerben? Nem az eredetire gondolok hanem valami más programra. Ahol nagyon sokan játszanak.
megtalaltam😄
néztem nemrég Shorlex videóját,a Haruspexeset mondjuk már nem lehet látni.....a dex-erö eloszlására vagyok kiváncsi,vagy hogy mennyi volt neki a végén?elöre is köszi a választ😄
Terensz
Boldog karácsonyt, harcosok :-)

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Kellemes Karácsonyt mindenkinek !😊

XmaX mod
Az xMax mod-ot honnan lehet megkaparintani? :-)
azért ezt némiképp vitatnám..igen a harc az egyik alapja a TQ-nak...de ott van mellette a skill és loot rendszer is...ami megadja a zamatát az egésznek, mivel igen jól ki lett találva..egyedül a drop az, ami nem mindig esik jókor,jó helyen😊
de be kell látnod, hogy azért mondjuk 1 God of war-ban vagy Dante infernoban, vagy akár 1 Devil may cry-ban a harc dominánsabb, míg a skill és a loot sokadlagos, ha van olyan egyáltalán!😊
Ezért tetszett nekem az amit linkeltem..mivel tán ötvözi mind a kettõt!😊
ollie
Már, hogy minél akció orientáltabb? Mert a Titan Quest arról szól, semmi másról. Szerepjátszás kb a nullával egyenlõ, így elég nehéz ennél akció orientáltabb RPG-t csinálni. Persze ugyanez a helyzet a Diabloval is.

http://ballor.hu/titanquest/
Én Legenden Delphinél járok, de idáig még egy Lila vagy Kék cuccot nem dobott sehol...Epic-en Delphi-ig már vagy 6-7 ilyet kaptam!! :-( Érdekes...egyébként eddig átlagban 60-64-es ellenfelek voltak ezen a szinten.
Normal Level Runs

Minotaur/Megalesios (Greek Telkine): 19 Formulas
Level 5: Lesser: Deathrattle (x2), Wraithguard (x2)
Level 10: Lesser: Amber Flask (x2), Pale Moon (x3), Shroud of Eternal Night (x3), Star Heart (x2)
Level 15: Lesser: Leafsong (x2), Skyfire Pendant (x3), Touch of the Fool (x1)

Aktaios (Egyptian Telkine): 13 Formulas
Level 5: Lesser: Deathrattle (x2)
Level 10: Lesser: Amber Flask (x2)
Level 15: Lesser: Chaos Cube (x1), Leafsong (x1), Skyfire Pendant (x1)
Level 20: Lesser: Song of the Serpent (x3), Soul Shiver (x3)

Ormenos (Asian Telkine): 13 Formulas
Level 15: Lesser: Chaos Cube (x1)
Level 20: Lesser: Cinderbolt (x2), Soul Shiver (x2)
Level 25: Lesser: Bloodrage (x1), Crystal Tear (x1), Sunstone (x2)
Greater: Book of Dreams (x1), Druidic Wreath (x3)

Typhon: 19 Formulas
Level 10: Lesser: Star Heart (x1)
Level 20: Lesser: Cinderbolt (x1), Razor Claw (x1), Soul Shiver (x2)
Level 25: Lesser: Bloodrage (x2), Crystal Tear (x4), Sunstone (x5)
Greater: Book of Dreams (x2), Soul Prism (x1)

Hades: 17 Formulas
Level 5: Lesser: Scroll of Oneiros (x1)
Level 20: Lesser: Song of the Serpent (x1)
Level 25: Lesser: Bloodrage (x2), Crystal Tear (x2)
Greater: Book of Dreams (x2), Druidic Wreath (x1), Soul Prism (x2)
Level 30: Greater: Eye of the Heavens (x1), Fury of the Ages (x2)
Level 35: Lesser: Emerald Quill (x2)
Level 40: Lesser: Raven’s Shadow (x1)

Secret Passage: 35 Formulas
Level 20: Lesser: Cinderbolt (x2), Soul Shiver (x1)
Level 25: Lesser: Bloodrage (x2), Crystal Tear (x1), Sunstone (x2)
Greater: Book of Dreams (x2), Druidic Wreath (x2), Soul Prism (x3)
Level 30: Greater: Eye of the Heavens (x12), Fury of the Ages (x4), Shadow Veil (x4)
Érdemes a Skilleket is átrendezgetni néha egy-egy Boss Fighthoz! Én Magic Warriorral nyomatom, tehát inkább a közelharcot csipázom, de Pl Hádész ellen Epic szinten esélyem annyi volt mint hógolyónak a pokolban! :-) ..úgyhogy fogtam, vissza"butítottam" egy-két közelharcos skill-t és csineltam egy ûber-brutál-mega-giga maglakót...az aztán ráadásul mintha immunis lett volna Hádész mester "átalakult" Jég-fagy sebzéssel operáló okosságaira, teljesen lekötötte addig a figyelmét a kedves Boss-nak, én meg hátulról jól lealáztam a sárgaföldig!! (Persze a skill-rendezés elég borsos áron van, de hát jó sok aranyat kell gyûjteni hozzá! ) UI: persze ez csak egy lehetõség, de érdemes néha kipróbálni! Üdv
Üdv üdv,

szemezgetve picit, találtam még 1 finomságot, lehet többen már ismeritek...Kingdom of Amalur
nem tûnik rossznak, igaz kissé akció orientáltabb, de benne egész jópofa skill és loot rendszer!😊 node ennyi off topic elég😊
Üdv üdv,

akkor szép sorjában😊
1. A tiszta varázslónál lásd pl az oracle kasztot, nem kell semmi az erõre, szinte mind mehet az intelligenciára, max a tárgyak miatt kell tenni az ügyességre is! Ha gyorsan levernek annak alapvetõen 2 oka van 😊 az egyik hogy lassú vagy, nem tudsz elmozogni, a másik, hgoy az ellenállásaid nem elég jók..ha megbénítanak, lelassítanak, elkábítanak,akkro véged van van legenden..a skillekkel meg próbáld õket lassítani,fagyasztani, vagy megölni õket, mielõtt odaérnek hozzád, én ezért kedvelem pl a ternion attack-ot😊)) csak hullik elõttem a temérdek mob, miközben a petek végzik a dolgukat!😊
2. Élõhalottak és életerõ sebzés..nos a játékban nincs immunitás, csak nagyon magas resist, amit viszont lehet csökkenteni, ergo ha 100 alá tudod vinni, mondjuk 2-300-ról akkor tudsz rajtuk életerõ sebzést is okozni😊 Kétvféle resist csökkentés létezik az egyik a százalékos, a másik a fix pontos..a százalékosak nem adódnak össze, a fix pontosak igen...pl 1 Study prey és 1 Battle standard nem adódik össze..de ha azt ltáod, hgoy valamiylen skill, vagy fegyver nem százalékosan csökkent, értem ezalatt hogy 56-al csökkenti a resist-et 3 másodpercre akkro az hozzáadódik a study preyhez,és így sokkal nagyobbat lehet sebezni rajtuk!😊
3. xp.. igen jól látod, a program azon ellenek után ad a legtöbb pontot,akik kb Veled 1 szinten vannak, ha sokkal magasabb 7-8 szint, akkor nem kapsz annyit, ha meg sokkal alacsonyabb, akkor se sokat...Az ellefelek mehetnek 75. szint fölé is, így fordulhat mahjd elõ, hogy találkozol 80. szint fölötti bossokkal is😊))
4. Ha ennyivel erõsebbek,akkor nagyon rohantál, farmolj kicsit, lásd Orb bossokat, vagy az MI-s lényeket,ebbõl a szempontból jó az xmax mod és hasonlók, mert nem kell 10 run-t lenyomnod, hanem elég csak 3😊
5. Hidd el, van olyan zöld cucc, ami megfelelõ relic-kel porba gyalázza a legjobb kéket, lilát is😊)
5. Kipróbáltam 1 új modot, Soulvizor a neve, meglehetõsen kellemes az Underworld modifikációra épül, rengeteg új cucc, relic, charm van benne, sõt vannak oylan scrollok is, amikbõl fegyvereket lehet csinálni, továbbá megjelentek benne a nyersanyagok, lásd arany,ezúst,bronz,paltina,fa,só és még rengeteg hasonló!😊 Aki szeretne valami újat, az próbálja ki nyugodtan, majd adok linket, kb 600 MB nagyságú..hozzáteszem, hogy annak ellenére, hogy nincs benne több lény, mint a sima játékba..a moster hero-k nagyon durvák lettek!😊 ÜberUnderlordban epic act 1-ben járok 0 halállal, míg ebben már normál act 1 felénél meghaltam vagy 3* 😊))
a méreg sem hat az élõhalottakra. nem tudom ki hogy jut el a legendre, de én az eposzon vagyok a Styx folyónál, ahol 6 szinttel erõsebb monszták vannak, amiket ha tömegesen támadnak nem lehet legyakni.

úgy vettem észre, több xp-t számol a progi ha 4-8 szinttel gyengébb ellent hentelünk.

ha már eposzon is 58-as az ellen a Styx folyónál, akkor legenden mindenki 75-ös? hogy lehet ott haladni? (fõleg hogy nem fejleszhetõek a lila szajrék)
Sziasztok!
Már régen jelentkeztem de ez nem azt jelenti h hanyagoltam a játékot!😊
AZ lenne a kérdésem h egy varázslós karinál milyennek kell lennie az erõ int ügyesség arányának?Legendre kb. milyen értékekkel kell rendelkeznie?
Mert én hadilábon állok a varázslókkal,több félét próbáltam már,de legendre mind nagyon gyenge lett!A sebzés jó volt de kb. 2 ütéstõl behal,úgy h csak szenvedés az összes!
Legendre az értékeim ilyenek szoktak lenni kb:erõ:50 arra nem rakok intelligencia kb 1200-1600 ügyesség kb 180-220
Jó ez így?
Másik kérdés:az élõhalottakra tudtommal az életerõ sebzés nem hat,akkor az sem ami százalékosan veszi le?pl van olyan h 10% eséllyel 30%kal csökkenti az ellenség életerejét!