23078
-
Nekemnem #22838 értem! de Mi van akkor ha megvan! És ez mellett is kéri! És ebbe az a szép hogy ma vettem meg:) -
gosumofo #22837 a kiegészítő után nincs több hivatalos patch, az 1.17-es fanpatchet googlen megtalálod. -
Nekemnem #22836 Sziasztok Megvettem eredetibe a Titan Quest Immortal Thronet! És még így se tudom leszedni hozzá a frissítéseket! Mit tegyek segitsetek Köszi -
Nekemnem #22835 Üdvözletem mindenkinek a Titan Quest Immortal Throne-hoz szeretnék segítséget kérni! Letöltöttem a játékot és nem tudom elindítani mert nem tudom ptch-elni! Segítséget kérnék honnan tudok jól működő patcht vagy crack-et tölteni hozzá? Előrre is köszönöm! -
#22834 Hali!
Analfabéta vagyok még ebbe a játékba, valaki privibe elmagyaráznál lant, stb-t hogyan ? :D -
deicide #22833 rendben... kösz a válaszodat..:) -
zsotesz #22832 én anno egy warefare-es karaktert csináltam, spiritet raktam mellé, elég jól aratott, de szerintem rakhatsz mellé bármit
a kis köveket meg neked kellett összerakni inventory-ból, asszem bal klikkel kiválasztottad a követ rávitted egy ugyanolyanra és ott nyomtál egy jobb klikket, de erre már én sem emlékszem pontosan -
deicide #22831 Sziasztok..
sok év után elővettem ezt a játékot.. pár dolog azóta már kiesett..! ciki nem ciki ez van!
Na most én a képességeknél a Warfare választottam..melyik hozzá a legideálisabb másodiknak..?
na a banális kérdésem még hogy a 3 db kis köveket ki mikor hol rakja össze..? -
NeRo31 #22830 Hali!
Kipróbáltam már sok 100 rec-es karit!Mindegyik iszonyú durva csak az a baj h rendes játékban sose lesz ilyen!Én úgy játszom h csak azokat a tárgyakat használom amelyiket az adott karakterrel találok!Így érdekesebb a játék szerintem,meg egy picit talán nehezebb is mintha betápolom cuccokkal! -
Cortinaar #22829 Hi!
megcsináltam, s valóban nem sebeznek rajtam semmit, még Typhon sem, egyedül 1 valamivel, de azzal meg alig megy le a HP. Néha valamivel meg tudtak sebezni, de valóban halhatatlan kari. 100% feletti az Avoidom és a defens is 2500 körül mozgott. Azért a 100 reces Divinert is próbáld ki, folyamatos PS-el és a sok aurával. (Trance of Empathy a legfontosabb) -
NeRo31 #22828 Hali!
Nem tudom feltenni mert csak a cégnél van net!:(
De van olyan zöld páncél az ún. "veterán" páncél amit lehet itt ott találni,abból van amelyik 21%lövés elkerülést ad és kb 17% védekező képességet!Bele rakod a Guang You jóindulata ereklyét/nem tudom jól írtam-e/ ami csomó védekező képességet ad!Nyakláncnak beteszed az ún. "cseles" zöld nyakláncot,/ez sem ritka/Ami kb.15%lövés elkerülést ad!Pajzsba meg hektor lelke ereklyét ami már epic-en 9%lövés elkerülés és 120 védekező képességet ad!
+4skillel a vadász 35%lövés elkerülést ad a dream mastery meg 25%ot!Meg a kettő összesen 80%al növeli a védekező képességet is!
Ha összeadod a lövés elkerüléseket akkor 35%+25%+21%/páncél/+15%/nyaklánc/+9%/hektor lelke/=105%!!!Már 100felett is vagy,tehát nem is kell a legjobbakat megtalálni h 100 legyen!Természetesen ügyességre sok pontot kell rakni h a védekező képesség minél nagyobb legyen!
Kb. ennyi a lényeg!Lehet bonyolultnak hangzik de epik végére de legkésőbb legend közepére már simán el lehet érni!Még csak nem is kell sokat farmolni!Kis szerencsével találni is lehet ezeket a tárgyakat! -
bega82 #22827 Na, kipróbáltam, ez is custommap-es móka, szóval egyszerű! Eddig tetszik, indítottam egy dual-os karaktert, a Depredation masteryvel. :) A másikat még nem tudom mi lesz. Csak azt sajnálom, hogy nem találok hozzá olyat, mint a titancalc... :(
Na mindegy, tök jó, hogy új skillek vannak, így megérte újra elővenni. -
#22826 A modoknál le van írva, nem tudom már pontosan, elég régen TQztam. -
bega82 #22825 Az engem nem is zavarna, hogy nem megy a multi, csak legyenek jó kis új masteryk! :) És akkor ez is olyan, hogy customaps-ba kell tenni, és akkor a játék menüjéből onnan indítani? -
#22824 A paths modot próbáltam, az jó. Viszont a multi nem megy vele :(
A destinies is jó (ha az, amelyikre gondolok), de asszem azzal sem megy a multi. -
bega82 #22823 Sőt! Inkább nem is ez lesz, hanem új modokat szeretnék kipróbálni, amiket eddig még nem. Pl. a lilith nekem eddig kimaradt, most lehet teszek majd egy próbát vele.
Olyan modokkal mik a tapasztalatok, amik új masteryket adnak? A masteries modot próbáltam már, azzal egy ideig elvoltam, de az eredetiek, meg az underlordosak jobbak. Viszont most olvasgatok erről a Destinies modról... ezt próbálta valaki? Jók az ottani masteryk? -
Cortinaar #22822 SZia Nero31!
Fel tudnád tenni az íjász Haruspexed cuccait, amivel elérted a 100% avoidot és a nagy pdefet?
Kipróbálnám én is, találtam is jó pár tárgyat hozzá.
Amúgy próbaképpen ajánlom a 100 reces Divinert.
Folyamatos PS mellett esély nélkül van bármi, csak győzd manával.
Érdekes karakter, szerintem a sok aurában van még az ereje.
-
bega82 #22821 Underlord moddal dárdás pajzsos karakternek szerintetek melyik mastery párosítás a legjobb? Hunting+Defense, Hunting+Occult, Occult+Defense? Vagy esetleg valami ezektől eltérő? -
#22820 "minoszi labirintus" nah :) -
#22819 huhhh ez nagyon durva...
czimbivel megyunk epic minotaur barlangja...
dob egy legend speart (spear briganddal nyomulok)
erre ledob 3 perc mulva meg1-et...
fel perc mulva meg1 .... :DDDD
semmi cheat... xmax mod max verzio "max" :) -
NeRo31 #22818 Előbbihez szólva ez csak érdekességnek jó!Sima játékban soha nem fogsz tudni ilyent összerakni csak farmolással+ tq defiler segítségével!
Személyes kedvencem viszont a hunter+dream/haruspex/ kombó!Na ebből ki lehet normál játékban is hozni a 100% lövés és támadás elkerülést!Igy gyakorlatilag sebezhetetlenné válik az enemy-k 99%-a ellen!Se meglőni se megütni nem tudják!
Személyes tapasztalat szerint úgy 1500-1600as védekező képességnél éred el a 100% támadás elkerülését! -
NeRo31 #22817 Ilyent én is csináltam kísérletképpen!
Két Persepone ölelése lila balta a kézben ami ugye mp-ént 50 életerőt ad!
Link annak aki nem ismeri: http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?_layout=TitanQuest_Items_Page&_cgifunction=search&TitanQuest_Items.id=1399
Minden gyűrűbe ízisz füles keresztje/legendás/!ami +120% életerő regent ad!
Karakterre zöld cuccok amik növelik kb 100-120%kkal szintén!Beléjük az ami a növényekből kiesikl,most nem jut eszembe a neve/szintén legendás/asszem +5életerőt ad mp-ént! a bónusza meg kb.85%hp regent!Na ilyent az összes tárgyba és kész!Meg van a szűzcsók talizmán ami 200%hp regent ad!
Második karakternek meg dreams vagy vadász!ott is van +életerő /mp-es bónusz!
Na kb ennyi lenne annak akit érdekel!:)
-
yc1980 #22816 hp regen -
yc1980 #22815 -
yc1980 #22814 üdv, 1 kis érdekesség, még nekem is meglepő volt:DDD
-
NeRo31 #22813 Hi!
Most nature+defense karakterrel nyomom!Valaki esetleg játszotta már?Tapasztalatok? -
#22812 Grim Dawn gameplay. Nagyon jó lesz. :) -
bega82 #22811 Jaja. 20/16-nál már 5 db van. :) -
#22810 5 farkasod hogyan lehet? +nature skilles cuccal? -
bega82 #22809 Underlordban jó petes karit csinálni. Spirit+Nature: 4 csontváz katona, egy csontváz kutya, a líccs king, 5 farkas, az íjász... plusz még bossok ellen ugyebár lehet ilyen pár másodperces monsztákat idézni. Kész hadsereg, nagyon komoly.
Mondjuk én most Spirit+Earth kombós mágussal játszom, csontik, kutya, líccs king + a core dweller tanknak. Valamiért most ez volt szimpatikusabb, igaz nem akkora hadsereg, viszont az earth fire+physical bónuszait nagyszerűen ki tudják használni a spirit-es petek is, szóval elég kemények. :) -
#22808 a banda:
-
yc1980 #22807 Üdv,
bár én nem vagyok 1 Ice Shard párti, ugyanis a Damage még mindig nem elég nagy legend végére..a Ternion a botodból nyeri az erejét, kevesebb mana, ugyan úgy lehet növelni az attack speed-et igaz kevesebb, mitn a casting speed...de a 19500 DPS kontra 3*13000, nos...:)))) ráadásul a ternion, mitn írtam a botodból nyeri az erejét, az alap támadását, így bármikor áttérhetsz a coldról, a lightning-re :)))
1 jó zöld bottal, megfelelő reliccel, háááát..de döntse el mindenki maga:))
a kérdésre válaszolva...UL-ben az ice shard is átesett 1 kis kozmetikázáson..és erősebb lett, bár nem túlzó mértékben..ami viszont igencsak..az a Wisp passzívja..teljesen kimaszolva +200% elementális sebzés...ez azért nem hangzik rosszul:)))
ha Ternionos Oracle-t indítok,akkor pár lövés a Titánba közelről és vége :) Legenden kap 1 Squall-t és nicsn esélye...3 nak sem, a 6 már neccesebb Überben...de ha bejön minden aura...és jó időben támadok,akkor 6 Titán is fekszik 0,5-1 perc alatt:)
Egyébként nem tudom, én sosem voltam oda a Nature mastery-ért...ha az ember hosszú távon gondolkozik..akkor max a farkasok érnek valamit legenden...főleg mondjuk a warfare-el 1 jó ksi Battla Standard és a farkasok megtáltosodnak:)) főleg, hgoy ott van még az ancestral horn is :)) bár 1 Summoner is életképes lehet..:))
nálam keigészítő skill a Spirit is a Dream, akár varázsló,akár harcos, mindkettő jól jöhet mindkét irányban, szinte bármivel passzol,remekül kiegészít:) pl Dream+Storm, UL-bem meglehetősen komoly kombó, mert az electrical burn damage-t alapsoan fel lehet tolni és akkro 1 DR alaposan rendet tesz bármilyen szituációban:DD
Igazából elmondható, hogy rengeteg életképes kombináció létezik,de ne fejlessz össze vissza, ha varázslót akarsz,akkro szinte csak int-re tegyél, meg ami a cuccok maitt kell dex-re, erőre semmit, ha harcost akarsz, akkro int-re nem kell semmi..ha meg hibridet akarsz...nos akkor készülj fel alapoasn a +4-re és a 100 recre különben xmax legenden kihullik pár szál hajad, de lehet már epic act 4-ben is:))
A skilleket tetszés szerint rendezgetheted,amitt nem kell aggódni,de a stat pontokra figyelj...
lehet hülyeségeket beszélek, de rég játszottam már original TQ-val:)
-
NeRo31 #22806 Az elején tényleg sok energia ital kell de később már nem gáz!Csomó minden tudja csökkenteni a manna %os használatát,vannak tárgyak ereklyék stb..!A nature ágban is van ami csökkenti!Én normálon járok most egyiptomban lvl 20as a karakter de már most nem olyan gond!
UnderLordba nem próbáltam! -
bega82 #22805 Ilyen ice shardos karival én is sokat szemeztem már. De nem nagyon gáz a mana probléma? Vagy az ellen te hogy "védekeztél"?
Ja, és UL moddal is ennyire erős az ice shard? -
NeRo31 #22804 Legendre ha jól nyomod /storm+nature/, az ice shard kb 1300-1400as damage-t sebez!Ebből +4 all skill mellett 5-öt lő ki egyszerre!Plusz 300 varázslási sebesség mellett ki lehet számolni mekkora Damage Per Second jön ki!1300*5*3=19500 !!!
Nyilván ez csak Bossok ellen ennyi mert beleállsz az "arcukba" és telepumpálod őket!:)Legend Typhon kb 10mp alatt le lehet nyomni!
Próbáld ki nem fogsz csalódni benne! -
#22803 spiritet ismerem mer egyrészt haver is azzal nyomja, másrészt singleben toltam vele vagy 10 szintet, pont azért kezdtem újat hogy ne legyünk ugyanazzal a kaszttal. jobb gombra most amúgy heal van rakva és használom is bőven.. -
NeRo31 #22802 Lehet először furcsa lesz h nem a bal gombbal lősz de hamar meg lehet szokni!Én mondjuk a jobb gombra tettem!
De ajánlhatom még a spirit ágat is a nature mellé!ott a termion attackot és a passzivját nyomd ki maxra először!Ekkor a bot egyszerre hármat lő és ezzel is nagyon lehet írtani az enemyt!
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Soothsayer&master1=2&master2=4&sa=0&m1=16-3-0-12-3-0-0-0-0-0-0-6-0-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=32-0-0-1-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0
-
NeRo31 #22801 Hopp!Bocsi nem is néztem,tényleg írtad h intr-re tetted a pontokat így már más!
Én tegnap újrakezdtem Druidával!Az az Storm+Nature!
Akkor ezt ajánlom!Ice Shard-al nyomom!Olyanan durva h tudtam farmolni vele 3 Minotaurust és 3 Telkint egyszerre!Én itt tartok!
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Druid&master1=4&master2=8&sa=0&m1=4-0-0-1-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=24-12-1-0-0-1-0-8-0-0-0-0-0-0-0-8-0-0-0-0-0
Ezt tudom ajánlani mert ezt egyszer már végigvittem és legenden sem volt gondom vele!Itt is az a tanácsom h egyenlőre a peteket felejtsd el!Gyúrj az ice shard-ra!Rakj be minden olyan tárgyat ami a jég sebzést növeli meg a varázslási sebességet!Ez a két tulajdonság a legfontosabb!Nem számít a botod milyen sebzésű mert úgy sem azzal lősz!Az számít milyen plusz %jégsebzést ad!
Valahogy így variáld át:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Druid&master1=4&master2=8&sa=0&m1=32-0-0-1-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=11-12-1-0-0-8-0-8-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0
Nem baj ha egy ideig kevesebb lesz az életerőd mert ha jól nyomod akkor a közeledbe sem érnek és úgy sem tudnak megsebezni! -
#22800 igen, érzem én is nagyjából hogy valami nem stimmel. alapvetően jól hangzik a javaslatod, de str nélkül hogy fogok normális fegyvert találni?? nem lenne praktikusabb valamilyen caster mastery(pl. earth)? -
NeRo31 #22799 Szia!
Az a legnagyobb baj h csak a Nature mastery-t tolod!A Nature jellemzően második mastery-nek használják nem elsődlegesnek mivek inkább védettséget ad nem támadást!Kellene választanod mellé másikat!A warfare tökéletes lenne!Először is a peteket "száműznöd kellene mert normálon nem érnek valami sokat hidd el!Majd epicen és legenden használd őket!
Csinálj warfare+nature karaktert!Kétkezes harcosként nagyon jó!Alakítsd át a pontjaidat mondjuk így:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Champion&master1=4&master2=3&sa=0&m1=32-1-0-12-6-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=4-6-0-7-6-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0
Tuvábbiakban gyúrj tovább a kétkezes harcra és meglátod milyen könnyen haladsz majd!A petekre csak akkor rakj ha kész a warfare mastery!
Így nézzen ki:
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Champion&master1=4&master2=3&sa=0&m1=32-1-0-12-6-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=32-6-0-8-6-8-0-0-6-0-1-0-6-0-0-6-0-0-6-6-0-0