23078
  • Shad01
    Első játékom, elakadtam a titánnál. 36-os szintű vagyok, a titán 42. Kétkezes harcos a karakterem tűzvarázslatokkal (Battlemage: Earth + Warfare).
    Ha odaállok harcolni 2 másodperc alatt végem. Messziről lőve sem jutok semmire, mert míg kerülgetem a varázslatait visszagyógyulja az általam okozott sebzést.
    Van valakinek tippje, mihez kezdhetek?
  • zorrobomber
    helyes link
  • zorrobomber
    na, csak a lényeg, a titancalc link maradt le :)
  • zorrobomber
    huh látom gyűlnek az expertek :) ennek örömére tudná valaki kritizálni a buildemet? memphis után járok kb most zúztam/uk le a pharaoh guardokat, és - hozzáteszem coopban - a skorpiókkal erősen meggyűlik a bajom, tegnap 2-3szor is meghaltam, ezzel meg is duplázva kb az összes eddigi halálaim számát. persze én egyelőre örülök ha végigviszem másodjára a gémet, szóval nem élem meg teljesen tragédiaként(mondjuk a társam spirit/dream kombója is már-már lehangolóan erős hozzám képest :). a továbbiakban a plague vonalat akarom erősíteni, illetve erősen gondolkodom második mastery-n(core dweller?). statok terén eddig 1 int 1 dex-et nyomtam minden szinten, arra gondolva, hogy később majd nekem kell tankolni miközben a petek zúzzák az ellent. nem mondom hogy totál bukta eddig az ötlet, de el tudnám képzelni jobbnak is :) előre is thx
  • Alblink
    Koszonom,remelem menni fog,most pont jatszani akartam.
  • scorpion1986
    Nyomj alt gombot. Vagy opciókban a véletlen tárgyfelvételt kapcsold ki. Na jó éjszakát.
  • Alblink
    Felrkatam ujra a jatekot,mukodik rendesen,de ha a kiegeszitot inditom el akkor a ledobott targyakat nem mutatja,es nem lehet felvenni.
    Erre van valami megoldas?a patch-ek nem segitettek.
  • yc1980
    még 1...azért 6 Barmau is igen mókás, ha az ember bátran ugrik be közéjük.. folyamatosan stunnolnak és jön a jégeső...szóval okosan, megfontoltan mindig, ahol lehet több ellenfele tkicsalogatni és/vagy megtalálni azon pályarészeket, ahová nem követnek, lásd pl a Medusáknál a jobb alsó sarok, ott lehet pihenni kicsit:)))
  • yc1980
    Üdv:))

no végre..valaki kedvet kapott a 0 death challange-hez !:)))
    én ÜberUnderLordban Epic Act2-ben járok eddig nulla halállal:)
    mondjuk hozzá kell tenni, hogy szerény véleményem szerint a legellenállóbb karakterrel haladok,a Templarral!:))
    Terensz, Te mivel haladsz?
    :)
    a Templar nagyon jó, mert elképesztően magas DA-t lehet kihoznibelőle és olyan 1300-1500 körüli HP regent/sec:) és a Bossoknál meg ott van a a Colossus form extra HP-je is:)))
    No igen, ÜverUnder-ben a 18 Medusa elég nagy fjfájást tud okozni..a Helaereket kell leszedni először,ami nem könnyű,de CF+PS combo emgteszi a hatását,de Normál fokozaton baromi nehéz így a játék, hisz se jó skillek (még), se jó item-ek:SS utána valamivel már könnyebb,de act 4-ben a párkák..nos abból is 18..kis helyen..életveszély:SSS
    Az Epic eddig sétagalopp volt, megfelelő poison resisttel a Scarab sem nehéz, általában elmondható, hogy tudni kell, a nehezebb ellenfelek, milyen támadást hajtanak végre, és mik a gyengéik:) Ezért kell nekem a Templaromnak a Sapros...de az még nagyon nagyon messze van...:S
    Azért ajánlom nektek az ÜberUnder-t...a bónusz báják, nagyon nagyon nehezek.....viszont rengeteg jó item, temérdek pénz és nem mellesleg igencsak sok XP hullik a lényekből, csak győzni kell eljutni a végére..még nekem sem sikerült..pedig Epci act2-ből mennék vissza Normal act 3-ba a titkos pályára...de még mindig erősek...
    a 6 Hádész gyerekjáték, amennyiben nincsenek ott a spéci giant-ek..félelmetes HP-vel és brutálsi táamdásokkal..szégyen vagy sem...a trón terem kapujából nyilaztam le jópárat belőlük és vagy 3 Hádészt is, hogy be merjek menni közéjük..mindezt 1 Templarral...a Druida az kb instan death, heart of the oak ide vagy oda:)))
  • Terensz
    Hello!

Én normal act 2 elején járok, xmax moddal, 2 halállal. 9 medusa boss 2x megszívatott :-) Nem semmi volt agyonverni őket, kb fél órás fight alatt sikerült.

Már előre parázok a 3 scarabeus bosstól a könyvtár alatt. Kis poison resistet össze kell szednem, mielőtt lemegyek hozzájuk.
  • NeRo31
    Hi!
    Nem tudom ki hogy van vele de én egyszer szeretném már 0 halállal végigvinni de még nem sikerült!Mindig megszívat valami!:)
    Rekordom haruspexel volt 1 halál!:)
    Átlagba olyan 10 és 20 közötti szokott lenni a többi karakterrel, mind1 h harcos vagy varázsló!
    Mondjuk varázslóval a druida volt a kedvencem 5 halállal!
    Ti hogyan álltok ezzel!
  • Terensz
    Hello :-)

Mostanában nagyritkán újra tolom a játékot :-)

Vitality damage tök jó, ha pl. dream az egyik mastery-d és kapsz esetleg rá egy tonna bónuszt. De vitality damage-es charmot (pl. vile ichor) ne rakjatok fegyverre, mert van sokkal jobb. Tehát a lentebbi kérdésre válaszolva: vitality dmg jó, ha mellesleg adja valamilyen tárgy, de foglalkozni külön nem szabad vele.

De akkor mit? Fegyverre a személyes kedvenceim a +dam%-os lifesteal és a +dmg%-os peng claw. Amikor nagyon durva, évek alatt összefarmolt cuccokkal játszó srácok guide-jait nézem, ott viszont szinte mindig resist-csökkentést raknak a fegyverre. Van mondjuk 2 legendary fegyver is a játékban, a Sapros the Corrupter és a Thorny maul. Előbbi dream mellé nagyon ász, pl. egy templarnak. Utóbbi pl. dualwield-es slayernek. Botra pedig fogalmam sincs, mit érdemes enchantolni :-o Szerintem oda is mehet a resist-csökkentés (az enchant nevét elfelejtettem, act 3-ban esik, az biztos.)

Nagyon jó érzés újra tolni, bár a szabadidőm kicsit szűkösebb, mint anno 2-3 éve :-) Külön örülök, hogy Yc Mester még mindig itt van :-) Remélem, a régóta tervezett közös játék egyszer még be fog következni :-)

Régi karaktereimet elhagytam. Most újra templart indítottam :-) A játék legkeményebb mastery-kombója. Néha agyalok, hogy mit kell majd farmolnom neki. Azt hiszem, ezúttal nem az 1200 hp/sec-re fogok menni, hanem damage-re.
  • zorrobomber
    Kösz a választ! Sebzésekről keresek most már egy átfogó guideot mer ez így nem állapot hogy ilyen dolgok is újdonságot jelentenek :)
  • NeRo31
    Szia!
    Nature mellé én a harcos/warfare/ karaktert ajánlom!Azzal én elég lazán végigtoltam!Az egyik skill sok védettséget ad a másik meg jó támadást így párosítva pont kiegészítik egymást!!
    A vitality damage az érdekes dolog!Az intelligencia erősíti ugyanúgy mint az tűz jég villám sebzést!Én nem nagyon szeretem mert elég sok enemyre nem hat!Pl élőhalottakra meg a szerkezetekre nem jó!Annyi életerőt vesz le amennyit írnak feltéve ha az ellenfélnek nincs resist-je!Ha a fegyver mondjuk tud 15 vitality damage-t akkor plusz 15-öt vesz le az életerőből a sima sebzések mellett!
  • scorpion1986
    Üdv.
    Pet-re botot nehéz találni, de gyűrű és nyaklánc van. Azt kell nézni ahol az idézett szörnyekre ad akár elementál sebzést akár fizikait, ez pet függő. Általában 5-10 sebzést adnak azt könnyen kiszúrod, mert két értéket szokott adni.
  • zorrobomber
    hali! kösz a választ! valahogy úgy alakult hogy a haver spirit :) valahogy melee-re nem vágyott egyikünk sem. storm-ra nézek akkor még rá szerintem, mivel dex-re raktam a pontjaim felét, így jól hangzik az elemental damage bónusz. sajnos nem nagyon találtam még jó pet-es botot sem
  • yc1980
    Üdv Harcosok :)

Scorpion: Az oracle az egyik legjobb varázsló kaszt a játékban, a lich king, meg a legjobb pet :)
    Amiket leírtál az jól hangzik,de pár jó dolog:)
    Az egyik a Squall, epic Act4-ben és legenden már igencsak szükséged lesz az ellen resistjének csökkentésére és az íjjászok blokkolására, erre tökéletesen megfelel a Squall :)
    A másik nem tudom figyelted-e de a Storm mastery Wisp-jének passzívja, kb 100% elementális sebzés bónuszt ad..igencsak menyomja a DPS-ed ha a wisp aura aktív, márpedig elég gyakran aktív...
    Harmadik dolog a Dark covenant és passzívja, szintén megdobja az elementális sebzésed, bossoknál szükséged is lesz rá majd legenden...
    Negyedik az Outsider idézés...az egyik legjobb Boss killer pet, fakultatív, de jó szolgálatot tehet, sajnos time limit-es, de nagyon jó pet...
    és végül ezzel kapcsolatban, sajnos a Jégszilánk legenden nem fog olyan sokat sebezni....a Chain Lightning vagy a ternion sokkal,sokkal jobb lesz, tégy 1 próbát, változtass a pontjaidon, ha rengeteg pénzed van,akkor megérheti :)
    Én alapvetően a ternionos Oracle híve vagyok, mert olyan 3*16K sebzést ki lehet hozni belőle másodpercenként és a közeledben mindenki halott lesz igencsak hamar:)

Zorrobomber:
    Ha coopban tolod, akkor a Nature mellé ideális a választás a Spirit, am ennyiben a társad pl harcos :) a Spirit ág miatt, tudja csökkenteni az életszívás és a vérzés ellenállását a moboknak,amiket 1 harcos örömmel ki tud használni, mert még több sebzést tud átalakítani életerővé :) aztán ott vannak még,amiket fenntebb leírtam, főleg ha Petekre gyúrtál rá, a lich king+farkasok+Outsider..hát igen durva kombó:)))
    és az utolsó dolog, a vitality damage-el ne nagyon foglalkozz, miveln incs olyan fegyver aminek az lenne az alapsebzése, így nem igazán tudsz belőle rendkívül magas sebzést összehozni, kivvée az UnderLord mod, ahol már vannak ilyen tárgyak:)
    Nos röviden ennyi, ha van kérdés, szívesen válaszolok:)
  • scorpion1986
    Ha valamilyen úton módon tudod a lich kinget a spiritben húzd ki teljesen. Háromszor idéztem meg de epic szinten megölte egyedül a titánt. Ami nem rossz teljesítmény. Igaz 3szor kellett újra idéznem de egyszer sem haltam meg. :)
  • scorpion1986
    Üdvözlet!
    Én 50es szinten járok epic szinten a 3. részben eddig én semmi idézőt vagy vitality damage-t nem használtam. A nature részben az idézés normálon nem rossz későbbiekben nem tudom még nem próbáltam. Mellé mindenképpen egy olyan 2. mastery kellene ami támadást ad ajánlani tudom esetleg a vihart. Talán az egyik legjobb és leggyorsabb támadó skill a jégszilánk azt teljesen kihúzod. A maximum varázslási sebesség 300% a fölé nem enged menni. Azzal az egy skillel akármennyi szörnyet meg tudok ölni bár igaz a mana az fogy rendesen de a legnagyobb gond legyen az. Gondolkodtam én is a nature-on de végül is a spirit felé hajlok mert a lich king mind vitality sebzésben mind ellenállásban messze felülmúlja az eddig általam látottakat. Csak amiatt kezdtem spiritet. És az is szépen fejlődik. Azt tudom mondani neked a nature mellé válassz mondjuk egy vihar mastery-t és ott az első legyen a jégszilánk. Kell mellé egy kevés elementál sebzés azt gyűrűben és talizmánban megtalálod még normál módon is. Elvileg varázsló kasztnak a legfontosabb a intelligencia. Strength-re ne pazarolj mert legfeljebb ügyesség fog kelleni ritkán pár pont, hogy a varázsló holmikat használni tudd. dex-re néha rakj pontot az int legyen az első mert az a varázslatokat erősíti. A vitality damage spiritnek van életszívás és társai ott van pár skill a vit damage és a %-os vit damage elvileg a spirit master skilleket erősíti amelyikben van vit damage. Botban amit érdemes lesz keresned az az ami a %-os elementál sebzést növeli, ha a vihar mastert választod másodiknak, ha nem akkor olyat keress amit %-os int-et és %-os energiát növel. Sajnos ahogy normálban elnéztem a viharmágusommal az utolsó részt Hádész birodalmát rettenet volt. Taktikás főleg a bossoknál és sokkal többet sebeztek a szörnyek normálon Hádésznál, mint epic módon a 3. részben. Nehezebb részeknél a peteket állítsd agresszív módra és elvileg mindent támadnak vagy a legközelebb esőket. Ha nem támadót akarsz hanem még ezek mellé idézőt akkor ajánlom a spirittet és ott a lich kinget teljesen húzd ki elég komoly társ. Spiritnek jó a vit damage. Poison esetleg a vadász-zsivány master mellé jók.
  • zorrobomber
    Ha Wanderer(Nature only)-ként kezdtem amellé tudsz valamilyen kiegészítő masteryt(akár csak skillt is) ajánlani? Elsősorban pet-ekre gyúrtam és healingre mert coopban tolom egy haverral a game-et. Lvl 20nál járok eddig minden szinten +1 str +1 dex-et toltam. Nem létkérdés a válasz eddig elég jól működik (normalon) a build(btw ez a második végigjátszásom csak és az első is évekkel ezelőtt volt), csak gondoltam hadd éledjen kicsit a topik.

Más kérdés, a vitality damage hogy működik? Az ilyen sebzést adó botom DPS-ben sokkal erősebb mint az elvileg több sebzést adó poison-os botom, ezt valahogy nem tudtam dekódolni miért lehet :)
  • NeRo31
    Sziasztok!
    Csak nekem tűnt fel ha pajzsos karakterrel vagy,azaz a defense mastery-t használod akkor a fegyver sebzése hozzáadódik a pajzséhoz!Leteszteltem h ugyanannál a pajzsnál betettem több fegyvert is:az első 21-28as sebzésű bárd másik 115-135 bunkó a harmadik meg 245-272-es pöröly-t!Mindegyik "fehér" volt azaz semmi plusz bónusz nem volt benne!És természetesen az utolsóval sokkal nagyobbat sebzett maga a pajzs mint az elsőben!Játék közben már éreztem h így van de miután kipróbáltam bebizonyosodott!
    scorpion1986:
    Én a Nature azaz természet ágat ajánlom!Én azzal vittem végig!
    1:sokkal nagyobb lesz az életerőd/heart of oak/ ráadásul a varázslási sebességed is nagyobb lesz 10-el ami a jégszilánk kilövési sebességét növeli!Ha jól csinálod el tudod érni a 300at!Ami totál írtja a népet!
    2:ott vannak a petek is a farkasok meg a nimfa,ami viszont védettséget ad!kimaxolva kb 260sebzést nyel el a karaktered,azaz annyival kevesebbet ér az enemy sebzése
    3:ott a nature ág tetején a refresh skill ami nagyon jól jön a villámnál mert gyakorlatilag kettőt tudsz egymás után nyomni!
    4:a plague skill meg leveszi az ellenfél ellenállásait így sokkal nagyobbat sebzel nekik!
    Szóval én mindenképp a Nature ágat ajánlom!
  • scorpion1986
    Sziasztok!
    Eddig is szerettem az e fajta játékokat, egy hete rábukkantam a polcon ennek a játéknak a lemezére és felraktam. Most lett a varázslóm 41es szintű és maradt eddig fel nem használt képesség pontokból 44 db. Viszonylag taktikus játékot játszottam a vihar mágusommal és elég volt eddig a jégszilánk és a chain lightning képesség azt a kettőt teljesen kihúztam. Egyedül talán a cerberus fogott meg de azt is kiküszöböltem a random-ra ellőtt láncvillámmal persze csak a kapunál állva. Nos, nézelődtem a másodlagos mester fán és ami talán feltűnt az a lich king a spirituálisban. A többin nem sok olyat találtam ami megfelelő lett volna. Abban kérném ki a véleményeteket, hogy mi lenne a legmegfelelőbb 2. master egy viharmágusnak. vagy teljes támadó mágiára gondoltam e mellé a két skillem mellé vagy teljes védő. Egyszerűen nem tudok dönteni. Egy biztos, hogy normál módon elég volt a két skillem amit használtam. Most epic módon is egyenlőre elég, de Hádésztól előre tartok. Bár az is megfordult a fejemben, hogy addig nem használom fel őket míg a lich kinget nem tudom teljesen kihúzni. Elég keményre sikeredet az az ága a spirit mastery-nek. Ha, tudtok segíteni azt megköszönném, viszonylag taktikus alapon szeretném továbbra is építeni. A válaszokat előre is köszönöm!
  • Lammer
    alaphoz persze :)
  • Szaruman
    Alap verzióhoz, vagy Underlordhoz?
  • Lammer
    igen-igen :)
  • zorrobomber
    Igen, jó helyre írt, Nature+Storm a druida...
  • Szaruman
    Druida? Jó helyre írtál?
  • Lammer
    Sziasztok!

Tudnatok reszletes, igenyes guiedot esetleg druidahoz? Nezegettem forumokat, de csak otletek voltak, meg osszecsapott leirasok... lehet en szoktam hozza a profi dotas guideokhoz... de eleg pongyola a neten fellelhetok tobbsege...

koszonom szepen :)
  • zorrobomber
    natív felbontásban tolod?
  • raja
    Feltelepítettem a játékot de a szövegek nagyon elmosódottak.
    van erre valami javítás?
    Az 1.30 patch fent van.
  • AtiRadish
    Meg van mar kozbe a bibi... steam teljesen kulon kezelte a 2 jatekot, ezert nem ajanlotta fel az IT kampanyt importtal se... Annyit kellett csinalnom h. normalon odateleportalok az utolso rebirth fountainhez es olympuson meg 1x vegigszaladni, ugy teleportalt az uj helyre. Es 2 vel elotte marhara nem errol volt szo, de mindegy.
  • zsotesz
    nekem úgy rémlik ha van az alapjátékból karaktered akkor azt be kell importálni először az it-be, és utána ha normalon elkezded akkor alapból az új helyszínen kezdesz.
  • ollie
    Az IT is ugyanott kezdődik, ahol az alapkampány. Befejezitek az alapkampányt, aztán jön a kiegészítő, pont min a Diablo 2-ben. Vagyis eleve a kiegészítővel kellett volna kezdenetek a játékot, hogy ne kelljen végigjátszani 2x az alapjátékot.

Egyébként 2 hsz-szel előtted volt erről szó, legközelebb ne csak write only üzemmódban legyél.
  • AtiRadish
    Hi
    Mult heten akcios volt steamen a jatek es megvettem az alapot is es az IT-t is. Haverral vegigtoltuk mar az alapot, es most szerettunk volna belekezdeni az IT-be de nem engedi... csak sima TQ kampanyt normalon vagy epicen. Vhol azt olvastam h. a titan legyozese utan ha a portalba megyek akkor elvileg az IT elso helyere kene h. tegyen... de nekunk tolt 1 creditset es azota ez van. Esetleg vmi tipp? (Import karekter+start game IT.exe-vel termeszetesen megvolt)
  • Pupuci
    Értem. Köszönöm szépen! Akkor nekigyűrkőzök ;)
  • wesker24
    A TQ Immortals Throne tényleg teljesen más játék de csak akkor kezdödik igazán az Immortal Throne miután az alapjátéknak vége van !

Szóval ha az Immortals Throne-al akarsz játszani végig kell vinned az alapjátékot !
  • Pupuci
    Alóha!

Srácok. A TQ: Immortal Throne ugyan úgy indul mint a "mezei" TQ?
    Azt hittem ez egy teljesen más játék, de ha jól emlékszem a sima TQ is itt és így indult..

• Szaruman
    Telepítsd újra. Drivert frissíts. Ha ez sem megy, akkor googlezz rá a hibára, hátha vki már találkozott vele, és talált rá megoldást.
  • haata
    Bocs srácok, de nem akarok most végigolvasni 22000 hsz-t.

A problémám: TQ+IT 1.17. van fenn, amikor elindítom nincs háttér csak a karakterem. Ez a kisebbik baj, de amikor a játékban effektnek kellene lenni, ott csak sárga-kék kockás textúrák vannak. Már sok mindent kipróbáltam, van e valakinek valami ötlete?
  • Szaruman
    A multi megy, 1 dologtól félek, attól, h elérjük 76ot (75 fölött nem tudunk ugyanis belépni). ULban még nem volt 65 fölötti karim, azzal is régen játszottam, nem tudom, h milyen gyorsan fejlődik az ember 65 fölött. Alapból 2en sokkal gyorsabb, atén előtt (későn van, lusta vagyok helyesen írni^^) 20 fölött vagyunk.