Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi, tárgy lesz a ludas.
Üdv, nincs ilyen tolvaj képesség, a spirit ágon van olyan (Dark covenant), ami HP-t szed le másodpercenként😊 ), esetleg valami olyan cucc lehet Nálad, ami -HO regennel jár, van pár ilyen zöld, nézz körül köztük!😊 Ha használni akarod, akkor más cucokkal, skillekkel növelned kell 0 fölé!😊
Ha mégis valami bug lenne , bár én nem tudok ilyesmirõl, és elég sokat játszottam, és rengeteg fórumot olvastam, akkor próbáld meg újrarakni és rátenni az 1,17-es fan patch-et! Más ötletem nincs, de elsõ körben a cuccokat nézd meg, vagy a spirit ágat, ha azt választottad!😊
az vmi bug h ha használok 1 tolvaj képességet (jobb gomb) akkor az életerõmet gyorsan és folyamatosan csökkenteni kezdi? egészen a nulláig, ha hagyom.
Üdv üdv...
én eddig meglehetõsen MMO ellenes voltam,de ma láttam valamit, amit megosztanék veletek, hát ez mindent odaver eddig,amit valaha láttam !😊
D3 mehet majd kocsikázni! 😊)))
Megannyi5let, hangulat, kivitelezés..ááááá, még nem találok szavakat!😊))

Lineage
kicsit zavar az is, h a tárgyakat nem lehet billentyû lenyomás nélkül felvenni mint a dioban. ha nem nyomok alt-ot akkor a földön heverõ szajré felvehetetlen. bár lehet h rossz beállítást használok.

de a game mindennek fényében simán megérdemel 95%-ot. még a Loki sem ellenfele.

megyek hentelni....
Üdv,

itt a patch, ami kell az IT-hez : 1.30 patch
a hibákról..
1. Petek támadása.. van olyan pet, ami maga köré vonza az ellenséget, lásd pl az earth mastery golem-je,
2. ha megfelelõ movement speed-del rendelkezel,simán lehagyhatod õket,és õk ffelhagynak az üldözéssel 1 bizonyos távolság után 😊
vagy town portal,ha nagyon szorul a hurok..
3. Soecket, kéket és lilát NEM lehet..sose lehetett, vannak modok,amik lehetõvé teszik,de azzal teljesen felborítod a játék mechanikáját..idõvel a jobb zöldek sokkal erõsebbek lesznek a kékeknél,liláknál😊 tisztelet 1-2 kivételnek 😊
4. egy darab socket..nos ez bõven elég, mivel a relicek, charmok adnak összerakási bónuszokat..nagyon nagyon durvákat😊)
5. valóban 75 a max szint,de van mod ahol 85-re emelték..mellesleg, íg ykihívás, és nem rakhatsz mindenre pontot így..döntened kell,ettõl izgalmas a játék, ugyanis ugyan azon mastery kombi is igen eltérõ lehet, attól függõen, mit hazsnálsz 😊)
és 6. a grafikája messze a legjobb az összes hasonló játékok közül, egyedül némi fizika hiányzik csak..de az sem fontos igazán, mert e nélkül is csodálatos játék...

szerintem,amiben lemarad a D2-tõl,az a kellõen félelmetes atmoszféra..és a multiplayer...haverokkal nagyon jó,de ahogy a neten keresgélsz,csak szívás van :SSS de hát azért, nem rendelkeznek akkroa tõkével, mint a Blizzard..sajnos...
Egy szó, mint száz, amiekt felsoroltál, szerintem nem hibák, csupán játékmenetbeli sajátosságok,amikbõl mégváltozatosabb lesz a játék! 😊
és ne feledd..rengeteg jobbnál jobb mod van hozzá ! 😊)
Nekem sem engedi patch-elni, de ettõl függetlenül lehet vele játszani. Nem tudom, nálad miért nem mûködik a játék. (tört?)

Amúgy maga a game nagyon jó. Tetszik, hogy nincs kötött skill fa mint a D2-ben ahol ugye már kezdetben adottak a karid képességei. Itt lehet választani, sõt kombinálni is a hatalmakat. Az újraelosztás alapból van.

Viszont van 2 orbitális hiba is, ami a játékélményt is tönkreteheti adott esetben:

1 - Az ellen ha észrevesz, csak téged támad, lexarja a segítõidet. Így azok jelenléte nem sok vizet zavar sajnos. Sem feltartani, sem megzavarni nem tudják az ellent. D2 bérenceinek viszont ez nem volt "gond".

2 - Az ellen soha nem hagyja abba az üldözést. Ha belebotlotok 1 nagyobb csoportba amit ráadásul 1 boss vezet, akkor hiába is menekültök, azok követnek még a városba is, és lexarnak mindenkit rajtad kívül. Még a városi õrök sem segítenek túlzottan. Ha gyenge vagy már, a potikat is hiába nyakalod, ugyanis csak téged hentel a monszta lerázhatatlanul. Ez gáz. (még a barlangba is követ)

van még kisebb hiba is:

a kék és a lila tárgyakat nem lehet socketelni, hiába írja azt a progi

ja és még 2:

csak 1 socket lehet 1 tárgyban, s ez elég kevés Dioban akár 6 is lehetett

elég kevéske a 75-ös szintlimit, jó lenne a 99, vagy akár a végtelenített mint a Sacred-ben

de a graf még mindig nagyon jónak számít, a világ csodálatos, klassz a körítés, és a kivitelezés is átlagon felüli.
Sziasztok.Olyan problémám van,hogy nem engedi patch-elni a játékot...még a kiegészítõnek a "Titan Quest Updater"-je se, és anélkül nem tudok a kiegészítõvel játszani...mi lehet a baj?Segítsetek plííííz 😊
köszönöm
Köszi,eddig csak altoztam 😊

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Benne van a billentyûkiosztásban:

ITEMS
Alt Key show items on ground (non broken)
Z Key show items (all)
X Key show items (non common)
D Key drop item (must be selected)

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Terensz
TQ-ban nincs garantált loot.

- Lila cucc epic fokozaton kezd el pottyanni, legenden pedig unottan adod el õket vendornak :-)

- Orb bossok legenden majd dobnak nagy eséllyel lilákat.
Act 2: telkine1, telkine2
Act 3: telkine3, Typhoon
Act 4: Charon, Hades

Remélem, nem hagytam ki egyet sem.

- Itt-ott pottyan normal-on is jó zöld, de csak legenden farmolj!

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

"jó, tudom, lehet szûrni a loot-on belül" igen,és hogyan?

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Mivel még a játék elején vagyok(Egyiptom) és csak 24-es szintû, lila loot-ot még nem is láttam.Én a kékek között is találtam jókat(pl. ha jól emlékszem "Jégvihar"-íjat(Storm Strike-ként találtam meg a Game Banshee-n), amit csak nemrég cseréltem le egy kivételesen kereskedõnél vásárolt tûzsebzésesre.Amúgy természetesen semmit se veszek szinte traderektõl, kizárólag loot-ból öltözködöm...😊
A bossokra visszatérve, én mégis azt mondom, ha már boss, legyen értelme a rewardon felül a harcnak legalább 1-2 db rare cucc. A trash mobok által elhajigált loot között néha alig veszem észre a jobb holmikat, ugyanis folyamatosan rohamoznak az ellenfelek és mire pihi lesz, már rég messze járok a harc kezdetének helyszínétõl.Arról nem is beszélve, hogy a loot mennyisége sem csekély, szinte eltakarja a képernyõt....(jó, tudom, lehet szûrni a loot-on belül) Az elmondottak azonban nem vonnak le a játék értékébõl, csupán még jobbá tennék, ha a bossok különleges cuccokat dobnának.Szerintem.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Terensz
"egy bossnak illene zöldet vagy kéket dobnia" - hát nem a TQ-ben.

Van olyan zöld cucc, amit boss dob, de ez a ritkább. Pl. a medúza tesók dobhatják a játék legjobb könyökvédõit.
Kékek: vackok.
Lilák: van köztük nagyon jó, de többségük vacak.
A játék legjobb pajzsa pl. lila.
Zöldek: általában nem jók, de vannak ún. "monster infrequent"-ek, azok közül is a suffixes darabok a királyok, keress rájuk google-ben.

Mélységesen egyetértek minden szavaddal!
Én is nagyon várom a Grim Dawn-t, de kicsit csalódtam amiatt, hogy ebben már puskák is lesznek, én is jobban kedvelem a kardos-íjas-varázslós játékokat. Persze ettõl még lehet nagyon jó játék, remélem megszokom majd a lõfegyvereket is.
Évekkel ezelõtt egyszer már elkezdtem az alapjátékot, de mivel folyton behaltam, abbahagytam.Most, hogy feltettem a magyarítást, sokkal élvezetesebb a dolog.Másrészt a talentezést is megértem, nem úgy, mint korábban. Nekem nagyon bejön a game, a karim még csak 21-es idézõ.Leggyakrabban kék íjakat használok(villám illetve tûzsebzéssel), de ha körbekapnak, elõ a karddal!Pazar a grafika, élvezetes a harcrendszer, jók a hangok.Talán a loot mennyisége eltúlzott kicsit, illetve a bossok által dobott cuccok nincsenek arányban a befektetett energiával.Azért egy bossnak illene zöldet vagy kéket dobnia, ehelyett dob egy sárgát...!😊 Annyi már most az aranyam, hogy nem tudom mire költeni.
Kipróbáltam a pályaszerkesztõt is, egyelõre nagyon az elején tartok.Valaki készített már új pályát ezzel?

Terensz
Üdv :-)

Én kicsit bizakodom, hogy egy dologban fölékerekednek a Diablo 3-nak a GD-vel: offline is játszható lesz a játék.

Onnantól már csak azt kell megoldani, hogy ne lehessen Chrisrelic-hez hasonló borzalmakat hackelni a játékba (+kétcsilliárd sebzés, -100 rec, + 3milliárd armor, OA, DA, stb)

Vegyék át az mmo-kból a tárgyak bind-olódását (nem adhatod másnak) és a need/greed lootrendszert, és legyen annyira élvezetes, mint a TQ + IT + moddok. Ha ez így lesz, legjobb H&S lesz, ami valaha napvilágot látott.

Ha nem így lesz, akkor is megveszem, csak duzzogva <#idiota>

üdv..
a TQ-nak szerintem egyetlen egy baja volt csak...nem volt olyan mítikus atmoszférája, mint a Diablonak..lehetett volna 1-2 helyen sötétebb, meg dolgozhattak volna kicsit többet a sztorin és a hangokon...
mindezt leszámítva, szerintem magasan veri az összes, ebben a mûfajban megjelent játékot!😊
És ami mindenképp mellette szól, MODdolható!!!!! Miért felejtik el ezt a fejlesztõk sokszor??? 1 játék életciklusát nagyságrendekkel kitolhatja..én szinte az alap TQ IT-vel már nem is játszom...ezernyi modot keverek, hogy új dolgok,nehezebb kampányok legyenek!😊 A grafikában, a skill rendszerben és ebben egyszerûen verhetetlen ez a játék...full HD felbontásban, még ma is gyönyörködöm olykor a játékban...a 2011-es játékokat is odaveri,és a látottak alapján ez a D3-al sem lesz másként..viszont a Blizzardnál tudnak valamit...mert a D1-ben majd összefstam magam lenn a katakombák mélyén a különbözõ siralmas nyögéseket hallgatva és nyomasztó helyeket látogatva, ott éreztem hogy igen nekem kell megmentem a világot,senki másra nem lehet számítani..sajnos a TQ-ból ez hiányzott...az eddigi Grim Dawn hírekbõl, mozgóképanyagokból kiindulva, tán e téren lesz változás, bár a mágia és a lõfegyverek, és különbözõ technokrata megoldások keverése nekem sosem tetszett!😊
Valami vagy legyen TQ/Diablo vagy legyen Fallout 1-2 😊)) keverve ritkán jó...szerintem😊
Mindenesetre bizakodom, sok sok jó játék lóg a levegõben mostanság, D3, Skyrim (tudom tudom ez nem hack and slash😊 ),Torchlight2, Grim Dawn..
Szívbõl drukkolok a TQ-s srácoknak hogy sikereket érjenek el, rajtam nem fog múlni, már csak a TQ maitt is meg fogom venni a GD-t, mégha csak pár órát is játszom vele!😊
Egyébként nagyon szimpatikusak a srácok, ugyanis a hivatalos fórumon, rengeteg mindent megosztanak, sõt..a jó 5leteket szivesen is veszik!😊 Sok törzstagot felkértek a fórum menedszelésére, a régi TQ-s fórumról!😊) Ez példamutató,és ezt kellene tennie minden fejlesztõcégnek...remélem lesznek követõik!😊
Terensz
Bakker, keverem <#conf>

Ahogy mondod.

lolSL
nem, a teljes d3-t kapod meg, és a panda betat. ha elõbb kijön és nem fizeted tovább akkor elveszik.

Terensz
Szép jó napot, Játékosok!

Grimm az egy másik fószer 😛

Grim Dawn topic

Diablo 3 nem lesz még februárban szerintem. Új wow promót elnézve új wow kieg (Pandaria) hamarabb lesz, mint Dia3. Ha wow-ozol és vállasz 1 éves hûséget, Diablo 3 bétára automatikusan kapsz jogosultságot.

Köszi!
Milyen linket akarsz? battle.neten fent van minden. Skill Calculator Itt meg tudod azt is nézni hogy ha hozzárendelsz egy rúnát az adott tulajdonsághoz mennyiben fogja módosítani azt.

linket kapunk?
Diablo is elég ütõs lesz, az alapján amit eddig lehetett látni belõle. Rengeteg újdonság, random pályák, random questek, szépen kidolgozott skillek, gyönyörû grafika. Csak éppen a megjelenést húzzák halasszák, jelen felállás szerint jövõ év februárban dobják ki legkorábban. De legalább skill calculator már van hozzá, lehet tervezgetni a karikat. 😊

Mikor jön ki?
várom is már nagyon,de ez nem TQ2 😛
csak azok csinálják,akik a TQ-t,de mindenképp must have vétel lesz😊 csak jönne már:$$
lolSL

jarlaxxe
Lesz TQ2 csak Grimm Dawnnak hivják majd.

ha lenne tervbe véve TQ2 jobban várnám, mint a D3-at 😊)))
Koszonom szepen,sokat segitettel ezzel.vegre egy jatek ami igazan erdekel,es pont el is fut a gepemen.

Jimi Hendrix

Üdv,

a játékkal ismerkedõnek ajánlott a Conqueror (warfare+defense) a skilleket tudod késõbb kozmetikázni,amire viszont figyelned kell azok a attributum pontok😊 Harcosnál igazából csak az erõre és az ügyességre kell pakolni, kezdetben mehet az 1:1 majd szép lassan orientálódni az erõ felé!
az ügyesség leginkább a cuccok és a magas támadó és védekezõ képességek miatt fontos( kevesebbszer találnak el, és több kritikalt ütsz ha magas) de a sebzést alapvetõen az erõ növeli közelharcosnál, illetve ez sem igaz ,mert sok fegyvernek van %-os szúrósebzése,amit viszont a dex növel!😊
Szóval ha nem dárdával, vagy kardokkal küzdesz,hanem valami komolyabb sebzésû ámde lassabb fegyverrel,akkro egyértelmûen az rõ viszi a prímet!😊 Jó tanács..ne költsd el mindig azt a 2pontot, hanem ahlmozz fel olyan 20-30-at szépen lassan, így akkor tudod majd mindig pakolni a dex-re amennyit kell a cuccok miatt!😊
A skilleket meg próbálgasd, max pénz ellenében újra osztod..alepvetõen elmondható, hogy a passzív skilleket megéri maxolni mindig..a többi a játékstílusodtól függ!😊
Közelharcosnak még pár jópofa kombó,amivel érdemes lehet próbálkozni:
- warfare+dream
- warfare+spirit
- warfare+hunting
- hunting+dream
- defense+dream
- defense+hunting
Szóval rengeteg féle párosítás van, viszont hibdrid karaktert ne csinálj elsõre, nehezebb vele a játék és kellenek a jó itemek!😊
Normálon igazából ez sem fontos, késõbb válik nehézzé a játék!😊 Ha D2-ztél,akkor mondanom sem kell, hogy bossokat érdemes farmolni, és idõvel majd speciális lényeket,amik dobhatnak MI-ket(legjobb zöld cuccok,amik "socket-elhetõek) 😊
Ha bármi kérdésed van nyugodtan tedd fel, sok itt már a veterán, akik imádják ezt a játékot!😊
Hi!
en most talatam ra erre a jatekra,nem nagyon ertek hozza,sok idom nem is lesz jatszani...Diablo 2-vel jatszottam regen sokat,par hasznos tanacsot szivesen fogadnek,kozeharc erdeklne,milyen kasztot inditsak,milyen agat valaszak,a tapszatalati pontokat mikre fejlszedem fokent...nagyon nem kutatnek utanna,csak elveznem a jatekot mikor van idom,mar ha igy nem lesz tul nehez...elore is koszi.

Jimi Hendrix

Üdv 😊

1. Titan Calc itt az eredeti mastery-k vannak felsorolva, hazsnos 😊

2. Templar nagyon kellemes, én si azt tolom ÜberUnderLordban, epic act 1-en😊, Én ebbe az irányba mennék vele :High level templar, nagyon pusztító lehet, CF-ben PS igen durva, nem beszélve akár az ezer feletti HP regenrõl..Saprossal kézben és valami komolyabb pajzzsal, akár Ainos-al!😊
A lucid Dream ág kötelezõ, a pulverize is, a CF igazi Boss killer, a PS-el és Batterrel meg jól lehed szedni a mobokat!😊 a Trance-ek igazából ízlés dolga, a ToC és a ToW tûnik érdekes választásnak, a ToW-nál nem kell resist csökkentõ Itemet használni, de a Toc meg durva regenerációt ad, ami adrenaline-nal kombinálva félelemestes lehet!😊 Van aki rámegy az electrical burn damage-re és a DR-el jaszál, az is nagyon durva 100-recnél😊 Mindent összevetve a templar 1 nagyon masszív, életrevaló karakter, nem kiemelkedõ,de elég durva sebzéssel, egyaránt jó mobok és bossok ellen is, ha lemondasz a 100 rec-rõl akkor nagyon durva cuccok sem kellenek, 100-recnél az AS sem számít,csak a mana regen!😊 nem árt neki magas OA sem, hogy a PS-el soks ok critical-t üssön!😊 Nekem nagyon bejön, nem unalmas vele haladni,sok használható képesség van, viszont ha meggátolnak ezek használatában....akkor gondban lehetsz,szóval másodlagos resist nem árt!

3. Fan patch, én mindig felrakom, javít pár skillen fõleg a warfare ágon ,és sok modhoz elengedhetetlen, bár van ami tartalmazza 😊
Üdv!
Én is éppen el akarom kezdeni a game-et újra. Múlt nyáron éjjel nappal csak ezzel játszottam. Végig vittem minden szinten. 66-os Conqurerorom volt.
Most újra elkezdeném, kérdésem az lenne, hopgy a fan patch-et érdemes-e felrakni? Másik, hogy én is Templart szeretnék kezdeni. Ezekhez viszont nem értek. Valaki leírná milyen skilleket használjak, hogy végigvihessem a játékot?

Köszönöm
pisztácia
Üdv!

Én is elkezdeném újra a game-et. Valaki megadná azt az oldlat, ahol a kssztok fel vannak sorolva?
Továbbá templart szeretnék kezdeni, vki leírná melyik skillekre gyúrjak rá?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

no Üdv,

ismét belelkesedtem és játszogattam kedvenc templarommal!😊
Epicen a 6 talos kissé rohangálósra sikeredett, de a CF+PS combo majd a Batter és PT sikeresen lerendezte õket!😊))
A 6 minotaurussal gondban leszek, mert rémesen laggzani szokott a játék, és ha mind a 6-ot megkapom egyszerre, akkor bizony könnyen halál lehet a vége ! :SS
Ez a Sapros-os dolog elég jónak hangzik... rá is kerestem, volt már hozzá szerencsém 😄 emellett nézelõdtem még gamebansheen és találtam egy másik szépséget Thorny Maul. Meglesem majd h melyik lesz jobb neki ha eljutok odáig, bár ez a thornika elég sok marhaságot ad persze a pc sebzésen kívül.
Üdv üdv !😊
azért egy 100 rec-es Haruspex...Study-val és Phantom strike-al elég szépen tud írtani!😊) csak gyõzd energiával😊
A Champion-ra legenden azrét elgondolkodtató az egyik fegyver helyére betenni 1 Sapros-t igaz nem ad semennyi szúrósebzést, viszont durván csökkentõ a resistet...a study presen felül 3mp-re 😊) Valahol olvastam, hogy ha valami resist csökkentés van, akkro a százalékosan csökkentõk közül, csak a magasabb érvényesül, tehát hiába nyomok 1 study prey-t és 1 battle standerd-et a hatásuk nem fog összeadódni...de ha mondjuk a Sapros 65-ös resist csökkentéséhez hozzávesszük a study 50-ét (+4-el mégtöbbet), akkro bõven nulla alá vihetjuk még legenden is a mobok,bossokét!😊 nem véletlenül az egyik legjobb fegyver majdnem minden közelharcos számára😊)
Hát igen, a hunting mastery leginkább a dárdára meg az íjra van kihegyezve, és hát a warfare is elég pontigényes, de azért lehet dual wield esetén is kicsit rámenni a pierce dmg-re. A study prey alkalmazásával le lehet szedni szépen a pierce resistet a mobokról, úgyhogy elég erõs karakter tud lenni a slayer. Szóval ha bírod skill pontokkal, akkor nyomathatod az art of the hunt ágat is, valamennyit segít kardoknál is. Viszont ha mondjuk két bunkó vagy kalapács van a kezeidben, akkor nem sok értelme van.
Szaruman
Bizonyos fegyverek adnak pierce sebzést (asszem a kardoknak 10%). Ez vmi olyasmit jelent, h a kiírt sebzés 10%a pierce dmg. Ezt lehet növelni. Egyrészt kurvamagasra lehet növelni sok dexxel, másrészt erre nincs sok ellenállás, fõleg ha tudod csökkenteni (study prey, rúnák, 1-2 imba fegyver itemshopból^^).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ja és igen dual wield-el erõlködök 😄
Üdv mindenkinek!
Lenne egy gyors kérdésem pierce dmg-el kapcsolatban... mégpedig.
Kezdtem nem régiben egy Slayer karaktert. Ugyebár a hunta ágon akadnak pc dmg-t húzó buffok... na és itt jön a kérdés. Ki lehet e ezeket használni vagy nem? ha igen hogyan? Figyelgettem h a bow/spear/sword típusú fegyvereknél található ilyen %os pc dmg és ha esetleg sword-ot használok akkor az skálázódik e rajta? Gondolom így nagyobb dps-t lehetne elérni talán.. talán nem.. lehet hülye vagyok kicsit 😄 Csak hamár slayert húzok akkor legyen valami haszna a hunta ágon lévõ Art of the hunt skillnek nem csak az h gyorsabban futkosok stb. 😄
Választ elõre is köszi 😊
rendben,köszi😊
Na, ez megint olyan kérdés, ami már rengetegszer szerepelt itt ebben a fórumban is, meg valszeg az összes TQ fórumban. És nincs egyértelmû "recept". <#vigyor>
Én abba a táborba tartozom, akik arra esküsznek, hogy dex-et tápolni minél jobban, erõt csak annyira, amennyi a cuccokhoz szükséges. Hiszen a dex növeli a szúrósebzést, ami az íjaknál elég nagy hányada a sebzésnek, meg hát ugye offensive/defensive ability-t növel! <#worship>
De olyat is ismerek, aki meg a dex-re adott csak annyit, hogy a legjobb íjat kézbe vehesse, amúgy meg erõ, mert statok szerint úgy nagyobb a sebzés.
Olyanok is vannak, akik nagyjából fele-fele arányban fejlesztik mindkettõt, szóval ez igazából rajtad áll, hogy melyik utat járod. <#smile>
oké,köszi a válaszokat😊,még azt nem tudom pontosan hogy hogyan osszam el az attribut pontokat?
4dex-1 erö vagy mind dexterytire?
szerintem ijasz lesz
Hát igen, tulajdonképpen a fegyvertõl függetlenül el lehet érni ezt a "halhatatlan" állapotot, de még így is azt mondom, hogy egyszerûbb az íjásszal, a tömegpusztító mivolta révén. <#smile>
Szaruman
Cuccoktól függ ez is. Ha van az a cipõ, ami a mocsárban esik (vmi bacakármi greaves), meg 1-2 ctap cucc, akkor röhögve elérsz 100 ctapt és 1500+ DA-t . Haruspex a dream/hunting kombo, ugye? Ott eleve vmi 40% ctapt el lehet érni skillbõl. Plusz mind2 ad DA-t is. Imho dream egy 'kicsi' imba lett.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szerintem az íjász az brutális. Lehet, hogy a dárdással nagyobb sebzéseket lehet bevinni egy adott ellenfélre (sõt biztos), de az íjász a scatter shot-tal nagyon durva tömegpusztító karakter. Könnyebb vele haladni véleményem szerint, és jó nagy dexterity-vel, meg 100% ctap-al gyakorlatilag halhatatlan! <#wink> <#worship>
haruspexbol az ijasz vagy a dardas az erosebb?