23078
  • bega82
    Sőt, nem is kétszer, hanem háromszor. :)
  • uscGhost
    Ezt jó tudni, köszi :)
  • bega82
    Ahogy haladsz a történetben, kétszer is fog bővülni a hátizsákod. ;) És úgy már elég sok mindent bele lehet majd pakolni.
  • uscGhost
    Nincs rá valami mód, hogy nagyobb legyen az inventory?
  • bega82
    Az íjász karakternél annyira nem is vészes, hogy milyen dps-t jelez, hiszen kimaxolt scatter shot-tal mindent szét lehet aprítani, nagyon durva lett az a skill. És gyakorlatilag a Hunting mastery mellé majdhogynem mindegy, hogy mit választunk másodiknak, annyira erős, szóval az Avenger is tökéletes.
    Én a destiny mod-dal tolom, na ott már nincs ilyen erős íjászoknak való skill, úgyhogy ott már sokkal nehezebb ilyen karaktert nevelni. A Depredation viszont brutális, dual wield-es karakterből nagyon jó kis tömegpusztítót lehet kreálni. :D
  • robi3
    olümposzban van portál?
  • robi3
    megöltem!!!
    közel egy teljes játékbeli napba tellett de a 176 dps nem hazudik XD
    a játék "butaságát" kihasználva föl le futkároztam a lépcsőn bele lőttem 2-4 -et aztán menekülés. de halott!!!
  • robi3
    és még azt is hozzátenném hogy az íjam sebzése ugyanis nem szeretnék hozzá közel menni az mindössze 176 dps
  • robi3
    még egy kérdés ha az avenger nem jó illetve ennyire rossz akkor mit ajánlasz ( és olvastam neten is róla egy két dolgot és ott dícsérték sőt azt mondták hogy avengerrel könnyű a játék) de nekem mondjuk jó cucc is kéne mert a támadásom nevetséges sztem a 33-as szint kevés oda visszatérve a legerősebb támadásom közelharci így már szarul kezdődik és most nem tudom pontosan de kb 320 a dps-em (szerintem szar)
  • robi3
    Hát én sem tudom honnan szedtem igazából a hunterben biztos voltam aztán hogy mit rakjak mellé azon sokat gondolkodtam de nem találtam semmi olyat ami nekem tetszene. amúgy videón láttam avengert és elég könnyen leverte typhoon-t aztán ebből gondoltam és amúgy üres kalkulátort küldtél el
  • Szaruman
    Azért typhoon ennyire nem nehéz. Avengerből az earth-öt felejtsd el (tbh, az avenger nem tudom, h honnan jött, később nem lesz túl jó).
    http://titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Avenger&master1=7&master2=1
    kb egy ilyen builddel neki lehet esni, amikor tüskét tol, akkor ne támadd.
  • Jani21
    Amennyiben nem a legfrissebb verzióval tolod, akkor el lehet pusztítani az oszlopokat Typhon arénájában ezzel gyengítve őt (kevesebb támadási formát használhat). Az új verziókban viszont már nem elpusztíthatók ezek az oszlopok, így sokkal nehezebb legyőzni őt, nekem is sokadjára sikerült. Egy aranyszabály van, hogy amikor a tüskéit kiereszti, akkor menekülni előle, valamint mindenkor kerülni a meteor támadását. Gyógyitalokból is vigyél, amennyit tudsz (akár 200 felett is).
  • robi3
    Háló! 33-as Avenger/boszzúálló vagyok és egyszerűen esélyem sincs Typhon ellen valami használható ötlet?
    Nincs esetleg egy működő fórum ami titan questes?
  • NeRo31
    Így van!Simán melléd ledobja a fegyvert!
  • zorrobomber
    földre ledobódik, asszem
  • robi3
    helo! ha van egy olyan küldetés amivel ha végzünk kapunk pl egy fegyvert és mondjuk tele van az inventory akkor mi lesz a fegyverrel?
  • Bali666
    háhá...sztem pedig müködik elvileg ha visszadodobott a menübe ...vidd el kettes szintig a karaktered.és után próbáld meg...pl 3xos modba és ha 3 sámán van meg több ellenfél akkor megy is...
  • reedcseben
    feltettem a sima gémet,utána a kieget,elindítottam,leszedte az 1.3as patchet,rátettem az 1.17es fan patchet,majd magyarosítottam a játékot..semmi modot nem tettem ezután fel,direkt,mert bennem volt,hogy lehet azzal van a baj,ezután bemásoltam a monsters x2től a xmax-ig,meg az achillest,elindítottam az immortal throne-t,nem sima játékra mentem,hanem custom-ra,ott ugye nem volt karakterem,ezért csináltam egy újat,rámentem az összesre,de egyet fordult körbe a töltés és kidobott vissza a menübe,ezúttal a sima gémbe,hogy ott csináljak embert,a lényeg,hogy sehogy se megy semmi,mindent kipróbáltam...direkt nincs emberem se,a régi mentéseimet sem használom,újat szeretnék kezdeni,egy jó nehéz fokozaton,sok szörnnyel,mert elég tapasztalt vagyok...dehát nem megy..ne haragudj de vmiért nem tudom megcsinálni,pedig ha nem tettem fel 20szor a játékot,akkor egyszer se...jó lenne ha vhogy megtudnánk oldani :)
  • Bali666
    Egy kicsit bővebben leírhatnád h mi nem jó rajta...ennek kb ugy kell kinéznie h rámész a saját játékra, beimportálsz valami karaktert és kiválassztod valamelyik modot a listából....és ha engedi h rányomj a start gamere akkor fasza( azaz megy a mod)...ha sikerült és elindult a mod akkor visszadob egy kis töltés után a játék létrehozási menübe de ha itt indítasz most már játékot akkor az adott modban fogja elindítani...amugy meg ha fent van az underlord akkor lehet h azért nem megy...mert az felülirja a játék bizonyos fájlait és ezek a modok a simához vannak nem a módoítotthoz...azt gondolom h külön az underlordhoz is vannak modok csak igy specifikusabban kell rájuk keresni...
    Haverodnak meg vagy meg kell csibnálni a tunglet vagy még akkor talán a Hamachi 1.0.1.5-t javaslom...azt hiszem az volt az egyetlen amin valaha is játszani tudtunk
  • reedcseben
    bemásoltam a modokat ide:C:\Users\Reed\Documents\My Games\Titan Quest - Immortal Throne\CustomMaps,duplamappa nélkül,beléptem a játékba,play custon quest,kiválasztottam az achillest,meg x,1,2,3,4,maxot,de egyik se indul,csak a lilith,az pedig nem érdekel..mi lehet a gond??
  • reedcseben
    haverom regelt a tunnglera,beírta az ott használt nevet és jelszót,de adapterezik,és hibát ír ki neki,én be tudtam lépni.
  • reedcseben
    köszönöm a modokat,lilith,meg underlord is megvan nekem,bár én a legkeményebbel szeretném tolni,az gondolom akkor a xmax és a achilles??!!
  • reedcseben
    Ember!ha ment volna tunglen,akkor nem írtam volna ide,nem vagyok se vak,se idióta..mindent kipróbáltunk,ezért írtam ide,nem azért mert lusta vagyok utánajárni!!!!
  • Bali666
    http://data.hu/get/5364518/modok.zip ide meg felraktam neked az xmaxot, 2xet, 3xet, 4xet és achilles modot...de ezeknek mindenkinek fent kell hogy legyenek ahhoz, hogy tudjatok együtt modban játszani
  • Bali666
    Ember!olvass már csupán egyetlen posttal lentebb...minden ott van...tunglen lehet tolni neki gond nélkül a haverokkal...azzal tuti megy
  • reedcseben
    sziasztok,nagyon nagy szükségem lenne egy kis segítségre,gondolom ez nektek a kisujjatokba van,de én már évek óta nem játszottam a titan quest-el és ezzel kapcsolatba lenne pár kérdésem!!!1.szeretnék haverjaimmal hamachin játszani,de az istenért se akarja látni egyikünk se a másikat pedig mind2őnknek ua van feltéve:sima titan,1.3patch,magyarosítás,crack,kiegészítő,magyarosítás ahhoz is,és megint crack,és nem találjuk egymást,pedig hamachin chaten beszélgettük,hogy mit hogyan...a 2. kérdésem,hogy milyen modot érdemes feltenni egy veterán katonának??hol találom ezeket meg,és hova telepítsem őket??előre is köszönöm a választ :)
  • Bali666
    Üdv!Xmax és a hozzá hasonló módokat ide kell másolniC:\Documents and Settings\"saját felhasználó név"\Dokumentumok\My Games\Titan Quest - Immortal Throne\custommaps
    Figyelni kell arra h ne legyenek duplán ágyazott mappa szerkezet benne tehát a custommapson belül pl belekattintasz az xmaxba ott egyből a resourceos mappa és társa jelenjen meg...továbbá ne feljetsd el először beimportálni valami karaktert...
    telepítésnél én amit felraktam az a sima , majd a kieg...immortalt elindítom, leszedi a patchet...majd felrakom a fan patchet+magyarosítást....
    Közös mókázásra pedig a Tungle-t javaslom....eléggé sokan tolják rajta és egyből müködik a hamachival és társaival szemben...
  • Szótér
    Amúgy én is a Harbingerre szavazok.
  • Szótér
    Tényleg jó lenne ha valaki elmagyarázná.Előre is kösz.
  • Szótér
    Nekem az xmax moddal van gondom.Mert oké hogy azt írja hogy csak be kell másolni a customap mappába és be is másolom de amikor elindítom a játékot a saját térképpelŰ(van rescoures meg database) nem dob vissza a karakterekhez hanem ugyan úgy elkezdi a játok mint ahogy szokta ugyan annyi szörnyel.
    Aztán készítettem egy komplett térképet meg minden és mondom majd oda bemásolom de hát a monsters arc vagy mi olyan nincs csak a térképet cseréli le, és megint saját játék habár most kidob a karakterekhez viszont megint csak elindul a játék változatla szörnymennyiséggel.
    szóval rohadtul unom már.
  • Nekemnem
    Sziasztok nem hiszem el hogy ennyire béna lennék de a immortalhoz még manuálisan se tudom föltelepíteni a patch-t! Pedig eredetim van és már nagyon játszanék vele!! Ha valaki tudna segíteni hogy miért nem megy azt nagyon megköszönöm!!
  • robi3
    én avengerrel (hunter+earth) játszok de nem egyszerű vele az ölés
    xfire-el nem jó?
  • mikusmate
    Egy szavazat a Harbingerre is :D
  • yc1980
    üdv,

az 1.30-as patch az alapjátékhoz van, a kieghez 1.1 illetve az 1.17-es fan patch:)
    törtjátékkal lehet lanozni, vagy a hamachi-val neten..
    nekem az oracle,templar, spellbreaker jött be nagyon,de a diviner is mókás:)
  • robi3
    Ebben nem tudok segíteni de lenne 2 kérdésem
    - az 1.30-as patch mire jó mert nekem immortal van fenn de 1.1-el így még feltudom rakni az 1.30-at?
    - illetve tört játékkal lehet multiplayerezni?
    - meg kérdeznék egy harmadikat is szerintetek melyik a legjobb kaszt bár ez hülye kérdés mert mindegyik más képességgel bír kinek mi válik be jobban de mégis melyik a legjobb illetve legjobb párosítás?
  • Piccolo13
    Sziasztok! Játék partnert keresek. (Eredetim van)
  • bega82
    Nem biztos, hogy értem a kérdést, de ha arra gondolsz, hogy az egyes skilleket kitenni a quickslot-okba, akkor az csak annyi, hogy jobb klikk az általad választott sloton, és ott kilistázza, hogy melyiket lehet odatenni, és akkor a kívánt skill-re bal klikk. :)
  • Shad01
    Belebotlottam egy érdekességbe az egyik kereskedőnél:

Áldozati talizmán 17 millió aranyért.
    Elveszi a fele életet, negatív regeneráció, de 30%-al több tapasztalat.
  • Prince23
    A szakosodást hogy lehet áthuzni a gyorstárba?
  • yc1980
    Üdv Veterán Harcosok, jó látni, hogy a D3 megjelenése után is akadtak még páran,akik nem pártoltak el minden idők egyik elgjobb Hack 'n' slash játéka mellől! :)
    Nos 1 kis segítség..
    - Alapjáték install
    - patch telepítése innen : 1.30 patch
    - Kiegészítő telepítése

sajnos a patch-et a játék már nem tudja letölteni a hivatalos oldalról,így manuálisan kell gondoskodnunk a feltételről

nos ha minden fenn van,akkor mehet a móka, fan patch, modok telepítése
    réges régen írtam 1 bővebb összefoglalót, az általam fellelt és jobbnak talált modokról (xmax, Lilith,Üver,Underlord) és ezek kombinációiról, ha valakit érdekel keresse vissza, előfordulhat, hogy a letöltési linkek már nem működnek,de hát ezért van nekünk 1 google nevű legjobb barátunk! :)

Pár tanács, szigorúan saját tapasztalat :)
    Alapvetően elmondható, hogy ha valaki harcost akar, akkor ne nagyon keverje mágus mastery-vel, különben a játék igen nehéz lehet legend fokozaton kezdőknek, mazohisták és veteránok persze gond nélkül keverhetik őket! :)
    olyan masteryket érdemes választani,amik kiegészítik egymást, de általánosságban elmondható, hogy a spirit és dream minden más mastery mellé jól használható! :) pl warfare mellé defense, hunter, spirit,dream, tán még a rogue
    Ha pl 1 mastery a fizikai sebzéssel operál,s ahhoz ad bónuszt, akkor ne tegyünk mellé olyat, ami az intelligencián alapszik, mivel a szintlépseknél úgyis az erőre és/vagy a dex-re teszünk, az intre nem...
    hazsnáljátok a Tical Cal-ot sokat segít, így láthatod, a képzettség mihez fog bónuszt adni :)
    De ha rám hallgattok, akkor próbálkoztok,felfedeztek bátran, ki tudja lehet számotokra épp az a kombó lesz a nyerő, amit mások nem preferálnak! :) bár sokszor csak akkor vehetjük észre, hogy nem sokat ér számunkra a karakter, mikor mrá epic act 4-ben esetleg legenden járunk! :)
    Most hogy így olvasgattalak benneteket, ismét kedvet kaptam a D3 mellett 1 kis nosztalgiázáshoz és előveszem Untouchable-t a legendás templaromat ÜberUnderlord Epic act 2-ben :)