23078
-
#21278 Amúgy nem próbáltam az avengert, mert az earth mastery nem igazán tetszik. (Van egy level 20 battlemage-m, de nem fogom folytatni.) De szerintem nagyon durva íjászt lehet belőle kihozni. -
#21277 Én azt figyeltem meg, hogy kb 6 sec a pajzs újratöltési ideje.
Jó is nagyon a defense. Az viszont nagy baja, hogy az Adrenaline és a ráépülő skillek nagyon sokat veszítenek fényükből legenden. Hiszen a skill lényege az, hogy ütteted magad, míd nem triggerelődik az Adrenaline, majd (megfelelő tárgyakkal) kb 150-300 hp/sec tempóban kezdesz regenerálódni. Ugye legenden a leg alapabb mob is ennek a sokszorosát sebzi. A 3 pajzsos-csapós passzívja viszont nagyon király, a batter pedig egyszerűen óriási. Tehát: abszolút offenzív mastery.
Szóval én szeretem, mert fun. De szerintem a többi mastery messze nagyobb túlélést biztosít. -
mikusmate #21276 Milyen patchel érdemes játszani? IT feltétele után nem raktam fel semmilyet, de ahogy olvasgattam harbinger fórumokat, volt írva, hogy pár skill bugos, nem működik, etc. Jelenleg most 1.11 van nekem. -
yc1980 #21275 üdv
hunter+earth? érdekes combó :) próbáltad már legenden?:) nem nagyon tápolják egymást:S merész próbálkozás lehet:)
a spirit a ternion miatt, a petek miatt jó, no meg a sötét egyeség..
a dream-nek tökéletes az aurája hozzá,ami csökkenti az ellenállásokat,a nature-nél meg heart of oak,és a farkasok,no meg a plague...
ami még jó lehet szerintem az a storm,így minden elementál sebzésben igen jó leszel,aztán még ott van a storm squall-ja,amiből akár többet is lehet nyomni,így távolról az íjászok,és a varázslók nem jelentenek veszélyt:) és nem utolsó sorban a pet, ami meglehetősen nagy bónuszokat ad az elementális sebzéshez!:)
ezért mókás ám az oracle:) mivel squall-al leviszed az ellenállását,a pet,és a sösét egyeség is ad bónuszt, közben a lich,és az outsider is írt keményen..és ízlés dolga, hogy chainlightning vagy ice shard,vagy ternion !:) szerintem 1 chain lightning elsőre,az stunnol is,majd ternionnal befejezni a mókát!:) nekem az earth nem jött be,pedig ott a vulcanic orb,és az eruption is..
Terensz oldalán, amit linkelni szokott, nagyon jó kis magyarázó szövegek is vannak a sebzésekről, a resistekről,és hogy miként működnek a dolgok!:) Ott olvastam, hogy a pajzs újratöltődési ideje 2-3 sec, valaki anno kérdezte:) kezdek rokonszenvezni ezzel a defence masteryvel :) dream mellé érdekes lehet, szinte megölhetetlen :) -
#21274 uhhh apám látom Ti aztán nagyon el vagytok mélyedve ebben a dologban! :D
egy szemléltető partyhoz lenne kedved/kedvetek? ;) -
#21273 Az úgy tökéletes. Csak int/dex-re raknék, immortal throne-ban már az earth enchantment nem balgombos (stackel a marksmanshippel), van tankod is, mi kell még? Hunting teljesen jó hozzá. Meg azok is jók, amiket yc1980 írt. -
MrRAP #21272 Én a sima Print gombal szoktam csinálni és a Paintba meg beillesztés és mentés másként! -
MrRAP #21271 Köszönöm a válaszokat yc1980 & Terensz, megfogadom őket!
-
#21270 a gyujtogató varimhoz, ha jól tudom csak egyet lehet felvenni nem? Te pedig 3at ajánlasz nekem! hogy van ez? :D
terensz: a huntingot? miért? tűzmágus kontra íjász? -
#21269 Hunting. -
yc1980 #21268 üdv,
én a spirit,dream,nature-t ajánlom,ebben a sorrendben :) -
#21267 sziasztok!
az a kérdésem, hogy a tűz mágusnak mit érdemes második képességnek felvenni? illetve van olyan kimaxolt tűz mágus aminek a skill fáját meglehet nézni valahol? ötlete/javaslata van valakinek? -
#21266 Amúgy az a páncél, ami ott piroslik az inventorydban: a játék egyik legjobb páncélja. 1 tonna resistet ad, meg kb 20 total speedet. Szóval próbáld felerőszakolni, mert kb -15 requirements-t is ad :-) A jade empire szettet pedig azt hiszem ideje elfelejteni. És persze (csatlakozom az előttem szólóhoz) ne feledd: green power :-) -
yc1980 #21265 jah és kihagytam Blade Honing, azt is maxra kéne:) -
yc1980 #21264 Üdv,
MrSap.. nem rossz a build.de pár pontot szerintem lehetne jobb helyre is rakni pl a Gouge teljesen felesleges...inkább lethal strike-ot tápold! No meg legenden ,már a poison nem sebez sokat, onnan is levehetnél az evenom weaponról, a mandrake-en maradjon,mert az jól jön! a Herbal remedy jó választás lehet,mert sokáig tart és 70% posion resist,no meg a HP regen! de a többi szerintem jól sikerült,én sem építenék mást!
A statok jók,bár lehetne több dex-ed...de tudom kell az erő a cuccokhoz,de e téren lehet okoskodni :) és hát a cuccok, ahogy látomt eljes mértékben hanyagolod a zöldeket..kár érte, hisz azok a legjobbak a játékban megfelelő ereklyével..ha zöld cuccaid is lennének akkor kb dubla ennyi DPS-t tudnál összehozni,vagy még többet is !:) persze ízlés dolga,de alapvetően jó kis karakter...de a lethal strike-ot vétek lenne kihagyni !:)
-
#21263 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menj be a video-beállításokba, és a "fullscreen" elől vedd ki a pipát. Indítsd újra a gammát, és voilá. -
NeRo31 #21262 Hogyan kell képet csinálni a karakterről?Nekem van olyan íjászom amelyiknek 20000 felett van a dps-ja!Nem tudom,hogyan kell megosztani a cuccokat vagy a karaktert!Egyébként én magyarítással játom a játékot! -
NeRo31 #21261 Asszem ma én is elkezdek egy harbingert!:)))Majd kiderül mire jutok vele! -
MrRAP #21260 Csá all!
Szeretném ki kérni a véleményetek, hogy mire kéne oda figyelnem, adhatnátok egy pár tippet!Sokat olvasgattam a fórumot!
Ezeket akarom ki fejleszteni:http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Brigand&master1=6&master2=7&sa=0&m1=32-0-0-12-0-0-8-0-0-0-0-0-0-0-12-8-8-0-0-0-0-0-0&m2=32-0-0-6-12-12-0-0-8-0-0-8-12-6-8-10-6-0-6-12-6-0-0
,esetleg még 1-2-t a Herbal Remedy-re!
Előre is köszönöm!Ha valakinek kell valamilyen tárgy annak lehet tudok segíteni, nekem egy jó íjász szett kellene! -
#21259 ÁÁÁÁ, mindenki harbinger :-)
Nekem legközelebb templarom vagy paladinom lesz.
Nos, srácok, kinek mi van meg ezek közül? Nekem sikerült farmolnom 2 razort, 1 soldier's unyieldinget, meg egy stonebinger's cuffs-t. Sajnos egyikből sem a legjobb darab pottyant, de így sem rosszak. -
mikusmate #21258 Köszi a tanácsokat, végülis Harbinger lettem.
Kérdés, hogy DW-vel érdemesebb nyomulni, vagy 1h+pajzs? Ami azt illeti kipróbáltam DW-t Ambrossos előtt, de pajzs nélkül az első mobcsoport simán megcsapott... ennyire gearigényes a DW? -
#21257 kérdés: feltelepítettem a gold verziót. az alap játék gyönyörűen indul semmi gond. amikor a kieget indítani szeretném az is elindul csak kiirja hogy valamit ellenőrizne és hogy hát khmmm nem biztos, hogy legális a példány ami nálam van.. ehe ehe.. :D
Szóval hiába crackeltem meg a kicsikét nem akarja az igazságot.
tudtok valami gyógyírt erre a bajra? -
#21256 Shockwave: akkor annyi a lényeg, hogy mások legyen a serialok, és lehet tolni orrbafarrba?;)
Nos Ha valakinek van kedve szervezhetünk itt egy frankó kis csapatot, valamelyik estére, akár sky-p on összekötve egy két üveg sörrel elegyítve!
vagy át is lehet hozzám jönni, hely van! ;)
-
yc1980 #21255 no Shock, ettől nagyszerű ez a játék !:) rengeteg class, s mindegyik erős valamiben,és vannak gyengepontjai !:) mindegyik más játék stílus :)
egyébként igazad van,én is így érzem, a Diablo 2 darkos hangulata,és jó háttértörténete,tele misztikummal, de a TQ a classok tekintetében tökéletes, a fejlődések, a cuccok, mind mind..
haveromnak 28-as monitora van,felraktuk nála a TQ-t+ camera modot...hát még a mai napig ámulunk és bámulunk mennyire kidolgozott grafika,effektek...ha rázoomolok 1 pajzsra, 1 páncélra, 1 fegyverre a legapróbb részletekig ki van dolgozva, mindenre figyeltek szinte a készítők! Nem tudom még meddig,de jelenelg a TQ-é a legjobb hack and slash motor szerintem ,és van 1 érzésem...ezen a diablo3 sem fog változtatni a bárgyú wowszerű kinézettel :S de a hangulat ott lesz mellette, ahogy a videokból láttam !:)
mit nem adnék egy TQ 2-ért :SSS de sajnos...:S
-
Shockwave #21254 Nekem nem kellett hozzá hamachi, lazán lehet tolni neten anélkül is, sima kapcsolattal, persze kell hozzá hogy a haverod meg te ne ugyanazzal a játékpéldánnyal játsszatok... :)
Ha már erről van szó, végre annyi idő után a CD Galaxisban lehet kapni a Gold kiadást (TQ+Immortal Throne), már lassan külföldről akartam megvenni. Ez egyike azon játékoknak amiket eredetiben akarok megszerezni, még ha a stúdió meg is halt, de így is jelzem a tiszteletem feléjük. Szerintem harcrendszerben lazán übereli a DiabloII-t is, az "csupán" hangulat és sztori terén előzi meg (bár az Immortal Throne-ban mindkettő jobb volt).
Ami a nehézséget illeti... nem tudom, szerintem Lilith nélkül is kihívás a játék Legendary végéig. Minden karakternek vannak "nemezisei", nekem az Assassin-al az élőhalottak/gólemek nehezek, a Ritualistom pedig vért izzadott az első Telkine és a Drakolícs-el, akik ugye ellenünk tudják fordítani a saját idézett lényeinket (és hadd ne mondjam mekkorákat sebeztek a farkasaim eddigre, kis híján megöltek). Vagy ott vannak pl. a vitality/dream sebzésű lények, az Assassinom és haverom Conquerorja is többször meghalt a Hádész kapujában őrködő utolsó Empúza szellem-aurája miatt, az az ellenfél komolyan keményebb mint Hádész maga. :) -
yc1980 #21253 Üdv :)
Csodakalap, no az biztos...csak hát ugye a TQ legnagyobb hibája a rendkívül lagos multi :SSS
4 halálból 3 ennek köszönhető...:S
-
#21252 ha jól látom akkor a hamachi is szóba került.
akkor ha jól gondolom nem feltétlenül szükséges eredeti példány a kooperatív játék élmény kibontakoztatásához? ;))
esetleg vannak konkrét csapatok akikhez be lehet csatlakozni egy egy partira? esetleg klánok közös esti "ereszd el a hajamat" mókákhoz? ;) -
Csodakalap #21251 regebbi hamachi verzio kell és tudod tolni neten.
Akár 8 an is lehet, szervezes kerdese.
Egy max nehezsegu lilith kemeny lehet egy 4 fos csapat szamara.
-Kerülj mögé!!! -Segitsetek- Mit bír ez a jószág?! - Fene megint meghaltam.... -
yc1980 #21250 Üdv,
Máté : http://www.titancalc.com/ ezt az oldalt ajánlom Neked, sok mindent előre lehet tervezni, megnézni jó lesz-e idővel :)
warfare mellé tapasztalataim szerint illik a: defense,dream,hunter,spirit a többivel inkább hibrid classt hozol létre,ami ugyan jó a harcban,és a varázslásban is,de egyikben sem igazán!:) Ettől persze még lehet élvezetes a játék,csak mondjuk legend-en vért fogsz pisilni!:)
Viki: a lényeg, hogy sikerült, lassan már készen is állsz 1 multira:)
Nyugis igen,lehet LAN-on nyomni,és neten is... én eddig ALN-on próbáltam 2-4 fős partykban nagy móka ám,volt hogy 9-10 aura hatott rám !:))) -
#21249 sziasztok!
az kérdésem, hogy ezt a játékot neten -csapatban (mint anno a diablo2-őt) lehet játszani? illetve van aki tolja neten? -
NeRo31 #21248 hi!
Én warfare+nature ággal végigjátszottam!Esetlrg a freamet ajánlom még mellé!Ezek a karik tuti "életképesek"! -
MrRAP #21247 Köszönöm a válaszodat yc1980!!!! -
#21246 Akkor egyelőre tesztelgetem az 1.16-ot. Max uninstall/felrakom az 1.17-et. -
Viki963 #21245 egy halom patch-et letöltöttem, de valamiért nem szereti a gépemet a játék (lehet nem jó az alaplap vagy nemtudom), és egyiket sem lehet feltelepíteni (linkeltem mit ír ki). ugyanez volt a gondom 1 éve, ugyanezzel a géppel, bár kaptam új alkatrészeket, gondolom nem azokat nem szerette. -
#21244 Conqueror FTW :-) -
mikusmate #21243 Sziasztok!
Warfare mellé mit érdemes választani kezdő játékosként? (Spirit, Dream, Nature, Defense ágak valamelyikén gondolkodok) -
yc1980 #21242 üdv MrRap,
más nem nagyon van az overlord-os küldetésen kívül :S
Esetleg a Hádész treasure, de az a játékon belüli küldetés !:)
Játsz Te is a Lilith-el, ott van 2-3 rejtett pálya, messze-messze hosszabbak, mint az Overlord-os..s nehezebb is !:)
-
yc1980 #21241 üdv,
én 1.17a-val játszom, s nekem minden működik, 1 zavaró dolog van benne, a spirit ágon, az egyik aura ikonja furán jelenik meg, mintha nem lenne meg a textúrája..:S
1.16-ot nem próbáltam!:)
Nos... a játék normal fokozaton, hát nem túl nehéz egy karakterrel sem, problémát igazából először a Titán okozhat...de ezért van az epikus,és a legendás szint!:) s ha meg már ezt is könnyűnek találod, akkor megbolondíthatod 1 xmax-al, ahol 10* annyi lény lesz és a bossokból is mindig 3! :) S ha majd eljutsz odáig, hogy már legendás xmax-on sem túl nehéz, akkor előveheted az Achilles vagy az Übermodot, ott már verejtékezni fog a homlokod !:))))
és ha eljön az idő, hogy meguntad a játékot, a karaktereket, akkor még mindig elő tudod venni a Lilith kampányt és/vagy a masteries modot !:) Szóval van még hová fejlődni :)
épp tegnap nyomtuk haverral a Lilith-et, Ő 1 harbingerrel én 1 oracle-val!:) Egész szépen haladtunk az átkozott erdő után pihentünk meg!:)
és Viki...le lehet tölteni külön azt hiszem az 1.01-1.30 patch-et, legközelebb azt is meg lehet próbálni!:)
-
MrRAP #21240 Csá all!
Az lenne a kérdésem, hogy a Titan Quest - Immortal Throne-ba mennyi titkos pálya rész és rejtet cucc van? A Rodosz-i titkos pálya részt ismerem!
Ha valaki tud segíteni annak előre is köszönöm!(és még annyit, hogy a Magyar nyelven játszok) -
#21239 Melyik fanpatch-et érdemes? 2-t is találtam.
1.17 és 1.16