Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hiszem nem kell patch, vagy ami kell azt felteszi magától. Jön egy új terület, új specializáció (Dream, kombózható közelharcossal vagy mágussal is), artifactkreálás, effélék. Érdemes feltenni.
?
Hali Ma vittem végig a Titan Quest-et nagyon bejöt a játék és már fel is akarom tenni a kiegészitõt az Immortal Throne-t csak elõtte lenne egy pár kérdésem:Elõször is kell hozzá valami pach vagy csak simán felteszem a Titan Quest mellé. Másodszor mivel bövül a játék tömöre Új story vagy csak új küldik cuccok szintek?Elõre is kösz
én a sima titant láttam az auchanba 2000ft -ért. szerintem érdemes szétnézned elöször ilyen boltokba. tuti hogy már nem lehet drága mert én én vettem1,5 éve 10000 minkettöt egybe.
Köszi a válaszokat, esetleg valaki nem tud boltot ahol dobozosan még kapható akár dvd tokosan? Guglival keresgettem de nem találtam sehol az alapjátékot.
pluhi
Steamen euróban annyi, nem mintha eget verõ különbség lenne, de olcsóbb.
Ha nem zavar a töltögetés akkor a direct2drive-ról meg tudod venni mindkettõt 20 font-ért(6000 ft kb szerintem itthon sem lesz olcsóbb boltban).

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

pluhi
Steam. Megy.
Hello!

Valakinek lenne javaslata hol tudom megvenni az alap játékot és a kieget? Win 7 alatt próbálta valaki megy simán?
Aki akar multizni tq-t az vegyen fel msn-re és ott megbeszéljük a részleteket még csak 2-en vagyunk de ha jöttök még 2-3-an akik aktívak egész jó játékok sülhetnének ki..

[email protected] aki játszani akar...
hihetetlen hogy a diablo óta csak pár próbálkozás volt ilyen gamét csinálni és akinek végre sikerült az meg csödbe ment.
leszedtem a torchligtot de kár hogy nincs hozzá még magyarítás.
a ds1 szerintem sokkal jobb mint a ds2 és az a szene istenem de jó a játék alatt.
játszanék már magyarokkal szerveren is de az xbox lives tapasztalatom hogy ezernyi cheater mozog az ilyen szervereken akiket jól pofánvágnék és örökre eltiltanám minden fajta játéktól. sose értem mire jó a csalás.
Kame,

akkro ajánlom a Torchlight-ot 😊)
http://www.torchlightgame.com/media/
ne ijesszen meg a képeken látható grafika,nézz meg 1-2 videót,tényleg jó 😊

Messze nem egy TQ,de nagyon jól el lehet vele szórakozni!😊
a DS1-el nem játszottam,de a 2 nekem bejött😊
én is Próbáltam a lokit,meg hard to be a god-ot is,de valahogy nem fogott meg egyik sem:/
ha hack and slash, akkor vagy TQ vagy Diablo, más a közelükbe sem érhet!😊
Viszatettem én is a gépre. Még mindig ez a legjobb játék. 😊

fotográfik kolomp edisön :D

hali yc
nekem a diabló szerû játákok jönnek be igazán de sajna ahogy észrevettem szinte alig csináltak ilyen játékot vagy ha igan akkor meg el van cseszve.leszedtem a lokit is de mikor az elsõ farkas képes megölni az kiábránditó megint csak.
as2 höz megvan minden azt hiszem és csak most kezdtem, jó játék de szerintem az eslõ rész messze jobb volt ,mert azt nem tudtam abbahagyni és vigigtoltam pár nap alatt.
Üdv kame,

a DS2 nekem is nagy kedvencem,a kieg megvan hozzá?😊
Mondjuk nekem ott is elõfordult hogy meg kellett állítani a játékot,éhogy új parancsokat osszak ki!😊 A rejtett pályán voltál már? elég mókás dolgok vannak ott,és elég nagy kihívás,fõleg veterán szinten !😊
A DS2 zseniális,és még a maga "kis butuska" grafikájával is szép,de számomra a trónon marad a TQ tán egészen a TQ2 érkezéséig !😊

A dragon age teljesen más játék,az az igazi szerepjáték lásd baldurs gate,neverwinter nights,és nem olyan hack'N'slash mint a többiek,éezért nem is érdemes összehasonlítani!😊
Még a fallout 1-2 is közelebb állt hozzá !😊

1 kis más,aki könnyed kikapcsolódásra vágyik,annak még tudom ajánlani a Borderlands-ot!😊) Mókás kis game...
Vagy kame,neked inkább a Torchlight-ot az vérbeli TQ,diablo klón!😊
kipróbáltam a dragon agét, de szörnyû az irányítás és minden, nem is értem hogy emlegethetik egy ranga a titánnal vagy a diablóval.
minden egyes támadásnál nyomni kell a pausét és úgy adni parancsokat kész kiábránditó.
felraktam inkább a dungeon siege 2 és találtam hozzá magyaritást és 1000 jobb fõleg aki ismeri az elsõ részét.itt már feljeszteni kell mind a 6 karaktert, jó kis játék csak sokat kell benne beszélni. nem értem a mai prógramozókat minek bonyolitanak túl valamt.elveszi a játék igazi élményét.
Üdv😊
mennyi új bejegyzés örül a szívem!😊
Nos Lezli..szerintem ez az egyik,hanem a legjobb hack and slash játék !😊
Sok sok év játék után is tartogat meglepetéseket,rengeteg mod és kampány van hozzá,szinte lehetetlen megunni! 😊 pár 4-5 nap hardcore játék után,félre szoktam tenni pihenni,de mindig elõveszem,és sokszor csak gyönyörködöm benne,vagy épp próbálom megfejtenia skill rendszer apróbb titkait !😊
van itt xmax mod,meg über,andante és Achilles, lilith meg new world,ezernyi dolog,amik 1 új oldalát mutatják meg a játéknak !😊
Nagyon sajnálom hogy nem érte el a diablo népszerûségét,és nem kapott 1 folytatást...

A dragon age hát jó kérdés,a Baldurs gate-el játszottál már ?😊
Mellesleg most jött ki 2 játék..mindkettõt maximálisan ajánlom
az egyik a torchlight - tiszta diablo,1 kis wow beütéssel,de sajnos csak single,de van hozzá pályaszerkesztõ,5-700 megás apróság,de félelmetes potenciál van benne !😊
A másik nagy meglepetés számomra (nem játszottam az elsõ résszel) a divine divinity2 - eco draconis...hát már elnézést,de beszarás,mikor a sárkánnyal repültem !😊)
no megyek is nyúzom tovább😊

vaszi,azért én a harbingert is szeretem,tudom nem a legjobb,de az elsõ karakterem volt!😊)) dual wield és 100 rec... 😊

1. Lehet.
2. Van, cracknek hívják. ^^
3. Csíterhegyek mindenütt, mindenki socketelt junikokban rohangál (chrisrelic és egyéb nemlétezõ tárgyakkal), totál értelmetlen.
4. A single miatt érdemes megvenni.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

A lentebbi kérdésekre is várom a válaszokat!
Köcce 😊
Oracle, elementalist, conjurer, spellbreaker, champion, conqueror, ranger, stb.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Jah és melyik a legtáposasbb kaszt párosítás? 😄
Sziasztok kedves titan Questezõk! 😊

Pár kérdéssel zaklatnálak titeket ha nem gond!?

1.A single playeres karakterrel lehet neten nyomulni? 😊

2.Egyszerû a netes játékba jutás? Vannak vmi modok v bármi ami megneheziti az online játékot? (legjobb a katt és megy a game stilus 😛 )

3.Mennyire aktiv még az internetes közösség a játékban?

Eléggé tetszik a játék most tervezem megvenni, de csak ha jo a multija!!! 😊

Válaszokat elõre is thx!
Akkor én elég túlfejlett voltam a 47-es szintemmel 😄 valamit nagyon elcseszhettem.

Egy kis csíttel leszedtem a természet szakosodást, feltettem helyette a védelmet. Ez már sokkal jobb.

pluhi
Általában 30-35 között ér oda az ember, de sok mindentõl függ.
Én dps-re a warfare + hunter kombót ajánlom.

Imádom az ilyen játékokat (Legend: Hand of God, Sacred, stb.)
Bár tény, hogy nem vagyok hardcore játékos. Mindenhol a közelharcot favorizálom - íjász/mágus karakterek sosem jöttek be.
Talán mert egyszerûbb 2 kardot belerakni a markába, minthogy varázslatokkal tököljek 😄

Amúgy így évek múltán is jó ez a játék, nem lett egy klasszikus mint a Diablo, de lehetne több ilyen is.

Szóval a háború mellé a zsivány szakosodást ajánljátok? kicsit visszaolvastam, mintha ezt írta volna valaki.

Ti hanyas szintûek voltatok a Titán ellen?

Igen, rájöttem a teleportra. Csak arra gondoltam, hogy a sima TQ-ben is volt-e ez a teleport dolog, nekem nem rémlik (rég játszottam vele) és most hogy a kiegészítõvel kezdtem újra a játékot, így megkaptam azt is.

A háború mesterség mellé választottam a természetet, életerõ feltöltés + a farkasok idézése miatt. Bár nem valami erõs kombó szerintem 😄

pluhi
Valami azt súgja nincs kimaxolva mindkét mastery, de csak tipp. Másképp nem tudom, miért verne le.
Amúgy az a kapu sokszor zárva marad (ha az az, amire gondolok), bug. Visszateleportálsz a városba és mész tovább, de erre rájöttél magadtól is gondolom.
Ha ilyet kérdezel, akkor neked tuti nem. 😄

Erre való a teleport a városba 😊
Kösz szépen, most már tudom mit csesztem el.

Amúgy, az utolsó részt (Olümposz csúcsa) meg lehet csinálni potion nélkül?😄DDDDD
Mert nekem elfogyott, árus sehol a környéken.
46-os szintû vagyok, de még ha el is jutok a Titánig, esélytelen a harc. Mindez normál szinten, lol. 😄

http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough.php

Az egyik a Jinghe völgyi kapu, a másiknak nem tudom a nevét. Hátha így beugrik valakinek.

Senki?
Megõrülök, hogy nem jövök rá,,,

Ja, látom van itt ilyen faq szerûség, eddig nem találtam.

De végigjátszást nem találtam, szóval a Chang'an-i kérdésem még aktuális

Hali
1x már kijátszottam a játékot, most újra elõvettem de elakadtam Chang'an-ban. Beszéltem ott a császárral, megkaptam a küldetést hogy menjek a Jade palotába. De 2 ajtó le van zárva, azt írja csak küldetéssel oldható fel.
Miféle küldetéssel?
Csak mellékküldetéseim vannak, abból se sok, azokat nem is akarom megcsinálni. Mit kell csinálni, hogy tovább engedjen?

Más: közelharci karakternél a háború mellé mit ajánlotok?
Vagy varázslónak melyik kettõ a megfelelõ?

Sokan multiznak a játékban?Mert én csak letöltöttem hogy kipróbáljam de annyira megtetszett hogy meg is venném, de csak akkor ha van benne egy Diablo 2 szintû multi 😊

Assasin az a Rogue+Warfare. Tehát a te nyelveden tolvaj+háború. Vagy valami ilyesmi. 😊 Én egyébként a Huntingot ajánlom mellé a rengeteg + piercing sebzés miatt, ez a két mastery nagyon passzol egymáshoz. Igen magas dpst lehet kihozni belõle.

nyugi majd adni fog de egy párszor végig kell ahhoz játszani. lilákat csak epicbe kezdi el dobálni.
lehet csalni is a difilerrel hogy több zöld meg lila cucc potyogjon de elveszi a játék élményét nekem elhiheted.én is kiprobátlam de csak mikor már megvolt minden lila cuccom de azóta meg elment töle minden kedvem, a sok tápos cuccokat amiket szereztem elvették a kedvem.
emlékszem mikor vagy 2 hétig a titánhoz jártam hátha dob valami jót. 1:20 adott is😊)
Hát ilyet...
Az elsõ act végénél járok és eddig egy kék pajzs hullott meg vagy 4-5 zöld. :S
Kezdek ideges lenni. Titan Quest 1.30 patch Immortal Throne 1.17 patch
Nem tom ezekkel lehet a probléma vagy én már nem értem :@
Nah épp ez az hogy azt nem akarok mert már van egy és most valami közelharcit akarok csinálni...
Legyen mellé a háború?
sziasztok!
ezt a játékot lehet szerveren nyomni?
hali yc
egész jó ez a dragon age már megszereztem magyaritással együtt. elég érdekes lesz a karit fejleszteni már ez elején is látszik. ez most milyen játék stilus is pontosan nem tudod?
Assassint csinálj én is nemrég kezdtem és eléggé bejövõs 😊

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Most elkezdtem egy új karaktert...
És a zsivány mellé mi lenne igazán jó.
Igazából lenne pár ötletem csak valami ötletet adjatok hogy ha ez lenne akkor miért lenne jó.
Persze hogy
Ahhoz hogy játszhassak az IT-vel fel kell rakni a sima TQ-t is?

üdv
Te defilerrel lehet növelni a kékek,lilák hullási esélyeit..
a zöldekét is,de az kicsit macerásabb,és akkor meg már túl sok zöld esne..
amennyire tapasztaltam 4-5* droprate emeléssel,egész sok kék,lila potyog..
1 kicsit más kérdés
Torchlightot próbáltátok? nekem tetszett,bár sajnos a sztori hiányzik,de nagyon pofás,jók a skillek,meg az egész jól van összerakva !😊
A héten megveszem a dragon age-et kiváncsi vagyok már rá nagyon !😊

Hát nem hiszem el...
A tárgyak nagyon nem akarnak jönni. A fõszörnyeknél még egy árva zöld se pottyan. Lilára már nem is emlékszem mikor volt.
Nincs valami amivel csak a gyakoriságát lehetne növelni?
Nem kell nekem hogy egyfolytába potyogjon mert akkor nincs élvezet benne.
A gátlás az amikor nem mersz a csaj bugyijába nyúlni. ^^

Ez inkább a magyar nyelv kifacsarása, olyan mint a magyarosított Windows. Semmi pénzért...