23078
-
Nos #21238 Bár mióta van egy jó lifelopó fegyverem az is csak a nagy kalamajkák idején.
"Nehezebb" fokozaton nehezedik a játék, vagy az ellenek kevésbé erősödnek, mint a karakter addigra? -
Nos #21237 Elég nagy eltérések lehetnek a különböző karakterek között. Nekem túl könnyűnek tűnik a játék. Egyiptomon gyakorlatilag végigrohantam. Kitoltam a warfare alsó két sorának jórészét és egyszerűen nincs megállás. Elég egysíkú is lett. Berohan középre, mindenkit lebénít, a pörgéssel kinyírja a kis HP-seket utána pikk-pakk szétszedem a pár erősebbet. Mióta a dreamből van pár pontom a trans of emphatyn is tényleg csak rohanás. Már csak a pénzt az italokat és a zöld, vagy magasabb tárgyakat veszem fel. Babilon egyelőre nem hozott több nehézséget. Igaz, az italok fogyogatnak. -
Nekrofil #21236 volt valakinek olyan problémája, hogy windows 7 aaltt nem tudta patchelni? -
#21235 -
#21234 Apa gépe mindig zöldebb. -
Viki963 #21233 ezt nem hiszem el xd hajvasalás közben eszembe jutott, hogy régn úgy csináltam meg, hogy apa gépére feltelepítettem, ott megcsinálta a folyamatot, én meg pendriveon átvittem a gépemre az adatokat. na, feltelepítettem apa gépére, és csodák csodájára updatelte... pedig ugyanolyan op.rendszer van, most kaptam a gépembe új alkatrészeket, de valamiért még se tetszik neki:O majd este átviszem a cuccokat, mert megyek el. de legalább jó :) -
Viki963 #21232 Helo. épp az a gond, hogy azt a folyamatot nem tudja megcsinálni. Itt a hiba, amit kiír:http://www.kephost.com/images3/8snzv569tiu5vynkqk93.jpg
már több játékot is letöltöttem, hátha a miénk rossz. most 1.17re fel tudtam patchelni, de 1.1en is ugyanez, az alapot pedig nem lehet. (ugyanaz a hiba, mint a linken) -
yc1980 #21231 üdv,
én pont tegnap telepítettem 2 példányban !:)
Először felrakod az alapjátékot,majd rá az IT-t..az IT javasolni fogja, hogy upgrade-eld a játékot 1.30-ra..de Ő elindít 1 folyamatot,ami ezt emg is teszi..ha ez megvan,akkor erre mehet a fan patch,s rá a Lilith! :)
-
Viki963 #21230 feladom. újra feltelepítettem, nem patcheltem (nem tudtam). na ez vicces. patch azt írja 1.01-es verzióm van, játékba belépve pedig alulra kiírja, hogy 1.1. valaki tud valami működő letöltő oldalt? patch vagy akár maga a játék:/ már semmi ötletem sincs. -
Viki963 #21229 Köszönöm a segítséget, de most a patchel bajlódok, mert nagyon gagyi verziója van a játéknak:/ szal az immortal throne-os patch (amit együtt töltöttünk le még anno) 1.0....-ról 1.1.1.3-ra telepíti. próbálkoztam 1.1-es patchel, de akkor meg azt írta, hogy 1.01 a verziónk-.- az 1.01-es patcheknél meg hibát ír ki vááh. most telepítem újra, az alap patchet nem teszem fel, úgy próbálkozom. -
Csodakalap #21228 te tudod Yc.. nekem tetszenek. Lehet nem ugyanolyan erosek, bar sztm van koztuk durva kombo, de mar a könyökömön jön ki az alap kaszt kombinaciok lehetősége. Ezért en jobban elvezem most az uj kasztokat.
Van egy két naon kombós dolog, ami miatt az izgi csatákat egész jól hozom... -
#21227 Srácok, az armor reduction-nek van jelentősége? Mondjuk kb. 250-nek.
Szerintetek melyik charm/relic adja a legtöbb dps-t, és milyen bónusszal? -
yc1980 #21226 nah feladtam a masteries lilith-et...nem tetszenek nekem ezek az újak :SSSS
viszont elkezdtem 1 haruspexel :) nála nem lesz gond a magas DA érték,mert több aura,s kill is csökkenti az enemy-két :)
ráadásul van PS is,ami dárdával,pajzzsal igen durva dps-t produkálhat, cél a 100 rec...nem lesz egyszerű,főleg hogy normalon vagyok még a highlands waypointnál :) de eddig darál rendesen,pedig csak a psichonic touch-ot használom,de 1 jó kis dárdával már szépen alkotok..egyelőre még csak egyesével a mobokat,de majd ha bejön a PS normálisan:) szerencsére tudom, hogy a kampány során kapunk 1 gyűrűt,amivel 2 igen durva kentaurt lehet idézni,szóval petek is lesznek majd!:)
valami ilyesmit szeretnék kihozni a végére :
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Haruspex&master1=7&master2=9&sa=0&m1=32-0-0-6-1-12-1-0-8-0-0-8-11-0-8-10-6-0-6-12-6-0&m2=32-0-0-0-0-8-12-6-1-0-8-0-0-8-0-1-6-0-12-0-1-0
bár ha meglesz a 100 rec,akkor a komplett íjjas ágat kihagyom,és rámegyek más skillekre,de még meglátom..14. szinten még sok minden képlékeny lehet :) -
Csodakalap #21225 Félre értesz vaszidasz. Tudom h attól van attack raiting. En dexre gyurtam főleg, de az enemyk akkora deefenzűek, hogy nincs ertelme attack raitingre tolni, mert nem eleg ahoz a AD m h kritikalt ussek rajtuk. Szoval a flumble attacktol összezavarodnak es kevesbe talalnak el? Ez jol hangzik... kar h nem tudom pontos hatekonysagat, de nyilvan gyurni fogok ra. Talán nem csapnak majd ugy szet az enemyk. Köszi azert. -
vasziszdasz #21224 Nem találnak el. -
vasziszdasz #21223 Nem is fogsz tudni. -
vasziszdasz #21222 DEXet kell tolni, attól lesz AR-ed. -
Csodakalap #21221 es az imperiad aim? -
Csodakalap #21220 mi a lényege a Flumble attacknak? -
#21219 Jótanácsok a razor-farmoláshoz:
- kitartás kell hozzá. Nekem valami 7 óra farm kellett
- nem látszik az ellenfélnél! Meg kell ölnöd, hogy megtudd: nála van-e. -
#21218 Hülyeség, amit írtam. Megnéztem más helyen, és nem jelez semmit, ha nincs nyitott út az ellenfélig, ami teljes egészében látható a képernyőn. -
#21217 Az semmi a te szempontodból. Ha fölé viszed az egeret, nem jelzi, hogy ott bármi is lenne. -
NeRo31 #21216 Hali!
Egy valamire nem jöttem rá a játékban!Hádész palotájában a vége felé, asszem a lelkek börtönénél mész és van olyan hely ahova nem tudok lemenni!Látom h alattam van egy pár enemy!Valami ajtó előtt állnak lent alattam!Nem tudom vágja valaki miről van szó?Na oda nem tudok lemenni!
Esetleg valami ötlet? -
#21215 Srácok, térjünk az üzletre!
Az alábbi tárgyak egyike kellene:
Aionos vagy: Hermes' Talaria
Ezt tudom érte felajánlani:
Elérhető vagyok egy darabig "sgforum" szervernévvel, jelszó: "sgponthu". Olyan accal tudsz bejönni, amivel unlockolva van a legend. -
Csodakalap #21214 meik enemy dobja a titkos cuccost? mert azt mst nem vagom. -
Csodakalap #21213 a temetőn túl járok. Az erődben öltem meg a főenemyt. mondanom se kell hogy üvöltöttem közben apám meg is nézte mi bajom van. A pánik bomba nélkül közelharcban meg se lehet ölni ezt a lényt. Maga alá fosik:) és a körülötte állók meghanak...dejó. pánikbomba rá odaszalad, beleüt, elszalad. ez volt a legyőzési egyetlen tactikom.De aztan dobott jó sárgákat,amiknek ennek ellenére is örültem.
Igazad van farmolok egy kicsit, hatha úgy ütősebb leszek. -
yc1980 #21212 :)))
látom érzed már :DDD
rohangáltam én is mint a mérgezett egér...:DDD
egyébként ős is dobja az egyik parchement-et...ami kell a titkos pályához..szóval ha gondolod farmolhatod :) vagy visszajöhetsz később:)
mindenesetre a temető, ami következik a játék egyik leghangulatosabb része !:) rengeteg csontváz várható,szóval élőhalottak elleni ereklyéket,aurákat,tekercseket ezerrel !:) vagy...visszavehetsz a nehézségi fokból :S :))
ebben a játékban, sokszor tápolni kell,újra és újra, amíg meg nem erősödsz és/vagy jobb cuccok nem esnek..elég sok nagy láda van,és rejtett ösvény...én volt, hogy a Highlands portált vagy 20* csináltam meg a játék elején, hogy felszedjek 2-3 szintet,és 1-2 kékebb,zöldebb cuccot! :)
-
Csodakalap #21211 normalon vaok. megkuzdottem egy zombi lordal ami gyorsabban szaladt mint barmien karim kb:) nehezebb volt megverni mint az alap jatekban a 3 titant egyszerre. meg is haltam vagy négyszer. El kellett csalnom egy terepakadalyhoz, ahol szaladgaltam korulotte mint hulyegyerek es vartam h vigye a bleeding meg a poison, meg miegymas. Alig fel ora csata, semmi az egesz. Feltapoltam ellene tarygakkal amiket felre raktam. Van tisztelete az olyan koveknek amik élőhalott ellen adnak sebzest, vagy poisonnak bonusz. Itt aztan ebben a jatekban mindennek van szerepe az attack raitingen kivul mert olyat a budos eletbe nem utok rajtuk h kritikal:)
Azt se tom mire gyurjak ijedtembe. Muhahahha -
yc1980 #21210 Csodakalap vannak jópofa speciális tárgyak is,amik nincsenek benne az alapjátékban,igaz sajnos nem annyira sok,de amiket eldobálnak azok jól használhatóak (1 ideig):)
-
yc1980 #21209 Egyébként ahogy elnézem, a haruspex tán jobb lehet a divinernél..bááár a lich king azért aduász lap! de a többit tudod ellensúlyozni,és nagyobb lesz a sebzésed is,ugyan oylan resist csökkentő aurákkal,hisz a study prey lényegében deathchill ha szúrósebzést hazsnálsz..és a hunternél brutális bónuszok adódnak rá,így 100 reccel..kicsit ügyeskedni kell.. hisz call of the hunt folyamatosan,study prey fomyanatosan,és Phantom strike folyamatosan:) csak kell vagy 300 energia ital hozzá :) de a lich king az angyon hiányzik a haruspex-ből :S mindenesetre mókás kombó 1 diviner és 1 haruspex multi co-opban !:) hisz aurák duplán hatnak a lényekre,és PS-ol mindkettő !:) -
Csodakalap #21208 egyebbkent valaki nem tud valaszolni a pajzsos kérdésemre? -
Csodakalap #21207 ezúttal nem YC vel ertek egyet, hanem Shockkal. A méreg nem a sebzése miatt ér soakt magas nehézségen, hanem a trükközése miatt is. Mindenkinek ajánlom a vakítógránátot is!!! A nagyobb nehézség és tömeg megkívánja. Most én is ezzel trükközök a masteries lilith max nehezségen. Sirva menekülök életem legtápabb karijával ha egyszerre 3 szellem rámugrik. Durván koncentralok, hogy életben maradjak. ugy várom mint a messiást a szintlépéseket és izgulok hogy valami értelmes cuccott dobjon ki. de sztm csak igy van értelme a játéknak, mert annyira izgi és nem csak szörnyre klikkelésből áll a játék. Hajrá én, megyek is most vissza síkítani az átkozott erdőbe:) !!! -
yc1980 #21206 Üdv,
érdekes lehet,bevallom nem próbáltam Asassinnal végigvinni..valahogy 1 huntert mindig jobban el tudtam képzelni mellette,hisz a szúrósebzés közös!:) és lethal strike a study prey után brutális:)
kár, hogy a lassítás nem aurából megy,így meg kell ütni mindig mindenkit,bár a 2 kezes,és többes találatok némiképp segítenek ezen! kipróbálom majd:)
-
Shockwave #21205 Nem tudom, nekem soha nem dobtak el Typhon, Hades vagy a telkinek annyi unique cuccot mint amiket az Overlord barlangban találtam. Ott minden egyes alkalommal vmi kék vagy lila esett ki. Toxeus pedig egyszer tudott megölni (Epicen megyek le oda amúgy), ha tudod hogyan bánj vele, nem nehéz. Az Assassinom egy Lethal Strike-al plusz pár ütéssel le tudja csapni, a Ritualistommal le szoktam bénítani (erre van 2 Dream képesség is) aztán a farkasok szétszedik.
Félreértettél amúgy, Epicen tolom már a kb. 50. szintű Assassinommal, én a mérget nem a sebzése miatt javaslom, hanem a Mandragóra (Mandrake) és a másik kiegészítő képesség miatt, ami egyrészt rendkívüli módon lelassítja az ellenfeleket, másrészt nagy % eséllyel összezavarja őket. Assassinnak ez létszükséglet a nagy mob-ok szétzilálására, másképp hamar lecsapnák. Egy War Wind körtámadással szépen megzavarod/lelassítod őket, utána lehet egyesével lekaszabolni mielőtt magukhoz térnek.
Assassinnak amúgy tökéletes fegyverek a speciális zöld Katanák, amit csak a tigris-emberek dobnak el néha a III. felvonásban. Nagyon jó értékeik vannak, és átalában +25-30% Attack Speed bónuszt adnak. Egy életerőelszívó-relikviát (Anubisz haragja) szoktam beléjük rakni, a másik kézbe pedig egy Lila kardot komoly Piercing/Bleeding sebzéssel. -
#21204 Köszi szépen! -
NeRo31 #21203 Khthonion razor a neve !Hades palotájában lehet vele találkozni! -
#21202 Jaja, főleg legenden :-) Kb. -100 resistekkel kezdesz.
Srácok, amúgy már nagyon érik szerintem valami közös játék. Még mondjuk csak 58. szintű a conqueror-om, de nemsoká jó lesz :-)
Más: Mi a neve annak a nagyon hosszú fekete kardnak, aminek rózsaszín pöttyök vannak az oldalán? Asszem zöld cucc. -
Cortinaar #21201 Ha meg lándzsás karival szeretnél menni, akkor a két kedvencem (ugye a Divineren kívül :)) a Warden és a Corsair. Egyébként ami még nagyon fontos az az, hogy az ellenállások mindig max, vagy max. közeliek legyenek. -
yc1980 #21200 és még 1 dolog... méreg sebzésre nem rédemes gyúrni,hacsaknem akarod normálon befejezni a kalandozást,később ugyanis a poison damage nagyon nagyon picike lesz ,mondjuk 1 piercinghez képest!:)
az összes ilyen sebzést én mindig hanyagolom,mert szeretek végig menni legend végéig,és találkozni toxeussal utána:)
szóval a 4 elem,szúró,és fizikai sebzés,én ezeket ajánlom leginkább:)
persze mókázni normálon eszméletlen jól lehet a poison damage-el,de később felejtős :( a rouge ág, igazából a +szúrósebzésért jó a Brigandnak,és a lethal strike miatt +500% damage,+500% pierce damage kimaxolva !:) brutális 1 boss ellen:)
assasin helyett akkor sokkal inkább harbinger vagy spellbreaker,vagy diviner :)
-
yc1980 #21199 Üdv,
nekem az overlordot másodjára dobta!:) a Titkos pályán lévő láda sokkal nagyobb mint a többi,és szinte mindig dob speciális szett itemeket :)
pl santa claus,sherlock holmes,meg ilyeneket,amik nem rosszak,de inkább csak érdekességnek jók!:) nem éri meg az overlord farmolás szerintem,mert elég sokat kell mászkálni,és toxeus a legveszélyesebb ellenfél,mert magáranyomja a sebzés visszaverést,és akkor nézhetsz, mikor ráküldesz 1 PS.t:))) kb hasonló mint az iron maiden aura a d2-ben :)
orb bossokat kell farmolni,vagy ahol sok nagy láda van és közel a rebirth fountain!:) a telkinek tökéletesek !:) no meg farmolásnál..ha tápos a kari,akkor xmaxmod bekapcs,és mehet a móka,3 titán,3 hádész,3 kharon,3 telin,és ugye minden egyes halott után 1 orb :)
a reces cuccok elginkább epic végén,és legenden hullanak,előbb nem is érdemes próbálkozni velük!:)
Shock...próbáld ki a lilith-et,ott lehet farmolni dögivel !:)