Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pluhi
Ezért hibás hozzáállás a szót forditani. Mindig is az volt. Meg kell nézni hogyan mûködik. Ha rád teszik, x ideig nem tudod használni a képességeid. Ez nálam gátlás.
Nade a disruption az nem gátlás hanem megszakítás. Ezért "jók" ezek a magyarosítgatások. Ennyi erõvel urdu nyelvül is le lehetne fordítani. ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

pluhi
Az nem lehet, mivel az az elsõ a resistek között a gyûrûn. Amúgy utánanéztem, tényleg a képesség-gátlást sikerült igy forditani (Skill Disruption, disruptiont csekkolták a szótárban és lõn). Linkelni nem fogom, mert eme alkotás szerzõje (vagy ez még lehet az a verzió ahol többen csinálták) ehhez nem járult hozzá, de ha PM-t irtok, küldök egy ilyen marhaságoktól jóval mentesebb verziót.
Az olyan mint a fogalmazásgátló tabletta. ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Sztem piercing resist (pierce=átszúr, -szakít). A képesség-gátlás meg gondolom vmi olyasmi, amit pl. az Ares-féle relic ad: x% esély, hogy egy rövid idõre blokkolja a célpont skilljeit- ugyanez történik, ha bekapsz Olympuson egy üvöltést a küklopszoktól.
pluhi
Jóég, mi a túró akar a szétszakitás védelem lenni? A képesség-gátlás? Az enyém azt ad a többi mellett.
Találtam egy nagyon jó gyûrût...
Gondoltam megosztom veletek
http://imup.pof.hu/?img=imup_USrFE6jO1256857755.jpg
pluhi
Úgy, hogy nem adsz rá mert kalap szart ér...
azmi?

Köszi!utána gondoltam h így van...Még egy kérdés h az oltalom a haláltól az milyen szisztéma szerint mõködik?mert én egyszer problgattam h mit tud és hol mûködött hol nem...ha meg mment akkor meg utána megint nem ment
üdv😊
a Hydra csak legenden jön elõ...
epicen Talos van,a Manticore act 2-ben és a dracolich act 3-ban !😊
Überben...kissé szenvedtem 1 DW karakterrel 6 manticore ellen:/
Lvl 65 oracle (ebben is van majdnem 100k megölt ellenfél), valley of kingsben.

És IGEEEEEEEEEEEEEEEEEN... vagy 1 év mf után kihullott az Amun-Ra. 😊)) Meg ugyanabban a runban egy Calypso is, elég jó kör volt.

Hello!az lenne a kérsdésem h epicen vagyok az athéni lápnál és semmi hidra, nem kéne ott lennie vagy csak legendaryn lesznek ilyen ellenfelek mint Talos,hydra...stb? vagy mi kell hozzá fanpatch?és az müködik magyarosítással?
pluhi
Tul. nem halt le, csak 40 sec volt mire behozta a karit a választó képernyõn és 4 perc alatt töltött be.
lol.. nemmondjátok hogy a potik száma miatt halt le a játék 😄DDD
pluhi
Hogy valami tanulság legyen az ügybõl mások számára is: 30.000 poti egy sloton nem tesz jót a töltési idõnek...
Amúgy úgy csináltam legelõször is és semmi😞 Megadtam msn címem privibe légyszi vegyél fel
pluhi
Tehát, ha elõbb hagyod abba, onnan még folytatni tutod? Ha a kieg részén jársz, csak akkor hal le?
Megpróbálnám úgy telepiteni, hogy az alapjáték után rögtön a kieget teszem fel, semmi patch, semmi magyaritás. Utána a kieg frissit az elsõ inditásnál és kész vagy. Próbáld betölteni az állást minden buhera nélkül.
Telepítés: Felraktam az alapjátékot bemásoltam oda az 1.30r2 patchet felraktam majd magyarosítottam. Aztán jött a kieg felraktam magyarosítottam beraktam a régi mentésemet és befagyott ismét az egész😞

De ilyen nem lehet megy a játék rendesen és a 4-ik actba érek játszok stb. Ha lekapcsolom visszamár nem tudok menni ez valami hihetetlen
1.30r2
pluhi
Szerintem a foci lesz a ludas...<#hehe>
Verziószám?
Hellosztok! Tehát az lenne bõven kifejtve a problémám! Bármilyen karaktert csinálok 4-ik actig elviszem ott játszok vele minden szépen! Aztán elmentem lekapcsolom a gépet elmegyek focizni stb. Haza jövök játszanék megint de nem lehet! Indul a játék de a saját játék meg nem megy befagy egyszerûen az egész! Ha kitörlöm a karakteremet akkor a játék gond nélkül megy! Csinálhatok új karit elindul játszhatok és amint 4-ikbe érek megint ez van! Mi a baj? Crack? Patch? Milehet? Annyira játszanék vele de nem tudok! Oldjuk meg pls...

Mellesleg warez verzió

Hellosztok!

ui: Várom a megoldásokat😊
random drop mindegyik Lesser --> Greater --> Divine így növekszik az erõssége a formuláknak, minél nagyobb annál kisebb az esélye a dropnak.

Nekem is volt olyan hogy nagyon sokáig nem estek. Majd fognak
Az miért van hogy 2. nehézségi szinten nem találtam titkos formulát?
Esetleg csak az elsõn fordulnak elõ, vagy mi?
pluhi
Így van, semmiféle ilyen törvény nincs és sosem volt. Ami illegális, az az elsõ perctõl kezdve az.
rámenni valszeg rá fog, max neten nem fogsz tudni játszani vele 😊
Hát akkor m1.A lényeg az hogy szerintetek 1 másolt nem crackelt Alap Titan Quest re rámegy egy eredeti IT és fut vele vagy nem?
ez nem egy törvény hanem egy urban legend, aminek a valósághoz relative kevés köze van 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

AHA.

és ez szerinted ki tartja be ?... <#idiota><#banplz>
Az 1 törvény 😄.A olyan letöltöt dolgokat amik pénzbe kerülnek pl.Játékok,filmek,zenék 24 órán belül törölni kell a gépröl.Vagy nem szó szerint ez de a lényeg ez.
pluhi
Mi ez a 24 óra marhaság?<#wow1>
Amúgy steamen van gold pack 20 euroért.
Hello!
Már sokan ajánloták a Titan Questet és leszedtem de ugyen 24 órán belül darálom is le.Namost néztem a boltokat és csak a kiegészitõt találtam meg azt szeretném kérdezni hogy 1 tört játékra rá megy-e az eredeti kiegészitõ hogy abban a 24 órában legalább tudjak neten játszani.VAGy fölösleges addig megvenem a kieget és elöbb keresek 1 eladó simát?
Már összeszedtem sok kilépegetés árán 😄
A megkinzott lélek erekjét merre lehet találni könnyen?
Röhej az, hogy amikor írtam a fórumra a kérdést, utána játszottam egy kicsit és rátaláltam😄 De köszi szépen, hogy segítettél!!!!

Itt nézd meg az 5-ös számmal jelzett dungeon-t

Remélem a helyszínt felismered, ACT IV mocsaras rész.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hol találom a moon key-t????
Nem találom sehol😞 A sun key már megvan.

+15 dmg +27% dmg bónuszos heracles mightot.

Különbenis még annyi game van ami itt porosodik a polcon, és még ki se próbáltam. GTA4, C@C3, Medieval:TW2, Empire:TW, Oblivion, stb.

Nem kell folyamatosan játszani vele, én is csak idõnként veszem elõ a játékot, amun-ra páncélt még sose találtam, eshetne már egy, de nem fogok editort meg drop modot használni hogy szerezzek egyet.

üdv,

Kgabus...le ne szedd 😊)
ilyenkor jönnek a modok😊
LILITHHHHHHHHHHHH próbáljátok már ki,nem hiszem el emberek!😊
A lilákat, amik hiányoznak gyorsan össze lehet vele szedni, jó "nem MI" zöldeket is, illetve az említett MI-ket (persze brutál pre és suffixre egyidejûleg úgy is kicsi az esély). Ha ezekre hajt az ember, akkor van értelme.

Ha azokra, amiket elkezdtem sorolni, akkor nem sok, mert sztem nem lesz tõle nagyobb esély rájuk.

Az a baj, hogy amikor már ilyenekkel szórakozik az ember, akkor a játék már a kifutó szakaszában jár... 😞 Sok újat már nem nagyon találok benne én sem (tudom Vasziszdasz, szedjem le 😊).
szóval a lényege a dolognak az hogy nincs sok értelme drop moddal játszani mert az táp cuccok ugyanolyan ritkán fognak esni
Én úgy tapasztaltam, hogy ha kiveszed a szürke, fehér, sárga itemeket, és elmész farmolni pl. a Troglodyteokhoz (mindig õket farmoljuk le elméletben, szegények...), akkor Folg, Atouk, Gog és Lar sztem kb. ugyanannyi eséllyel potyog, mint a mod nélkül, helyettük cserébe esik rengeteg semmi, Barbarian's Cap, Barbarian's Shinguard és Barbarian's Bracers. Tehát a fehér és sárga cuccokat szinezi csak át zöldre.

Ha a Uniqueokra teszel nagyobb esélyt, az hat a legjellemzõbb MI-kre is, de csak azokra. Ahogy korábban írtam, mindenhol szinte csak egyfajta cucc fog esni (millió Folg, Kythonin Spike, Bramblewood Bow,...), de azokból egy teherautónyi.

Ezért gondoltam, hogy azokra az MI-kre, amik nem esnek ebbe a kategóriába, egyik mod sem hat.
pluhi
Jobban belegondolva, ez egyáltalán nem biztos. Attól, hogy az MI cuccok zöldek, még lehetnek teljesen külön kategória, illetve lehetséges, hogy "fentrõl lefelé" csekkol a progi, tehát dob a legmagasabb minõségre, ha failed, jön a kövi stb. Ebben az esetben semmit nem segit a szürke/fehér/sárga cuccok kivétele a játékból. A unique szorzó emelése meg nemtom mire hat, lila/kék talán. Passz, ez a része szerintem nem ismert a játékmechanizmusoknak.
pluhi
Én nem ismerem ezeket a dropmodokat, de valószinû, hogy csupán annak az esélyét növeli, hogy egyáltalán esik valami zöld, az eloszláshoz nem nyúltak. Ettõl függetlenül nem igaz az, hogy ugyanannyi esély lenne egy SBC-re, mint nélküle. Több zöldbõl több lesz az SBCd is adott idõ alatt.
Köszi a válaszokat- bár lelkes nem lettem tõlük. :S

Ettõl tartottam én is egyébként. Nem is lenne gond, ha a monsterspecifikus itemeket rendesen elosztaná a dropmod, mondjuk Troglodyteok esetében egyenlõ eséllyel esne Folg, Atouk, Gog és Lar. Viszont úgy tûnik, hogy csak azok a cuccok esnek gyakrabban, amik a legjellemzõbbek egy adott szörnyre. Ebben az esetben valszeg találsz 500 Folgot, mire esik mondjuk egy Atouk, az is jó eséllyel gyenge statokkal.

Szóval ilyen esetben, amikor pl. Atouk, Batrachos' Greaves, Stonebinder,... kellene, akkor úgy néz ki, hogy ugyanannyi esély van rájuk dropmoddal is, mint anélkül. Úgy meg tényleg valszeg soha nem fog esni egy normális, farmolhat az ember éveket... 😞
aha szóval elég rosszul fogalmaztam 😄
pluhi
A monster infrequent cuccok mindig zöldek, viszont eleve csak 10% esélye van, hogy lesz prefix és suffix is rajta. 90%-ban csak az egyik. És a tonna kombinációból pár százalék esélyed van egy bizonyos affixre, Innentõl érzékelhetõ, hogy egy Stonbinder Cuffs of Alacrity már önmagában baromi ritka, ha még akarsz valami ütõs prefixet is rá, az már szinte esélytelen.