Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Gondoltam megosztom veletek
http://imup.pof.hu/?img=imup_USrFE6jO1256857755.jpg
a Hydra csak legenden jön elõ...
epicen Talos van,a Manticore act 2-ben és a dracolich act 3-ban !😊
Überben...kissé szenvedtem 1 DW karakterrel 6 manticore ellen:/
Megpróbálnám úgy telepiteni, hogy az alapjáték után rögtön a kieget teszem fel, semmi patch, semmi magyaritás. Utána a kieg frissit az elsõ inditásnál és kész vagy. Próbáld betölteni az állást minden buhera nélkül.
De ilyen nem lehet megy a játék rendesen és a 4-ik actba érek játszok stb. Ha lekapcsolom visszamár nem tudok menni ez valami hihetetlen
Mellesleg warez verzió
Hellosztok!
ui: Várom a megoldásokat😊
Nekem is volt olyan hogy nagyon sokáig nem estek. Majd fognak
Esetleg csak az elsõn fordulnak elõ, vagy mi?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
és ez szerinted ki tartja be ?... <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Már sokan ajánloták a Titan Questet és leszedtem de ugyen 24 órán belül darálom is le.Namost néztem a boltokat és csak a kiegészitõt találtam meg azt szeretném kérdezni hogy 1 tört játékra rá megy-e az eredeti kiegészitõ hogy abban a 24 órában legalább tudjak neten játszani.VAGy fölösleges addig megvenem a kieget és elöbb keresek 1 eladó simát?
Remélem a helyszínt felismered, ACT IV mocsaras rész.
Tudja valaki, hogy hol találom a moon key-t????
Nem találom sehol😞 A sun key már megvan.
Kgabus...le ne szedd 😊)
ilyenkor jönnek a modok😊
LILITHHHHHHHHHHHH próbáljátok már ki,nem hiszem el emberek!😊
Ha azokra, amiket elkezdtem sorolni, akkor nem sok, mert sztem nem lesz tõle nagyobb esély rájuk.
Az a baj, hogy amikor már ilyenekkel szórakozik az ember, akkor a játék már a kifutó szakaszában jár... 😞 Sok újat már nem nagyon találok benne én sem (tudom Vasziszdasz, szedjem le 😊).
Ha a Uniqueokra teszel nagyobb esélyt, az hat a legjellemzõbb MI-kre is, de csak azokra. Ahogy korábban írtam, mindenhol szinte csak egyfajta cucc fog esni (millió Folg, Kythonin Spike, Bramblewood Bow,...), de azokból egy teherautónyi.
Ezért gondoltam, hogy azokra az MI-kre, amik nem esnek ebbe a kategóriába, egyik mod sem hat.
Ettõl tartottam én is egyébként. Nem is lenne gond, ha a monsterspecifikus itemeket rendesen elosztaná a dropmod, mondjuk Troglodyteok esetében egyenlõ eséllyel esne Folg, Atouk, Gog és Lar. Viszont úgy tûnik, hogy csak azok a cuccok esnek gyakrabban, amik a legjellemzõbbek egy adott szörnyre. Ebben az esetben valszeg találsz 500 Folgot, mire esik mondjuk egy Atouk, az is jó eséllyel gyenge statokkal.
Szóval ilyen esetben, amikor pl. Atouk, Batrachos' Greaves, Stonebinder,... kellene, akkor úgy néz ki, hogy ugyanannyi esély van rájuk dropmoddal is, mint anélkül. Úgy meg tényleg valszeg soha nem fog esni egy normális, farmolhat az ember éveket... 😞