Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
elõször is Lilith :
http://www.titanquest.net/forums/lilith/11959-lilith-will-demon-battles-jalavia.html
ezen a fórumon mindent megtalálsz,letöltési linket,és segítséget is !😊
ha elakadtál szólj nekem,és segítek én is !😊
xmax nem rossz,de leginkább az orb bossok jelentenek csak kihívást!😊
Mondjuk mókás ha csak a zöld fegyvereket hagyod a játékban (szürkét,fehéret,sárgát kiveszed a Defilerrel), azt hiszitek könnyebb lesz..no igen, csak a sok mob is zöld fegyverekkel rendelkezik,és így bizony sokkal nehezebb !😊
Az achilles,Über tényleg csak veteránoknak való,mert ott a lények OA,DA értéke is ugrásszerûen emelkedik...
A lilith 1 másik móka..a saját difficulty changerével..lehet könnyû és brutálisan nehéz is !😊 Aki szereti ak ihívást annál ajánlom a 6-7 fokozat felettieket !😄DD
és még 1 dolog...a Hydra csak legeden jelenik meg act 1-ben !😊
Normalban nincs rejtett boss..hacsak nem a Overlord questre gondolunk,jó kis Toxeus...személyes kedvencem 😄D
Epic act1-ben Talos vár Rád..1 hatalmas automata,nem vészes,bár legenden elég kemény már,fõleg xmaxban !😊
Aztán Epic act2 a manticore õt is kedvelem,gyors,és veszedelmes szúrósebzése van !😊
Epic act3-ban lehet elérni a Dracholich-et durvábban néz ki,mint amilyen erõs..persze xmax-al ez is kihívás !😊
És végül legend act1..a hydra...szintén nem ellenfél,akinek a resistjei jók !😊
Aki már unja esetleg az eredeti TQ-t..a történetet,mert tucatszor végigvitte,annak ajánlom a levél elején található linken a Lilith-et..majdnem olyan hosszú kampány,mint az eredeti játék..tele rejtett küldetéssel,pályával...és nem mellesleg szép nagy bossokkal!😊))
xmax fasza, x2 v x3al, tiszta diablo, csak sajna nagyon elfejlodik az ember sztem, szoval act 2ben mar nem nagyon van kihivas.
Übert nézegettem, olvastam róla, de az csak mazohistaknak valo, ahogy chilles is sztem 😄
Lilithez még nem volt szerencsém, most járok It elején.
Viszont valaki elmondhatná, hogy hol van az a hydra 😊 normal modban nem tlaáltam sehol.
este majd hosszabban reagálok,de msot csak röviden tudok(melóhely:S)
2féle mod létezik alapvetõen a játékhoz !
Az egyik ami az eredeti játékot nehezíti,de lényegében ugyan azon a 4 fejezeten ekll végigmenned,mint a normál játékban . Ilyen mod pl az xmax, ebben a modban az ellenfeleket szorozza fel a gép,pl sima lénybõl 10* több van ajátékban,míg bossokból 3* annyi,pl 3 titán,3 hydra,3 telkin..és így tovább
Van olyan mod,ami megmelei az ellenfelek támadó és védelmi érétkét ilyen pl az achilles mod,és persze van a kettõ kombinációja pl az Über mod...no az tényleg brutális mint mondtam !😊
A másik lehetõség,amikro teljesen új sztorit kanyarintanak..egyedi pályák,kampányok..és ebbõl messze a legjobb szerintem a Lilith..közel 700 megás modról beszélünk,saját nehézségi szint beállítóval,és pár jópofa skinnel !
és kis kiegészítés...a masteries mod..ezek a 8 képzettség helyett,más..új 8 képzettséget ad !😊
Node majd este bõvebben,linkekkel,segítséggel! 😊
addig is ciao mindenkinek4😊
lécci írd már le mik ezek az általad említett modok és miket tartalmaznak, hogy kell telepíteni...
Még viszonylag uj vagyok a TQ ban, bár 1x régen normalon végigjátszottam rangerrel.
Most ugy dontottem, hogy ujra eloveszem, viszont marhanagy gondom van, nem tudom mely kaszt lenne nekem a leg testhezállóbb.
sword+shieldet szeretnék használni, és 1v1ben szeretnék nagyon jó lenni, nem akarok aoezni. gondoltam legyen corsair, de rouge skillek annyira nem tuntek erdekesnek. szoval ha kérhetném valaki segitene donteni?😊
ja még ami tetszene az talána conquerer, de csak ha az onslaught skll effectjet valahogy ki lehet iktatni 😄
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
nos hát..a sima masteries-t kipróbáltad? nos azon képzettségek vannak a Lilith-ben is,csak ott ugye a lilith kampány van...
én elkezdtem 1 újal..de nekem nem tetszett...:S
van hozzá titan calc-ha érdekel szólj és linkelem 😊
Viszont ha a lilith-el nem játszottál,akkor ajánlom az eredetiekkel,félelmetes hogy a TQ-ból mit ki lehet hozni!😊
no meg mivel öreg róka vagy már ebben a játékban,állítsd fel min 9-esre a nehézségi fokot!😊
enyhe túlzással mint 1 xmax és 1 achilles mod együtt!😊
Már kb 1-2 éve full kijátszottam magam a Tq-val.
De ez a Masteries Lilith mod felkeltette az érdeklõdésemet.
Van vlkinek tapasztalata a fent említett modról?
Tudja valaki, miért nem mûködik hamachin haverommal a játék? Bármelyikünk csinálja a szervert, nem látjuk egymásét, sõt, már csatlakoztam TQHU-s izékre is amit ezen a fórumon írtak régebben, de ugyanúgy semmi. Immortal Throne 1.13-as van fent, mindkettõnknek, hamachi verzió is megeygezik (1.0.1.5). De még csak azt se tudom, mi a gond. Hamachi bénázik? Kérlek szépen, válaszoljatok, elõre köszi..! <#shakehead>#shakehead>
\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -
regeljetek jó ksi netes játék
pedig typhoont íjásszal a legkönnyebb megölni!😊))
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
1 kis segítség :
http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/fayumoasis.php
a 6-os szám jelzi a helyet, ahová menned kell a szemért!😊
A skorpióval jó lesz vigyázni, mert idézget...de nem vészes ellenfél..majd epicen tartogat a játék Neked kihívást Egyiptomban az egyik barlangban lapulva!😊)))
A játék egyik legkellemetlenebb ellenfelével fog összehozni a sors..ha íjásszal játszol,akkor jó lesz felkötni a gatyát,és rámenni a study preyre ! 😊))
A veteránoknak meg....übermodban...képzeljetek el belõle 6-ot 😊)))))
és emberek hát nem hallgattok rám😞((( Lilith mod 😊)) nagyon nagy higgyétek el nekem !😊)) fõleg benne a rejtett küldetés !😊))
Akik most ismerkednek a játékkal, azoknak ajánlom a következõ oldalt, gyengébb angol nyelvtudással is sokat segíthet !😊
http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough.php
no meg a titcancalc-ot a könnyebb karakter tervezéshez !😊
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Lándzsás karakter...nos hát azért a hunter+rogue kombó nem olyan rossz,de 2 dolog miatt érheti meg választani...az egyik a lethal strike,igazi boss killer skill,a másik a flash powdermókás mikor tehetetlenül kóvályognak körülötted a mobok..a mérgezést felejtsd el,késõbbi fokozaton semmit sem ér igazán,bár ki lehet hozni érdekes eredményeket,de az inkább mókázásra jó!😊
Hunter+dream szintén jó 😊 azért a PH-t semmilyen harcos kasztnak sem szabad lebecsülni,az egyik legjobb támadó skill,100 reccel igen mókás dolgokat lehet csinálni vele !😊
A hunter+warfare sem rossz, a battle standard,onslught és a passzív skill,no meg az idézett harcosok...mondjuk 100 reccel a take down is igen mókás,csak gyõzd energiával😊) a warfare igazi ereje dual wield karaktereknél jön ki igazán..de a battle standard szintén az egyik legjobb skill !😊
Remélem azért tudtam kicsit segíteni...de épp ezért szép ez a játék,mert végülis bármelyik kombinációval végig lehet vinni...csak valamelyikkel szinte sétagalopp,míg mással vért izzadsz !😊
Jah és kihagytam..a spiritet, nem szabad lebecsülni,nagyon jó aurái vannak..ott a lich king,az outsider és a dark covenant is !😊
Sokan megfeledkeznek a psirit masteryrõl mint a harcos akrakter egyik jó mastery-jérõl ! 😊 A spell breaker az egyik legjobb dual wield pl szerintem !😊
Hastur megnéztem a buildedet...
alapvetõen nem rossz..de a gauge skillrõl én leszedném a 6 pontot és rámennék a study prey-re nagyon hasznos skill,továbbá 1 pontot megér a herbal remedy is,mivel alapból ad 30% poison resistet és elég sokáig tart...
De mindent összevetve a skillek jók..de szerintem ami hiba lehet Nálad,az a megfelelõ resistek hiánya..1 íjásznál ha lelassítanak,elkábítanak megmérgeznek akkor Neked lõttek és bedarálnak rendesen ! Az elsõdleges resisteket jó lenne pozitív értékre tornászni,a másodlagosoknál meg a kábítást,vérzést minél magasabbra,szerencsére van 1-2 jó unique item,ami ad bõven ezekhez !
Mikre raktál stat pontokat? erõbõl csak a cuccokhoz kellene igazából,de annál több kell a dex-re emrt nem csak a szúrósebzést növeli hanem a DA/OA értéket is...nem mind1,hogy mennyit sebeznek rajtad ! Továbbá nem árt még 1-2 olyan cucc is ami segít elkerülni a támadásokat,így talán nem halsz meg 1-2 ütéstõl !
hát jó cuccokért ajánlom az orb bossokat (telkinek,tpyhon,charon,hades) ha meg zöldet szeretnél..akkor emgvannak a megfelelõ lelõhelyek..sajnos nem tudom fejbõl..de az act 4-ben szerintem több,s jobb cuccokat dobálnak,mint az elsõ 3-ban ! typhoon pedig jókat dobál,de többször kell nekimenni !😊 továbbá ha mókázni is szeretnél,akkor szerezd meg hades-tõl az overlord-ot és menj a titkos pályára,a dolog azért érdekes,mert a mikulás cuccok,vagy a scherlok cuccok is igen jó bónuszokat adnak,fõleg resistekre! 😊
Remélem tudtam kicsit segíteni...és a build-ed egyáltalán nem rossz..de ha nem lesz legenden study prey-ed,akkor biza hamar meghalsz:S
Nem adtam hp-ra még egyáltalán amúgy nature a 2. masterym... Igazábol ez a hp probléme már régebbi, már epicbe nyirtam ki typhont de úgy érzem megint kezd kevés lenni a hp(typhon többször kinyirt(énis õt)) ha vmi spellel eltalál fele hp-m lemegy ha nem több és sztem késõbb megint gondok lesznek.
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Ranger&master1=4&master2=7&sa=0&m1=32-0-0-12-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=32-0-0-6-12-12-0-0-5-0-0-0-12-6-8-1-6-0-0-12-6-0
kb így néz ki(1. karim szal ha nagyon hülyeségekre raktam ne fikázzatok le annyira😄 )
Epibe kit/kiket kéne ölnöm jó juccokért?(typhon 10-böl(kb) 1x se dobott még zöldet se)
hát a hp-re nem nagyon szoktak rakni😞
hádész elõtt jól jöhet a szúrás,és a vérzés elleneállás...
mi a másik masteryd?
ha a nature,akkor elvileg sok HP-d lenne..1 gyûrûvel elég sokat hozzá lehet tenni...
íjásszal róbálj sokat mozogni,nagy nyílt területeken,vagy csald be õket valami szûk sikátorba,hogy ne tudjanak körülvenni...
mikre tettél pontot a hunter ágban?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Szal a nature jobb mint a rogue.
http://images.netbag.hu/20091128/22511263993.jpg
http://images.netbag.hu/20091128/22531411476.JPG
A zsivány szakosodással nagyon király karaktert tudnék csinálni csak erre most jöttem rá...
És most meg nem tudom sajna levenni az íjászomról, mert ugye alapból nem lehet sajna :S
Azért kérdeztem hogy valamivel esetleg nem lehetne-e leszedni
Most legalább a cuccaim jó helyre kerültek az artifact-ok egy csomó megcsinálva áááá nagyon zsíír
Valahogy valamilyen módszerrel nem lehet leszedni a természet szakosodást a íjászomról...
Mert azt tudom hogy a játékba nem lehet, de valami programmal?
akinek könnyû ajáték hazsnáljon modokat,akkor még jó cucokkal is vért lehet pisálni! 😊
már elnézést😊
xmax,achilles,über...ebben a sorrendben ajánlott😊)
überben már a jó cucokkal sem lesz kész a vajon érzés! 😊
amúgy egy jó tanács, már az elején generálján varázsló, harcos karakter is, jó az lvl-en, csak hogy karavánnál transferban a jó cuccokat ami osztályabeli áttolhasd késõbbiek miatt. én most a varázslóval tolom (nature+spirit) és már vele is könnyû, de a talált tárgyak osztályával turbóuzva az új harcosomat és az ezután következõ hunteremet mint kés a vajon mennek át a páylákon...
bánom hogy a régebbi állásaimban amiket töröltem a játkkal együtt nagyon szuper dolgaim voltak, lilák is, de akkor sajnos nem alkalmaztam ezt a trükköt, és ami nem fért és nem "osztályos" volt azokat eladtam.
gondolom a multit is ezért találták ki, hogy egymás között mehessen a csere bere, kinek mi kell éppen
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
na így már kifingatom pillanatok alatt mikor odaérek nemsokára. amúgy meg a harcossal is végitolom, mert aza kedvencem , tesóm végigvitte azzal warfare+defense természetesen.
kérdés, az immortal throne-t új karival is lehet kezdeni,vagy amivel végigvisszük az alapot azzal lehet tovább folytatni a történetet?
ha menteni akarod a gamét akkor c meghajtó documents and settings majd keresd a dokumentumokat abba is a my gamest, és ott lesznek a titan metések, azokat mentsd át egy másik particióba vagy vinyóra és kész, a visszarakás is ugyan így történik. nekem mindig 2 mentésem is van két vinyora mert már szivtam meg úgy hogy behalt egyik vinyó és odalett minden, de kettõ csak nem szarik be egyszerre😊)