Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt tudom csak ah alap játék nem origi akkor az nem gáz az online játékot tekintve?
vérpocok
A titánt hogy lehet lenyomni?? Már 100-adjára megyek fel az Olümposz tetejére... Van v.mi trükk hogy lehetne behódoltatni a kis szemétládát?

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

ollie
A kieg nem telepíthetõ az alapjáték nélkül.

Sziasztok, ha megveszem az immortal throne kieget de csak azt, akkor tudok játszani online vagy kell az alap játék is?Köszi a választ😊
msn: [email protected]

Légyszíves vegyél fel msn-re yc1980

köszönöm
Üdv,

elõször is Lilith :
http://www.titanquest.net/forums/lilith/11959-lilith-will-demon-battles-jalavia.html

ezen a fórumon mindent megtalálsz,letöltési linket,és segítséget is !😊
ha elakadtál szólj nekem,és segítek én is !😊

xmax nem rossz,de leginkább az orb bossok jelentenek csak kihívást!😊
Mondjuk mókás ha csak a zöld fegyvereket hagyod a játékban (szürkét,fehéret,sárgát kiveszed a Defilerrel), azt hiszitek könnyebb lesz..no igen, csak a sok mob is zöld fegyverekkel rendelkezik,és így bizony sokkal nehezebb !😊
Az achilles,Über tényleg csak veteránoknak való,mert ott a lények OA,DA értéke is ugrásszerûen emelkedik...
A lilith 1 másik móka..a saját difficulty changerével..lehet könnyû és brutálisan nehéz is !😊 Aki szereti ak ihívást annál ajánlom a 6-7 fokozat felettieket !😄DD

és még 1 dolog...a Hydra csak legeden jelenik meg act 1-ben !😊
Normalban nincs rejtett boss..hacsak nem a Overlord questre gondolunk,jó kis Toxeus...személyes kedvencem 😄D
Epic act1-ben Talos vár Rád..1 hatalmas automata,nem vészes,bár legenden elég kemény már,fõleg xmaxban !😊
Aztán Epic act2 a manticore õt is kedvelem,gyors,és veszedelmes szúrósebzése van !😊
Epic act3-ban lehet elérni a Dracholich-et durvábban néz ki,mint amilyen erõs..persze xmax-al ez is kihívás !😊
És végül legend act1..a hydra...szintén nem ellenfél,akinek a resistjei jók !😊
Aki már unja esetleg az eredeti TQ-t..a történetet,mert tucatszor végigvitte,annak ajánlom a levél elején található linken a Lilith-et..majdnem olyan hosszú kampány,mint az eredeti játék..tele rejtett küldetéssel,pályával...és nem mellesleg szép nagy bossokkal!😊))
Hellosztok! Ezt a lilith módot belinkelnéd, hol szedhetem le? Nagyon érdekelne
kastil
Hali, masteries mod csak mókázni jó szerintem, közel sem olyan jó mint az eredeti.

xmax fasza, x2 v x3al, tiszta diablo, csak sajna nagyon elfejlodik az ember sztem, szoval act 2ben mar nem nagyon van kihivas.
Übert nézegettem, olvastam róla, de az csak mazohistaknak valo, ahogy chilles is sztem 😄
Lilithez még nem volt szerencsém, most járok It elején.

Viszont valaki elmondhatná, hogy hol van az a hydra 😊 normal modban nem tlaáltam sehol.

Üdv,

este majd hosszabban reagálok,de msot csak röviden tudok(melóhely:S)
2féle mod létezik alapvetõen a játékhoz !
Az egyik ami az eredeti játékot nehezíti,de lényegében ugyan azon a 4 fejezeten ekll végigmenned,mint a normál játékban . Ilyen mod pl az xmax, ebben a modban az ellenfeleket szorozza fel a gép,pl sima lénybõl 10* több van ajátékban,míg bossokból 3* annyi,pl 3 titán,3 hydra,3 telkin..és így tovább
Van olyan mod,ami megmelei az ellenfelek támadó és védelmi érétkét ilyen pl az achilles mod,és persze van a kettõ kombinációja pl az Über mod...no az tényleg brutális mint mondtam !😊
A másik lehetõség,amikro teljesen új sztorit kanyarintanak..egyedi pályák,kampányok..és ebbõl messze a legjobb szerintem a Lilith..közel 700 megás modról beszélünk,saját nehézségi szint beállítóval,és pár jópofa skinnel !

és kis kiegészítés...a masteries mod..ezek a 8 képzettség helyett,más..új 8 képzettséget ad !😊
Node majd este bõvebben,linkekkel,segítséggel! 😊
addig is ciao mindenkinek4😊
húú, én ebbõl semmit nem értek. most jutok majd el egy varázslóval az alapjáték végére, utána akarom lenyomni az immortal throne-t. meg van egy harcosom is, amit a skillek miatt végigviszem az alapot...

lécci írd már le mik ezek az általad említett modok és miket tartalmaznak, hogy kell telepíteni...

Kard az nem túl jó. Classicban dragon mace, kiegben folg meg kthonion spike kell. Lándzsához hunting, macehez warfare osztály kell, a második pedig defense vagy spirit, attól függõen mit akarsz. Ha 0 reces alapskillekkel (pl. onslaught) nyomulsz, akkor defense a sok pajzsos passzív miatt. Ha takedown, akkor meg spirit hogy legyen elég manád, valamint csökkentse a life rest.
kastil
Sziasztok!

Még viszonylag uj vagyok a TQ ban, bár 1x régen normalon végigjátszottam rangerrel.
Most ugy dontottem, hogy ujra eloveszem, viszont marhanagy gondom van, nem tudom mely kaszt lenne nekem a leg testhezállóbb.
sword+shieldet szeretnék használni, és 1v1ben szeretnék nagyon jó lenni, nem akarok aoezni. gondoltam legyen corsair, de rouge skillek annyira nem tuntek erdekesnek. szoval ha kérhetném valaki segitene donteni?😊
ja még ami tetszene az talána conquerer, de csak ha az onslaught skll effectjet valahogy ki lehet iktatni 😄

Nektek is elõfordul hogy idõközönként kilép a játék? Még eredetivel is... <#shakehead>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Üdv régi új Kalandor😊

nos hát..a sima masteries-t kipróbáltad? nos azon képzettségek vannak a Lilith-ben is,csak ott ugye a lilith kampány van...
én elkezdtem 1 újal..de nekem nem tetszett...:S
van hozzá titan calc-ha érdekel szólj és linkelem 😊
Viszont ha a lilith-el nem játszottál,akkor ajánlom az eredetiekkel,félelmetes hogy a TQ-ból mit ki lehet hozni!😊
no meg mivel öreg róka vagy már ebben a játékban,állítsd fel min 9-esre a nehézségi fokot!😊
enyhe túlzással mint 1 xmax és 1 achilles mod együtt!😊
Hali!

Már kb 1-2 éve full kijátszottam magam a Tq-val.
De ez a Masteries Lilith mod felkeltette az érdeklõdésemet.
Van vlkinek tapasztalata a fent említett modról?
Hello
Tudja valaki, miért nem mûködik hamachin haverommal a játék? Bármelyikünk csinálja a szervert, nem látjuk egymásét, sõt, már csatlakoztam TQHU-s izékre is amit ezen a fórumon írtak régebben, de ugyanúgy semmi. Immortal Throne 1.13-as van fent, mindkettõnknek, hamachi verzió is megeygezik (1.0.1.5). De még csak azt se tudom, mi a gond. Hamachi bénázik? Kérlek szépen, válaszoljatok, elõre köszi..! <#shakehead>

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

http://www.klanhaboru.hu/866231-hu5.html
regeljetek jó ksi netes játék
Üdv,

pedig typhoont íjásszal a legkönnyebb megölni!😊))
Nekem epicen nem jelentett tulzott gondot a "barlangban lapuló" ellenfél studi prey nélkül se, najó egyszerû se volt... thypon neccesebb sztem..
Synchronous
Tébába hogy lehet eljutni? Nem találom az útvonalát... csak körbe-körbe megyek. Memphisben azt mondta a pap hogy oda menjek, utána a királyok völgyébe... vár ott egy telkin. <#vigyor3>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Szép estét !😊

1 kis segítség :
http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough/fayumoasis.php

a 6-os szám jelzi a helyet, ahová menned kell a szemért!😊
A skorpióval jó lesz vigyázni, mert idézget...de nem vészes ellenfél..majd epicen tartogat a játék Neked kihívást Egyiptomban az egyik barlangban lapulva!😊)))
A játék egyik legkellemetlenebb ellenfelével fog összehozni a sors..ha íjásszal játszol,akkor jó lesz felkötni a gatyát,és rámenni a study preyre ! 😊))
A veteránoknak meg....übermodban...képzeljetek el belõle 6-ot 😊)))))

és emberek hát nem hallgattok rám😞((( Lilith mod 😊)) nagyon nagy higgyétek el nekem !😊)) fõleg benne a rejtett küldetés !😊))

Akik most ismerkednek a játékkal, azoknak ajánlom a következõ oldalt, gyengébb angol nyelvtudással is sokat segíthet !😊
http://www.gamebanshee.com/titanquest/walkthrough.php
no meg a titcancalc-ot a könnyebb karakter tervezéshez !😊
A fayumi várostol északra van egy út ami egy templom(?)-hoz vezet és annak a végén/tetején van. Van ott egy skopiószerû fõdög ami azt õrzi.
Bokafix2
Plz, aki végigtolta a játékot mondja már meg hol van a káosz szeme?? Egyiptomban vagyok és azt írja a küldetésablakban hogy a Fayum oázis környékén találom. Aprófésûvel fésültem végig az egész környéket a Fayum sivatagot is egészen Gízáig, és sehol sincs az ereklye a homokseperte barlangokat is átnéztem stb stb... Vagy mivel magyarítással játszom elképzelhetõ, hogy nem pontosan van fordítva a szöveg, és nem is a Fayum oázis környékén kell keresni? V.ki útba igazíthatna.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Üdv 2 😊
Lándzsás karakter...nos hát azért a hunter+rogue kombó nem olyan rossz,de 2 dolog miatt érheti meg választani...az egyik a lethal strike,igazi boss killer skill,a másik a flash powdermókás mikor tehetetlenül kóvályognak körülötted a mobok..a mérgezést felejtsd el,késõbbi fokozaton semmit sem ér igazán,bár ki lehet hozni érdekes eredményeket,de az inkább mókázásra jó!😊
Hunter+dream szintén jó 😊 azért a PH-t semmilyen harcos kasztnak sem szabad lebecsülni,az egyik legjobb támadó skill,100 reccel igen mókás dolgokat lehet csinálni vele !😊
A hunter+warfare sem rossz, a battle standard,onslught és a passzív skill,no meg az idézett harcosok...mondjuk 100 reccel a take down is igen mókás,csak gyõzd energiával😊) a warfare igazi ereje dual wield karaktereknél jön ki igazán..de a battle standard szintén az egyik legjobb skill !😊
Remélem azért tudtam kicsit segíteni...de épp ezért szép ez a játék,mert végülis bármelyik kombinációval végig lehet vinni...csak valamelyikkel szinte sétagalopp,míg mással vért izzadsz !😊
Jah és kihagytam..a spiritet, nem szabad lebecsülni,nagyon jó aurái vannak..ott a lich king,az outsider és a dark covenant is !😊
Sokan megfeledkeznek a psirit masteryrõl mint a harcos akrakter egyik jó mastery-jérõl ! 😊 A spell breaker az egyik legjobb dual wield pl szerintem !😊
üdv 😊

Hastur megnéztem a buildedet...
alapvetõen nem rossz..de a gauge skillrõl én leszedném a 6 pontot és rámennék a study prey-re nagyon hasznos skill,továbbá 1 pontot megér a herbal remedy is,mivel alapból ad 30% poison resistet és elég sokáig tart...
De mindent összevetve a skillek jók..de szerintem ami hiba lehet Nálad,az a megfelelõ resistek hiánya..1 íjásznál ha lelassítanak,elkábítanak megmérgeznek akkor Neked lõttek és bedarálnak rendesen ! Az elsõdleges resisteket jó lenne pozitív értékre tornászni,a másodlagosoknál meg a kábítást,vérzést minél magasabbra,szerencsére van 1-2 jó unique item,ami ad bõven ezekhez !
Mikre raktál stat pontokat? erõbõl csak a cuccokhoz kellene igazából,de annál több kell a dex-re emrt nem csak a szúrósebzést növeli hanem a DA/OA értéket is...nem mind1,hogy mennyit sebeznek rajtad ! Továbbá nem árt még 1-2 olyan cucc is ami segít elkerülni a támadásokat,így talán nem halsz meg 1-2 ütéstõl !
hát jó cuccokért ajánlom az orb bossokat (telkinek,tpyhon,charon,hades) ha meg zöldet szeretnél..akkor emgvannak a megfelelõ lelõhelyek..sajnos nem tudom fejbõl..de az act 4-ben szerintem több,s jobb cuccokat dobálnak,mint az elsõ 3-ban ! typhoon pedig jókat dobál,de többször kell nekimenni !😊 továbbá ha mókázni is szeretnél,akkor szerezd meg hades-tõl az overlord-ot és menj a titkos pályára,a dolog azért érdekes,mert a mikulás cuccok,vagy a scherlok cuccok is igen jó bónuszokat adnak,fõleg resistekre! 😊
Remélem tudtam kicsit segíteni...és a build-ed egyáltalán nem rossz..de ha nem lesz legenden study prey-ed,akkor biza hamar meghalsz:S
nature+spirit kilõve, a mágusomnak volt már. def+warfare is a harcosom miatt. huntert akarok de a javasolt nature+spirit varázslóágan nem akarom hozzá. akkor legyen inkább rouge ? igaz vki kifejtette hogy az nagyon nem jó mellé, de inkább csak normalon nyomnám végig hogy lássam mit tud az a szféra. a mysticcel amúgy is akármikor lehet konfiguráltagni és minden képzettséget kipróbálni

Üdv!
Nem adtam hp-ra még egyáltalán amúgy nature a 2. masterym... Igazábol ez a hp probléme már régebbi, már epicbe nyirtam ki typhont de úgy érzem megint kezd kevés lenni a hp(typhon többször kinyirt(énis õt)) ha vmi spellel eltalál fele hp-m lemegy ha nem több és sztem késõbb megint gondok lesznek.
http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Ranger&master1=4&master2=7&sa=0&m1=32-0-0-12-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0&m2=32-0-0-6-12-12-0-0-5-0-0-0-12-6-8-1-6-0-0-12-6-0
kb így néz ki(1. karim szal ha nagyon hülyeségekre raktam ne fikázzatok le annyira😄 )
Epibe kit/kiket kéne ölnöm jó juccokért?(typhon 10-böl(kb) 1x se dobott még zöldet se)
Üdv,

hát a hp-re nem nagyon szoktak rakni😞
hádész elõtt jól jöhet a szúrás,és a vérzés elleneállás...
mi a másik masteryd?
ha a nature,akkor elvileg sok HP-d lenne..1 gyûrûvel elég sokat hozzá lehet tenni...
íjásszal róbálj sokat mozogni,nagy nyílt területeken,vagy csald be õket valami szûk sikátorba,hogy ne tudjanak körülvenni...
mikre tettél pontot a hunter ágban?
üdv, health-re mikortol érdemes adni és mennyit? íjászommal hádész elõtt elég gyorsan levernek... (kevés hp)
Spirit. Covenant felnyomja a dmg-t, meg ad rakás manát (takedownhoz kelleni fog), deathchill/necrosis meg leszedi az összes VIT rest az ellenfélrõl. A lighking + outsider már csak bónusz. 100% rec az kell, viszont dmg-re nem kell nagyon gyurmázni, úgyis %-ban szeded az életerõt, azt meg az STR nem növeli. STR, DEX annyi legyen hogy elbírd a cuccokat (bár a DEX jól jöhet AR-hez hogy minél többször duplázz - mondjuk azt nemtom hogy VIT sebzéshez kell-e AR egyáltalán), INT-re meg mehet a többi pont + jó sok mana recharge cucc hogy legyen manád a folyamatos takedownhoz. Socrates ring of erudition megsocketelve INT bónuszos hecate reliccel, pl. Lándzsából meg van egy fasza junik ami olyan 25% eséllyel 10% életet leszed, az jó párosítás hozzá (classicos cucc).

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

van már spirit+nature mágusnõm, és egy warfare+defense harcosom. lándzsással is végig szeretném nyomni, tettem is el neki jó cuccokat. mivel érdemes kombinálni ? hunter+ ? ..... naturét nem akarok már neki adni még akkor se ha az lenne a legjobb választás, mert a varázslóval már megvolt az a szféra

Esetleg jó még a spirit, a covenant ad +50% dmg-t, meg rakás manát (bár ez inkább csak lándzsásnak fontos), +lichking +outsider.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Fasság a rogue hozzá, csak a poison legfelsõ passzívja (confusion vagymi) ami értékelhetõ onnan, más semmi. A nature meg ad neked farkasokat, amibõl +2 skillel 3-at idézhetsz, orrba-szájba nyomják a +65% damaget adó strength of the packot, na ez valóban megdobja a sebzésedet. És van oak is +65% health +10% total speeddel, meg refresh ami skillbõl ad recharget, kevesebb -rec cucc kell, vagy egyáltalán semmi, helyette viselhetsz minél több +%dmg cuccot. Olyan 4-5 pont kell az instant farkasidézéshez, kimaxolni meg csak akkor kell ha call of the huntot használsz (ekkor viszont farkasokra nem jut elég pont, én épp ezért hanyagolom a callt).

Szal a nature jobb mint a rogue.

Miért kellene leszedni? Legjobb a ranger. Ilyesmi karit lehet belõle kihozni:
http://images.netbag.hu/20091128/22511263993.jpg
http://images.netbag.hu/20091128/22531411476.JPG

tq defiler nevû progival le lehet szedni a szakokat meg még sokmindent csinálni 😊 olyan csíter proginak tûnik😄
Dehogynem...
A zsivány szakosodással nagyon király karaktert tudnék csinálni csak erre most jöttem rá...
És most meg nem tudom sajna levenni az íjászomról, mert ugye alapból nem lehet sajna :S
Azért kérdeztem hogy valamivel esetleg nem lehetne-e leszedni
Minek? Naturenál jobbat nem tudsz hozzárakni.

az átviteli területre már az elején "rájöttem" szal a jobb cuccokat félrerakosgattam folyamatosan 😊 Amúgy még mindig aktuális kérdés hogy kik dobálnak jobb(pl. kék) cuccokat rendszeresen? Eddig kb mindenkitöl kaptam cuccokat csak a fõellenségektöl nem... 😄
Húúúú kipróbáltam az átviteli területet, nem is tudtam hogy ilyen király...
Most legalább a cuccaim jó helyre kerültek az artifact-ok egy csomó megcsinálva áááá nagyon zsíír
Hellósztok!!

Valahogy valamilyen módszerrel nem lehet leszedni a természet szakosodást a íjászomról...
Mert azt tudom hogy a játékba nem lehet, de valami programmal?
Üdv,

akinek könnyû ajáték hazsnáljon modokat,akkor még jó cucokkal is vért lehet pisálni! 😊
már elnézést😊
xmax,achilles,über...ebben a sorrendben ajánlott😊)
überben már a jó cucokkal sem lesz kész a vajon érzés! 😊
rouge+hunter kombót írta vki korábban. meg hogy spearra gyúrjál vazze 😊

amúgy egy jó tanács, már az elején generálján varázsló, harcos karakter is, jó az lvl-en, csak hogy karavánnál transferban a jó cuccokat ami osztályabeli áttolhasd késõbbiek miatt. én most a varázslóval tolom (nature+spirit) és már vele is könnyû, de a talált tárgyak osztályával turbóuzva az új harcosomat és az ezután következõ hunteremet mint kés a vajon mennek át a páylákon...

bánom hogy a régebbi állásaimban amiket töröltem a játkkal együtt nagyon szuper dolgaim voltak, lilák is, de akkor sajnos nem alkalmaztam ezt a trükköt, és ami nem fért és nem "osztályos" volt azokat eladtam.

gondolom a multit is ezért találták ki, hogy egymás között mehessen a csere bere, kinek mi kell éppen

üdv mindenkinek. nemrég kezdtem el jáccani az tq-val(kieggel együtt) egy íjászom van és érdekelne milyen 2. szakértelmet ajánlotok hozzá? +kik/mik dobnak jó cuccokat?(normalba, legenden, epicen) elõre is kösz a választ
Kieget (Immortal Throne) csak és kizárólag régi karival lehet elkezdeni. Ezért sincs benne új kaszt, csak új fejlõdési lehetõség. Azt meg lehet régi karival is választani.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

na így kellett volna elsõre is csinálni ha van eszem (ami nem volt) indítok egy varázsló karaktert, és ami jó cuccot lootolnak a monstrák azt egyéb 1-2 lvl-es kariknak transferban áttolni megõrzésre. aztán ha varázslóval végigvittem akkor indítok újra egy harcost. én ott hagytam abba, amikor babylon után az ázsiai hegyeknél harcossal kellett volna leverni egy óriást, ami stunnolt és meteorokat zúdított utána. mindig lehaltam. de most rá kellett jöjjek, nagyon jó stun resistes relicet össze lehet rakni, meg vmelyik charm is ad nagy százalékot rá, meg találtam 78% stun resistes amulettet, amit charmoltam ezzel 😊😊😊

na így már kifingatom pillanatok alatt mikor odaérek nemsokára. amúgy meg a harcossal is végitolom, mert aza kedvencem , tesóm végigvitte azzal warfare+defense természetesen.

kérdés, az immortal throne-t új karival is lehet kezdeni,vagy amivel végigvisszük az alapot azzal lehet tovább folytatni a történetet?

ja egy a lényeg hogy a közös ládából vegyél ki mindent mielõtt törlöd a gamét mert az eltünik.
hali
ha menteni akarod a gamét akkor c meghajtó documents and settings majd keresd a dokumentumokat abba is a my gamest, és ott lesznek a titan metések, azokat mentsd át egy másik particióba vagy vinyóra és kész, a visszarakás is ugyan így történik. nekem mindig 2 mentésem is van két vinyora mert már szivtam meg úgy hogy behalt egyik vinyó és odalett minden, de kettõ csak nem szarik be egyszerre😊)
pristine plumenge és bat fang kellene nekem gyorsban relichez. már babylon elején vagyok. hová menjek vissza ahol nagyobb mennyiségben elõfordulnak denevérek és hárpiák ? (fõleg denevér...)

Hali.Tervezem a winfos ujrarakását hogy kell a karikat menteni hogy ne veszen el a cuc fõleg a multis karik neten.Köszi a help