Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy elcsúsztatták a megjelenést, azért mondtam ezt.
az egyik interjuhéban azt írták, hogy az így összerakott cucc erõsebb, de én nem ezt látom, épp 5x-e az egy darab hatásának(most ha ezt értették erõsebbnek, akkor azt mondom: hahaha, azt hittem, a szimpla egyenes arányban növekvõ hatásnál lesz még valami extra dolog is)
talán azért érdemes várni, mert úgy emlékszem, azt is mondták az interjuhéban, hogy egy tárgyhoz csak egyet lehet csatolni (közben megnéztem a demóban, és egy már turbózott páncélra valóban nem tudtam ráhúzni még egy charm-ot)
keverni sem lehet õket, sajna
azt hogy mit mire (páncél, fegyver stb.) lehet használni az enchant/charm leírásából derül ki (a vaddisznó cucc, meg a hárpia cucc pl. páncél, a bat fang fegyverre jó, a démon vérre nem emlékszem)
az összerakás úgy megy, hogy van két egyforma darabob, jobb klikkel megfogod az egyiket, és ráhúzod a másikra, akkor 2/5 értéket kap (és a hatása is 2x-e lesz)... ésígytovább...
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
De lehet rosszul emléxem már. Viszont ez az 1/5 nekem sem volt világos. Próbáltam két egyformát is egy cuccra rakni, de csak az egyiket engedte...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
A charm dolgot még én sem igazán értem, de a gyakorlatban nekem csak mellpáncélba sikerült raknom. Ez úgy mûködik, hogy jobb klikk a charmon és utána bal klikk a páncélon. Egyébként pl. a vaddisznóbõron az 1/5 jelzés mit jelent? Hogy még másik 4 ilyet össze kell szednem, hogy erõsebb vaddisznõbõrt kapjak, vagy hogy van 4 fajta másik charm?
Más. Köszi KH a harmadik lényismertetõ videót, nagyon állat! <#worship>#worship>
Ázsiai lények
Milyen cuccokba lehet a charmokat beletenni?
Mindet bele lehet tenni egybe, vagy mindegyiket másikba kell?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Kis segítség: az "y" gomb lenyomásával minden tárgyat látsz, amit csak eldobnak a szörnyek, még a sérülteket is. Az alt gomb lenyomásával a sérülteket már nem mutatja. Végül azt hiszem a x gomb pedig csak a mágikus vagy annál jobb /rare, epic, legendary, set/ mutatja! Persze az elején érdemes az y gombot használni, mert egy sérült, de fejlettebb cucc nagyobbat sebez mint egy hibátlan, de gyengébb!
Pyromancert inditottam es ugy erzem eleg balanszolatlan a cucc.
Elöször mindent lenyomtam 1 ütessel, most mikor meg az elsö csontikhoz elerek, ket ütesböl pusztulok...
Amugy nekem nemet windowsra, D particiora siman feltette a jatekot. Nem volt semmi gond.
Viszont ALT gombra nem mindig irja ki a tergyak nevet...
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Eléggé tápos skilljei vannak, már úgy 3-4 szint környékén annyit sebez, mint a harcosom 6-on kb....
Asszem ha elkezdem a teljes verzióval, akkor elõször felveszem a Pyromancer-t, aztán a Warriort...Nem szeretek csak egy valamire rágyúrni, mert mindig attól félek, hogy mi lesz, ha az agyontápolt skillem sz@rt sem ér...Bizony, kemény dolgok ezek<#idiota>#idiota>
Caps Lock probléma megoldódott:)
AKI NEM A "C"-RE TELEPÍTETTE A WINDOWST, ANNAK NEM FOGJA LÁTNI A HELYET A JÁTÉK A TÖBBI MEGHAJTÓN...
-megkeresed a lent írt könyvtárban a ProgramFiles részt , azt megnyitod és átírod a betûjelét c-re"
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
"launch : regedit (with execute). Backup the data reg.
In HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
edit ProgramFilesDir and put C:\Program Files."
"launch : regedit (with execute). Backup the data reg.
In HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
edit ProgramFilesDir and put C:\Program Files."
nekem mûködött
Örülök, hogy hasznát vettétek a "tag not found"-os írásomnak!
Tegnap végre találtam egy epic /kék/ tárgyat, egy elég jó nyilat, olyan 4-5 tulajdonsága volt. Érdekes, nekem látszott a tárgy az inventoryban, kár hogy harcossal találtam...
Ja, és a legnagyobb poén a nyíl neve: Ram Bow... <#nyes>#nyes>
(Asszem, kicsit égõ, hogy pár hozzászólással lentebb kifejtik, én meg nem találtam meg; most szégyellem magam)
Van néhány mozzanat belõle. csak sajnos kevés...
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ennek többszöröse van mindegyik meghajtón, de mégsem látja , csak a "D" - n; de arra is azt írja, hogy kevés
Ez utóbbi kettõ az NTFS, és a "c" a FAT32
A "d" - n van a rendszer, akkor azért csak azon lát helyet magának ?
Mennyit rak fel a demo ?
2 NTFS, 1 Fat32 - es
Ha telepíteni akarom ,amikor a célkönyvtárat/meghajtót kell megadni akkor csak az egyiknél (D:)írja ki, hogy mennyi hely van rajt,a többin 0 mb helyet ír ki, holott van jócskán
Csak ezért gondoltam
NTFS rendszeren tuti mennie kell.