Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1-2 hete???? 1-2 héttel, akarod mondani? Vagy mi van?

1-2 hete kb.
Azt is tudod mikorra csúsztatták L?
Nem is lett még GOLD.
Amúgy elcsúsztatták a megjelenést, azért mondtam ezt.
Jakuza írta, hogy Jun. 1, azért gondoltam, hogy esetleg már fent van a teljes, mert a Heroes is már 9 nappal a megejelenés elõtt fent volt, igaz nagyobb hype is övezte, mint ezt...

Mivel majd csak a hónap vége felé jön ki, így nehezen hiszem.
Nem talált még senki torrentet???<#integet2>

1/5, azt jelenti, hogy ötbõl tucc egy teljeset összerakni, nekem ez hunter karakterrel a hárpia cuccal sikerült, meg a denevér fullánkkal
az egyik interjuhéban azt írták, hogy az így összerakott cucc erõsebb, de én nem ezt látom, épp 5x-e az egy darab hatásának(most ha ezt értették erõsebbnek, akkor azt mondom: hahaha, azt hittem, a szimpla egyenes arányban növekvõ hatásnál lesz még valami extra dolog is)
talán azért érdemes várni, mert úgy emlékszem, azt is mondták az interjuhéban, hogy egy tárgyhoz csak egyet lehet csatolni (közben megnéztem a demóban, és egy már turbózott páncélra valóban nem tudtam ráhúzni még egy charm-ot)
keverni sem lehet õket, sajna
azt hogy mit mire (páncél, fegyver stb.) lehet használni az enchant/charm leírásából derül ki (a vaddisznó cucc, meg a hárpia cucc pl. páncél, a bat fang fegyverre jó, a démon vérre nem emlékszem)
az összerakás úgy megy, hogy van két egyforma darabob, jobb klikkel megfogod az egyiket, és ráhúzod a másikra, akkor 2/5 értéket kap (és a hatása is 2x-e lesz)... ésígytovább...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Rettenthetõ
Öhm, már nincs fent a demó, de nekem nem csak charmokat dobált (hanem enchant-okat is... vagy valami ilyesmiket), de asszem a charmokat is engedte mindenre rakni nem csak az armor-ra.
De lehet rosszul emléxem már. Viszont ez az 1/5 nekem sem volt világos. Próbáltam két egyformát is egy cuccra rakni, de csak az egyiket engedte...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Helló

A charm dolgot még én sem igazán értem, de a gyakorlatban nekem csak mellpáncélba sikerült raknom. Ez úgy mûködik, hogy jobb klikk a charmon és utána bal klikk a páncélon. Egyébként pl. a vaddisznóbõron az 1/5 jelzés mit jelent? Hogy még másik 4 ilyet össze kell szednem, hogy erõsebb vaddisznõbõrt kapjak, vagy hogy van 4 fajta másik charm?

Más. Köszi KH a harmadik lényismertetõ videót, nagyon állat! <#worship>

Ázsiai lények

Csak mert a monster charmokból megvan mind az öt.
Hali
Milyen cuccokba lehet a charmokat beletenni?
Mindet bele lehet tenni egybe, vagy mindegyiket másikba kell?
Hunnenkoenig
Ja, köszi! Ez uj info volt :-)
Azt hittem valami bug :-)

j0nNyKa
igen, es igen

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Lehet mágussal lenni?Ez hülye kérdés?

Mi fogadjuk el a küldetéseket,és szabadon mehetünk akárhova,vagy küldetés küldetés után jön?

[Jakuza]
Jun.1

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Mikor jelenik meg a teljes?

Szia Hunnenkoenig! Örülök, hogy ilyen prominens személyt is itt láthatok a topikban! <#nevetes1>
Kis segítség: az "y" gomb lenyomásával minden tárgyat látsz, amit csak eldobnak a szörnyek, még a sérülteket is. Az alt gomb lenyomásával a sérülteket már nem mutatja. Végül azt hiszem a x gomb pedig csak a mágikus vagy annál jobb /rare, epic, legendary, set/ mutatja! Persze az elején érdemes az y gombot használni, mert egy sérült, de fejlettebb cucc nagyobbat sebez mint egy hibátlan, de gyengébb!

Hunnenkoenig
?
Mi az az y-szürö?
Most nem ertem, mit akarsz mondani mire...

Faterx
Y-szûrõ nélkül
Hunnenkoenig
Na en is elkezdtem a demot. Nagyon szep kis jatek.
Pyromancert inditottam es ugy erzem eleg balanszolatlan a cucc.

Elöször mindent lenyomtam 1 ütessel, most mikor meg az elsö csontikhoz elerek, ket ütesböl pusztulok...

Amugy nekem nemet windowsra, D particiora siman feltette a jatekot. Nem volt semmi gond.

Viszont ALT gombra nem mindig irja ki a tergyak nevet...

vinko
A problémámra még semmi megoldás ?

kicsit szórakoztam a hunterrel is, és szerintem nagyobb gyakorisággal dobja neki a szörny-komponenseket, a hárpia cucc minden további nélkül meglett (20% poison resistance), és egy "kis" rágyúrással végül az 5 batfang is sikerült, ami +10 lifeleech 2 mp keresztül (ez ilyen szinten elég táp szerintem), de találtam már démon vért is (sajna csak egyet; 5% stun resistance)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Rettenthetõ
A máguspalántámnak (epic) harcos cuccot dobál, 101 req. str.-vel..., tiszta diablo :-)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

jah, én is épp erre jutottam, kicsit durva, az az Earth Enchancement önmagában véve olyan brutál, hogy a demóban bõven elég... persze ha késõbb vannak fire resistance lények, akkor szopi

Hmm, kipróbáltam a piromániással<#violent>(Pyromancer)
Eléggé tápos skilljei vannak, már úgy 3-4 szint környékén annyit sebez, mint a harcosom 6-on kb....
Asszem ha elkezdem a teljes verzióval, akkor elõször felveszem a Pyromancer-t, aztán a Warriort...Nem szeretek csak egy valamire rágyúrni, mert mindig attól félek, hogy mi lesz, ha az agyontápolt skillem sz@rt sem ér...Bizony, kemény dolgok ezek<#idiota>

Vagyis a demo nem fogja látni a helyet...
Caps Lock probléma megoldódott:)

BOCS A NAGYBETÛÉRT, DE NEMTOM KIKAPCSOLNI A CPAS LOCK-OT, MIUTÁN KILÉPTEM EBBÕL A JÁTÉKBÓL:D

AKI NEM A "C"-RE TELEPÍTETTE A WINDOWST, ANNAK NEM FOGJA LÁTNI A HELYET A JÁTÉK A TÖBBI MEGHAJTÓN...

THX, már mûködik <#worship>
PTW
"futtatás- beírod: regedit
-megkeresed a lent írt könyvtárban a ProgramFiles részt , azt megnyitod és átírod a betûjelét c-re"

agyhalál
Szép lett a játék, de sajnos nem hozza a Diablo játékok hangulatát. Ezzel a demoval csak azt érték el nálam, hogy ismét elõvegyem a Diablo 2-t és azzal játszak.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

ezt egy kicsit érthetõbben, please <#rolleyes>

"launch : regedit (with execute). Backup the data reg.
In HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
edit ProgramFilesDir and put C:\Program Files."

érdekes, az elsõ játéknál nem volt semmi bajom, viszont azóta a kereskedõnél néha eldobja magát a progi... egyszerûen kilép

PTW
mindazoknak akik nem tudjákinstallálni a helyhiányra hivatkozó error miatt:

"launch : regedit (with execute). Backup the data reg.
In HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
edit ProgramFilesDir and put C:\Program Files."

nekem mûködött

Hello

Örülök, hogy hasznát vettétek a "tag not found"-os írásomnak!

Tegnap végre találtam egy epic /kék/ tárgyat, egy elég jó nyilat, olyan 4-5 tulajdonsága volt. Érdekes, nekem látszott a tárgy az inventoryban, kár hogy harcossal találtam...

Ja, és a legnagyobb poén a nyíl neve: Ram Bow... <#nyes>

Rettenthetõ
Köszi a segítséget!
(Asszem, kicsit égõ, hogy pár hozzászólással lentebb kifejtik, én meg nem találtam meg; most szégyellem magam)

Games for Windows
Van néhány mozzanat belõle. csak sajnos kevés...
tudom, csak lusta voltam megkeresni :-)

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Elõfordulhat, hogy a menüpontok helyén a "tag not found" szöveg látható. Ez olyan Windows OS jelentkezik, melyek nem angolul futnak, megoldás a következõ: a 'Titan Quest\Settings' mappában meg kell nyitni a 'defaults.txt' fájlt, és a TETEJÉRE be kell rakni a következõ sort: "language = English" (idézõjel nélkül!), ugyanezt el kell végezni a 'My Documents\My Games\Titan Quest Demo\Settings' mappában is az 'options.txt' fájlban, ugyanabban a sorban "language = English", és le kell menteni (vagyis itt is a tetejére kell betenni). Ezt követõen már a menü angol lesz. (Thx Nabunaid!)

Rettenthetõ
Hát hiába is, ez a játék nekem már a menüben kihívás...

Akkor nem értem mi lehet a gond...
Ennek többszöröse van mindegyik meghajtón, de mégsem látja , csak a "D" - n; de arra is azt írja, hogy kevés

[Jakuza]
2 GB koruli helyre szamits.

Akkor itt lehet a cumi, mert a "c" a régi vinyó, és a "d" ; "e" az új
Ez utóbbi kettõ az NTFS, és a "c" a FAT32
A "d" - n van a rendszer, akkor azért csak azon lát helyet magának ?
Mennyit rak fel a demo ?
[Jakuza]
NTFS-re ugyanugy ralehet telepiteni.

Akkor az lehet a baj, hogy a többin nem érzékel helyet, és valahová kiszeretné tömöríteni, általában a C meghajtóra.

Arra, hogy 2 vinyó van a gépben és 3 partíció
2 NTFS, 1 Fat32 - es

Ha telepíteni akarom ,amikor a célkönyvtárat/meghajtót kell megadni akkor csak az egyiknél (D:)írja ki, hogy mennyi hely van rajt,a többin 0 mb helyet ír ki, holott van jócskán
Csak ezért gondoltam
Mire gondolsz?
NTFS rendszeren tuti mennie kell.

Esetleg NTFS / Fat32 az bezavarhat ?