Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs még release, az összes ami torrenten van FAKE! Most néztem. ilyen fifam06.nfo-val meg stb. nehogy beetessél hogy az a titan quest! 😄
Keressetek rá az ismert torrent oldalakon a Titan Questre-re<#eljen>

Nekem kicsit fura a jelenleg szó meg a külföldy fórumokon is találtam embert akiknek szintén... Szal sztem kiegben vagy vhogy de sztem abból a 65bõl akár 100 is lehet...

Blackman
yaa.. ez korrekt így

Idézek: "A játék jelenleg a 65 karakter szintig van bekorlátozva (ezt tipikusan a legnehezebb módban kb. a játék közepére eléri a játékos)." Szal azért annyira nem vészes a dolog... De szerintem így is szinte mindenkit meg kéne ölni...

Blackman
hát én úgy emléxem a középsõ nehézségi fokozatról beszéltek, de elbizonytalanítottál 😄

A legnehezebb szint közepén nem? (Amu én már alig bírom😄 JELENJEN MÁR MEG😄)

Hát ez eléggé gáz lesz benne, ne már. 😞
Blackman
így van, de fokozom! állítólag a fejlesztõk azt nyilatkozták, hogy a max szintet középsõ fokozaton el lehet érni a játék felénél!😛 Kérdés felmerül, hogy utána mit csinálsz még a játékban ha ne mfejlõdhetsz.. és a legnehezebb fokozatot úgy viszed végig, hogy 1 szintet sem lépsz?😛 Aligha hiszem.. ha meg nem így van akkor marad a minden szintnél új karakter...

Hát még szép, hogy ugyanazzal a karakterrel mész tovább, hiszen akkor mi értelme lenne a játéknak? Ez a játék, ahogy a Diablo is, a tápolásról szól, egyre jobb és jobb tárgyakat összeszedni. Én inkább az miatt aggódok, hogy ezidáig a játékban elérhetõ legnagyobb szint a 67. Na én ezt keveslem!

Blackman
elsõre nekem is kevésnek tünt.. de ha kiszámolod.. a demot végig lehetett vinni kb 1-1,5-óra alatt.. attól függõen ki hogy halad és mennyit foglalkozik a karakterrel stb..
namost ezt megszorzod 20x kijön 30 óra játékidõ.. ennyit garantáltak és mondtak is elõre és minden játék kb ennyi. Én arra leszek kiváncsi, hogy ha normál fokozaton végigviszed a gammát, utána nehezebben a régi karaktereddel folytathatod mint diabloban, vagy újat kell csinálni.. az biztos, hogy nehezebb szinten új lények is lesznek és új bossok..

Kandurex
Hm? Azért nem, anno a Doom demója tartalmazta a komplett elsõ epizódot a négybõl! De ez lehet, hogy tartalmi mennyiség, a játék idõ lehet még 20 * 1,5, ami 30X.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SötétBarom
Valahogy annak hangzik :/

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

"A demó a teljes játék 5%-át tartalmazta, így hússzor annyit hentelhetünk a hónap végén megjelenõ teljes verzióban!"
Ez nem kevés kicsit?<#fejvakaras>
STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Rányomsz az S-re, elkezded fejleszteni a masteryt és a képességeket, aztán a játékképernyõn alul berakod a quickslotokba az adott varázslatokat, billentyûzeten a fel-le nyilakkal meg választhatod, hogy jobb klikkre mit süssön el. Több skillfát használni majd a véglegesben lehet.
Scareface
Elindítottam, leütöttem 11 perc után valami állatot, aki a lovat sértegette, és befagyott a gépem mint a sz... gatya.Kivágtam a resetet, de nem akart a gép elindulni. Azóta nem merem a demót elindítani :-B

Én inkább azt szeretném megtudni hogy hol lehet mágiázni ha már a földet választottam? És hogy warriorral és az ijásszal akkor nemlehet??
Kandurex
Ennek a magassága: 272; szélessége: 585

amúgy jó 😊 átmentileg beraktam egyet, majd valaki csinál jobbat.

j0nNyKa
ez nem teszi meg bannernek?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nagyon faja lett az intró csak azt a békát tudnám feledni 😊
ThugEdge
ez télleg fájin,biztos jó lesz kûzdeni majd az elektronyos kezû,béka szájú foshadék ellen😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Kandurex
INTRO! Nagyon tisztességes render movie. Thx, by Hardwired

jah már nagyon várom én is ezta játékot de a diablo 3 se lenne rossz
j0nNyKa
ize a demo kb kurvareg kijott :] mar lassan a teljeset varjuk :] (ami mellesleg gold)

ok köszi a választ
Minden szintlépésnél kapsz 3 skillpontot, a játékban pedig összesen 8 féle képességfa van, ahová pontot rakhatsz. Ezek közül kettõ kimondottan mágus képzettségekbõl áll, ezek a vihar és a föld. A demóban a föld, a hadviselés és az íjászat érhetõ el. Ha varázslatokat akarsz, akkor az elsõ szintlépés után adj pontot a föld képességre, majd arra a varázslatra ami szimpatikus!

Igen már mindenütt megnéztem és mindenhol keestem de nem találom hogy hol lehet mágiákat hsználniés venni
már megvan bocsi :S:S:S:S::S:S
j0nNyKa
irni igy probalj mar meg rendesen
masreszt probald mar meg magadtol megtalalni a LEGALAPABB dolgokat..

Hali lenne két kérdésem azt a menüt és a többi elírást hogylehetmegcsinálni? És hol leheta mágiákathsználni?
meg csináltam köszi😉
nekemm a szükséges mérettet írja 0K nak
Hali! nekem olyan problémám lenne hogy mikor installálnám fel akkor nem enged tovább mert azt írja hogy nincseléghely.Megcsináltam aztamit még az elején írtatok beírtam regedit elmentem a curentversionig és ott aprogramfilesDir-nek átírtam az értékétC-re
nekem 4 patrícióm van és a H-n van a windows 6 gb szabad hely a többinek mind 50gb van. Aki tudjon az segítsen
Esetleg tudom hogy akkoriban szandált hordtak.

Attól még röhöghetek rajta, de nem baj 😊

grebber
Német torrenteken semmi hír felõle!

Next PC upgrade: 2022

Esetleg nézz meg egy történelmileg hûen ábrázolt katonát abból a korból...nahát, annak is szandál van a lábán, oszt mégis van rajta itt-ott páncél...

Biztos aludtál töriórán, nem baj. 😊
Mivel akkor még nem nagyon ismerték a vasbakancsot, hogy az acélbetkósról már ne is beszéljek<#idiota>

Kicsit off de ezen mindig röhögök, tele van páncéllal de szandál van a lábán 😄

Jaja, van egy olyan érzésem, hogy ezt a szörnyikét viszontlátjuk a játékban.
STREEX
Hú,de jól néz ki a boritója!

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Sajna németül Ich wieses nicht vagy micsoda szóval akkor még malmozni kell pár hetet...
Itt azt beszélik, hogy németben már megjelent, és a topiknyitó azt mondja megvan. :S
De a tönbbiek ebben kételkednek, hááát...
http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=23573
vinko
Hello ! Tud valaki olyan linket ,ahol javitott demó van fenn ?

Na akkor nehogymár még 29 napig keringjen itt összevissza adják odafele a boltoknak gyorsba aztán akkor lehet leszedni is <#eljen>
Juhééj GOLD lett!
GOLD

Innentõl már az Unleashed kicsenheti!<#vigyor><#gonosz1>
Szal akkor még 2 hét😄

Broáf😄Na akkor addig még simán végigviszem a Heroes 5-öt. Thx az infot
Ja sorry, azthittem azt kérdezed mikor tudtam meg. 😊

Titan Quest THQ 06/26/06 US
Titan Quest(DVD)THQ 06/26/06 US
Titan Quest THQ 06/30/06 EU