Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elég sz@rul lõtték be ezt a demót, én a spártai út elõtt elérem a 6. szintet :-/

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Akkor passzolom...

sorry

e: 40 Gb
c: 13 Gb
d: 20 Gb
e: 30 Gb

Talán swap fileokat szeretne csinálni, és annak kellene a hely.
Lehet, hogy a C meghajtón nincs hely?

Sziasztok

Nekem egy olyan gondom van, hogy a telepítés elõtt kiírja, hogy nincs elég hely a vinyón(40 GB)
Ötlet ?
Ezt értem, írtam is, hogy mindig azt a nyakláncot, amit annak a csókának kell vissza vinni. De mondjuk a Diablóban a quest tárgyat egyszer kaptam meg, utána már soha nem dobta, pl. a lélekkövet Mephisto!

Hát megoldódott, a kék-sárga kockásodás rejtélye is!

Az egyik programozó írta, hogy ez azért van, mert a videókártya kifogyott a Ramból és nem tudja tovább kezelni a textúrákat. A végleges verzióban ezt már javították, sajnos a demóban bent maradt. A megoldás annyi, hogy lejjebb kell venni a beállításokban az árnyékot, felbontás, részletességet stb.

Itt olvastam azt is, hogy a demo csupán a játék március eleje körüli állapotból van, így a végleges már jóval stabilabb!

azért dobja azt a démon, mert quest tárgy :-)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Hát a textúra szétesést sikerült megoldanom, csak lejjebb vettem a felbontást és visszavettem szinte minden beállítást a közepesre... <#nevetes1>Úgy látszik brutálisan melegedett a videókártyám, nem bírta...

Szóval most már rendben megy. Fogalmam sincs, hogy vinko neked miért nem megy, majd utána nézek a hivatalos fórumon.

Ott olvastam azt is, hogy a demoba raktak néhány epic /kék/ tárgyat, csak éppen a demo nagyságán spóroltak, így lemaradt a tárgy képe, vagyis mikor felveszed, akkor nem mutatja az inventoryban vagy valami ilyesmi.

Egyébként egymás után háromszor leöltem a Héraklész gyilkos Nessust, és két zöld , azaz ritka tárgyat is dobott! Javaslom ahányszor elindítjátok a játékot, mindig nézzetek el az öreg spártai hõshöz, aki körül hullahegyek és ennek megfelelõen, egy tucat tárgy hever. Itt találtam a mágusomnak is egy ritka, kecskefejes varázsbotot!

Ki, milyen lényekkel futott össze? Ezt azért kérdezem, mert az egyik újrajátszásnál összefutottam egy óriási vaddisznóval, amit korábban nem láttam! Érdekes, hogy az a vörös démon a barlangban ahányszor leölöm, mindig csak ugyanazt a lila nyakláncot dobja, amit visszakell vinni annak a fazonnak a szekérnél.

Azt hiszem imádni fogom ezt a játékot!

vinko
Újrainditás után sem jelenik meg.Egy darabig homokóra,magd hibaüzenet.Már kézzel létrehoztam a kellõ mappákat,akkor is ugyanez.

Max
Lead Engine Programmer - Iron Lore Entertainment

It has already been fixed for the full release of the game. In the demo, can you try reducing the texture or shadow quality settings to alleviate it.

[Jakuza]
Ujra kell telepites utan inditani a gepet, utana jo lesz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

SötétBarom
Egész jópofa kis cucc ez. Kicsit pofátlan diablo copy, de épp ettõl jó.. Ami a diabloban teccett az ittvan <#vigyor2>.. Ja és egy FX5700U viszi mediumon egész tûrhetõen..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

hát, én lõttem néhágy screenshotot, de az én grafikus lehetõségeim szánalmasak
viszont jól látom, hogy csak egy mentési lehetõség van a demóban?
ez engem eléggé zavar, mert inkább infóbányának tartom a demót és így elég idegesítõ a dolog

vinko
Inditáskor Faral error felirat jelenik meg ,igy nem jelenik meg a my gamesben semmi

Képet nyomassatok!
Ha elindítod egyszer a gamet, majd ott lesz a mygames könyvtárban :)

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Na jól van, én meg eluntam, hogy a driverekkel játszak, inkább Heroes-ozok...

Elegem van abból, hogy 1 perc után a fél képernyõ kockás lesz, a kockák egy része sárga a többi kék, szép pepitában mint a horvát zászló. Felraktam a legfrissebb directx-et, meg a 84.21-es drivert a 6600Gt-hez, de ez nem hatotta meg.

[Jakuza]
En a Demoban nem talalkoztam vele.
De lehet csak azert mert nem jutottam semmi nagyobb varosba el.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

STREEX
Nincs a játékban privát láda amibe a magasabb szintû cuccokat lehet elraktározni?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

STREEX
Nekem csodásan fut 1024-ben high-ra álított textúrákkal.
Szerintem szuper a játék, a D2 összes kezelési hibályát kijavították és az összes fölösleges dolgot (nyilvesszõ, tome könyv)kiszedték.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

vinko
Az a gondom,hogy a my gamesben nekem nincs Titan.Tomb raider,GTA van,de ez nincs.

A dokumnetumok\my games\Titan Quest demo\settings\options.txt-be kell írni a language = english!

Laza
Remelem azert tobb lesz egy kicsit, mint egyszeru Diablo klon. Mondjuk egy Divine Divinity klon :P

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

vinko
A setting-be beirtam,elmentettem,de nekem a dokumentekben nem jelent meg a Titanról semmi.Pontosan hol keressem?Köszi

grebber
Hogyne tudnám ,éppen ezért kérdeztem kinek hogy fut milyen gépen!

Next PC upgrade: 2022

hát, az ajánlottat tudod?
- Windows XP
- 3.0 Ghz Intel Pentium IV vagy más, ennek megfelelõ
- 1 GB RAM
- 5.0 GB vagy még több hely a vinyón
- 128 MB NVIDIA GeForce 6800, vagy ATI Radeon X800, vagy ennek megfelelõ kártya
- DirectX 9.0c kompatibilis, vagy Soundblaster X-Fi hangkártya
- 8x vagy gyorsabb CD-ROM/DVD drive (heh? ez minek egy letöltött demóhoz?)
- Billentyûzet, egér

az enyém messze nem ilyen, de még nem volt idõm kipróbálni, csak feltelepítettem

õõõ, embert barátjáról... :P

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[Jakuza]
Ha nem akarod, hogy ne fajjon akkor az nem kell. :P
Hogy idezzem Jakuza kedvenc mondasat, "No brain, no pain." <#hehe>

Lammer
hehe, agy rulez >:]

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

grebber
Valaki irjon már a demó gépigényérõl hogy fut, milyen beállitásokkal!

Next PC upgrade: 2022

ThugEdge
ahogy egy régi barátom mondta a mélyebb tartalmú filmekre:

én nem azé járok moziba, hogy gondolkozzak vazze,gondolkozni csak pénzzel kapcsolatban szoktam
muahaha

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

a demó szintkorlátja: lvl6 (az elsõ skill-ágban háromszor tucc szintet lépni ezalatt)
második skill-ág felvétele (interjuhék alapján): lvl8

szóval csak egyben tucc szórakozni

[Jakuza]
Nem arrol volt szo, hogy ket skillfat lehet a a karakternek tanitani ?
Vagy csak en nem jottem ra, hogyan lehet visszaterni az elso menuhoz, ahol kivalaszthato melyik iranyba fejlesztem a karaktert ?
Vaqy ez csak a demo korlatozasa ?

mucsácsó
nademost az...áááá...dehülyevagyok :D
az I miatt dõlt lett minden :DDD nahát igen...ott az inventory-nál az I akar lenni, csak BB Code-nak vette, errõl meg elfeledkeztem tökre<#idiota><#idiota><#idiota>
mucsácsó
na kipróbáltam, és...hát szerintem nagyon jó! :D
iszonyat, tényleg, mintha a Diablo 2-ról klónozták volna!!! de annyira ugyanaz...pl fegyverváltás ...skillek , (megszokottan, de) inventory ...fegyvereket feletti felirat , quest ...sorolhatnám...nameg akkor hát mana-health potion...tiszta tiszta Diablo 2....elõször mikor mentem, kicsit elcsodálkoztam, hogy milyen gyönyörû! aztán jöttek ilyen szatírok, és azthittem képzelõdök, hogy megöltem õket, összecsuklottak, és közben a fáklyát elengedték, és az gurult...hát igen, fizika van benne :) hallottam is, hogy van, de én nem így képzeltem el :)
az emberekkel való beszéd is a Diablora emlékeztet engem pl...skillrendszer nagyon jó, mert eldöntheted, hogy mire képezed ki fõleg a kis harcosodat, ilyen nem volt a Diabloban konkrétan, de sokan pl úgy fejlesztették még a paladinjukat, hogy az blessed hammeres legyen pl...na ittis, csak itt azért nem kell akkora tudás hozzá, nem kell talán annyira ismerni a skilleket sem..szóval jól eltalálták ezt...
kezelõfelülelet egyszerû viszonylag, nem igényel kisebb alap RPG ismereten kívül nagyon semmit...szóval ennyit akartam, jó game lesz ez, hack 'n slash, de...valahogy eddig nem volt annyira "pergõs" nekem, lehet keveset toltam vele még...na majd délután...mindenesetre nagyon jó lesz tényleg, nálam Sacred-et már most alázza 3x, és nagyon a Diora hajózik...remélem nem csalódunk a fejlesztõkben, és olyan játékot dobnak össze, ami a Diablo és a Sacred mellett megállja helyét, mint 3. extrahíres hack 'n slash rpg.
Hát nem tudom KH, lusta voltam fordítani a "bottom"-ot,ezért én a tetejére írtam, és így azonnal mûködött! <#hehe>

szóval tetejéra

tetejére? nem az aljára?

Hogy a fenébe kell a varázslatot az egérre rakni, hogy ne csak a számokat nyomva tudjam használni? Nagyon bosszant!

Thx!
[Jakuza]
Na sikerult elinditanom.
Amugy tenyleg ugytunik, hogy nem lehet forgatni a kamerat es igy eleg zavaro a dolog.

nem, ne izgulj, nem kell hozzá gondolkozni :)))

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ThugEdge
akkor ez nem ilyen stratégiás szarság?i hope:)

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Na, megtaláltam a tag not found-ra a megoldást, a hivatalos fórumba a készítõk már reagáltak is, tehát:

"I think we found th eproblem here - it is happening with Windows OS that are not running in english. I beleive this should fix things:

In the Titan Quest\Settings folder open the defaults.txt file and add the line :
language = English
to the bottom of the file.

Also in My Documents\My Games\Titan Quest Demo\Settings edit the options.txt file with the same line:
language = English
and save that as well.

This should make the text appear in english and then you can manually change the language when you are in the game."

Aki nem tudna angolul: belemész a Titan Quest mappába, ahová a játékot telepítetted, itt a settings könyvtárba, majd a deafult.txt fájlt megnyitod, és legfelülre beírod: language = english utána pedig elmented.

Ugyanígy a dokumentumok, my games, titan quest demo, settings aholis megnyitod az options.txt fájlt, és ugyanezt a szöveget, ugyanúgy felülre beírod, majd mentés.

Mûködik, mert nálam bevált!

Remélem segítettem.<#nevetes1>

áá szinte mind1, várom a javítást, de az nem ma lesz :(
[Jakuza]
Eh ti legalabb eltudjatok inditani. :P

Nekem is, amúgy elindítottam az in-game részt is, nagyon jó, hajlik a fû ahogy mész, szuper a fizika, igazi hack'n slash csak ez a tag izé ne lenne. A kamerát nem tudtam fordítani viszont, ami szerintem megölné a játékot, de remélem ez is csak bug... majd jön egy patch, egyébként valami nyelvi fájlt nem találhat vagy ilyesmi, hát rosszul rakták össze a demót... enyi, de amúgy állat játék lehet.
Nekem pedig minden menü pont helyén "tag not found" felirat látható, nem tudom mikor mire kattintok. Ma vettem egy Tft monitort, gondolom valami el van állítva, más ötletem nincs.