Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
e: 40 Gb
d: 20 Gb
e: 30 Gb
Lehet, hogy a C meghajtón nincs hely?
Nekem egy olyan gondom van, hogy a telepítés elõtt kiírja, hogy nincs elég hely a vinyón(40 GB)
Ötlet ?
Az egyik programozó írta, hogy ez azért van, mert a videókártya kifogyott a Ramból és nem tudja tovább kezelni a textúrákat. A végleges verzióban ezt már javították, sajnos a demóban bent maradt. A megoldás annyi, hogy lejjebb kell venni a beállításokban az árnyékot, felbontás, részletességet stb.
Itt olvastam azt is, hogy a demo csupán a játék március eleje körüli állapotból van, így a végleges már jóval stabilabb!
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Szóval most már rendben megy. Fogalmam sincs, hogy vinko neked miért nem megy, majd utána nézek a hivatalos fórumon.
Ott olvastam azt is, hogy a demoba raktak néhány epic /kék/ tárgyat, csak éppen a demo nagyságán spóroltak, így lemaradt a tárgy képe, vagyis mikor felveszed, akkor nem mutatja az inventoryban vagy valami ilyesmi.
Egyébként egymás után háromszor leöltem a Héraklész gyilkos Nessust, és két zöld , azaz ritka tárgyat is dobott! Javaslom ahányszor elindítjátok a játékot, mindig nézzetek el az öreg spártai hõshöz, aki körül hullahegyek és ennek megfelelõen, egy tucat tárgy hever. Itt találtam a mágusomnak is egy ritka, kecskefejes varázsbotot!
Ki, milyen lényekkel futott össze? Ezt azért kérdezem, mert az egyik újrajátszásnál összefutottam egy óriási vaddisznóval, amit korábban nem láttam! Érdekes, hogy az a vörös démon a barlangban ahányszor leölöm, mindig csak ugyanazt a lila nyakláncot dobja, amit visszakell vinni annak a fazonnak a szekérnél.
Azt hiszem imádni fogom ezt a játékot!
Lead Engine Programmer - Iron Lore Entertainment
It has already been fixed for the full release of the game. In the demo, can you try reducing the texture or shadow quality settings to alleviate it.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
viszont jól látom, hogy csak egy mentési lehetõség van a demóban?
ez engem eléggé zavar, mert inkább infóbányának tartom a demót és így elég idegesítõ a dolog
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Elegem van abból, hogy 1 perc után a fél képernyõ kockás lesz, a kockák egy része sárga a többi kék, szép pepitában mint a horvát zászló. Felraktam a legfrissebb directx-et, meg a 84.21-es drivert a 6600Gt-hez, de ez nem hatotta meg.
De lehet csak azert mert nem jutottam semmi nagyobb varosba el.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Szerintem szuper a játék, a D2 összes kezelési hibályát kijavították és az összes fölösleges dolgot (nyilvesszõ, tome könyv)kiszedték.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
- Windows XP
- 3.0 Ghz Intel Pentium IV vagy más, ennek megfelelõ
- 1 GB RAM
- 5.0 GB vagy még több hely a vinyón
- 128 MB NVIDIA GeForce 6800, vagy ATI Radeon X800, vagy ennek megfelelõ kártya
- DirectX 9.0c kompatibilis, vagy Soundblaster X-Fi hangkártya
- 8x vagy gyorsabb CD-ROM/DVD drive (heh? ez minek egy letöltött demóhoz?)
- Billentyûzet, egér
az enyém messze nem ilyen, de még nem volt idõm kipróbálni, csak feltelepítettem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hogy idezzem Jakuza kedvenc mondasat, "No brain, no pain." <#hehe>#hehe>
Next PC upgrade: 2022
én nem azé járok moziba, hogy gondolkozzak vazze,gondolkozni csak pénzzel kapcsolatban szoktam
muahaha
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
második skill-ág felvétele (interjuhék alapján): lvl8
szóval csak egyben tucc szórakozni
Vagy csak en nem jottem ra, hogyan lehet visszaterni az elso menuhoz, ahol kivalaszthato melyik iranyba fejlesztem a karaktert ?
Vaqy ez csak a demo korlatozasa ?
az I miatt dõlt lett minden :DDD nahát igen...ott az inventory-nál az I akar lenni, csak BB Code-nak vette, errõl meg elfeledkeztem tökre<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
iszonyat, tényleg, mintha a Diablo 2-ról klónozták volna!!! de annyira ugyanaz...pl fegyverváltás
az emberekkel való beszéd is a Diablora emlékeztet engem pl...skillrendszer nagyon jó, mert eldöntheted, hogy mire képezed ki fõleg a kis harcosodat, ilyen nem volt a Diabloban konkrétan, de sokan pl úgy fejlesztették még a paladinjukat, hogy az blessed hammeres legyen pl...na ittis, csak itt azért nem kell akkora tudás hozzá, nem kell talán annyira ismerni a skilleket sem..szóval jól eltalálták ezt...
kezelõfelülelet egyszerû viszonylag, nem igényel kisebb alap RPG ismereten kívül nagyon semmit...szóval ennyit akartam, jó game lesz ez, hack 'n slash, de...valahogy eddig nem volt annyira "pergõs" nekem, lehet keveset toltam vele még...na majd délután...mindenesetre nagyon jó lesz tényleg, nálam Sacred-et már most alázza 3x, és nagyon a Diora hajózik...remélem nem csalódunk a fejlesztõkben, és olyan játékot dobnak össze, ami a Diablo és a Sacred mellett megállja helyét, mint 3. extrahíres hack 'n slash rpg.
Amugy tenyleg ugytunik, hogy nem lehet forgatni a kamerat es igy eleg zavaro a dolog.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
"I think we found th eproblem here - it is happening with Windows OS that are not running in english. I beleive this should fix things:
In the Titan Quest\Settings folder open the defaults.txt file and add the line :
language = English
to the bottom of the file.
Also in My Documents\My Games\Titan Quest Demo\Settings edit the options.txt file with the same line:
language = English
and save that as well.
This should make the text appear in english and then you can manually change the language when you are in the game."
Aki nem tudna angolul: belemész a Titan Quest mappába, ahová a játékot telepítetted, itt a settings könyvtárba, majd a deafult.txt fájlt megnyitod, és legfelülre beírod: language = english utána pedig elmented.
Ugyanígy a dokumentumok, my games, titan quest demo, settings aholis megnyitod az options.txt fájlt, és ugyanezt a szöveget, ugyanúgy felülre beírod, majd mentés.
Mûködik, mert nálam bevált!
Remélem segítettem.<#nevetes1>#nevetes1>