Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy látom még mindíg sokan szenvednek a játékkal,hogy kidobja õket.Na nálam megszünt ez a probléma.Tehát:nekem a Reloaded verzió van meg,ezt feltelepítettem majd ráment az 1.08 patch és a végén az 1.08 patch-crackje.
Az 1.11 patchet senki se telepítse addíg amíg nincs hozzá crack.(nézni a gamecopyworldöt és imádkozni minden nap.)
A konfigom:6600 GT,3.0 Ghz CPU,1 Gb RAM.
Néha swappol de nem vészes,ja és soha nincs crash!
Ha a tulajdonságok kikódolásán a mastery-k kiválasztását érted, akkor sehogy, abból ugyanis csak kettõ lehet max.
Ha másra gondolsz, akkor meg jó lenne a játékban használt szavakat erõltetni, hogy megértsük a kérdést 😊

kispancsi
tuladjnoság itt Mastery-t rejt? :$ mert ha igen 2nél nem lessz több 😛 sry ha közelnemjártam a ddologhoz csak ne mtudtam mire írtad

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Ez a minimum, hogy elinduljon. Ez nem azt jelenti, hogy ilyen gépen élvezhetõ is 😛

Hali.Köszi a tanácsot,de igy se jó.Még mindig nem tudom hogy lehet uj tulajdonságot kikódolni.Már a 26. szintben járok,de még csak két tulajdonságom van.Kérlek irj minél hamarabb.Elõre is kössz!!
Köszi
robotnyk
minimumnál minden fejlesztõ alákamuzik, mint a kocsi fogyasztásával, szal 😊
kispancsi
Sry, akkor tévedtem, van iylen, próbáld ki akkor! üdv.

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Nem igazán az ilyen oldschool masinákra optimalizálták. ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Minimum System Requirements

- Windows 2000 or XP
- 1.8 GHz Intel Pentium IV or equivalent
or AMD Athlon XP or equivalent
- 512 MB RAM
- 5 GB free hard drive space
- 64 MB NVIDIA GeForce 3 or equivalent
or ATI Radeon 8500 series with
Pixel Shader 1.1 support or equivalent
- DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card

Great Wall

Nem mondod:-)Persze hogy ott néztem meg legelõször:-)
Ott nincs:-D
Az van hogy fook teleportálni,mert akkor általában kidob:-)
Leslieee
Jó az Lobster.

Rgerg nézd meg a normal teleportjaid között.

Trip to live, live to trip

kispancsi
tudtommal FX6és7 -es sorozatot támogat a játék. 5-el szeirntem nem is fut,de lehet tévedek!

- kisPocok -

Lobsterman
Lenne egy egyszerû kérdésem. Vajh egy cele2.4 512 mRAM Geforce FX5200 kombóval mûködésre tudnám bírni a játékot, vagy halasszam inkább a játék beszerzését akkorra amikor már jobb gépem lesz?

kispancsi

Hol a búbánatban van ez a Zhidane városa?Emlékszem hogy volt ilyen,csak nem emlékszem melyok portalhoz van közel....
Honnan lehet letölteni azt a relódid-krekkes peccset? nemtalálom sehol...valaki heeelp,mert bár végigvittem a játékot,de percenként kidob...
Leslieee
Crash, normal szinten mi? Kit szopatsz ember 😄

robotnyk
tanulván a videókból, én is csináltam pár titan runt, volt egy cold dmges, energy leeches kék staff, meg ez:

2 kék, 5runból kb, kár hogy nem íjat használok 😊
kispancsi
már sok van ^^ nálam is akad, de néha nekem is vannak problémáim a játékkal, nem midnegyik hibáról tehetünk... nem kell azért leugatni mindet!

- kisPocok -

act 2 elkeztek rendesen droppolni
pl találtam egy kis gagyi amulettet ami cask annyit tud h : 70% All Resistance
+2 to all skills,+10% az erõre ,dexre és intre
jó mi?😄 muhahaha

Egen meglett utkozbe, imadom h 3 zonaval arrebb van 1-1 küldi lényege mindig bekavar. A masik infot meg kösz vhogy elkerülte figyelmem.😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

act 1 kivégezve lv 21 en 😄
act 2 öt 32 ön fogom
act 3 at 40
ja ez eddig cask normál ha kitartó leszek akkor legendary végére leszek minimum 70 es😄

Leslieee
#4005 bocsi 😊))

Leslieee
Már válaszoltam a jade-re: #4055

A Gargantuan Yeti barlangja a majomküldis barlang után van egybõl. Ráadásul asszem csak arra lehet továbbmenni szal el sem téveszteheted.

Gyors leszek, 2 kérdés:

- hol a retekbe van az oriásyeti barlangja, végignyaltam mindent de sehol semmi

- hol lehet hasznalni / mire jo a jage figura

Tenksz.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

zsirfecske
amúgy láma kérdés: multi csak coop? cucc-cserélgetéshez nem kell semmi trükk vagy editor? fáj a szívem eladogatni azt a kevés jó cuccot ami potyog és persze nem nekem való.

Leslieee
Nekem 3 semmi után mindig bedob 2-3 kéket 😊

zsirfecske
lenyomtam normal typhon-t 5x és nem adott kéket, így nincs motivációm. ha legalább látnám, hogy néha ad lehet csinálnám.

Moyko
persze van... csak 18 után addig a bányában vagyok

There is only one Boss!

Leslieee
Moyko nincs kedved velem kipróbálni? Mert nekem eddig nem ment és kíváncsi vagyok h müxik-e.

Moyko
õõõ meg ha hamachival nyomjátok nem árt LAN-t választani 😄

És rengeteg gamét toltam már vele... még nem találkozztam nem müködössel..bár biztos van.

There is only one Boss!

zizz21
Sziasztok! Kéne az a zene,ami a végefõcím alatt szól,mikor a stáblista megy! Nemtudja vki,h hannan lehetne letölteni,v megszerezni???

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Kipróbáltam úgy hogy 10 pont Lich Kingen, 8 Wraith Shell-en hogy tovább bírja, mert láttam videokon hogy õ tankolja ugye Typhont, de így is csak 3-4 ütést bír kb, az alatt meg kb ha harmada életét leviszem már sokat mondtam..

Ez se gyenge Legendaryn.. 😊

Na az a helyzet, hogy az oracle-vel eléggé szívok normal Typhonnál, messze nem hal olyan könnyen mint a druid ice shardjaitól pedig eléggé DPS-re tuningoltam (ezért elég kevés életem is van szal elég könnyen halok). Esetleg tippek hogy mit változtassak?
Kari
Skillek1
Skillek2
Lich kingen volt 12 pont de mikor láttam hogy 2 ütésbõl hal, inkább átraktam a pontokat storm nimbusra, meg wisp passzívjára...

Helyesebben:

Egyébként akinek meg nem megy hamachival annak általában tûzfal, router gondjai szoktak lenni, mármint azok beállításai miatt nem megy.

Akkor azon a hivatalos fórumon sok mindent nem tudnak még 😊
Kezdetek óta nyomjuk haverral neten, multiban, hamachival, biztonsági másolattal.

Egyébként akinek megy megy hamachival annak általában tûzfal, router gondjai szoktak lenni, mármint azok beállításai miatt nem megy.

Leslieee
A Hamachi-t elvileg direkt a warezosoknak találták ki h tudjanak nyomulni (mivel a hamachin csatlakoztok egymásra lan-nak érzékeli a dolgot).

Na ha van valakinek kedve és 1.08as verziója van szóljon és hostolok egy gamát.

Moyko
ááá.. paszmek..ilyen nincs...

ma jáccani akarok, ha kell magam kebelezem el odáig a dolgot.

There is only one Boss!

Leslieee
De müxik raptor állítólag. Csak nem az internet opcióval.

Tehát csatlakoztok egymásra Hamachin, utána be a játékba egyik single player/host multiplayer, és a másik tud joinolni.

De figyu ha megvan a Hamachi kipróbálhatnánk (haver tudod csatlakozni rám de egy idõ után kidobta vmiért).

Srácok mért van az h van ojan h megál a játék és nem tudok semmit nyomni ? megnyomom a C-betût és kb 5-8másodperc mulva jelenik meg de ugyan igya van az Esc-el a futással stb-vel srácok segitsetek mert nagyon rossz igy jáccani !!Még mindig csinálja ésnem tudom h miért lécci help

Get a life!

Sajna mi sem hamachival sem internet hostal (invalid key) el nem tudtunk játszani. Lehet hogy van megoldás , de én még nem tudok róla.

Moyko
Most akkor a hamachi-val nem müxik a dolog? (sima internet hostal lehet gamét csinálni?)

There is only one Boss!

FAQ tényleg jó ha van minden olyan játék fórumán, ami nem kárászéletû. Márpedig ez a játék sztem nem fog egyhamar a süllyesztõben kikötni.

Bár sajnos az is tény, hogy aki addig nem jut el, hogy keresõben utánanézzen a problémájának, annak a FAQ átböngészése is problémát fog okozni.

Egyébként pedig úgy tûnik ennek a topicnak még házigazdája sincs, aki moderáljon, FAQ-t írjon, frissítsen, stb.

Hamachin csak erdetivel lehet gamelni, ezt a hivatlaos hamchi forumon olvastam. Majd lehet megcsinálják nem tudom.

Hát azt mondja hogy törölni kell az utolsókat (idõ szerint), akár egyet akár többet és akkor jónak kell lennie.

Leslieee
Nincs kedve valakinek hostolni egy gamát? Mert haverral próbáltuk és nem sikerült csatlakoznia, illetve nekem sem õ rá.
Ha valakinek van kedve írjon.

Leslieee
Zsir, ölögesd meg a normal Typhon-t ha kéket akarsz 😊

Nincs vmi olyan mágus aki tele van warrioros legendary cuccokkal és meg akar tõlük szabadulni? 😛

de nem egyértelmû nézd meg te is akkor #3600