Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ternion, storm nimbus-al
A régebben linkelt oracle muvibe a gyerek milyen skillel puffogtat?
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
hehe megtaláltam ki az a nagy dög a végén 😄 Tartarosz és Gaia fia tüphón az utolso titán 😄 eltalálták a sztorit azé.
Nezem h sokan fikázzák a földelementalt. Miért is? Conjurerként erre és a lich kingre épitettem és kimerem jelenti egy maxba tolt elemental "letankol" bármit. Most kezdem legendaryt 49es szintüként és eddig nem pusztultam meg 1x sem hála a "gyenge" lényeimnek. Ne egy skill nelküli kopasz elemental alapjan irjatok a hülyesegeket.
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
A botra hat, ha azt használod fegyverként, de a varázslatokra nem hat (pl Flame Surge, Volcanic Orb, stb).
A Mastery ablakban levõ skillek kétfélék. Aktívak és passzívak. Az aktív skillek ikonja kocka alakú. A passzívaké kör.
Az Earth Enchantment aktív skill, tehát csak és kizárólag akkor érvényesül a hatása, ha azt a skillt használod. Az pedig jelen esetben közelharci fegyveres sebzésre vonatkozik.
A Flame Surge (vagy Volcanic Orb, vagy bármi más) egy másik aktív skill, amit vagy csak a saját passzívjai erõsítenek, vagy különálló, szintén kör alakú passive skillek, Jelen esetben pl a Volativity.
Az Earth Enchantment aktív skill, tehát csak és kizárólag akkor érvényesül a hatása, ha azt a skillt használod. Az pedig jelen esetben közelharci fegyveres sebzésre vonatkozik.
A Flame Surge (vagy Volcanic Orb, vagy bármi más) egy másik aktív skill, amit vagy csak a saját passzívjai erõsítenek, vagy különálló, szintén kör alakú passive skillek, Jelen esetben pl a Volativity.
Az earth enchantment nagyon hasznos skill mert az a +100% fire damage minden tüz alapu varázslatra hat söt a botra is
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
hát skacok nekem a drop nagyon-nagyon gyengus... lvl 30
csak panasz über, hajjaj
csak panasz über, hajjaj
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
De az earth enchantmentnek van egy +100% fire damage bónusza... az nem számít bele pl. a flame surge-be?
Hy all! Vlaki letudná irni hogy merre vannak epicen és legendaryn az uj fõ bossok! Talost azt már megtaláltam! De a többit nem😞
HELP PLS!!!!!
Ez nekem Magas! Leírnád részletesen hogy mit kell csinálni? (KEZDÕ VOK)!
A karakterek cd kulcshoz kötöttek. Ugyanazzal a kulccsal kell telepítened, amivel legelõször, különben nem látja a régi karikat.
Ha a kulcs ugyanaz, és mégsem látja, akkor nem jó könyvtárat másolgatsz.
Ha a kulcs ugyanaz, és mégsem látja, akkor nem jó könyvtárat másolgatsz.
Nekem 512 rammal és egy õsrégi 64 megás gf4ti4200-ason eldöcög (15-20 fps, ami néha lemegy 3-ra is).
Igaz, kúttól-kútig tudok csak menni, aztán betelik a memória és újra kell indítanom a játékot. De azért még éppen elviselhetõ egy ilyen konfigon.
Igaz, kúttól-kútig tudok csak menni, aztán betelik a memória és újra kell indítanom a játékot. De azért még éppen elviselhetõ egy ilyen konfigon.
Nagyon rossz az a szörny?
Nos, van egy 57-es elementalistám, és végig a Core Dweller segítségével mentem. Nélküle talán soha nem vittem volna végig a játékot legendary szinten.
Jóindulattal mondom. Picit mélyebben bele kellene ásni magad a játék lehetõségeibe, mielõtt ilyen kijelentéseket teszel, hogy a Core Dweller rossz 😉
Nos, van egy 57-es elementalistám, és végig a Core Dweller segítségével mentem. Nélküle talán soha nem vittem volna végig a játékot legendary szinten.
Jóindulattal mondom. Picit mélyebben bele kellene ásni magad a játék lehetõségeibe, mielõtt ilyen kijelentéseket teszel, hogy a Core Dweller rossz 😉
A Storm Nimbust és az Earth Enchantmentet felejtsd el az összes passive-jával együtt. Mindkét skill közelharcosnak való, a te karid pedig kifejezetten elementalista. Szerencsére az attrib pontokat nem szúrtad el, dex-re max 150-ig toljad (annyi kell max a caster cuccok viseléséhez, a többit int-re, hogy nagyobb legyen a sebzés, str-re semmi).
Volcanic Orb sztem nem jó, mert nem alkalmas folyamatos támadásra a cast delay miatt. Ellenben a Flame Surge jó alternatíva a Shard helyett, ha tüzes karit szeretnél. Kimaxolva a passivjait és pár -% recharge-os cuccal az is folyamatos, mint a Shard.
A passive-jaival együtt kimaxolt Core Dweller pedig igenis jó szolga, és aki azt mondja, hogy nem az már bocs, de nem tud a játékkal játszani, illetve nem tudja kihasználni ennek a summonnak az elõnyeit.
Volcanic Orb sztem nem jó, mert nem alkalmas folyamatos támadásra a cast delay miatt. Ellenben a Flame Surge jó alternatíva a Shard helyett, ha tüzes karit szeretnél. Kimaxolva a passivjait és pár -% recharge-os cuccal az is folyamatos, mint a Shard.
A passive-jaival együtt kimaxolt Core Dweller pedig igenis jó szolga, és aki azt mondja, hogy nem az már bocs, de nem tud a játékkal játszani, illetve nem tudja kihasználni ennek a summonnak az elõnyeit.
Az én karim is warfare/defense, és szintén act2 elején járok. Én most még csak a warfare részre gyúrok, a defense részen csak a mastery-re raktam 1-2 pontot, azt majd késõbb fejlesztem ki. De ott a Colussos Form szerintem ütõs skill, arra érdemes majd tenni. Meg sok védelmet ad, ilyen-olyan res, szóval szerintem jó választás, de majd kiderül jól gondoltam-e. 😊
esetleg van itt oan aki defense masteryt is használ még?
én warfare/denfeset használok bost vok lv 23 on act 2 elején megvok elégedve csak ez a defense hát nemtom lehet h az earth kellet volna nekem is választanom
bár nem naon néztem az elején h mi van a warfare az biztos volt és gondoltam h a harc mellé a védelem kell legjobban😄 lv 23 on a warfare skillek fullon(jobbak)
a defensébõl meg csak az elsök vannak meg azok is sajna cask elsö szinten .a defensenek van egy kurva jo skillje a legjobb talán : óriás leszel vagy vmi iesmi😄 és durván megnyomja az életet az eröt és a dex meg az attakspeedet asszem aaz eröt 50% al meg a többit is bár nem biztos csak valszeg.
bár nem naon néztem az elején h mi van a warfare az biztos volt és gondoltam h a harc mellé a védelem kell legjobban😄 lv 23 on a warfare skillek fullon(jobbak)
a defensébõl meg csak az elsök vannak meg azok is sajna cask elsö szinten .a defensenek van egy kurva jo skillje a legjobb talán : óriás leszel vagy vmi iesmi😄 és durván megnyomja az életet az eröt és a dex meg az attakspeedet asszem aaz eröt 50% al meg a többit is bár nem biztos csak valszeg.
Jó azért azt ne felejtsük el h a pajzs minden 3.ik ütésbõl x damage-t leblokkol. Ami mondjuk 5íjász-5mágus-5warrironál nem kis elõny mondjuk 1-2 óra játék után 😊
Trip to live, live to trip
ja én se értem h lehet eltévedni😄
Kipróbáltuk multiba hamachival a gamát és végre jó! Viszont hiába állítgattuk be a tûzfalat, ki kell belõle lépni h menjen. Úgy már nem is lassul.
Trip to live, live to trip
figy én dual-al nyomom nekem jobban bejön fõleg hogy Barbarian fan voltam a dioban szal ehhez szoktam! próbáld ki és rájössz nekem melyik jön be
Nekem warfare és earth párosításom van.Az earth skillek közül azokat nyomom amelyek a fegyverre tûzsebzést adnak(mivel dual wieldes a kari.)Illetve az earthbõl még a fire shieldre raktam(asszem ez a neve)ami körülvesz és aki a közelembe jön azt megsüti.25-ös szinten vagyok és jól haladok ezzel a párosítással.
én dupla kardal mek és sokkal jobb a DPS em mint pajzsal meg sokkal hátsosabb is sztem meg nem tom most te hol jarsz de késöbb lesznek különbözö teknikái a 2 kezes harcnak pl több ellent érõ enyhén durva vágások stb .Na tehát sztem pajzsa sokkal lassab a játék
warfare-hez melyik masteryt ajánljátok?
Jah, és megéri dual wield-del nyomni, vagy kard+pajzs a biztosabb? Mert úgylátom a balkezes fegyver használatára elég kicsi az esély. a pajzsok meg tetszenek 😄
De bal kézben pajzzsal meg elég kicsit sebeznék valszeg :/
Jah, és megéri dual wield-del nyomni, vagy kard+pajzs a biztosabb? Mert úgylátom a balkezes fegyver használatára elég kicsi az esély. a pajzsok meg tetszenek 😄
De bal kézben pajzzsal meg elég kicsit sebeznék valszeg :/
sziasztok! ujratelepitettem a gamet es hiaba masoltam be a komplett elmentett save konyvtarat nem jelenik meg a katrakterem a jatekba? tud vki biztos megoldast mert mar jart igy?
koszi
koszi
jah, egyiptom környékén még szinte mindenki egy lövés volt nekemis... de így a normal végén már gyengének éreztem magam :/
Ezt én is olvastam, igazából tapasztalatra gondoltam h valaki kipróbálta e hasonló konfigon, és ment e neki
jah és esetleg valakinek nincs kedve kipróbálni multin a game-t ?
[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/14/wrc.png[/img]
ez nekem magas! leírnád részletes hogy mit csinálsz (kezdõ vok)
szerintem nyugodtan pakod át arról a szörnyõl a pontokat..én is earth Mastery-n vok és szerintem nagyon rossz az a szörny pakold áat a torm ra és lehetõleg ice Shard-ra mert az elég erõs (bár nem tudom milyen rõsségûek lehetnek ellened mert még csak egyiptom legelején vagyok de én borzasztó könnyedén szétcsapok mindenki atki velem szembe kerül...
nyah nekem 1 kis segítség elkelne :S
Szal itt a karakterem, itt pedig a skilljeim. stormot nemigazán fejlesztem, egyedül a nimbuszra raktam eddig pontot.
A normal vége már eléggé felb*szta az agyam, sokat kínlódtam vele. pillanatok alatt lekapták az hp-mat. a dragonianoktól kezdve kb. 25-ször haltam meg. core dweller se ér sokat... az esetek 60%-ában a dögök úgy döntenek hogy inkább mégis engem gyaknak helyette, keményebb dögök megg pillanatok alatt szétszedik.
Kérdésem, hogy mire érdemes átrakni a skilleket? leginkább earth-ben gondolkodom, mert ugye ott van magas masterym, stormnál szinte semmi nincsen.
Jah, és flame surge jó skill? mármint ha kimaxolom, felér vajon az ice sharddal?
Szal itt a karakterem, itt pedig a skilljeim. stormot nemigazán fejlesztem, egyedül a nimbuszra raktam eddig pontot.
A normal vége már eléggé felb*szta az agyam, sokat kínlódtam vele. pillanatok alatt lekapták az hp-mat. a dragonianoktól kezdve kb. 25-ször haltam meg. core dweller se ér sokat... az esetek 60%-ában a dögök úgy döntenek hogy inkább mégis engem gyaknak helyette, keményebb dögök megg pillanatok alatt szétszedik.
Kérdésem, hogy mire érdemes átrakni a skilleket? leginkább earth-ben gondolkodom, mert ugye ott van magas masterym, stormnál szinte semmi nincsen.
Jah, és flame surge jó skill? mármint ha kimaxolom, felér vajon az ice sharddal?
ja mondjuk az egy betonstabil gép volt, 1.08 reloadeddel lev 18-ig egyszer sem fagyott ki!!! most 1.4 athlon, 9600xt, 512 ram ugyanúgy 1.08 reloaded és néha (2-3 óránként) simán kidob. szóval fene sem tudja. de low-on tök jól elfut persze néha beszaggat pár másodpercre mint mindenkinek. na ennyit errõl.
nekem is reoadedes van próbáld meg amit leírtam!
Spárta környékén vagyok.Megöltem azt a nagy, erõs kentaurt is, de most "zsákutcába" kerültem.Merre menjek tovább ?
celeron 2.0, 256 mb (!) ram, fx5200-on játszottam vele simán mikor megjelent. elején tök élvezhetõ volt aztán elkezdett szaggatni. mikor rájöttem, hogy 256 ram van a gépben (nem saját pc...) tettem bele 512-ig és megint élvezhetõ lett a játék. lev18-ig nyomtam így, szóval menni biztosan megy. üdv
de nekem relodedes azzal mit csináljak? naon unom hogy 5 percenként kilép!
amugy 1.11 jobban fut, eddig kep hiba se volt medium beallitasokkal. high-on viszont egybol elcseszodott... neha kidob, de hibauzenetet mar nem ir
en felraktam az unleashedre az 1.11-et, es elindult. daemon tools-ba mini imaget bemountoltam rmps emulacioval, utana pedig antisecurommal siman elindult
én ma kb 7 órát nyomtam a game-t egyfolytában (na jó azért kissebb pause volt köben de lényegépen nem léptem ki belõle) és egyáltatlán nem volt semmi problémám...
1.01 -el használom az asr exe-t prot stop-ot és mini image-t
Configom : Ati Radeon 9600Xt, 2.8+ CpU, 764Mb ram
1.01 -el használom az asr exe-t prot stop-ot és mini image-t
Configom : Ati Radeon 9600Xt, 2.8+ CpU, 764Mb ram
Hy az 1.01-es és mindig lefagy!! (relodedes)