Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsirfecske
baromi idegesítõ, hogy epic-en act2-t végignyomtam úgy, hogy nem esett kék item, egyedül egy lila set-es szar. jó mondjuk csak végigszaladtam, de akkoris GRRRRR...

mintha megvárnák amíg válaszolunk. #4108 vége

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Leslieee
Ity: Nem, azt a reloaded-est nem neked szántam ne készíts már ki😄 3 karakter után gondolom neked nincs problémád ezekkel😊))

Szerintem is írni kéne egy fakkot már régóta ezt mondom, mivel naponta elõkerül 2-3 tag akinek nem megy a gama és lusták visszaolvasni. Össze kéne gyûjtenünk az összes parát és megválaszolni õket, de attól félek akkor is itt kérdezõsködne mindenki 😊

Én is Spellbreaker vagyok és tényleg beakad néha az ancestral meg az outsider. És Zsotesznak igazat adok, az Outsider tényleg nem sebez miután lejárt az ideje, de azért cuki ahogy próbálkozik😄D De amúgy ez sem biztos mert néha direkt nem ütöm meg akit támad és mégis kinyírja valahogy. Az ancestralok viszont miután nem tûnnek el, néha csak komótosan sétálgatnak (de nem utánam), nem ütnek, elmennek isznak egy sört vagy vmi 😄DD

Trip to live, live to trip

Nem fontos a faq, viszont jó lenne tudni használni a keresõt. Sokkal hamarabb megtalálnák a választ.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Gunner
Izé, hallod? Ez megtelt 😊 Nemtudnád picit kibõviteni a player limitet? 😛

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

SötétBarom
télleg kéne egy faq.. engem is zavar ez a masszív szpem.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Már nem azért de te is úgyan azt kérdezed már mióta, amikor már válasz is volt rá. <#bee1>

na ti nem unjátok még hogy állandóan mindenki még MINDIG olyan kérdéseket tesz fel h mért nem megy a játék stb stb? még mindig itt tartunk pedi már 1 hónapja kijött
akkor mirõl beszélünk
vki irjon már ezeknek a nooboknak egy FAQ ot

Sikerült! Kösz szépen. Háromszor tettem fel a kérdést de konkrétan csak te válaszoltál rá ^^.<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
Moyko
Fix érteket állíts be, pl 768 - 2048 stb...

There is only one Boss!

Moyko
asszem igy:

rendszer/
tulajdonságok/
speciális/
teljesítménybeállítások/
speciális/
virtuálismemória
/módosítás

There is only one Boss!

Moyko
Nagyon egyszerû:

Át kell állítani a virtuális lapozó fájl mérétét a windows-ban.

There is only one Boss!

Hát én bárhogyan probáltam megcsinálni azt írja ki hogy "Virtaul memory must be enabled to run Titan quest". Ezzel mi lehet a probléma?

Már probáltam patch nélkül, azzal is, crackelve, anélkül is, mini imageval, securom loaderrel, Prot Stoppal,curerommal, bármilyen sorrendben de mindig azt írja ki hogy "Virtaul memory must be enabled to run Titan quest". Mi lehet a hiba? <#help><#help><#help>
Moyko
tehát a gyengébbek kedvéért crackelt-re ne patch-elj! <#nezze>

There is only one Boss!

Moyko
nekem realoded-es van, amit észre vettem - a lényeg:

a, a game install
b, patch install
c, crack

nekem igy nem lép ki.. nem fagy.. rendesen megy.. több órán át is, ha nem ez volt a sorrend: elõjött a kilépés, és az engine.dll hiba is néha.

There is only one Boss!

nektek felment az 1.11 patch? nekem crc check faileddel leall
hát ez reménytelen de akkor minek van ez a topic<#nemtudom>

Egyébként hogy állsz evvel a karival? Én azért hagytam rá mert kissé fölbosszantott epicen act 1 vége felé, az hatalmas bádogdoboz. Tudod ami tüzet fújt a kezébõl meg ha rádtaposott akkor olyan villám akármik jöttek belõle, na adtól rögtön megfeküdtem. Itt kb. 6-szor haltam be és egy csomó XP-t buktam, végül inkább kikerültem.

Ez velem is elõfordult ugyanilyen karakterrel. Viszont én úgy vettem észre, hogy miután letelt az outsider ideje, hiába maradt életben, meg hiába ütött viszont nem sebzett senkit. Bár lehet, hogy rosszul láttam. Viszont nekem ez a szellemkatonákkal is elõfordult, azok viszont sebeztek is.

zsirfecske
nem.

jó túloztam, de akkoris érdekes.

kispancsi
Melyik verzió van meg neke? <#vigyor3>

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Azt tudja mindenki hogy bugos a játék, mert az. De most volt egy bugom, aminek kifejezetten örültem. Amugy Warfare/Spirit vagyok. Eccer megidéztem egy outsider-t meg az ancestral hornt, legyaktam velük akiket kell, a 4 ancestral annak rendje és modja szerint 24 mp mulva eltüntek, de az outsider nem tünt el 30 mp mulva😄 Mondom fasza, mentem is gyakni, nem döglött bele, végig mentem fél kinán, viszont egyszer igen nagy tömegbe szaladtam bele, és akkor dobta fel a lábát. De nagy vidámság volt😄 Ezzel együtt (nemtom ez bug volt e) minden második szörnyböl zöld cuccos esett ki, de csak addig amig meg nem halt az outsider. Jó mi? Érdemes idézgetni, hátha ugyanez elöfordul. Ja és epicen vagyok.
Zsirfecske,te retardalt vagy?

Hy!
Ha nekem relodedes azt hogy kell megcsinálni hogy ne lépjen ki???
Elõre is kök!

zsirfecske
mért lehet amúgy normál végére visszamenni bármikor és utána folytatni epicen ahol abbahagytuk. sztem hülyék hogy ezt bennehagyták simán csalás.

vki legyen szives és árulja már el azt a rohatt questes akármit mert egyszerüen nem tom megcsinalni az uccsó 2 küldit act 1 be
#3600 bol nem sokat lehet kivenni ugyanis ott csak 32eb291a75166d1f1db6e6958d3df8d6.que kiterjesztéssel vannak baromságok és nem tom h meik mihez tartozik.NA VALAKI MONDJA MÁ MEG H MOST MIVAN IENKOR <#help><#help><#help><#help><#help>

<#violent>

Hy!
Elõre is kök!<#violent>

kispancsi
Hmm most gondom támadt ezzel a módszerrel: midnen tökéletesen müxik, de lehet hogy az 1.11-el vannak a gondok, de Win9/Me komp. móddal is fagy a játék amint kiválasztom a karaktert és elkezdenék játszani. Hibaüzenetet nem dob vissza. valaki tudna segíteni?

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Mentem pár kört epic-en titánhoz elementalistával mielõtt belefogtam legendary-ba. Találtam pár cuccot neki. Sikerült -92%-ról hihetetlen magasságokba feltornáznom a pierce resistet ---> -44%-ra 😄
Így már "jól" bírja a kiscsaj 😊 Csak néha esik össze az íjászoktól 😄

Egyébként én úgy csinálom, hogy nem rohanok elõre. Szép lassan lépkedek, és ha képernyõ szélén belóg a lába vkinek (pl neander íjász) akkor gyorsan vissza két lépést. Kijelölöm Core Dwellert és odaküldöm. Mikor már rendesen ráizgultak, akkor közelebb megyek (hogy majd minél több shard eltalálja õket) alájuk nyomom squaal-t és már hányom is rájuk a shardokat. Ha mákom van wisp passivja bekapcsol és akkor a +150%-al (maxolva + cucokból jön jópár skill még rá) le lehet õket gyakni, mielõtt rámlõnének.
Tény, hogy nem mindig jött össze még ezzel a taktikával sem 😞
De végülis ma sikerült 56-os szinten kivégeznem legendary titánt a druida után most egy elementalistával is.

Hy!
Elõre is kök!

Hy!
Elõre is kök!

Ööö, nem tom ki vitatkozik. Én csak leírtam, hogy Telkine-k (majd mindegyik) sok jót dobott (persze összességében több rosszat, mint jót).
Erre írtam a választ. Random drop. Elementalistával mentem 20-30 kört, léptem is egy szintet 56-ról 57-re. Jó pár körön keresztül semmi, csak sárga. Aztán 3 lila egyszerre. Aztán ugyanígy tovább, stb. Nem lehet kiszámítani. CSak erre akartam célozni, hogy 2x leölsz vkit és nem dob, akkor az nem szart se ér 😛

Remélem a reloaded és unleashed fejtegetést nem nekem írtad, mert akkor megint félre céloztál vmit 😊

Epicen megtalálta valaki a hydrát?

Most vertem le a dragon lich-et. Na ez már lila cumót dobott. Egy amulettet dobott, a neve Eye of Flame. A tûzmágus karimnak mondanom sem kell mennyire jól jön.

Hy!
Elõre is kök!

A yetikkel nincs gondom, ellenben ezekkel a buzzancs neander íjászokkal (meg a úgy általában minden íjásszal) igencsak. Te mit használsz ellenük? Pierce resem az nem nagyon van, normálon se volt, hát még epicen. Ha bejön 1 kupac a képbe, 4-5-6 nyíl simán 1 lövéssel kifektet. A lerohanós gecik még csak-csak kicselezhetõek, de ezek (szinte) mindig eltalálnak, és õk lõnek elõbb. Ha elugrok, lövök, mire lõnék már lövik a 2. kört.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Használd az y gombot.

2x? Az semmi. Én ma legalább 50szer gyaktam le, 5-6 lilát dobott.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Leslieee
Ity ne szopass. Csak az egyiptomi Telkine-re gondoltam akit csak 2x öltem meg, tény. De csak sárga cuccot dobott el. A normalos tényleg jó volt mindegyik részen, epic görögös is jó volt, de sztem epicen egyiptomban a Sandwraith Lord jobb a végén. De igazából ezen hiába vitatkozunk mert vki megöli 3x Typhont és semmit nem dob el, vki meg elsõre Telkine-t és 2 lilát, ilyen a random drop.

Ha Reloaded-es a progi akkor 11Mb körül van az exe-d, ha Unleashed akkor 4,1Mb, tán így a könnyebb felismerned 😊) (Kivéve ha Unleahed-et nyomod 1.08 crackel 😄)

Trip to live, live to trip

zsirfecske
csak azokat mutatja, amiket érdemes (talán a fehéreket sem kéne?). ilyen törött szirszarokat nincs értelme mutatni, csak zavarnák a játékmenetet és úgysem veszi fel õket senki. szerintem.

zsirfecske
epic-en lev 43 brigand-ommal manticore-t és skorpiókirályt csak azért tudtam lenyomni (nagy nehezen) mert becraftoltam egy olyan relic-et íjba aminek '50% slower attack for 3.0 sec' a búnusza. amúgy 500 körüli dps-sel nem nagyon van esély megfelelõ ideig kerülgetni a halálos löketeket. eldurvultak ezek a bosszok, követelem a lila itemeket 😊

Öröm. 😊

littleNorbi
Miért van az ha megnyomom az ALT-ot akkor nem minden földön levõ tárgyat mutat ki ?

aki tudja konkrétan h h lehet ujra csinalni egy questet az léccives dobjon megy egy pm el .Elöre is köcce

Hy!
Amit írtál az a relodedes változatra is jó? És hogy kell megcsinálni?
Melyik a jobb, az Unlished, vagy a relodedes?
Elõre is kök

Srácok mért van az h van ojan h megál a játék és nem tudok semmit nyomni ? megnyomom a C-betût és kb 5-8másodperc mulva jelenik meg de ugyan igya van az Esc-el a futással stb-vel srácok segitsetek mert nagyon rossz igy jáccani !!Még mindig csinálja ésnem tudom h miért lécci help<#fejvakaras><#email>

Get a life!

bazze ott ahol abban a hsz ben irtak ott csak számok és betûk vannak a fájlok neveiben abbol honnan tudjam meg h meik quest volt az pl ienek : 32eb291a75166d1f1db6e6958d3df8d6.QUE plz help me<#help>

Srácok mért van az h van ojan h megál a játék és nem tudok semmit nyomni ? megnyomom a C-betût és kb 5-8másodperc mulva jelenik meg de ugyan igya van az Esc-el a futással stb-vel srácok segitsetek mert nagyon rossz igy jáccani !!

Get a life!

DIABLO