Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak az a baj hogy ez már nem az elsõ eset.

kispancsi
nem gyenge h már itt is... de nem itt a helye...

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

A varázslás sebességét a Cast Speed befolyásolja, semmi más.
Az más kérdés, hogy ennek a cast speednek nincs hatása a cast delay-es varázslatokra. (oda a -% recharge kell)
Cast speed max értéke 300% lehet, ezt onnan tudom, hogy az elementalistámon már bõven 350% fölött vannak a cast speed-es cuccok, de 300%-nál nem megy feljebb sajnos. (Mondjuk így is folyamatosan ömlik ki a shard belõle.)

Sipocz
(naszóval, a TQ-hez visszamenve:))
Az offenzív és defenzív ability dolgait ha Valaki megvilágosítaná elõttem akkor azt igazán pozítivan értékelném, megmég azt hogy a varázslás sebességét mi növelné erõteljesen, persze az hogy eszközbõl az OK. de ezen kívül?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

kispancsi
ott a pont! <#nevetes1>

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Az már LOD és nem dio. <#vigyor>

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Gunner
<#wow2>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

kispancsi
diablóban volt 1.07 is az az alap patch amit feltesz mikor expensiont telepítesz
és volt 1.10 is elég sokáig! és most jelenleg 1.11 a legújabb ott

- kisPocok -

Grusalak
D2: 1.01; 02; 03; 04; 05; 05b; 06; 08; 09... Hát nekem nem úgy tûnik, mintha ugyanaz lenne a számozás... Bár azt el kell ismernem, hogy v1 kezdetû mind (és még vagy pár millió program a nagyvilágban <#alien>)

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

SötétBarom
Feltûnt valakinek, hogy a patchek verziószámai is ugyan azok mint a dionak? <#idiota><#idiota><#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lobsterman
Az a baj hogy akkor újra fel kéne tenni, itt meg már amúgy is panaszkodtak páran hasonló gondokkal, reméltem hogy tudtok valami fix módszert is

kispancsi
próbáld meg baj nem lehet belõle :)

- kisPocok -

Lobsterman
Oké. Problémám van. A játék 10percenként kilép és kissé idegesít már.
Ha felrakom az 1.08as patchet az megoldja, vagy valami más módszerhez kellene foilyamodnom?

Sipocz
Az ucsó mondatod arról szól, hogy valami dolog kell ami leköti a monszták figyelmét és ez a hunting masteryben meg is van ez a "monster lure", nagyon poen: egy kis szalmabábu amelyet a hunter nem messze magától lerak a talajra és amelyik 5-10 m körzetben magához vonzza a dögöket. Én még csupán az alapváltozatát használtam és azt is csak az 5 m-es hatékonyságut, de a passzívjában van egy olyan is hogy megsemmisüléskor mint akna felrobbanva tûzsebzést okoz. Igaz a hunter eléggé csekélyke manakészletét nyúzza ez is, de kék-pálinka és máris jó:).

Éppen harcoltam, legyaktam mindenkit, felszedegettem a cuccokat és miután megnéztem és kiszórtam õket, akkor láttam, hogy vkin még villog mellettem a Death Chill aura, elkezdtem rá vadul lõni, mondom, nehogy már cuccnézés közben megzavarjanak, erre látom, hogy a búzatáblán lévõ madárijesztõn villog az aurám :D

Sipocz
Tanulságos, köszönöm! Azért is érdeklõdtem mert nézegettem én is a huntert és van is egy 11.szintü avatárom aki még nem választott 2.képzési formát és nála én élbõl kizártam a spirit szakmát. A jegyzésedbõl viszont úgy látom, hogy át kell majd gondolnom az álláspontomat.
Tényleg! Akik tapasztaltak vagytok 2. és 3. pályaszinten néhány támpontot adhatnátok, hogy a monszták egyszerû szintezõdésén túl miféle meglepik érhetik a gyanutlan gamert. pl. valamelyik fórumon olvastam arról, hogy az íjászok, akik az elsõ körben "lazán nyomulnak" (és ezt én is tapasztaltam, hiszen majd'mind "szakmát" nyûztem már 10-12 szintet különbözõ "próbababákon") a következõ körökben egyre nehezebben boldogulnak.

zizz21
Igen a fõskill az hunter lenne,és íj a fegyver! Amellé keresek egy jó mellék skillt!igy ez a párosítás apirittel nem tûnik rossznak.De még mindig erõsen gondolkodom az earth párosításon is,mert ugye ha én íjjazok,akkor egy tank summon kellene,ami elõre fut aztán ott irt,meg még erõsnek is kell lennie,mert szeretném ha az nmy elsõsorban ráfokuszálna és õt támadná. Ezzel kapcsolatban vmi segítség? Amúgy kössszi az eddigi tippeket!!! :)

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Nyílvánvalóan a fõ skill a hunting, a spirit csak kiegészítés, így ennek megfelelõen egyenlõre minden skillen 1-1 pont van csak a spiritbõl. Deatchill és passivjai, Lich King és passivjai, Outsider, Death Ward.
Az Enslave Spirit-nek nagyon nagy haszna lesz Legendary-n, így az is kap majd 1 pontot, de csak egyet.
A végleges kari elképzelésem ez.
Ezt a szintet talán reális, hogy még el lehet érni, szóval még marad is némi skillpont.
Egyelõre 750 körül sebzek (nem számolva a burn és bleeding dmg-t). Max 2, de általában inkább egy lövés halál, mert égve futnak felém és közben kivéreznek. Persze Lich King is leszed pár nmy-t, akiknek már alig van életük.
Bossoknál meg bejön Outsider és besegít.

kispancsi
ohh köszi :) azthittem bezsebelhetem a plusz XP-ket de akkor nincs errõl szó! :)
Nah valaki egy kis normál game? :)

- kisPocok -

Sipocz
Ok., béke és barátság!!:))

Sipocz
A spirit-bõl miket fejlesztettél a hunter-hez?
A saját elgondolásaimban a 2.-ként felvett mastery mindig mint "kiegészítés" szerepel és egy-egy skillfejlesztési logikából sokat lehetne tanulni ezért kérlek rá. Tehát hangsúlyozom!! nem kritizálok semmit csak valahogy néhány skillsort olyan távolinak érzek egymástól.

Leslieee
Jaja Sipi jól írtad én olvastam félre, bár nem egyértelmû h a masteryre rakod a 3 skillpointot vagy a summonra :))

Trip to live, live to trip

Nem veszenk el a Questek, csak a Quest táblán tûnnek el a feliratok.

Egyébként a Hunter mellé a Spirit sztem jó. Epic közepéig még nem halt be egyszer sem a Bone Charmer-em. Azért annyira nem lehet rossz ez a párosítás :)

kispancsi
oksa nemláttam hogy írtad :) akkor megoldódott alulról a 3. :)

- kisPocok -

kispancsi
Van valakinek 1.08-on új karit kezdeni? mert segítenék neki, ugyanis felszereném tenni a patch-et 1.01-rõl 1.08-ra de akkor elveszik midnen Quest, de szívesen úra játszanám ha van valaki mellettem. Hamatchi jöhet szóba.

- kisPocok -

Lehet azért nem válaszol senki, mert fogalmunk sincs róla :)

kispancsi
2 summon? az egyik a liche king ami asszem 16nál ugrik be másik az summon outsider ami level 32-nél de semmi nem jön 3nál :) max 1 vagy 4-nél jöhetne de még ott sem :)

- kisPocok -

Sipocz
Lehet hogy nem vagyok pontos, de azt mondtam hogy a 3.skillszint ami ugye a masterynek a 10. elmélyítése után nyílik meg, so a skilltáblán alulról a 3. sorban szereplõ lehetõségek (adott esetben a licsó). Így már eléggé körülírtam:).

Leslieee
Nem azér de spiritnél mi az a 2 summon amibõl az egyik 3as szintnél bejön???

Trip to live, live to trip

Sipocz
Ok. köszi, jóhír! Nem figyelek akkor eléggé. Int. mindenek felett:))!

Na látom jól elbeszélgeettek egymással de segitsetek nekem is please

Multiplayerben miért nem lehet a start gombra kattintani ha hostolni akarok??? Please help

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenrõl!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

Sipocz
Ok. köszi!
Kétségtelen hogy az oak-ba befér a jónép, csupán most vettem fel az earth masteryt és egy kis "tüzaurát" raktam fel ami sajnos csak 6 m hosszú valószinü ez okozza hogy vagy a farkasok vagy a driád marad ki a jóból (stratégia szerint inkább a farkasokkal tartok mert jelenleg még õk a hatékonyabbak).

kispancsi
ooops... ezt meséltem el én is sry nem olvastam annyira elõre :)

- kisPocok -

Multiplayerben miért nem lehet a start gombra kattintani ha hostolni akarok??? Please help

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenrõl!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

kispancsi
3.: de hat a botokra is! öveld sokkal z inted, és nagyobb sebzést fog elérni a bot, a mágikus sebzések miatt.

kispancsi
2. -ra tudok válaszolni, elvileg akkor az az item hatástalan piros lesz, vagy nekem sikerült olyat hogy nem volt meg a megfelelõ pl strength követelmény egy lábvédõre, így felvettem eg yolyan lábvédõt ami -10 all requirement-et ad, így már tudtam használni a lábvértet amihez idáig túl gyenge voltam, így feltettem és az a lábvédõ meg adott csomó strength-et így az aktív tudott maradni. Érdekes, nem? :)

- kisPocok -

Sipocz
(bár tapasztalatom csekélyke, de szvsz.)
Gondolom a hunting masteryben már számottevõ mélységig haladtál és sanszos hogy vmi fegyverrel gyilkolászol (spear vagy bow nemtom) és azt is feltételezem hogy errõl nem kívánsz lemondani. Kérdés: a spirit mastery ezt a fegyveres alapot mennyire egészítené ki vagy tuningolná hatékonyabb mûködésre. Szvsz. a spirit "bot alapu" skillsor (fõleg a ternion miatt), illetve kétségtelen van 2 király summonja (sõt az elsõ már a 3.skillszinten). Én olyan 2.masteryt javasolnék Neked ami a már meglévõ fegyveres tudást és az "oszd meg oszt gyakd le" hunting stílust támogatná, pl. egy "elementáris" masteryt (earth v. storm). A natur is jó lehetne, de csak a farkas summon és a "heart of oak" vonalra rátúrni, ez esetben kérdés hogy a "monster lure" nem elég-e.

kispancsi
mi a hibaüzenet? vagy mi történik, esetleg mi nem?

- kisPocok -

Immunis szörnyeket nem láttam eddig. Magas Ressistje viszont tényleg soknak van Legendary-n. Az Assám még csak most ment át Legend-re. Az szegényke kifulladt Epic végére (pierce és bleed). Bár az is tény, hogy Epic vége lényegesen nehezebb, mint Legend eleje. Ezzel talán a Brigand kérdésedre is válaszoltam némileg.

Az aurák távolságát nem tudom pontosan, de saját kari tapasztalatot tudok mondani. Druidámon (lvl55) lévõ max szint fölötti Oak aurája most 18.0 méterre hat. Még nem láttam a játék során olyat, hogy a farkasaimon ne lett volna rajta az Oak aura, bárhol voltak is a képernyõn. Ez inkább csak kiindulási alap és egy adat lehet a sok közül, de talán segít vmit.

Másik dolog, hogy a cuccok megtartják magunkat, ha önmaguk is adnak hozzá elég statot. Ugyanúgy, mint Dióban is volt, mielõtt kijavították ezt a bugot benne.
Ha tehát van egy Armor amit nem tudsz felvenni mert nincs elég str hozzá, de mondjuk van egy gyûrûd, ami ad annyit hogy felvegyed, akkor ha a ruha is ad str-t, már leveheted a gyûrût, a ruha meg fogja tartani magát. (Nyílvánvaló, hogy ha a ruha nem ad erõt, bepirosodik mint mások is írták.) Ezekkel a dolgokkal fõleg akkor kell vigyázni, ha a waepon switch-et használja az ember, ott ne legyen olyan, hogy saját magát tartja a fegyver, mert harc közben kellemetlenül érinthet, hogy üres kézzel mászkálsz :)

zizz21
Avanger vagy Bonecharmer??? Lécci-lécci-lécci!!!<#wave>

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Sipocz
Én nem így tapasztaltam, jelenleg (kemény:)) 20. szintjén az avataromnak 250-es körül van a "fejbõsége" és úgytom hogy 65 int.pontonként kb. 10%-kal nõ az elemi sebzés, ez azt jelentené hogy cca. már 40%-kal kellene skill és cucc buff nélkül turbóznia a botját (ami csupán egy 25-ös alapu tüzes, de hál'stennek a relic shardokkal már megtúrhattam annyira hogy a krétai kereskedõ simán 10K pénzt adott volna érte:)), de nem tapasztaltam ilyesmit vagy nem jól figyelek (no ha hozzájutok a gamához du. frankón újraszámolom!)

zsirfecske
kösz mindenkinek a havas sidequest-es infókat. sztem amúgy inkább bug mintsem sebesség függvénye.

Grusalak: lev46-os brigand-om epic végén még életképes, magas dex és relatív magas hp miatt csak magic és piercing attack veszélyes rá de az nagyon. a hunter ág mindenkin átmenõ nyilai és a 3 nyílvesszõ nagyon hatásos, a rogue fumble/confusion attack-ja pedig életet ment. legendary-n biztosan nagyobb szívás lesz, de szerintem nagyon élvezetes vele a játék. mondjuk azt inkább nem árulom el, hogy mennyi a death-em...

Panzerfaust
Nekem úgy tünt hat az int a botokra is.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

vagyis valami eljárás belépési pontja nem található az (engine).dll -ben
Hali mindenkinek! Nekem ezt csinálja patch után (1.08 reloaded patch, reloaded crack)
Sipocz
OK. köszi!

Lenne még!:) ha használtátok már ezeket akkor adhatnátok róluk valami véleményt:
3. "ternion attack" , ahogy néztem a spirit mastery legfontosabb skilljének vehetõ az avatár "hadrafoghatóságát" tekintve, tehát nem kifejezetten a summonok jelentõségét nézem; viszont szvsz. baromi drága power (tekintsetek most 10.-20. szintü karaktert) fõként úgy hogy a spirit 5 manás növekménye elég gyengusz akkor is ha az intelect megy az egekbe (bár 3 pont még nem az egek:)), ráadásul az int. inkább az elemi mágusokat tuningolja és úgy tudom nem hat a botok mágiájának hatékonyságára.
4. "briar ward" , ahogy nézem a sanctuary szegmense lenne pompás (persze addig el kell jutni:)), azon a szinten ahol már érdemes rá -mármint az alapra- skillpontot áldozni az nmy-k számára nem jelent szinte semmi akadályt, hamar lebontják és így a passzívjai sem érnek semmit.

Grusalak
2=> Ha leveszed azt a tárgyat, ami a bónuszt adja, akkor a másik ugyan nem "esik le" a karakterrõl, de bepirosodik, és nem érvényesül... (Mondjuk a karaktereden rajzán látszik is, mert ott is eltûnik...)

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence