23078
-
dudovec titanrunoltam anno eleget level 50-61-ig és amun ra-nak nyomát sem láttam. de ha megnyugtat figyeltem rá. persze biztos csak azért mert bekerült a tudatalattimba, annyiszor post-oltad :) -
dudovec #8525 jaaa? hogy nem hoodot kuldtel hanem olyan armort???? :DDD megnezem baze -
dudovec #8524 shorlex ez nekem szol?:D jo most h kaptam egy par % al nagyobb hoodot;D kosz erted, bar megmindig nemhasznaltam fel.. csak annyit akartam ezzel mondani h 1 cuccra volt szuksegem jo reg ota, nemkaptam , de jatszottam mar a mikulast eppen eleget;D -
Tapasztalatom szerint egy idő után kb a 3ik 65 szintű kari után lelappad a játék élmény,elsősorban a mapok statikus volta miatt,ezért nagyon sok játékos (a fanatikusabbja) elkezd módszeresen gyűjtögetni pótcselekvés gyanánt... emiatt van szerencsém ismerni többeket akiknek az összes lila cumó megvan... és most a kékeket hajtja... ez is egy fajta játékstílus ami átvált gyüjtőszenvedéllyé...külön kis team ek szerveződnek akik rendszeresen megosztják egymással a talált cuccost... ez is benne van a játékban -
zolika22222 #8522 Mindenki sír az 1.20 miatt, hát lehet, hogy szerencsém van, de simán haladok epic felén egyszerű zöld, sárga cumókkal, megfelelő charmokkal tűzdelve persze, amiket nem gyűjtögetni kell ugyebár halomra. Szóval semmi titanrun, "simán" játszom, és pl. a mostani íjamat egyik kereskedőnél vettem, szóval... -
Shorlex #8521 Mit nem kaptál meg, Te pernahajder...??????????????
Most csaplak le... -
dudovec #8520 adok tracker armort, de szerintem az szar cucc, sokkal jobb armorok vannak annal... bar nemtom str el hogy allsz. -
"mantle of amun ra"
Oks, én keresni fogom neked. De mondjuk én is írtam anno, hogy szóljatok kinek mi kell, és keresem. -
dudovec #8518 mantle of amun ra -
oz #8517 Milyen páncélt keresel?
Én még mindig keresek tracker armort. -
dudovec #8516 Jezusom , hogy miken tudtok fennakadni:D
Ha lenne barmi tetje is a jateknak, vagy valami... akkor talan lenne ertelme ezzel izelni, hogy ki mit erdemel meg..
Csak szamomra az a fura, hogy mondjuk valaki az elso karakteret csinalja, de mar a legjobb cuccot akarja rá.. Soxor le lett irva, hogy elso karit 1.08 ban kezd, ternioner legyen, es ha mar ugyis ien hulye idorablo jatekkal jatszol , akkor raszansz 1 napot titanrunra, utana meg annyi es olyan karit kezdesz amit akarsz, mert tele vagy cuccal, ugy tudsz nagyonsok dolgot rendesen kiszamolni, meg megtervezni... Kb amiota van cuccom, 1 karit inditottam el ugy, hogy hianyzott neki 1 item, es tessek ott all azota is.. En 1 kibaszott panceler sirok itt a forumban kb nyar kozepe ota, mert eletkeptelen nelkule a karim, de senki nem adta oda, e mellett meg kb kiosztottam vagy 10 garnitura felszerelest (lila) nagyonsok embernek, persze freebe, annyit kertem csak, ha van olyan armor szoljon.. szolt barki is ?? -nem .. Jo meghagytam magamnak is oket, dehat nemart tudni, hogy amit talaltam lila cuccot, azt kb 4-5x kiesett.. Es most nem azt mondom h farmoljatok egesznap epic titant, mert lesz tracker, de attolmeg nyomhatsz titanrunt , mer ha talalsz valami ertelmes cuccot, akar meg el is tudod cserelni 1 trackerre, ha mar nem dobta ki... Egyebkent meg nem cheat! A cheat az az amikor megbabralod a karaktered adatait kulso programmal vagy bug segitsegevel , vagy amikor azokkal a 'hackes' cuccokkal mesz amirol itt irt valaki... -
Mióta átértem Egyiptomba (azon belül is Memphisbe) elég érdekesen viselkedik a program. Főleg akkor, amikor belépek egy adott városba (mondjuk teleporton át) s ki kellene írja a kép közepére, hogy pl itt Memphis néha iszonyatosan elkezd szaggatni, a feliratok szétesnek (fehér négyzetekké változnak) s utána vagy visszaáll normálba, vagy el kell menjek egy másik városba, s ott megjavul, de ott sem biztos.
Memphisre különösen érzékeny, itt szinte mindig előjön a probléma
A görög részen egyáltalán nem volt ilyen gond. -
Jay77 #8514 figyelj, ha van egy nyertes ötöslottószelvényem, az nem fogom senkinek lemásolni, de ha találok a játékban valami cuccot, azt mi tályogért ne adhatnám oda valakinek, ha az neki jó?!?! és ha van rá lehetőség, hogy nekem is megmaradjon és neki is jusson?.?. -
akkor mondd, hogy nem sajnálod senknek odaadni az összegyűjtött cuccaidat, ha tényleg odaadod, nem pedig lekopizod bakker!
áhh látom nem érdemes ebbe a vitába belemenni, ha nem akarod úgysem fogod megérteni hova vezet a dupe-olás.
amúgy meg úgy játszol ahogy akarsz, én meg máshogy ez jogos. -
Jay77 #8512 azóta lezúztam még 4 futást, meg volt luxor is, de nem jött össze kimerült a forrás (és se kép, se keret a luxoron), viszont továbbra is kerestetik a tracker's set részei ;) -
Jay77 #8511 nos volt két titanrunom, valóban adott lila cuccokat, de nem használhatatlanok számomra, nem érzem ugyan azt most, hogy hű de megérdemeltem volna ezeket a cuccokat (ergo megint csalok), de lettek, elteszem, eccer még jól jöhet :)
esetleg becserélnék mindenféle limlom lila cuccot trackeres set részeire, ha így megfelel mindenkinek. várom jelentkezéseteket. csókolom -
Jay77 #8510 azt hiszem annak ellenére, hogy eddig nem fórumoztam én is tekintem magam "régi játékosnak", mivel játszottam a játék megjelenésétől számítva. ez szerintem nem olyan jellegű dolog, hogy ez egy olyan megvetendő dolog lenne, persze hangsúlyozom SZERINTEM! most ha úgy tekintjük akkor az sem szép dolog, hogy valamelyik főellent 5* leverem, mert az normális dolog? az nem csalás? azt te ugyanazért teszed, mint én, bízol, hogy lesz vmi. nem hiszem, hogy egy szett olyanlépéselőnyhöz juttat legenden, hogy ott aztán mittomén mi legyen. -
Demeter #8509 Látod ez úgylátszik csak nenkünk szegény egyszerű halandóknak jut eszembe! :) Bár ha jobban belegondolok akkor ez a Blizzard a wow esetében sikerrel vizsgázott e téren. Mert igen fura volna, ha mondjuk egy MC runon a bossok nem epix-eket dobálnának! LOL :D Na ez az ami inspirál!!! -
Shorlex #8508 Sajnálom minden régi játékostól elnézést, de egyetértek... Egészséges "erkölcsös" határok között. mondjuk amikor nem a komplett vaultrendszeredet adod oda, hanem télleg csak 1-1 cuccot, az nálam is segítség. meg ne kérdezzétek hol a határ. :D -
Demeter #8507 Nem Hydrát még nem öltem mivel csak lvl27-en bóklászom normal szinten. És persze 120-alatt ami rendesen odaver az epic/rare droppoknak. Sajna! :( -
Shorlex #8506 Ja és ha felteszem a pendantot, ami most a prokopios miatt nincs fenn, akkor 6900-9200. előtte meg 842... ez röhej... -
Jay77 #8505 tehát akkor csak nekem legyen jó, másnak meg lufasz? én nem sajnálom senkitől és neked is még az eddigiek ellenére is szívesen odaadnám, ha nálam van a hiányzó része a hunter szettednek, de mind1. te így vagy vele, mások másként.
és tudod vannak ilyen nem annyira csalás jellegű dolgok, mint ez a dolg is, hogy elkezdek raktározni, aztán, ha tudok valakinek, akkkor segítek neki szívesen. -
Shorlex #8504 Lvl41-en még ilyen volt:
Lvl42-n ilyen lett:
Na szóval ez pl. egy igen nagy hülyeség a játékban még 120 alatt is, bár ha jobban belegondolok, végül is az is lehet egy cél, hogy elérd egyszer a kellő szintet az ilyen gigaugráshoz, nem mondom... csak amióta bevezették ezeket a hülye lvl requesteket, azóta eléred a 40-45-t és ilyet ugrasz. Lehet hogy 108-ban már normalon is csupa lila volt rajtad, ami nem volt a legjobb, de éppen ezért mert már kezdettől fogva is hordhattál dolgokat még ha nem is mindent, "hozzászoktál" hogy mit tud a kari, és olyan szépen lassan és folyamatosan fejlődős volt a dolog. Legalábbis nekem. Nektek lehet más tpasztalat persze. de ilyen nem volt az tuti... :D -
Jay77 #8503 köszönöm ;) -
Jay77 #8502 most vagyok 52es, több helyen is campoltam, hátha ad vmit, de legtöbbször egyre satnyább cuccok jöttek, a majestic ládák majdnem csak fehér cuccot hánytak.... tehát "fejlettebb" vagyok, mint itt kéne, de a gép alkalmazkodik hozzám, azzal ninics gond, csak a cuccok hiányoznak. a titannál az előbb voltam, megint nem adott nem lilát, de még se kéket, se zöldet...
és mint azt már írtam, az első karakterem kapott egyszer egy labirynth pajzsot, ennyi, az egy warfare volt, rehát stimmelt, de armort még azon kívül egyszer sem kaptam a géptől és a fegyvereket is ritkának mondhatom, de az még elenyészően elfogadható, ha így adna nekem armorokat is, nem pannaszkodnék és nem akarnék "csaláshoz" nyúlni. én sem csaltam sztem még sose sgy játékot nem játszottam úgy, mert ugye akkor tényleg nincs értelme, de így mit csináljak? vegyem fel ílyászként a battlemage páncélom(persze ez kizárt, mert nincs hozzá int-em) és ugorjak bele a warrior csizmába, hogy ne üssenek agyon legenden? ilyeneket dob nekem, ezen kívül pedig minden talált gyűrű az int-re ad pluszt meg %-ot, és a vásárolható cuccok is csak ritkán adnak értelmes pluszt, inkább zok is mindegyiknek +int-je van.........akkor mit csináljak, minthogy inkább kérjek? -
hogy hol van ezzel a probléma? trade-elni lehet, sőt kell is, fílinges ha találsz vmit ami nem kell neked de ritka, és _becseréled_ vmi jobbra.
kópiázni viszont baromira ne kópiázz mert szétbarmolja a multit is. képzeld már el hogy valaki talál egy -50% rec-es archmage gloves-t és ledupe-olja 100 embernek, aztán mindenkinek ez lesz és innentől kb semmit nem fog érni ha esik bármi lila mert úgyis lesz jobb statos kópiázva. hű de jó, tényleg. -
Shorlex #8500 Abszolút egyetértek. én is úgy gondolom, hogy akkor lenne igazán inspiráló, ha tuti kapnál valamit. mondjuk lehetne egy olyan megoldás is, hogy ha már megcsináltad azt a szörnyit, akkor nem kapsz lilát, kéket nála, hanem csak zöldet, de mondjuk elsőre igen. és akkor jut is marad is, igazságos is. és szerintem mondjuk egy adrenalinbomba manticore, vagy hydra elleni küzdelem után talán megérdemelne annyit az ember, hogy csak egy ócska kis drop szökjön már... de hát néhány ilyen kis hülye játékosnak talán több esze van, mint a játékkészítőknek... :D
Na egyébként most lett 100%recharge a spellbinderem. az ilyen kariknál a 42-es level a határ, az a nagy választóvíz. Össze sem lehet őket hasonlítani... Megmutatom, bár nem akarok floodolni, de egészen elképesztő a különbség egy lvl ugrás miatt... persze nyilván a cuccok miatt, de úgy értem hogy pont lvl42-nél jön be majd mindegyik. -
dudovec #8499 nemtom, ha mar hydrat oltel, es az bizony legend kell legyen... akkor talalkoznod kellet epic titannal aki kb minden 2 ik dropra ad mar lilat. mondjuk tracker nekem csak legenden jott, de ha eleg nagy a szinted sztem kidobja epicen is. -
Demeter #8498 Hmmm....akkor azt hiszem nagyon legyen olyan bonus amilyen. Valahogy nincs kedvem ki-be cserélgetni a dolgot. Rábízom inkább a szerencsére, hogy mi lesz. :))
Amúgy ha már itt tarunk tényleg megcsinálhatták volna úgy a droppokat, hogy legalább a főbossok ládáiban mindíg legyen EGY! zöld cucc. Mert ez így jobban inspirálna mindenkit (persze magasabb szinten kék/lila) a bossok utáni "fosztogatásra". :)
No mind1 ez csak egy észrevétel..... -
Jay77 #8497 bocsánat, mégmielőtt éles szemeteket megütné, a játékot multira IS tervezték, bocs az előbbi felületes fogalmazásért. -
Jay77 #8496 khmm, nem tudom mi a problémátok ezzel a dologgal...azt sem, mennyit játszottál a játékkal, mivel eddig nekem az első karakterem kapott a játéktól egyszer egy olyan cuccot, amit tudott is használni, illetve mivel a játékot multira tervezték, megint nem tudom hol a probléma....és ebben nem tudom mi a játék, hogy azon idegeskedem, hogy mondhatni sosem ad lila cuccot, most vertem le azt a sokfejű sárkányt nagynehezen a mocsárban, de itt sem adott illetve ez előtti 2 hasonló kaliberű ellen nagy ládája mégcsak egy hülye zöld cuccot sem dobott. JÁTSSZ! én szeretném élvezni a játékot, a magam módján.azaz egy szettel a hónom alatt. ha segít valaki, akkor annak köszönöm, de a kevésbé építő jellegű hozzászólásokat is köszönöm, megmutattátok magatokat=tudom hogy amennyiben kapok, nem ti lesztek azok, akik adják. ezzel sincs semmi gond, nem fogok érte gúnyt űzni belőletek ;) -
Kínából lehet venni óccsón.. kapsz hozzá full lvl karit összes küldetéssel.
Már nem is kell vele játszani, kész van. -
ne dupe-oljatok már publikusan mert baromi idegesítő, főleg a tracker settet ne. én anno 1 hónapot vártam rá mire összejött, hunter meg még azóta sincs kirakva. ez benne a játék. -
Jay77 #8493 Hello!
én brigandként nyomom, nem tudom, az tracker cuccaidból nem tudnál adni egy kópiát? mert még az epic íjász szettet sem sikerült összeszednem teljesen, azaz azt is a haver kapta állandóan, ő adta tovább nekem, de nagyon tudnám szeretni, ha lenne lelgend szinthez megfelelő cucc áradatom :) a [email protected] címen megtalálhatsz msnen javarészt, de ímélben is jöhet a megkeresés :) -
oz #8492 Hehe, már túl vagyok néhány játszott órán, de én is csak mostanában vettem észre, hogy változik a komplett relic bónusz. -
dudovec #8491 Ja es mindez 1400 koruli dps el volt;) -
dudovec #8490 megnezted a kepet ? mr mindenkit megolok , persze:DD kinezem 1-2 emberbol h telleg megol mindenkit , de nem a 10 edik karijaval:D
Egyebkent ha jol emlexem 20 ason kerultem orientre, es 25 korul voltam amikor vegeztem a normmal,a szintidő 5.5 ora , mondom minden fontos questel, persze ugy, h az elso 10-12 szinten meg nemtudtam cuccot adni neki. Epicet kb ugyanennyi ido alatt csinaltam meg. Legenden, 43 ason all a kari, valahol Tébánal, es van olyan 15-16 oraja.. Szal 24 ora alatt siman kitudod tekerni mind3 fokozatot, minden questel, es elvileg halal nelkul is , bar nemmentem vegig , sztem nemis fogok mar:) -
Shorlex #8489 Nekem az act2 még ha a legrövidebb is, akkor is nagyon kevésnek tűnik egy óra alatt... Tudod, nem is azért mintha nem lenne lehetséges, hanem mert a módja ahogy lehetséges, az nem nyerő. Én nem azért szoktam gyakálni mindenkit, és az utolsó kis pókot is lekaszabolni, mert az hű de jó, hanem az exp pontok miatt. és én hiszem, hogy nem lehet egy óra alatt átrohanni még egyiptomon sem, ha szépen gyakálsz itt, gyakálsz ott, megcsinálod a questeket (szintén az exp pont miatt). Mert ha meg nem ezt csinálod, akkor ember, van egy lvl12es karid epicen, vagy mi??? :D mert a gyakálás hiánya miatt evesztett exp pontok nagyon csúnyán viszaütnek. nem értem én ezt. :D -
Shorlex #8488 jaja, azok változók.
azt tudod csinálni, hogy complett darabszám plusz egyet összegyűjtesz, és ha nem tetszik a bonus, akkor az egy pluszt beteszed amibe való és úgy adod hozzá a komplettet, mert ez az egyetlen módja hogy "újrakonfigurálhasd". aztán ugye marad megint egy darab plusz és ezt addig csinálhatod, amíg ki nem jön a megfelelő complett bonus (persze mindig kiszeded vaulttal a cuccból). Vagy a másik, hogy annyi relicet gyűjtesz, hogy egyszer csak kidobja, amit akarsz. :D -
Demeter #8487 Srácok az bevett dolog, hogy egy adott charm/relic-en ha komplett akkor változik a bonus??? Csak mert ez most tűnt fel és nem nagyon "tetszik"...