Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két apróka kérdésem lenne:
1. Hány méternek becsülitek teljes látószög mellett a látható pályaszakasz átmérõjét? (imádom az aurapower-eket és summoner az avatárom akivel sem túl közel nem mehetek a csata sûsûrjéhez -hiszen mindössze egy selyembugyi az összes viselete😊)- ,sem nagyon távol nem maradhatok -hiszen akkor a pet-eken nem érvényesül az aura hatása, mondjuk így is szívás mert a farkasok rohannak rá az nmy-re, a driád viszont csak az íjász-határig jön elõre és vagy ez egyikre vagy a másikra olykor már nem hat a buff.)
2. Ha valamely eszköz a karakteren csak valamilyen tárgyból származó attr. kedvezmény miatt lehet rajta és éppen ezt a kedvezményt adó holmit távolítom el akkor a rajtamaradó jogosulatlan eszköz még ugyanúgy müxik?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
Akik már legendery szinten vannak azoktól kérdezném:
-Brigand (Rogue+Hunting) mennyire lehet a késõbbiekben életképes? - Az élõholtaktól félek, mert ugye a szúrás típusra és "elvérzésre" gondolom késöbb jókat röhögnek...
-Azt olvastam, hogy vannak akik immunisak pl tûzre, lesz olyan, aki a fizikai (nem szúró, hanem sima közelharc) sebzésre immunis lesz?
-Jelenleg Paladinnal játszok, és van egy kezdetleges Conjurer is... Csak kellene még egy karakter, akinek a jobb íjjakat odaadhatom <#ravasz1>#ravasz1>
(ui: A Vault szerintem sem csalás, amíg csak cserére használják (mint én...<#ravasz1>#ravasz1>), de amint kihasználják a lehetõségeit teljesen, az már bizony szerintem is az...<#ejnye1>#ejnye1>)
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
FC BAYERN MÜNCHEN FOREVER No.1 !!!
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
F: infam
J: infam
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Nem tudjátok, mi lehet-e a probléma, vissza lehet csinálni?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Szóval a stun damage a stunban eltoltott idot noveli a meghatározott százalékkal.
De majd csak jön vki, aknek van ilyen karija már és tapasztalatokat mond, nem pedig tippeket, hogy mi lehet 😊
Hogy a bonuszt két egyforma gyûrûre is megadja. Én pont ezért két Alke-t adtam az Assámra, a str miatt 😊
Mindkettõvel élvezet volt végigtolni. Druidával talán picit nehezebb. Bár biztos az is hozzátartozik, hogy az volt elsõ karim, szóval annak voltak a legratyibb cuccai. Viszont csomó mindent szerzett az Elementalistámnak 😊
A farkasok egyébként nagyon gyorsan szétkapják nmy-t. Össze sem lehet hasonlítani egy Dweller-rel pl, aki bár sose hal meg, nem is üt nagyot.
18-as szintig fel kell tuningolni a nature skill-t (cuccokból) és akkor alapból 3 farkast idézhetsz. Kimaxolt Oak mellett (ugye akkor már azon is vannak plusz skillek) egy-egy farkas élete kb 7500 lesz (Legendary-n). És vannak 3-an, szal széttépik nmy-t ha néha rájuk gyógyítasz.
Én direkt szoktam hagyni, hogy lemenjen életük, mert akkor bekapcsol nekik a Survival Instict ami absorbálja a bekapott sebzést, viszont növeli az övükét. Olyankor kapják a gyógyítást 😊
Trip to live, live to trip
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Én a Spiritbõl a Lichet kimaxolva, meg az aurát kimaxolva, meg 1-2 skillre 1-1 pontot téve, ennyi. Harcos vagyok támogatóval 😛
Az egyiptomi Telkin meg egy zöld kard aztán sok sárga szar... de nem baj rámegyek még párszor! :p
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Én már fejben fel is építettem egy ilyen karit, mert a full set megvan 😊
A legnagyobb baj az, hogy sok skillt akarsz haszálni és ezzel legyengíted még azt is ami hasznos lehet. Ahogy más is javasolta már, inkább kevesebb félét használj de azokat passivjaival együtt maxold. A Study Prey sztem pl. alapskill egy ilyen karinak. Aztán meg az Ensnare ... hát ... hasznos ... 1 nmy ellen, de ugye mint tudjuk itt inkább ötösével jönnek (passive-járól nem is beszélve, hogy legendaryn azt a bleeding sebzést kiröhögik, már akire hat egyáltalán).
Csak azt írtam le amire emléxem. Az is lehet, hogy rosszul emléxem 😛
Egyébként meg ennyi erõvel akkor a unique lényeknek se kéne ottlennie nehezebb fokozatokon, mert normalon sincsenek 😄
Kollégák! Tudjátok mit sajnálok ebbõl a játékból...Ami nagy kedvencem volt a Diablo 2 -ben és sajnálom,hogy a Sacred-ben sincs benne.
A dárda hajítást...Távolra dobás,közelre ütés.Pedig milyen jó volna... Vagy csak én nem találtam még ilyet?!? Mondjuk Babylonba járok,csak találnom kellett volna...vagy nem???
Én is ott jarok annal a sok elöhalottnal és nem tudom miert nem is latok semmit közeledni eccer csak megdöglök. sajna mar vagy 10x
milyen resistett kene maxolnom vitalityt ?
Legalábbis nálam így volt. Assával nem voltam elég gyors epic-en és nem adta meg a küldit. Bone Charmer-el pont most jártam ott, és megadta. Kinyírtam mindenkit mielõtt a fickót utolérték volna.
amugy vegre nekilattam legendarynak. act1 halal nelkul , act2 manticoren vagyok tul epp. eleg laza volt. minden eleg konnyu meg igy legendaryn is. Talos gyenge volt elegge , meg kellett olnom 2x is , mer kifagyott. hydrat kellett loni rendesen , nemhiaba erosebbnek irja mint talost. cuccot eddig nemigen adtak legendaryn. de viszont act2 ben , a gizai main questbe sikerult lehalni. nemtom mi tortenik , egyszercsak meghalok es sehol senki , messzirol lonek ien bena szellemek , de az alig vesz le. aztan egyszer csak szivdobogas , es meg ég a karim is. asszem azoknak az égõ fire immune csontiknak van fire retaliation , vagy nemtom de max a fire resem , megis mintha az vagna haza. ott lehaltam v 5x amire azt a reszt megcsinaltam , de mashol sehol.. erdekes dolgok ezek😊