Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jojo
Van egy bajom.
Feltettem a peccset a 08->11 re de behalt a telepítés.
Megtaláltam a 01->11 re javítást, de azzal meg nem megy a game.
Betettem a dvd-t a daemonba úgyse.
Biztos kérdezte már másis, de 30 oldalt nem olvasok át.
Tudtok segíteni?

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

wantonly
Kimaxolva kb. 50%-al tobb lesz a sebzésed, de csak akkor érvényesül a hatása, ha találatot viszel be.
Azzal kell ütni, akkor növeli.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

zizz21
Én ugyanezt tapasztaltam! War + Def -emmel alig esett vmi jó cucc! Most,h soothsayer kislányomnak sokkal több jó esik. Bár gondolom ez csak véletlen... mert végül is miért függne a drop a skillektõl? :p

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Osszad neki a squallt meg a shardot. :)

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

wantonly
Én is úgy vettem észre, a warefare/defense karimmal nemhogy normálon, de epic-en sem esett komolyabb cucc, ami volt azt runokbol szereztem, az új spirit/earth karival meg már normálon is potyognak a kék cuccok.. Mondjuk nem túl jók, de akkor is. :)

Ha ez direkt van így, akkor nem értem, mert pont a harcos karinak lenne szüksége jobb dropra, mivel mágussal cucc nélkül is 5x jobban írtok.
walaki megtudná nekem mondani mire jo ez warfirenal onslaught mer nemigen tudok rájönni növeli a sebzést de nemigen látom hogy mikor vagy hogymükszik ez?

Leslieee
Én azóta nem runoltam de ha belebotlok egybe szólok!

Trip to live, live to trip

emberek valaki szerezzen nekem egy "calypso's cover" t plss plsplspspls:D

szerintetek rugo meg warfire mennyire lessz életképes karakter dual wieldel?, ezt a tapasztaltaktolkérdezem

Leslieee
De úgy veszem észre h medzsikes karakterrel több a Hero viszont a drop is jobb. Most nézem van már 2 zsákom normal görögben, ez bug vagy mi? :)

Leslieee
Hát ezen befosok. A kurva Minotaur még hagyjám, de a Telkine-t lõttem vagy fél óráig, kannyába. Az a poén h a warfare leveri másodpercek alatt. Már elõre félek mi lesz késõbb :(

kesztyü és sapi,tom h lószar cuccok,de egy 14 es battlemage nek igencsak elég..
de a legjobb az volt mikor epic/act 2 telkine dobott el 3om Flowing shiled of Euphratest
Pyroból ruha, kesztyû (vagy sapi?). De elég fostalicska cuccok.

Nekem cipõ.

Leslieee
Az a para h a kékeket eldobáltam régen pedig mindegyik setbõl volt 2-3 darab, de a Firewalkerbõl asszem az egész meg volt. Pedig most jól jönne. Lehet futkosok egy kicsit normal olympuson.

van e esetelg vkinek Wardens,pyromanceres vagy firewalkeres szett része?
ezekre szivesen cserélem:Gallion cuirass,Bracers of Troy,Phycisian's Robe,Helm of Tempest,Adept's Diadem,Druid westment,Mantis Helm,Flowing shiled of euphrates(ebböl a pajzsböl 3at is találtam:D),Shadow Wall,Charon's funeral Wrappings,Mistic Shield,Taklamakan leggins,és az aprólék.....
zsirfecske
nem akar 'Hunter's Armor' set-bõl armoron kívül semmi pottyanni. valaki találkozott velük? vagy hagyjam ez túl gagyi? hehe

Leslieee
Sõt a Vaultban benne is van az a file ami felrakja neked (asszem a readme-ben is írja).

A lerohanós kék sárkányok in da Obszidijön Hóóólsz nagyon killerek.

arsnl
Köszi a válaszokat!

Pakold fel az 1.1et is mert van olyan progi aminek kell az 1.1 nem jó neki a 2.0

Inkább a 2.0-t rakd fel.

TQ vaultot már próbáltam elinditani,de alkalmazáshibát ir ki.
nem tudjátok h mi a baja?
MICROSOFT .NET FRAMEWORK 1.1
én erre gyanakszok h nincs fent a gépemen...
A leírásban semmi nem tûnik fel, a spellek passzívjainak sebzésnövelését, az int hatását se írja ki. Sõt igazából semmit se, mert még a sebzésed is csak hasraütéssel saccolható. :)

Én notebookkal cuccolok.

Sipocz
Szvsz.:
Ha már a nature fix választásod akkor -legalább is számomra- nyilvánvaló, hogy a megidézett lényeidre támaszkodsz a gyilkolászásnál és valószinü nem fegyverrel fogsz elsõdlegesen tevékenykedni. Én magam vagy spirit vagy earth mastery-t választanék, hiszen hatékony idézéseket lehet még innen is beszervezni és mindkét osztály alkalmas magának az avatárnak -illetve staffjának- a tuningolására (ternion attack a spiritbõl, illetve earth enchantment a másiktól). Van saját karim summoner és 2 farkassal + 1 driáddal + 1 core dwellerrel igencsak hatékony rohamosztagot képeznek.

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Mit gondoltok, a mínusz energy cost-nak nem a varázslások energia költségét kellene csökkentenie? Vagy csökkenti is, csak a varázslás leírásánál ez nem tûnik fel?
LANON és készitett LANon(alias hamachin)kivül van más módja a saját karakterek közötti tárgyátadásnak? avengeremnek tele van az inventoryja kék, lila tárgyakal és nincs szivem eladni,sem eldobni semmit sem.
a helyzet olyan szinten sulyos h már 1 gyürü sem fér el...
plz help
Gyakorlatilag bármit.

zizz21
Húúú,engem is vazze... a legrosszabbak az egész játékban! :p Nekem is tele van velük a f*sz*m! :D:D:D

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Azoknál már csak a lerohanós kéksárkányok gecibbek. :)

zizz21
Hi! De a nature-t már választottad vagy még csak tervezed,j nature lesz az egyik???

arsnl
Üdv!
Kezdeni akarok egy új játékot csak nem tom, hogy a nature mellé meik jó? Szerintetek mit válasszak a nature mellé?Elõre is kössz!

zsirfecske
nagyon idegelnek ezek a rohadt vörös sárkány íjászok!!!

Csak az íjászok meg a lerohanós gecik gázosak. Mindkettõt a legjobb menekülés közben lelõni, az íjászokat úgy hogy elfutsz több mint egy képernyõre, és elkezdesz feléjük (de nem rájuk kattinta) tüzelni, majd beleszaladnak... :) A lerohanósoknál meg meg kell állni 1 pillanatra, és amikor ledekkolnak melletted ütéshez készülõdve, akkor arréblépni és tûz. Amíg kardozzák a semmit beszopnak pár lövést. Csak a csalók jelentenek igazi problémát, amik a semmivel lecsalják az egész életed.

Leslieee
Nekem a régi gépen olyanok szoktak lenni a betû elmosódáson kívül h minden sötét csak egy kis kocka látszik, és akit megölök, az leesik a mélybe :D

Virs az Orientben van a hmmm mi is a neve, ja a Jade Palace teleport feletti barlangban.

Vegyes érzelmeim vannak a mágussal eddig (bár csak 17es). Élvezetes játékot biztosít, az nmy-t gyorsan kiirtja, viszont a Herok szarnak a Dwellerre, egybõl rámtámadnak, ahol elõkerülnek az eddig porosodó health potik, a stage bossok meg majdnemcsak a halálba kergetnek néha :)

Viszont alt+tab után eltûnt.

Most szembejött az 1. gfx bug:

Pedig azt se lehet mondani hogy kevés a gép hozzá. :D

arsnl
Üdv!
Kezdeni akarok egy új játékot csak nem tom, hogy a nature mellé meik jó? Szerintetek mit válasszak a nature mellé?Elõre is kössz!

Grusalak
Skill Disruption: Van egy skill a Stormban: Spell Shock. Na ezzel pár másodperce 'kiiktathatod' az ellenfelek skilljeit, így nem tudja azokat a speckókat használni, amikkel nagyon haza tudna vágni :-)

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Amit a küklopszok is használnak. Rádnyomja aztán nem tudsz semmit csinálni, csak baktatni.

Az hol van, melyik térkép?

Leslieee
Mijaza Skill Disruption? Az vmi olyasmi h egyes ellenfelek leredukálják a skilljeidet vagy mi?

És az Impaired Aim? :))

Leslieee
Nem hinném mer egy elég nagy baszott sárkány :) A General Response nevû küldinek a barlangjában van a hátsó kijáratnál.

Diplázza a sebzésed.

Epicen dragon lich? Az hol van? Nem találkoztam ilyennel, vagy csak olyan gyorsan behalt hogy fel se tûnt hogy ez egy boss lenne? :)

az életben ha elképzelsz egy célt magadnak, akkor nem sakkozol hogy kinek mit fogsz mondani? Mikor mit fogsz tenni? Nem tervezed el elõre, hogy kinek nyalsz be és kit pofozol fel, stb?
De. :DP

ES-ben meg az nem teccik hogy összevissza adja a szorzókat, ha profi karaktert akarsz nevelni, akkor nem térhetsz le a megadott útról, különben olyan szar szorzókat kapsz, hogy ratyi lesz a karaktered. Nehogymár egy célt csak egyféle úton lehessen elérni...

A Gothic pont attól jó szerepjáték, mert ha elbaxol vmit, más lesz belõled mint terveztél.
Hát nemtom, én ha mágust akarok, akkor ne harcos legyen belõle. Ez nem NDK turmixgép.

Grusalak
5.szintõl már stunol a támadása. ugyan nincs sok élete, de 99% hogy nem találják el. az eye of storm aurája meg egész szép védelmet ad fagy és villám ellen, plussz növeli az elem. sebzésedet... (Én hasznosnak tartom. Paladinnal harcolok, tehát defense, és melléknek a vihar, amibõl a nimbusos ág és a wisp. Mást a stormból nem is használok, mivel az intem elég alacsony...)

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Leslieee
Skacok a Storm Wisp mire jó?