23078
  • ROMOTO
    És még csak annyit utólsó kenetként, hogy egy régebbi hozzászólásban (sajnos nem emlékszem már kitől származott) baromira jól eltalált mondat valahogy így hangzott: "hogy a két gamé összehasonlításában lehet fikázni ezt is azt is, de jövőre nézve csak az egyikről lehet elmondani azt hogy lessz folytatása..." ez tetszett, nagyon...:)
  • ROMOTO
    Amúgy ha már itt tartunk én is tök sokat Diablóztam, majdnem annyit mint a C&C vel (azért mert az utóbbinak tök sok verziója volt). Anno nekem is origin volt a gamé és az akkori modemes net is működött, mégsem nyomtam a Diot multiban a dudovec álltal tapasztalt dolgok miatt, írtak róluk eleget meg olyasmiket is hogy az ügyesebbje csak összebeszél és várja a szerencsétlen gamézni akarót egy város kapujában és ha arra jár legyakják és ugranak is vissza a kapu mögé...stb. A fan clubbokról meg csak annyit, hogy alkatilag nem vagyok rágerjedre az ilyesmire, mert nálam az odáig rendben van amíg kötetlenül megosztom a gondolataimat másokkal egy fórumtémában, de a mesterkéltség meg a csordaszellem nem fekszik... elnézést a fanosoktól, ez magánvélemény
  • ROMOTO
    De csak akkor van esélye a bizonyításra ha a boss nem őt veszi célba az elején, és sajnos kell hozzá a magas rec.:100% is, hogy a szivornya hatásos legyen, úgy-hogy spec. feltételrendszer függő nagyon és nem feltétlen effektál a repülő, védőgázba csomagolt levesbe való ( lásd csontleves :)
  • ROMOTO
    Ja de changan után ahol a sárkibrancsok három-négyszereződnek és mondjuk pont éjszaka van abban a kurva erdőben... hát az tiszta para, azt a részt "utálom" :) a legjobban... :D
  • ROMOTO
    Asszem nekem szólt, ha igen akkor bocsi (nem ülhetek mindig a gép előtt :)
    én is multiznék ha nem kell hunterezni és mehetnék a Corsair ommal, mert már csak ehhez van türelmem... :) amúgy a multik 4 főnél kezdik hozni az igazi hangulatukat, tök nagy a svungjja a csordáknak és néha mintha egy hangyabolyba kerülnél szinte elborít a sok ellen (még szerencse hogy a csordásodás a gyengébb enemykre jellemző) meg ilyenkor a fele bátran csépel közelről, míg a másik fele hátúlról nyomja a ice shard vagy lightning cumót(hogy nem ism látni tőle abban a sávban semmit),és a huntiknál meg mintha jégeső lenne úgy hangzik a sok scatter, meg Volley ... baromi feelinges...
  • Shorlex
    Sohasem diabloztam... Nekem ez az első ilyen RPG játékom illetve nagyon régen még volt más is, de a diablo nem. ezért is amikor sokszor példálózgttok vele hogy ez meg az volt a dioban, és ehhez meg ahhoz hasonlít akkor én mindig csak nézek és elhiszem. :D
    Szóval akkor mégiscsak egy szekta, egy amolyan jóindulatú, de néha a saját hülyeségébe forduló játékosközösség. :D na ma is tanultam valamit...
  • dudovec
    Shorlex: beirod a googleba, hogy diabló páholy.. es kiadja..
    Amugymeg, alapjaba veve talan a legregebbi es legnagyobb dios magyar oldal , nemtom azota kiterjedt e masra is, de lehet hogy a forumban kaptak helyet mas hasonlo gammak is, igazabol nemtudom.. Azt nemmondanam, hogy kő singleplayeres, mert mondom, talalkoztam onnan arcokkal battle neten is..
    Valahol jo otlet, meg nagyon regi dolog ez mar es ahogy mondod "Mert ahogy itt olvasom ez nagyon szervezett valami lehet hogy ide felvesznek valakit, kizárnak, bazz mintha jogi entitását tekintve egy köztestület lenne (ügyvédi kamara, orvosi kamara, vagy ilyesmi). szabályzat is van?"
    csakhat ezek a szabalyok nehol a röhejes kategoriat ütöttek meg, de lehet ezis valtozott valamit az utobbi par evben, de nemhiszem.. Ha jol emlexem eredetileg talan abbol indulhatott az egesz, hogy Diablo 1 ben, meg csak 'open' battle net volt, magyarul mindenki szabadon hekkelhette a karijat, mert a gep tarolta a karakter fileket, na most aki paholy tag volt, annak csak 'legit' karija lehetett, minden jellegu csitet eliteltek stb, ez egy jo dolog volt absolut sztem, csak aztan idovel picit elszalltak az alapitok sztem, es lettek olyan 'szabalyok' is, hogy jajjjj istenenm... Szigoruan elitelik a mas jatekosok jateelmenyenek rontasat... ez az alapszabalyok kozt van asszem , es talan legfontosabb is..
    Ha pl diabloban kerdezes nelkul rarakod a 'hostile' t valakire es mesz kinyirni, akkor te egy szemet kocsog vagy.. stb stb.. ha ezt partfogolod, es megprobalod masik szemszogbol megkozeliteni akkor szinten kocsog vagy:D
    Nemtom mennyit diablo2 ztel battle neten, de a 'closed' serveren ,ahol a server tarolta a karakter filejaid , elvileg semmit nemtudtal buheralni rajta.. es egy remek otlet volt.. na most ha jol emlexem , a paholy tagok nagyresze openes (a gepe tarolja a karit, es egymas kozt multiznak, avagy olyan single playeres karija van, amivel jatszhat lanon, vagy tcp/ip-n) volt, legalabbis a kezdeti idokben biztos, es persze elhiszem, hogy ott mindenki teljesen 'legit' stb mert hat ez a szabaly, de erdekesmodon a haverom aki open battle netet jatszott velem ellentetben, arrol szamolt be, hogy talan minden 20 ik openenes nem cheater , persze gondolom az a 20. ember mindig epp egy paholy tag volt:))
    En igazabol arra emlexem mar csak, hogy valami okoska feltalalta a 'maphacket' , amit tudtal closed karinal is hasznalni, arra szolgalt, hogy mutatta a teljes terkepet az aktualis jatekba valo belepes utan, illetve a kisterkep piros keresztekkel jelolte a palyan levo szornyeket, messzirol mar kiirta a 'random' bossok eppen kigeneralt tulajdonsagait, stb.. Tovabba volt egy olyan aldasos feature is benne, hogy 'chicken', ami arra szolgalt, hogy megadtal egy % -ot, es ha ez ala ment az eletet, akkor automatikusan kileptetett a jatekbol, igy sok esetben elkerulhetted azt, hogy meghalj, ami egy 'harcore' (1 eletes) karinal mit ne mondjak kurva nagy elony. Na most ez a chicken tudott meg olyat is, hogy ha valaki radrakta a 'hostile' (ellenseges mod) , akkoris azonnal kidobott a jatekbol, ezzel elkerulve azt, hogy egy masik jatekos meg tudjon olni.. Na most az erdekes az egeszben az , hogy a maphack is termeszetesen cheatnek minosult... de...
    A vegso idokben, mikor cseszettul untam a gammat, poenbol bementem magyar hardcore jatekokba, closed serveren, ahol lattam van benn egyket paholyos okoska is, es csak ugy heccbol ranyomtam mindenkire a hostilet... hat igen, volt is eredmenye, a 7 emberbol benn maradt kb 2, a tobbit azonnal kidobta a chiken, persze volt koztuk olyan paholyos is, aki par napja arrol hisztizett a forumban , hogy mekkora cheat a maphack meg a chicken , foleg hardcore kari eseten... szoval igen, ez az eleg eros 'vizet predikalok' effektus. Es persze altalnossagban mondhatok olyat is, hogy altalaban akik ezt a 'teljesen a jatekelmenyer jatszok' szoveggel vertek magukat, azok amikor multizasra kerult a sor , es figyelni kene egymasra, mert mindenkinek egy elete van a harcore karikbol adodoan..., hat rohadtul nemtudtak mitkene csinalni a 'biztos siker' erdekeben... Es persze lehet nekik megvolt a jatekelmeny, de nekem valahogy nem, amikor 3 ember jott meg velem, fel kepernyore pusmogtak mogottem mert feltettek a kis karijukat, az le volt szarva, hogy en mar majdnem 5 odjere halok le 10 percen belul mert kb nemkapok 0 segitseget se , meg mindig mire nagynehezen kiirtok egy csoportot, ramhoznak egy masikat az osszevissza rohangalassal.. De azt erdekes modon mindig tudtak, hogy a bosshoz odakell szaladni amikor jon a dropp.
    De masnap tobb oldalas karakter elemzest es leirast lattam az egyik ilyen formatol, hogy mitol is irt olyan kurvajol es biztosan a karaktere.

Persze, lehet en csak balfaszokkal talalkoztam abbol a 'kozegbol' , es a 80% normalis, bar erre nemvennek merget azokutan h rabolintanak olyan szabalyokra , amik valahol röhejesek.. es gyerekesek is.
  • Shorlex
    Valaki mondja már meg hogy mi az a "páholy"?
    Az valami gémer szekta, vagy mi a szösz? A patyolatlelkűek, a szűztiszták tábora, a lecsupaszított solo játékmenet diadalserege?
    És ez játékonként van, vagy ez valami univerzális banda?
    Mert ahogy itt olvasom ez nagyon szervezett valami lehet hogy ide felvesznek valakit, kizárnak, bazz mintha jogi entitását tekintve egy köztestület lenne (ügyvédi kamara, orvosi kamara, vagy ilyesmi). szabályzat is van? na csak érdeklődök mert még sosem hallottam ilyenről...
  • Shorlex
    csak kettőt lehet, de én inkább masterynek nevezném, osztálynak, kasztnak ahogy tetszik, a képességek (skillek) majd a két masteryn belül leszenk. de értem amit kérdezel, szóval csak lvl8-nál van egy duplázás. ez alapján van 28 féle kari.
  • Vercetti 1
    sziasztok összesen hány db képességet lehet kiválasztani mert a 8-as szintem kaptam egy másodlagos választási lehetőséget.
    ha lehet még több képességet kiválasztani akkor írjákok már le hogy hányat és menyik szinten.
    köszi
  • dudovec
    na , fasza a video!:D Latom kicsit felturboztak a csavot , de ugyanakkor azis latszik, hogy a titan elete ittis eltunik 5 masodperc alatt, ugy hogy hozza sem nyulsz, szal Lk+outsider megincsak bizonyit:D
  • dudovec
    Zolika :DDD komolyan oregem, vicc.. Az h menjek csajozni meg ienek:DD kesz vagy te pajtas.. az a durva h a baratnom lany letere vegigtekerte a titanquestet 1x, es azt mondta h mar amikor 3adjara kezdte el (azaz elkezdte a legendet), hogy dog unalmas, es hogy lehetne tobb karaktert csinalni egyaltalan , meg minek.. Es meg tudja , hogy mit nevezunk passiv skillnek, es nemkell fellepnie egy forumra megkerdezni, meg nem akad fenn formakon, es meg tudja tapasztalni mi hasznalhato es mi nem...

Amugymeg ha annyira istenited a paholyodat, akkor menjel oda, kerjel ott segitseget, es ott javitgasd a helyesirasi hibakat. Ha akarod tudni azer toroltek az accom, mert kialltam a 'pk' zas mellett diabloban.

Es meg talan annyit, hogy ezt a forumot kb 4-5 ember tartja eletben honapok ota, es talan pont azer beszelunk, foglakozunk ezekkel a 'maxos' dolgokkal , mert mar nincs mivel foglalkozni , minden mas kilett targyalva ezerszer mar.., volt h napokig egy hozzaszolas sem volt, jo hogy vegre van mivel foglalkozni , es mondtam mar, ha neked nemteccik nemkell olvasni. Es szerinted en csak 'okoskodok' , jo legyen ez a velemenyed, az enyem meg az h teis 'okoskodhatnal' egy kicsit akkor ide, akkor talan kapnal egy kis tiszteletet, mert beszolason es segitseg keresen kivul nemsokat lattunk meg itt toled.

sracok sorry az offer , majd valamikor reagalok erre a sokmindenre itt, meg megnezem a videodat is shorlex , koszi.
  • ROMOTO
    Az a kari akit legendre húznak kb a 20.-25.ik szintjénél már legend egyiptomban jár... és amikor egy idő után elunják a többiek és felszívódnak nagyokat szív persze... :)
  • Shorlex
    Na mert szívesen multiznék egy olyan karival, ami hunter ágú.
    ha lenne egy hunter, akkor neki csak dobálnia kellene a maxolt studyt az ellenre, nálam van a thorny ha akarom 10k csapással. a covenant a másik karira is hat, így managondok nem lennének, és a rally is hat a másikra, ezt nem is gondoltam volna... csak legend közepe óta olyan gyanús volt hogy sose hal be a lich. pedig azért undeadektől kapott a pofájára nagyokat, de sose halt be. én meg nem néztem az életét, de egyszer pont amikor rallyt nyomtam látom hogy felszökik maxra, pedig már félúton volt. na mondom...
    Szóval másra is ki tudom terjeszteni a nulla potion effektust. :D hunterek jelentkezzenek! :D
  • ROMOTO
    Továbbgondolva az összefüggést, ha például egy karit "áthúznak" legendre ( pár legendes kari végigtrappol a türelmetlen normalossal legendre az osszes portál és főküldiket kipipálva) ilyenekből sokat tapasztaltam, ilyenkor a normalos 10 percenként szintet ugrik tehát a közös exp egyenlő arányban oszlik a karik száma függvényében és mivel alacsony szinteken kevesebb kell a lépéshez ezért hamarabb ugrik a kisseb szintű...
  • ROMOTO
    Ezeket a bónusz droppokat az (említett peng, nekem sose adott kéket a kapitány csak zöldek és fegyók voltak eddig) 1pl dobja. Az exp. multiban legendes karival normal-on és amúgy álltalában ugyanúgy működik mint a solo-ban, csak osztódik.(lehet hogy a legend karinak kell egy meghatározott limitszintű ellen normalon, hogy expet kapj, bevallom őszintén sosem néztem még ezt...de lehet hogy bug nálad) Bugból van egy-két muris ami ritkán de előfordul pl. az hogy eltűnik a képernyőről a kari, de továbbra is jelen van, tehát üt-vág, varázsol stb....kisérteties, meg hogy nem látszanak a cuccok néha egy karin ,pedig rajta vannak, vagy nem látod egy működő aurád ikonját...és még van pár.
  • Shorlex
    mi van akkor ha az exp pontot a gyakásért a kettőnk közötti különbségből számolja ki a gép valahogy és az nem egy adott fix pont hanem egy előre meg nem határozott változó ráta? ebben az esetben - tegyük fel - a gép szerint olyan nagy volt a fölényem a normal pályán, hogy mondjuk egy osztás (aminek nem tudom a képletét) után egynél kisebb szám jött ki neki expnek, amit adni kell? Lehet ez?
  • Shorlex
    a tárgyakat úgy értettem hogy pl. a nagy fal után a peng leveréséért nekem adott egy kék sapit a kapitány. Na ha ugyanezt megcsinálom multiban, akkor mindketten megkapjuk ugyanazt? nem a lila biszbaszokra gondoltam.
    Ami a primkóbb ellent illeti: amit írtál az tök logikus, de nekem nemcsak a mennyiséggel van a baj. mondjuk normalon egy szatír leverése 20 exp pont (most csak mondtam valamit). ugyanez legenden 2000. ha nekem van 10000 exp pontom az azt jelenti hogy nem éri meg normalozni, mert egy szatír után csak 10020 lesz pedig ugyanolyan könnyen legyakom a legend szatírt is ami után lenne 12000 pontom. De nálam a tényállás az volt, hogy normalon mentem, előtte volt mondjuk 10000 expem és fél óra után szintén 10000 expem volt, nem pedig mondjuk 10452. szóval nem az volt a baj hogy aránytalanul keveset kaptam hanem hogy egy nagy büdös lufaszt sem kaptam, egyet sem, szó szerint!
  • ROMOTO
    ja, ha már megvan a quest, multiban ugyanazért + skill pontokról és extrákról ne is álmodj csak kapod a sima expet és esetleg ha olyan, a lila quest itemeket amik semmire sem jók...
  • ROMOTO
    A multiban az exp és a zsé közös. Az exp csak akkor ha közel vannak a karik egymáshoz a képernyő egynegyed felületén belül úgy vettem észre és csak a gyak. pontok járnak a questek nem. A primkóbb ellen kevesebb expet ad úgy hogy a normal teljes 1 act ja felér mondjuk egy legend barlangászással. A questeknél a dropp a karik számában jön függetlenül attól hogy teljesítette ( nekem is megvan egy rakás quest item viccből a vaultban)
  • ROMOTO
    zolika ne haragudj de én nem értelek: kit érdekel hogy ennek a gaménak milyen lessz a hatása és mire?!meg az is hogy meddig írogatnak ebbe a fórumba?!
    Ha a te szent tehened a Dio (toltam én is anno, na és?) akkor miért nem ott fárasztod a haverjaidat?!
    Az meg tényleg gáz hogy hülyének nézed az olvasót: attól még nem "jóindulatú" a beszólás ha a végére odabiggyeszted azt a szót.

És kérlek ne írj összefüggéstelenül, ha nem muszáj mert ki érti azt hogy "Ennek a játéknak közel sem lesz akkora hatása, mint annak, szóval kíváncsi leszek mondjuk jövő nyáron ide hánya fognak írni."
    és utána ezt
    "Meg persze hót beunjátok, mint most már pár hónapja, amíg én még vígan élvezem, mert úgy játszok, ahogy akarok, ugye."
    Most akkor ha ennyire lefitymálod a szent tehénhez képest miért akarsz vele mégis játszani? ráadásul hosszabb ideig mint mi, ami szerintem már tényleg nem kis teljesítmény (bocsi csak a saját nevemben dumálok)...
  • Shorlex
    A movementben nem vagyok biztos... Ugyanis nekem a slayerben bal gombon nem a szokásos íjász cuccok vannak hanem onslaught.
    és az a jó, hogy akárkit lövök, mintha lassított felvétel lenne, úgy szalad oda hozzám, de ha odaér (és még tart a hatása!!!) ütni azért gyorsan üt... pedig a hamstringben van vagy 40% ami azért már bőven érződik...

Ami meg typhont illeti: lehetett volna rövidebbet velük, igazad van, de hát be kell valljam hogy kicsit dudo barátunknak csináltam a filmet és így viszont jó ha minél tovább tart: annál tovább lehet csodálkozni és ámulni, hogy milyen erős a bácsi. :D
  • Shorlex
    kérlek szépen ezeket nem lehetne privátban?
    telefloodlojátok a képernyőt sértegetésekkel aminek semmi értelme...
    ejnye-bejnye már a szentségit!
  • ROMOTO
    Hát akkor becsatlakozom egy kicsit megint...:)
    A colossusban úgy érzékelem mindenre adja a res.-t a (másodlagosakra nem vennék mérget)

Ha nem írja ki mire adja a slow-t akkor globálba lassít és ha kiírja hogy movement akkor is (én még nem láttam az ellennen csak az attak lassulást, ha a movement tet belassítja a kari, az együttjár az enemy attak lassulásával belassul az egész mozgása lásd pl. a hamstring hatását a warfare nál)

hát én asszem az összes karival általában a sárkik, küklopszok miatt ittam a legtöbbet, a főbossoknál persze vedeltem, kivéve a skorpióst... amúgy a nagyobb csürhék kiiktatása alatt is persze egy két deci, de ezt kirészletezni kurva sok meló lenne... :)

A changani kapu érzékeny egy külditeljesítési sorrendre, asszem, nekem többször volt zárva mint nyitva 1.20 alatt is... :)

A Liche meg az Outsider meg a Dark covenant meg a Deathchill és úgy látszik az a tény hogy az Liche sárki nem undead... de különben igazat adok a mert nincs más magyarázat, hacsak a sebzés mutatás nem szaggat :)

Én vágom a szifónos dolgot, de a meccs előtt én először elrohanok a poison meg a battle shrinek hez és ha megint rohangásznom kell akkor a két másikhoz is, azt nem vágom hogy miért hagyod ki ezeket ha már ott vagy egy köpésre, talán rövidebb lenne a tusa...
  • Shorlex
    Kérdés: mik a pontos szabályok szerintetek lejátszott game után?
    Azaz: ha valakivel multizok aki még nem ment végig akkor kapok-e utána exp pontot és ha igen, miket. Questek exp pontjait kapom-e vagy csak a gyakálásét?
    Aztán: most visszamentem normalra, mert kellene pár alsóbb szintű jó cucc, keresgéltem. Megnéztem mennyi az exp pontom és láss csodát - fél óra múlva is annyi volt. Utána visszamentem legendre spártától kezdtem és már összeszedtem 200k expet. Most ez azt jelenti, hogy legenden kívül ne játsszak ezzel a karival, vagy ha játszok, akkor nem kapok érte exp pontot??? Epicet még nem néztem, de az nem is érdekel, mondom, alsó szintű de jó cuccokat keresnék. (milyen vicces volt, nem bírtam megállni, normal typhon 2 ütés... khmmm)
    Aztán: nyilván úgy lenne logikus hogy nem kapok semmit, de questekből néha jön ez-az az exp mellé. gondolom ilyet hogy skill pont, meg plusz health nem kapok ez így rendben is van. de pl. cuccokat igen? mert volt egy-két quest ahol szép kék cuccokat kaptam ajándékba. azt ilyenkor mindenki megkapja vagy csak aki még nem csinálta meg?

Na ha nem jutott eszembe valami, akkor ilyen és ehhez hasonló témákban aki tudja... Romoto rád számítanék. :D lvl65 a cél... :D Jó lenne imondani: lvl65 spellbinder (és ez nem fake :D)
  • zolika22222
    dudovec: ismered azt a mondást, hogy más szemében a szálkát is, saját szemében a gerendát sem... Na, ez vagy te, haver. Most pont ugyanolyan okattó szöveget próbáltál bevágni, mint amilyenekről állítólag megvan a véleményed. Nézzél már tükörbe, kisöreg. És te is nagyon jól tudod, mi az elgépleés (ez pl.), és mi a butaság, csak fáj belátni. Tipikus...
    Valószínű ezért is vágtak ki a páholyból, mert ott is okoskodtál, meg "szakértettél". Érdekes, én akárhányszor kértem/kérek ott segítséget, nem az van, mint itt, hogy azonnal kötözködésnek veszik (annak ellenére, hogy 4x leírtam, hogy tiszta JÓINDULATÚ a videőkra vonatkozó kérdésem.) Egyedül Shorlex értette meg, de te, taplókám, látom, most is sértve vagy. Szánlak... látom azt is, kb. 1 napig lehettél páholytag, mert a sok tízezer tag közül nyilván van ilyen, meg olyan, de hogy általánosítasz, elég meredek. Ennek a játéknak közel sem lesz akkora hatása, mint annak, szóval kíváncsi leszek mondjuk jövő nyáron ide hánya fognak írni. Maradtok 3-an, ahogy elnézem. Meg persze hót beunjátok, mint most már pár hónapja, amíg én még vígan élvezem, mert úgy játszok, ahogy akarok, ugye.
    De ha ráérsz majd két act átrohanás közt a 34667. kariddal, néha csajozni is kéne, ha már ennyire megszokott és unalmas lett a játékmenet, és ennyire értesz mindenhez. Ha meg nem, igazán sajnálatra méltó vagy.
  • Shorlex
    Legend Typhon 1.20-ban vs. level 57 spellbinder

Szóval ilyen a szifón legenden. Elég kemény mit ne mondjak... :D
    Hát igen, azért elég jól sikerült az 1.20-ban a nehezítés. Meg kell mondjam a végére mr minden utcasarkon megálltam és regen egy kicsi meg szuszvétel volt, illetve árgus szemekkel kellett figyelni minden szörnyit. Elég kemény legend vége az az igazság.

A videóhoz annyit, hogy eredetileg 512-es felbontásban készült és ott sokkal jobban látszanak a tüskék, meg ilyen apróságok hogy miért is nem mentem hozzá közel, amikor lehetett volna (így néz ki legalábbis) hozzá, meg a life leech, amit rámdob, meg minden. Próbálok keresni egy feltöltőoldalt és felteszem oda. És bégre felfedeztem hogy hogyan kell hangot venni hozzá :D Segít az eligazodásban a hang de tényleg.
  • dudovec
    jo de az lk akkoris lekapja az 50 et:D
  • Shorlex
    ó bazz, akkor legyen meg a népakarat, de előre szólok, hogy nem lesz egy konstruktív látvány mert sajnos kénytelen vagyok körbe-körbe futkosni. mondjuk majd meglátod miért... meg aztán ha szarul jön ki a lépés, akkor eltart 5-6 percig is és remélem nem lépem át a youtube feltöltési maximumát... :D
  • Shorlex
    el kell keserítselek, de a deathchillemben a felső passzívon nulla pont van... :D
    ami pedig a körbefutást illeti, nagyon remélem hogy nem arra akartál célozni hogy majd beszartam a félelemtől és ezért inkább futkostam, hanem arra hogy nagyon taktikus és furfangos játékstílusom van. :DDDD
  • dudovec
    shorlex, csinaalj latni akarom:)
  • dudovec
    Ja:DDD
    Ense tudom, mert a dragon lichnel elvileg nem hatna, nemtom mit csinalnak vele:DD De elotte is ugrik egyszer par centit, aztan meg hirtelen eltunik mind.. Igazabol azzal tudom magyarazni, hogy elvan baszva, ugyanis lehet ugy oldottak meg az 'immune' t, hogy 100% vitality damage resistje van, kap egy soul blightot a lichkingtol, az kapasbol 50 resistet levesz, meg a deatchillbol jovo vitality damage resistance redukalas, es igy mar lemegy 100% ala a vitdmg resist es tudjak redukalni.. sztem ezzel lehet magyarazni, mert amikor regen mentem a conjueremmel, (annak csak fire sebzese van) , a trappok immunisak voltak a tuzre, es nemtudtam oket szetloni sehogy, amint meglotte a lichking egy-ket lovestol szetmentek.. ugyhogy ismet csak az derul ki, hogy a repkedo csontkupac az isten!:D

De ha nem errol van szo, akkor sztem az a ludas, hogy shorlex olyan gyorsan futja korbe a dragont, hogy forgoszelet kepez, ami masodpercenkent 100k damaget okoz :D
  • Szuni
    Igen, köszi, kereséssel így megy közben, nem értem miért nem megy nálam közvetlenül.. Tenkjú :-)
  • Shorlex
    biztos hogy nálad van a baj, mert más meg tudja nézni de akkor csináld azt hogy megnézed mire mutat és úgy kuksold meg. vagy a youtube-on keress rám, meg a filmekre és akkor is meg fogod találni.
  • Szuni
    (off) A belinkelt videók nagyon érdekelnének, de néhányat nem tudok megnézni.. Csak a szokásos kódhegy jön be... :-( Nálam van a hiba, vagy másnál se mennek? - mondjuk ez az utolsó, dragon lich-es sem..
  • Shorlex
    57-esként fejeztem be 3 halállal. az elmegy...
  • Shorlex
    na ez jó kérdés, de ha megfigyeled tény hogy nem én voltam, hanem a petek. azok meg reduction nélkül alig sebeznek valamit, úgyhogy vagy nagyon megijedt tőlem, és a félelem így mutatkozik meg rajta, vagy még ezekre is hat. :D

Typhonnak nincs értelme, több percig tart. alig lehet a közelébe menni, mert ha épp nem fúj, lő, lövöldöz, eget zúdít stb. akkor jön a tüskéivel, azért nem tudsz odamenni.
    De ha gondolod dudo, a kedvedért csinálok egy videjót, csak hogy lásd milyen tájfón 120-ban.
  • Grusalak
    21 és 25 között mi volt??? Health red.-nek gondolnám, de az elvileg nem lehetséges, hiszen: Undead...
    Akkor mi sebzett be akkorát?
  • dudovec
    Shorlex: nemcsak neked bugol be a chagan, nekemis mindig.. szal altalaban a 3 sisterst szimplan leszarom , es a bika utan tp zek rogton a jade palacebol:D

Egyebkent a video lol, elozo manticorenal megalltam, de most nem:D
    Romoto: figyeld csak meg mi tortenik 21 es 25 masodperc kozott.
  • Shorlex
    Dragon lich

Na még lesz egy Typhon aztán annyi.
    Kérdés: nektek sem nyílik soha a gate changanban jade palace után vagy ezzel mindig csak engem tisztel meg? na nem mintha olyan lényeges lenne mert fogok egy portált és annyi, de azért mégis olyan idegesítő hogy nekem sohasem nyílik.
    régebben volt egy ilyen bug és úgy tudom 120-ban ezt megoldották...