Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'Atalanta's Bow' jó kár hogy very slow. 'Teucer's Warbow'-val megszoktam az alap 150% attack speed-et sajna.
A Thunderbolt nevezetû kard hogy nézd ki a kézbe? Iszonyat haaard!
Trip to live, live to trip
Vamos Argentina!
Virslee én még soha nem ternionoztam! 😊
amúgy 'Hunter' set-re és 'Loratian Greaves'-re próbáltam rámenni és megõrültem a drop-tól azért nyomtam ennyit, persze végül nulla eredménnyel.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
aki ehez hasonlot észlelt az segitsen már mert nem tudok vele játszani ez még a legelején van és a reloaded-es változat van meg ténleg jó lenne ha valaki tudna segiteni<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
<#gun>#gun><#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#gun>#gun><#violent>#violent><#duma>#duma><#duma>#duma>
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Titanlány: Mondd el h milyen a karid, meg azt a részt nem vágtam h mijjjjenellenállás egyéb progikkal? 😄
Fecske sztem függ tõle igen is! Vagy ha nem akkor érzékeli h hányszor ölted meg, szal: 50es szinten ölögettem akkor a leggagyibb legendeket szórta, tod olyan 329intes, meg 40 lvl-es ... Aztán mostanában 57es karival 45lvl-es, 486 intes... cuccokat dobál. De lehet h azt érzékeli h nem 200x hanem már 300x öltem meg, de ez loller lenne, nem valószínû 😄D De a legegyszerûbb magyarázat egyszerûen csak a szerencse, ennyi. Nem kell belemagyarázni semmit, azokat dobálja amik gagyibbak nagyobb valószínûséggel, amik meg zsírok, azokat minden 20.ra.
az a problémám van hogy nem tudom betölteni a karakteremet
elkezd tölteni és utána kiírja hogy hibát észlelt és kilép ennek mi az oka mert volt mellete egy .nfo fájl abban valami olyasmit írnak hogy a regeditben irjak át valamit de nem nagyon értek a regeit-es témához
kérem valaki segitse mert igy nem tudok vele játszani<#sir>#sir>
<#email>#email><#email>#email><#email>#email><#email>#email><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
Én már viszonylag régen kezdtem a karimat (22-es), de néha elég nehezen boldogulok vele. Most gondolom nem lepõdtök meg ezen mivel nem vártok el semmi nagy eredményt egy lánytól.... Nos az a bajom, hogy elég nehezen jönnek a skillek és nem nagyon tudom, hogyan kéne elosztanom, hogy a lehetõ legjobbat hozzam ki belõle. Meg kicsit aggaszt hogy túl nagy az ellenállása bizonyos dolgokbol, mint pl.: director, flash, photoshop meg ilyenek... Nem vágom miért van ez így. <#nemtudom>#nemtudom> Pedig én törekedtem rá, hogy ez ne legyen így. Azért aggaszt ez a dolog, mert elég nagy szüksége lenne rá.
legendary titan pedig legendary act3 as reliceket.
ebben is van kulombseg , meg megnezem fog e dobni aphro amut epic titan😄 en pl egy alexander cuccot se talaltam epicen , legend titan az elso 2 runban dobott kettot is , ugyanez igaz az osszes trackersre meg assasins setre is , lionra nembeszelve az immortal rage amurol , stb.. bar en 40-50 ig epic titanrunltam a soothsayerrel.
csak nyugisan😛
Persze, mágus ököllel sebez nem? Onnan lövi ki 😛
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
Amúgy meg sztem legendaryn felesleges Typhon runolni, mikor epicen ugyanazokat adja ráadásul jóval könnyebb.
eredeti játékom van...
ja még csak lvl 22 vagyok de nyomulok...
Vamos Argentina!
haverom nem volt ilyen derüs mikor meglátta h ököllel is megtom ölni typhont...😊
ököl sebzését nagyrész az erö befolyásolja?