Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsirfecske
mert kék item-et legnagyobb valószínûséggel ott találok. eddig epic typhon egyetlen egyszer dobott kéket csak a szar lilákat ontja 😊 amúgy gyengus vagyok epic run-hoz egyedül lassú.

'Atalanta's Bow' jó kár hogy very slow. 'Teucer's Warbow'-val megszoktam az alap 150% attack speed-et sajna.

Leslieee
Csak sapim van olyanból.

A Thunderbolt nevezetû kard hogy nézd ki a kézbe? Iszonyat haaard!

Trip to live, live to trip

chalezlopez
Valakinek eredeti a game? A késõbbi trade és egyéb lehetõségek miatt kérdezem... Nekem igen. keresek amúgy BABYLONIAN spear-t és shield-et!!!

Vamos Argentina!

Leslieee
De normalon minek runolsz? 😊 Tényleg olyan nem kell mi h Atalanta's Bow?

Virslee én még soha nem ternionoztam! 😊

zsirfecske
egyezzünk ki szerencsében akkor, bár nekem most kb 100 normal run után az a tapasztalatom, hogy van egy-két item és set ami bazi gyakori (pl. elemental deflector, prokopios és adept, warden set-ek), néha nem dob semmit néha meg 4 kéket és egy zöldet simán, és nagyon ritkán jön valami ritkább set vagy egyéb még nem látott kék item.

amúgy 'Hunter' set-re és 'Loratian Greaves'-re próbáltam rámenni és megõrültem a drop-tól azért nyomtam ennyit, persze végül nulla eredménnyel.

Mert a ternion nem az? ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Leslieee
Most nézem 110es runnal is el lehet futni a titanig, csak geci lassú meg félelmetes 😄

"elkezd tölteni és utána kiírja hogy hibát észlelt és kilép"
aki ehez hasonlot észlelt az segitsen már mert nem tudok vele játszani ez még a legelején van és a reloaded-es változat van meg ténleg jó lenne ha valaki tudna segiteni<#help><#help><#help>
Leslieee
Hagyjál már ezzel a folyamatos Ancienttel, tiszta gáz 😛

<#gun><#violent><#gun><#violent><#gun><#violent><#duma><#duma>

Annyira nem táp, mert nem lesz hozzá sok int bónusz ami növelje az elementáris sebzést mint ternionnál, hiszen harcossal str-re gyurmázol. Meg amúgy is, a nature többet ad egy harcosnak. Folyamatos ancient az nagyobb táp mint párszáz elementál dmg, és még az életed is megduplázza. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Leslieee
Magyar a regeditbe ne turkálj mert végképp eltünteted a karidat. Patchelj, vagy okoskodj vmit.

Titanlány: Mondd el h milyen a karid, meg azt a részt nem vágtam h mijjjjenellenállás egyéb progikkal? 😄

Fecske sztem függ tõle igen is! Vagy ha nem akkor érzékeli h hányszor ölted meg, szal: 50es szinten ölögettem akkor a leggagyibb legendeket szórta, tod olyan 329intes, meg 40 lvl-es ... Aztán mostanában 57es karival 45lvl-es, 486 intes... cuccokat dobál. De lehet h azt érzékeli h nem 200x hanem már 300x öltem meg, de ez loller lenne, nem valószínû 😄D De a legegyszerûbb magyarázat egyszerûen csak a szerencse, ennyi. Nem kell belemagyarázni semmit, azokat dobálja amik gagyibbak nagyobb valószínûséggel, amik meg zsírok, azokat minden 20.ra.

hello all
az a problémám van hogy nem tudom betölteni a karakteremet
elkezd tölteni és utána kiírja hogy hibát észlelt és kilép ennek mi az oka mert volt mellete egy .nfo fájl abban valami olyasmit írnak hogy a regeditben irjak át valamit de nem nagyon értek a regeit-es témához
kérem valaki segitse mert igy nem tudok vele játszani<#sir>
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

<#email><#email><#email><#email><#nezze><#nezze>
zsirfecske
?

télleg mondja már meg valaki végre hogy függ-e a szinttõl a titan drop minõsége vagy sem.

Hello mindenki!
Én már viszonylag régen kezdtem a karimat (22-es), de néha elég nehezen boldogulok vele. Most gondolom nem lepõdtök meg ezen mivel nem vártok el semmi nagy eredményt egy lánytól.... Nos az a bajom, hogy elég nehezen jönnek a skillek és nem nagyon tudom, hogyan kéne elosztanom, hogy a lehetõ legjobbat hozzam ki belõle. Meg kicsit aggaszt hogy túl nagy az ellenállása bizonyos dolgokbol, mint pl.: director, flash, photoshop meg ilyenek... Nem vágom miért van ez így. <#nemtudom> Pedig én törekedtem rá, hogy ez ne legyen így. Azért aggaszt ez a dolog, mert elég nagy szüksége lenne rá.
Leslieee
Assassin-t setbõl 2õt találtam epicen, nemean lionra gondolsz? Mert abból is 2õt.

epic titan legendary act1 es reliceket dob
legendary titan pedig legendary act3 as reliceket.
ebben is van kulombseg , meg megnezem fog e dobni aphro amut epic titan😄 en pl egy alexander cuccot se talaltam epicen , legend titan az elso 2 runban dobott kettot is , ugyanez igaz az osszes trackersre meg assasins setre is , lionra nembeszelve az immortal rage amurol , stb.. bar en 40-50 ig epic titanrunltam a soothsayerrel.

Leslieee
Aha, úgy már igazad van. A többi kevésbé gyakori, mint ahogy a tárgyaknál is van, de ettõl függetlenül nem esélytelen megtalálni õket ott.

Akkor fogalmazok máshogy. Ennek az 5 charmnak legyen mondjuk 60%dobási esélye, a többinek meg 5%. Majd ez legendaryn biztos változni fog. Mert a charmok biztos hogy "korlátozva" vannak. Ebbõl az 5 charmból legalább 20at találtam egyenként és ez már nem véletlen.

Leslieee
Charmból sem 5 fajtát dob csak te annyit találtál. Mivel random a drop ha lilát dob, bármelyiket dobhatja, de vmilyen szinten azért szinthez van kötve, mert pl 50.ik szinten szarabbakat találtam mint 57.en.

de a hunting.. aa , annak telleg csak a nature jo , kellenek azok a farkasok.. a spirit lehet jo meg a lichking meg a vision of death miatt... en most sage el probalkozom hunter-storm nimbusos kiegeszitessel lovoldoznek , de mar igy ranezesre is sokkal gyengebbnek tunik , mint 1 refreshelt call of the hunt os + farkasos + plagues ijasz oakkal.

Szerintem is mert már számtalanszor szaladok titán gyilkolni de pl. minidg csak 5 fajta legend charmot dob, meg is van már mindegyikbõl a 3 de csak ezeket a charmokat dobja.

Leslieee
Ja szal az aura? Mint a stormban a nimbus? Akkor az is elég táp, de én akkor is inkább nature-t választanék mellé 😊

A kettõ mehet együtt, a fire enchant olyan mint az oak, egyszer bekapcsolod, és akkor az úgy van. De fireben nincs refresh az ancientekhez. 😊

Leslieee
Beast sztem nature-t válaszd, meg ráadásul az earthos fire sebzés helyett a warfare onslaught sima bal gombra jobb 😊

Hö? Pont hogy akkor nem kellenek über cuccok.

senkise rusholjon a játékba😄
csak nyugisan😛

robotnyk
naturel nem rossz, de egy idõ után szívni fogsz ha nem lesznek überepix cuccaid :c
Nature. Ancient + refresh übercsíter. ~~

Leslieee
Sztem kajakra nincs.

sztem meg megvan hatarozva mit dobhat csak epicen.

Leslieee
Hát sztem meg ugyanazokat dobja, csak nem futottál elégszer. Az elsõ 100-120 alkalommal kicsit szarabb lilákat dob, de utána okosan a jókat csak 😛

Persze, mágus ököllel sebez nem? Onnan lövi ki 😛

BEAST
warfare mellé mit érdemes felvenni? eddig a warfare/rogue-t próbáltam de nehezebb szinten már nem elég ha rohangálok és osztom a halált =) warfare/earth vagy warfare/nature ... az elsõbõl a tûz sebzés + armor/res + core dweller esetleg a másodikból regrowth + heart of oak , egészen refreshig

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Én lõttem a Hydrát vagy fél percig is minimum 😊 de õ a Lich Kinget ütötte, annak meg semmi baja nem lett tõle, szal lõhettem volna akármeddig is 😊 de utána nálam õt írta a legerõsebb kifektetett mobnak..

hat en lottem 1 darabig , de erosen fugg a lichkingtol , mivel hanyszor lovi meg.. de ha jol emlexem leverte az outsidert meg a dwellert is amig kifekudt.. volt vagy 20sec. bar akkor kb fele ennyi volt a dps

zsirfecske
ököllel???

Senki nem találkozott olyannal még, hogy azért nem tud Hostolni, mert nem lehet a START feliratra kattintani?? mi a hiba? 1.08-at használok

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

Kinyírtam a hydrát, erre még mindig a mezei frost lich a kijelzett legerõsebb megölt ellenfelem. 😄

Legendaryn a hidra mennyi idõ ternionnal? Ancientek elég (igaz biztosan) lassan alázzák.

eleg sok epic titan runt lenyomtam , es nekem 1 olyat se adott , amit legend titan dobalt.

dehogy adja ugyanazokat.

nekem a battle marker kb 10% ot dob a dps emen:o

Leslieee
😊) Most sebez annyit egy normal egyiptomos elementalista sharddal félig kimaxolva, legendary cuccokkal 😛

Amúgy meg sztem legendaryn felesleges Typhon runolni, mikor epicen ugyanazokat adja ráadásul jóval könnyebb.

chalezlopez
hi skacok... ha valakinek van fölös babylonian shield+spearje szívesen cserélnék holnap...
eredeti játékom van...
ja még csak lvl 22 vagyok de nyomulok...

Vamos Argentina!

battle markerrel 790 en volt a dps normal typhhon ellen😄
hát elég nagy a zbiztos....
haverom nem volt ilyen derüs mikor meglátta h ököllel is megtom ölni typhont...😊
ököl sebzését nagyrész az erö befolyásolja?
😉)

zsirfecske
minek te úgyis ököllel ölöd a normal typhont. nagypoéééén 😊

nemtom , en legenden inkabb nemfutkarozok a conjuerrel olympusban a szornyek kozt -resistekkel meg 2000 lifeal. mer kb barki megut/eltalal , akkor 80% lemegy az eletbol , meg kell nekem az xp is beloluk.. mivel mar csak titanrunolok , ezer ottkell meg 1 kicsit fejlodnom.. bar mar 55 os.de lvl 60 ig sztem megcsinalom , addig csak kiesik a sidlos loros ruha , mar csak azhianyzik... meg a guardiannak is talan esik valami jo , aztan mehet a kari nyugdijba.. kivancsi leszek a vegso dmg re/ intelligenciara. most olyan 2200 korul van az intelligence.

Leslieee
Sztem 50 mp 166os running speeddel Spellbreakerrel, deatchill aura + lich king + outsider a végén.

Virlsee nekem sincs meg az Aphrodite's Favor amu már kutakodtam mindenhol érte 😊)