23078
-
dudovec #8726 shorlex, erre nemlehet valaszolni mert karaktertol fugg, meghat tudod , hogy 1.08 as vagyok.. A conjuerremmel csak a covenant miatt kellett inni, mer ha megutottek meghalt:D de nemfordult elo tul surun.. A warlocknal, a lethal miatt egy csoport szornyre bemegy egy mana meg 1 health poti.
A spellbreakernel pedig nemkell innom semmit. 2 percenkent 1 healhetet a covenant miatt, bar ha beraknak jobb klikkre egy instant life draint, akkor azt se kene:D -
Shorlex #8725 dudo, a 8722-esre válaszolj ne ilyenekre... -
dudovec #8724 Zolika222 , megmondom oszinten picit gondolkodtam, hogy reagaljak e rad, de leszek olyan butus h megteszem. Lehet , hogy Shorlexnek irtad amit irtal, de enis magamra vettem, mer nem egy videot linkeltem mar be ide , ahol hasonlo dolgokat lehet latni. A masik, hogy epito jellegu hozzaszolast nemigen lattam meg itt toled, de azt meg akarod mondani masnak, hogy hogyan jatszon...(tipikus paholyos...) a masik az, hogy oszinten leszarom, hogy helyesen irok e vagy se, vagy hogy 22 ora fennlet utan, mennyit ütök melle, vagy mennyi nyelvtani hibat vetettem a mondat felepiteseben... ha lenne ugyamond lehetoseg utolag 'kikozmetikazni' az elgepelt dolgokat ezen a forumon, megtennem, de igy nemfogok utana meg1 hozzaszolast benyomni, mert latom, hogy az elozoben masfel oldalon melle utottem 30 betut.
Mellesleg, rendkivul megkonnyitetted most a dolgom, azzal, hogy elarultad , hogy paholy tag vagy, mert igy tudom , hogy ez a comment utan nemkell neked tobbet irnom, szamomra ez kb mindent megmagyaraz.
Arrol a helyrol, meg a kozegrol megvan a velemenyem (tisztelet a kivetelnek) , ahol ha irsz valami olyat ami az ott nemkivanatos, ugy ,hogy egy deka kamromkodas nincs benne , kimodorolja az okoska admin a picsaba , mert cenzuraznak mindent amivel nem ertenek egyet, meg ami serti az o jatekfelfogasukat , legyen az barmi olyan lehetoseg amit a jatek absolut legalisan , es helyesen felkinal, nembaj.. jon a cenzor es takarit, nehogy a sok artatlan baranyka aki nemlat tovabb annal az oldalnal tudja , hogy mi is a helyzet.. igen, erosen 89' elotti idokre emlekeztet, nade mind1.. evekkel ezelott toroltek az accomat onnan... es ketlem , hogy barmit is valtozott volna a helyzet.. Arra mindenesetre tisztan emlexem, hogy mindenki kurva okos volt , meg tudta mi a 'szabaly' , de egyszer amikor dio2 ben hc-ztam odavalo sracokkal , kozuk nemvolt a jatekhoz , es majdnem lehaltam parszor miattuk, ugyhogy kiis leptem.. mindesetre amikor kari epitesrol olvastam ott, jokat rohogtem, hogy kik olyan emberek osztjak az eszt akik egy egyeneset nemtudlak loni egy bowwal.
Ha teged zavar, hogy valaki aki mar beunta a jatekot egy ideje, es a maxot probalja kihozni a karakterekbol , es tisztan el a jatek adta , osszes LEGALIS lehetoseggel, es meg ezt meg is orokiti videoban, hogy mi mindent lehet, es e melle leirja az 'ertekes' tapasztalatait, akkor nemkell olvasni, de legfokepp nemkell beszolni mindaddig amig nemtudsz semmit hozza tenni... mert lehet egy kozosseg tagja vagy, aki szuperintelligens modon a legmegfelelobb szabalyrendszert keresi a legnagyobb jatekelmeny erdekeben, de azt cseszettul figyelmen kivul hagyja, hogy mindenki ugy jatszik ahogy akar... es mindenki mast keres/szeret egy jatekban.
most nyugodtan elkezhetsz anyazni, meg rakosgatni a 'kabbe's figurat' , de aszondom inkabb menjel jatszani amig ad jatekelmenyt, mert romoto mondata a kulcs: "örülsz neki amíg ki nem ismered és meg nem szokod...'"
-
Shorlex #8723 ez az előző melikből igen parasztosra sikerült.. :D
csak azért kédeztem a colossus, mert én úgy vettem észre hogy mindenre hat (a sandwirtheket nem teszetltem e téren), ha colossusban vagyok akkor pl. az őserdei gyilok miniellenségeim sem sebeznek annyira, és hát ot nem éppen a fizikális dominál. :D majd egyszer valamivel kipróbálom.
mondjuk jó erre szerintem talán epic, ahol akkorát még nem kapok hogy behaljak de azért nem is normal... most kellenének azok a modok, amiben minden sebzést kiírt. -
Shorlex #8722 még valamiről szerettem volna beszélni de már régóta.
ki mennyi potiont iszik?
ez egy nagyon érdekes kérdés, engem speciell nagyon foglalkoztat, ugyanis bármilyen hülyén hangzik, valahol a kari értékmérője. akinek egy pici ideje is van, az írja már meg az aktuális kariját e téren meg ha még több isdő van, akkor az eddigieket. mennyit kell inni, milyen gyakran melikből ilyesmi. :D -
azért is mert az ilyen damagék nem azonnal vesznek le a health, energy ből hanem kell egy kis idő amíg leszívja ezért ha megindulnak a csíkok van idő inni közben... -
dudovec #8720 Shorlex: sztem ha nincs utana 'attack' akkor az osszes dolgot kell lassitsa, ugy mint ahogy regen a covenantra is csak annyi volt irva h 'speed' , adott mindre.. Bar, meg aztis valoszinunek tartom , hogy csak egy hiba miatt lemaradt a vegerol mondjuk az 'attack' , vagy a 'movement'.
A damage resistance pedig egy rendkivul jo kerdes.. mert ha itt mindre vonatkozna a 'damage', akkor pl egy immortal amu erositene a lightning boltot, amit nemtartok valoszinunek.. Tehat, vagy csak fizikalis sebzes ellen ved... vagy a 'reistance' nal a damage szo vonatkozik mindenre, a tamadasokkal ellentetben. Sztem a leg1xeubb azlenne , ha bemesz egy egy tok pucer karival normal titanhoz, rally nelkul , es lemered, hogy colosuss formban is ugyanannyit sebez e rad a titan tuze 0 resistekkel, mint form nelkul.. bar nembiztos , hogy a titan tuze erre a legjobb,mert ha jol emlexem, max resistekkel is kepes volt kurvanagyokat leszuedni.. hat igen, ezeknek a dolgoknak a kitestelesere a 'pvp' lenne a legjobb mint diabloban.. -
Shorlex #8719 van két kérdésem:
1) mit jelent a colossus formban az 50% damage resistance? csak fizikai, vagy piercing is, netán elementális, vagy ha már ennyire divatos, akkor life leech, stb...
2) amikor az van írva valami cuccra hogy X% slower for Ysec, akkor az melyik slower. attack, vagy movement, vagy direkt azért nem írják ki mert mindkettő? -
Shorlex #8718 Na ez jó kérdés lenne, ha meg tudnám nézni.
Lehet hogy egyszer kipróbálom hogy szerzek valamit ami life leech meg vitality ellen véd, de ilyen cucc csak olyan van, ami meg másnak megy a rovására. Innentől kezdve amit romoto mondott az az igaz: van 100-ból 4-5 szörnyi aki ezt tudja, azért meg nem rakod magadra. úgyhogy nekem speciell nulla% a védelmem, nyilván ezért szívatnak ennyire, de egy tény: ahogy látod a videon is, Manticore hozzám sem, telkine sem, skorpió sem érdemben. de ha körüláll két sandwirth vagy pár tropical minion pók orientből, és azonnali hatállyal nem gyakom le, akkor vagy halott vagyok vagy azonnal el kell kezdeni futni, de szélvészgyorsan. Ugye nekem be van kapcsolva a critical damage mutatása és van olyan hogy egy pici pók 1200-t sebez resist nélkül rajtam. képzeld el, hogy kettő körüláll, netán három és hát elég gyorsan támadnak...
nekem spec sandwirth ellen nem használ a pia, ugyanis szerintem egy darab olyan 2-3000 között sebezhet egy forgásra. Na ha kettő körbeáll, ahogy korábban mondtam és elkezd pörögni és elég gyors két pörgést lezavarni egymás után, akkor ihatok én amennyit nem szégyellek, nem töltődik olyan gyorsan... marad a futkosás, elcsalogatás, akinek nincs petje, vagy az outsider. :D -
A másodlagos védelem jól jöhet csak tényleg "másodlagos" a szerepe a játékban, epic legenden kezd szivatni de a monszták 5% baszkurál vele tehát erre gyúrni a stun res en kívül (ennek hiányában mondjuk megnő a halálozási rátája a karinak) nem érdemes, az ilyen damagék elhárítására egyszerűbb módszer a piázás... -
Lenne egy kérdésem, most hogy a healt red. a főtéma: Az 1.20as leírásból arra emlékszem, hogy most epicen és legenden nincs a másodlagos védelmekre negatív módosítás. Így akkor nem lehet könnyedén magas védelmet élet támadás ellen összerakni? Vagy úgy hogy magas a védelmetek, így is szívatnak a sandwraith-ek? -
Shorlex #8715 Na még egy, csak hogy traktáljak mindenkit a videjókkal. :D
Legend egyiptomi telkine -
na jó, ugyanannyi... :D -
Outsider hijján marad az odarohanás bevárás míg kikuksiznak a homokból aztán elrohanás amire rendre meglódulnak de csak egy gondolja komolyan.. na azt az egyet mielőtt kipörög átbatterolod a palánkon mivel egy kicsit szétesnek a lódulástól kettesével szétkaphatók eztán, ha meg gáz van lehet hátrálni megint kicsit, elolvasva ez több idő mint a gaméban... :)
-
Ahány ember annyi játélstílus sőt továbbmegyek ahány aznapi hangulat annyiféle aznapi játékstílus, a diablo true szemlélet effektusa a valós életből ismerős, de itt a gaméban számomra és most nem minősítem, hogy úgy mondjam elég egzotikusnak tűnik, de tökéletesen érthető, tömören: ha nem kapod könnyen jobban és tovább örülsz neki...
de Dudovec analitikus és kíváncsi, hogy úgymondjam technicista hozzáállása is tökéletesen érthető, tömören: a örülsz neki amíg ki nem ismered és meg nem szokod...
És a két véglet között ami szerintem teljesen hétköznapi "motor" a gammáknál van még száz féle, a multiról nem is beszélve... -
Shorlex #8711 dettó. épp most haltam meg majdnem, amikor 2 (azaz kettő) darab körülállt és elkezdett pörögni. egy hajszál kellett volna...
a game legerősebb ellenjei, esküszöm. szégyenszemre az egyetlen nmy, akit outsiderrel kinyíratok. egyszerűen lehetetlen mit tenni ellene. -
Shorlex #8710 figyelj mi tiszteletben tartjuk, megértem, csak nem értek vele egyet. az persze nem baj, attól még mindenki úgy játszik, ahogy gondolja. :D
Annyiban igazat adok viszont dudonak, hogy pl. ott van a trade ablak multiban. Te azt sem használod? mert ha nem akkor viszont tényleg egy csont, 100 (nem 99, hanem 100) %-ig tiszta játéklehetőséget szalasztasz el. az ugyanis még csak vaultnak sem vault (ami persze nekem ugyanúgy 100% tiszta, mert arra van). szóval való igaz, hogy vannak olyan lehetőségek, amelyek a karik közötti csereberét teszik lehetővé, de egyik sem csít a legkisebb mértékben sem, csak te talán ezeket sem használod pedig szerintem még a te erkölcseidbe is beleférne.
vagy mondok egy másik példát. dudo 108-ban játszik én 120-ban. tegyük fel van nekem egy darabom ami neki kell, de multizni ugye nem tudunk. hát elküldöm neki a magamét ő is a sajátját és tökéletesen ugyanott tartunk mintha multiztunk volna egyet, amire bakker a játékban menüpont van. ennyit a gyúpolásról, meg annak tisztaságáról. én azt mondom hogy egy egész picit enyhíthetnél de ha nem akarsz ám legyen, természetesen az a te dolgod, és nekünk abba a legkisebb beleszólásunk sincsen. :D peace -
a health reduct. ra 1.20 ban a legjobb példa sajnos az ellentől jön: ghízában vagy a valley ben a sandwraith féla rápörgős démonoktól... :) ha csak egy-ketten rádszivornyázzák magukat már elég kínos tud lenni... ez a második bagázs azok közül akikhez nem szoktam berontani a közepébe ajtóstul batterostul... -
zolika22222 #8708 Shorlex: köszi a választ, és hogy normálisan írtál, nem úgy, mint ez a vakarék... A dolog csak abból jutott eszembe, hogy én tagja vagyok a Diabló páholynak is, ahol vannak un. true karakterek. Vagyis semmi vault, semmi trade, csak ahogy dudor mondta, kőkemény single játékmenet. Na, én ennek a híve vagyok, mégha mazohistának tűnik is. Így van izgulnivaló, mert nem tudod, mi lesz előre, nem tudod, mik a bossok védelmei, milyen taktikát kell ellenük alkalmazni, és ha behalok, hát újrakezdem, de tudom, mitől legalább. De mindenkitől elnézést, én akkor sem értem, mi élvezet van 3 mp alatt csukott szemmel leölni akármelyik boss-t legenden. Bár, ha belegondolok, ha olyan hangulatban vagyok, fogok egy FPS game-et, pl. Serious Sam 2, örökélet, aztán hent ezerrel, van benne valami kikapcsolodásra alkalmas érzés, valóban. De az a játék akkor max. pár óra. Ez meg más kategória, én szeretnék vele hoszzú hónapok után is játszani. De rendben, úgy látom, én vagyok csak ilyen mazohista. Csak az ilyen dudovec félék kár hogy sosem fogják felfogni, mert ugye én tiszteletben tartom, hogy ti így játszotok, akkor talán fordítva is elvárná az ember... de hát... -
zolika22222 #8707 duduovec gyerek, idefigyelj, lexarom, mennyit játszottál, de jó lenne ha szedbe vésnéd: 1. nem tőled kérdeztem, 2. 3x leírtam, hogy nem kötözködés (z-vel írják, csak hogy tanulj te is kicsit), de ha ezek után lehordasz, elég alacsony értelmi képességre és szövegértelmezésre utal.
-
Így próbáltam.
Ha fut a tvaultmon akkor nem indul a game. -
Shorlex #8705 apám egy kicsit is visszaolvasnál...
már 41× le lett írva.
amikor vaultolsz valami kód vagy mi az isten megváltozik a karidban ergo a progi hibásként fogja érzékelni. ezt kiküszöbölendő van egy tqvaultmonitor nevű cucc (tqvaultmon néven) amit el kell indítani és amikor az fut, akkor kell (akár belőle) elindítani a gamát vagy ahogy akarod. a lényeg hogy miután vaultoltál, minden alkalommal egyszer mennie kell a vaultnak amikor megkezded a játékot. -
Vissza lehet hozni? Csak a neve látszik... -
Hehe, elbaszta a karakterem.
fassza
:( -
Kösz, nekem az 1.620 source-ét sikerült leszedni.
:DDD -
Radir #8701 Jogos...de egy kis ügyességgel:)
http://titanquestvault.ign.com/fms/Download.php?id=1878
R -
Hátvazz, nem vagyok láma ilyesmiben, de bárhol is találok rá, valami searc oldal jön be ha a downloadra klikkelek.
ez vicc
:D -
Shorlex #8699 TQVault nevű progival. írd be a gugliba és kidobja első helyen.
ott le is van írva mit kell csinálni vele -
Ja, még level 10 sem volt a hunter, de a progi már bedobott neki 3 darabot is a Deathrow setből. vagymianeve
:) -
Na, kezd életrekelni a hunterem. :)))
Megszerzett cuccokat mivel lehet kimenteni és késöbb másik karimnak átadni?
Köszi! -
dudovec #8696 es ez mondjuk vonatkozhat 1.20 ra is, csak nem ternionnal hanem massal , hiszen ugyanugy mukodik a health redukcion. -
Shorlex #8695 ne frapsot az szar
fastcappro sokkal jobb, 100% eredmény
zolika neked meg annyit, hogy nem sértődtem meg és értem én amit kérdezel. de most kérdezek én valamit. játszok már igen régóta. játszottam 108-al és szereztem rengeteg cuccot vele. most amikor váltottam 120-ra most mit csináljak? dobjam ki a vaultomat? vagy ne használjak belőle semmit? csináljak úgy mintha tényleg ebben a pillanatban kezdtem volna a játékot? utoljára mondom el, hogy 120-ban játszok ha nem hiszed el, bazz multizzál velem, és ha te 120-ban vagy én meg nem akkor nem fog sikerülni. de fog. tovább nem győzködlek.
és tudod mit? gyári játékmenettel jutottam el idáig, nem csíteltem semmit, és nem tudom miért fake az ha felveszek egy cuccot. ha úgy tetszik, egyszerű matekkal kiszomoltam hogy milyen att pontok kellenek és a megfelelő sorrendben felvettem a cuccokat. ha odaadom neked ezeket a cuccokat, és te is ugyanannyi att pontot teszel és a skilleket is ugyanúgy használod, akkor csodák csodájára hót ugyanazt a karit kapod, nem fake, hanem mert a világ összes embere ezt kapná.
Még valami: 120-ba betették a lvl requesteket. azelőtt 108-ban ilyen nem volt, egy lvl1-es karin is lehetett legend cucc. akkor hogy a jóistenbe fakéztam vagy csaltam vagy nemtomén a karival. lvl42ig is eljutottam valahogy, nem?
hogy mia célja a videónak? semmi. szórakoztató annak aki megnézi és csak a szórakoztatás foka különböző. ha neked nem tetszett, akkor icipicit szórakoztatott, mást meg nagyon. csak megmutatom hogy mit tud egy spellbinder. fogd fel kedvcsinálónak ha úgy tetszik, vagy bemutatónak, vagy nemtomén, aki karit akar kezdeni. ez a célja. ennyi. csak egy kis fun. ugyanúgy mint az összes youtube-os felvételnek. én is szívesen nézem pl. hogy egy oracle mit tud és lehet hogy kedvet kapok hozzá általa. -
dudovec #8694 Zolika, elarulom neked neked hogy 1.08 ban egy normalisan megcsinalt spirites ternionnerrel barmeik bosst bebaszod 10 secen belul a spirit petek miatt amirol irtam itt nemreg nemkeveset, raadasul ugy h boltbol vett relicelt staffal mesz.. lehet neked ez kimaradt, de eszre kene venned h mi tortenik ahelyett h kotoszkodsz...
Az hogy kinek mi a normalis jatekmenet, azt meg szerintem mindenki maga dontse el, mert senki nem mondta , hogy egy kari csak olyan cuccal jatszhat amit maga talalt meg, akkor mi ertelme lenne a multiplayernek meg a tradenak, meg a cuccszedesnek stb.. lehet hogy te kő singleplayeres , es jol esik mas elveket vallani h 'jogosan' beszolhass, de majd kivancsi leszek ha meglesz minden cuccod, amit te talaltal meg , nem pedig mastol lejmoltad stb, akkor rarakod e majd 10 edik karidra, vagy nyitogatod a bone pileket reggelig. -
Bocsi, még egyszer átolvasva az 1.08 at félreértettem, de erre meg azt mondom hogy nem tehet róla senki hogy régebben kezdett el játszani a gaméval és azt sem tartom kivetni valónak, hogy a vault progiba pakol, ha talál és nem veti ki a kivetnivalót (kis szójátékkal) mert ugye nem mazohista csak játékos... -
Hát a parasztbecsület úgy kívánja hogy én mondjam el Shorlex helyett lekötelezettként. Azért a video, hogy alátámassza a hitelét annak és arról aki valamiről értekezik, és ha figyeltél volna már rég 1.20
mondom ezt úgy hogy nincs fenn videóm, de asszem én is beszerzek egy fraps ot bakker eztán :) -
zolika22222 #8691 Nehogy megsértődj, azért szólok előre, tényleg tiszta jóindulattal kérdezem, mi ezeknek a videóknak az értelme?! Hogy 1.08-ból vaulttal buherálva, dupe-olt cumókkal legyakod a manticore-t pár sec alatt... jó, ok, ÉS? Tényleg érdekel, nem cseszegetés. :) Próbálom kitalálni, keresed mondjuk, melyik kari mit tud. Na, jó de tulképpen ezeket egy "normális" kari "rendes", folyamatos magatalálós, "gyári" játékmenettel nem tudja sosem, tehát fake az egész. Ha így vesszük. Ilyet én is tudok összedobni 5 perc alatt, és felrakom, de most mi is ennek akkor a célja? 
(Mondom: tényleg nem rosszindulatúlag kérdezem!!!) -
Shorlex #8690 Legend skorpiókirály vs. a spellbinderem (még mindig lvl52)
-
Shorlex #8689 Legend Manticore vs. a spellbinderem (lvl52)
Kukk, remélem elég jól sikerált. mingyá jön a skorpiókirály is, csak még nem kódolt át youtube -
a deathchill akkor ha mellémszorult amúgy a battle standard passzívjával mert azt is szórtam ész nélkül magunknak... -
Az ujraidézést persze ami relatíve nem volt sokszor csak akkor vettem elő ha alig maradt a health jából pár mili vagy elhalt, mert a manahiányához hozzászoktam a dark covenant nélkül gyorsan kiürül és a legend szinten is, mivel a health ja a resist jei, meg a deathchill és passívjai bevédték (nálam maxolva voltak) ezért tényleg sokkal lassabban fogyott mint a folyamatos szúrkapiszka közben ellőtt kék löttye...