Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megyek en bazze , csak cseszik connectolni. :o de mindja bemegyek valahogy

Leslieee
HUN VAGY MÁ DUDI? 😊))

Trip to live, live to trip

Leslieee
Azért a jade palace után ne teleportálj egybõl Chaganba, mert a kövi területen meg kell keresni a 2 eltûnt pinát, majd csak utána 😊

ne itt logjál!!!!!!!
igen csoda hogy leesett..
pedig irtam már viágnyelven is de hiába...😞

chaganban az a csel h eloszor alul mesz ki a jade palace fele , aztan ha lenyomtad a tüzes bikat , utana van a jade palace quest.. ott lemesz ien alagutas valamibe , es amikor feljossz szep lassan beersz alulrol chaganba.. es akkor ott be fognak engedni , es utana majd a nyugati szárnyon ki fog engedni a csavo.. de tapasztalatom szerint , ha beszeltel a jade palaceban a csavoval, akkor mar fel is tp zhetsz chaganba , ahol beszelsz egy varoslakoval es maris updateli az "under the mountain" questre. ez muxik akkor is amikor jossz alulrol es valamier rohadtul nem akar kinyilni az az ajto , nekemis volt ien.

titangirl 😄DD

sipöcz: spirit masterybol ternion meg lichking , erthbol csak az enchant kell majd , meg a dweller meg az a 32 es skill.. volcanit v miazisten... ami 33% ban ad 80% tuzsebzest egyesen. meg attolfugg , van e mar cuccod ra.. mert en ugy kezdtem h csak masteryket meg az intet nyomtam , semmi mast.. aztan lvl 15 on mar diogenesbe rohangalt 100 as staffal. szal ha ninsc cucc: ternion lichking , dweller..earth ench. ternionnak mehet par pont , lichking meg dweller egyenlore eleg 1 esen. felteve ha ternionos karit akarsz.

Akkor, ha végig játszottad a normált.Értelem szerüen..... Valoszinuleg azért nem nyilnak ki az ajtok, mert nem vitted vissza a cuccokat. Nézd meg a kuldetésben hoyg kiknek kell vissza vinni és akkor kinyitják
Dave00
miokr lehet átváltani normal-ról epic-re single playerben?????v ott nem lehet???meg kérnék 1 kis segítséget!changan-ban mit kell csinálni h kinyíljanak a zárt ajtók????plz segítsetek!!!!!!!!!!

Szerintem 10-12. szintig (sõt, inkább Normal végéig) minden kari jól használható, úgyhogy nyugodtan próbálkozz. Hibát nem nagyon tudsz elkövetni, mert késõbb majd bármikor újraoszthatod a skill pontjaidat...
zsirfecske
"drops are determined by monster level plus your level /2"

érdekes.

Sipocz
Hali!
Hölgyem és uraim!
Valaki tudne-é nekem a titancalc-on bemutatni egy használható "conquerer" kasztu avatár elsõ 10-12 szintje vázlatának tervét? Több nem is kellene mert akkor már a tapasztalatokból magam is boldogulnék, sajnos ez a két olyan alapkaszt amelyet eleddig hanyagoltam és itt lenne az alkalom a "kétkezi dolgozó" alkatu harcos (csak semmi vazsi!!) felfedezésére. (Kétkezesharc nem érdekelne mert szvsz. 20%-os sansz egy kicsit kevés illetve annak tûnik!😊)

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

zsirfecske
de nem örülök, pont ezért nem turkáltam eddig se a karimat semmivel, hogy rendben legyen 😞 és nem fogom újból végigjárni a térképet.

tracker set pure hunter cucc.

Leslieee
A Tracker's set az rogue-os? 😊

Leslieee
Örülj neki! 😛

zsirfecske
akkor mivan ha lefagytam játék közben kékhalállal és a karim epic-et legelején kezdte azaz waypointok elvesztek de teleportok megvannak. mikor backup-ból visszamásolok mindent ránézésre ok, a quest log persze üres, de nem úgy tûnik mintha teljesítve lennének a küldetések mert reward-ot is kapok néhol ha újból ! -ezek. hm?

TopGun
Ertem, ok. koszi a valaszt.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Leslieee
Azért az dícséretes h ez a gama vonzza a nõnemûeket is! <#puszi><#puszis><#law><#szeret><#worship>

UGYE??? Borzasztó!! Én is csak ugy játszogattam az elején, de most ott tartok, hogy reggel leulok a és csak este állok fel. A pasim erösködött hogy: "De probáld ki tetszeni fog, hidd el " Nos igen igy is lett azota lényegesen kevesebb idot tolt a gép elott ha ott vagyok <#nyes>. Végulis ö akarta... Igy most az az eredmény hogy kb muszakban váltjuk egymást, ugye Szivi??? <#idiota>
zsirfecske
ez a játék függõséget okoz ha van pár percem gép elõtt rögtön run-olok, szörnyû.

littleNorbi
alig várom már

Köszönöm a segítséget.
Lehet a mentéshez rendelt kulcsot cserélni, mûködik:

1. Start the game using your OLD cd-key.
2. Load your savegame for the character you want to transfer.
3. Open Cheat Engine (google for it) or your favorite cheat tool
4. Attach Cheat Engine to the Titan Quest.exe process
5. Do a TEXT search and search for your cd-key. Include the dashes, type it exactly as it is in your registry key (should match your manual)
6. It will find 2 addresses.
7. Modify both addresses and put in your NEW cd-key
8. Ignore any wierd errors that come up. I got a few and I ignored them and it seemed ok
9. Inside Titan Quest, bring up the option menu and choose SAVE GAME.
10. Now quit everything and switch to your NEW cd-key in the registry.
mrall
Lesliee: Okés holnap privizek érte!

mrall
damned Priest-nek is valamiiiiit!!!! ADD LESLIEEEE -NEK

chalezlopez
Eredeti játékot csak a saját serial-jével nyomd! Máshogy nem fog elindulni neten!!!

Vamos Argentina!

Hali!lenne egykis gondom ezzel a k**va játékkal,ugyebár kellhozzá az 1.08-as patch hogy (normális grafikával menjen a játék,mert nálam állandóan szétesik a kép)namármost! Feltettem azt a rohadt patch-et amelyben állitólag bennevan a hozzátartozó "exe" fájl is,de valami biztonsági hibára hivatkozva nemindul el a játék,hiába a legújabb daemon tools (Emulation-All options on),és a rejtõ progi mégsem hajlandó indulni.
pls help!!
leslie megvan a ring ketszer , a tobbi gyengebb statost eladtam szal majd johetsz erte. vannak bowjaim : apollos curved bow , bow of herakles , meg meg van valami.

robotnyk
én a reloadedest lecseréltem az unleashedes cdkeyre, és char recovery patchel visszakaptam a karakterem
Ez biztos! nem lehet megoldani?! Kár érte. És eredeti játék a régi kulcsal?
Kössz az infot
Leslieee
Nah Virsliiiiiiiiiiiiiiii, ne kééészíts ki 😞(((

HIREN'S BOOT! 😄

wantonly
Aha, köszi szépen. Az alapskill már maxolva van, a passzívjai még nem, akkor nem értem miért tûnik el. Ha megállok sem látszik, teljesen eltûnik. Pedig tök jól néz ki. 😊 Viszont most megnéztem és a "kis vörös pöttyöket" látom, akkor ezek szerint mégiscsak mûködik.
Nabasszameg, el akartam másolni a mentést a gyûrûvel máshova, erre letöröltem. 😞 Volt gyûrû, nincs gyûrû. 😞(

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Leslieee
Jó kis aura az, amúgy nem felhõk hanem lelkek veszik körül a karidat, szállnak össze vissza meg mittomén, de ez csak magasabb szinten kivehetõ.

Ha alacsony szintû és futsz akkor nem nagyon látni, de azért ha megállsz akkor kéne látnod, fõleg ha fenn kijelzi h aktív. De egyébkéntr nagyon könnyen letesztelheted : Mikor nem látod magadon, de felül jelzi h aktív, odamész egy ellenséghez, és nézed a testét --> Ha aktív akkor ilyen kis vörös pöttyök tûnnek fel rajta.

wantonly
Lenne egy kérdésem.

Spirit részen van egy olyan skill, hogy Deathchill aura, namost miután aktiválom ilyen zöld felhõ jelenik meg a kari körül, és fent is kiteszi, hogy aktív. Eddig ok. De egy idõ után (fél perc kb.) eltûnik az a felhõ a kari körül, fent odmarad, de nemtudom, hogy ilyenkor is aktív-e, nem nagyon veszem észre a hatását. Nem írja, hogy idõkorlátja lenne, akkor hogyy is van ez?
Leslieee
Krisz azt nem fogod tudni megoldani, mivel a karaktered a serialhoz kapcsolódik, és mivel a tört verziós cd keyek nem azonosak az eredetivel, ezért azt az eredeti játékkal nem fogod tudni használni.

3 sorral lejebb a megoldás
ok.
tényleg egy sorral elvétettem
zsirfecske
huh jogos, kint van a listád pedig .txt fileban asztalomon😊
én csak 'Aphro Favor'-ra emlékeztem. boccs.
és igen csak remélni tudom, hogy Virsli Úr nem építget pierce-es karit...

Nekem ez segitett. Igy jutottam el 50. szintig. néha kilépett de mindig sikerült ujra inditani.
Más nekem az lenne a problémám, hogy már az eredeti játékkal játszom, de a régi karimat nem tudom vele elinditani. Ha valaki tud segitsen.
kössz
Leslieee
Ez kicsit félrement Krisz, de megbocsájtok! 😄

Hi. Egyszerü az egész. Ha 4-5. brobálkozásra sem tölti be a karaktert, nyis meg egy ujat, majd lépj ki a játékból. Mikor ujra betöltöd a játékot el kell indulnia a régi karakterednek.
Leslieee
😊))

Pedig ez is szerepelt a listámban Fecske, de lehet h Virs el sem akarja cserélni 😊

zsirfecske
nenene Leslieee itt bohóckodom a +20% pierce-es gyûrûkkel nem csoda hogy lev 51 brigandom 800 körüli dps-sel bénázik. veled mondjuk nem tudok versenyezni trade-ben az biztos 😞

Leslieee
Viszont az a gyûrû kéne Virsli, mit kérsz érte? 😛

(amúgy nem íjásznak hanem a harcosomnak mer 100% pierce fegyverrel dolgozik)

Leslieee
Nah ennyit epic Typhon dropjáról, utóbbi 40 perc termése : Eye of Horus, Orion's Mace, Apollo's Curved Bow, Ares' War Helm, Demeter's Sorrow, Thunderbolt, Alexander's Cuirass, Inexorable Grip of Tartarus, Hesione's Golden Veil, Athena's Battle Greaves...

Asszem ezek között vannak kemény darabok.

Jó kis íjász gyûrût találtam. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

zsirfecske
huhh masszív darab, 39% körüli attack speed? nemtom sajna hogy változna vele a sebesség, ki kéne próbálnom hogy tudjam.

Leslieee
És az Apollo's Curved Bow? Azt meg most dobta, az is very slowos, de többet sebez meg van attack speedje.