Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trip to live, live to trip
pedig irtam már viágnyelven is de hiába...😞
Hölgyem és uraim!
Valaki tudne-é nekem a titancalc-on bemutatni egy használható "conquerer" kasztu avatár elsõ 10-12 szintje vázlatának tervét? Több nem is kellene mert akkor már a tapasztalatokból magam is boldogulnék, sajnos ez a két olyan alapkaszt amelyet eleddig hanyagoltam és itt lenne az alkalom a "kétkezi dolgozó" alkatu harcos (csak semmi vazsi!!) felfedezésére. (Kétkezesharc nem érdekelne mert szvsz. 20%-os sansz egy kicsit kevés illetve annak tûnik!😊)
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
tracker set pure hunter cucc.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
1. Start the game using your OLD cd-key.
2. Load your savegame for the character you want to transfer.
3. Open Cheat Engine (google for it) or your favorite cheat tool
4. Attach Cheat Engine to the Titan Quest.exe process
5. Do a TEXT search and search for your cd-key. Include the dashes, type it exactly as it is in your registry key (should match your manual)
6. It will find 2 addresses.
7. Modify both addresses and put in your NEW cd-key
8. Ignore any wierd errors that come up. I got a few and I ignored them and it seemed ok
9. Inside Titan Quest, bring up the option menu and choose SAVE GAME.
10. Now quit everything and switch to your NEW cd-key in the registry.
Vamos Argentina!
pls help!!
Kössz az infot
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ha alacsony szintû és futsz akkor nem nagyon látni, de azért ha megállsz akkor kéne látnod, fõleg ha fenn kijelzi h aktív. De egyébkéntr nagyon könnyen letesztelheted : Mikor nem látod magadon, de felül jelzi h aktív, odamész egy ellenséghez, és nézed a testét --> Ha aktív akkor ilyen kis vörös pöttyök tûnnek fel rajta.
Spirit részen van egy olyan skill, hogy Deathchill aura, namost miután aktiválom ilyen zöld felhõ jelenik meg a kari körül, és fent is kiteszi, hogy aktív. Eddig ok. De egy idõ után (fél perc kb.) eltûnik az a felhõ a kari körül, fent odmarad, de nemtudom, hogy ilyenkor is aktív-e, nem nagyon veszem észre a hatását. Nem írja, hogy idõkorlátja lenne, akkor hogyy is van ez?
tényleg egy sorral elvétettem
én csak 'Aphro Favor'-ra emlékeztem. boccs.
és igen csak remélni tudom, hogy Virsli Úr nem építget pierce-es karit...
Más nekem az lenne a problémám, hogy már az eredeti játékkal játszom, de a régi karimat nem tudom vele elinditani. Ha valaki tud segitsen.
kössz
Pedig ez is szerepelt a listámban Fecske, de lehet h Virs el sem akarja cserélni 😊
(amúgy nem íjásznak hanem a harcosomnak mer 100% pierce fegyverrel dolgozik)
Asszem ezek között vannak kemény darabok.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX