23078
  • dudovec
    Na elvileg jo a link, bohockodtam kicsit a 'sunyi' nevu karimmal;D Sajna nemkaptam el jol az utemet scorposnal, es csak 1 sulyos pofont sikerult bevinni, de tisztan latszik, hogy az olyan 40% koruli hp t lekap;D
    Legend Fayum
  • dudovec
    majd atkuldod max msn en keresztul ha feljossz, de altalaban felveszi, csak valamikor nem.. es mindig pont olyankor amikor valami faszat sikerul osszehozni , ezert bosszant csak:)
  • Shorlex
    add meg az emilcímed privátban, elküldöm a fastcappro-t. mint mondtam már 100% hatékonyság...
  • dudovec
    komolyan nemtom micsinalok ezzel a frapsal mar, gondoltam funolok kicsit a warlockommal , erre baszik felvenni akkor 3-4 hitbol odavertem a scorpos mestert;D Nembaj, csinaltam egy masikat, akkor sajna kapok 1-2 sulyos pofont, meg a hitjeim se az igaziak, hamarosan linkelem, amit a youtube hajlando lesz elfogadni:D
  • NeoMaN
    Ja, de a magas dex nagyon megdobja az offensuve ability-t, soxor el sem találnak.
    Legalábbis én így vettem észre. Normálon csak állok, és alig-alig sebződöm. Felsőbb szinteken nemtom mivan, újrakezdtem Hunterral.
  • Shorlex
    és fecske, elég neked ha csak piercre mész?
    csak azért kérdezem, mert nemtom milyen bw van nálad, de végül is csak 25%, vagy egy kcisit több piercing, a többi nem. néztem már más karinál hogy egy dex még íjjal is kevesebbet ad plusz damage-ban, mint egy str. persze nálam. akkor bocs, csak kérdezem.
  • Shorlex
    Bazzeg örülök hogy lyuk van a seggemen nemhogy az auráimat nézegessem... :D
    Egyébként az a legidegesítőbb, hogy amikor végre odamehetnél hozzá, mert nincs égszakadás meg nem fúj kéket (a tűz nem érdekel, ha láttad többször beleálltam - 80%res), akkor jön ezzel az új találmánnyal, a tüskékkel és akkor nem igazán szabad bántani, mert olyan mint egy thorns shrine, csak a rosszabbik fajtából. nem tudom hogy százalékosan kapja-e le az életed, vagy fixre, de több harc után most már azt mondom, hogy kb. egy olyan 80% vitality retaliaton lehet rajta ilyenkor, de az a minimum. szóval nem tartana ez 4 percig még egy pet nélküli egyszerű 2000 ütésű kis champpel sem, de ezek a tüskék... ez nagyon a bögyömben van. :D
    Fake karival (ami egyébként elvileg szintén kivitelezhető becsületesen is) még ez a titán is fél perc... :D Ranger, de köze nincs az íjhoz... :D
  • NeoMaN
    OMFG
    Te hány éves vagy öcsi?
    :DDDD
  • zsirfecske
    mennyit is ad a pierce dmg-hez 100 dex százalékban?
    csak azt néztem, hogy van +715% pierce dmg-em cuccból és skillből a 61-es briganddal, ha bevágok neki egy max +390%-ot lethalból az már +1105% és akkor ott van még mellé a 702 dex-emből eredő +%. mennyi is az kb? csak számolgattam, hangolom magam a kiegre ezzel a karival :)
  • dudovec
    Shorlex:DD kosz, epp most neztem meg a videot, fasza:D bar vicces , hogy amikor lemegy az oakod, beletelik v 40masodpercbe, meg par nagy pofonba amire eszrveszed:)) telleg jo kemeny lett a titan basszus:)

Ami a 'valaszt' illeti, igen mikor itt elolvastam ezt a legutolsot, enis rajottem , hogy erre mar feleslesleges ... csak igazabol Fecske reakcioja a fura nekem, dehat ő tudja;)
  • Shorlex
    csatlakozom, de amennyiben a többiekbe beleérted dudot meg netán engem is, akkor ahhoz a részhez engedelmeddel nem. egyrészről nem vagy abban a helyzetben hogy parancsolgass "a többieknek" (és ez bármily keményen is hangzik, isten lássa lelkem hogy barátilag mondom) másrészről kifejezetten sértegetni csak egy a gyerek sérteget bárkit is.

Ámbátor én úgy döntöttem hogy már nem szólok a témához, remélem dudo ezúton is olvasod, és kérlek hogy te sem. elhiszem hogy te vagy a legtökösebb gyerek a világon, nem az lesz az értékmérőd hogy válaszolsz-e neki. és a barátnőd pedig olyan szép, hogy ha nem lenne nekem is, rajta vesznék össze veled. :D csak ne válaszolj, jó?
  • zsirfecske
    fejezd be ezt a stílust de kurvagyorsan. és a többiek is.
  • zolika22222
    Mi van dudovec, fáj az igazság? Veheheheeeee.... Béna vagy, ennyi, hogy is mondtad jó magyarsággal.. be lehet kapni! Gyakjál csak a gép előtt a bányarém barátnőddel, mást úgysem tudsz, ahogy elnézem.
  • Shorlex
    A biztos receptet mondom megtaláltam. állsz a hídon, bemész, épphogy észrevegyen. észrevesz és akkor dobbant egyet de még ott ahol van. ez kb. biztosítja hogy egy ideig nem fog. állsz tovább. odamegy hozzád, ütöd vágod amíg tudod, majd a biztonság kedvéért (isten tudja mikor dobbant újra) kimész a hídra.
    return az eddigiek amíg meg nem hal.
    csak erre mondtam hogy ez olyan szánalmas - ezt a hatósugaron kívüliséget kihasználni. az az igazi férfias sport, amikor bemész és gyaksz :D és nem rohangálsz ki-be. de néha muszáj úgy néz ki.
    egyébként elárulom hogy pl. farkasokat nem használtam egyáltalán. Nem is kellenek champnek, csak rontanak a helyzeten. nekem legalábbis. igaz így kicsit csalogatós lett, de amíg voltak farkasok addig voltak bajok nálam. egy alapvető feltétel van: converted fegyó. találtam egy olyat ami 30%... azzal gyakom a titánt. 140-170 damage van... képzeljétek el találnék egy ugyanilyet 220-250 damage-ben...
  • Shorlex
    Champion vs. legend Typhon

Na még egy kis móka hogy tanuljon minden kezdő. :D
    Ez egy kicsit hosszabb ideig tartott, de hát basszus, egy szaros kis champion... :D Zolika neked mondom, aki baszogatsz mindenkit hogy tápolt cuccokkal vaultozva 4-5 másodperces főellenségeket csinálunk, hogy:
    1) amint látod több mint 4 percig tartott
    2) a móka és kacagás kedvéért nem használtam petet (csak egyszer próbálkoztam ancestralokkal, de látni fogjátok mi lett az eredménye...) nehogy megin az legyen hogy én csak azzal tudok írtatni
    3) ez a kari nulla% recharge
    4) a kezében egy olyan fegyó van, amit lvl30 körül megkaphatsz és használhatsz

Szóval ennyit arról hogy ki hogyan tud csak játszani és ki mire képes. félre ne értsen senki, nem frenkizésből tettem fel a videót (az ugyanis nem 4 perces lenne) hanem már a tököm tele volt vele hogy azt hiszik néhányan hogy aki tápos cuccokat használ az csak azért használja mert csak azzal megy neki. (hozzáteszem a kari a fegyón kívül tápolt cuccos, de egyrészről, nem a fegyó a lényeg??? másrészről zöld cuccaim s vannak közel olyanok mint ami rajtam van relicelve)
  • zsirfecske
    jól elvagytok biztos, de engem inkább idegesít.

Shorlex: ha idegesít, hogy nem látsz előre a pályán legyél íjász hunter és lőjj be shift-tel folyton vaktában. +200-300% projectile speed-del, scatter és puntcture shottal meglepődsz, hogy kb 2 képernyőnyire is írtasz. amúgy sztem nyílnál a +proj speed dobhat valamit a távolságon, mert én act3 telkine-t mindigis simán lődöztem a lépcsőről. de ez csak egy gyenge elmélet.

• dudovec
    Demon bull a legkemenyebb.. 80 fire resre 6k lifet lazan lekap a wildfire..., asszony aszondja otis megolte 3x , pedig ő champel ment oakkal, meg refreshelt warriorokkal , meg 1.08 ban.. De vegul elintezte..
    Nemtom igzaabol mi lehet a biztos recept ellene, talan a spellbreakerrel lekapnam elsore, bar nemgarantalom.. 80 fire res meg 6000+ life se tunik elegnek ellene, siman durvabb mint a manticore.:D
  • dudovec
    nemtom de valaki bannolhatna mar innen ezt a 12 eves faszlamat, mert eddig egy ertelmes hozzaszolasa nemvolt a titanquesthez..
    es meglett mondva, ha a paholy neked az isten , akkor huzzal oda meglett mondva, erre itt nemkivancsi senki amit nyujtasz.. koszonjuk az ismet rendkivul kulturalt hozzaszolasod.
  • Shorlex
    nincs itt valami admin, vagy valami ilyesmi, hogy az ilyeneket kiszűrjék???
  • ROMOTO
    Hát ritka egy bunkó vagy, némi önmérsékletre szert tesznek az embereknek a 12. ik életévük után...
  • zolika22222
    Hisztizik anyukád. Azért vigyorgok rajtatok, mi? Istenem... mennyi öntudatos kis taknyos, LOL! ÉBRESZTŐ!!!!
  • ROMOTO
    Nem kell ennyire mellreszívni zolika, túl vagy te dimenzionálva kissé. A hisztiket máshol vezesd le,a dio3 ról meg annyit, hogy az nem biztos (vérciki a dátum is) a tq ról meg annyit, hogy biztos jövőre, de ha itt lessz a Dio3, akkor meg azzal fogom nyomni, ha egyáltalán még érdekelni fog a gamézás... mert ez tök normális, csak úgy látszik neked nem az...és hisztizel...
  • zolika22222
    dudovec, végre tisztán látszik, miért is basztak ki a páholyból, az ilyen nagyképű köcsögök valóban nem is oda valók, mint te. Lövésed sem volt a játékhoz, aztán besértődtél, tisztán látszik... szerencsétlen... closed game-ben meg el tudom képzelni, milyen hamar leszopattak... LOL! De azért köszi, hogy a hsz-sod elején leírod, hogy amúgy fogalmad sincs a páholy szabályairól, meg hogy mire terjed ki, stb... de azért bőszen fikázod. Sok értelemre vall. Kisköcsög, kicsit gondolkozz, miért is maradhatott fenn a mai napig ekkora táborral az oldal, és miért is játszanak vele annyian. Esetleg mert vannak olyan emberek, akik szabályokba szedték, mit lehet, mit nem, és így rendesen lehet játszani, nem dupe, meg vault, meg 2mp Titan-nal vagiznak, mint ti... inkább az utóbbi a gyerekes, mert ugye enélkül bénák lennétek végigvinni egy karival is (nem is tudom ki idézte, hogy legend elején állandóan behalt neki... tiszta röhej, ez bénaság, nem a kari hibája). Szánalmas vagy, ahogy rázod magad, csak mert kiszívtál a Dioban, nem kell sértődöttségedben fikázni, persze mit is várhatnék ilyenektől...

Romoto: hogy én ezzel meddig és hogy akarok játszani, nem mindegy, pont ez nem tetszik nektek sem, ha beírom, ti hogy játszatok, akkor mit ugatsz bele? Jó reggelt! A Dio 3 meg 2008 elején jön, ezerszer le lett írva, kár, hogy ehhez sincs lövésetek, ja, nem tudtok angol fórumokat olvasni. sorry.
    Egyébként bekaphatja az összes nagyokos, úgyis nullák vagytok, cheat-huszárok, LOL!!!
  • ROMOTO
    és a deimos?
  • ROMOTO
    Furi, nem vágom, én a bulltól a spelbreakeremmel krepáltam be párszor, (bocs dudo, nem a te módszereddel építettem valszeg ezért :), de a többi nem akart könnyen behalni, amikor simán hozzárohantam és püföltem... fire res kell neki meg fizikai, de ezek neked is megvannak...ja és nekem nem ugrándozott...csak öklelt...szerintem a stun biztos jót tesz neki (én thornyval is spearral is gyakáltam ezekben persze nincs)a spelbreakernek Thunderboltja meg Pagosa volt, Pagostól is láttam kimúlni párszor más kariknál...az biztos hogy egy phantom bane gyűrű segíthet, sok hasznát vettem, ha tudtam hogy csontis vagy démonos ellen következik...:)
  • ROMOTO
    Furi, nem vágom, én a bulltól a spelbreakeremmel krepáltam be párszor, (bocs dudo, nem a te módszereddel építettem valszeg ezért :), de a többi nem akart könnyen behalni, amikor simán hozzárohantam és püföltem... fire res kell neki meg fizikai, de ezek neked is megvannak...ja és nekem nem ugrándozott...csak öklelt...szerintem a stun biztos jót tesz neki (én thornyval is spearral is gyakáltam ezekben persze nincs)a spelbreakernek Thunderboltja meg Pagosa volt, Pagostól is láttam kimúlni párszor más kariknál...az biztos hogy egy phantom bane gyűrű segíthet, sok hasznát vettem, ha tudtam hogy csontis vagy démonos ellen következik...:)
  • Shorlex
    na bocs, rájöttem magam, de ez nagyon szánalmas...
    Sosem szerettem a kimegyünk a hatósugarából csatákat, de cak így lehet. meg kell várni míg messze tőled nyom egy ugrást aztán odaengedni, onnantól érdekes módon hozzád sem ér, aztán gyorsan kimész boztonságiból nehogy ugorjon és kezded előről. 8-10 körben kivégezhető, de ez nálam nem sportszerű...
  • Shorlex
    Ez tetszik ez az uniformis. Egy közelharcos, ami 100%rec:
    alapból rajta van az odysseus, az archmage és a hood.
    Lábra ki az a hülye aki nem athenát tesz, és már kész is vannak az egyenkatonák, a klónhadsereg :D
    Ami változik és látható az a pajzs meg a fegyó. de pajzsból ugye van koribantes és ancile ami érdemi a többi szar, a fegyó az egyetlen igazán változó. Eszembe jutott a gyűrűk urában a helm szurdoki csata, ahol az orkok egy picit különbözőek voltak, egy picit más fegyó, de 98%-ban ugyanaz. Milyen vicces lenne egy ilyen multi. 4 db fent leírt cuccokban rohanó közelharcos. egy spellbinder, egy spellbreaker, egy warden, egy champion... azonos öltözetben :D
  • Shorlex
    Valaki áruljon el nekem valamit: HOGYAN LEHET A DEMON BULLT KIFINGATNI CSONT KÖZELHARCOSSAL???
    Mert megint elővettem a championomat (most vettem csak észre hogy jade palacenál hagytam abba a gamát vele... hülye shorlex) hogy befejezzem vele is a gamát, de ember, egyszerűen elképzelésem nincs mit kéne csinálni. Beküldök 8 petet, egy ugrással megöl hatot, marad 2 ancestral, azok leveszik az életét kemény 95%-ra. ez igen... ugye recharge ebben a kariban nincs...
    Aztán beküldöm újra a három 20-as farkast, egy ugrás, halotak. 10000 életük van. nekem 8. és nem lehet azt a kurva ugrást kiszámítani. mert ha lehetne mint mantinál a fújást... és olyan nagy a hatósugara hogy nincs időm ellene menekülni. és saccperkábé sebezhet vagy 50ezret bazmeg ahogy meghal minden pet gondolkodás nélkül. 80% fire resistem van, segít? vagy mi az isten??? el lehet rohanni mellette?
  • ROMOTO
    A fan téma fikázásért elnézést, a sport az sport...:)
  • ROMOTO
    Az idézet a TQ vs Diablo folytatás esélyének kapcsán a TQ kiegészítőjéről szól...a Dio 3 ról (persze a TQ ról is) meg el lehet olvasni az idevágó híreket a neten.... mi nem teljesen igaz?!
  • robotnyk
    kár hogy nem teljesen igaz, a kiegészítő már készül, az eladási adatokat nézve második rész is lesz.
  • ROMOTO
    A warhorn meg ugyebár megint kaszt, 100% rec. és emiatt cucc függő könnyítés (nem mindenki akar uniformisban rohangászni e-miatt, mert akkor hol a sokszínűség?...:) elképzeltem a sok egyforma kinézetű mukit egyforma spellekkel óbégatni a sárkikra... :)
  • ROMOTO
    Szifón ha a Lichet üti akkor az kifing pár sec alatt és nem mindig jut ideje ilyenkor leszívnia, azután az outsidert is meglegyinti vagy nem, mert ugyebár a kari addig üti amíg lehet de ha elszalad a kari mert piálnia kell akkor kifing az outsider, és lehet kezdeni előről generálni a Lichet és az Outsidert az utóbbit már akinek...ezért a macera
  • dudovec
    Az obsidan halls amugy a legdurvabb hely a jatekban, de ottse nagyon ugral senki egy 300% castrates warhorn mellet, hiaba stunol mondjuk csak fel masodpercre legenden.
  • dudovec
    "De csak akkor van esélye a bizonyításra ha a boss nem őt veszi célba az elején, és sajnos kell hozzá a magas rec.:100% is, hogy a szivornya hatásos legyen, úgy-hogy spec. feltételrendszer függő nagyon és nem feltétlen effektál a repülő, védőgázba csomagolt levesbe való ( lásd csontleves :)"

ez latom nekem szol ,de nem egeszem ertem h mire irod. :DD ugye nem azt akarod mondani, hogy Shorlex liche sem gyozott meg, aminel szerintem csak az idezo skill van kifejlesztve, mer akkor kesz.. megeszem a kalapomat mostmar...:D lichnek pont az a lenyege, hogy ot tamadja meg a boss, mert mire leveri, addigra lerekukalja az eletenek tobbmint a felet, addig se ut teged boss. Mert amig sokat tud redukalni, addig sokat sebez (ez legenden tobb 10000 , a %os sebzes miatt) es addig a boss nemfog atvaltani rad, amig az elso celpontja legalabb annyikat sebez ra mint te, ez a kulcs elvilegesen.
  • ROMOTO
    Én is pusztultam ott soxor, a gebasz egyik fele hogy előbb látnak meg, de rohadt gyorsak is bakker és soxor ha el is futsz ott a másik sárkiraj vagy bármi és ha le vagy gyengülve szétkap persze...:) nna meg az obsidian hall (vagy mi) is elég gyors reflexeket kíván... :)
  • Shorlex
    Ami ezt a diablo kultuszt illeti: azzal együtt hogy mondom sose játszottam, hiszem hogy a TQ azért nem annyira korszakalkotó, mert nem az első. ennyi. különben biztos vagyok benne hogy grafikájában, feelingben meg minden más apróságban sokkal kimunkáltabb és szebb és jobb mint az a game. csak hát az volt az első, és az elsőnek mindig vannak ilyen előjogai. meg a nosztalgia, meg ilyenek.
    De nem lehet hogy egy 3-4 gigás, iszonyú hardware igényű játék ne nyújtson többet mint egy diablo, azt nem hiszem el.
  • Shorlex
    pedig jó lenne a hunter... nekem a piercing resist levétele miatt nagyon kéne... ha az megvan, thorny arat, kaszabol, öl, kivégez. :D
    És még petje sincs az úrnak... ejnye... :D
  • Shorlex
    Nekem az a bajom a játékkal, amióta csak elkezdtem vele játszani, hogy nem látni az ellent, de ő lát téged. igaz ez mondjuk legfőképpen arra amikor lefelé mész, mert arra kell haladni.
    Sokszor van, hogy egy csorda legyakása kisebb "tervezést" igényel, jó megnézni hogy kik is vannak benne, kit gyilkolj először, stb. de ha lefelé megyek és ott van egy nagy dragonian csorda és van benne mondjuk két lightningra gyúró kék dragon mágus, én azt nem látom, még nincsenek a képernyőben, jó esetben a hangjukat hallom messziről. és én megyek lefelé és egyszer csak tapasztalom hogy pillanatok alatt lelőnek (0% resist... khmmm), mert azt sem tudom hogy ott vannak. ilyen volt az egyik halálom.
    1280×800-ban nyomom pedig, christal kijelzőn, a legmesszebbi nézetből. hát mit csináljak még??? amióta elkezdtem mondom engem ez az egy bosszant kifejezetten a játékban, de nagyon.