Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na szóval:
1. Sem a nimbus, sem a earth ench. nem hat spellekre, csak a fegyverekre (fegyvernek minõsül ugye a botból kilõtt lövedék is).
2. A passzívjaikból adódó +% sebzést még nem próbáltam ki, mert kicsi szinten az még nem jön úgy ki... De ígérem idõvel pótlom, és közlöm az eredményeket
3. A wisp eye of storm képessége megnövelte a sebzésemet, amikor tûzes botból löttem, tehát valóban +elementál sebzést ad.
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Kéne egy kis segítség crash ügyben. Jelenleg az 1.11-es patchel játszom, reloadedes verzióm van. Valahol olvastam h ha átírom a registryben a cd-keyt unleashed-esre az valamennyit segít a kilépõs problémán. Hát tévedtek.
Többen ajánlottátok az 1.08-as verziót. 2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
1:Ha újrateszem a játékot és az 1.08-at használom akkor a karim megmarad vagy kezdhetek újat?
2:Ezzel menyivel jobb a helyzet? Fél óra helyett csak 45 percenként dobál ki vagy érezhetõ a változás?
Trip to live, live to trip
a volley és a pass minden 4-5. lövésnél nyomja el,azokra akiket hálozva talál el gyakorlatilag 0%esélye van h tulélje a nagyon dva negativ defense,és ellenállások miatt."lerohanós sárkányok ellen ez az egyik módszer a kiiktatásukra,igy én fél mp-n ként 1 et le tok hálózni,ami azért nem roszz,a másik a katyusa üzemmód(ternion+a fincsi bónuszok:D)
mas , ijasszal tolod , az erdekelne h eszrevettel mar olyat , hogy tobb halot dobsz egyszerre? lehet valami bug , de lehetseges hogy arra hat a volley v a pass trough? csakmer volt h dobtam egyet , es 2 csavo is be lett halozva , es egymas utan alltak , de lehet persze csak valami bug. nemigen szoktam latni h tobb halot dobna ,1-1x fordult elo csak.
frapsrol pedig annyit , hogy amig 1.01 em volt , tokeletesen tudtam frapsal avizni tqbol , amiota feltettem az 1.08 azota ha aviznek vele , akkor elkezd sirni a speaker , de nagyondurvan , meg akad is nagyon , gyanakszom arra h ez a sirás gondolom azer van meg tullehet melegdve a proci ienkor , es temperature warning megy? gep nemfagyott le ienkor egyszersem ,utana fogtam magam rogton megneztem a proci homersekletet , es 43 C volt , ugyanugy mint maskor , raadasul a64 em van 3.2 es , amik ennel azer melegebbek szoktak lenni , van hazhatues , meg van rajta 1 baszo zalmann ,szoval nemigazan ertem mi lehet a gaz:( osszes tobbi jatekbol , quakebol stb ,avizok tobb percet is akar gond nelkul , de itt megadja magat a gep , pedig van 2 giga ram , meg tobbszaz giga hely a vincsiken.
Ilyenkor meg kell nézni melyik gombra van beállítva a "fényképezés", és utána, hogy melyik könyvtárba rakja a progi a kész fotókat. (gyengébbek kedvéért a FRAPS a képeket a saját könyvtárába szokta tenni)
Tudod, amikor elkezdtem használni a FRAPS-et, én se tudtam, hogyan mûködik.
Aztán addig próbálgattam, amíg nem mûködött megfelelõen. (most hogy így belegondolok, szinte mindent így tanultam meg a számítógéppel kapcsolatban)
Ha pedig hiába próbálgatod, végképp nem megy, akkor a neten próbálsz utánaolvasni, rákeresni (google), ÉS ha ezzel sem mégy semmire, akkor kérdezel fórumokon. Így mûködik a informatika.
Az tuti h jól jönne már nemegyszer volt róla szó.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Viszont az earth is csak akkor jó tömegre, ha mágus az a tömeg sok int-el :)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
És ez a topic nem a noobságaiddal foglalkozik hanem a kurva titan quest-tel. Nem azzal h "tanuljunk meg patchelni" meg "hogy mûködik a hamachi" meg "nem csinál képet a fraps". 5400 hozzászólás után szerintem nem ezekkel kéne foglalkozni, de a mai napig jönnek ilyenekkel h "kilépked a játék 5 perc után" meg mittomén. Érdekes módon ha vkit érdekel vmi, akkor utánanéz a neten amiket számtalan más oldalon megtalál, és nem itt rinyál faszságokkal. Arról nem is beszélve h várod a megváltást innen, negyed annyi idõ alatt találná rá választ ha megtanulnád használni a keresõket.
Ha meg ezek után is kérdésed van azt fel lehetne tenni ilyen formában: "BOCSI de lenne még egy olyan gondom, h nem tudok képeket csinálni a Frapsal. LÉGYSZÍVES segítsen valaki, ha tud. Elõre is KÖSZI" pl. Nem csak ilyeneket belökni h : "nem akar fényképeket csinálni a fraps!!help!!" 8 felkiáltójellel. Biztos a programozók baszták el és nem te vagy a balfasz. Ennyierõvel írhatnád ezt is h : "nem akar mosni a mosógép!!" vagy "nem akar szopni a kurvám!! help!!!".
Téma lezárva.
ajánljunk egy jó fényképezõgépet, meg még mit nem?
Patchelni nem tudsz, jólvan, elmagyarázzuk no para. Multizni se tudsz, nem baj, azt is elmondjuk h csináld. Nem megy a hamachi vagy beszarik vagy nem látod a szobát, még ezt is orvosolhatjuk. Nem tudsz képeket csinálni (játékban prt-scr, aztán alt tab, be a paintbe, aztán ctrl-v), elmondják h ott a Fraps nevû progi. Erre bazzeg nem akar fényképeket csinálni? AKURVAISTENBASSZAMEG! <#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#gun>#gun><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#duma>#duma><#banplz>#banplz>
Kicsit bonyi lett remélem azér vágod :D
(személyszerint a dpst sosem nézem, még a paladinnál sem, pedig ott elvileg valósabb jelentése van)
Leslieee: a fejlesztõs hozzászólásod... <#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1><#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>...
Amúgy meg minden snassz ami jó, mert alap h mindenki azt használja ami a leggyilkosabb nem? :)
a másik, hogy ugyan a heart of frost 8on ad +52%ot és a velocity is 8on ad +52%; addig az earth ench.is ad 12ön +100%ot... tehát azért azt is lehet húzatni... feltéve hogy ténylegesen hat a spellekre is, vagy tényleg csak a fegyver vagy a botlövésekre
dudovec->amit írtál termionos tippet, abból azt veszem ki, hogy szerinted csak a bot lövésre hat, a varázslatra nem... korrekt?
ÁÁÁ!!! Haza akarok menni! Ki akarom próbálni!!! <#idiota>#idiota>Azt hiszem erre mondják, hogy elvonási tüneteim vannak...<#idiota>#idiota>
legcsitesebb cucc: archmage glove hihetetlne..:)
Bár legközelebb csak hétvégén kerülök gépközelbe, de legkésõbb hétfõn nyilatkozom. :-)
Nekem ez a véleményem.
van egy Hammer of the Sunom ha vkit érdekel:
96-128 Damage
Speed: Slow
129-189 Burn Damage Over 3 Seconds
+25% Fire Damage
41% Fire Resistance
+71 Health
+20% Health Regeneration
+10% Increased Experience