Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akarom mondani 20500 azaz huszezer 200k mar telleg sulyos lenne :) mindenesetre ez a 20k magasabb mint a megolt monsterek szama ;)

hehe. en kezdtem 1 warlockot , erdekesnek tunt , meg tunik is , bar nem irt azer annyira kemenyen mint remeltem pedig a cuccok 90% a fennvan., bar ez egy olyankari amit nemtudsz kifullozni , keves a skill ra igazan. nemugy mint mondjuk 1 ternion oracle , ott eleg sok minden marad. life sem sok , resistekkel is van 1 kis para , hat nehez:) most tart görög közepen legenden , sajna egyszer megdöglöttem vele.. es az a vicc h az a szaros tüzes bika ölt meg epicen a wildfirejevel (nagyonkeves maradt ,de a death ward meg a poti nemtudta ellensulyozni ennek ellenere), pedig 55 resistel mentem neki meg 3k lifeal. asszem ha a dweller wildfireje is ien lenne , akkor nagy fan lennek:) mondjuk valahol sajat hibamnak is koszonhetem ,39.5 volt a kari , 40 en jott volna a ring of gaia , 80 resistel tuleltem volna:D de nemigen van türelmem megallni expelni akar 1 fel szintet is , hat igyjaras.) sajna eleg kicsi a dps , olyan 1900 korul , de a legnagyobb sebzesre amit okoztam 200500 at ir, ami mondjuk eleg sulyosnak tunik egy 43 as karitol. kell meg 3 szint h kideruljon mittud , de a guardiant erosebbnek erzem.

Grusalak
Na mostmár végleges: kezelésre szorulok <#idiota>. Tegnap éjjel mentem haza melóból, ma hajnalban jöttem, de ahelyett, hogy aludtam volna egy kicsit, teszteltem a tegnapi feltevéseket... Na jó azért aludtam is <#idiota>
Na szóval:
1. Sem a nimbus, sem a earth ench. nem hat spellekre, csak a fegyverekre (fegyvernek minõsül ugye a botból kilõtt lövedék is).
2. A passzívjaikból adódó +% sebzést még nem próbáltam ki, mert kicsi szinten az még nem jön úgy ki... De ígérem idõvel pótlom, és közlöm az eredményeket
3. A wisp eye of storm képessége megnövelte a sebzésemet, amikor tûzes botból löttem, tehát valóban +elementál sebzést ad.

---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence

Dave00
amúgy a natural meg a spirit az szted jó párosítás vagy nem?

Dave00
okés!

Üdv!

Kéne egy kis segítség crash ügyben. Jelenleg az 1.11-es patchel játszom, reloadedes verzióm van. Valahol olvastam h ha átírom a registryben a cd-keyt unleashed-esre az valamennyit segít a kilépõs problémán. Hát tévedtek.
Többen ajánlottátok az 1.08-as verziót. 2 kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:

1:Ha újrateszem a játékot és az 1.08-at használom akkor a karim megmarad vagy kezdhetek újat?

2:Ezzel menyivel jobb a helyzet? Fél óra helyett csak 45 percenként dobál ki vagy érezhetõ a változás?
Leslieee
No problem, de tényleg elõtte rákereshetnél valahol, abszolút igaza van Bgabornak, minket sem tanított meg senki h mi hogy van, itt a net, azért van h használjuk. Ennél gyorsabban sehonnan sem kapjuk meg a választ, se fórumon, se chaten, se sehol. Viszont ha konkrétan a játékkal SZOROS kapcsolatban van vmi kérdésed nyugodtan kérdezz.

Trip to live, live to trip

Dave00
jó van boccs vazzeg de nem tehetek rólla mert elõtte húzták fel az agyam!bocccs még 1x!!

hálót 1-2 m,ásodpec alatt becastolja,sztem neked ez kevesebb lehetett,és egyszerre 2öt dobott el,nekem pl fél mp mig dobja a kövit,ugyhogy mindenkit bahálózok a 46 os hölgy avengeremmel:)
a volley és a pass minden 4-5. lövésnél nyomja el,azokra akiket hálozva talál el gyakorlatilag 0%esélye van h tulélje a nagyon dva negativ defense,és ellenállások miatt."lerohanós sárkányok ellen ez az egyik módszer a kiiktatásukra,igy én fél mp-n ként 1 et le tok hálózni,ami azért nem roszz,a másik a katyusa üzemmód(ternion+a fincsi bónuszok:D)
irni azt megmindig nemtudok ,namind1 , ha van otletetek ehhz e a problemhez , johet privatba , nemoffolunk;)

pedig mar reg csinaltam volna egy legendary superbosses muvit osszevagva jo minosegbe;|

ja iselord , kb jol mondod , bar azt nem mondanam h nem fernek meg , mert amig vergodtem vegig magam legendary orienten , eleg sok fire immune jott , aztan betettem masodlagosra egy atom coldos staffot , es amikor felraktam az ecnatot azzal is azer ugrott egy eleg kellemest a dps. es sztem felgyujtja a coldos lovedek olyankor az nmy t.. bar nekem volt masbol is burning dmg m.

mas , ijasszal tolod , az erdekelne h eszrevettel mar olyat , hogy tobb halot dobsz egyszerre? lehet valami bug , de lehetseges hogy arra hat a volley v a pass trough? csakmer volt h dobtam egyet , es 2 csavo is be lett halozva , es egymas utan alltak , de lehet persze csak valami bug. nemigen szoktam latni h tobb halot dobna ,1-1x fordult elo csak.

frapsrol pedig annyit , hogy amig 1.01 em volt , tokeletesen tudtam frapsal avizni tqbol , amiota feltettem az 1.08 azota ha aviznek vele , akkor elkezd sirni a speaker , de nagyondurvan , meg akad is nagyon , gyanakszom arra h ez a sirás gondolom azer van meg tullehet melegdve a proci ienkor , es temperature warning megy? gep nemfagyott le ienkor egyszersem ,utana fogtam magam rogton megneztem a proci homersekletet , es 43 C volt , ugyanugy mint maskor , raadasul a64 em van 3.2 es , amik ennel azer melegebbek szoktak lenni , van hazhatues , meg van rajta 1 baszo zalmann ,szoval nemigazan ertem mi lehet a gaz:( osszes tobbi jatekbol , quakebol stb ,avizok tobb percet is akar gond nelkul , de itt megadja magat a gep , pedig van 2 giga ram , meg tobbszaz giga hely a vincsiken.

Az nézted már zsenikém, hová rakja a kész "fényképeket" a FRAPS? Vagy hogy jó gombot nyomogatsz, e?
Ilyenkor meg kell nézni melyik gombra van beállítva a "fényképezés", és utána, hogy melyik könyvtárba rakja a progi a kész fotókat. (gyengébbek kedvéért a FRAPS a képeket a saját könyvtárába szokta tenni)

Tudod, amikor elkezdtem használni a FRAPS-et, én se tudtam, hogyan mûködik.
Aztán addig próbálgattam, amíg nem mûködött megfelelõen. (most hogy így belegondolok, szinte mindent így tanultam meg a számítógéppel kapcsolatban)
Ha pedig hiába próbálgatod, végképp nem megy, akkor a neten próbálsz utánaolvasni, rákeresni (google), ÉS ha ezzel sem mégy semmire, akkor kérdezel fórumokon. Így mûködik a informatika.

Leslieee
PsychooooDaaaaaad :)

Az tuti h jól jönne már nemegyszer volt róla szó.

PsyhoApu
Szerintem jól jönne egy faq vagy valami, és akkor nem kérdeznének hülyéket :D

http://kutyuszoba.blog.hu/

Leslieee
Hát jah ezt mondtam én is, h egymásra nem hatnak az tuti.

Viszont az earth is csak akkor jó tömegre, ha mágus az a tömeg sok int-el :)

Én kipróbáltam a surge-öt, hát mit mondjak elég sz*r. Kimaxoltam passzívjaival együtt, és epic typhoon-nál semmit nem ért. Még a legelsõ csontikat sem vitte el. Inkább maradtam a termionnál, azzal legalább tudok haladni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

eart echant ,storm nimbus,az elsö töb emberre is hat,a második nem:) ezért aki tömegbe ,(pl lanon ,hamán, neten tolja teambe az eathre rápoljonaki magányos tápgépként titanrunolvastb az nimbusra. sztem a vita lezárva,mindkettö arra hat amire akar,de a colt és a fire nem türi meg egymást és nem hat egymásra ez BIZTOS. a fejlesztök meg csak a csekkre figyeltek nem arra h melyik mire hasson:D.Ez 1 tök jó dio klón lett,1 jól megcsináld fejlödésrendszerrel,amit senki sem lát át bizonyos esetekben:D lásd:az elmúlt kb 45 üzenet:)
Leslieee
Ha emlékeznél a kéréseidre te kis buzi akkor az is eszedbe jutna h a többségükre én válaszoltam.

És ez a topic nem a noobságaiddal foglalkozik hanem a kurva titan quest-tel. Nem azzal h "tanuljunk meg patchelni" meg "hogy mûködik a hamachi" meg "nem csinál képet a fraps". 5400 hozzászólás után szerintem nem ezekkel kéne foglalkozni, de a mai napig jönnek ilyenekkel h "kilépked a játék 5 perc után" meg mittomén. Érdekes módon ha vkit érdekel vmi, akkor utánanéz a neten amiket számtalan más oldalon megtalál, és nem itt rinyál faszságokkal. Arról nem is beszélve h várod a megváltást innen, negyed annyi idõ alatt találná rá választ ha megtanulnád használni a keresõket.
Ha meg ezek után is kérdésed van azt fel lehetne tenni ilyen formában: "BOCSI de lenne még egy olyan gondom, h nem tudok képeket csinálni a Frapsal. LÉGYSZÍVES segítsen valaki, ha tud. Elõre is KÖSZI" pl. Nem csak ilyeneket belökni h : "nem akar fényképeket csinálni a fraps!!help!!" 8 felkiáltójellel. Biztos a programozók baszták el és nem te vagy a balfasz. Ennyierõvel írhatnád ezt is h : "nem akar mosni a mosógép!!" vagy "nem akar szopni a kurvám!! help!!!".

Téma lezárva.

erre szoktam azt mondani h install cs noob

Dave00
te meg mit ugatsz mi vagy te az atyaúristen vagy mi a faszom h ilyen nagy pofád van!!!!!!!!!!!!!!!igen képzeld el lenyomom az f10billentyût és nem csinálja meg a képet!!!!!!!!

lehet hogy tényleg fényképeket akar csinálni csak eltévesztette a topikot (:
ajánljunk egy jó fényképezõgépet, meg még mit nem?
Leslieee
Dave bazzeg most már kezdhetnél vmit magaddal, a seggedet ne töröljük ki? Faszom nyiss meg vmi oldalt aztán olvasgasd el h mi hogy müxik.

Patchelni nem tudsz, jólvan, elmagyarázzuk no para. Multizni se tudsz, nem baj, azt is elmondjuk h csináld. Nem megy a hamachi vagy beszarik vagy nem látod a szobát, még ezt is orvosolhatjuk. Nem tudsz képeket csinálni (játékban prt-scr, aztán alt tab, be a paintbe, aztán ctrl-v), elmondják h ott a Fraps nevû progi. Erre bazzeg nem akar fényképeket csinálni? AKURVAISTENBASSZAMEG! <#mf1><#mf2><#gun><#boxer><#violent><#duma><#banplz>

Leslieee
De várjá ez így nem jó. Mert a storm nimbus alapban tehát a kis kocka az csak a botra hat, mármint ha abból lõsz, viszont a passzívjai már hatnak a castokra is, de csak akkor ha a nimbus aktív. Tehát te hiába lõsz tüzeset, a nimbus 2. passzívja az csak a cold damage-ra hat. Illetve ugyanez fordítva is, hiába castolnál shardot earth enchant-tal, nem égne az ellen, mivel még ha az earth enchant hat is a castokra, akkor is csak a fire-esekre, ergo kurvára nem fogjuk tudni letesztelni h mi mire hat :D

Kicsit bonyi lett remélem azér vágod :D

Dave00
nem akar fényképeket csinálni a fraps!!help!!

Lobsterman
köszi. megnézem. csalni azért nem szeretnék, csak cuccokat átcipelni. neten meg nem akarok játszani, mert még a végén erre is rákattannék mint anno a dio2-re :D

Grusalak
ja válaszolok magamnak... A nimbus után flame-t lövök, úgy talán sikeresebb lesz a teszt <#vigyor2>

Grusalak
#4938 ez még viszonylag a "legális" kategóriába tartozik. bár már ebben is vannak olyan lehetõségek, amik a játékban nincsenek (=csalás).

Grusalak
szerintem úgy a legkönnyebb eldönteni (legalábbis ezzel fogok próbálkozni), hogy lesz egy earth ench, majd lövök egy kis shardot->lángol vagy nem az nmy. majd nimbus és lövök shardot->fagyos látvány lesz-e...
(személyszerint a dpst sosem nézem, még a paladinnál sem, pedig ott elvileg valósabb jelentése van)

Leslieee: a fejlesztõs hozzászólásod... <#worship><#nevetes1><#eplus2><#taps>...

Lobsterman
Üdv. Tud valaki olyan progiról amivel egyik kariról lehet átpakolni cuccokat a másikra? Vagy bármiféle kari editor? Létezik egyáltalán ilyen?

Leslieee
Jó látom itt nem nagyon egyeznek a vélemények :D De sztem ha a fejlesztõktõl kérdeznénk, õk még ennyire sem lennének képben :D

Amúgy meg minden snassz ami jó, mert alap h mindenki azt használja ami a leggyilkosabb nem? :)

akarom mondani dmg+bonusokbol jon az avarage sebzes es azt szorozza az attack speededdel , ami mondjuk ha 200 , akkor 2 vel igy jon ki a dps. persze ebbe az ien burn dmg s szarok is beleszolnak rendesen , de en levettem minden ien cuccot mer nemlattam ertelmet.

amugy megertelek ebbol a szempontbol h surgezel , shard mar eleg snassz:)

hat valami olyat ir h enchant your weapons and for allies. ergo a fegyverednek adja a tuzsebzest , es mivel a ternion az attack skill nempedig spell ezert hat arra is , spellre nemhiszem h hatna.. dps be persze kiirja , de dps be nem a skilljeid sebzeset irja hanem az avarage dmg + bonusok , aminek az alapja a staffpod erossege. ami ugyebar nemhat surgenel , kiveve ha a staffon van 20% fire dmg mondjuk vagy valami , az hathat a spelljeidre talan , de az ench az attackodra hat sztem csak.

A storm nimbus elvileg csak a fegyverekre hat.

Grusalak
az igazat megvallva direkt azért szeretném a flame surge-t kipróbálni hosszú távon, mert a shardot már mindenki agyon magasztalta...
a másik, hogy ugyan a heart of frost 8on ad +52%ot és a velocity is 8on ad +52%; addig az earth ench.is ad 12ön +100%ot... tehát azért azt is lehet húzatni... feltéve hogy ténylegesen hat a spellekre is, vagy tényleg csak a fegyver vagy a botlövésekre
dudovec->amit írtál termionos tippet, abból azt veszem ki, hogy szerinted csak a bot lövésre hat, a varázslatra nem... korrekt?

ÁÁÁ!!! Haza akarok menni! Ki akarom próbálni!!! <#idiota>Azt hiszem erre mondják, hogy elvonási tüneteim vannak...<#idiota>

na ez ez jokis magyar mondat lett:o amugy enis inkabb shardot javasolnek , tuzbol pedig valami teruletre hatot , vagy idolegeset , ha beleállnak tépje õket.

legcsitesebb cucc: archmage glove hihetetlne..:)

earth enchet sztem akkor erdemes tolni csak ha ternioner vagy , bar igabol akkorse dob olyan huude sokat , cirka 1000dps t ugrok az fullos enchanttol pedig meg kinyomtam neki a brimstonet is pedig maxolva kb 30 al noveli a dps t , eleg tré.... arra meg sztem nem erdemes alapozni hogy megkapja a dwellered , mer nem ad az annyira sokat neki , raadasul tok kicsi a rangeje , szal ritkan van olyan h valakit sokaig zuztok es olyan kozelsegben van a dweller h megkapja , es tenylegesen biztonsagban erezheted magad..

chalezlopez
pl a FRAPS

Vamos Argentina!

Dave00
hogyan fényképezzek játék közbe?milyen progi kell hozá????plz segítsetek!!!

Grusalak
amint szintet lépek, vagy eljutok Delphibe (skill-átpakolos emberkéhez) egybõl letesztelem ezeket: Nimbus<>earth; fegyver/bot<>varázslat. Valamint a paladinról átpakolom a pontokat, hogy legyen wisp, és szerzek tüzes botot, és azt is kipróbálom...
Bár legközelebb csak hétvégén kerülök gépközelbe, de legkésõbb hétfõn nyilatkozom. :-)

Leslieee
Figyi az earth azt írja: "imbues your weapons, and weapons of allies" tehát a fegyvereidet vértezi fel, amíg a nimbus: " imbues the player and it's attacks" utóbbit kicsit rövidítettem. Szal az elsõ csak a fegyveredet vértezi fel, amíg a másik minden cold és lightning attackodat, tehát a castokat is.

Nekem ez a véleményem.

nem lenne roszz:)
van egy Hammer of the Sunom ha vkit érdekel:
96-128 Damage
Speed: Slow

129-189 Burn Damage Over 3 Seconds
+25% Fire Damage
41% Fire Resistance
+71 Health
+20% Health Regeneration
+10% Increased Experience
Grants Skill: Heat Shield

Required Dexterity: 119
Required Strength: 350
Grusalak
ami érdekes, hogy a strom nimbus és az earth enchantment egy gondolatra épült szerintem, de míg a nimbus csak rám hat, addig az earthes skill a szövetségeseimre is, pedig milyen jó lenne, ha a dweller megkapna, hogy aki megüti, az visszakap a képébe egy kis villámot :-)

mindenre hat,mert uigyanmazon az elven müxik mint a nimbus,ezt onnan tapasztaltam h e.ech.nélkül nem annyit sebez a eruption ,vulcan orb se.
Leslieee
Arról beszélek h a botra hat, és castra nem.

ugyanugy hat a botra is mint a storm nimbus
Leslieee
Nekem is van egy elementalistám, és shardot használok természetesen :) Passzívjai sztem jobbak, nameg ott a storm nimbus passzívja a heart of frost, ami nemcsak a sebzést növeli de lassítja is az nmy-t, plusz a whisp, plusz a tárgyak és így kb olyan 90 mana körül jön ki. Amíg nálad lesz kb 110 mana egy cast. Ráadásul az earth enchant sztem csak a fizikai sebzésedre hat, tehát ha bottal támadsz, a castodra sztem nem, bár ezt nem vágom annyira.

Grusalak
Köszi! Bár épp azért kérdezem, mert a kipróbálás lehetõsége még messze van :-) Paladinnal játszottam eddig, és most akartam oracle-t, amibõl végülis elementalista lett... Viszont nem a shardot akarom nyomatni, hanem a flame surgeot, mert akkor ott lenne a earth enchantment +100%; a wisp +100%; és a volativity 33%os +178%os sebzése megpersze az összes plusz a tárgyakból és így már nyami :-D

Leslieee
A ternionra asszem az attack speed hat.