Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a hamachis cím?
Gyülekezzünk ott szerintem. :)
Gyülekezzünk ott szerintem. :)
Ja várom a jelentkezõket akkor egy kis hentre legenden. Ha vagyunk minimum 4en hostolok egyet. (Egyiptomig vok legenden)
Trip to live, live to trip
Zhidane városába kell vinned egy fazonnak (Great Wall teleport).
Hey Tom, ne ide irogass mert Michael elveszi tõled a consigliere-séget! :P
Hey Tom, ne ide irogass mert Michael elveszi tõled a consigliere-séget! :P
Szevasztok! Lenne kedve valakinek egy hamachis cserebere témához?
Szasztok! Lenne egy kérdésem van nálam egy jade szobor kinek a küldetése és hogy hova kell vinni? Elõre is köszi.
Na végre, hála a keresõnek megtaláltam a megoldást. Szerencsére itt is mûködött ha bemásoltam a patchet a játék könyvtárába. Bocs a sok hozzászólásért:)
Francba ezzel romhalmazzal! Már mindent titan quesetel kapcsolatos vackot kitöröltem a registrybõl de ez sem segített:(
ja es elegge akadt nalam ahogy vettem ,meg sipolt a speaker.. nehez iranyitani szal elegge biztonsagos uzemmod , bar manticorenal megijedtem , azthittem behal es abbahagytam a lovest , erre nekemjott sok sikerrel:D
Na a móka kedvéért, az 1.11-eset sem tudom felrakni. Az is kilép, de annál van felirat. Eredeti exe van fent, nem crackelt.
Miért van az hogy nem tudom feltenni az 1.08-as patchet miután uninstalláltam az 1.11-es verziójú TQ-t? Haveromnál ugyanez van. Bejön a patch ablak de sehol semmi felirat, bármire megyek kilép. Találkozott már valaki hasonlóval?
http://rapidshare.de/files/29905816/bosses.avi.html alul freere , aztan lehet majd tolteni elvileg. 2.5 perc tq video
Egy kis szabadság után máris 650 olvasatlan üzenet fogad, de holnap ( vagyis már ma nekifogok esni olvasgatni! ). Kérlek szavazzatok itt, nagoyn fontos lenne.
*TQ F.S. logó = TQ Fan Site logó (valami amire ez lenne kiírva, de nem tudom milyen is :P )
köszönettel & üdvözlettel:
- kisPocok -
*TQ F.S. logó = TQ Fan Site logó (valami amire ez lenne kiírva, de nem tudom milyen is :P )
köszönettel & üdvözlettel:
- kisPocok -
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
Tény h epic Typhon elsõ dropjai inkább a "ring of gaia, blessing of the gods, timaios, alke, glutton pajzs, doxa, borealis, diogenes chiton, wrap, chromatic staff, aeon, polaris, hygeia, athlon, battlemage set, eidolon shell....
De ami késik nem múlik. ;)
De ami késik nem múlik. ;)
lehet vmi olyan cuccod vsn(armor,ring ,amulett,fegyver) ami mind controlt ad,és azért volt az egész?
ez ellöfordulhat föleg hogyha van nálad olyan fegyver amely egy kis ideig az irányitásod alá vonja öket ( control mind asszem )
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
Láttatok már olyat, hogy a monsták egymásra támadnak? Elõször mikor egy vaddisznó megtámadott egy szatírt még azt hittem rosszul látok, de utána dokumentáltan lõtte egymást két csonti ijász hosszú másodpercekig.
hehe , csinaltam egy eleg egyszeru videot , 2.5 perc , nem akarom nagyon csunyara meg hangtomoritessel paraim vannak , de kb 50 mega lesz , nemlett olyan rossz.. mindja elkezdem feltolteni , majd 1-2 ora aztan linkelem:)
hát nemtom,a drop teljesen random,a szint befolyásolja,más sztem nem. Nekem pl epic typhon ezek közül 1et sem dobott,nála a nagy szám a polaris(legalább 4),amulet of hygea,aeon és a blessing of the goods volt,néha eldobott 1-2 szettes armort,meg vagy 2 doxa kalot-t,és "gyengébb" legend ringeket.Ezt meguntam és mentem én is legendre..
Köszönöm a válaszokat, majd próbálkozok...
mrspawn
mrspawn
nna. akkor mégsem vagyok egyedi eset. lehtne randomabb drop (ilyen szó nincs is).
a más kulcsos kari gondra meg jó megoldás a soulseeker progi, megkeresi és játszhatóvá teszi az összes karidat mindegy h eredetileg milyen kulcsal tetted fel a TQ-t. de ezzel már komoly csalásokat is lehet csinálni, szóval csak módjával, óvatosan...
nekemis ugyanazeket a ringeket dobalta epic titan megallas nelkul.. ezzel lett ki kb a pocsom es atmentem legendre:)
chihiron's loop, black pearl ring, timaios, a másik kettõt már eladtam, nem emléxem rájuk
ring of gaia is van még 6 vagy 7 ha kell vkinek adok belõle szivesen
ezek szerint akkor más nem ilyen "szerencsés" drop terén. viszont ha van vkinek jó harcosnak való gyûrûje: hááát nem mondanék rá nemet...
ring of gaia is van még 6 vagy 7 ha kell vkinek adok belõle szivesen
ezek szerint akkor más nem ilyen "szerencsés" drop terén. viszont ha van vkinek jó harcosnak való gyûrûje: hááát nem mondanék rá nemet...
mrspawn ha nem ugyanazzal a keyel telepitettel akkor nem latja a regi mentest a game
yann mégis mik azok a szar gyürük?? ha leirnád örülnék neki:)
5 ring of gaia? vagy 2vel megkinálhatsz ha ennyire felesleges,egyébként érdekel valakit egy komplett bone armor szett?
én nem használom,és nem is fogom(inkább vestment of battlemage-t pártolom az avengeremnek:))
5 ring of gaia? vagy 2vel megkinálhatsz ha ennyire felesleges,egyébként érdekel valakit egy komplett bone armor szett?
én nem használom,és nem is fogom(inkább vestment of battlemage-t pártolom az avengeremnek:))
Hello...
Új redszert raktam,újra telepítettem a játékot és most nem tudom a régi mentéseimet elindítani..
1.08-on van,crekkelem, bemásolom a helyére de nem jó..
V.mi ötlet.. Plííííz...
Köszi..
Új redszert raktam,újra telepítettem a játékot és most nem tudom a régi mentéseimet elindítani..
1.08-on van,crekkelem, bemásolom a helyére de nem jó..
V.mi ötlet.. Plííííz...
Köszi..
Úú bocsesz nem olvastam:(
Én most elhúzok otthonról de sztem olyan 22 körül hazaérek, ha lész még legalább 4 jelentkezõ akkor összedobhatnánk vmit.
Vagy ha esetleg ti csináltok addig majd írjátok ide a hamach szobanevet/jelszót.
Én most elhúzok otthonról de sztem olyan 22 körül hazaérek, ha lész még legalább 4 jelentkezõ akkor összedobhatnánk vmit.
Vagy ha esetleg ti csináltok addig majd írjátok ide a hamach szobanevet/jelszót.
ha van hely szoljatok é is szivesen nyomnám hamachin
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
egyébként, ha már random a drop, miért van mégis egy vödörnyi "ring of gaia" gyûrûm? kb 5 másik (szar) gyûrût dobott, de ebbõl: volt hogy egyszerre hármat is.
valaki mondta, hogy a saját meg a typhoon szintjébõl kombinálja ki, hogy mit dobjon. de már három szintet léptem a drop mégis mindig uaz.
valaki mondta, hogy a saját meg a typhoon szintjébõl kombinálja ki, hogy mit dobjon. de már három szintet léptem a drop mégis mindig uaz.
én is bejelentkeznék a legendes hamachiba, ha beférek
ja , sikerult avizgatnom , csak egy a gaz h sir kozbe a speaker mint az allat , de sikerul muvizni:)
hat akkor mar lennenk 4 en , ha mehetek enis:D csak kene valami olyan hostolo fel akinek van vagy 512 kuldese..
én még nem toltam végig epycen!Isenlord jövõhéten mikor?mert akkor addigra megpróbálom én is végigtolni epycen!
sztem jövö hétre összejönne,mi zsirfecskével szoktunk néha tolni,legenden, csakjobb lenne ha mégtöbben lennénk:D
Hát úgy állandóan nem szokott lenni, csak ha cserélünk vmit vagy nyomunk 1 órácskát. Ha összejönne 6 ember hostolnék egyet legendre. Xp szempontjából nem lenne rossz.
Meg. Szoktam lenni esténként néha neten, "Magyarok" nevû szerveren, vagy *** hun *** akármin.
Vamos Argentina!
nektek van a hamachin szobátok ahova lehetne csatlakozni?mert én szeretnék persze ha van meg ha lehet!
kérdezd zsirfecskét h megéri -e elkezdeni,neki van egy 52 es brigandja(hunter-rouge).
Épp most fogom elkezdeni egy hunter-rouge-al.. ;D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
orcale conjuer a ket legerosebb , de sztem egyikse castol csak ternionozik , idez , meg megallitja a csordát. soothsayer (spirit nature) aki meg nagyon ottvan , nameg az elementalist , druid.. sztem ezek utnek leginkabb ,meg cucc nelkul is.
iselord: van refreshelt colossus karim , hat telleg eleg brutko , actokon az megy at a leggyorsabban , es eleg nehez vele meghalni , csak a super uniq bossok , pl talos meg a learnean hydra azer eleg nehezen doglik meg vele. egy kemeny champion meg jo tud lenni megfelelo fegyverekkel, ijasszal meg roguevel eleg nehez sztem..
iselord: van refreshelt colossus karim , hat telleg eleg brutko , actokon az megy at a leggyorsabban , es eleg nehez vele meghalni , csak a super uniq bossok , pl talos meg a learnean hydra azer eleg nehezen doglik meg vele. egy kemeny champion meg jo tud lenni megfelelo fegyverekkel, ijasszal meg roguevel eleg nehez sztem..
látom vannak új emberkék a topicban...:D
Esetleg vkinek meg van eredetibe a játék????????
Esetleg vkinek meg van eredetibe a játék????????
oracle vagy element "jol" halad legenden is cucc nelkul bar legend veget meg nem lattam oracleval de annyi gond nincs vele mint harcos karival.
cucc nelkul = kulonosebben jobb cuccok nelkul
cucc nelkul = kulonosebben jobb cuccok nelkul
earthból: eruption (magasabb szinten),alacsonyabbon vulcan orb
hunterból:volley,pass trought
nature ból refresh+más kaszt dvább varázslata
defense: colossus form(refreshel halálos combó lehet)
warfare,rouge-t nem igazán ismerem h ott mire érdemes pakolni,alacsonyabb szinten sztem megéri az onslaught,magasabbon a dual wieled kötelezö
hunterból:volley,pass trought
nature ból refresh+más kaszt dvább varázslata
defense: colossus form(refreshel halálos combó lehet)
warfare,rouge-t nem igazán ismerem h ott mire érdemes pakolni,alacsonyabb szinten sztem megéri az onslaught,magasabbon a dual wieled kötelezö
Hali!
Az eddigi véleményekbõl a két leg spell: Shard (Storm) és a Termion (Spirit)
Az eddigi véleményekbõl a két leg spell: Shard (Storm) és a Termion (Spirit)
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
Sziasztok!
Légyszives irjatok nekem 1-2 caster combot ami megálja magasabb szinten is a helyét. Én natural, spiritet néztem lesz esélyem vele?
Köszi elöre is, egyébként probálkoztam visszaovasással, de még 1enlöre kinai nekem ez a sok "szleng" amit használtok.
Légyszives irjatok nekem 1-2 caster combot ami megálja magasabb szinten is a helyét. Én natural, spiritet néztem lesz esélyem vele?
Köszi elöre is, egyébként probálkoztam visszaovasással, de még 1enlöre kinai nekem ez a sok "szleng" amit használtok.
nalam mindig boss utan ugrott meg ahogy jottek sorban legend görögön , kaptak ien dark covenantos maxolt lethal striket:) 16k volt a skeleton raiders csonti bossok utan , azoknak ien 70% ot levitt , es a proper offeringes poknal ment fel 20k ra. a ternioner meg asszem 13
csumi!
kell valamilyen softver a lanhoz?
kell valamilyen softver a lanhoz?
Hát azért az a 20500 az kicsit soknak hangzik, hogyarákba számolta ezt a gép? Ha megnézed a fullos ternionos karidat ott is csak 9k volt a max sebzés nem?
Amúgy én mindig azt hittem h a gép tényleg azt méri, h melyik volt a legnagyobb sebzésed, egészen addig amíg le nem cseréltem magamon pár cuccot, és játék NÉLKÜL nõtt a greatest damage dealt-em 2ezerrel. Szal lehet h azt méri, h mekkora az a sebzés, amit max kihozhatsz.
Amúgy én mindig azt hittem h a gép tényleg azt méri, h melyik volt a legnagyobb sebzésed, egészen addig amíg le nem cseréltem magamon pár cuccot, és játék NÉLKÜL nõtt a greatest damage dealt-em 2ezerrel. Szal lehet h azt méri, h mekkora az a sebzés, amit max kihozhatsz.