Titan Quest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a squall kire hat? Arra ki benne áll a felhõben? Vagy ha rácastoltam, akkor, ha kimegy belõle akkor is csökken a resistje? Esetleg már akkor is, ha csak átgyalogol rajta?
De mivel elemental damage-t ír ki valszeg hat rá, bár ki tudja 😊
Trip to live, live to trip
---....ooooOOOOoooo....--- And then there was Silence
neked is van 1 conjurered nem? neki nem is dobtál 1 darab pomtot se rá?
egyéként én azt nem értem h te mit nem értesz azon h én a stone formot is használom?😊
Leslie: lichking igen kb ugyvan ahogy mondod , de nalam csak a death nova meg a lichking idezes maxos , es ne feledd h legendaryn nõ neki a manaja is , es nem lovoldozi el olyan konnyen , mellesleg mutattam a covenantot , annak megvan az a rendkivuli elonye is h kb nemiszol mana potit , es meg a petjeidnek sem fogy el a manaja , erosebbek , gyorsabbak stb stb... cserebe csak annyi kell h ellensulyozod 1 health potival amikor benyomod , es ha mar van valahogy 50% recharged akkor kb mehet folyamatosan a covenant. Es a lichking nemmondanam hogy magus karinak nemjo , merthat a conjuerem ugyan ternionos , nempedig caster , de nemneveznem harcosnak a 2k lifejaval.. titanrunnal meg befutok kozepre el a titan mellett , oldalamon egy dweller egy outsider meg 3 ancestal warrior , de a lichking nemjon hanem mar rogton lovi messzirol , emiatt az esetek 70% aban titan rogton neki megy , es aki odamegy a lichkinghez az nemjar jol , szal kb igy 1 es 5 sec kozott el a titan , attolfugg meik alibility hogy jon be a petjeimnek , hiaba a 6.5k sebzes meg az alapban -36 allresist annak akit lovok , nemviszem annyira az eletet , de amint meglovi a lichking a soul blightal akkor mar -80 allresist kb meg health reduction, es osszesik rogton a titan , nameg az ether lord 33% reducja is.. tul tap ez a spirit😄
De sztem azóta reinstallozta 😊
bow of herakles
neith bow of the sun
serpent whisper
zhu Rong's firebow
Találtam egy új bowot, Nemesis' Recurve, kár h very slowos ez is😞
Sajnáltam elpocsékolni egy teljesen jó állapotban lévõ Liche King-et. 😄DD
Mágus mellé szerintem nem a legjobb, mert nincs provoke-ja, és az enemy azonnal rohan hozzád amint bevittél egy sebzést.
Melee kari mellé viszont elgondolkodtató a dolog.
Amit utáltam még benne, hogy kb. fél perc alatt ellõtte az összes energy-jét, aztán már semmire sem volt alkalmas.
Energy regen rate-je meg szánalmasan lassú.
Ez a Lich vs Wolf vs Dweller csata úgysem dõl el, mivel kb úgy vitázunk ezen, h pl vkinek fullos a dweller, vkinek feles a farkas, vkinek meg össz 5 pont van a Lich-én. Így nem lehet. Viszont sztem akiket Isenlord kérdezett, kurvára alig tehettek a Lich-re, mert ha lenne rajta pont nem így nyilatkoznának. Nekem 17es, a többi tulajdonságain meg kb van vagy 18-20 pont, de amíg manája van azt le nem üti senki, mer nyomat egy death novát és újra maxos. Sebezni õ sem sebez kibaszott nagyokat, de változatosan, a soul blight redukálásáról meg nem is beszélek, mer az nagyon killer. Simán odarakom epic Typhonhoz, aki elkezdi ütni, de mire elérne vmit már simán max élete van megint a Lich-nek, az övé meg rohamosan fogy. Nem egy tank, de sztem a legjobb támogató, bár tény h a nature vonalat még nem próbáltam.
Én Cold-ra gyúrtam, mert a Heart os Frost passzív lassította az enemy-t.
Lehet, hogy Lightning-al nagyobb sebzés érhetõ el egyébként.
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Õszinte leszek, íjásszal, vagy melee karival nem vállalnám. 😊
Egyébként nem csalás a TQVault, tekintve, hogy a készítõk lehetõvé tették az online játékot, abban is a trade opciót. 😉
Ha annyira nem akarták volna, hogy legendary íjakkal lövöldözzek normálon, akkor magasabb dex értéket, vagy player level korlátot raktak volna rájuk. 😉
A sok set sem a semmiért van, ugyanis nem sok esélyed van úgy megtalálni akár egy teljes szetet, hogy csak végigtolod a játékot, és mondjuk a Titánt is csak 1x vered le.
Ez egy ilyen játék, és annyira sok szép tárgy van, hogy mindet meg kell szerezzem.... 😊)
a karim egy avvneger ,most 47 es,elöször eathöt választottam neki,utána huntert.Mert a kari elképzelésem ez volt.Mindenálon ijászkodni akartam,és szinte minden kaland, h'n's játékban a tüzzel szimpatizáltam karakter generáláskor.ezt a hagyományt itt se szakitottam meg. az elképzelésem ez volt:
olyan kari kell aki mellett lehet ijászkodni,van legalább 1 tömegpusztitó varázslata és 1 tank petje. erre a kasztra leginkább az avenger illett, már csak a tüz miatt is😊. stormot azért nem választottam mert nem tetszettek a passzivjai és a varázslatai,egyedül ami ugy csábit volt benne az a linghtning,és a chain.
spiritet nem akartam,mert dio klónról lévén szó,ez a necro szerepét töltené be itt,de én halvány sugarát is nehezen látom ennek a TQ ban. a cséphaadaró kasztok eleve nem állnak a szivemhez közel,nature az olyan "buzi " elfesnek hatott,tolvaj meg elsöre nekem átláthatatlannak tünt. Igy lett az elsö karim avenger.normalon,és epic közepéig végig csak ijászkodtam,staffot nem használtam,normalon inkább speart mert hu-hai's pride dal szimpatizáltam😊.már a legelsõ questben chillwindet dobott a sámán,utána nem sokkal azt nomad hunting bowra,és sillentflightra cseréltem,de egyik se volt az igazi avenger fegyver.epic act 2-n láttam egy zölt fire bowot egy árusnál,potom 8 milláért,amit nem sajnáltam kiadni érte,20+30 fire dmg,71-89 basic dmg,slow,+50% fire dmg,és echantoltam egy attack speedes epic prométeusz flammel.ezzel már viszonylag jót lehetett apritani,epic act 2ö végéig,ekkor már a vulcan orbot lecseréltem erruptionra,stone formot is kellett használni,mert tapasztalatból jötem rá h nagy monszták ilyen 1varázslat71halálos cspelljeit csak igy lehjet tulélni(mert ilyenkor 0dmg sebzést kaapok és még gyógyulok is alatta nagyon dván) körülöttem meg gyilkol a vulcan orb/erruption .act 3om közepén tettem szert egy battlemage szettre,és a helios'furyre,amit 2db fire dmg-s gyürüvel még jobbna ki lehetett használni.
a viszonylag sok karakter halálozásom a nagyobb monszták miatt volt vagy fire,és sok pierce resistes léények,és a skill dis.es mocskok miatt,pl manticore,giant constuct,küklopsz,act 2 ö telkine. karim attributumai:
str:270
iq:440-460 között,ez változó
dex 350-370 között
ebbe a legjobb h iqra max 2pontot adtam a többi a %os iq és a battlemage müve.basic 110+(340-360).nem láttam értelmét adni rám ert már normalon is láátam h rengeteg az iq bónuszos tárgy,armor és sokkal keveseb a dexes,strenghtes,és staffot se használtam jó darabig,szal max a varázslat dmg jét befolyásolta,és az earth echantot az íjon.ezért minden 3-4.pontot strenghtre,a többit dexre adtam.
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
amúgy meg mindenkinek az a jó amit ismer meg szeret, én nem láttam még cd-en kívül más pet-et múködés közben ezért biztos elfogult vagyok 😊
szóval ez a vita parttalan, max pvp-ben dõlne el kinek van igaza.
scorpy: ugyanúgy athlon, 9600xt és újabban nekem is csinálta a kék képernyõt. baromi idegesítõ, de tuti vga és csak tq közben jön elõ.
hameg egy bowos kari nem eletkepes legendaryn , akkor elbasztak a balancingot eleg csunyan , bar nemlepodnek meg , elvegre par dologban mar ez eleg erosen kibukott.