23078
  • ROMOTO
    Nna de az olyanokra, hogy Titan run 14!? már szerintem te sem nyomulnál :) ez 1.20 ban is 5-6 60.szint feletti karinak úgy megy, hogy az utolsó már nem érkezik megütni szegénykét :D
  • Shorlex
    fecske én jóesetben gyúpolni tudok neked mert vannak ezeknél sokkal jobb cuccaim, de mivel nem vagy híve ezért csak felajánlom.
    ha el akarod fogadni tedd meg privátban (email címmel), azt senki sem látja, nem sérül a nogyúp fecske-image én meg nem mondom el mert ilyen hiheteten jó arc vagyok :D
  • Shorlex
    Na ja de szerintem z itt játszók 95%a nem biztos hogy megvette a gamét innentől kezdve marad a hama...
    pedig nagyon szívesen multiznék a binderrel, basszus.
    lvl58as és fél egyiptomot végiggyakáltam mire az alsó csík egynyolcadát kb. feltornáztam. szóval egy komplett szintet csinálok meg is lehet hogy kevés
    ellenben az ilyen help kill typhon lámákon nekem is lenne szocális érzékem segíteni, de hát... :D
  • ROMOTO
    Ja elbaszott egy csapat, meg a tulspirázott nickjeik, valami Mort, Death Fon előtag okvetlen kell bele kész röhej :D (A másik ilyen német fasz meg az egyik haveromat nyúlta le trade közben, leestek neki a cuccai a földre véletlenül, erre a paraszt felmarkolta az összeset és kilépett...ezt a fokú genyaságot szerintem más nációk nem űberelik :) Én kerülöm eleve a német szervereket, jók az angol, holland, orosz és néha a francia gammék, a nációsakban ezekre járok rá, vagy a nevek alapján pl.Help kill Tiphoon meg ilyenek :)...És ha az ember fia nem gagyizik, örömmel visszavárják... és ezeknek a gesztusoknak jó húzása van :)
  • dudovec
    Nemetek diabloban is nagy bunkok voltak.. es telleg ien hentelos preciz droid pocsok, mindenesetre imadtam amikor verbosszut eskudozott, meg kovettek a jatekokban mert megoltem valami spanjukat:D vicces nepseg na..
  • SVHSolyom
    És azt is meg tudja mondani vki mit csinaljak hogyha 1.0-m van mer ehez a neten nem igen van patch
  • ROMOTO
    Ja és érdekes hogy pl. a szerver nevek közt tök sok van a különböző nációkat toborzókból (a németek a legtuskóbbak persze, csak a hent semmi szöveg...volt egy fasz aki kétkezes bunkós defenderrel nyomult, hát az a többieket mindig basztatta, hogy egy kupacban nyomuljon, meg persze mindig ő volt az első a vezérfonal szerepét vitte... na most a végén Szifon legyakása után felmartam a droppot Truncheon of Malice képében,...:)(a markoláshoz jó idegzet és reflex, kell...külön élvezet) ..:) a hoppon maradt faszi rimánkodni kezdett hogy passzoljam le neki, megmutattam a többieknek és odaadtam neki, ezután mindenkit lebaszott hogy milyen köcsög és kilépett a gaméból, na ilyenek a német gamerek...naszóval a nációs szervernevek közt van sok orosz, lengyel, holland,spanyol... még japcsi is 2500 pinggel :) de magyar csak akkor, ha az a 5 ember gyakál akik már az elejétől fogva nyomták és már azok is csak mutatóban... és hát ez szerintem minden vonatkozásában lohasztó adat....úgy-hogy tessék beszerezni a gamét...úgy is itt a karácsony :)
  • zsirfecske
    azt írtam hogy jobb mint a galériámban lévők....

ennél konkrétabban nem tudom, klikk jobb szélen a galériára, és ott a kép 'tracker set' néven.

pepita006: kereskedőnek eladott/tőle vett cuccot ha kilépsz a trade ablakból már csak rosszabb áron tudod visszavenni/újból eladni. de ez normális.

amúgy a híresztelésekkel ellentétben a vault-ban tárolt 2 eye of the horus-ból simán kiment 1.20 alatt a -rec és -nrg került a helyére mikor bevittem. érdekes peccs...
  • ROMOTO
    Nem is tudtam a mod-ról?! nekem sosem hiányzott :) mire 1.20 lettem megvolt majdnem az összes használható lila cumó (na nem a dropp, inkább a trade miatt :) és hát azért van különbség...a főmonszta droppok tényleg karcsúak az 1.20 ban (nekem a Szifon szólóban szinte alig dobott valamit és multiban sem szakad bele a dropp-ba :)
  • Shorlex
    nem tudom már olyan sokszor hallottam a fene rossz 120as dropról.
    hát most mindenki lehet hogy útálni fog érte de nekem 120 kétszer olyan jól dobál mint 108
    a binderrel majd minden két szakasz között találtam valami cuccot, amikor elkezdtem a corsát (azóta beuntam :D) ugyanez. nem tom lehet hogy a defender ágú karikkal ilyen a gép de nekem biza úton útfélen dobja a kék meg lila cuccokat, a legtöbbet az ellen használatából ami pedig kifejezetten le lett véve aszem 120ban. nálam feltuningolták. és nem, nem használom azt a modot ami 5 vagy nemtomén hányszorosára növelli a drop esélyt.
    egyszerűen nekem dobál mint az istennyila
  • SVHSolyom
    köszi
  • ROMOTO
    Különben a multi teljesen más téma, baromi hangulatos...a tök uncsi pályák sem azok ha 5-6 ember meg 5x annyi monszta nyomakszik rajtuk... és közben lehet beszólogatni, trade-lni egymásnak-egymással közben, stb...úgy-hogy érdemes a hiv. gaméval tolni...rohadt sok a szerver és mindig van titan run, questes, stb. gamé dögivel rajta. Én speciel a pingen túl létszámfüggő vagyok:3 kari felett legenden már szórakoztató...:) 6 nál meg az 1.20 is úgy droppol mint az 1.08, tegnap egy ilyen hajkurász közben lemaradva a corsairommal "söprés" közben találtam vagy 3 lila cuccost a földön( Soulharvest,Peleus' Ashen Spear,meg nem is emlékszem mit) csakúgy..., a hent közben bemelegedett többiek átrohantak rajtuk és észre sem vették...(és így találtam már soxor:) ez odáig szokott fajulni, hogy a sima ládákat bone pill-eket ki sem nyitja senki, inkább gyakál...mert ha nem, a többiek eltakarítják az ellent nélküle...:)
  • Shorlex
    pepita, nem tudom mire gondolsz ha egy kicsit bővebben leírnád talán segíthetnénk is... nincs a fegyvereknek két ára nem tom miről beszélsz. ha félre értelek akkor bocs, de abból adódik hogy kissé szűkszavú vagy... :D
  • pepita006
    de akkor mért van két ára neki??
  • ROMOTO
    Én mondjuk ilyen baleseteknél kultúrember lévén, ha jut időm mindig elnézést szoktam kérni :)
  • ROMOTO
    De ezt csak olyankor szokták direktbe, ha pihi van, pl. a városokban trade közben :)
  • ROMOTO
    Abszolút! :) a hunter szét scatter-vollejezi ha nem akarja akkor is a közelharcosok meg szétcsapják a több csapást adó skillek használatával...a vitality dmg nem, de a fizikai kipurcantja a peteket, ha útban vannak
    a Lichemet csak úgy poénból többször zúzták le, mint az ellen tudta volna :) jó móka a sylvan nymph és a farkik kifingatása is az előbbi sikolya és az utóbbiak nyüszítése miatt :)
  • Shorlex
    Romoto ezt nem értem. egy dolog megfogta a fülem: a farkasok a többi kari ütésébe? ez azt jelenti hogy az ellájok is tudják ütni a másik elláj petjét multiban???
  • Shorlex
    válassz megfelelő patchet.
    nem mindegy hogy milyet használsz, ahány korábbi verzió nnyi féle van
    ha végképp nem megy, mentsd el a karijaidat, a vaultodat, és reinstall. kényelmetlen de nem olyan borzasztó dolog.
  • Shorlex
    jó hát ha rendesen működne az a sqall akkor nem lenne semmi gond. csak nagyon szép csiribiri szöveggel oda van írva hogy reduced resistance, azaz MINDENRE érvényesnek kellene lenni, de cseszik levenni mindent, csak azt veszi le amit épp kedve tartja kb.
    Úgyhogy egy instant squallozással minden ellent szét lehetne ütni ha van hozzá peted ha működne az ami le van írva a skillfában. de nem működik. ez a baj. itt bukik a necro thane.
    A sooth az látványos de akkor minek necrozgassak? ternionnal szétlősz mindenkit, ha van 100% reced, akkor outsider is mindig ott van, lich ugye alap, farkasok esetleg mi kell még? nem érdemes necrozni vele. necrozni igazán a breakerrel lehet meg a thane-el lehetett volna ha a squall hozza a leírt formát. de nem hozza.
  • SVHSolyom
    Mit csinaljak ha a patch nem ismeri fel a gamet?
  • ROMOTO
    Az a körülmény a multiban meg különösen fájó a lemaradt "hátvéd" kari kasztoknak ha a grab-ról rendre lecsúsznak :)
  • ROMOTO
    Ezért nagyon hamar felhagynak az ujraélesztésükkel...
  • ROMOTO
    Ok, de az utolsó mondatomat akkor ezek szerint nem vitatod :) a farkik sajna egy két sec. után mindig kifekszenek, mert vagy az ellen vagy a többi kari ütésébe (ami ilyenkor gyakoribb) futnak bele...
  • dudovec
    Romoto: lehet, de tobbnyire a pet csak bosshoz kell, es ott mint mar mondtam, megeri a ra aldozott pontokat.. bar en pet alatt a spirit peteket ertem , ien anci ,dweller, farkasok... csak golyofogonak jok, es mondjuk ha sokan vagytok benn, feleslegesek.. bar a farkasok auraja mindig jol jon.
  • ROMOTO
    Valszeg nem véletlen hogy a karik akiket látok a neten, ha távolságiak akkor általában: slayer, sage, conjuer, oracle(a két utóbbi csak a ternion miatt, persze kevesebben vannak mint az íjjas karik, és ha véletlenül nincs előttük pár közelharcos nagyon kell igyekezniük, hogy megmaradjanak...:) és a közelharcos karik: concueror,champion,thane,warden,corsair, paladin ok és sokkal többen vannak mint a távolságiak...Írtani a leggyorsabban a hunter íjjasok szoktak,a legagresszívebben a conqueror,corsairok. Namost peteket csak elvétve látni a gammákban, ezek egyébb okairól egyébként esett már szó...(néha visp, liche, ancestral,core dweller, outsider és slussz) az okokhoz még hozzátenném a többjátékos módban lévő enemy mennyiséget, ha ötször annyi az irtani való akkor a dinamikusabb karik jobban járnak (a hunter gyorsan fut, a közelharcos is... és bírja az ütleget stb.) a petekkel sok a macera a generálásuk miatt, mert közben mozogni,írtani és inni is kell, és persze a pet nem befolyásolható (tehát alig segíti az azt generálót), irányítani a petet csak korlátozottan lehet amire persze nincs idő...tehát tök más kari jó a singl (ahol van idő, és kevés az ellen) és más a multi gammákban, és itt csatlakozom be Shorlex észrevételéhez, hogy hiába a jó pet, ha az csak singl módban élvezhető és ott sem mindig...és ha igen akkor baromira alá van rendelve a kari a 2 kasztnak és ugyanez érvényes a játékmodorra és cuccolásra...
  • dudovec
    itt nincs ien.. minden cucc amit talalsz, kiirja a tulajdonsagait barmifele azonositgatas nelkul..
  • pepita006
    hi
  • pepita006
    sziasztok!!segítsen már valaki mekem.egy hónapja itt van a tq nállam ,de nem használom mert nem tudom hogy lehet azonosítani a fegyvereket mint a diablóban??? előre is köszönöm pepita
  • dudovec
    En mondtam , h champel v soothal probalkozz.. mellesleg nalam ment a reduction a manticorra.. deatchill erositi a hornt , meg a lich king is ugyebar..
  • jim123
    Nem tudjátok hogy hol lehet magyarítást szerezni a titanhoz?
  • Shorlex
    kipróbáltam a necro thane-t...
    fúj...
    nem jó
    -80% nrg costom van, 100%recharge. van egy lvl 3as covenantom itemből, ha benyomom 50 feleti nrg regen, szóval soha az életbe nem fogy ki, akármit akármennyit castolok.
    állok egy helyben semmi mást nem csinálok mint shiftet nyomom, bal klikken rajta ujjam folyamatosan, az ellen meg sem mozdul, ancik írtják őket.
    DE ami a lényeg: lassan, nagyon lassan!!!!!!!!!! nem jók az ancik sajnos azt kell mondjam.
    kivégzőnek kis paraszt szörnyik ellen OK, de amúgy nyet. skorpiókirály először majdnem megevett de aztán alkalmaztam annak a lámának a módszerét a youtube-on: beküldöd a wispet, ráuszul (megjegyzem 5-ikre nagyon nehezen) utána nekem csak squall instant, horn instant, ancik. de nagyon lassan megy, borzasztóan lassan. manticore ugyan nem ölt meg de az élete egy tapottat sem megy lejjebb a horntól, anciktól alig még akkor is ha rádobom a 8as passzívú 37%ot minden resistről ELVILEG levevő squallt. legalább 4× kellett mantinál kihasználni a teritórium elvet :D
    changani palotában még rosszabb volt: ugyan hat rájuk a stun de ancik olyan lassúak mint azelőtt sem... jó igaz nem tok nekik besegíteni ott a heath reduction-el.
    szóval ha necro akkor nem lehet kihagyni a spirit ágat a két bika pet miatt de nem lehet kihagyni a warfare ágat sem a horn miatt (még ha a kydoimos adja is, akkor sincs hozzá passzív)
    úgyhogy nem csinálok necrot, dudo me nem utánozlak... :D
  • Shorlex
    hát ennél bővebben gondoltam.
    mondjuk ha azt mondod hogy kell egy apollo gyűrű mert neked csak 123 plusz piercinges van, akkor nem tok mit csinálni. de ha azt mondod hogy neked 104es van akkor igen. ugyanez hooddal.
    egy kicsit bővebben ha kérhetném... :D
  • dudovec
    Amugymeg van 1 shield ami ad rechargeot , meg 1 fegyo is.. azokkal ki lehet hozni olyan 25% korulit... na most ha olyan karid van, aminek csak az idoleges dolgokra kell a recharge , pl outsider castolasra, vagy hornt hivni csak , meg ienek, szoval nincs ra szuksege minden masodpercben, akkor berakod weapon swapra... csak arra kell figyelni, hogy csak akkor castold ezeket a spelleket, amikor atvaltottal , mert ha recharge nelkul becastolod, es ez utan weaponswapolsz , hogy meglegyen a 100 rec, aakkor nemfogja lenullazni a cooldownt , szal hiaba az aktualis 100 rec, nemfogsz tudni castolni... tudom korulmenyes, de bizonyos kariknal ezzel kilehet kerulni szerintem az archmage glovest... ami szamos mas lehetoseget kinalhat..
  • dudovec
    Hahahaa... 2 ien reliccel ugyanugy mukodnenek az instant castereim 1.20 alatt is.... hat ezt rendesen ellamazta az ironlore:P
  • zsirfecske
    hát mindegyik mind felett :)

hoodnál pl rec és lightning, gloves-nál dex és speed, apollos willnél dex és pierce (egyik nagyon ratyi).
  • Shorlex
    milyen kell fecske?
    mi felett legyen a milyen stat? :D
  • zsirfecske
    nem akartam szarozni vele de jogos. tehát:

1.20 alatt az 1.08-ban szerzett relic ami vault-ban pihent eddig igenis megtartotta a rec mínuszt. voá...
  • ROMOTO
    Akkor meg hagyd meg a dokumentumok mappát a vinyóddal együtt és a többit cseréld újabbra...:)
  • Istencsászár
    Thx, valami alakul, már csak a pálya betöltés nem zökkenőmentes:))